Szomorkodó hely
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.25., 07:10Mirta + pörgetős reggel hatna együtt legjobb eséllyel.
Mirta + pörgetős reggel hatna együtt legjobb eséllyel.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.25., 07:07Azt is írta, h gyógyuláshoz sok türelem és kitartás kell.
Azt is írta, h gyógyuláshoz sok türelem és kitartás kell.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.25., 06:45Távolságtartást javasolt halálvágyra. Tudatosítsam, h ezek csak gondolatok, késztetések.
Távolságtartást javasolt halálvágyra. Tudatosítsam, h ezek csak gondolatok, késztetések.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.25., 06:38Vajon mire gondolt? Emeljem? Szedjem nappal is? De mennyit?
Pfff.
Vajon mire gondolt? Emeljem? Szedjem nappal is? De mennyit?
Pfff.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.25., 06:37Megkérdeztem, h szedjem-e tovább, ha kezdeti mellékhatásként fokozza a halálvágyat (soha ilyet más gyszernél nem tapasztaltam).
Azt írta, h neuroleptikum segíthet.
Megkérdeztem, h szedjem-e tovább, ha kezdeti mellékhatásként fokozza a halálvágyat (soha ilyet más gyszernél nem tapasztaltam).
Azt írta, h neuroleptikum segíthet.
Idézet tőle: tnelis ekkor: 2021.06.25., 05:38Én is olvasom mindig, csak a legtöbb dologhoz nem tudok mit hozzátenni. Meg sokszor mire újra felnézek, már egész más a téma mint amikor utoljára kommenteltem. De attól még érdekel, és a legjobbakat kívánom, és jobban leszel : )
Én is olvasom mindig, csak a legtöbb dologhoz nem tudok mit hozzátenni. Meg sokszor mire újra felnézek, már egész más a téma mint amikor utoljára kommenteltem. De attól még érdekel, és a legjobbakat kívánom, és jobban leszel : )
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.06.25., 03:41Én többször is elolvastam, amiket írtál, de nem volt semmi értelmes ötletem, közhelyeket meg minek írni?
A depi sztem is "magától" cseng le, gyszerrel v anélkül.
Én többször is elolvastam, amiket írtál, de nem volt semmi értelmes ötletem, közhelyeket meg minek írni?
A depi sztem is "magától" cseng le, gyszerrel v anélkül.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 22:29Legalább reagálsz rá.. még az is lehet hogy tényleg jó lesz az Elontril.. én még nem szedtem nem is nagyon fogom mert szerintem bekattannék tőle. Ezért mondtam hogy olyan nagyon okosat nem tudok javasolni.
Legalább reagálsz rá.. még az is lehet hogy tényleg jó lesz az Elontril.. én még nem szedtem nem is nagyon fogom mert szerintem bekattannék tőle. Ezért mondtam hogy olyan nagyon okosat nem tudok javasolni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 22:19Sztem az Elontril fokozza a halálvágyat, kezdeti mellékhatásként. Írtam az orvosnak, h szedjem tovább vagy álljak le vele...
Már indokolta, h miért nem lenne jó nekem a reagila.
Sztem az Elontril fokozza a halálvágyat, kezdeti mellékhatásként. Írtam az orvosnak, h szedjem tovább vagy álljak le vele...
Már indokolta, h miért nem lenne jó nekem a reagila.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 22:15Akkor meg maradjon az Elontril.. adj neki 3 hetet hogy használ-e ha nem akkor beszélj vele a Reagilaról hogy pontosan miért ellenzi.. egy próbát megérne.. és akkor olanza is mehetne a kukába, úgyse szereted.
Akkor meg maradjon az Elontril.. adj neki 3 hetet hogy használ-e ha nem akkor beszélj vele a Reagilaról hogy pontosan miért ellenzi.. egy próbát megérne.. és akkor olanza is mehetne a kukába, úgyse szereted.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 22:12Hiszem, h okkal ellenzi a reagilát.
Ingyenes lógusokmal nem sokra mentem. Max 10 alkalom. Semmire nem volt elég. Ezt azóta itt helyben 5-re csökkentették.
Az orvosom a pszichoteraputám is. Ekkor a terápiát is veszteném.
Itt nyomott árak vannak .Piaci áran dolgozót nem tudok megfizetni.
