Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Magányos vagyok!!

yes

Édes kis csecsemők:D

Idézet tőle: Remina

Ha elmész Eliza, hiányozni fogsz. Vannak emberek, akik csak a szívünkben élhetnek, nem lehetnek életünk része, lehet te is ilyen ember vagy számomra:(

Kossz Remina, kedves vagy ! :*

Megkapsz te mashol is ha szukseged lenne ram, peldaul a Facebook on, stb. 🙂

KESSZULJ FEL EGY  JO EJSZAKARA ! 🙂

MERT, A MAI EJSZAKA NALAD ALSZUNK ! 😀 

Jo ejt Remina es vigyaz magadra ! Mert ha te nem vigyazol sajatmagadra, ki is tudna ? 🙂 ?

sajnalom, hogy a mai nap sem vagy jol 🙂

HOLNAP ! EGY UJ NAP LESZ ! 🙂 Lehet jobb es szebb ! 🙂

Bocs, hogy leírtam az érzéseimet!!!!!!!!, azért hálistennek van itt egy-két ember, akit megkedveltem, hiába nem tallkoztunk személyese. Igen, önző vagyok annyiban, hogy szeretnék jól lenni, mert eddig rohadtul nem voltam az, de ez nem jelenti azt hogy bocs szarok rá, mi van másssal. Fáj mások szenvedése, gondolom ez meg mártírkodasnak tűnik. 

Nem is ismersz Kleó, nem tudom, hogy mersz ilyet látatlanban állátani rólam, meg a Norbi is

Ha elmész Eliza, hiányozni fogsz. Vannak emberek, akik csak a szívünkben élhetnek, nem lehetnek életünk része, lehet te is ilyen ember vagy számomra:(

Bocs, Kleó azt hittem te is Norbival értesz egyet,, ne haragudj:(((

viszont az egoista ember tényleg nem marcangolja magát,legfeljebb azért, mer egoista, és bűntudata van néha, hogy mennyire is önző 

de amúgy meg szíved joga azt gondolni rólam, amit akarsz.....van nekem elég bajom, nincs kedvem még itt is harcolni

Bocs, hogy leírtam az érzéseimet!!!!!!!!, azért hálistennek van itt egy-két ember, akit megkedveltem, hiába nem tallkoztunk személyese. Igen, önző vagyok annyiban, hogy szeretnék jól lenni, mert eddig rohadtul nem voltam az, de ez nem jelenti azt hogy bocs szarok rá, mi van másssal. Fáj mások szenvedése, gondolom ez meg mártírkodasnak tűnik. 

Nem is ismersz Kleó, nem tudom, hogy mersz ilyet látatlanban állátani rólam, meg a Norbi is

Dr. Csernus Imre - Megbocsátás és elengedés
https://www.youtube.com/watch?v=teBj4pxMMIY

- egyedulet mikkor jol erzi magat egyedul = beke van bennem

- magany, a jo es a rossz haboruzik benne   38 perctol

Idézet tőle: Kleó

@eliza "Azert egoista mert csak sajatmagaval torodik ! kovetkezeskepen : nagyon szereti sajatmagat es a kovetkeztetes levonasa, hogy nem onmarcagolja magat ! mert az fajdalmas ! HA, onmarcangolna magat / furdalna a lekiismerete, nem meg tudna egoista / onzo lenni !"

sajnos ez nem igaz...

egoista (főnév)

Egoista.jpg

Csak magára gondoló ember, aki csak a saját érdekeit nézi, és másokéra nincs tekintettel. Őt csak a saját vélt vagy valós céljai ösztönzik.

Egy egoistától nehéz segítséget kapni. Az egoista minden gondolata saját maga körül forog. Az egoista szívesen veszi mások támogatását, ha az előremozdítja a saját céljait, de nem járul hozzá más céljainak megvalósításához, csak akkor, ha az egybeesik az övéve"

http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Egoista

UI : maskulomben Romanul is hasonlon nevezik : egoist .....

Amúgy AZ EMBERI IRIGYSÉG A LEGTÖBB CSELEKEDET MOZGATÓRUGÓJA!

