Társkeresés azoknak, akik nagyon szeretnének már társra lelni, de nem mernek kezdeményezni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.31., 19:49http://www.youtube.com/watch?v=AdZPcnw4aMU
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.31., 19:21Párnát bármikor rághatsz...:) de egyébként amiről a végén írsz,az nekem nem pótolná ,ha az előbb leírtak nincsenek meg.
Párnát bármikor rághatsz...:) de egyébként amiről a végén írsz,az nekem nem pótolná ,ha az előbb leírtak nincsenek meg.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.10.31., 19:03A szerelem számora egy lázas, mindent felülíró állapot, imádat, rajongás, párnarágás...
🙂
44 leszek decemberben, de mindenki jóval fiatalabbnak gondol, talán a dús haj, vagy a vékony alkat miatt.
Mik azok a dolgok? Az együttműködés, együtt-gondolkodás képessége. A nagylelkűség a másk iránt. a nem a jót, hanem a rosszat megmutatni képessége. Elfogadás.
tudod, milyen nehezeket kérdezel? 🙂
A szerelem számora egy lázas, mindent felülíró állapot, imádat, rajongás, párnarágás...
🙂
44 leszek decemberben, de mindenki jóval fiatalabbnak gondol, talán a dús haj, vagy a vékony alkat miatt.
Mik azok a dolgok? Az együttműködés, együtt-gondolkodás képessége. A nagylelkűség a másk iránt. a nem a jót, hanem a rosszat megmutatni képessége. Elfogadás.
tudod, milyen nehezeket kérdezel? 🙂
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.31., 18:01Lehet ,csak naív vagyok de remélem hogy nem így van..nekem a szerelem az kell,szeretni és tisztelni apámat is tudnám(ha élne)..
Lehet ,csak naív vagyok de remélem hogy nem így van..nekem a szerelem az kell,szeretni és tisztelni apámat is tudnám(ha élne)..
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.10.31., 17:58Idézet tőle: lolaAz,hogy két ember egyidőben egymásba legyen szerelmes,az nem számít csodának,ez mindennapos dolog..csak ha nem a megfelelő embert találod meg,akkor van baj..
Lola, nem akarok szemtelen lenni, de vagy nagyon fiatal vagy, vagy iszonyú mákod volt, vagy nem ugyanarról beszélünk, és nem ugyanazt jelenti számunkra a "szerelem".
Egyébként vannk a szerelemnél jobb, működőbb, de ahhoz nagyon hasonló dolgok is, én ezeket már többre értékelm.
Idézet tőle: lolaAz,hogy két ember egyidőben egymásba legyen szerelmes,az nem számít csodának,ez mindennapos dolog..csak ha nem a megfelelő embert találod meg,akkor van baj..
Lola, nem akarok szemtelen lenni, de vagy nagyon fiatal vagy, vagy iszonyú mákod volt, vagy nem ugyanarról beszélünk, és nem ugyanazt jelenti számunkra a "szerelem".
Egyébként vannk a szerelemnél jobb, működőbb, de ahhoz nagyon hasonló dolgok is, én ezeket már többre értékelm.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.31., 17:50Az,hogy két ember egyidőben egymásba legyen szerelmes,az nem számít csodának,ez mindennapos dolog..csak ha nem a megfelelő embert találod meg,akkor van baj..
Az,hogy két ember egyidőben egymásba legyen szerelmes,az nem számít csodának,ez mindennapos dolog..csak ha nem a megfelelő embert találod meg,akkor van baj..
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.10.31., 17:20Szerintem a szerelem nem működik.
Évtizedekig voltam halálosan szerelmes egy lányba, reménytelenül, és én se gondoltam, hogy lehet belőle valami. De ha jól belegondolok, akkor se kéne, ha utánam hajították volna.
És hogy két ember egymásba legyen szerelmes, egyidőben?? Annak annyi az esélye, mint hússzor egymás után 5-ös a lottón. 🙂
Vannak kölcsönös vonzalmak, és ezek közül némelyik működik. Ez a jó.
A szex pedig azért kell, mert ezzel oszthatjuk meg magunkat másokkal, adhatjuk oda magunkat, és ez egy jó és szükséges érzés. Ebben férfi és nő egyforma.
Szerintem a szerelem nem működik.