Ptsd okozta flashbacke pedig terápia javasolt. Erre gyszer sem. Max kiüt.
Hiszem, h okkal ellenzi a reagilát.
Ingyenes lógusokmal nem sokra mentem. Max 10 alkalom. Semmire nem volt elég. Ezt azóta itt helyben 5-re csökkentették.
Az orvosom a pszichoteraputám is. Ekkor a terápiát is veszteném.
Itt nyomott árak vannak .Piaci áran dolgozót nem tudok megfizetni.
Ptsd okozta flashbacke pedig terápia javasolt. Erre gyszer sem. Max kiüt.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 22:06Szerintem a pszichológussal fontosabb a személyes kapcsolat.. ha nem vállal az orvos akkor is van egy csomó.
Szerintem a pszichológussal fontosabb a személyes kapcsolat.. ha nem vállal az orvos akkor is van egy csomó.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 22:04Jó.. a fleshback tényleg a szakemberek dolga.. de nem kellene ennyire rosszul lenni akkor sem.. Tudok olyan orvost aki 15 ropiért lazán kiírja neked a Reagila 1,5-öset.. Hátha ellennél csak azzal és még Lamolep se kellene.. De meg lehet várni használ-e az Elontril.. nem kell kapkodni.. de ha az sem másik AD-t én már nem próbálnék.
Jó.. a fleshback tényleg a szakemberek dolga.. de nem kellene ennyire rosszul lenni akkor sem.. Tudok olyan orvost aki 15 ropiért lazán kiírja neked a Reagila 1,5-öset.. Hátha ellennél csak azzal és még Lamolep se kellene.. De meg lehet várni használ-e az Elontril.. nem kell kapkodni.. de ha az sem másik AD-t én már nem próbálnék.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 22:03Idézet tőle: interfunk100Ugyanmár..ezek csak orvosok.. ugyanazokat a gyógyszereket írja ki mindegyik.. nem hiszem hogy érdekelné őket elmész-e valaki máshoz vagy sem.. Én azt látom hogy februárban jobban voltál mint most.. azaz romlik az állapotod.. de legalábbis nem javul.. Akkor meg miért kell ebből lelkiismereti kérdést csinálni?
Az orvosom rossz helyre postázta a receptem. Nem volt gyszerem. Területileg illetékes ragaszkodott, h írjon neki az orvosom. Anélkül nem vesz át.
Az enyém soha többet nem vàllalna, ha megtudnà, h máshol kértem gyszert.
Maradns a ter illetékes, ami szar.
Ennél drágább magánrendelésre nem telik.
Idézet tőle: interfunk100Ugyanmár..ezek csak orvosok.. ugyanazokat a gyógyszereket írja ki mindegyik.. nem hiszem hogy érdekelné őket elmész-e valaki máshoz vagy sem.. Én azt látom hogy februárban jobban voltál mint most.. azaz romlik az állapotod.. de legalábbis nem javul.. Akkor meg miért kell ebből lelkiismereti kérdést csinálni?
Az orvosom rossz helyre postázta a receptem. Nem volt gyszerem. Területileg illetékes ragaszkodott, h írjon neki az orvosom. Anélkül nem vesz át.
Az enyém soha többet nem vàllalna, ha megtudnà, h máshol kértem gyszert.
Maradns a ter illetékes, ami szar.
Ennél drágább magánrendelésre nem telik.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 22:00Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Hát nem tudom mennyire vagy elégedett a munkahelyeddel.. a flashbacken túl kellene lendülni valahogy mert intimitás nélkül (szerintem) nem fenékig tejfel az élet.. Barátnőkkel jól kijössz-e? Tartalmasan töltöd-e a szabadidődet.. De ez a szigorú bezárkózás a másik nem elől szerintem nagyon nem helyes.
Erre van a mostani terápiám. Stabilabb állapotban a mostani terápia utá jöhet az EMDR-es poszttraumás stressz. Terápia
Ha ez is meglesz, akkor lehet majd párterápia.
Most nem tudtam tartalmasan tölteni mert minden bezárt.
Amikor nyitott a fürdő, elmentem. Találkoztam Kriszékkel is.
Többekkel FB-n beszélek.
A mhelyem jó. Ennél csak 1 volt jobb, de fele ennyit sem kerestem és komoly anyagi gondot okozott.
