Szomorkodó hely
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 19:02Idézet tőle: KiscsillagOrvosom szerint Olanza depresszió ellen is hatásos lehet, de nem 2,5 mg. Az ehhez kevés. Több nem megy.
Szerinte (és a bipol kezelési protokoll szerint is) a Kventiax is oldhatja a depit. Nekem nem oldotta.
Nekem az olanza nagyon alattomos volt.. eleinte eufória majd normál majd putty:/ leeresztettem mint a lufi.. Valami rosszat csinál az a gyógyxar.. Haver kényszerbeteg lett tőle.. most már szedik le róla mellette Reagila-t kap.
Idézet tőle: KiscsillagOrvosom szerint Olanza depresszió ellen is hatásos lehet, de nem 2,5 mg. Az ehhez kevés. Több nem megy.
Szerinte (és a bipol kezelési protokoll szerint is) a Kventiax is oldhatja a depit. Nekem nem oldotta.
Nekem az olanza nagyon alattomos volt.. eleinte eufória majd normál majd putty:/ leeresztettem mint a lufi.. Valami rosszat csinál az a gyógyxar.. Haver kényszerbeteg lett tőle.. most már szedik le róla mellette Reagila-t kap.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 18:16Gyszer topikban választam.
Gyszer topikban választam.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 18:09Orvosom szerint Olanza depresszió ellen is hatásos lehet, de nem 2,5 mg. Az ehhez kevés. Több nem megy.
Orvosom szerint Olanza depresszió ellen is hatásos lehet, de nem 2,5 mg. Az ehhez kevés. Több nem megy.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 18:08AD-knek nem vagy minimális hatása van. Brinti a mozgásom és gondolkodásom tempóját normalizálta. Semmi egyéb poz. hatása nem volt.
Nagyon sokféle AD-t szedtem és olyan is volt, h 2 vagy 3 félét egyszerre. Egyik sem igazán vált be.
AP-ből 5 félét próbáltam. Egyik sem volt jó mellékhatás miatt.
AD-knek nem vagy minimális hatása van. Brinti a mozgásom és gondolkodásom tempóját normalizálta. Semmi egyéb poz. hatása nem volt.
Nagyon sokféle AD-t szedtem és olyan is volt, h 2 vagy 3 félét egyszerre. Egyik sem igazán vált be.
AP-ből 5 félét próbáltam. Egyik sem volt jó mellékhatás miatt.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 17:54Nézzük.. a Lamolep nem nagyon okozhat depressziót.. az olanza igen.. Amúgy nekem csak az Abilify okozott akatíziát 10mg-tól.. 1,5mg Reagila egyáltalán nem. Melyik AD megy? Brintellix gondolom nem használt..
Nézzük.. a Lamolep nem nagyon okozhat depressziót.. az olanza igen.. Amúgy nekem csak az Abilify okozott akatíziát 10mg-tól.. 1,5mg Reagila egyáltalán nem. Melyik AD megy? Brintellix gondolom nem használt..
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 17:50Reagilát nem mert hasonló szer akatíziát okozott. PL Abilify: akatízia, tetőtől talpig remegés, fulladás.
2,5 mg Olanzát szedek + Lamolepet, hogy ne legyen kevert vagy hipomán fázisom. Pár napja kaptam AD-t, emiatt még nagyobb a kockázata a kevertnek, de már tűrhetetlen volt a depresszió. Ezért most még fontosabb az AP.
Több AP nem megy, túlaltat, székrekedést okoz, ami végbélsérülésig fajult.
Reagilát nem mert hasonló szer akatíziát okozott. PL Abilify: akatízia, tetőtől talpig remegés, fulladás.
2,5 mg Olanzát szedek + Lamolepet, hogy ne legyen kevert vagy hipomán fázisom. Pár napja kaptam AD-t, emiatt még nagyobb a kockázata a kevertnek, de már tűrhetetlen volt a depresszió. Ezért most még fontosabb az AP.
