Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Szerinted nem az az első amit megcsinal az akit letiltanak? Az ip címedet tiltják... bele vagyok betegedve 

Miért ne használhatnád újra a gyakorit? Másik felhasználót regelsz és kész.

Stimuloton es scippa, egyiket sem bírom. Xanaxra két eve szoktam ra, a virus miatt ugye meg többet kellett szednem, mert kikeszultem, pedig szerintem a duhrohamokat növelte. Most mar az is segítene egy kicsit, ha  újra használhatnám a gyakorit, de ugye nem... most kiderült, hogy milyen tesztet kellene majd csinálnom az utazáshoz, IgM tesztet, azt is meg akarnám ott kérdezni, de ugye ki vagyok tiltva. Beleőrülök. 

Ó, sajnálom. 🙁

És hány antidepit szedtél és mit?

És most csak xanaxot szedsz?

Ha bipol vagy, akkor muszáj lenne mást is szedned. 

Brutális pánikroham, remegés, kitágult pupillák, mintha bedrogoztak volna. Ennél még szinte maga a depresszió is “jobb” egy fokkal 

Milyen rohamaid?

A pszichiáterrel nem lehet hosszan beszélgetni. Antidepit nem tudok szedni, mert rohamaim vannak. Egy eve jártam pszichológushoz, kettőhöz is, egyik sem csinalt velem semmit... fizetőshoz most nem tudok menni, vigyáznom kell a pénzemre. 

A probléma itt az, hogy masfel eve direkt engem szivat az élet. Filmekben nincs olyan élet, mint az enyém. Nem tudok aludni, nem tudok enni es tudom, hogy valami figyel es röhög rajtam 

Ha tudod, hogy bipoláris vagy, biztos jártál orvoshoz, meg vki felírja a xanit is. Jó lenne, ha beszélnél vele, vagy még inkább pszichológussal is.

Es ha kiderül, hogy nincs antitestem bukom ezt a vízumot is. Hogy szabhatják ehhez? Miért nem elég nekik a szaros negatív teszt? 10 eve a gimiben rohadtam es nem utaztam, nem dolgoztam, akkor nem volt virus. Csak most, amikor oda mehettem volna, ahova a legjobban akarok. 6 eve vagyok bipolaris, de ennyire meg sosem voltam biztos az öngyilkosságban. Képtelen vagyok ezt mar felfogni. Segélyhívót nem merem felhívni mert nagyon sok rosszat hallottam. Amúgy nincs senkim, nem beszélek senkivel. Kezd tényleg elmenni az eszem, minden szürreális

3 doboztól csak alszol 2-3 napig, annyi...

Akik a vendéglátóiparban, a turizmusban, a szállodaiparban dolgoztak, azokkal is jól kicseszett. Képzeld, ha megvolt mondjuk a szerződése egy hajóra... Ő is felköthetné magát ilyen erővel.

Azért pl. antitesttesztért fel bírhatnál utazni Pestre, neten be lehet jelentkezni.

De nem így. A legtöbb embernek annyi változás volt, hogy maszkot kellett hordania. Meg az olimpikonokkal sem történt semmi, csak el lett halasztva egy évvel. Soknak talán meg jól is jött az a plusz egy ev edzés. Sokan maszkbizniszbe kezdtek. Nekem pedig egy álmom volt, hogy kijutok abba a bizonyos országba, amibe masfel eve nem lehet belépni. Es ha nem lesz eleg antigen bennem, akkor nem is mehetek soha. Érzem, ahogy röhög rajtam valami. Hihetetlen. Ennyit akartam az élettől, semmi mast. Van nálam 3 doboz xanax, annyit ad egyszerre a pszichiáter, hatalmas a kísértés 

Munka szempontjából ez a járvány nagyon sok mindenkivel kicseszett. Nem egyéni probléma, persze a te problémád a tied.