A 2 terápia kb 2 év. A flashbacken nem lehet csakúgy túllendülni, mint egy sérelmen. Terápiával is nehéz kezelni. Depressziósan nem javasolt ilyen nehéz témába vágni orvosom szerint.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Hát nem tudom mennyire vagy elégedett a munkahelyeddel.. a flashbacken túl kellene lendülni valahogy mert intimitás nélkül (szerintem) nem fenékig tejfel az élet.. Barátnőkkel jól kijössz-e? Tartalmasan töltöd-e a szabadidődet.. De ez a szigorú bezárkózás a másik nem elől szerintem nagyon nem helyes.
Erre van a mostani terápiám. Stabilabb állapotban a mostani terápia utá jöhet az EMDR-es poszttraumás stressz. Terápia
Többekkel FB-n beszélek.
A mhelyem jó. Ennél csak 1 volt jobb, de fele ennyit sem kerestem és komoly anyagi gondot okozott.
A 2 terápia kb 2 év. A flashbacken nem lehet csakúgy túllendülni, mint egy sérelmen. Terápiával is nehéz kezelni. Depressziósan nem javasolt ilyen nehéz témába vágni orvosom szerint.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 21:59Ugyanmár..ezek csak orvosok.. ugyanazokat a gyógyszereket írja ki mindegyik.. nem hiszem hogy érdekelné őket elmész-e valaki máshoz vagy sem.. Én azt látom hogy februárban jobban voltál mint most.. azaz romlik az állapotod.. de legalábbis nem javul.. Akkor meg miért kell ebből lelkiismereti kérdést csinálni?
Ugyanmár..ezek csak orvosok.. ugyanazokat a gyógyszereket írja ki mindegyik.. nem hiszem hogy érdekelné őket elmész-e valaki máshoz vagy sem.. Én azt látom hogy februárban jobban voltál mint most.. azaz romlik az állapotod.. de legalábbis nem javul.. Akkor meg miért kell ebből lelkiismereti kérdést csinálni?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:58Idézet tőle: interfunk100Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Többekkel FB-n beszélek.
Idézet tőle: interfunk100Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Többekkel FB-n beszélek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:54A ter illetékes szar. Átvenne, ha az orvos kiadja a papírt, h nem járok már hozzá, diag stb. Anélkül nem.
Nem akarok 2 orvoshoz járni, átverni őket.
A ter illetékes szar. Átvenne, ha az orvos kiadja a papírt, h nem járok már hozzá, diag stb. Anélkül nem.
Nem akarok 2 orvoshoz járni, átverni őket.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 21:52Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 21:49Én csak azt szedtem.. kérdezte is az orvos hogy szorongok-e.. mondtam hogy nem.. 1,5mg nem egy lónak való adag.. másik orvos attól még kiírhatná.. ha nem válik be,legalább megpróbáltad. Most inkább mint az Elontrillal szenvedni.. Lamolep nem tudom mennyire zavarna be neki..
Én csak azt szedtem.. kérdezte is az orvos hogy szorongok-e.. mondtam hogy nem.. 1,5mg nem egy lónak való adag.. másik orvos attól még kiírhatná.. ha nem válik be,legalább megpróbáltad. Most inkább mint az Elontrillal szenvedni.. Lamolep nem tudom mennyire zavarna be neki..
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:48Idézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Idézet tőle: interfunk100Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Konkrétan mire gondolsz?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:47Idézet tőle: interfunk100Valami pasit be kéne cserkészni neked.. Mondjuk ezeket a fázisváltásokat sem értem.. Lamolepnek fognia kellene..
Depit nem oldja. Orvosom szerint magában kevés kevert/hipomán fázisra.
Pasi? Hozzámérne (pl vállamhoz), másfél nspig feküdnék kiborulva flashback miatt.
A vérvétel után is ez volt. Kúp is flashbacket okozott.
Nagyon közel voltam durva túladagoláshoz.
Szexre sem vágytam soha, akkor sem amikor érinthető voltam. Szextől minden kapcsolatnan szenvedtem.
Idézet tőle: interfunk100Valami pasit be kéne cserkészni neked.. Mondjuk ezeket a fázisváltásokat sem értem.. Lamolepnek fognia kellene..
Depit nem oldja. Orvosom szerint magában kevés kevert/hipomán fázisra.
