Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Ja, én is tudom ezzel magamat IS fárasztani...

Az meg kb. semmi.

Idézet tőle: Kleó

Sosem volt szétesve. Amúgy nekem logikus mániában, csak túl gyors és SOK.

Másokat az idegesít, h nem tudok leállni ilyenkor a beszéddel. 

Skizoaffektív, punktum. (Nincs orvosi diplomám, sőt, kvázi semmilyen 😀 )

Az 2-3 hétig tartott. Nem hiszem, h beszéltünk. Csak feküdtem és teraphoz jártam. 

Mi lenne, ha 1x konzultálnál másik áterrel is, titokban?

Akkor kellene, amikor nem tudok lelassulni...és nagyon depis vagyok közben.

Felvetem neki, h ne bipolra gyszereljen, hanem sima depire.

Mi lenne, ha 1x konzultálnál másik áterrel is, titokban?

azért én élőben is hallottalak... Igaz, te is engem. Tőlem jobban átmegy ez-az.

Kérdés, h milyen fázisban? Akkor, amikor terap szerint szétesett a beszédem? 

Ha tévesen adott bipol diagot, akkor elhagyhatnám végre az AP-t és a Lamót is.

De nem vonja vissza a diagot.

azért én élőben is hallottalak... Igaz, te is engem. Tőlem jobban átmegy ez-az.

Most csak sima depi van. 

Nem tom. Én nem érzékellek – laikusként – bipolnak... De AP kellhet a pszichotikus tüneteidre, mert visszajöhetnek/erősödhetnek.

Írásban nem jön át a hadarás, gondolatrohanás. 

Bonyolultabb szöveget nem tudom értelmezni mert arra sem vagyok képes, h lelassuljak és minden sort rendesen elolvassak. Ha mégis sikerül, nem fogom fel. 

Terap szerint egy időben szóban teljesen szétesett a beszédem.

+ 10 percnél tovább semmi nem megy.

Szerintem az a 10 éve lezajlott pszichózis nem tér vissza.

Azt mondta az orvosom, h amiatt nem kell gyszer. 

Csak a bipol miatt. 

Ha az olyan könnyen menne... 4-ből 1 telóját veszem föl.

Nem tom. Én nem érzékellek – laikusként – bipolnak... De AP kellhet a pszichotikus tüneteidre, mert visszajöhetnek/erősödhetnek.

Nem tudom miért, nincs rá semmi "ok", 3. napja "gyomoridegem" van... Talán rosszat érzek, nem tudom. És olyan tényleg szomorú is vagyok (nem depis). Hűje haver ma meg teljesen leszívta az energiámat, jól van, nagyon nárci. Persze eddig a skizo nő szívta az övét, akinek sok mindenben igaza volt... Nem direktbe', de megmondtam Öcsinek ezt.

Havert hanyagold pár napig.

Ennyien itt vagytok, és engem nem hiányol senki? 🙁 "Hát én már szart sem érek?" (A tanú)

Nekem mindig hiányzol! 

Én így honnan tudjam, h kinek higyjek? Melyik kezelés való nekem? Hisz eltérő...

Nem tudom miért, nincs rá semmi "ok", 3. napja "gyomoridegem" van... Talán rosszat érzek, nem tudom. És olyan tényleg szomorú is vagyok (nem depis). Hűje haver ma meg teljesen leszívta az energiámat, jól van, nagyon nárci. Persze eddig a skizo nő szívta az övét, akinek sok mindenben igaza volt... Nem direktbe', de megmondtam Öcsinek ezt.

A mostani dokim ma is megerősítette, h bipoláris tüneteim vannak mióta hozzá járok.

Ugyanerre több éven át más orvos azt mondta, h csak feszültség. CSAK AD-t akart adni (olyan fázisra, amit a mostani kevertnek tart). AP-t kérésre sem adott, akkor sem amikor full valótlan dolgokra (pl hosszú párbeszéd) kezdtem emlékezni. Ez a tünetem AP nélkül visszajött.

A 3 évig tartó pszichózisra is mást mondtak.

Á, én 12 éven át nem szedtem semmit, még algót meg görcsoldót is ritkán, de az uccsó 2 évben már kellett volna... És az a "bizonyos" doki, aki 15 éves koromtól ismert, már akkor tudta a bipolt (nem közölte és nem adminisztrálta, de úgy kezelt). Viszont a pszichotikus állapotot nem vette észre, igaz, nem beszéltem róla, mert úgy éltem meg, h a depi velejárója... A későbbi depimkor meg már nem élt...

Ennyien itt vagytok, és engem nem hiányol senki? 🙁 "Hát én már szart sem érek?" (A tanú)

Idézet tőle: interfunk100

ÁÁÁÁÁ igyál inkább whiskyt... attól hátha jobban leszel.. befejeztem.. Hagyj el mindent a G-- cibe ennél csak jobban lehetsz.  Én is sörözök. 

