Szomorkodó hely
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.11.12., 08:24Amúgy nekem csak fiúbarátaim vannak. Ill most már van egy lány is, de igazából baromira lefáraszt, mert nagyon impulzív.
És annyiban van igazság az egészben, hogy kb mindegyik fiúbarátomba beleszeretek kicsit, kollégákba is (csak férfi kollégáim vannak), de ez nem az a vonzódás mint mikor szerelmes vagyok, hanem nekem egy apa/testvérfigura hiányzik az életemből nagyon. Aki törődik velem, védelmez, oda lehet bújni, de minden testiség nélkül.
Amúgy nekem csak fiúbarátaim vannak. Ill most már van egy lány is, de igazából baromira lefáraszt, mert nagyon impulzív.
És annyiban van igazság az egészben, hogy kb mindegyik fiúbarátomba beleszeretek kicsit, kollégákba is (csak férfi kollégáim vannak), de ez nem az a vonzódás mint mikor szerelmes vagyok, hanem nekem egy apa/testvérfigura hiányzik az életemből nagyon. Aki törődik velem, védelmez, oda lehet bújni, de minden testiség nélkül.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.11.11., 20:36Nem, nem mint pasi hiányzik. 🙂 nálad más a ficergés oka.
Nem, nem mint pasi hiányzik. 🙂 nálad más a ficergés oka.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.11., 19:50Nekem mindenféle lányok szoktak ficeregni, de nem egyszerre, és gyakran váltják egymást. Bár most van egy, aki tartósan visszajár ficeregni, kénytelen vagyok társkeresőzni, hogy legyen elég egyéb ficergő, aki kitolja.
Mondjuk amikor van barátnő jellegű, akkor nem ficereg be más, szóval nem tudom, hogy nálad nem-e egyfajta társkapcsolati ellaposodás miatt jön be az új ficergés.
Nekem mindenféle lányok szoktak ficeregni, de nem egyszerre, és gyakran váltják egymást. Bár most van egy, aki tartósan visszajár ficeregni, kénytelen vagyok társkeresőzni, hogy legyen elég egyéb ficergő, aki kitolja.
Mondjuk amikor van barátnő jellegű, akkor nem ficereg be más, szóval nem tudom, hogy nálad nem-e egyfajta társkapcsolati ellaposodás miatt jön be az új ficergés.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.11.11., 19:40A minap összetalálkoztam vki idegennel a boltban aki tök hasonlóan nézett ki és még úgy is viselkedett, és azóta ficereg ez az agyamban.
A minap összetalálkoztam vki idegennel a boltban aki tök hasonlóan nézett ki és még úgy is viselkedett, és azóta ficereg ez az agyamban.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.11.11., 19:19Iszom egy neocitrant és elalszom. Úgy is hányingeresen fáj a fejem délután óta.
Iszom egy neocitrant és elalszom. Úgy is hányingeresen fáj a fejem délután óta.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.11.11., 19:14Megint elkezdett hiányzani a border.
*nyaff* 🙁
Megint elkezdett hiányzani a border.
*nyaff* 🙁
Idézet tőle: TakácsMónika ekkor: 2019.11.09., 14:41Azt mondják a szomorúságra azt mondják a sok finom étel gyógyír
Azt mondják a szomorúságra azt mondják a sok finom étel gyógyír
Idézet tőle: TakácsMónika ekkor: 2019.11.09., 14:39Szomorú vagyok mert rossz ember vagyok de ez egyeseknek kielégítő , ugye a csudába is a sok agyalással
Szomorú vagyok mert rossz ember vagyok de ez egyeseknek kielégítő , ugye a csudába is a sok agyalással
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.11.07., 10:13Bejó, kharzak!
Idézet tőle: kharzakReggel felkeltem és nem voltam álmos,azóta fent vagyok nem aludtam vissza,én ennek örülök! 🙂 Gondolok rád rózsaszirom!!!!
Bejó, kharzak!
Idézet tőle: kharzakReggel felkeltem és nem voltam álmos,azóta fent vagyok nem aludtam vissza,én ennek örülök! 🙂 Gondolok rád rózsaszirom!!!!
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2019.11.07., 10:09Reggel felkeltem és nem voltam álmos,azóta fent vagyok nem aludtam vissza,én ennek örülök! 🙂 Gondolok rád rózsaszirom!!!!
