Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társkeresés azoknak, akik nagyon szeretnének már társra lelni, de nem mernek kezdeményezni

hát talán nem is pisilnek... 😀 láttál már pisilő hupkék törpikét?

Akkor hogyan pisilnek?Valami csak van nekik..:)

Nálam valami másképp működik, én halál szerelmes tudok lenni szex nélkül is 🙂 Csak az intimitás legyen jelen. Egymás előtt meztelenkedni, simogatások, csók... A puncimaat meg hagyja békén 😀 Hupikék törpikének kellett volna születnem, azoknak nincs nemi szervük... 😀

Idézet tőle: help88

Én már kezdem azt hinni h Freudnak volt igaza......Aki legyőzi az ösztöneit az hős.....nekem nem megy :/

Nem akarok hős lenni  :)))

Én már kezdem azt hinni h Freudnak volt igaza......Aki legyőzi az ösztöneit az hős.....nekem nem megy :/

Idézet tőle: nemember

Ő viszont szexmániás, ha nincs szex, a szerelme is kihűl... 

Szex komoly hormon befolyással bír. Ha nincs elegendő szex, az érzelmekre is kihathat, s így érthető (?) ha valaki kiszerelmesedik a másikból. Nem szép de ez is ösztöndinamikai kérdés.  Nem lehet egyetlen összekötő elem a szex, de fontos "építőelem".

Idézet tőle: lola

jah...zsákbamacska:)))

zsákbanegatívmacska  :))))

Hát igen.Az aszexualitás az külön téma persze..a két véglet meg megint más...Egyszer egy nagyon jó fiúbarátom azt mondta,ha a heti kötelező egy szex van meg,akkor vége az egésznek...de mennyire igaza volt!!

nemember igazad van.

Én olyan boldogan elélnék aszexuálisan... 🙂 De nem tehetem meg 😀

Szerintem annyi szexuális vonzalom elegendő, hogy kívánatosnak találjuk a másikat. Aztán hogy mekkora a szexualitásra az igény, az már más krdés. Én kívánatosnak találom a párom, szerelmes is vagyok belé, mégsincs igényem a szexre. Ő viszont szexmániás, ha nincs szex, a szerelme is kihűl... Érdekes ez. Hát nem vagyunk egyformák. Szerintem nem a szexről kellene szólnia egy párkapcsolatnak, ha az összetartó erő a szex, az elég felszínes... Én így gondolom.

Mi a bonyolult ebben?

Zizzentlány lehet benne valami csak a barátodhoz nem vonzódsz szerintem....mármint a barát barátodhoz......ha csak az egyik nem érez többet váhh de bonyolult :))

jah...zsákbamacska:)))

igen csak a szerelem vak...és lehet olyanba szeretsz bele akibe nem kéne....ellenben akihez nem vonzódsz szexuálisan meg mindent megtenne érted....bár ezek csak találgatózások nehéz ez...

Help88!Egy egészséges párkapcsolatnak az alapja a szexuális vonzalom.Hiába van szeretet meg megértés meg ilyen cuki mézes mázas dolgok,ha nincs szex,akkor megette a fene az egészet!Kivéve persze ha az egyik pont frigid,a másik meg impotens..na akkor jól működhet a dolog.

Szerintem is fontos a szexuális vonzalom, különben nem is lehet más, mint barátság. A szerelem pedig biztos nagyon jó, de én nem ismerem 🙁 Csak a fellángolást... az pedig ha elmúlik, csak űrt hagy maga után és sok csalódást a másikban. Lehet, hogy a jó párkapcsolat titka a szoros barátság és a vonzalom.

Idézet tőle: help88

Amúgy Ti mit gondoltok a szerelemről? Az jó vagy rossz? Szerintetek egy párkapcsolatban elengedhetetlen a szexuális vonzalom?A szerelemben ?

Persze hogy elengedhetetlen. Nem vagyok én kőszobor. Csak vannak akik prűdek, vagy álprűdek és egymást kerülgetik mikor mindketten szeretnék "azt" is. Persze nem a legfontosabb, de része egy egésznek. 