A piát nem szeretem, ráadásul kis adagtól is szédülök, hányok, szétrobban a fejem másnap.

Voltam gyszermentesen sokkal jobban is és sokkal rosszabbul is.

Leállításhoz jó lenne orvosi segítség. Gondolom fokozatosan kellene. Rivónál csak nagyon lassú elhagyás menne munka mellett. Addig viszont fel kellene írnia.

Idézet tőle: Roxy.

Én már ott vagyok, hogy pont lesz.rom, hogy elhiszi-e (egyébként elhiszi), hanem hogy ilyen kibaszott kurva hülyén reagál. Elmegy a faszba, őt soha nem verte meg senki. 

És ahogy írtam, ha arról van szó, hogy fizessem ki a teló javításának árát, akkor arról szó sem lehet, de azt nem képes mondani, hogy "xy sajnos megvert téged", hanem azt mondja, hogy "lökdöstétek egymást". A büdös kurva jó életbe!!!! 

Ha egy ujjal hozzányúlna valaki a lányomhoz (aki nincs), fognék egy botot és addig verném, amíg mozog.

🙁

ÁÁÁÁÁ igyál inkább whiskyt... attól hátha jobban leszel.. befejeztem.. Hagyj el mindent a G-- cibe ennél csak jobban lehetsz.  Én is sörözök. 

Elegem van abból, h depire mindig csak sétát javasol. Sétálok, szenvedést okoz. Nem segít. Amikor már nagyon rosszul vagyok, kapok antidepit, 2-4 hét a hatás...

Nem megelőzni kellene az elmélyülését, tekintve, h lassan hatnak a gyszerek? Ha egyáltalán hatnak...

Gyszermentes is voltam sokáig. Orvosi javaslatra.

Reagila:

10 éve nem találják és már összezavar a sok diag. 

Pontos diag azért kell, h ne kezeljenek félre. 

Pl sima depinél felesleges a hangstab és az AP, antidepi nem tol át mániába.

Ha bipoláris a jó diag, akkor fontos hangstab/és vagy AP. 

Idézet tőle: reagila94

Ne add fel sokan mások is rossz állapotban vagyunk, küzdeni kell biztos meglehet találni azt a gyógyszert ami neked megfelelne és jobban lennél.

Csak adj időt nekik, ne váltogasd sűrün őket!

Sosem váltogattam sűrűn. Sosem hagytam el magamtól semmit, csak orvosi javaslatra. AD-nél volt, h fél évet is vártam a hatásra, ami elmaradt. 

Azért szedtem 8 félét 10 év alatt mert 3-8 hónap után lecserélték hatástalanság miatt.

Egyedül most szedek Mirtazapint, orvosom tudtával, de nem ő javasolta.

Reakciója: nem érti, h miért kezdtem el.

Válaszom: mert 1 AD nem vagy alig hat. 2-vel jobb esélyem van. Lehet együtt sem hat.

Ez a tapasztalatom 8 kipróbált AP után van. 

Köszi, Geri.

Nem tudom, miért kell ilyen hülyének lennie valakinek. 

Most egyszerre vagy rohadt mérges és szomorú.

És persze itt vagyok náluk Balcsin, szóval még nem is pofázhatok. 

Nem tudok mit mondani. Minket emberszámba nem vesznek,se család se környezet.

Köszi, Geri.

Nem tudom, miért kell ilyen hülyének lennie valakinek. 

Most egyszerre vagy rohadt mérges és szomorú.

És persze itt vagyok náluk Balcsin, szóval még nem is pofázhatok. 

Én már ott vagyok, hogy pont lesz.rom, hogy elhiszi-e (egyébként elhiszi), hanem hogy ilyen kibaszott kurva hülyén reagál. Elmegy a faszba, őt soha nem verte meg senki. 

És ahogy írtam, ha arról van szó, hogy fizessem ki a teló javításának árát, akkor arról szó sem lehet, de azt nem képes mondani, hogy "xy sajnos megvert téged", hanem azt mondja, hogy "lökdöstétek egymást". A büdös kurva jó életbe!!!! 

Ha egy ujjal hozzányúlna valaki a lányomhoz (aki nincs), fognék egy botot és addig verném, amíg mozog.

Ezek szomorú dolgok sajnos ! 🙁 Nagyon sajnálom:(

Nyugi csajok engem is hazugnak hisznek a családból páran.

Néha  rezzenéstelen arccal egyet értenek az ember  ebből sejti,hogy  egy utolsó  szemét gecinek tartanak .

Az anyám hülye. Mondok vmit, válasz rá azonnal, hogy neki (is) ez volt, arról aztán kiselőadást tart. 

Mesélek vmi érdekeset/izgalmasat, arcizma sem rezdül, nem reagál.

