Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Ha csodás a férjed, akkor legalább a rá való tekintettel ne gondolj olyan dolgokra, hogy meg akarsz halni.

Köszönöm, hogy reagáltál! Én is posztraumás vagyok (egyik diagnózisom), s jövő héten kell befeküdnöm pszichoterápiás klinikára. Egyébként 4 éve már jártam terápiára trauma feldolgozás miatt, de olyan rosszul lettem, hogy pszichózisom lett, zárt osztályta kerültem, halluzni kezdtem és rémálmaim lettek. 🙁

Most még el sem kezdődött az új terápiám, de már egyrr rosszabbul vagyok. Ma már sírtam a páromnak, kitört belőlem a zokogás. Tegnap megint hallucináltam este, rettenetesen féltem, rettegek megint az éjszakától, az álmoktól. Annyira rossz most, legszívesebben szétvagdosnám magam. Vagy meghalnék. Már most soknak érzem a nyomást, s bele sem merek gondolni mi lesz, ha elkezdenek foglalkozni megint a problémámmal. 🙁 🙁

Idézet tőle: rozsaszirom

Sziasztok! Én is nagyon magam alatt vagyok. 🙁 🙁 Nekem csodás férjem van, rendes életem, viszont extrém traumatizált múltam, ami megöli a jelenemet és a jövőmet is. Ti szoktátok azt érezni, hogy meg akartok halni? :, (

Én poszttraumás vagyok, szóval tökéletesen megértelek. Elég gyakran szoktam érezni sajnos ezt.
Jársz terapeutához? Szerintem nagy szükséged lenne neked is traumafeldolgozásra.

Idézet tőle: Sweet Harmony

Semmi rosszat vagy bántót nem írtatok Kedves Liliomlány, nyugodj meg kérlek.

Az történt, hogy egy másik weboldalon nem értettem egyet valakivel, és elszomorodtam és el akartam tűnni... De már minden rendben van.

Köszi szépen a kedvességed!

smileyheart

Örülök, hogy már jobban vagy 🙂

Sziasztok! Én is nagyon magam alatt vagyok. 🙁 🙁 Nekem csodás férjem van, rendes életem, viszont extrém traumatizált múltam, ami megöli a jelenemet és a jövőmet is. Ti szoktátok azt érezni, hogy meg akartok halni? :, (

Semmi rosszat vagy bántót nem írtatok Kedves Liliomlány, nyugodj meg kérlek.

Az történt, hogy egy másik weboldalon nem értettem egyet valakivel, és elszomorodtam és el akartam tűnni... De már minden rendben van.

Köszi szépen a kedvességed!

smileyheart

Hmm remélem nem mondtam/mondtunk rosszat.

Te is tudod, hogy fogsz ide írni. Ne tégy ilyen kijelentéseket.

Én mostmár soha többet nem írok ide, de olvasni maradok.

Lehet, H valaki azt hiszi H pedofil vagyok, de nem vagyok az. Lehet, H valaki azt hiszi H ribanc vagyok, de nem vagyok az. Lehet, H valaki azt hiszi, hogy szuper életem van, de nincs.

Ink töröltem.

Ha formában volt (mármint a Férj), mindig azt mondtam: – Mit óhajt, Uram és Parancsol(gat)óm???

A férj az birtokolni és parancsolni akar, a Te állapotodban pedig nem tudnád rendesen gondját viselni egy-két-sok gyereknek. Elvinnék őket gyámság alá.

Társad viszont simán lehet, aki szeret és törődik veled, mert csinos és kedves lány vagy.

36 évesen, se Férjem, se Gyerekeim, mert félek szinte Mindenkitől... Artifical Skizo, köszi, ez jó ötletnek tűnik yessmiley

Nézzetek inkább youtube-on funny cat videókat.

Én mindig azt írom H boldog vagyok, pedig ink szomorú... vannak azért jó percek, órák, de Hiányzik A Szerelmem cryingcryingcrying

Nem tudom, H mi a megoldás ezekre, sajnos...

Szomorúan olvasom E sorokat, én meg nem bírok szinte soha egyedül lenni, pedig nekemmeg pont az kéne H kicsit megnyugodjak de mindig valaki "zaklat", najó azért nem de aki foglalkozik velem Hálás vagyok de van hogy már szükségem van ELvonulásra de nem bírok. sadheart

Velem sem foglalkozik senki, de hatalmas elvárásaik vannak felém és ha nem tudom teljesiteni, megy a pampogás.

dolgozni meg tényleg képtelen vagyok

szomorú vagyok mert senki sem szeret csak az anyukám,ha rosszul vagyok senkit nem érdekli nem foglalkoznak velem az emberek.ezen az oldalon is megvagyok béjegezve csak. utál mindenki itt.