Reggel felkeltem és nem voltam álmos,azóta fent vagyok nem aludtam vissza,én ennek örülök! 🙂 Gondolok rád rózsaszirom!!!!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.11.07., 09:55Szia rózsaszirom, gondolok. Mivel feküdtél be vagy milyen célból?
Szia rózsaszirom, gondolok. Mivel feküdtél be vagy milyen célból?
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.11.07., 09:40Ma feküdtem be a Szegedi Klinikára! Gondoljatok rám...
Ma feküdtem be a Szegedi Klinikára! Gondoljatok rám...
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2019.11.06., 08:18Jaja azt aludjak egésznap mint tegnap meg elötte a rivotril növelése miatt,lecsökentettem direkt de igyse az igazi
Jaja azt aludjak egésznap mint tegnap meg elötte a rivotril növelése miatt,lecsökentettem direkt de igyse az igazi
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2019.11.06., 08:16Reggel felkelek full depressziósan álmosan,nekem tényleg elegem van mindnből.f*szomat mindenbe
Reggel felkelek full depressziósan álmosan,nekem tényleg elegem van mindnből.f*szomat mindenbe
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.11.04., 17:35Örülök neki, sok sikert!
Igen, a nickemből is adódik, hogy nő vagyok.
Örülök neki, sok sikert!
Igen, a nickemből is adódik, hogy nő vagyok.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2019.11.04., 17:14Holnap megyek a rehabforce hoz,ami a böszörményi út on van,ott dolgoztam már régebben,megprobálom szerencsém 🙂
Amúgy lány vagy?
Holnap megyek a rehabforce hoz,ami a böszörményi út on van,ott dolgoztam már régebben,megprobálom szerencsém 🙂
Amúgy lány vagy?
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.11.04., 16:51Biztos van Nálatok is szociális foglalkoztató. Ott tudsz érdeklődni, milyen lehetőségeid vannak. De ehhez kell hivatalos leszázalékolás. Az önkormányzatnál vagy a Google-n is megtudod nézni, hogy merre vannak ilyen intézmények. De ha nem vagy hivatalosan leszázalékolva, akkor meg egy 4 órás mondjuk takarítás, árufeltöltés is biztos akad mondjuk a nagyobb hipermarketekben. A Tesco kifejezetten szereti pl. a részmunkaidős dolgozókat.
Biztos tompít rajtad a gyógyszer, ahogy mindannyiunkon. De szerintem inkább nem vagy "rákényszerítve", hogy dolgozz. Gondolom Édesanyád mindent megad Neked, s fizeti a dolgokat helyetted. Neki is ösztönöznie s nógatnia kellene Téged, hogy dolgozz. Hidd el nagyon sokat számít. Tényleg az önbecsülésednek is jót tenne, meg nem foglalkoznál annyit magaddal, s lenne életcélod. Nem csak a négy falat lesnéd, s közben egész nap azon agyalnál milyen rossz neked, hanem tevékeny lennél s fizikailag és szellemileg is lefárasztana.Meg ezáltal a törődésedet és a tiszteletedet is kimutatnád Édesanyád felé. 🙂
Biztos van Nálatok is szociális foglalkoztató. Ott tudsz érdeklődni, milyen lehetőségeid vannak. De ehhez kell hivatalos leszázalékolás. Az önkormányzatnál vagy a Google-n is megtudod nézni, hogy merre vannak ilyen intézmények. De ha nem vagy hivatalosan leszázalékolva, akkor meg egy 4 órás mondjuk takarítás, árufeltöltés is biztos akad mondjuk a nagyobb hipermarketekben. A Tesco kifejezetten szereti pl. a részmunkaidős dolgozókat.