Pasi? Hozzámérne (pl vállamhoz), másfél nspig feküdnék kiborulva flashback miatt.
A vérvétel után is ez volt. Kúp is flashbacket okozott.
Nagyon közel voltam durva túladagoláshoz.
Szexre sem vágytam soha, akkor sem amikor érinthető voltam. Szextől minden kapcsolatnan szenvedtem.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:43Idézet tőle: interfunk100Ami szedál AP az meg depressziósít sajnos.. Olanzapin.. Leponex.. taccsra vág olyan happy nem leszel tőle.. Seroquel 300mg elvileg normalizál.. azzal mi is volt a baj? Én nem szorontam a Reagila 1,5mg-al.. olyan nyugodt voltam mint annak a rendje.. aktivizálna azért lenne jó.. inszomniát nálam nem okozott. Kicsit olyan mesterséges feeling volt azért hagytam el végül.. de jó kedvem volt ha azt vesszük.
Seroquel kiütött. 100 mg-hoz 1 liter kávé és 3 energiital kellett az ébrenléthez. Pedig hazaértem, fürödtam, máris aludtam.
Nagyobb (régen 800 mg) sem oldotta a depim.
Reagilát kérdeztem, élből elutasította. Többször nem kértem.
Szedtél akkor a Reagila mellé mást? Nem lehet, h azért nem szorongtál tőle?
Idézet tőle: interfunk100Ami szedál AP az meg depressziósít sajnos.. Olanzapin.. Leponex.. taccsra vág olyan happy nem leszel tőle.. Seroquel 300mg elvileg normalizál.. azzal mi is volt a baj? Én nem szorontam a Reagila 1,5mg-al.. olyan nyugodt voltam mint annak a rendje.. aktivizálna azért lenne jó.. inszomniát nálam nem okozott. Kicsit olyan mesterséges feeling volt azért hagytam el végül.. de jó kedvem volt ha azt vesszük.
Seroquel kiütött. 100 mg-hoz 1 liter kávé és 3 energiital kellett az ébrenléthez. Pedig hazaértem, fürödtam, máris aludtam.
Nagyobb (régen 800 mg) sem oldotta a depim.
Reagilát kérdeztem, élből elutasította. Többször nem kértem.
Szedtél akkor a Reagila mellé mást? Nem lehet, h azért nem szorongtál tőle?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 21:40Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Én szerintem meg azért vagy depressziós mert eleged lett az eddigiből..
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 21:39Valami pasit be kéne cserkészni neked.. Mondjuk ezeket a fázisváltásokat sem értem.. Lamolepnek fognia kellene..
Valami pasit be kéne cserkészni neked.. Mondjuk ezeket a fázisváltásokat sem értem.. Lamolepnek fognia kellene..
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:39Idézet tőle: John DoeÉn mindig olvaslak, és érdekelsz is. Csak nem mindig tudok mit írni, és sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni. 🙁
Aranyos vagy! 🙂
Idézet tőle: John DoeÉn mindig olvaslak, és érdekelsz is. Csak nem mindig tudok mit írni, és sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni. 🙁
Aranyos vagy! 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:38Idézet tőle: interfunk100Olvasom Kiscsillag.. olyat hű de jót nem tudok javasolni.. én pl abbahagytam mindent, idáig nem bántam meg.. 3 diaggal. Mondjuk max a bipol-t ismerem el meg hogy sok xart okoztak a szerek. Én a Lamolepet mindenképp meghagynám az Elontril-t nem kezdtem volna el.. az olanzát sem.. Ha másképp nem megy Reagila-t próbálnám. De akkor szerintem a Lamolep offolható lenne. De biztosra nem tudom megmondani ezért maradtam inkább csendben, nyílván átérzem a helyzetet.. Az AD-ket meg ki nem állhatom, engem mind csak kicsinált kivéve Escitalopram.. Ha magadtól menne akkor magadnak kéne kimászni a depiből.. Új életet kezdeni, nyitottabbnak lenni, ilyenek.
Jó allapotban nem akarok új életet kezdeni. Ezt folytatnám...