Undorodom ettől a geci élettől  a munkahelyen állandóan suicid gondolataim vannak. az áteremhez sincs kedvem elmenni mert azt mondta h pszichózisom van ezért nem ir fel AD-t se hangulatstabilizálót hiába próbáltam meggyőzni h sztem nem veszithetek semmit ennél rosszabb már ugyse lehet. jelenleg  Olanzapint10 mg és reagilát 3 mgt szedek.

Idézet tőle: Panda63

Pedig nem rég milyen boldog voltál. Avval történt valami?

Idézet tőle: CsakEgyValaki

A pics* vigye el... Ha tudnád mennyire hiányzol...

Eddig azt hittem nem tudok nélküled élni, most már abban is kételkedem, hogy ismertelek-e valaha igazán.... 🙁

Nem, ez valaki másnak szólt... szól... talán lényegtelen is... lénylegtelenné vált, mert hagyta, hogy lényegtelen legyen...
Egyébként boldog vagyok.... csak közben mégsem... 😀 Ki érti ezt?!

szánalmas vagyok,utálom magamat

Senki nem szeret csak anyukám,jó lenne csökkenteni a gyógyszereket hogy munkába tudjak állni.amire a mostani orvosom képtelen mert egy segg.jó lennének barátok,társ,de így képtelen vagyok a normális elvárásoknak megfelelni,beilesszkedni,stb. Dr.harangozóhoz szeretnék menni,ő tudja hogy kell lecsökkenteni profin. nemigaz nem lennék olyan krónikusan beteg hogy 2 féle AP meg 2 féle AD kelljen szednem. Miért nem elég 1 féle mind a kettőböl? Csaknem halok meg társ nélkül,bár könnyen lehet.

De ari vagy heartheartheart

Te vagy a világtól elzárt királykisasszony a toronyban. heart

Köszi szépen, hogy próbálsz nekem segíteni, szerintem az a "gond" nálam, hogy nagyon elszoktam az emberek társaságától és egy időben még ignoráltam is őket, elmenekültem a kényelmes elvonulásba és ezt megszoktam, mostmár nem szeretnék emberekkel találkozni, csak néha azért hiányzik 1 ölelés de ha reálisan nézem a helyzetemet, akkor jelenleg jól vagyok, mert tudom, hogy a többi emberhez képest jó a helyzetem. Van itt terápiás csoport is a közelben, 2-ről tudok, de nem szeretnék elmenni oda smileyheart

Írj te valamilyen témát, az is jó.

Sajnos a hang elmenés és leblokkolás csak gyakorlással csökkenthető, de ahhoz társaságba kellene járnod. Nincs a környékeden valamilyen csoport, esetleg terápiás?

Csak gyakran leblokkolok és nem tudok megszólalni vagy írni, meg nem nagyon van téma amihez hozzá tudnék szólni. Amikor ideges vagyok a hangom is elmegy... sadheart 

Hogy értve nem tudsz beszélgetni?

Sajnos nem bírok beszélgetni. 

Így marad nekem az olvasgatás...

HM...

Köszi szépen, nagyon aranyos vagy Kedves Artifical Skizo yes heart

Gyere, megszeretgetlek egy kicsit. heart

Nagyon 1edül érzem magamat, ezenkívül lehangolt isss vagyok crying

Én egyedül néha értelmetlen szavakat szoktam mondogatni elváltoztatott hangon, pl. püszksüm püszksüm, meg hászksüme. Lehet, hogy az agyam igényli a kommunikációt, de mivel nincs itt senki így jön elő.

A neten találtam, és ide kellett raknom.
Ha már volt, akkor sorry.
Vagy nem is...

Picture of harry potter: "I'll be in my room, making no noise and pretending that I don't exist"

So many men, so little time, how can I lose?
So many men, so little time, how can I choose?

Ezt dúdolgasd. 🙂

Pedig nem rég milyen boldog voltál. Avval történt valami?

Idézet tőle: CsakEgyValaki

Eddig azt hittem nem tudok nélküled élni, most már abban is kételkedem, hogy ismertelek-e valaha igazán.... 🙁

Én Marcellal képzeltem el az életemet. De közbeszólt az "élet" és "elszakított" Tőle. Attól még A Lelki Kötelék megvan. De se telefonszámom, Facebookon nincs aktivitás, de én attól Vele vagyok - Örökre. Csak még féltucat ember küzd Érte így nehéz... inkább lemondok Róla ha mással boldogabb. De a dolgok "rendeződni" látszanak... a bosszúm.

Igazad van Kleó... kurvára igazad van. És ez a szomorú....

