Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

heart

heart

heart

heart

heart

Jelentkezzen aki / akik szeretnek engem. 

ŐSZINTÉN!

Nekem sokan akarnak ártani sajnos.

hugsy szerintem Te egy rendkívül intelligens személy vagy. Én azt mondom ez ahogy Veled bánnak felháborító... Bocsánat. De azt is látom h, a pszichiáter szakmát tévesztett laughwinkheartheartheart

Nem hinném, h túlreagálnád. Maguk szokták legépelni, ilyen a le%-olási bizottságnál van, borzasztó kínos, h diktál rólad, mint egy tárgyról... Gyszerügyben elég változatosak, van, aki mindent megbeszél, de van olyan kórház, ahol megkérdezik a gyszerallergiákat (amit meg soxor pont leszarnak), és úgy gyszereznek, h azt sem tudod, mit kapsz... Van, amit felismer az ember, van, amit esetleg megtud másik betegtől...

Sziasztok!

Új dokim van, épp hogy "megszoktam" az előzőt, költözés miatt mást kellett keresnem. Nem volt olyan nagyon jó kapcsolatunk az előzővel, de azért kialakulóban volt egy bizalmi kapcsolat (sok mindenbe beavattam már stb...). Most kicsit emiatt is szomorkodom, meg amiatt, hogy az új dokimat elég furának gondolom, de lehet csak én lihegem túl, kíváncsi vagyok mit gondoltok.

Szóval amúgy tök nehéz volt elkezdenem beszélni magamról, tényleg már azért hozzá szoktam, hogy akihez megyek képben van a dolgaimmal, és meg is lepődtem kicsit a "miért keresett fel?" kérdésre, hirtelen azt sem tudtam mit mondjak, gondoltam magamba, "hát mert 15 éve pszichiáterhez járok és el sem tudom képzelni az életem enélkül". Aztán elkezdtem valahogy a közepétől, sokszor úgy éreztem kapkod a doki (férfi) és diktálta az asszisztensnek, amiket mondtam, de valahogy mintha átszínezte volna a sztorijaimat és sokszor úgy beszélt rólam előttem, mintha ott se lennék, megjegyzéseket fűzött a sztorikhoz, mivel elég kérdően néztem rá ezalatt, mondta, hogy ezeket magának írja, nem kerül fel sehová. Kva nehéz volt így mesélni, mintha egy könyvben lettem volna és a narrátort is hallanám. Ha épp egy drasztikusabb sztorit mondtam, akkor úgy reagált rá, hogy "pffffffff" és közben rázta a fejét, lefele nézett, mintha azt gondolta volna "neked annyi, ez veszett fejsze nyele". Nem rosszindulat volt ez, inkább szánakozás, talán.... de úgy jöttem ki a szobából, mintha azt közölték volna velem, hogy 1 év és nekem befellegzett. 

Azóta ezen kattogok, meg vagyok rémülve, hogy komolyan ennyire esélytelen vagyok? Amúgy csináltatott velem tesztet, szerinte bipoláris vagyok és nem borderline.

Úgy írt fel nekem új gyógyszert, hogy meg se kérdezte, hogy okés-e, beszedném-e, vagy ez csak nálam alap, hogy az orvos ajánjla a gyógyszert és nem parancsolja? A kinyomtatott ambuláns lapon láttam, hogy felírt valami újat, és rákérdeztem, hogy ez mi, mert én ilyet nem szedek. Aztán elmagyarázta, hogy ez az új gyógyszerem, amit így meg így meg így szedjek.... hát jó, de mondom ez mire jó? Aztán kiderült, hogy ez egy másik altató, mert amit most szedek szerinte megrövidítette az életemet 15 évvel. Klassz. Bementem a gyógyszertárba kiváltani az egészsésges gyógyszeremet, de kiderült, hogy több éve nem forgalmazzák az általa írt gyógyszert.... Óriási kételyeim vannak. 

Vagy csak én reagálom túl? 

Idézet tőle: Danielle Valentina

Hiszek Istenben.

Örülök! Én is, de talán már írtam valahol. 🙂

Kitartást kívánok! És igen, jobb lesz! Drukkolok!

Az a baj én ilyen aggódós tudok lenni. 🙂

Remélem is, h rendben leszel! Nekem szerencsére sikerült anno.

Hiszek Istenben.