Több AP nem megy, túlaltat, székrekedést okoz, ami végbélsérülésig fajult.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 17:45Jajj későn vettem észre hogy írtál.. hát hogy mondjam.. önmagával nem az orvoshoz járással van a baj, hanem hogy kísérletezgetnek az emberen. Azaz az orvos sem tudja biztosan hogy mi lesz jó/hatásos meg mi nem.. Most hogyan is szeded a gyógyszereket? Megy még az Olanzapin? mert attól depressziós lehetsz.. Meg az antidepresszáns is okozhat súlyosabb depressziót ha xar.. Reagila-t kipróbáltad már? szerintem az kihúzna belőle.. (parciális agonista AP)
Jajj későn vettem észre hogy írtál.. hát hogy mondjam.. önmagával nem az orvoshoz járással van a baj, hanem hogy kísérletezgetnek az emberen. Azaz az orvos sem tudja biztosan hogy mi lesz jó/hatásos meg mi nem.. Most hogyan is szeded a gyógyszereket? Megy még az Olanzapin? mert attól depressziós lehetsz.. Meg az antidepresszáns is okozhat súlyosabb depressziót ha xar.. Reagila-t kipróbáltad már? szerintem az kihúzna belőle.. (parciális agonista AP)
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 16:46Gyógyíthatatlannak érzem magam. Anno a téveszme gyszertől megszűnt, hangra nem hatott. Várhattam egy évet mire lecsengett az epizód....végig ugyanazzal a gyszerrel.
Kevertet későn ismerték fel, emiatt nem kezelték.
Most kevert nincs, de depiből nem lehet kihúzni. Túlaltat a gyszer.
Érdemes egyáltalán orvoshoz járnom?
Gyógyíthatatlannak érzem magam. Anno a téveszme gyszertől megszűnt, hangra nem hatott. Várhattam egy évet mire lecsengett az epizód....végig ugyanazzal a gyszerrel.
Kevertet későn ismerték fel, emiatt nem kezelték.
Most kevert nincs, de depiből nem lehet kihúzni. Túlaltat a gyszer.
Érdemes egyáltalán orvoshoz járnom?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 11:35Forralt bor? Ilyenkor? Kiscsillag, hát tedd ki az ablakba felforr az:D Nem az optimizmussal van a baj Kleó, hanem 1-2 gyógyxar utóhatásával.. érzelmi szinten vannak elakadásaim továbbra is. 5-6 sör már szokott hatni valamit.. bár a problémát nem oldja meg,csak más szemszögből tudom vizsgálni.
Forralt bor? Ilyenkor? Kiscsillag, hát tedd ki az ablakba felforr az:D Nem az optimizmussal van a baj Kleó, hanem 1-2 gyógyxar utóhatásával.. érzelmi szinten vannak elakadásaim továbbra is. 5-6 sör már szokott hatni valamit.. bár a problémát nem oldja meg,csak más szemszögből tudom vizsgálni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 06:24Így menne....
Így menne....
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 06:11Csak az esne jól, ami ízlik is. Pl likőr, forralt bor.
Sört magamba sem tudnék erőltetni.
Csak az esne jól, ami ízlik is. Pl likőr, forralt bor.
Sört magamba sem tudnék erőltetni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 05:50A sör segít ebben? Lehet nekem is innom kéne...
A sör segít ebben? Lehet nekem is innom kéne...
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.22., 19:55Nem tudok már olyan lenni mint 2018 végén voltam... sörrel próbálom visszaidézni azt a pszichiátriai esetet amikor még hittem a szépben... Nem akarok olyan lenni mint most vagyok.. helyette vissza akarom állítani magam abba az állapotba. Habár az 10mg aripiprazole meg 10 mg Escitalopram szülötte volt mégis én akkor voltam Én.
Nem tudok már olyan lenni mint 2018 végén voltam... sörrel próbálom visszaidézni azt a pszichiátriai esetet amikor még hittem a szépben... Nem akarok olyan lenni mint most vagyok.. helyette vissza akarom állítani magam abba az állapotba. Habár az 10mg aripiprazole meg 10 mg Escitalopram szülötte volt mégis én akkor voltam Én.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.06.19., 14:00Még azt is nehezen bírtam (vagy sehogy), ha a mh.-em költözött... Pedig ott csak néhány fióknyi cuccot kellett összepakolni/hazavinni. Nem bírok újat megszokni. Ezért jó, h visszaköltöztem ide...