@eliza "Azert egoista mert csak sajatmagaval torodik ! kovetkezeskepen : nagyon szereti sajatmagat es a kovetkeztetes levonasa, hogy nem onmarcagolja magat ! mert az fajdalmas ! HA, onmarcangolna magat / furdalna a lekiismerete, nem meg tudna egoista / onzo lenni !"

sajnos ez nem igaz...

Dehogy vagy Onzo Remina ! ......

( a tegnap egy csomot irtam neked, de mar 3 szor csak 6 honnap alat kakil rank a Burarol az Admin ! ...javit !  figyelmeztetes nelkul ! ...es persze, hogy letorolodot ujra ! amit irtam neked....ezert is, remelem egyszer mar vegre lelepek innen ! ....hasznosabb dolgaim is vannak nekem mind a Bura ! : Dr. Hause, meg 3 evad var ram, az va 60 sorozat ! ....Anasztazia,10 konyv ! az is korubelul 2. 000 lap olvasas ! stb. es mind varnak  ram ! es en HULYE BUTAN itten vesztem el idomet HIABAN ! irok mind egy hulye es eltunik ! ....)

sajnos en is igy lattom a dolgokat : "....kétszínűnek és csak magukkal foglalkoznak..." ugy itten mind a korulotem elok is ! ez Remina velemenyem szerint ez a gonosz vilag amibben elunk ! 90 % ban

es en meguntam szepiteni a dolgokat ! igenis ONZOK es CSAK SAJATMAGUKAL FOGLALKOZNAK ! meg altalaban mikkor segitenek is ...azert csinaljak, hogy DICSOICSE Oket a vilag ....

regg nem lattam egy embert, aki AKARMIVEL ! nem szamit mivel ! akarmivel segicsen az embertarsan !.....

Legyen azert meg egy szep heted ! 🙂

Meg Norbi, hol lattal te vajon egoisztat vagyis egy onzot, hogy onmarcagolna magat ! ???

Azert egoista mert csak sajatmagaval torodik ! kovetkezeskepen : nagyon szereti sajatmagat es a kovetkeztetes levonasa, hogy nem onmarcagolja magat ! mert az fajdalmas ! HA, onmarcangolna magat / furdalna a lekiismerete, nem meg tudna egoista / onzo lenni !

Meg en mikkor kimejek, nem jarok lehajtot fejel, hogy lathasam a kakit a fuben, ugyhogy altalaban beletaposok ( neha meg jol elcsuszom is rajta ! es csunyan beutom ezt a " hulye " fejemet ! ..) es nagyon budos, nagyon buzlik ! oly nagyon, hogy csak ritkan sikerul elhasogatni / kiszeloztetnem a szagat  a fejembol ! : madar csicsergesel, zene hallgatasal, munkaval stb el

Nem gondolom magam egoistának, ezt nem tudom, mire írtad, vagyis sejtem. Amikor úgy érzem, nem kedvelnek eléggé, mert vmi olyasmi történik, akkor kiborulok, amikor ezt írtam, akkor is ez volt. Amúgy igazad van, nem kell a kétszínű emberekkel foglalkoznom, vagyis nem tehetek ellenük semmit. Tudom, hogy nem szar minden, csak nagyon ki tudok borulni időnként, utána meg megbánom.

de azért köszi, hogy írtál:)

Úgy gondolom, hogy az önmarcangolás hibájába , az egoista ember, hamarabb beleesik.