Elkezdtem a tavalyi pszichózisról tök lájtosan vmit mondani (ill. nem, ennyire már vagyok okos, de mégis oda kanyarodtunk). Erre kb. huszadszor elmondja, hogy nem is úgy volt, hogy az exem rávágott a hátamra meg ököllel belevágott a karomba, meg ha így is volt, az indokolt volt, mert én meg az ex telóját basztam bele egy vödörbe (tönkre is ment, ezután volt a haddelhadd)(anyám ezt csak úgy hívja, hogy "lökdöstük egymást", holott én egy ujjal nem nyúltam az exhez természetesen). Továbbá elmondja, hogy nem kell a pszichózissal foglalkozni, mert már úgyis elmúlt, stb. Mondom, oké, de én szeretném tudni, hogy mi hogyan volt (hiszen egy csomó mindenre nem emlékszem, nem tudhatom ill. vagy úgy volt, vagy nem). Majd hangsúlyozza, hogy neki(k) mennyire rossz volt. Faszom. És aztán a kezembe nyom egy könyvet a hoponopopóról. Kurva életbe. 

(Ja, és amikor az ex azt mondta, hogy fizessem ki a teló javításának árát, NA AZON úgy felhúzta magát, hogy el nem tudom mondani. Ugye a pénzzel kapcsolatos dolog érdekes volt.)

Lehet ki sem hívta, csak ijeszteget. Sokat hazudik.

Anyu látja a depit. Hiszi is, nem is, h beteg vagyok, nem lusta.

Kiabált, kértem, h hagyja abba 3x. Nem tette. Eljöttem. Mondtam, h nem bírom hallgatni, egyedül szeretnék lenni, akkor majd megnyugszok.

Erre ír egy sms-t, h kihívta a mentőt. Kurva jó, ő ugyanannyira kiabált, igaz nem annyira depis. De ő is bemehetne indulatkelési és alkohol gondokkal.

Azzal indokolta a mentőt, h elmentem és veszekedtem 10 percet előtte.

Halálvágyról nem tud. Sosem mondanám el. Nem volt túladagolva a gyszerem sem.

Drukkolok és szinte biztos vagyok benne, h jól megoldod. 

Én ilyenekben nem vagyok ügyes, azért nem is szólok a témához.

Igen,a  felhozást köszi. Néha arra gondolok, le is kéne mentenem, amit válazsolnak, mert elpörög. 🙁

és akkor újra megkérdem

most el vagyok havazva lelkileg, éppen a felmondással kevert kuncsorgásom írom

Ne add fel sokan mások is rossz állapotban vagyunk, küzdeni kell biztos meglehet találni azt a gyógyszert ami neked megfelelne és jobban lennél.

Csak adj időt nekik, ne váltogasd sűrün őket!

Idézet tőle: kharzak

Halálvágyam van,senkinek nem kellek. utálom ezt az életet,egy kretén mimóza lelkü vagyok 

Nyugi  sokan vannak így a  világban. Nem egyforma az emberi sors.

Halálvágyam van,senkinek nem kellek. utálom ezt az életet,egy kretén mimóza lelkü vagyok 

Idézet tőle: Avana

Igyekszem visszapörgetni minddig; néha könnnyebbség lenne, ha XY hozzászólásaira is rá lehetne keresnem és akkor csak kilistáznám, amit írtál.

Volt, h jöttél és felhoztam a tetejére. Vagy írtam privit.

Egyszerűen az ilyen fórumok jellegüknél fogva unalmasak lesznek egy idő után, én próbáltam itt (fórum) korábban lazábban csevegni, viccelődni is esetleg, de érződött részemről vmiféle túltengés....és aztán abba is maradt

Ez megérthető! 

Igyekszem visszapörgetni minddig; néha könnnyebbség lenne, ha XY hozzászólásaira is rá lehetne keresnem és akkor csak kilistáznám, amit írtál.

Pl azt, h Anyu hazudott a gyszer kidobásról. Helyettte eldugta. Én meg megtaláltam mikor szekrényt rámoltam.

Utálom, h sokat hazudik.

Egyszerűen az ilyen fórumok jellegüknél fogva unalmasak lesznek egy idő után, én próbáltam itt (fórum) korábban lazábban csevegni, viccelődni is esetleg, de érződött részemről vmiféle túltengés....és aztán abba is maradt

Persze, hogy nehezen reagálnak, ugyanis egy ilyen turbulens topik követése: IDŐ.

Valljuk be, azért nem olyan szórakoztató, építő dolog ez, gyógyszerezésről olvasni.

Veled szoktam úgy járni, h írsz vmit, de mire reagálok, már nem vagy itt. Van amikor kérdés is van. Írok választ, de nem tudom, h olvasod-e.

Halálvágyról sem lehet jó olvasni. Arra nem kaptam választ. Aztán írták, h nem tudnak okosat mondani, közhelyet nem akarnak. Pontosabban utóbbit Kleó írta.