Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Miért nem, Linzer?

Ma se lesz alvás

Keményen tűrök mint az állat. Nem bírom még egy évet várni. És ki tudja mi lesz utána és mi lesz a következő pokol és az meddig tart. Van így értelme élni?

Amúgy meg kb én vagyok ott aki a legjobban ért hozzá és hát beszoktam menni kamu profillal olvasgatni és látok egy csomó dolgot amihez hozzászólnék (és ezekből is más is tudna tanulni, voltak ilyen visszajelzéseim is, igen) de hát nem tehetem. 

Idézet tőle: Roxy.

Ebben (ezekben) a fb csopi(k)ban mondják? Ne hidd már el légyszi. 

Nem csak ott. Nekem gyerekkorom óta otthon is mondogatták és azokat hittem el akkor. És hát mindig úgy néztek rám hogy én így születtem és hát kattant, nem lehet vele mit kezdeni

Ebben (ezekben) a fb csopi(k)ban mondják? Ne hidd már el légyszi. 

Nagyon szuper, hogy ennyi ideje ott vagy és bírod!

Egyeseknek mégsem tetszik, mert szerintük Ausztriába kéne mennem vmi gyárba, csak mert ott jobban fizetnek. Hiába ha aztán kimarnak (mert nagy részt magyarok dolgoznak ott, esetleg szlovákok, románok stb). És kezdhetem előlről az egész harcot meg küzdést, azt elég ha a neten csinálom már

Ez valami fb csopi?

Onnan indult, igen, de mostanra már átmentek discordra

Ez valami fb csopi?

Nagyon szuper, hogy ennyi ideje ott vagy és bírod!

Úgy látom egyedül kell megfejtenem mert senki figyelembe se veszi csak azt hajtogatják hogy csakis velem van a baj csak az otthoni szokásos amit régen el is hittem, de a pszichológus is mondta h biztos-e az hogy csak velem van a baj és velük nincs? Gondolkodjak el rajta. Szerintetek?

Én csak azt nem értem, hogy miért nehezebb nekem MBTI csoportokba beilleszkedni mint előtte más csoportokba? Sosem volt ennyi gondom azokban mint itt (persze voltak veszekedések ott is, de ekkora pokol nem volt)

Miért, Linzer?

Hogy mehessek dolgozni és elmenjen vele az egész napom. Végre találtam olyan munkahelyet amit el bírok viselni (és már másfél éve ott vagyok, csak most emelkedett az órák száma és én kértem így ebben a beosztásban)

Nekem jó magánélet sem segített. Télen ugyanúgy elmélyült a depresazióm, szorongás, alvásgond is volt.

Fázisprofilaktikum, HS másképp.

Mi az az FP?

Idézet tőle: Adele5555

Hat igen es szerencsétlen elmebajos ember járjon végig 10-et, mire talál egy jót? Gyógyszerről is szoktak mondani, hogy a 10. lett jó... nem tudom ki olyan stabil, hogy ezt kivárja

Tudom, nem vigasztal senkit, de nekem a huszonnegyedik AD, AP, FP sem jó. És nem túlzok.
Az első nyugtató jó, a tizedik altató kábé jó. Ha a magánélet rendben van, az a jó gyógyszer. De egy depisnek általában ez az alap. Nincs jó magánélet, nem stabil, azért kell a gyógyszer.

Miért, Linzer?

Legyen már hétfő

És kivel voltál? És jó volt, jól érezted magad?

Családdal. Végül a tavalyi nyár is egy fos volt ha nem fosabb csak ugye ez eléggé feldobta így a végén

Hat igen es szerencsétlen elmebajos ember járjon végig 10-et, mire talál egy jót? Gyógyszerről is szoktak mondani, hogy a 10. lett jó... nem tudom ki olyan stabil, hogy ezt kivárja

Sztem ingyenes és magán lógusból is van jó és rossz is.

Hát nem tudom, nagyon félnék befeküdni, hallottam mar nagyon rosszakat is. Olyat is, hogy valakit orrérzés miatt tettek a pszichiátriára es par nap múlva meghalt.. 

Láttam vele egy interjút, azt hittem az. Bar nem is dolga hogy itt legyen nyilván. En eddig 2 állami pszichologusnal voltam es mindkettő borzalmas volt. Az egyik egy klinikai szakpszichológus volt es szinte megmondta, hogy nem tud velem mit csinálni... mondjuk ebben igaza van. egy vidéki pszichiátriai gondozóban voltam. 

Engem nem szedáltak le, hanem minden álmosító gyszerről leszedtek.