Köszi szépen Tom, már javulok csak lassan. Kérlek szépen ne aggódj értem. Minden ok lesz, meg fogok gyógyulni. Nagyon kedves vagy Te is smileysmileysmiley

Idézet tőle: Danielle Valentina

Elegem van abból h ronda vagyok és emiatt mindenki utál engem :'(

Kleó jól mondta! Itt mindenki szeret és szép vagy! Okos és kedves is!

Ilyenkor sajnálom, hogy nincs több személyes csoport találkozó. Szerintem személyesen lehet jobban segíteni. Egy-egy jó szó, megértő társaság stb. Nem jó érzés azt olvasni a távolból, hogy valaki nincs rendben.. 🙁

Köszi suépen Kleó én mégsem sueretnék bosszút mert én is követtem el sok sok hibát sajnos... nem tudom mi a megoldás.

Áh, nem vagyok szakember, de mintha lenne benned egy kis borderes... 

Csak hogy ez nem "bosszú" kéne legyen!
Mi itt mind tudjuk, h egy értékes ember vagy. Nem a soványság meg a "bizonyítás" miatt... Úgy, ahogy vagy.

Nagyon arika vagy Kleó, hogy ezt írod, na akkor talán hátha haladok vmit a bosszúmmal... de, senkinek n. szeretnék nem jót okozni csak h. Rádöbbenjenek h kit néztek le sokan... mert sok fájdalom ért már engem is életemben... és ezért be szeretném mutatni az embereknek h ki vagyok.

De hát... most is az vagy! A többi meg lehetetlen, különbözőek az emberek "zsánerei".

Köszi szépen, h ezt írod Kleóka smileyheart

De bosszút szeretnék állni az embereken, s ezt úgy fogom véghezvinni h gyönyörű leszek... legalábbis ez a jelenlegi tervem. Mindenki belém lesz szerelmes, ez a tervem... de n. tudom h hogy fog ez összejönni...

"Bolond" vagy te... Hiába mondjuk. 1.) Itt mindenki szeret téged. 2.) Szép vagy.

Elegem van abból h ronda vagyok és emiatt mindenki utál engem :'(

Altatnak a gyógyszerekkel de most csökentették drasztikusan.

Csak ÉN IS kib*** sz*** rul vagyok, BOCSÁNAT....

Nekem szerintem nincs marhanagy mellem - bár lehet - a képen úgy látszik mint aki a nagy melleket 'kedveli'? Hát bocsánat én irtózom a nagy mellektől. Van mellem MERT NŐ VAGYOK, de szerintem nem marhanagy... vagy a fotön úgy látszik...?

'Marhhajó', rájöttem Végre ki kicsoda az oldalon és úgy vélem én itt totálisan be lettem feketítve ( a valós énem). Sebaj, nem haragszom.

Szeretném, ha Mindenki Boldog lenne és Jó élete lenne, amilyenre vágyik. Nem venném el Soha Senkitől A Szerelmét, de azt, hogy Szeretek valakit vagy akár több embert is, nem tudom kiirtani magamból. Én szeretnék segíteni Mindenkinek, de a betegségem sok dolgot "elvesz" tőlem. Nem panaszkodom, nekem Jó, de fáj ha valaki szenved. Így Istent kérem, hogy segítsen a szeretteimnek is majd pedig azért nekem is, ha nem baj. De még a teljes életről lemondtam, mivel más emberek is Őt szeretik. Gyerekes voltam de nem akarok felnőni egy olyan világba, mely esetleg kegyetlen (ha az).

Sajnos nem elérhető nekem anyagilag még a legolcsóbb digitális fényképezőgép sem, kedvesek vagytok amúgy nagyon és köszi az ötleteketsmileysmileysmiley

Panda, nagyon ügyes vagy, hogy ezeket a dolgokat meg tudtad tenni és meg is tetted smileysmileysmiley

E heti teljesítményem: levágtam a hajam és 6 reggel kimentem a pékhez reggeliért. Ez nagyon szánalmas, sőt kifejezetten aggasztó frown

Egyébként így kicsiben nem tűnik rossz minőségű képnek 🙂

Én ezért szoktam kitalálni magamnak projekteket, hogy úgy tűnjön, hogy csinálok valami "hasznosat", ha már másnak nem, akkor magam számára. Jó, ha tud valamit alkotni az ember.

Pedig kéne egy jó fényképezőgép neked. Digitális használtan nem elérhető (anyagilag)?