Még azt is nehezen bírtam (vagy sehogy), ha a mh.-em költözött... Pedig ott csak néhány fióknyi cuccot kellett összepakolni/hazavinni. Nem bírok újat megszokni. Ezért jó, h visszaköltöztem ide...
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.06.19., 11:54A facebook a poklok pokla, ott nagyon vigyázni kell. Nekem a pszichózisom nagyrészt fb-os kutatásokban csúcsosodott ki, hihetetlen egyszerűen, hogy miket kombináltam össze. Persze fb nélkül is lett volna vmi hasonló.
A facebook a poklok pokla, ott nagyon vigyázni kell. Nekem a pszichózisom nagyrészt fb-os kutatásokban csúcsosodott ki, hihetetlen egyszerűen, hogy miket kombináltam össze. Persze fb nélkül is lett volna vmi hasonló.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.06.19., 11:26Itt meg mindenki gyűjtögető, az sem jó. "Jó lesz még vmire." Tüdőt. De amit mégis kidobok/elajándékozok, az mindig kéne később.
Itt meg mindenki gyűjtögető, az sem jó. "Jó lesz még vmire." Tüdőt. De amit mégis kidobok/elajándékozok, az mindig kéne később.
Idézet tőle: tnelis ekkor: 2021.06.19., 11:09Én a képeim meg kiírásaim töröltem le egyszer Facebook-ról és azóta is úgy van. Bár hirtelen felindulás volt, örülök hogy megtettem és továbbra se osztok meg semmit az életemből ilyen módon.
Én a képeim meg kiírásaim töröltem le egyszer Facebook-ról és azóta is úgy van. Bár hirtelen felindulás volt, örülök hogy megtettem és továbbra se osztok meg semmit az életemből ilyen módon.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.06.19., 11:05Én képeket szoktam letörölni hirtelen felindulásból, persze én is megbánom, de akkor már visszaállítani sem lehet.
Én képeket szoktam letörölni hirtelen felindulásból, persze én is megbánom, de akkor már visszaállítani sem lehet.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.06.19., 10:56Akkor nekem is van ilyen tünetem, elég régóta. 🙂 Mindent kidobok (aztán jajgatok, mert kéne). Most éppen egy szoknyámat hasogattam szét, de pechemre (?) nem tudtam tönkretenni, lesz belőle egy mini. Amit persze csak itthon hordok.
Akkor nekem is van ilyen tünetem, elég régóta. 🙂 Mindent kidobok (aztán jajgatok, mert kéne). Most éppen egy szoknyámat hasogattam szét, de pechemre (?) nem tudtam tönkretenni, lesz belőle egy mini. Amit persze csak itthon hordok.
Idézet tőle: tnelis ekkor: 2021.06.19., 10:54Az már a legkisebb rossz, mert kb kidobok/leadok szelektívbe/adománygyűjtőbe mindent, és csak a lehető legszükségesebb dolgokból viszek, azokból is egyet vagy kettőt. Mostanában idegesít magam körül minden felesleges dolog, lehet ez is valami tünet 😀
Az már a legkisebb rossz, mert kb kidobok/leadok szelektívbe/adománygyűjtőbe mindent, és csak a lehető legszükségesebb dolgokból viszek, azokból is egyet vagy kettőt. Mostanában idegesít magam körül minden felesleges dolog, lehet ez is valami tünet 😀
Idézet tőle: tnelis ekkor: 2021.06.19., 10:24Köszönöm szépen 🙂 a búcsúzás nem, nem köt ide semmi. Összepakolni, bedobozolni, selejtezni, fuvart intézni, gáz-villany-vízállásokat intézni a régi helyen hogy x időpontig állítsanak ki számlát, új helyen meg x időponttól kezdjék, netet átköttetni, lakcímkártyát csináltatni, lakcímet bejelenteni bankban, munkahelyen, egyetemen, meg ami még időközben jön.
Köszönöm szépen 🙂 a búcsúzás nem, nem köt ide semmi. Összepakolni, bedobozolni, selejtezni, fuvart intézni, gáz-villany-vízállásokat intézni a régi helyen hogy x időpontig állítsanak ki számlát, új helyen meg x időponttól kezdjék, netet átköttetni, lakcímkártyát csináltatni, lakcímet bejelenteni bankban, munkahelyen, egyetemen, meg ami még időközben jön.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.06.19., 10:18Akkor nagyon drukkolok, hogy legyen erőd a költözéshez. Mi jelent gondot? Az összepakolás? Vagy nehéz elbúcsúzni ettől a helytől?