Évtizedekig voltam halálosan szerelmes egy lányba, reménytelenül, és én se gondoltam, hogy lehet belőle valami. De ha jól belegondolok, akkor se kéne, ha utánam hajították volna.
És hogy két ember egymásba legyen szerelmes, egyidőben?? Annak annyi az esélye, mint hússzor egymás után 5-ös a lottón. 🙂
Vannak kölcsönös vonzalmak, és ezek közül némelyik működik. Ez a jó.
A szex pedig azért kell, mert ezzel oszthatjuk meg magunkat másokkal, adhatjuk oda magunkat, és ez egy jó és szükséges érzés. Ebben férfi és nő egyforma.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.31., 16:57Én már nem hiszek a szerelemben az önző kegyetlen elpusztít....csakis az őszinte szeretet!!!
Én már nem hiszek a szerelemben az önző kegyetlen elpusztít....csakis az őszinte szeretet!!!
Idézet tőle: Zizzentlány ekkor: 2012.10.31., 11:53Idézet tőle: lolaHa olyan van akkor max kérdezek priviben de ezt tudod jól..:)
Igen, igaz 🙂
Idézet tőle: lolaHa olyan van akkor max kérdezek priviben de ezt tudod jól..:)
Igen, igaz 🙂
Idézet tőle: Zizzentlány ekkor: 2012.10.31., 11:11Idézet tőle: lolaNem szeretnék beszélni erről,én sosem panaszkodom itt..minek?kinek?miért?
Ha nem itt, akkor hol...?
Én szeretek itt panaszkodni, mert legalább nem néznek hülyének, és akadnak, akik megértenek 🙂
Idézet tőle: lolaNem szeretnék beszélni erről,én sosem panaszkodom itt..minek?kinek?miért?
Ha nem itt, akkor hol...?
Én szeretek itt panaszkodni, mert legalább nem néznek hülyének, és akadnak, akik megértenek 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.31., 10:47csak kiváncsi voltam ne haragudj nem akartalak megbántani
csak kiváncsi voltam ne haragudj nem akartalak megbántani
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.31., 09:50lola mi a betegséged??
lola mi a betegséged??
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.31., 08:12Idézet tőle: lolaitt azért többnyire így vagy úgy,de hát mondjuk ki,beteg emberek vannak
Te beteg vagy? :O :))))))))
Idézet tőle: lolaitt azért többnyire így vagy úgy,de hát mondjuk ki,beteg emberek vannak
Te beteg vagy? :O :))))))))
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.31., 08:10Omasi89,egyébként miért nem regisztrálsz egy valódi társkereső oldalra?Ott több esélyed lenne mint itt,mert itt azért többnyire így vagy úgy,de hát mondjuk ki,beteg emberek vannak,ezért vagyunk itt.Ha itt társra talál valaki,az hatalmas szerencse és véletlen..de csodák vannak,ahogy te is írtad..
Omasi89,egyébként miért nem regisztrálsz egy valódi társkereső oldalra?Ott több esélyed lenne mint itt,mert itt azért többnyire így vagy úgy,de hát mondjuk ki,beteg emberek vannak,ezért vagyunk itt.Ha itt társra talál valaki,az hatalmas szerencse és véletlen..de csodák vannak,ahogy te is írtad..
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2012.10.31., 07:29Omasi, nem feltétlenül gondoltam az itteni nickből kreálni az ottanit.
De lehet, hogy tényleg nem jó ötlet. Minden esetre egy társkereső oldalon beállítható, hogy ki mit lásson, itt sajnos boldog-boldogtalan, idegen előtt nyitva van minden.
Omasi, nem feltétlenül gondoltam az itteni nickből kreálni az ottanit.
De lehet, hogy tényleg nem jó ötlet. Minden esetre egy társkereső oldalon beállítható, hogy ki mit lásson, itt sajnos boldog-boldogtalan, idegen előtt nyitva van minden.
Idézet tőle: omasi89 ekkor: 2012.10.31., 02:09Nem lenne hülyeség, bár az ingotnitót nem értem, ha bu-omasi89 vagyok, akkor a bu-zsolt2097 ugyanúgy látja, hogy búrás vagyok, mint itt, csak ott több adattal. Félő, hogy egy idő után kiderül a bu előtag és jön a sok jólértesült hülyegyerekezni... Én ezt a topikot annak idején azért hoztam létre, hogy ha vki valakinek szimpi, és hosszas privik után már meg is bízik benne valamelyest, akkor elküldi neki pl. a fb profilját.