Megpróbálom úgy, hogy ne lehessen felismerhető. Szóval a mentális gondjaim miatt eleve nagyon nehéz volt dolgoznom. Külföldön dolgoztam eddig. Mindig vágytam egy adott munkára, de évekig nem kaptam meg. Aztán a virus előtt 1 héttel!!!! Aláírtuk a szerződést, hogy végre azt csinalhattam volna  , amit évek óta akartam. Majd márciusban ugye lezártak mindent. Közben jött egy másik ajánlat egy másik cégtől, az volt a másik olyan munka, amit nagyon akartam csinálni. Mindkettő külföldön. Masfel eve egyiket sem tudom csinálni, mert 3x veszítettem el a kiutazás lehetőséget a virus miatt. Mar kezdek kicsúszni az időből korban is. Jelenleg mindent kérnek, negatív teszt, antitest vizsgálat, karantén, ha ki akarok jutni külföldre. A kisvárosban ahol lakom nincs is antitest vizsgálat. Mar hányni is szoktam a sírás és az aggódás miatt. Ilyen sztorik csak filmekben vannak, de meg ott sem. Ember legyen a talpán, aki ebbe nem döglik bele. Az emberek 95 százaléka már eli világát, mar meg sem érzik a vírust. Velem pedig így kicseszett az élet. Undorodom mindentől 

Írd le, hogy miért gondolod ezt?

Őszintén, azért arra, hogy velem szórakozik az élet a százezredik jel után több az esély, minthogy téged valaki meg akart ölni, hacsak nem utaztál el éppen egy brazil gettóba. Mert ott meg akarnának ölni 10 dollárért. Valóban szeritem eleve az élet szerkezete borzalmas, de ha beleszülesz egy egészséges, vagyonos családba és te magad is egészséges vagy mentálisan, megtalaod életed párját, lehetnek egészséges gyerekeid, akkor azért az az ember nem mondhatja el magáról, hogy egy börtönbe született, mint az apám, vagy en. Egyébként ő is mentális beteg, csak őt közel 60 évesen még soha nem látta orvos. Ami a virus miatt történt velem munka kapcsán, arra mar nincs racionális magyarázat, csak az, hogy valami figyel es röhög rajtam. Ezt nagyon szívesen leírom valakinek részletesen, ha kiváncsi rá. 

Adele, ez a rengeteg jel mind arra mutat, hogy el kell menned egy szakorvoshoz, és neki is részletesen beszámolni ezekről.

Idézet tőle: Adele5555

Igen, de mégis közel péntek 13-hoz. A dátumokban annyi összefüggést látok, ami mar fáj és őrjítő. En elhiszem neked, ha azt érezted, hogy meg akarnak ölni. Velem is szórakozik az élet/sors. Az apám azt mondta, hogy az eletben a börtönbüntetését tölti es en elhiszem hogy vannak, akik szenvedni születtek ide. O is, én is, a magyenem is. Az anyámat verte az undorító apja, majd az undorító férje. Az apám mentálisan nagyon beteg. Es en ezeknek vagyok az egyke gyereke. Szeritem mar az is irányítva van, hogy mikor megyek ki a fürdőbe. Plane ha megcsuszom a zuhany alatt. Ilyenkor is érzem, hogy ez direkt volt. Ki hinne nekem? Senki 

"En elhiszem neked, ha azt érezted, hogy meg akarnak ölni."

Csakhogy engem senki nem akart megölni. Csak képzeltem. Azért kérdeztem, hogy mit gondolsz erről, mert én is voltam ilyen tudatállapotban, mint te és éreztem ugyanazt megingathatatlanul, hogy minden úgy van, ahogy képzelem. DE NEM VOLT. 

Ahogy téged sem üldöz az élet és nem figyel meg senki. 

Igen, van olyan nézet, hogy ez az élet csak egy pokol, ahova azért jöttünk, hogy tanuljunk. Nem is emlékszem, nem is tudom, hogy állítólag miért. Valami ezoterikus marhaság. 

Ha apádnak ez a véleménye, hogy ő szenvedni jött ide, akkor ez MINDENKIRE igaz. Mindenkinek meg kell majd halnia és aki sokáig él, annak még meg is kell öregednie, ami nem a legvidámabb dolog. Még a legszerencsésebb sorsúak is megöregszenek és meghalnak. És semmit nem viszünk magunkkal. Még egy kiskanalat sem. 

Te viszont miért nem mész el orvoshoz? El tudod esetleg mondani?

Ebből kiindulva az se lehet véletlen hogy a történeteim főszereplőit folyton bántják megalázzák és kb erre épül az egész. 

Hát ha épp nem is hányok magamtól már várom a következő bántalmazó közösséget. Hogy ez miért jó az jó kérdés. Amúgy nem jó és jó lenne megszabadulni

Először is: ne hányjál saját magadtól. Ha magadat elfogadod, jön a többi is.