Nagyon szépen köszi roxyka, közben már másik képet raktam, de az "alapkép" ugyanaz. Én rájöttem, hogyha jól sikerül egy képem, akkor jobb kedvem lesz, vagyis pl. ha én "is" elégedett vagyok a képpel... csak sajnos nincs jó minőségű fényképezőm smileyheart

De jó ez a képed, Hercegnő!

Köszi szépen, jobban vagyok, a nyelvem a FaceApp progi miatt lett fehérebb valóban.

Kedvesek vagytok smileyheart

Nagyon fehér a nyelved, remélem csak a makeup program miatt.

Pedig a profilképed milyen kreatív 🙂

Olyan üres és motiválatlan vagyok...

Erre a regényre kíváncsi lennék, Robo-san.

Nem lehet 6ni, legalábbis jelenleg még nem. Más a téma, a fősodor. Ráadásul elsőül a médiát kellene befolyásolni abba az irányba, hogy nem minden pszichés beteg gyilkos hajlamú. És már ezen a ponton elakadunk, B. Eszter is elakadt itt.

Jól teszed, bár úgysem kíváncsi ránk senki, max. mi egymásra, ezt tapasztalatból mondom, de ha még mi is hanyagoljuk egymást, az egész pusztába kiáltott szó. Szerintem az "egészséges társadalom" hajlamos figyelmen kívül hagyni az ilyesmit. Szervezetten kellene hangot adnunk a nézőpontjainknak. Legalábbis megpróbálni. A külvilág felé. És ebbe sok színárnyalat belefér. Bár, ez lehet, hogy csak az én hülyeségem. Nekem a mániám mindig az lenne, hogy hatni a mainstreamre. De ha erre nincs esély, akkor nekiállok megírni a posztmodern hatású családregényemet, amivel örökre lenyomatot hagyok a történelemben. Az lesz a címe, hogy "Száz év vagány(ság)". Lol.

Jelenleg is alkotok: képeket s weblapot szerkesztek, bár a weblapomat most félbehagytam. Valamint a Facebookomat fogom csinálgatni a jövőben.

Például arra gondoltam, amikor portált csináltál, vagy fórumot, vagy leírtad a véleményed a világ dolgairól egy blogban, vagy képeket/grafikákat alkottál... Ilyesmikre gondoltam.

Robo-san, milyen értelmes dologra gondolsz...?

Harmony-nak szakemberre lenne szüksége. Ha elég lenne neki hogy mondjuk neki hogy ne kínozza magát, mert felesleges, akkor nem kellene szakember. De sajnos hiába mondjuk 🙁 
Ha jól emlékszem, ez nem csak anorexia hanem OCD is. Jó lenne ha nem csak áterrel találkoznál, Harmony, hanem lógussal is, aki beszélget is veled.

Én nem tudok mit kezdeni a felém irányuló szeretettel, voltaképpen zavar, de tolerálni szoktam adott esetben és "úgy teszek, mintha jól esne".

Csak hát... nem tudni, melyik "végső" az, amiért tényleg szeretnének...

"Ezért minden: önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié."
(Ady E.)

Megtudom érteni. Mint borderline, én is mindent megadnék azért, hogy szeressenek. A végsőkig is elmennék. 

Idézet tőle: Marcell83

Kedves Interfunk100,

de AKAROK, azért "jobb", ha Anorexiás vagyok (leszek), mert akkor tetszeni fogok másoknak, esetleg szeretni is fognak de ami a leginkább motivál ebben, H. Önmagam Rajongója leszek, gyönyörű leszek, lehet, H. állandó szenvedések sorozata vár rám DE LEGALÁBB LESZEK VALAKI, Aki elér valamit! 

Köszi szépen a hozzászólásod, s kérdésed smileyheart

Attól még hogy anorexiás leszel senki nem fog jobban szeretni, ez csak egy ilyen téveszme nálad. Az hogy valaki kórosan sovány NEM= azzal hogy majd gyönyörű lesz. 

Akkor leszel szép ha eléred a normál testalkatot. " legalább leszek valaki aki elér valamit" Én sem értem el sokmindent de még ha el is értem valamit is, azt legalább nem önmagam éheztetésével és sanyargatásával tettem. 

24 éves fiú vagyok, fogadd meg a tanácsomat, NE legyél anorexiás! :-* Mellesleg mint mondtam nem lennél rossz csaj csak ezt a butaságot kellene valahogy kiverni a fejedből. smiley 

Ez a baj. Már évek óta hergeled magadd ebbe, és a többi mániádba. Nyugodtan foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal is. Az eszed megvan hozzá. Vagy valamikor megvolt...