Idézet tőle: interfunk100Olvasom Kiscsillag.. olyat hű de jót nem tudok javasolni.. én pl abbahagytam mindent, idáig nem bántam meg.. 3 diaggal. Mondjuk max a bipol-t ismerem el meg hogy sok xart okoztak a szerek. Én a Lamolepet mindenképp meghagynám az Elontril-t nem kezdtem volna el.. az olanzát sem.. Ha másképp nem megy Reagila-t próbálnám. De akkor szerintem a Lamolep offolható lenne. De biztosra nem tudom megmondani ezért maradtam inkább csendben, nyílván átérzem a helyzetet.. Az AD-ket meg ki nem állhatom, engem mind csak kicsinált kivéve Escitalopram.. Ha magadtól menne akkor magadnak kéne kimászni a depiből.. Új életet kezdeni, nyitottabbnak lenni, ilyenek.
Jó allapotban nem akarok új életet kezdeni. Ezt folytatnám...
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 21:37Ami szedál AP az meg depressziósít sajnos.. Olanzapin.. Leponex.. taccsra vág olyan happy nem leszel tőle.. Seroquel 300mg elvileg normalizál.. azzal mi is volt a baj? Én nem szorontam a Reagila 1,5mg-al.. olyan nyugodt voltam mint annak a rendje.. aktivizálna azért lenne jó.. inszomniát nálam nem okozott. Kicsit olyan mesterséges feeling volt azért hagytam el végül.. de jó kedvem volt ha azt vesszük.
Ami szedál AP az meg depressziósít sajnos.. Olanzapin.. Leponex.. taccsra vág olyan happy nem leszel tőle.. Seroquel 300mg elvileg normalizál.. azzal mi is volt a baj? Én nem szorontam a Reagila 1,5mg-al.. olyan nyugodt voltam mint annak a rendje.. aktivizálna azért lenne jó.. inszomniát nálam nem okozott. Kicsit olyan mesterséges feeling volt azért hagytam el végül.. de jó kedvem volt ha azt vesszük.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:37Nyitott vagyok ésszerű dolgokra.
Nyitott vagyok ésszerű dolgokra.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:35Sztem a depiből kikerülés nem fog menni se gyógyszerrel, se anélkül. Meg kell várni, míg spontán oldódik vagy másik fázisba váltok.
Sztem a depiből kikerülés nem fog menni se gyógyszerrel, se anélkül. Meg kell várni, míg spontán oldódik vagy másik fázisba váltok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:34Reagilát orvosom nem javasolta. Nagyon felerősítheti a szorongást, nyugtalanságot, emiatt más gyszer kellenne, ami lenyugtat.
Reagilát orvosom nem javasolta. Nagyon felerősítheti a szorongást, nyugtalanságot, emiatt más gyszer kellenne, ami lenyugtat.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.24., 21:28Olvasom Kiscsillag.. olyat hű de jót nem tudok javasolni.. én pl abbahagytam mindent, idáig nem bántam meg.. 3 diaggal. Mondjuk max a bipol-t ismerem el meg hogy sok xart okoztak a szerek. Én a Lamolepet mindenképp meghagynám az Elontril-t nem kezdtem volna el.. az olanzát sem.. Ha másképp nem megy Reagila-t próbálnám. De akkor szerintem a Lamolep offolható lenne. De biztosra nem tudom megmondani ezért maradtam inkább csendben, nyílván átérzem a helyzetet.. Az AD-ket meg ki nem állhatom, engem mind csak kicsinált kivéve Escitalopram.. Ha magadtól menne akkor magadnak kéne kimászni a depiből.. Új életet kezdeni, nyitottabbnak lenni, ilyenek.
Olvasom Kiscsillag.. olyat hű de jót nem tudok javasolni.. én pl abbahagytam mindent, idáig nem bántam meg.. 3 diaggal. Mondjuk max a bipol-t ismerem el meg hogy sok xart okoztak a szerek. Én a Lamolepet mindenképp meghagynám az Elontril-t nem kezdtem volna el.. az olanzát sem.. Ha másképp nem megy Reagila-t próbálnám. De akkor szerintem a Lamolep offolható lenne. De biztosra nem tudom megmondani ezért maradtam inkább csendben, nyílván átérzem a helyzetet.. Az AD-ket meg ki nem állhatom, engem mind csak kicsinált kivéve Escitalopram.. Ha magadtól menne akkor magadnak kéne kimászni a depiből.. Új életet kezdeni, nyitottabbnak lenni, ilyenek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.06.24., 21:25Én mindig olvaslak, és érdekelsz is. Csak nem mindig tudok mit írni, és sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni. 🙁
Én mindig olvaslak, és érdekelsz is. Csak nem mindig tudok mit írni, és sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni. 🙁
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 21:18Érdeklek egyáltalán bárkit? Ebben most nem tudna senki segíteni, nem azért írom.