Próbáld meg azt az állapotot elérni, amikor már nem érdekelnek a kétszínű emberek, egyszerűen csak kilököd őket a tudatodból és nem foglalkozol velük. A szar minden érzés, tág fogalom. Ha kint sétálgatok a réten, élvezem a friss levegőt és a tájat, nem a szart keresem a fűben. 🙂 Nem jelenti azt, hogy nem léphetek bele, de ha látom inkább kikerülöm. 🙂

Èrtettem, hogy vicc, és jót is mosolyogtam rajta:)

Orvendek, ha sikerult kicsalnom egy iciripici mosolyt is:)

miert nem irod le Remina, igy lehet megkonnyebulsz is es tissztazodik is elszalt es visszaszal agyacskad is lehet 🙂

Èrtettem, hogy vicc, és jót is mosolyogtam rajta:)

Tényleg azért írtam ilyeneket, mert elszállt...., meg utána elgondolkodtam és mégse igaz minden, amit leírtam....:)

lattod ! mar vissza is szalt ! 🙂

fel a fejel ! nem olyan fekete az ordog, ahogy mongyak ! 😀

ez, egy vicc akkart lenni 🙂

Tényleg azért írtam ilyeneket, mert elszállt...., meg utána elgondolkodtam és mégse igaz minden, amit leírtam....:)

hagy, mert viisza is szal ! 🙂

Elszállt az agyam:(

Szóval az elòzőeket visszavonom, gondolom megvan itt mindenkinek a saját baja

Jobban kéne hinnem és remélnem és nagyon élvezem, amikor bocsánatot kérnek tőlem, mert ez azt jelenti magába szállt az illető......

Nem ideírókról van szó, hisz nem is bántott itt még meg senki

Hülyeségeket írtam, csak nincs kedvem azzal foglalkozni, hogy kell kitörölni

tisztelet a csekély kivételnek

Nem kérek itt se a kétszínűségből

Szar minden, az emberek kétszínűnek és csak magukkal foglalkoznak, kivéve engem

még mindig a nagyvárosi magány...

megvan a videki magany is ! es lehet rosszabb mind a nagyvarosi magany ....mindha melyebben erzodne ! ? mind nagyvarosban ...

maganyos sokk gyerek, mert a szulok megadjak nekiuk a kulon szobat ! ....mindenkinek van kulon szobaja ! ...es, asszem itten kezdodik a maganyosag ! ....

egy iddeig jo lehet ez, de hosszutavon nagyon rossz lehet, nem ugy voltunk teremtve, hogy egyedul eljunk !....

NEM JO  Adamnak EGYEDUL , mondta a Jo Isten es teremte Evat ....

az erdoben is felnohet egyedul is egy gyerek ....megis szulok adtatak nekiujuk !, lehet azert is, hogy ne legyen maganyos majd ? ....

Idézet tőle: Norbi

Üdv mindenkinek!

Nap mint nap átélem a magányt, amiről tudom, hogy egy múlandó állapot. .... Próbáltam rávenni magamat arra, hogy ha jó vagyok, többen lesznek körülöttem és nem leszek többet magányos. Nem vált be. .....Brutálisan hideg kritikákkal sikerül mindig eltaszítani magamtól mindenkit. ... Elhatároztam, hogy elmegyek pszichológushoz, de most jön a kifogás, már nem érdekelt, hogy "meggyógyuljak." ....Mindenki saját maga felelős azért amilyen. Fel a fejjel emberek, vannak akik rosszabbul jártak nálatok.....

Vajon, valojaban mulando ? mi mulasza el ? ....

Nekem sem valt be, ha " jo " vagyok HULYENEK neznek ! butan KINEVETNEK ....

a brutalis kritika, neha, igasag is lehet  ! ? nem igaz e ? ....

sajnos, hasonlon gondolkodom neha en is, miert is meggyogyulni ? itten az a szavajarasa jarja divatban, hogy : aki HULYE DOGOLJON MEG....

Vajon igy lenne igaz ? egyedul maradsz mert meghalt edesanyad...hol is az en felelosegem ? lehet pisztojal kelet volna eroszakoljam az orvosokat, hogy ne oljek meg edesanyamat idonap elott ! ? .....

ez, azert igaz ! igenis, vannak sajnos akiknek rosszabb a helyzetuk, mind a mienk !

Kellemes es jo hetveget ! 🙂

Qrva car, de mindig a barátosnőmre kell gondoljak, h "Hallgass az eszedre, a szíved hülye, mint a segg!"