Akkor nagyon drukkolok, hogy legyen erőd a költözéshez. Mi jelent gondot? Az összepakolás? Vagy nehéz elbúcsúzni ettől a helytől?
Idézet tőle: tnelis ekkor: 2021.06.19., 10:12Költöznöm kell, ami elég szar periódusában jött az életemnek, és nagyon kevés erőm van hozzá. Viszont találtam új helyet, ami jó, úgyhogy legalább ezen nem kell stresszelnem tovább.
Költöznöm kell, ami elég szar periódusában jött az életemnek, és nagyon kevés erőm van hozzá. Viszont találtam új helyet, ami jó, úgyhogy legalább ezen nem kell stresszelnem tovább.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.03.07., 10:15Hétfő óta fokozatosan álltam le a Rexetinről, feleztem, negyedeltem, mert nem akartam ugyanazokat a félelmetes mellékhatásokat, amik jelentkeztek akkor, mikor először írták fel, mert ugye akkor csak abbahagytam, és kész, persze nem mondta el a doki, hogy ezt azért nem ilyen egyszerű abbahagyni, de most ez lényegtelen. Szerdán még csak volt egy kis szédülés, most meg már erős szédülés, meg sípol a fülem, plusz nagyon durván álmos vagyok, tegnap óta kb. 14 órát aludtam a szokásos 6-8 helyett, és még így is aludnék. Ez rohadtul idegesít, ráadásul a hangulatom se jó, megint kezdem magam úgy érezni, mint előtte, bár remélem, hogy ez csak átmeneti..nem értem, végül is akkor sose leszek képes normálisabban élni, csak mindig valami gyógyszerrel? Megint előjött egy csomó, másokra is igen veszélyes gondolat, ez is csak idegesít, ez az öngerjesztés már megint....
Hétfő óta fokozatosan álltam le a Rexetinről, feleztem, negyedeltem, mert nem akartam ugyanazokat a félelmetes mellékhatásokat, amik jelentkeztek akkor, mikor először írták fel, mert ugye akkor csak abbahagytam, és kész, persze nem mondta el a doki, hogy ezt azért nem ilyen egyszerű abbahagyni, de most ez lényegtelen. Szerdán még csak volt egy kis szédülés, most meg már erős szédülés, meg sípol a fülem, plusz nagyon durván álmos vagyok, tegnap óta kb. 14 órát aludtam a szokásos 6-8 helyett, és még így is aludnék. Ez rohadtul idegesít, ráadásul a hangulatom se jó, megint kezdem magam úgy érezni, mint előtte, bár remélem, hogy ez csak átmeneti..nem értem, végül is akkor sose leszek képes normálisabban élni, csak mindig valami gyógyszerrel? Megint előjött egy csomó, másokra is igen veszélyes gondolat, ez is csak idegesít, ez az öngerjesztés már megint....
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.03.04., 08:40struggle to survive!!!
struggle to survive!!!
Idézet tőle: Blacka ekkor: 2021.03.01., 18:07Jobb estét!
A depim (remélem) elérte a csúcspontot, teljesen szétestem. Kudarcot vallott az önuralom meg az összes kva mankó meg egyéb border szarság ami elhiteti kicsit hogy normális vagyok. Nem vagyok normális, jönnek a szar gondolatok...szorongás...a vezetés is tiszta para.
Rég volt már ilyen és egyre sürübbek nem akarom újra kezdeni...
Jobb estét!
A depim (remélem) elérte a csúcspontot, teljesen szétestem. Kudarcot vallott az önuralom meg az összes kva mankó meg egyéb border szarság ami elhiteti kicsit hogy normális vagyok. Nem vagyok normális, jönnek a szar gondolatok...szorongás...a vezetés is tiszta para.