Sokszor feltesz vki egy kérdést nekem, kilép. Utána sem reflektál. Azt sem tudom olvassa e.
Érdeklek egyáltalán bárkit? Ebben most nem tudna senki segíteni, nem azért írom.
Sokszor feltesz vki egy kérdést nekem, kilép. Utána sem reflektál. Azt sem tudom olvassa e.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 20:37Jó lenne egy hosszú éjszakára szétcsapni magam és jól leszádálva lenni 1 napot. Hogy ne érezzek, gondolkodni se tudjak.
Legszívesebben durván kiütném magam. Ébredéskor újabb marék gyszer és így tovább. Ezt még 1,5 hétig. Addig bevenném az Elontrilt. Hátha hat.
Jó lenne egy hosszú éjszakára szétcsapni magam és jól leszádálva lenni 1 napot. Hogy ne érezzek, gondolkodni se tudjak.
Legszívesebben durván kiütném magam. Ébredéskor újabb marék gyszer és így tovább. Ezt még 1,5 hétig. Addig bevenném az Elontrilt. Hátha hat.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 20:17Jó lenne Leponex. Nem emlékeztem hova tűnt, aztán kiderült, h a szomszédnak adtam.
Bealtatna. Legalább nem kelnék fel pisilni.
Jó lenne Leponex. Nem emlékeztem hova tűnt, aztán kiderült, h a szomszédnak adtam.
Bealtatna. Legalább nem kelnék fel pisilni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 20:05Nagyon szeretném, h éjjel szívrohamom legyen és ne ébredjek fel. Nagyon várom, vágyok a halálra.
Nem tudok mit tenni. Ezt érzem. Nem tudok mást érezni, mint amit érzek.
Nagyon szeretném, h éjjel szívrohamom legyen és ne ébredjek fel. Nagyon várom, vágyok a halálra.
Nem tudok mit tenni. Ezt érzem. Nem tudok mást érezni, mint amit érzek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 00:47Szorongásra, flashbackre stb.
Nem a bipolos fünetekre
Szorongásra, flashbackre stb.
Nem a bipolos fünetekre
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.24., 00:46Nekem az ingyenes nem vált be, munka után nem tudott fogadni és csak 10 alkalmas volt.
Aztán találtam kb 1 év múlva máshol 10 alkalmasat, kezdtük előröl az ismerkedést és már vége is lett.
Ebből lett elegem. Így nem lehet előrébb jutni.
Nekem az ingyenes nem vált be, munka után nem tudott fogadni és csak 10 alkalmas volt.
Aztán találtam kb 1 év múlva máshol 10 alkalmasat, kezdtük előröl az ismerkedést és már vége is lett.
Ebből lett elegem. Így nem lehet előrébb jutni.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 23:40Akkor meg minek a terápia? én pl nem is megyek már a pszichológushoz nagyon mert ha elnyiffantom magam valamiről akkor beköp a kezelőorvosnak.. Ami nem állami az meg csak pénzlehúzás.. 15 ezret kicsengetni 50 percért.. az terápia.. röhögnek a markukban. 6000 max egy pszichológusra.. a többi gecmájer.
Akkor meg minek a terápia? én pl nem is megyek már a pszichológushoz nagyon mert ha elnyiffantom magam valamiről akkor beköp a kezelőorvosnak.. Ami nem állami az meg csak pénzlehúzás.. 15 ezret kicsengetni 50 percért.. az terápia.. röhögnek a markukban. 6000 max egy pszichológusra.. a többi gecmájer.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 22:32Kb 4 éve van egyéni terápiám. De amikor azt mondják, h nem x,y dologra reagálok depivel, hanem kémiai a dolog, akkor csam gyszer segíthet.
Kb 4 éve van egyéni terápiám. De amikor azt mondják, h nem x,y dologra reagálok depivel, hanem kémiai a dolog, akkor csam gyszer segíthet.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 21:15Akkor ez tényleg egyénfüggő... milyen fura hogy kire mi hogy hat.. én pl nagyon Abilify párti vagyok.. illetve Reagila.. ezzel egyezünk Robo-sannal.. bár én semmilyen pszichó gyógyszert nem tudok jó szívvel ajánlani senkinek.. bárcsak 20x ennyi TB pszichológus lenne és nem kellene ennyi gyógyszer, neked se Kiscsillag..
