Szomorkodó hely
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2021.08.10., 22:56Kérlek amint van időd és energiád, a hozzad legközelebb levő krízis intervencióval vedd fel a kapcsolatot. Itt kikeresheted: https://www.bura.hu/szakmai-informaciok/krizisintervencios-telefonszamok-es-osztalyok
Kérlek amint van időd és energiád, a hozzad legközelebb levő krízis intervencióval vedd fel a kapcsolatot. Itt kikeresheted: https://www.bura.hu/szakmai-informaciok/krizisintervencios-telefonszamok-es-osztalyok
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2021.08.10., 22:55Nem tudom van-e itt szakember, en nem vagyok az és nem nagyon járok mar fel ide. Rosszul fest a helyzeted/allapotod, remelem ez inkább egy jókora pánik, és tudnak neked segíteni ezt átvészelni. Ügyes vagy, hogy segítséget kérsz, erősnek tűnsz, és tartod magad meg. Vigyázz magadra!
Nem tudom van-e itt szakember, en nem vagyok az és nem nagyon járok mar fel ide. Rosszul fest a helyzeted/allapotod, remelem ez inkább egy jókora pánik, és tudnak neked segíteni ezt átvészelni. Ügyes vagy, hogy segítséget kérsz, erősnek tűnsz, és tartod magad meg. Vigyázz magadra!
Idézet tőle: Adele5555 ekkor: 2021.08.10., 21:59Annyira átláthatatlan nekem ez a fórum, remélem valaki olvassa. Itt lehet esetleg szakemberrel is beszélni. Azt tudni kell, hogy bipoláris vagyok, szorongó és BorderLine. Viszont most úgy érzem, hogy inkább már skrizofén vagyok. Elvesztettem az időérzékem, Abszolút mindenben látom az összefüggést és érzem, pontosabban tudom, hogy valamilyen nagyon gonosz erő, hatalom irányít. Nemsokára mennem kellene külföldre dolgozni, de úgy érzem ha kimegyek megfogok halni vagy valami nagyon nagyon rossz történik velem. Abszolút mindenben a jeleket látom, pár napja egy út menti fára fel volt akasztva egy vastagabb madzag, úgy, mintha valaki fel akarná magát akasztani rá. Ez volt a végső csapás, nekem erre senki nem tudja azt mondani, hogy ez nem egy jel. Olyan szinten szürreálisan lett megkavar va a munkám az elmúlt másfél évben, hogy szerintem ezzel akarnak jelezni, hogy ne menjek ki mert akkor valami rossz fog történni. Őszintén másfél éve elhatalmasodott rajtam a BorderLine, a rengeteg bántást amit kaptam vissza akartam adni, elvesztettem a fejem és zaklattam embereket online, a családdal nagyon csúnyán beszéltem, képtelen voltam uralkodni magamon. Lehet hogy ez a büntetés? Kérlek segítsetek hogy hová írjak vagy kinek, a gyakoriról sajnos ki lettem tiltva.
Annyira átláthatatlan nekem ez a fórum, remélem valaki olvassa. Itt lehet esetleg szakemberrel is beszélni. Azt tudni kell, hogy bipoláris vagyok, szorongó és BorderLine. Viszont most úgy érzem, hogy inkább már skrizofén vagyok. Elvesztettem az időérzékem, Abszolút mindenben látom az összefüggést és érzem, pontosabban tudom, hogy valamilyen nagyon gonosz erő, hatalom irányít. Nemsokára mennem kellene külföldre dolgozni, de úgy érzem ha kimegyek megfogok halni vagy valami nagyon nagyon rossz történik velem. Abszolút mindenben a jeleket látom, pár napja egy út menti fára fel volt akasztva egy vastagabb madzag, úgy, mintha valaki fel akarná magát akasztani rá. Ez volt a végső csapás, nekem erre senki nem tudja azt mondani, hogy ez nem egy jel. Olyan szinten szürreálisan lett megkavar va a munkám az elmúlt másfél évben, hogy szerintem ezzel akarnak jelezni, hogy ne menjek ki mert akkor valami rossz fog történni. Őszintén másfél éve elhatalmasodott rajtam a BorderLine, a rengeteg bántást amit kaptam vissza akartam adni, elvesztettem a fejem és zaklattam embereket online, a családdal nagyon csúnyán beszéltem, képtelen voltam uralkodni magamon. Lehet hogy ez a büntetés? Kérlek segítsetek hogy hová írjak vagy kinek, a gyakoriról sajnos ki lettem tiltva.
Idézet tőle: magányra ítélve ekkor: 2021.08.10., 09:56Köszi roxy
Köszi roxy
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.08., 23:33Van ilyen topik: https://www.bura.hu/forumok/sos-help-anonim-segelykero-topik .