Biztos tompít rajtad a gyógyszer, ahogy mindannyiunkon. De szerintem inkább nem vagy "rákényszerítve", hogy dolgozz. Gondolom Édesanyád mindent megad Neked, s fizeti a dolgokat helyetted. Neki is ösztönöznie s nógatnia kellene Téged, hogy dolgozz. Hidd el nagyon sokat számít. Tényleg az önbecsülésednek is jót tenne, meg nem foglalkoznál annyit magaddal, s lenne életcélod. Nem csak a négy falat lesnéd, s közben egész nap azon agyalnál milyen rossz neked, hanem tevékeny lennél s fizikailag és szellemileg is lefárasztana.Meg ezáltal a törődésedet és a tiszteletedet is kimutatnád Édesanyád felé. 🙂
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.11.04., 14:37Kharzak bocsáss meg, de ha anyukád nem szeretne, Te már az utcán lennél... Kevesen tűrik el a majd' 30 éves felnőttől, hogy követelőzni tudjon, de dolgozni menni ne akarjon. Mindenki tud dolgozni. 🙂 Még a levágott lábú ember is, ha máshogy nem is, de részmunkaidős munkába biztosan tudnál Te is. Csak akarni kell. Nyilván ha olyan pszichiátriai betegséged lenne, ami munkaképtelenné tenne, akkor más lenne a szitiáció, de amit írtál, abból inkább egy nagyranőtt gyermek képe derengett fel előttem. Elköltözni meg akkor fogsz tudni, ha dolgozol, ugyanis az albihoz/saját lakáshoz pénz kell, de ezt nyilván Te is tudod. Nem várhatod el Anyukádtól, hogy kiszolgáljon Téged ennyi idősen s költözzön el, mert Neked nem tetszik valami, miközben Te semmit nem teszel, hogy könnyebb legyen Nektek.
Nem ismerlek, ezért csak az imént leírtakból tudtam véleményt alkotni. Próbáld meg a jelenlegi szomszédaidban a jót megtalálni, hidd el, mindenhol lesznek olyanok, akiket utálni lehet, ezt a költözés nem oldja meg. A jelenlegi problémák helyett kapsz majd másikat.
Tényleg picit embereld meg magad, gondolom a Te Édesanyád sem lesz fiatalabb, találj egy rendes munkát s támogasd Őt, a Te önbecsülésednek is jobb lesz. Én is, s még sokan mások dolgozunk egy rakat pszichiátriai betegséggel, s napi egy valag gyógyszerrel együtt, mert muszáj.
Kharzak bocsáss meg, de ha anyukád nem szeretne, Te már az utcán lennél... Kevesen tűrik el a majd' 30 éves felnőttől, hogy követelőzni tudjon, de dolgozni menni ne akarjon. Mindenki tud dolgozni. 🙂 Még a levágott lábú ember is, ha máshogy nem is, de részmunkaidős munkába biztosan tudnál Te is. Csak akarni kell. Nyilván ha olyan pszichiátriai betegséged lenne, ami munkaképtelenné tenne, akkor más lenne a szitiáció, de amit írtál, abból inkább egy nagyranőtt gyermek képe derengett fel előttem. Elköltözni meg akkor fogsz tudni, ha dolgozol, ugyanis az albihoz/saját lakáshoz pénz kell, de ezt nyilván Te is tudod. Nem várhatod el Anyukádtól, hogy kiszolgáljon Téged ennyi idősen s költözzön el, mert Neked nem tetszik valami, miközben Te semmit nem teszel, hogy könnyebb legyen Nektek.
Nem ismerlek, ezért csak az imént leírtakból tudtam véleményt alkotni. Próbáld meg a jelenlegi szomszédaidban a jót megtalálni, hidd el, mindenhol lesznek olyanok, akiket utálni lehet, ezt a költözés nem oldja meg. A jelenlegi problémák helyett kapsz majd másikat.
Tényleg picit embereld meg magad, gondolom a Te Édesanyád sem lesz fiatalabb, találj egy rendes munkát s támogasd Őt, a Te önbecsülésednek is jobb lesz. Én is, s még sokan mások dolgozunk egy rakat pszichiátriai betegséggel, s napi egy valag gyógyszerrel együtt, mert muszáj.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2019.11.03., 12:51
Egyszerüen utálok itt lakni ahol most vagyunk,idegesítőek a szomszédok anyukám szerint nem azok,lehet csak beképzelem és el akarok költözni. amint ezt a témát felvetem anyukámmal csunyán összeveszünk,és frusztráltak leszünk mind a ketten. jönnek az ünnepek én csak azt kértem anyutól karácsonyra hogy költözzünk el. nem teljesíti,nemtudok mit csinálni. messze van mindentől a hely,én meg magam alá pisilek lassan 30 évesen és úgy fekszem vissza az ágyba. egy csőd vagyok dolgozni nem igazán tudok,bár keresgéltem munkákat,de ugyse jönne össze semmi nekem,anyukám lassan agyvérzést kap tőlem.légyszi segítsetek hogy lehet ebből a pokolból ki lábalni. lehet sokmindenem megvan de szeretetet senkitől sem kapok. probáltak már velem minden féle gyógyszert egyik se vállt be , talán ezek a szerek tesznek tönkre. nem segit senki rajtam,ha tehetnék belém is rugnának egyet az utcán,mit nem érő ember ez 28 éves és nem dolgozik. Ha valaki tud 1-2 kerületben lakást szóljon bár anyám rá se legyint de azért egy probát megér.