Azt vettem észre hogy vonzom a bántalmazó környezetet mintha élvezném hogy megaláznak és teszek is érte hogy így legyen. Aztán kikérem az emberek véleményét magamról hogy jól elhordjanak. Ha épp nincs benne igazság akkor egy idő után elhiszem és azzal marcangolom magam tovább. Más már kiszállt volna ebből de én nem tudok mert ha épp az egyik elment bevonzom a következőt. Hogy aztán elhordjanak belém rúgjanak stb és ismét teszek érte hogy még jobban és utaljon mindenki és szarnak tartsanak hogy aztán saját magamtól is hányni tudjak. Hogy lehet ettől megszabadulni?

Azt, hogy így érzed, mindenki elhiszi. De hogy miért hiszed ezt a determinációt, azt egy orvos segítene kideríteni.

Igen, de mégis közel péntek 13-hoz. A dátumokban annyi összefüggést látok, ami mar fáj és őrjítő. En elhiszem neked, ha azt érezted, hogy meg akarnak ölni. Velem is szórakozik az élet/sors. Az apám azt mondta, hogy az eletben a börtönbüntetését tölti es en elhiszem hogy vannak, akik szenvedni születtek ide. O is, én is, a magyenem is. Az anyámat verte az undorító apja, majd az undorító férje. Az apám mentálisan nagyon beteg. Es en ezeknek vagyok az egyke gyereke. Szeritem mar az is irányítva van, hogy mikor megyek ki a fürdőbe. Plane ha megcsuszom a zuhany alatt. Ilyenkor is érzem, hogy ez direkt volt. Ki hinne nekem? Senki 

Nem próbálod meg, hogy elmész orvoshoz? 

Idézet tőle: Adele5555

Én próbálkoztam mar gyógyszerrel, de rajottem, hogy nekem ez nagyon nehéz ut lesz, mert rohamaim voltak tőle... nem tudom meg egyszer be merjem e venni.. annyira hiányzik a gyakori... bocs, hogy válaszban írok. De jo azért, hogy itt is vannak emberek. Tegnap péntek 13 volt, sírtam a szorongástól, erre ma meghalt egy rokonom fiatalon, akit ráadásul mindenki imádott... hat mi ez, ha nem irányítottsag? Úgy érzem senki nem fog hinni nekem, ha azt mondom, hogy tudom, hogy figyelnek... senki. Pedig így van. Szorongasra es gyomorgörcsre mi jo a xanaxon kívül? Nekem nem segít, csak elaltat 

Akkor ő 14-én halt meg.

Én elhiszem neked, hogy azt hiszed, hogy figyelnek. Totál elhiszem. De a valóság valószínűleg az, hogy nem. Én is hittem azt, hogy meg akarnak ölni, de nem akartak. 

Tudsz erre esetleg reagálni vmit? Tehát mit gondolsz arról, hogy én azt hittem, hogy bántani akarnak, de aztán kiderült, hogy nem?

Szorongásra és a többire: ORVOS.

A gyakorin gondolom teletömték a fejed azzal, hogy az orvosok sarlatánok és a gyógyszerek mérgek. 🙁

Egyszerűen okádni tudnék magamtól

Én próbálkoztam mar gyógyszerrel, de rajottem, hogy nekem ez nagyon nehéz ut lesz, mert rohamaim voltak tőle... nem tudom meg egyszer be merjem e venni.. annyira hiányzik a gyakori... bocs, hogy válaszban írok. De jo azért, hogy itt is vannak emberek. Tegnap péntek 13 volt, sírtam a szorongástól, erre ma meghalt egy rokonom fiatalon, akit ráadásul mindenki imádott... hat mi ez, ha nem irányítottsag? Úgy érzem senki nem fog hinni nekem, ha azt mondom, hogy tudom, hogy figyelnek... senki. Pedig így van. Szorongasra es gyomorgörcsre mi jo a xanaxon kívül? Nekem nem segít, csak elaltat 

Nincs diagnózisom igazából. Elmentem autista helyre onnan elküldtek hogy nekem nem ilyen jellegűek a problémáim meg fura hogy ilyen diagnózist adott valaki. Úgyhogy nem tudom. Sztem ennek nincs neve csupán személyiség kérdése ami nem felel meg az elvartnak még én hogy emiatt nem fogadom el magam egyenesen hányingerem van magamtól

Jaj, Linzer, te egy annyira értékes és szerethető ember vagy. 