Sokszor úgy érzem a pszichiátria csak egy süllyesztő és minnél több gyógyszert kap az ember annál méllyebbre megy. Rosszabb mint a pokol.. Viszont néha meg jó a gyógyszer.. tiszta lutri.. mindenesetre törekedni kell az embernek rendezni magában a problémákat mielőtt olyan mértékben függő lenne hogy nagyon rögös vagy nincs visszaút.
Akkor ez tényleg egyénfüggő... milyen fura hogy kire mi hogy hat.. én pl nagyon Abilify párti vagyok.. illetve Reagila.. ezzel egyezünk Robo-sannal.. bár én semmilyen pszichó gyógyszert nem tudok jó szívvel ajánlani senkinek.. bárcsak 20x ennyi TB pszichológus lenne és nem kellene ennyi gyógyszer, neked se Kiscsillag..
Sokszor úgy érzem a pszichiátria csak egy süllyesztő és minnél több gyógyszert kap az ember annál méllyebbre megy. Rosszabb mint a pokol.. Viszont néha meg jó a gyógyszer.. tiszta lutri.. mindenesetre törekedni kell az embernek rendezni magában a problémákat mielőtt olyan mértékben függő lenne hogy nagyon rögös vagy nincs visszaút.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 21:00Egyik bnőm kb 3-4 éve szedi az Olanzát. Semmi depi. Pedig AD-t sem kap.
Egyik bnőm kb 3-4 éve szedi az Olanzát. Semmi depi. Pedig AD-t sem kap.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 20:58Olanzát kb már 1 évet szedtem. Eleinte sem csinált semmi kellemeset. Kevertben kezdtem szedni.
800 mg Seroquelről (quetiapin) simán leálltam kb 2 év szedés után. Megvonási tünet sem volt
Olanzát kb már 1 évet szedtem. Eleinte sem csinált semmi kellemeset. Kevertben kezdtem szedni.
800 mg Seroquelről (quetiapin) simán leálltam kb 2 év szedés után. Megvonási tünet sem volt
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 20:28Hát a quentiapine se kutya.. néztem videót 50mg-ot próbál abbahagyni a pali.. vért izzad vele. Én pl az olanzát nem tudtam az istennek se 7,5 alatt tartani.. ha lejjebb vittem úgy szorontam mint a nem tudom mi.. Most Ripedon-t kínálgatott a doktornő.. inkább kiírattam a Reagila-t oszt csókolom.
Hát a quentiapine se kutya.. néztem videót 50mg-ot próbál abbahagyni a pali.. vért izzad vele. Én pl az olanzát nem tudtam az istennek se 7,5 alatt tartani.. ha lejjebb vittem úgy szorontam mint a nem tudom mi.. Most Ripedon-t kínálgatott a doktornő.. inkább kiírattam a Reagila-t oszt csókolom.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 20:21Áhh 7-8 hónap és szétnyomott volna.. hidd el.. méreg az.. De érdekes módon kb 1-2 hónapig tényleg cefetül jól van tőle az ember, utána jön a putty.
Áhh 7-8 hónap és szétnyomott volna.. hidd el.. méreg az.. De érdekes módon kb 1-2 hónapig tényleg cefetül jól van tőle az ember, utána jön a putty.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.06.23., 20:15Hipománra nem adtak volna 10mg-ot:D arra eleve nem szedtem volna semmit. De visszatérve 2,5mg nem hiszem hogy nyomorba döntene, de nem lehet kizárni sem hogy nem tesz jót neked.. Én gyűlölöm azt a hatóanyagot, ez az én véleményem.
Hipománra nem adtak volna 10mg-ot:D arra eleve nem szedtem volna semmit. De visszatérve 2,5mg nem hiszem hogy nyomorba döntene, de nem lehet kizárni sem hogy nem tesz jót neked.. Én gyűlölöm azt a hatóanyagot, ez az én véleményem.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.06.23., 20:05Lehet hipomán után depibe zuhantál.
Lehet hipomán után depibe zuhantál.