Itt úgy látom, az alap probléma az, hogy nincs elég ember ahhoz, hogy megtaláld a nagyőt, bár csodák tuti vannak 🙂
Nem lenne hülyeség, bár az ingotnitót nem értem, ha bu-omasi89 vagyok, akkor a bu-zsolt2097 ugyanúgy látja, hogy búrás vagyok, mint itt, csak ott több adattal. Félő, hogy egy idő után kiderül a bu előtag és jön a sok jólértesült hülyegyerekezni... Én ezt a topikot annak idején azért hoztam létre, hogy ha vki valakinek szimpi, és hosszas privik után már meg is bízik benne valamelyest, akkor elküldi neki pl. a fb profilját.
Itt úgy látom, az alap probléma az, hogy nincs elég ember ahhoz, hogy megtaláld a nagyőt, bár csodák tuti vannak 🙂
Idézet tőle: Manó ekkor: 2012.10.30., 20:15A jó párkapcsolat titka: a szerelem és a jó szex. Ha ez a kettő megvan, a többi megszerezhető. Ahogyan telik az élet, a szerelem sokat veszít a lendületéből, a mélységéből. Azok, akik jó szexuális életet élnek, esküsznek arra, hogy szinte minden probléma megoldható, minden feszültség feloldható az ágyban.
Aki hosszú távú kapcsolatot keres, annak tudnia kell, hogy a szerelmi kapcsolat nem létezhet szex nélkül, és bár sok fontos összetevője (megfelelő kommunikáció, közös célok, konfliktuskezelés, van a harmonikus párkapcsolatnak, szabadidő, közös értékrend) a szexualitás megélése nélkül inkább barátság a párkapcsolat, nem szerelem.
A jó párkapcsolat titka: a szerelem és a jó szex. Ha ez a kettő megvan, a többi megszerezhető. Ahogyan telik az élet, a szerelem sokat veszít a lendületéből, a mélységéből. Azok, akik jó szexuális életet élnek, esküsznek arra, hogy szinte minden probléma megoldható, minden feszültség feloldható az ágyban.
Aki hosszú távú kapcsolatot keres, annak tudnia kell, hogy a szerelmi kapcsolat nem létezhet szex nélkül, és bár sok fontos összetevője (megfelelő kommunikáció, közös célok, konfliktuskezelés, van a harmonikus párkapcsolatnak, szabadidő, közös értékrend) a szexualitás megélése nélkül inkább barátság a párkapcsolat, nem szerelem.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.10.30., 20:04Nem volt... Ami azt illeti, akkor még annyira sem volt, mint most... Most legalább rávehető vagyok, eleinte egyáltalán nem.
Nem volt... Ami azt illeti, akkor még annyira sem volt, mint most... Most legalább rávehető vagyok, eleinte egyáltalán nem.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.10.30., 20:03De igen. Csak nem bírom felfogni, hogy miért kellene a vonzalomnak együttjárnia szexualitással is... 🙂 Valamilyen szinten értem, de közben meg mégsem 😀
De igen. Csak nem bírom felfogni, hogy miért kellene a vonzalomnak együttjárnia szexualitással is... 🙂 Valamilyen szinten értem, de közben meg mégsem 😀
Idézet tőle: Zizzentlány ekkor: 2012.10.30., 20:03Idézet tőle: nememberÉn nehezen értem meg azt, hogy vannak, akiknek igényük van a szexre... Mert nekem nincs.
De még a kapcsolat elején sem volt?
Idézet tőle: nememberÉn nehezen értem meg azt, hogy vannak, akiknek igényük van a szexre... Mert nekem nincs.
De még a kapcsolat elején sem volt?
Idézet tőle: Zizzentlány ekkor: 2012.10.30., 20:02Idézet tőle: help88Zizzentlány lehet h késöbb kialakulna a vonzalom nem ??
Kizárt dolog, mert nem csak hogy nem vonzanak, de kifejezetten taszítanak sajnos.
Idézet tőle: help88Zizzentlány lehet h késöbb kialakulna a vonzalom nem ??