Öhm, az oldal létrehozója nem pszichológus. 

1. Államiban nagyon jó lógusok vannak.

2. Magánban is nagyon jók vannak, valóban drágák.

3. Pszichiátrián velem (egy hely kivételével, de az Balkán) (mármint nem szó szerint) nagyon nagyon rendesek voltak. 

Hol voltál pszichiátrián? Honnan van a diagod? 

Gondoltam.. az állami pszichomokusok semmit sem érnek, ezt tapasztaltam, több volt a kínos csönd, mint a beszélgetés, egy órára 15ezret nem fogom soha kiadni, a pszichiátrián leszedaják az embert... marad a semmi 

És kivel voltál? És jó volt, jól érezted magad?

Bárkinek írhatsz privát levelet és van privát cset is. (Baloldalt, alul, sárga téglalap, ha gépről vagy.) Velem már cseteltél is, ha van kedved, folytathatjuk.

Lehet, de ritkán jár erre.

Nekem az elmúlt masfel ev egy “hosszú hétvége” volt... egyedül, bezárva a szobámban. Közben nem erzek belőle semmit. Percepcio hiánya.. őrjítő érzés. Egyébként lehet itt privátban is kommunikálni? Kikeszulok attól, hogy nem beszélhetek online, tudom mar senkit nem érdekel a vergodesem. Tényleg lehet írni az oldal kitalálójának? 

Dehogy.

Tavaly ilyenkor Szlovéniában voltunk és csak erre gondolok hogy most van egy éve és egy éven belül azóta sehol se voltam csak otthon pusztulok és marcangolom magam egésznap és ez lesz egész hétvégén, valahogy túl kell élni, hisz csak ez jár nekem

Megértelek, Linzer. 🙁 Én is rettegni szoktam a  hosszú hétvégéktől. Van azért vmi terved, hogy mit fogsz csinálni?

Kezdődik a pokol hétvége. Félek hogy nehezen fogom kibírni

Előttem az a példa, hogy más ember, akinek ugyanaz a munkája, mint nekem, amíg kb 2 hónapig nem voltak lezárva a határok ki tudott menni dolgozni, egy olyan országba, ami amellett van, ahova en szerettem volna menni, en meg nem, mert nagyon bonyolult volt vízumot szerezni, aztán tavaly novemberben újra lezárták a határokat es en azóta csak ülök a bipolaris depressziomon. Sok emberrel semmi más nem történt csak az, hogy maszkot kell hordania. Es nem kötekszem, pont hogy csak ki akarom beszélni magamból a dolgokat. Szüleimmel borzalmas a kapcsolatom, barátaim sosem voltak, kapcsolatom nem lehet, egyedül a munka volt, amiért/amivel küzdöttem es most meg az sincs. Egy szürreális valóságban vagyok már. 

Mondjuk azt nem tudom, hogy a 4,1 ezermilliárd az USA dollár? 

Arra tudnál válaszolni, hogy miért nem mész el orvoshoz? Illetve hogy korábban hova jártál? (Nem konkrétan, csak mondjuk magán dokihoz vagy sztk-s pszichiátriai gondozóba vagy kórházba...)

És elképzelhetőnek tartod, hogy ez nem csak veled történt meg? Mert ezt már kérdeztük egyszer, meg válaszoltál is rá, de ismét megkérdem. A járvány miatt mások is rosszul jártak. Ez tény. Ez nem a te felfogásod vagy megítélésed szerint történt vagy nem történt. 

"Kristalina Georgieva, az IMF vezérigazgatója az emberiség legsötétebb óráiról, és soha nem látott krízisről beszélt, melyet a koronavírus járvány hozott el a világnak."

"A globális gazdaság 4,1 ezermilliárdos veszteséget szenvedhet el a koronavírus miatt az Ázsiai Fejlesztési Bank szerint, ez a globális GDP 5%-a."

file:///C:/Users/anna/Downloads/A_koronavirus_gazdasagi_es_kereskedelmi_hatasai_20200409%20(2).pdf

Sajnos nincsenek barátaim. Egy sem. Itthonról meg az összes eszközt letiltották. Próbáltam tabletrol, tényleg az ip cím van letiltva. Undortoak egyébként, tiltsanak ki egy hónapra büntetésből, ne egesz életemre. 

Mert engem nem valaki figyel meg, hanem az élet/sors es szórakozik velem. Minél jobban szeretnek valamit, először úgy csinalt, mintha megadná, majd jött egy szürreális pandémia. Bezzeg 10 eve, mikor iskolában rohadtam es nem utaztam nem történt semmi, most hogy utaznom a munkám miatt, masfel eve nem tudok. Aki erre azt mondja, hogy véletlen, az bolond 

Rohadtul hiányzik a kutyám. 

Hogy tudhatnám meg, hogy jó helyre került-e? Németországban van a kis dög. De amikor nézte az itteni állatorvos, akkor még befogadó szervnél volt (értsd menhelyen). És az itteni doki nem lát rá, hogy mi van vele ott kint. 

Bellácska.

Őszintén, azért arra, hogy velem szórakozik az élet a százezredik jel után több az esély, minthogy téged valaki meg akart ölni, hacsak nem utaztál el éppen egy brazil gettóba. Mert ott meg akarnának ölni 10 dollárért.

Tehát nem tartod valószínűnek,hogy valaki meg akart ölni (ahogy nem is akart). De azt gondolom elhiszed, hogy én azt hittem, hogy valaki meg akar ölni? 

Akkor ennek a logikának a mentén miért ne lehetne, hogy téged sem figyel meg senki, csak te hiszed azt?

Nekem 5 magán áter után messze az sztk-s áter a legjobb. Az egy dolog, hogy minimum fél-háromnegyed órát vagyok bent nála, de nem problémázott azon, hogy a) kb. 4 évvel korábban voltam nála b) haragban váltunk el. Kedves volt és mindenre emlékezett (sztori, problémák, gyógyszerek, gyógyszerek adagolása). 

Minden híresztelés ellenére {hogy nem lehet velük beszélni} hajlandó figyelembe venni, hogy mit kérek/mondok, bár mostanra belefáradt (egy kicsit). 

De ha bipol vagy, akkor hangulatstabilizálót KELL szedned és lehet, hogy antipszichotikumot is! 

Ez meg olyan, mintha lenne egy nagyon csúnya sebed, amit esténként átkötsz, de sem az elején, sem később nem fertőtleníted (mosod) le.

Stimuloton es scippa, egyiket sem bírom. 

A stimuloton nem volt ismerős. Sertralin a hatóanyag. A scippa hatóanyaga pedig escitalopram. Mindkettő SSRI típusú antidepi. Azokon kívül van még SNRI, atipikus, stb. stb. Ez olyan, mintha nem tudnál dinnyét és kiwit enni és azt mondanád, hogy nem tudsz gyümölcsöt enni. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Antidepressant

Ha tudsz angolul, akkor nézd meg a "types" részt, ott is látszik, hogy milyen sok fajta van. 

Magyarul itt, a búrán: https://www.bura.hu/szakmai-informaciok/gyogyszerek/antidepresszansok .

Nekem kb. a tizedik antidepi lett jó. 

Nem tartom valószínűnek. Akkor nem válaszoltál volna Adele-nek. Például. 

Szerinted nem az az első amit megcsinal az akit letiltanak? Az ip címedet tiltják... bele vagyok betegedve 

Kérj meg vkit hogy regisztráljon neked. Megadja az adatokat és te be lépsz és működik

Es ha kiderül, hogy nincs antitestem bukom ezt a vízumot is. Hogy szabhatják ehhez? Miért nem elég nekik a szaros negatív teszt? 10 eve a gimiben rohadtam es nem utaztam, nem dolgoztam, akkor nem volt virus. Csak most, amikor oda mehettem volna, ahova a legjobban akarok. 6 eve vagyok bipolaris, de ennyire meg sosem voltam biztos az öngyilkosságban. Képtelen vagyok ezt mar felfogni. Segélyhívót nem merem felhívni mert nagyon sok rosszat hallottam. Amúgy nincs senkim, nem beszélek senkivel. Kezd tényleg elmenni az eszem, minden szürreális

Milyen rosszakat hallottál a segély hivorol?

A pszichiáterrel nem lehet hosszan beszélgetni. Antidepit nem tudok szedni, mert rohamaim vannak. Egy eve jártam pszichológushoz, kettőhöz is, egyik sem csinalt velem semmit... fizetőshoz most nem tudok menni, vigyáznom kell a pénzemre. 

A probléma itt az, hogy masfel eve direkt engem szivat az élet. Filmekben nincs olyan élet, mint az enyém. Nem tudok aludni, nem tudok enni es tudom, hogy valami figyel es röhög rajtam 

Sztk pszichológus semmit se csinál. Muszáj lesz fizetni akkor ha vki komolyan akár vmit

Azt mondják pszichopata vagyok. Ha így van akkor ezen nem lehet segíteni. Örök életben szenvedni kell? (Bár bűnhődni kell nem is értem miért akarom megúszni)