Itt a búrán látod, hasonló cipőben járó emberek vannak, mint te. Ide nyugodtan jöhetsz. Egy ideig jártál is fel, de aztán elmaradtál. Én örültem, mikor most megint láttalak. 🙂

Nem derült ki vmi Asperger vagy ADHD? 

Szerintem innen sokan el tudnának és akarnának beszélgetni veled. Nem mindenkinek jön be a felszínes társalgás, sőt. 

A társas készségeket meg gyakorolni kell. Ami nem megy, azt ki kellene elemezeni és javítgatni rajta. Voltál már áternél vagy pszichológusnál? Nem emlékszem.

Az a baj hogy sose tudtam elfogadni hogy nem vagyok közösségi ember és a háttérben kéne maradni a francba. Nem kitűnni mert az nem fog menni jó dolgokkal. Akkor gondoltam ha azzal nem megy jó a negatív reklám is csak én is részese lehessek. Mindig irigykedtem az olyanokra akiket szinte mindenki szeret a környezetében és népszerű és tud ezerrel csevegni oda figyel másik érzéseire empatikus. Ha vki szomorú meg tudja vigasztalni érzelmileg fordul a másikhoz és emiatt szívesen is fordulnak hozzá bármiben. Erre én mit csinálok. Elemzek mint a szar. Kikerdezek mindent mi miért van. Egy darabig még tűrik de nekik ez sok és nem értik az ilyen hozzáállást. Ilyennek kapcsolatokat se lehet kialakítani csak hülyének nézik az embert. Aztán egyszer csak elkezdenek kerülni minden szó nélkül mikor még semmi sem történt. Meg hogy miért megyek mélyen a témákban és csak megzavarom a könnyed beszélgetést. De csevegésre nem vagyok képes vagy csak nagyon ritkán akkor se sokáig. Meg olyankor görcsölök és minden egyes mondat után elkezdek agyalni hogy az oda való volt e nem volt e sok nem e bántottam meg valakit. Olyan vissza jelzések is jönnek hogy milyen távolság tartó vagyok meg félelmetes ezért szeretnek elkerülni. Egyszerűen nem bírtam bele törődni és erőltettem a közösségi életet. Hát ez neten volt már élőben ennyire se megy meg hülyének tart kb mindenki. Ott a háttér marad de sok helyen még így is kikezdtek hogy bele se mentem mert ez nekik nem volt jó. Én meg ugye nem fogom hagyni magam. Ja meg az van milyen bántó seggfej vagyok olyanok bántják őket amik szerintem nem lennének azok. És a többség nem is szól csak egyszer csak kiraknak vagy elkerülnek vagy levegőnek néznek. Én meg akarom tudni miért és megérteni. Ha meg tisztázni akarom még inkább bezárkóznak. És akkor jönnek a nem kívánt érzelmek ami alap lenne hogy úgy kapcsolódok a másikhoz de nekem semmi uralmam nincs felette. Ilyenkor szépen lejatatom és nevetségessé teszem magam. És olyankor nem érdekel semmi mert nekem ezek felett nincs uralmam mert nem értem őket mert egy érzelmi analfabéta vagyok. Csak jönnek és kész majd elmegy. De közösség és emberek nélkül nem jönnek akkor minden oké. Csak hát egy idő után beáll az unalom és hogy a kutya se szól hozzám. Engem nem keres senki mindig én érdeklődöm az emberek iránt. És akkor a legnagyobb félelem ez meg az egyedüllét. Hogy senki se marad már mellettem. Magamra maradok és ha segítség kell senkire se számíthatok. Hát ez elérkezett már egy jó ideje ezért mentem a netes közösségekbe de nekem még ott se megy. Ott is egy jelentéktelen fos vagyok. Még az a baj hogy mindig olyan területen próbálkozom amiben gyenge vagyok. Otthon meg az volt a norma gyerekként hogy amit én szeretek. Amivel én foglalkozom az hülyeség és az iskolában ne mondjam mert ott normálisnak kell lenni. Tehát az volt hogy én csak vagyok és a könnyed beszélgetésbe kell bekapcsolódni és ne mutassam meg milyen vagyok. És próbáljak megváltozni. Azóta se sikerült úgy megváltozni ahogy ők elvártak. Így a rokonság már házat is fordított nekem mert már nem vagyok gyerek és az elvárásokoknsk nem felelek meg. És menjek orvoshoz mert én nagyon beteg vagyok szerintük. Akkor most mit kéne tennem? Iszonyatosan elvonulni és senkihez se szólni? Otthon is mondják hogy leszarják a problémáimat ne keverjük bele őket. 