Egyszerüen utálok itt lakni ahol most vagyunk,idegesítőek a szomszédok anyukám szerint nem azok,lehet csak beképzelem és el akarok költözni. amint ezt a témát felvetem anyukámmal csunyán összeveszünk,és frusztráltak leszünk mind a ketten. jönnek az ünnepek én csak azt kértem anyutól karácsonyra hogy költözzünk el. nem teljesíti,nemtudok mit csinálni. messze van mindentől a hely,én meg magam alá pisilek lassan 30 évesen és úgy fekszem vissza az ágyba. egy csőd vagyok dolgozni nem igazán tudok,bár keresgéltem munkákat,de ugyse jönne össze semmi nekem,anyukám lassan agyvérzést kap tőlem.légyszi segítsetek hogy lehet ebből a pokolból ki lábalni. lehet sokmindenem megvan de szeretetet senkitől sem kapok. probáltak már velem minden féle gyógyszert egyik se vállt be , talán ezek a szerek tesznek tönkre. nem segit senki rajtam,ha tehetnék belém is rugnának egyet az utcán,mit nem érő ember ez 28 éves és nem dolgozik. Ha valaki tud 1-2 kerületben lakást szóljon bár anyám rá se legyint de azért egy probát megér.
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.11.01., 15:54Nem akarom, hogy aggódjatok értem, ne haragudjatok, nem volt szándékomban idegességet okozni nektek. 🙁 Bocsánat
Nem akarom, hogy aggódjatok értem, ne haragudjatok, nem volt szándékomban idegességet okozni nektek. 🙁 Bocsánat
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.11.01., 15:52Sziasztok! Nagyjából magamhoz tértem.
Nagyon durva volt, de bevált!!!! Nem voltak rémálmaim, de igazából semmire nem emlékszem. Arra sem, hogy írtam itt nektek... Már elmúltak a mozgáskoordinációs zavaraim, s az izomgyengeségem. Nem tudtam felemelni a végtagjaim, ijesztő volt. A férjem nagyon haragszik rám, de megérti, hogy miért tettem.
Sziasztok! Nagyjából magamhoz tértem.
Nagyon durva volt, de bevált!!!! Nem voltak rémálmaim, de igazából semmire nem emlékszem. Arra sem, hogy írtam itt nektek... Már elmúltak a mozgáskoordinációs zavaraim, s az izomgyengeségem. Nem tudtam felemelni a végtagjaim, ijesztő volt. A férjem nagyon haragszik rám, de megérti, hogy miért tettem.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.10.31., 20:26Oh basszus. Remélem kialszod most és nem csinálsz több ilyet. Jobb lenne ha szólnál valakinek ilyenkor. Ha a párod nem játszik, akkor a krízisvonalat. Vagy egyenesen be a kórházba...
Oh basszus. Remélem kialszod most és nem csinálsz több ilyet. Jobb lenne ha szólnál valakinek ilyenkor. Ha a párod nem játszik, akkor a krízisvonalat. Vagy egyenesen be a kórházba...