Viszont úgy vok, mint volt kollegina nagybátyja a piával: – Nem mind1, h érte halok meg v tüle?

figyu, egy idő után kívülről is elkezd ám az ember rothadni... én sem gondoltam volna

az a rövidnadrág kitérdelése kib. jó! 😉

én, én, én, aztán a Vasas...

még mindig a nagyvárosi magány...

http://mandiner.blog.hu/2008/12/14/varosi_magany

ezt most "kukáztam" – nem minden gondolatával értek 1-et, de...

Üdv mindenkinek!

Nap mint nap átélem a magányt, amiről tudom, hogy egy múlandó állapot. Így is állok hozzá, valahogy sikerül mindig összeszednem valakit akivel foglalkozhatok, támogathatom ha szüksége van rá. Próbáltam rávenni magamat arra, hogy ha jó vagyok, többen lesznek körülöttem és nem leszek többet magányos. Nem vált be. Ha van valakim, ha nincs, ugyanolyan magányosnak érzem magamat. Semmi drasztikus nem fordult meg eddig még a fejemben, csak torzul a jellemem. Ezt csak akkor veszem észre, amikor más embernek valamilyen fájdalmat okozok és furcsa de jó érzés fog el. Brutálisan hideg kritikákkal sikerül mindig eltaszítani magamtól mindenkit. Nemrégiben találtam egy hasonló gondolkodású nőt. Ő is a munkájának él, keveset szórakozik és hideg mint a jég.Hasonló problémái vannak, hirtelen tör rá a magány, de akkor nagyon. Intellektuálisan, testileg, tökéletes párt alkottunk. Nem voltunk már magányosak egymás mellett. Érzelmi szinten viszont egyikünk se tudott produkálni komolyat, csak kárbament próbálkozások voltak. Elhatároztam, hogy elmegyek pszichológushoz, de most jön a kifogás, már nem érdekelt, hogy "meggyógyuljak." Az egészségügyi állapotom kiváló, kívülről szép piros alma vagyok, belülről rothadok. Ez a folyamat egy életen keresztül zajlott le, mostanáig. Árva vagyok, nincsennek szüleim, mindig a saját lábamon kellett, hogy megálljak, nem hiányzott senki és nem is tűrtem ha valaki megmondta, hogy mit csináljak. A magányt úgy kezelem, hogy emberek közé járok, és ha kell azt is elő tudom adni frappánsan, hogy kilehet térdelni egy rövidnadrágot. Mindenki saját maga felelős azért amilyen. Fel a fejjel emberek, vannak akik rosszabbul jártak nálatok. (Nem ítélkezem, nem bírálok)

Idézet tőle: Zsolt2097

A magány egy nagyon veszélyes állapot. Először az ember gondolkodását, a világhoz való viszonyát torzítja el, aztán jön a bizonytalanság, értéktelenség érzése, szorongás, és a többi. Nem sokkal ez után következnek a testi betegségek.

És itt nem a párkapcsolati magányra gondolok csak, hanem úgy általában arra a hálóra, ami emberekből áll, és ami rögzít minket a világban, behatárolja a helyünket.

Nagyon rég nincs senki, aki benyitna hozzám csak egy kicsit beszélgetni, valamit együtt ügyködni, vagy akinek szólni lehetne, hogy menjünk ide vagy oda. Persze erről én is tehetek, kicsit el is bújtam a világ elől, de egyébként is nagyon elszigetelődtek az emberek ebben a mai társadalomban.

Zsolt, ezt nagyon okosan összefoglaltad és egyet értek. 🙂 (Amúgyis szeretem olvasni az írásaidat.) Nekem némiképp enyhít ezen a telefonálgatás. Ha van skypeod, ezt Te is megteheted! 🙂 

Vidéken sem jellemző – mármint a még igazi falvakban... Erdélyben/a Partiumban sok ilyen van... Mondjuk pl. Brassó teljesen elrománosodott (-sított) város.