Nem nehéz megdögleni, de sokan vagyunk, akik nem akarnak IGAZÁN meghalni. Nem akarok nyilván tippeket adni, de vannak halál biztos módszerek. 

A depressziót muszáj kezelni-kezeltetni. Amíg az nincs kezelve, addig az ember csak egy feneketlen földi pokolban bolyong. 

A legkomolyabban mondom, hogy első lépésben lehet egy kis lítiumot szedni (van lítium topik a gyógyszerek rovatban). Nekem teljesen elmulasztotta az öngyilkossági gondolataimat és igen sok emberről hallottam, hogy nekik is. Tulképpen szerintem erre jó. (Nem pedig 'hangulatstabi' meg 'depresszió ellen jó'.) Ha megint lesznek ilyen gondolataim, enni fogom a lítiumot, ami egy méreg amúgy.

Menjetek el lányok orvoshoz és kérjetek gyógyszert!

Mintha saját magam hallanam esküszöm. És én tudod miért vagyok még itt? Egyetlen egy ember van akitől nem tudok elszakadni pedig O teszi tönkre az egész életem. És amiért még nem hogy egy gyáva szar vagyok. Ismerősöm ugrott jó magasról le is nyomorodott egy életre. Az anyukája tutujgatja. Csakhogy nekem már nincs aki tutujgasson. A másik vonattal próbálkozott, csak a derekáig van meg a csávó.. nem tudom miért ilyen nehéz meg megdogleni is...

Jó éjt!

Reggel leírom. Jó éjt

Nem.

De mi történt?

Mi van akkor ha utolér az amitől a legjobban félsz? Minél inkább el akartad kerülni annál erősebben mentél afelé az út felé? És megtörtént ami vissza fordíthatatlan. Hát ezért akarok már meghalni feladtam a harcot. Tényleg bele kell törődni a sorsomba?

...és akkor még rosszabb lesz!

Próbálj kicsit pozitívabban állni az emberekhez, hiszen senki sem tökéletes, még ha azt játssza se.

Ezért se mertem eddig megtenni mert nem biztos egyik sem

Idézet tőle: Linzer

Idézet tőle: Kleó

Mindegyikből ki lehet jönni, többnyire rosszabb állapotban fizikálisan, mint előtte voltál... Sajnos tudom.

Mi történt veled?

Metró elé ugrás, fél jobb lábfejnek annyi... Nem hagytak elvérezni. Láttam ablakost,. akinek a gerince ment tönkre, gyógyszerest, akin gyógyíthatatlan lila foltok lettek...

30+par

Mindegyikből ki lehet jönni, többnyire rosszabb állapotban fizikálisan, mint előtte voltál... Sajnos tudom.

Mi történt veled?

Idézet tőle: magányra ítélve

Erre én is, csak nincs akkora szerencsém. Amúgy meg már el se nagyon látnak oltás nélkül.linzer,te hany éves vagy?

30. Te?

Erre én is, csak nincs akkora szerencsém. Amúgy meg már el se nagyon látnak oltás nélkül.linzer,te hany éves vagy?

Idézet tőle: Linzer

Szuper. Ha megtaláltad oszd meg velem is 

Arra gondoltam beoltatom magam hátha megöl. Pfizert fogok kérni vagy astrát

Akkor  Astrát, annál több lenne az esély, de már nálunk nincs.

Arra gondoltam beoltatom magam hátha megöl. Pfizert fogok kérni vagy astrát

Nyugi! És a szüleid??? 

Le se szarnak csak ne idegesítsem már őket

Nyugi! És a szüleid??? 

Hogy ennyi volt feladtam

Már csak meg kell találnom a legjobb módszert és addig nem is eszek 

Írd le itt, amit el akartal mondani