Van ilyen topik: https://www.bura.hu/forumok/sos-help-anonim-segelykero-topik .
Idézet tőle: magányra ítélve ekkor: 2021.08.08., 22:14Minek kellett archivalni a krízis topikok? Oda nyugodtabban írnék
Minek kellett archivalni a krízis topikok? Oda nyugodtabban írnék
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.06., 08:06Idézet tőle: Roxy.Igen, így van. Ezért mondom, hogy téveszme (paranoia). Tuti, hogy nem jön ide, de én mégis félek, stb.
Sebaj, védett helyen leszel, és azt csinálsz, ami jól esik, ameddig csak szeretnéd.
Én megvédelek.
Idézet tőle: Roxy.Igen, így van. Ezért mondom, hogy téveszme (paranoia). Tuti, hogy nem jön ide, de én mégis félek, stb.
Sebaj, védett helyen leszel, és azt csinálsz, ami jól esik, ameddig csak szeretnéd.
Én megvédelek.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.06., 08:02Igen, így van. Ezért mondom, hogy téveszme (paranoia). Tuti, hogy nem jön ide, de én mégis félek, stb.
Igen, így van. Ezért mondom, hogy téveszme (paranoia). Tuti, hogy nem jön ide, de én mégis félek, stb.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.08.06., 07:59Ezt mi tudjuk, de Roxy nem. Én is volt, h féltem bosszútól, tiszta paranoid lettem... Pedig nem is tudhatta, hol vagyok, meg később kiderült, nem is hibáztatott. Az is patás volt amúgy.
Ezt mi tudjuk, de Roxy nem. Én is volt, h féltem bosszútól, tiszta paranoid lettem... Pedig nem is tudhatta, hol vagyok, meg később kiderült, nem is hibáztatott. Az is patás volt amúgy.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.08.06., 07:55Én beülősre mindig elmegyek, mert általában van egy "kis" potyapia. Ha sok, túlnyomórészt én dugom őket taxiba... (Anno a lányom is járt így többször is.) Mégh engem akar leitatni??? 😀 xD
Én beülősre mindig elmegyek, mert általában van egy "kis" potyapia. Ha sok, túlnyomórészt én dugom őket taxiba... (Anno a lányom is járt így többször is.) Mégh engem akar leitatni??? 😀 xD
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.06., 07:52Már nem lesz taktika, elbasztam. Maximum mikor találkázunk legközelebb, akkor nagyon szép leszek és nagyon tartózkodó.
Nyilván számítanak az elbaszott kapcsolatok is neki. Azt is úgy kellett kitotóznom, hogy meg akar hívni beülősre. Már egy éve is akart hívni, nagyon melegben, nagyon hülye helyre. Nem mentem.
Már nem lesz taktika, elbasztam. Maximum mikor találkázunk legközelebb, akkor nagyon szép leszek és nagyon tartózkodó.
Nyilván számítanak az elbaszott kapcsolatok is neki. Azt is úgy kellett kitotóznom, hogy meg akar hívni beülősre. Már egy éve is akart hívni, nagyon melegben, nagyon hülye helyre. Nem mentem.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.06., 07:47Én is írtam az ex-pszichopatának elég csúnya dolgokat (szerinte), de nem jött ide. És vannak ajtók, kapu, rendőrség, szomszédok. Nehogy emiatt egy percig is félj!
Én is írtam az ex-pszichopatának elég csúnya dolgokat (szerinte), de nem jött ide. És vannak ajtók, kapu, rendőrség, szomszédok. Nehogy emiatt egy percig is félj!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.08.06., 07:47Idézet tőle: Matiri-newBasszus, én már 50 felé nem taktikázom, meg sosem tettem így (lett is bajom elég). De a pasi 60!!!!!
Na és! Fiatal ember. 🙂 Nézz csak + engem, a fiatalasszonyt! 15 nap, és 60. Kis taktika nem árt, hadd egye a penész.
Idézet tőle: Matiri-newBasszus, én már 50 felé nem taktikázom, meg sosem tettem így (lett is bajom elég). De a pasi 60!!!!!
Na és! Fiatal ember. 🙂 Nézz csak + engem, a fiatalasszonyt! 15 nap, és 60. Kis taktika nem árt, hadd egye a penész.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.06., 07:44Idézet tőle: Roxy.Nem lehet. Tudja, hogy hol lakom. És a téveszméim eléggé jönnek, hogy biztos idejön és megöl, ha beugatok neki.
🙁
Nem ismerem, de nem valószínű.
Akkor csak írd le.
Idézet tőle: Roxy.Nem lehet. Tudja, hogy hol lakom. És a téveszméim eléggé jönnek, hogy biztos idejön és megöl, ha beugatok neki.
🙁
Nem ismerem, de nem valószínű.