Rég volt már ilyen és egyre sürübbek nem akarom újra kezdeni...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.02.08., 16:21Nekem már nagyon hiányoznak a személyes talik. 🙁 Múlt héten bnőztem 1 órát. Most tervbe sincs semmi. 🙁
Nekem már nagyon hiányoznak a személyes talik. 🙁 Múlt héten bnőztem 1 órát. Most tervbe sincs semmi. 🙁
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.02.08., 16:19Jobbulást!
Jobbulást!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.02.07., 21:18Ej, jobbulást!
Fülbedugós fülhallgatót néha a metrón csak azért dugtam a fülembe, hogy ne csapja szét az állandó huzat.
Ej, jobbulást!
Fülbedugós fülhallgatót néha a metrón csak azért dugtam a fülembe, hogy ne csapja szét az állandó huzat.
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.02.07., 20:49Na most én is szomorkodok kicsit lázasan fekszek, hatalmas húzatot kaptam.
Fogam fülem bal oldalamon elégé fáj, szóval próbálok gyógyulni.
Bakker s jövőhéten 100 km/h órás szél lesz, csak éljem túl.
Akkor már csak fülldugoval járkálok xd
Na most én is szomorkodok kicsit lázasan fekszek, hatalmas húzatot kaptam.
Fogam fülem bal oldalamon elégé fáj, szóval próbálok gyógyulni.
Bakker s jövőhéten 100 km/h órás szél lesz, csak éljem túl.
Akkor már csak fülldugoval járkálok xd
Idézet tőle: Valentínyi Márta ekkor: 2021.02.07., 13:58Sziasztok... én is eléggé lehangolt vagyok mostanában, de ezt igyekszem magamba fojtani. Most ugyan leírtam. Nem járok emberek közé. Nem érzem úgy, hogy szeretnék bárkivel is találkozni a való életben. Azért pl. itthon jólérzem magamat, ha nem "piszkálnak" (bocsánat) itthon, hanem nyugalom van. Szeretek egyedül lenni. Mindenkinek kitartást kívánok.
Sziasztok... én is eléggé lehangolt vagyok mostanában, de ezt igyekszem magamba fojtani. Most ugyan leírtam. Nem járok emberek közé. Nem érzem úgy, hogy szeretnék bárkivel is találkozni a való életben. Azért pl. itthon jólérzem magamat, ha nem "piszkálnak" (bocsánat) itthon, hanem nyugalom van. Szeretek egyedül lenni. Mindenkinek kitartást kívánok.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.02.06., 11:33Hát befedték földdel a Nagyapámat.. Remélem egy szebb világba ment, ahol nincs ennyi ármány és undor.. ahol kedves dolgok veszik körbe az embereket nem egymás utálata és a gépek. Nyugodj békében Papa :'(
Hát befedték földdel a Nagyapámat.. Remélem egy szebb világba ment, ahol nincs ennyi ármány és undor.. ahol kedves dolgok veszik körbe az embereket nem egymás utálata és a gépek. Nyugodj békében Papa :'(
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.02.04., 21:15Szia! 🙂
Tudom pár napot késtem a válassszal. Néha a gondolatod játszik csak veled, és az életedben szerzett negatív tapasztalat jön elő újra.
Felnőtt emberek lesznek ott mint te, nyilván nekik is a képzés a céljuk nem a balhé! 🙂
Menj oda barátkozz, beszélges emberekkel.
Ha nncs önbizalmad akkor barátkoz a osztály legbátortalanabb tagjával 🙂 Azzal csak össze sikerül hoznod valamit! 🙂Ez mindenkire ígaz, én a saját példámat írtam le.
Én is sok sok évvel ezelőtt nagyon önbizalom hiányos voltam, nem mertem emberekhez se szólni. Aztán szép lassan teltek az évek és mindig volt valami ami kimozdított a komforzonából.Lehet azzal is kezdeni hogy valakitől megkérdezed az időt egy buszmegállóban. És utána ki mondhatod, na látod nem is volt úgye olyan nehéz? 🙂
Szia! 🙂
Tudom pár napot késtem a válassszal. Néha a gondolatod játszik csak veled, és az életedben szerzett negatív tapasztalat jön elő újra.
Felnőtt emberek lesznek ott mint te, nyilván nekik is a képzés a céljuk nem a balhé! 🙂
Menj oda barátkozz, beszélges emberekkel.