Kizárt dolog, mert nem csak hogy nem vonzanak, de kifejezetten taszítanak sajnos.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.30., 19:59Nem vonz a párod teste ?
Nem vonz a párod teste ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.10.30., 19:52Zizzentlány lehet h késöbb kialakulna a vonzalom nem ??
Zizzentlány lehet h késöbb kialakulna a vonzalom nem ??
Idézet tőle: Manó ekkor: 2012.10.30., 19:52A test lehet vonzó, de van aki mindent elkövet ha szexelni akar de akkor tök mindegy hogy néz ki az illető.
A test lehet vonzó, de van aki mindent elkövet ha szexelni akar de akkor tök mindegy hogy néz ki az illető.
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.30., 19:33Na tessék... Erről beszélek. Ki nem álhattuk egymást. Még a micsodám is le akartad égetni, most meg nem tudnánk elengedni egymást.. Hmmm Vannak egyezőségek. De sokat segített hogy mi sokáig egyáltalán nem láttuk egymást, s a test látványa már csak hab volt a tortán... :))))
Na tessék... Erről beszélek. Ki nem álhattuk egymást. Még a micsodám is le akartad égetni, most meg nem tudnánk elengedni egymást.. Hmmm Vannak egyezőségek. De sokat segített hogy mi sokáig egyáltalán nem láttuk egymást, s a test látványa már csak hab volt a tortán... :))))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.30., 19:29Idézet tőle: nemembertörpilla meg hókuszpók által teremtetett...
Hát ezek perverzek.... :))))
Idézet tőle: nemembertörpilla meg hókuszpók által teremtetett...
Hát ezek perverzek.... :))))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.30., 19:27Idézet tőle: Zizzentlány... mindennek egybe kell esnie. Megértsük egymást és még vonzódjunk is egymáshoz fizikailag, hát mennyi esély van erre?
Van esély rá. De még mennyire hogy van.
Idézet tőle: Zizzentlány... mindennek egybe kell esnie. Megértsük egymást és még vonzódjunk is egymáshoz fizikailag, hát mennyi esély van erre?
Van esély rá. De még mennyire hogy van.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.10.30., 19:26Legnagyobb utálatból is lehet mindent elsöprő szerelem.Nem kell mindjárt kedvelni egymást.annyi példa van erre.
Legnagyobb utálatból is lehet mindent elsöprő szerelem.Nem kell mindjárt kedvelni egymást.annyi példa van erre.
Idézet tőle: nemember ekkor: 2012.10.30., 19:26törppicúr nem tudom de asszem őt egy galagonyaföldön találták... 🙂 törpilla meg hókuszpók által teremtetett... vele akart gonoszkodni, de ő átpártolt... 😀
törppicúr nem tudom de asszem őt egy galagonyaföldön találták... 🙂 törpilla meg hókuszpók által teremtetett... vele akart gonoszkodni, de ő átpártolt... 😀
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.10.30., 19:25Érdekes. Határozottan érdekes. De ha neked jó így akkor hát vannak tévutak is a hormonok útvesztőiben. 🙂 De nem baj ez.
Érdekes. Határozottan érdekes. De ha neked jó így akkor hát vannak tévutak is a hormonok útvesztőiben. 🙂 De nem baj ez.
Idézet tőle: Zizzentlány ekkor: 2012.10.30., 19:24Jelenleg nekem is van két olyan fiú ismerősöm, akiknek sztem tetszem és akikkel nagyon jól megértem magam és meg tudnám kedvelni őket, de egy icipicit sem vonzanak, mint férfi. Ezért a lehetőségét is kizárom, hogy legyen valami.... :S Ez a rossz ebben, mindennek egybe kell esnie. Megértsük egymást és még vonzódjunk is egymáshoz fizikailag, hát mennyi esély van erre?
Jelenleg nekem is van két olyan fiú ismerősöm, akiknek sztem tetszem és akikkel nagyon jól megértem magam és meg tudnám kedvelni őket, de egy icipicit sem vonzanak, mint férfi. Ezért a lehetőségét is kizárom, hogy legyen valami.... :S Ez a rossz ebben, mindennek egybe kell esnie. Megértsük egymást és még vonzódjunk is egymáshoz fizikailag, hát mennyi esély van erre?