Akkor csak írd le.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.06., 07:42Nem lehet. Tudja, hogy hol lakom. És a téveszméim eléggé jönnek, hogy biztos idejön és megöl, ha beugatok neki.
Nem lehet. Tudja, hogy hol lakom. És a téveszméim eléggé jönnek, hogy biztos idejön és megöl, ha beugatok neki.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.06., 07:41Basszus, én már 50 felé nem taktikázom, meg sosem tettem így (lett is bajom elég). De a pasi 60!!!!!
Basszus, én már 50 felé nem taktikázom, meg sosem tettem így (lett is bajom elég). De a pasi 60!!!!!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.06., 07:40Szerintem mondd el, nincs vesztenivalód.
Vagy legalább írd le egy levélbe és ha akarod, elküldöd, ha nem, nem.
Szerintem mondd el, nincs vesztenivalód.
Vagy legalább írd le egy levélbe és ha akarod, elküldöd, ha nem, nem.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.06., 07:31Miután letiltott, én is letiltottam. Erre írt nekem a fórumon. 🙂 Kezd tragikomédiába fordulni a dolog.
És úgy elmondanám neki, hogy gusztustalan, undorító, udvariatlan, idióta, bántó, gonosz, stb. stb. és hogy még soha senki nem sértett meg úgy, mint ő.
De nem merem.
Miután letiltott, én is letiltottam. Erre írt nekem a fórumon. 🙂 Kezd tragikomédiába fordulni a dolog.
És úgy elmondanám neki, hogy gusztustalan, undorító, udvariatlan, idióta, bántó, gonosz, stb. stb. és hogy még soha senki nem sértett meg úgy, mint ő.
De nem merem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.08.06., 07:26Így van! Volt egy kolléga, I., aki több mint udvarolt P. kolleginának. Egyszer mesélte nekem, utoljára hogy-mint történt, mindjárt gondoltam, na ebből "baj" lesz. Kérdem pár nap múlva Gy. kollégától az "ügyet", azt mondja: "Az a baj, hogy P. kezdte egy kicsit komolyan venni a dolgot". Pánikolnak egy kicsit is elkötelezni magukat. Na meg az ellentéte, aki már "kezdetkor" nálad felejti magát...
Így van! Volt egy kolléga, I., aki több mint udvarolt P. kolleginának. Egyszer mesélte nekem, utoljára hogy-mint történt, mindjárt gondoltam, na ebből "baj" lesz. Kérdem pár nap múlva Gy. kollégától az "ügyet", azt mondja: "Az a baj, hogy P. kezdte egy kicsit komolyan venni a dolgot". Pánikolnak egy kicsit is elkötelezni magukat. Na meg az ellentéte, aki már "kezdetkor" nálad felejti magát...
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.06., 07:22Annyira szeretem ezt, hogy a pasik (tiszt. a kiv.) mindenfélét udvarolhatnak "büntetlenül", de ha ezt a nő viszonozza, akár csak enyhén is, rögtön kiteszik a vészvillogót 🙁
Ennyire félelmetesek lennénk, mi nők?!
Annyira szeretem ezt, hogy a pasik (tiszt. a kiv.) mindenfélét udvarolhatnak "büntetlenül", de ha ezt a nő viszonozza, akár csak enyhén is, rögtön kiteszik a vészvillogót 🙁
Ennyire félelmetesek lennénk, mi nők?!
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.08.05., 15:16Igazi gavallér.
Igazi gavallér.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.05., 14:43Ezt írta az engem fapinának nevező srác:
"Varrjuk el a szálakat. Mi az actual fuck van most? Ha ezzel a kussolással és eltűnéssel akarsz büntetni, akkor eléggé ki fogsz baszni magaddal, mert én egyszerűen csak letiltalak mindenhonnan és nem létezel többé."
Milyen finom lélek.
Ezt írta az engem fapinának nevező srác:
"Varrjuk el a szálakat. Mi az actual fuck van most? Ha ezzel a kussolással és eltűnéssel akarsz büntetni, akkor eléggé ki fogsz baszni magaddal, mert én egyszerűen csak letiltalak mindenhonnan és nem létezel többé."
Milyen finom lélek.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.04., 06:19Nem bántam meg, hogy megírtam T.-nek, hogy egy gerinctelen féreg, azt sem, hogy A.-nak, hogy ciki, hogy nem tud angolul (neki alapvető lenne és kötelező), és hogy nem olyan nyílt és kedves, mint hiszi.
Aki velem szórakozik, mert én "csak" egy "pszichés beteg, hisztis, túlérzékeny, művész, bipol, érzelmileg túlspannolt stb." vagyok, miközben normálisabb és józanabban gondolkodó vagyok, mint ő, ill. nem gerinctelen - az megkapja valahogy, attól nem kell félni.