Ha nncs önbizalmad akkor barátkoz a osztály legbátortalanabb tagjával 🙂 Azzal csak össze sikerül hoznod valamit! 🙂
Ez mindenkire ígaz, én a saját példámat írtam le.
Én is sok sok évvel ezelőtt nagyon önbizalom hiányos voltam, nem mertem emberekhez se szólni. Aztán szép lassan teltek az évek és mindig volt valami ami kimozdított a komforzonából.
Lehet azzal is kezdeni hogy valakitől megkérdezed az időt egy buszmegállóban. És utána ki mondhatod, na látod nem is volt úgye olyan nehéz? 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.01.31., 07:31Idézet tőle: ColdLittleHeartSziasztok! Holnap reggel bekéne menjek egy olyan iskolába,ahol mindenki ismer mindenkit(online oktatás volt és én nem mertem azokon részt venni) holnap gyakorlati óra lesz és muszáj bemennem,vagy nem vizsgázhatok,de nagyon félek. Félek,hogy megaláznak,kibeszélnek, vagy esetleg haza küldenek(Fizetős OKJ iskola egyébként) Rettegek a holnaptól. Tud valaki valami bátórítót mondani,vagy esetleg tanácsot adni? Azon is gondolkoztam,hogy be se megyek és annyi a sulimnak. Nincs senkim akivel beszélhetnénk és emiatt csak még jobban szorongok. Nagyon elvagyok keseredve
Bátorítás nem erősségem. Ezért nem írtam. Mesélj majd, h milyen volt a gyakorlat!
Idézet tőle: ColdLittleHeartSziasztok! Holnap reggel bekéne menjek egy olyan iskolába,ahol mindenki ismer mindenkit(online oktatás volt és én nem mertem azokon részt venni) holnap gyakorlati óra lesz és muszáj bemennem,vagy nem vizsgázhatok,de nagyon félek. Félek,hogy megaláznak,kibeszélnek, vagy esetleg haza küldenek(Fizetős OKJ iskola egyébként) Rettegek a holnaptól. Tud valaki valami bátórítót mondani,vagy esetleg tanácsot adni? Azon is gondolkoztam,hogy be se megyek és annyi a sulimnak. Nincs senkim akivel beszélhetnénk és emiatt csak még jobban szorongok. Nagyon elvagyok keseredve
Bátorítás nem erősségem. Ezért nem írtam. Mesélj majd, h milyen volt a gyakorlat!
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.01.29., 16:02Mellesleg ki nem sz@rja le hogy mit gondolnak 😉
Mellesleg ki nem sz@rja le hogy mit gondolnak 😉
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.01.29., 15:58Idézet tőle: ColdLittleHeartSziasztok! Holnap reggel bekéne menjek egy olyan iskolába,ahol mindenki ismer mindenkit(online oktatás volt és én nem mertem azokon részt venni) holnap gyakorlati óra lesz és muszáj bemennem,vagy nem vizsgázhatok,de nagyon félek. Félek,hogy megaláznak,kibeszélnek, vagy esetleg haza küldenek(Fizetős OKJ iskola egyébként) Rettegek a holnaptól. Tud valaki valami bátórítót mondani,vagy esetleg tanácsot adni? Azon is gondolkoztam,hogy be se megyek és annyi a sulimnak. Nincs senkim akivel beszélhetnénk és emiatt csak még jobban szorongok. Nagyon elvagyok keseredve
Szia! Ha gondolod írj privátban. Miért nem mertél az online órákon részt venni? Ha nem olyan ganajok akkor nem fognak kibeszélni.. hazaküldeni meg főleg nem hogyha fizetős a suli.. Azért menjél be és próbáld meg ha már kifizetted a tandíjat.