@Zsolt: ... és a mélydepi, ezres szorongással kombinálva. Érdekes volt, h még telefonon is alig hívott bárki is, utólag kiderült: a lányomtól neten nagyon sokan érdeklődtek rólam/az állapotomról...
Merth csak sztereotípiákat tudtak volna mondani – címszó alatt. Pedig lehet, hogy az is segített volna. Az embereknek nincs kedvük egy depissel társalogni (10telet a kiv.).

Idézet tőle: Zsolt2097

A magány egy nagyon veszélyes állapot. Először az ember gondolkodását, a világhoz való viszonyát torzítja el, aztán jön a bizonytalanság, értéktelenség érzése, szorongás, és a többi. Nem sokkal ez után következnek a testi betegségek.

És itt nem a párkapcsolati magányra gondolok csak, hanem úgy általában arra a hálóra, ami emberekből áll, és ami rögzít minket a világban, behatárolja a helyünket.

Nagyon rég nincs senki, aki benyitna hozzám csak egy kicsit beszélgetni, valamit együtt ügyködni, vagy akinek szólni lehetne, hogy menjünk ide vagy oda. Persze erről én is tehetek, kicsit el is bújtam a világ elől, de egyébként is nagyon elszigetelődtek az emberek ebben a mai társadalomban.

sajnalom, atlagban szerintem igaza van 🙂

en, Erdelybol jovok es szerintem a nagy baj a tarsadalomal van itten ...

a maganyosokat, nem kenne hagyni magukra  ! stb., stb., stb 🙁

Osszinten mondva, nekem nem volt tudomasom, ismeroseirol, szomszedaimrol, akik maganyosok lettek volna tul ( ez, nem jelenti persze, hogy ne lenenek, de ritkabak mind itten ...), legalabis ritka tul az egyedul elo ....

sajnalom 🙂

Én már alapjaiban tényleg bátor (vakmerő?) vagyok; csak kib. érzékeny. Belül.

Hol van már az a teló? Nem a kártyán volt a számod... ha elküldenéd priviben

Igen, megtanultam bátornak lenni, de a többi csak a Patyomkin-fal...

Igen, azt én is gondoltam. 🙂 Próbálunk-próbálgatunk "erősek" maradni, vagy legalábbis annak tűnni 😉 , mert félünk kiadni a legérzékenyebb pontjainkat. Nem szeretnénk már többet sérülni. 🙂 Ezt gondolom én erről. 🙂 Telószám megy! (y) 

Hol van már az a teló? Nem a kártyán volt a számod... ha elküldenéd priviben

Igen, megtanultam bátornak lenni, de a többi csak a Patyomkin-fal...

Bocsesz, de én abban 100%-ig BIZTOS vagyok, ugyanis VELE vonalason beszéltem és egy bátor-karakán nőnek tűnt így a hangja alapján. Amúgy pedig, ha jól emlékszem, Ő budapesti. 

Nem én vagyok Kleó 🙂

Beszélgessek magammal? 🙁
Nem mondom, jó társaság...

Miről akarsz "beszélgetni"? Beszéltünk mi már telefonon is! 😉 

Beszélgessek magammal? 🙁
Nem mondom, jó társaság...

Ja, pasi melegített töltött kápi volt, 11. napja kirúgva... nem mondom, h nem próbálkozott (rosszul), és nem mondom, h nem FÁJ.

Engem feldob egy boldog-aranyos pár, de irritál, ha az az érzésem, h a tömegben az orrom előtt mingyá' gyereket csinálnak... sőt – bocs, akit érint –, de idegesít, ha 2 nő smárol du. a zucca közepin. 

Boldog pár oké, viszont ami a hálószobára tartozik, arra nem vagyok kíváncsi; ha az lennék, elmennék egy kukkoldába...

A helyek bővítve a kocsmával... régente a vasárnapi misén kezdtek el szemezni.

Rámtört ez a rossz érzés, hogy egyedûl maradok, amitől annyira nem is félek, de mégis.....

azt, mongyak, hogy ez megszokas kerdese !

de, szerintem, te Remina nem maradsz egyedul 🙂

Rámtört ez a rossz érzés, hogy egyedûl maradok, amitől annyira nem is félek, de mégis.....