Nem jött össze a halmadár story? 🙁

"Talán akkor valaki végre tényleg észreveszi, hogy mennyire kibaszottul, kurvára szarul vagyok." – Másnak is írtam már, hogy NEM! Nem veszik észre! Tudom, a "metrós "sztori után sem vették észre, senki, senki... Csak h hülye vagyok... azt, h mennyire fáj minden, azt SENKI!!! Nincs "értelme", nincs "célja".  ... ... ...

Nem tudom, hogy jó-e itt lennem.... Egy szerencsétlen szardarab vagyok, aki nem tud jobban lenni. Akármennyire is próbálkozzon... De  baszki... Én legalább próbálkozom. Más meg... áááá.. a homokba dugja a fejét, hogy ez nem a valóság. Úgy csinál, mintha minden rendben lenne, azt baszik kezelni a bajt.

De baszhatok a próbálkozással, ha mindig bepörgök, ha mindig ez a vége.

Megint elkezdtem fronint szedni. Leálltam vele úgy kb 1-2 hónapja. Erre.... úgy szétbasz az ideg meg a feszültség, hogy muszáj bevegyem. Vagy ki tudja... Faszt... Lehet, csak bebeszélem magamnak és egy gyógszerfüggő szar leszek. De már azt is leszarom.... Sőt... azon agyaltam, hogy megemelem magamnak a scippát is. Szarok a pszichiáterre. Legalább bepörgök annyira, hogy megint odabasszak a karomnak. Talán akkor valaki végre tényleg észreveszi, hogy mennyire kibaszottul, kurvára szarul vagyok.

Nem... ez valóban nem a hugi most.... Én... én vagyok a fasz... Mert mindig elhiszem. Mindig hiszek, mindig reménykedek. Hát meg a nagy lófaszt. Soha többé nem kezdek egy férfival se. Inkább megdöglök egyedül. Húgomnak úgyis megmondtam, hogy pár évem van hátra.

És miért? Miért hagynak magamra? Mert erre a nyüglődésre senki nem kíváncsi. Hát akkor bassza meg a világ. Majd megdöglök és akkor nem kell néznie senkinek.

Akkor is jó, hogy itt vagy, CsEV!

Konkrétabban??? Asszem, ő nem a tesód.

A mocskos, büdös kurva élet faszába! Elegem van. Én ezt nem bírom elviselni. Miért? Mondd el! MONDD EL!!!! Mi a büdös picsáért csinálod ezt velem? Mégis mi a fasz van? Miért szarod le a fejem? Miért nem számítok megint? Megint... pont úgy, mint évekkel ezelőtt. Tudtad... de leszarod. Tudtad, hogy min mentem keresztül. Mégis megismételted. Te is. Pon ugyanolyan vagy, mint mindenki más. Van értelme bárminek is? Mert ez téged úgysem érdekel. Észre sem veszed. Én meg minden áldott nap majd meghalok. Alszom, felkelek, kezdek valamit magammal nagy nehezen, végigbőgöm a napot és alszom megint. Egyedül. Én és a gondolataim.

Soha... esküszöm nektek, SOHA többé nem engedem meg senkinek, hogy közel kerüljön hozzám. Ide többé senki nem jön. Mert aztán összegyűr, mint valami kukába való szemetet és eldob. El vagyok dobva a picsába. És aki eldobja a szemetet, ő sem megy vissza megnézni, hogy mit lát a kukában. Kidobta és elsétál. Te is elsétáltál. Én meg itt ülök a kibaszott kuka alján, egyedül és tele van a faszom az életemmel.

Fasznak járok pszichológushoz, fasznak a gyógyszer, fasznak minden erősfeszítés. Semmi értelme. Úgyis egyedül maradok a problémáimmal. Félre ne értsetek, nem az kell, hogy megoldják helyettem, csak annyi, hogy ne hagyj vele egyedül.

De baszki... megígérted. MEGÍGÉRTED... hogy végig velem leszel. Bassza meg a ló.... Az egész tetves életet.... Semmit nem érnek a szavak. Az enyémek sem értek semmit. Semmi nem számított sosem. Sosem értem semmit senkinek. Le vagyok szarva, amit adok nem számít senkinek.

Elegem van az egész kibaszott életből.... És tudod mi fáj a legjobban? Az, hogy legalább eddig érdekelt. Hogy megkérdezted, hogy figyeltél rám, hogy azt hittem végre valakinek én is számítok. De ez már rég elmúlt... Már nem érdekel... Ez sem... Semmi, ami velem kapcsolatos...

Bár megdöglenék a picsába.....

Dehogyis! Itt is nagyon sokan szeretünk téged!

Kedves vagy Kleó, de túl sokmindenen mentem már keresztül hogy le tudjam írni... a lényeg az hogy engem nem tud SENKI elviselni cryingcryingcrying

Mi baj? Mi történt?