Idézet tőle: ColdLittleHeartSziasztok! Holnap reggel bekéne menjek egy olyan iskolába,ahol mindenki ismer mindenkit(online oktatás volt és én nem mertem azokon részt venni) holnap gyakorlati óra lesz és muszáj bemennem,vagy nem vizsgázhatok,de nagyon félek. Félek,hogy megaláznak,kibeszélnek, vagy esetleg haza küldenek(Fizetős OKJ iskola egyébként) Rettegek a holnaptól. Tud valaki valami bátórítót mondani,vagy esetleg tanácsot adni? Azon is gondolkoztam,hogy be se megyek és annyi a sulimnak. Nincs senkim akivel beszélhetnénk és emiatt csak még jobban szorongok. Nagyon elvagyok keseredve
Szia! Ha gondolod írj privátban. Miért nem mertél az online órákon részt venni? Ha nem olyan ganajok akkor nem fognak kibeszélni.. hazaküldeni meg főleg nem hogyha fizetős a suli.. Azért menjél be és próbáld meg ha már kifizetted a tandíjat.
Idézet tőle: ColdLittleHeart ekkor: 2021.01.29., 15:32Sziasztok! Holnap reggel bekéne menjek egy olyan iskolába,ahol mindenki ismer mindenkit(online oktatás volt és én nem mertem azokon részt venni) holnap gyakorlati óra lesz és muszáj bemennem,vagy nem vizsgázhatok,de nagyon félek. Félek,hogy megaláznak,kibeszélnek, vagy esetleg haza küldenek(Fizetős OKJ iskola egyébként) Rettegek a holnaptól. Tud valaki valami bátórítót mondani,vagy esetleg tanácsot adni? Azon is gondolkoztam,hogy be se megyek és annyi a sulimnak. Nincs senkim akivel beszélhetnénk és emiatt csak még jobban szorongok. Nagyon elvagyok keseredve
Sziasztok! Holnap reggel bekéne menjek egy olyan iskolába,ahol mindenki ismer mindenkit(online oktatás volt és én nem mertem azokon részt venni) holnap gyakorlati óra lesz és muszáj bemennem,vagy nem vizsgázhatok,de nagyon félek. Félek,hogy megaláznak,kibeszélnek, vagy esetleg haza küldenek(Fizetős OKJ iskola egyébként) Rettegek a holnaptól. Tud valaki valami bátórítót mondani,vagy esetleg tanácsot adni? Azon is gondolkoztam,hogy be se megyek és annyi a sulimnak. Nincs senkim akivel beszélhetnénk és emiatt csak még jobban szorongok. Nagyon elvagyok keseredve
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.01.23., 11:48Na, annyit én nem bírok magamhoz venni, h eső, szél ne érdekelne... És nem a mennyiség mián. 😀
Na, annyit én nem bírok magamhoz venni, h eső, szél ne érdekelne... És nem a mennyiség mián. 😀
Idézet tőle: Wildflower2 ekkor: 2021.01.23., 09:40Nekem fiatalkoromban folyékony esőkabátom volt = 2dl pálinka, utána már kit érdekel, hogy esik az eső...
Nekem fiatalkoromban folyékony esőkabátom volt = 2dl pálinka, utána már kit érdekel, hogy esik az eső...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.01.23., 09:21Nekem csak reggeli fosás-hányás, fejfájás. Haveromnak direktbe' pánikroham, oszt ráivás. Az a több nap gáz tényleg...
Reggelre: Algopyrin, Rivotril, C-vitamin, magnézium, B6. Valamit enyhít...
Nekem csak reggeli fosás-hányás, fejfájás. Haveromnak direktbe' pánikroham, oszt ráivás. Az a több nap gáz tényleg...
Reggelre: Algopyrin, Rivotril, C-vitamin, magnézium, B6. Valamit enyhít...
Idézet tőle: Wildflower2 ekkor: 2021.01.23., 09:19Egyébként az Ap szedés miatt a háziorvosom szokott vérképet nézni, májfunkció, stb. Utoljára kb 3 éve... De az utóbbi 3 évben alapvetően nem ittam, csak most az ünnepek alatt, meg utána.
Egyébként az Ap szedés miatt a háziorvosom szokott vérképet nézni, májfunkció, stb. Utoljára kb 3 éve... De az utóbbi 3 évben alapvetően nem ittam, csak most az ünnepek alatt, meg utána.
Idézet tőle: Wildflower2 ekkor: 2021.01.23., 09:09Egy alkoholos nap után kb három nap gyengeség, hasmenés, rosszkedv.
Egy alkoholos nap után kb három nap gyengeség, hasmenés, rosszkedv.