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.31., 19:55Jóéjt nektek, már Lig tudok írni, de legaláb nem érzem az t au alvás előtti azorongást szval lehwt be is válik ez az aegész. Dokim csak altagót írt, fel, fel sem fogtam miről beszélek, nem segített, na mindegy, ez mostnek róla szól. Jó éjt nektel puszillak s vogyázzatok magatokra! Puszi
Jóéjt nektek, már Lig tudok írni, de legaláb nem érzem az t au alvás előtti azorongást szval lehwt be is válik ez az aegész. Dokim csak altagót írt, fel, fel sem fogtam miről beszélek, nem segített, na mindegy, ez mostnek róla szól. Jó éjt nektel puszillak s vogyázzatok magatokra! Puszi
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.31., 19:22Az jó lesz. Megátam 3 mg Xanaxnál éa 1 doboz sörnél. Most valahogy ki akarom ütni magam. Ha nem jön össze, akkor szombaton 4 mg ot fpgok bevenni és így tovább. Anno 12 mg ig jutottam+alkohol. Most valahogy inni akarok egyfolytábam s bedrogozni magam. Mondtam a dokimnak, hogy megteszem. Nem vette el a felírt recepteket, 100 db is gXanaxot kaptam és altatót. Addig fogom csinálni, mi ki nem fekszem.
Az jó lesz. Megátam 3 mg Xanaxnál éa 1 doboz sörnél. Most valahogy ki akarom ütni magam. Ha nem jön össze, akkor szombaton 4 mg ot fpgok bevenni és így tovább. Anno 12 mg ig jutottam+alkohol. Most valahogy inni akarok egyfolytábam s bedrogozni magam. Mondtam a dokimnak, hogy megteszem. Nem vette el a felírt recepteket, 100 db is gXanaxot kaptam és altatót. Addig fogom csinálni, mi ki nem fekszem.
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.31., 18:39Nem érzem jobban magam, ezért még vettem be egy 0,25 - set. De mellékhatás is csak ennyi, hogy szédülök és a mozgáskoordinációm kicsit bizonytalan. Nincs sok xanax otthon már, kb még 2-3 mg. Ki akarok üresedni, ha nem leszek jobban lelkileg, akkor szépen lassan beveszem a maradékot is. Megölni nem tud, szóval biztonságban vagyok,éber is lettem tőle, szval a veszély sem fenyeget, hogy esetleg hányok és alvás közben megfulladok a hányástól.
Nem érzem jobban magam, ezért még vettem be egy 0,25 - set. De mellékhatás is csak ennyi, hogy szédülök és a mozgáskoordinációm kicsit bizonytalan. Nincs sok xanax otthon már, kb még 2-3 mg. Ki akarok üresedni, ha nem leszek jobban lelkileg, akkor szépen lassan beveszem a maradékot is. Megölni nem tud, szóval biztonságban vagyok,éber is lettem tőle, szval a veszély sem fenyeget, hogy esetleg hányok és alvás közben megfulladok a hányástól.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.10.31., 17:25Óóóó, óóóó, óóóó... Persze egyéni tűrőképességtől is függ, de ha nem szoktál ennyit szedni/inni rá, talán elég lesz.
Óóóó, óóóó, óóóó... Persze egyéni tűrőképességtől is függ, de ha nem szoktál ennyit szedni/inni rá, talán elég lesz.
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.31., 17:17Szerintetek mennyi az a Xanax mennyiség, amit alkohollal be lehet venni halál nélkül? Nem akarom megölni magam, de tényleg nem, csak már nem bíroma rettegést s anyomást. Már bevettem 2 mg ot, eddig csak 0,25 set szedtem napi 1-et,most akarok sört inni rá, ez elég, hogy teljesen kiüssön s ne érezzek semmi fájdalmat? A férjemet direkt elküldtem itthonról kikapcsolódni, hogy ezt ne nézze végig.
Szerintetek mennyi az a Xanax mennyiség, amit alkohollal be lehet venni halál nélkül? Nem akarom megölni magam, de tényleg nem, csak már nem bíroma rettegést s anyomást. Már bevettem 2 mg ot, eddig csak 0,25 set szedtem napi 1-et,most akarok sört inni rá, ez elég, hogy teljesen kiüssön s ne érezzek semmi fájdalmat? A férjemet direkt elküldtem itthonról kikapcsolódni, hogy ezt ne nézze végig.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.10.30., 19:44Ja és van hogy jó hosszan kell csinálni. Meg olyan is volt hogy rosszabb lett rövid időre majd hirtelen lenyugodtam.