Jogos a haragom, nem fogok miattuk több nyugtatót, altatót, meg pluszban tiapridalt szedni, sem hányni, akármennyire is undorítóak.
Nem bántam meg, hogy megírtam T.-nek, hogy egy gerinctelen féreg, azt sem, hogy A.-nak, hogy ciki, hogy nem tud angolul (neki alapvető lenne és kötelező), és hogy nem olyan nyílt és kedves, mint hiszi.
Aki velem szórakozik, mert én "csak" egy "pszichés beteg, hisztis, túlérzékeny, művész, bipol, érzelmileg túlspannolt stb." vagyok, miközben normálisabb és józanabban gondolkodó vagyok, mint ő, ill. nem gerinctelen - az megkapja valahogy, attól nem kell félni.
Jogos a haragom, nem fogok miattuk több nyugtatót, altatót, meg pluszban tiapridalt szedni, sem hányni, akármennyire is undorítóak.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.08.04., 06:14Idézet tőle: Roxy.Az engem lepattintó férfiak dobogós elnevezései:
1. aranyérmes - aki csak szimplán lelép
2. ezüstérmes - aki letilt
3. bronzérmes - aki fapinának nevez.
Ez sajnos nagyon találó, nekem mondjuk a fapina is aranyérmes. 🙁
Idézet tőle: Roxy.Az engem lepattintó férfiak dobogós elnevezései:
Ez sajnos nagyon találó, nekem mondjuk a fapina is aranyérmes. 🙁
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.04., 05:40Pszichiátriák. 🙂 És nem én kezdeményeztem. És nagyjából-egészében semmi oka és értelme nem volt annak, amit csináltak.
A harmadik egy fórumról.
Pszichiátriák. 🙂 És nem én kezdeményeztem. És nagyjából-egészében semmi oka és értelme nem volt annak, amit csináltak.
A harmadik egy fórumról.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.08.03., 21:01Rá nézve sértő. Gondolom a szétjavított túlsminkelt mell-pushup képes műnőkre hajtott, az unintelligensek általában ilyenek.
Rá nézve sértő. Gondolom a szétjavított túlsminkelt mell-pushup képes műnőkre hajtott, az unintelligensek általában ilyenek.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.03., 20:56Kissé sértő a feltételezés, de mindegy is. Aki ekkora g.ci, hogy ír egy a4-es oldalnyi sértegetést (el sem mertem ugye olvasni, csak az első pár sort) és aztán törli, mert azt hiszi (???), hogy még nem láttam és simán úgy folytatja, hogy talizzunk... az tényleg nem normális.
Kissé sértő a feltételezés, de mindegy is. Aki ekkora g.ci, hogy ír egy a4-es oldalnyi sértegetést (el sem mertem ugye olvasni, csak az első pár sort) és aztán törli, mert azt hiszi (???), hogy még nem láttam és simán úgy folytatja, hogy talizzunk... az tényleg nem normális.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.08.03., 20:49Gondolom lepattintotta minden csaj akit priorizált feletted, és most "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon azért dugna egy potyát.
Hajtsd el, tiltsd le, stb.
Gondolom lepattintotta minden csaj akit priorizált feletted, és most "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon azért dugna egy potyát.
Hajtsd el, tiltsd le, stb.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.08.03., 18:01Lassan nekem is lehetne interferencia, egy kis cuki lánnyal. Most éppen kiscukilány imádatra vagyok ráhangolódva. Lehet, hogy pár nap múlva meg nagycukinő hangulat lesz.
Addig is kellene valamin szomorkodnom, hogy ontopic legyek, de most szomizni is enervált vagyok.
Lassan nekem is lehetne interferencia, egy kis cuki lánnyal. Most éppen kiscukilány imádatra vagyok ráhangolódva. Lehet, hogy pár nap múlva meg nagycukinő hangulat lesz.
Addig is kellene valamin szomorkodnom, hogy ontopic legyek, de most szomizni is enervált vagyok.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.03., 14:56Köszönöm.
Szerencsére nem volt interferencia. Akkor ha ilyet csinálnának/mondanának, akkor komolyan aggódhatnának. 🙂
Köszönöm.
Szerencsére nem volt interferencia. Akkor ha ilyet csinálnának/mondanának, akkor komolyan aggódhatnának. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.08.03., 14:34Ezek mind 1 hülyék, de mint tegnap is írtam, jobb, hogy nem volt velük interferencia. Ha interferencia után derül ki, hogy hülyék, az rosszabb.
Ezek mind 1 hülyék, de mint tegnap is írtam, jobb, hogy nem volt velük interferencia. Ha interferencia után derül ki, hogy hülyék, az rosszabb.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.08.03., 14:08Az engem lepattintó férfiak dobogós elnevezései:
Az engem lepattintó férfiak dobogós elnevezései: