Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Interfunk-nak az értékességgel nincs baja. Az.

Idézet tőle: interfunk100

Most eszembe jutott, hogy világéletemben egy betegeskedő csődtömeg voltam/vagyok.. nem tudom nekem miért ezt a sorsot szánták. Sokáig igyekeztem is sikereket elérni az életben, csak később adtam fel.. 

Mostanra eltávolodtam mindenkitől és magamra meg a szüleimre vagyok utalva.  Kár volt megnézni a régi iskolatársak Fb profilját.  Remélem egyszer minden jóra fordul. :

Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes!mondá,Albert Einstein!

Engem sajnos érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. A barátaim azért a barátaim, mert jót gondolnak rólam. De szeretném, ha pl. szüleim, tesóm, unokatesóim is jót gondolnának rólam. Érdekelhetne még mások véleménye is (volt osztálytársak, egyetemi társak, munkatársak, főnökök), de ezek már annyira nem izgatnak. Némileg még érdekel az "ismerőseim" véleménye is (akik nem barátok, de azért szoktam velük találkozni/beszélgetni/barátkozni). 

Most komolyan, emberek..ki a faxom mondja meg,hogy ki mennyit ér?
Én sem értem el sikereket és fogyi vagyok a legtöbb dologhoz,de kurvára nem érdekel.
Engem a barátaim érdekelnek akik szeretnek és ők pontosan tudják,hogy értékes vagyok a többit meg lexarom.

Egy jó Mbti szerverből szánalmas szex szerver lett. Minden van ott csak Mbti nincs

Idézet tőle: interfunk100

Most eszembe jutott, hogy világéletemben egy betegeskedő csődtömeg voltam/vagyok.. nem tudom nekem miért ezt a sorsot szánták. Sokáig igyekeztem is sikereket elérni az életben, csak később adtam fel.. 

Mostanra eltávolodtam mindenkitől és magamra meg a szüleimre vagyok utalva.  Kár volt megnézni a régi iskolatársak Fb profilját.  Remélem egyszer minden jóra fordul. :

Akkor én mit szóljak? szart se értem el, egy senki vagyok

Idézet tőle: Kleó

Nem vagy, de náluk a faxtudja, mivel vesznek fel.

Hát elég nagy csalódás lenne h ha autizmussal nem vesznek fel embereket és mivel nekem ez van elhajtanak, holott csak a diagmózis rossz és ezt tudom magamról is. Vicc. 

Nem vagy, de náluk a faxtudja, mivel vesznek fel.

Valamit muszáj vinni, beutalót, amire írnak diagot...

Autizmussal van esély a felvételre? (mert most az a legutóbbi diagom, de amúgy tudom hogy nem vagyok az, az a röhej)

Valamit muszáj vinni, beutalót, amire írnak diagot...

Engem egyszer oda akartak bezsuppolni, de megmondtam házidokinéninek is h eme dg.-kel úgysem vennének fel... De egyáltalán nem is akartam, több okból, pl. van ott egy ismerős lógusnő.

Mondjuk én azt tervezem h nem viszek be semmilyen papírt mert idióta diagnózisaim vannak amikkel nem értek egyet és igazak sem rám. És lehet elhajtanának holott ha nem lennének felvennének.

Engem egyszer oda akartak bezsuppolni, de megmondtam házidokinéninek is h eme dg.-kel úgysem vennének fel... De egyáltalán nem is akartam, több okból, pl. van ott egy ismerős lógusnő.

Ezt épp hagyd a francba, de a szenvedés ellen vmi okosabbat kéne kitalálni, pl. milyen módon tudnál kikerülni abból a lehúzó közegből.

Tündérhegyen gondolkodom, de nem tudom mennyi eséllyel vennének fel oda

Ezt épp hagyd a francba, de a szenvedés ellen vmi okosabbat kéne kitalálni, pl. milyen módon tudnál kikerülni abból a lehúzó közegből.

Akkor hagyom a francba szenvedek tovább

Lófaszt! Nem tod kiszámolni az adagot, aztán élhetsz lila foltokkal magadon, ilyet is láttam sajnos.

Igen, sőt! Egy nyomelem is...

Lehet akkor meg kéne próbálni

Egy kis morfium-túlnyomás...

Az is egy opció. Sztem szívre ható gyszer is beválhat.

Egy kis morfium-túlnyomás...

A legnagyobb sikerarány az orvosok körében van.

Akkor nem éri meg, úgy látszik meghalni se könnyű

Nem biztos, találkoztam olyan rokkanttal...

Idézet tőle: Linzer

Melyik a biztosabb? A vonat vagy a tizedik?

Tizedik szinte biztos, de rázuhanhatsz másra.

Vonat lehet, h "csak" levágja a lábad...

Hát akkor felejtős, akkor szenvedni kell tovább

Ahogy Kleó írta, a vonat biztosabb amikor utazni kell A pontból B pontba.

Ja. (T. i.: Erre a célra való a vonat.)

Az első mondatot csak én nem érthetem?

Eljutni budapestre aztán haza a vonat. Zombi invázió esetén a 10edik, mert oda nehezen másznak fel.

Egyik sem, de kijöhetsz belőlük fizikailag (is) nyomorékként.

Melyik a biztosabb? A vonat vagy a tizedik?

Szerintem is nagyon jó ötlet ez! Én kevésbé tudnék csatlakozni, messze lakom, de búra-talin kívül lehetnének búra-kirándulások is. 

[/quote]

Sziasztok. Nem lehetne,hogy akik itt a búrán ennyire magányosak,azok összefogjanak és mondjuk elmenjenek együtt kirándulni vagy akármi programot kitaláljanak, amit együtt lehet csinálni? Mi lehet rosszabb annál,mint hogy emberek otthon vannak magányosan és egyedül? Ebből tök jó barátságok alakulhatnának,olyanok között akik itt nem is beszélgetnek,mert ugye személyesen, teljesen másképp viselkedik az ember,mint ahogy írásban fogalmaz. És lehet,most úgy érzitek,hogy nincs ilyesmihez erőtök se motivációtok,de ha mondjuk egyszer kimozdultok és jó élményekkel gazdagodtok,akkor hatalmas,pozitív energiák szabadulnak fel ami a depresszió legnagyobb ellensége.[/quote]

ColdLight

Jó, Maribor tényleg egy idióta(módosítva)

Ne ő legyen a reprezentatív példa

(Másik csoportban ahol vagyok, még évek múltán is felemlegetjük :sweat_smile: )

És vajon meddig kell ezt eltűrnöm?

Idézet tőle: Panda63

Sziasztok!

Újra itt. Nem tudom hogy jó e ha leírom, mert a kimondott szónak hatalma van.

Mostanában különösen a reggelek nehezek. Állandóan szorongva ébredek és fájdalmasan szomorúan. Ehhez társul a magány. Nincs jövőképem és csak lézengek a mindennapokban. Néha benézek ide, de erőm sincs hogy hozzászóljak bármihez is. Szóval ez van.

Sziasztok.
Nem lehetne,hogy akik itt a búrán ennyire magányosak,azok összefogjanak és mondjuk elmenjenek együtt kirándulni vagy akármi programot kitaláljanak, amit együtt lehet csinálni?
Mi lehet rosszabb annál,mint hogy emberek otthon vannak magányosan és egyedül?
Ebből tök jó barátságok alakulhatnának,olyanok között akik itt nem is beszélgetnek,mert ugye személyesen, teljesen másképp viselkedik az ember,mint ahogy írásban fogalmaz.
És lehet,most úgy érzitek,hogy nincs ilyesmihez erőtök se motivációtok,de ha mondjuk egyszer kimozdultok és jó élményekkel gazdagodtok,akkor hatalmas,pozitív energiák szabadulnak fel ami a depresszió legnagyobb ellensége.

Szia bartika 

Régen írtam naplót, de akkor volt munkám és társam is. Most 8. éve egyedül élek és már nem is dolgozom. Képtelen vagyok ismerkedni a sok hátrány miatt amit a betegség okoz. Idén 58 leszek. Igazából semmi nem köt le és minden idegesít. Napokat töltöttem azzal hogy kitaláljam mivel töltsem ki a napjaim, de egyenlőre semmire sem jutottam.

Igen szedek szorongásoldót.

Idézet tőle: bartika

Szia Panda63!

Írjál naplót, nem próbáltad? A kimondott szónak hatalma van, de sokszor segít, ha önmagunkkal őszinték vagyunk, és megpróbáljuk szavakba önteni, mit érzünk, hogyan látjuk most a világot. Lehet, hogy egy szép napon teljesen más szemmel fogod visszaolvasni. 

Én is voltam úgy, mint te most, és megváltozott. Igaz, nagyon akartam, erőfeszítéseket tettem rá. Most már teljesen jól vagyok, de még néha én is szorongok, főleg a társas kapcsolatoktól, ha társaságba, kiállításmegnyitóra kell menni (művész vagyok). De minden nap így ébredni az nagyon kellemetlen. Emlékszem. Én nem nagyon szedtem szorongásoldót, te szedsz rá valamit?

Sziasztok!

Mostanában különösen a reggelek nehezek. Állandóan szorongva ébredek és fájdalmasan szomorúan. Ehhez társul a magány. Nincs jövőképem és csak lézengek a mindennapokban. Néha benézek ide, de erőm sincs hogy hozzászóljak bármihez is. Szóval ez van.

Nem tudom hogy jó e ha leírom, mert a kimondott szónak hatalma van.

Ha leírod, hogy szarul vagy, abban nincs semmi rossz, hiszen valóban szarul vagy. A "hatalom" meg inkább önsorsrontás, ami befolyásolhatja a gondolkozásodat, és ezen keresztül az, hogy mit teszel. Pl. ugyanannyi leírni vagy kimondani azt, hogy "nem leszek soha jobban", mint azt, hogy "remélem hamarosan jobban leszek". Előbbinél fásult és beletörődött az ember, utóbbinál meg képes esetleg új dokit, gyógyszereket vagy gyógymódokat keresni, kipróbálni, motiválni magát erre arra.

Szia Panda63!

Írjál naplót, nem próbáltad? A kimondott szónak hatalma van, de sokszor segít, ha önmagunkkal őszinték vagyunk, és megpróbáljuk szavakba önteni, mit érzünk, hogyan látjuk most a világot. Lehet, hogy egy szép napon teljesen más szemmel fogod visszaolvasni. 

Én is voltam úgy, mint te most, és megváltozott. Igaz, nagyon akartam, erőfeszítéseket tettem rá. Most már teljesen jól vagyok, de még néha én is szorongok, főleg a társas kapcsolatoktól, ha társaságba, kiállításmegnyitóra kell menni (művész vagyok). De minden nap így ébredni az nagyon kellemetlen. Emlékszem. Én nem nagyon szedtem szorongásoldót, te szedsz rá valamit?

Sziasztok!

Sziasztok!

Én soxor nem tudok okosat írni, ezért inkább nem írok.

A te nemjól-létedet is felettébb sajnálom, Linzer. 🙁

Én mindig nagyon felfokozott módon sajnálom, hogy nem vagy jól. 🙁

Idézet tőle: Roxy.

Én azért vagyok szomorú, mert én mindig a jófej vagyok, aki másoknak válaszolok, de ha én írok be vmit, hogy nem vagyok jól, arra semmi reakció. Oké, lesz.rom. Nem először fordult elő, nem utoljára. A hozzászólást töröltem. Ennyi.

Velem is ez szokott lenni, egyedül csak te reagálsz rám, esetleb hébe-hóba a t9bbiek egyszer-egyszer

Idézet tőle: Roxy.

Jól tetted. 

Úgyis vissza fogsz menni. 🙂

Hát az biztos, sajnos nem tudok tőle megszabadulni.

Van discord profilod?

Én azért vagyok szomorú, mert én mindig a jófej vagyok, aki másoknak válaszolok, de ha én írok be vmit, hogy nem vagyok jól, arra semmi reakció. Oké, lesz.rom. Nem először fordult elő, nem utoljára. A hozzászólást töröltem. Ennyi.

Jól tetted. 

Úgyis vissza fogsz menni. 🙂

Nem fogok már odaírni, hisz meg mondta a kis ribi (miközben le is sajnált h már a kutya se foglalkozik velem és biztos nagyon magányos vagyok), hogy kirakat az összes csoportból (ugye ez olyan h bárhivá megy az ember sokan ismerik egymást máshonnan is). Inkább kiléptem az összesből

Linzer, hallottad már azt, hogy "aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók"? NE keveredj korpa közé. Itt mi jóban vagyunk egymással, nem üldözünk el senkit, próbálunk kedvesek lenni egymással. Legyél inkább itt. Itt is írhatsz arról, ami érdekel. Vagy blogban, vagy csak simán keresel egy topikot, ahova beillik, ami érdekel. Sokan itt nagyon okosak, bármiről lehet velük beszélgetni. 

És azt kell nézni folyton milyen jól ézik magukat meg milyen vidámak, én meg egy nyomorult vesztes vagyok aki minden csatát elveszít

Megint tűrök kőkeményen kibeszélnek és örvendeznek h eltakarodtam így azok a nyomingerek is beléptek akik miattam nem léptek be