Nekem a terap a kézfejemet ütögette felváltva a jobb-balt egy jó 40 percen keresztül. És közben ki-be hozott a traumákból, míg végül majdnem semleges lett a trauma. Ugyanez a szemmozgásossal.
Ja és van hogy jó hosszan kell csinálni. Meg olyan is volt hogy rosszabb lett rövid időre majd hirtelen lenyugodtam.
Nekem a terap a kézfejemet ütögette felváltva a jobb-balt egy jó 40 percen keresztül. És közben ki-be hozott a traumákból, míg végül majdnem semleges lett a trauma. Ugyanez a szemmozgásossal.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.10.30., 19:40Igen, furcsa egy dolog de működik. Nekem azt mondta a terap hogy csinálhatom másképp is, hogy a hétköznapi helyzetekben tudjam alkalmazni. Pl keresztbe rakom a kezem és a vállamat ütögetem finoman. Ez is a szemmozgáshoz hasonló ingerületet ad hogy hol a jobb hol a bal oldalon érzem a lapogatást. De csináltam pl. meeting alatt is hogy a két combomat ütögettem az asztal alatt. Vmicskét segít. Nem mondom hogy mindent felold, de ha csak kicsit is segít, már valami.
Mondd majd meg nekik hogy mi volt a múltkori alkalmakkor hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát.
Igen, furcsa egy dolog de működik. Nekem azt mondta a terap hogy csinálhatom másképp is, hogy a hétköznapi helyzetekben tudjam alkalmazni. Pl keresztbe rakom a kezem és a vállamat ütögetem finoman. Ez is a szemmozgáshoz hasonló ingerületet ad hogy hol a jobb hol a bal oldalon érzem a lapogatást. De csináltam pl. meeting alatt is hogy a két combomat ütögettem az asztal alatt. Vmicskét segít. Nem mondom hogy mindent felold, de ha csak kicsit is segít, már valami.
Mondd majd meg nekik hogy mi volt a múltkori alkalmakkor hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát.
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.30., 17:53Köszönöm, remélem én is, hogy tudnak segíteni, s nem megint azt az állapotot hozzák vissza,ami volt.
Amiről írtál az a szemmozgatásos terápia?
Köszönöm, remélem én is, hogy tudnak segíteni, s nem megint azt az állapotot hozzák vissza,ami volt.
Amiről írtál az a szemmozgatásos terápia?
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.10.30., 15:05Amikor relaxációs technikákat tanulsz, hogy le tudd nyugtatni magad ha közeledik a szorongás/pánik/depresszió. Nekem erre az EMDR is hatásos volt valamennyire, bár az már a feldolgozási folyamat része.
Nem akarok okoskodni, mert ha hallucinációid is vannak, annyira rosszul vagy, akkor vannak relaxációs taktikák amik csak rosszabbítanak a helyzeteden. Remélem tudnak segíteni neked a klinikán.
Amikor relaxációs technikákat tanulsz, hogy le tudd nyugtatni magad ha közeledik a szorongás/pánik/depresszió. Nekem erre az EMDR is hatásos volt valamennyire, bár az már a feldolgozási folyamat része.
Nem akarok okoskodni, mert ha hallucinációid is vannak, annyira rosszul vagy, akkor vannak relaxációs taktikák amik csak rosszabbítanak a helyzeteden. Remélem tudnak segíteni neked a klinikán.
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.30., 14:22Ahogy mindenki itt szerintem borzalmas dolgokon lehet túl. 🙁
Milyen az a stabilizációs rész?
Ahogy mindenki itt szerintem borzalmas dolgokon lehet túl. 🙁
Milyen az a stabilizációs rész?
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.30., 14:20Tudja, hogy ilyen érzéseim, gondolataim vannak. 🙁 Nagyon nehéz a fejemet a víz felett tartani... 🙁
Tudja, hogy ilyen érzéseim, gondolataim vannak. 🙁 Nagyon nehéz a fejemet a víz felett tartani... 🙁
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.10.30., 14:14Hmm akkor traumafeldolgozás (konfrontáció) előtt jó lenne egy stabilizációs rész...
Borzalmas dolgokon lehetsz túl.
Hmm akkor traumafeldolgozás (konfrontáció) előtt jó lenne egy stabilizációs rész...
Borzalmas dolgokon lehetsz túl.