Amúgy Ti mit gondoltok a szerelemről? Az jó vagy rossz? Szerintetek egy párkapcsolatban elengedhetetlen a szexuális vonzalom?A szerelemben ?

Zizzentlány fiatal vagy még ne aggódj, nagyon sok ismerősöm van aki késöbb találta meg a párját:) Volt olyan is aki 40 évesen...Szóval még bőven van időd...:)Nekem is sok félresikerült kapcsolatom volt.....De sosem szabad feladni én azt mondom!  🙂

Én azt mondom, nem kifejezett akarással jön el az "igazi". Én sem azért jöttem ide, hogy keressem az igazit, és ő sem azért jött ide. Mégis egymásra találtunk jó kalandos módon, de úgy értzem megtaláltam azt akinek nem kell hazudjak a defektemről, a múltamról. S akivel komolyabb szintre léphetünk (s meg is tettük) Szóval talán annyiban erősithetem, hogy itt is összejöhet, hogy itt a defekttel együtt "two in one" lehet társra lelni és tudja ezt mindkét fél. 

Köszönöm, kedves vagy 🙂

Csak hát már itt vagyok 28 évesen, sok félresikerült kapcsolattal a hátam mögött, és egyre nehezebb hinni ebben. Olyan nehéz ez az egész.

Zizzentlány Mindenkit lehet szeretni,Téged is tutira! Ne is gondolj ilyet h nem! 🙂 És érezni fogod h ki az aki mellett majd önmagad lehetsz,hidd el eljön a Te időd is 😉 🙂

Én is nagyon szeretnék már egy párt, de nálam nem a kezdeményezéssel van a baj, hanem azzal, hogy nem hiszem el, engem bárki szerethetne úgy, ahogy vagyok. Ezért sosem merek önmagam lenni és a másikban keresem a hibát. Egy "szintén zenésszel" talán könnyebben menne. Ha mégis van valaki, aki szeretne megismerni, az szóljon 🙂

Zsolt, a társkeresős oldal szerintem nem lenne rossz, de én pl oda sem szívesen töltenék fel fotót, mert a love.hu-n pl mint a hiénák várják az új regisztrálókat, és napi többszáz levelet kap az ember (egyszer régebben már próbáltam).

Miért ? Sztm simán lehet itt is ismerkedni 🙂

Idézet tőle: Eszter

Hmm hmm, kihalt a topic, mint a másik. Vajon miért nem mernek nyitni az emberek?

Mert ez a felület nem igazán alkalmas erre. Itt legtöbbünk - érthető okokból - igyekszik némileg inkognitóban maradni, ez pedig pont ellentétes a társkereső célokkal, ahol is azért amennyire lehet, próbáljuk szinkronba hozni magunkat nem, kor, elvárások, célok, szexuális beállítódás stb. tekintetében.

Praktikusabb lenne áttelepülni egy valódi társkereső oldlra, ahol van lehetőség magunkról részletesebb bemutatkozást adni, fotót feltölteni és azt megmutatni vagy elrejteni kívánságunk szerint, és még egy csomó, itt nem létező funkciót használni. Ha a nicknévben lenne valami egyezség, könnyen meg is találnák egymást a búrások. Például ha mind úgy kezdődne, hogy "bu.- (...)" Például "bu.-petimanó", vagy "bu.-eszterlánc" és így tovább. 🙂

Én a love.hu -t ismerem (bár nagyon rég léptem be), az egy elég jól kitalált, paraktikus oldal ilyen szempontból, lehet nicknévre keresni, így nem lenne probléma szinkronban használni a Búrával.

(csak egy ötlet...)

Manó, te miért nem akarsz különleges és extra lenni? Miért gondolod, hogy minden ember az, mert egyedi? Miért nem gondolsz bele, hogy valaki másban máshogy alakult ki gondolat és érzelemvilág, mint benned? Ha szerinted mindenki egyedi, akkor gondolkozz el ezen is. Ugye minden nézőpont kérdése? Ugye belegondolni a másik nézőpontjába, nem is nehéz? Ugye ez akár őrjítő is lehet...?

Hmm hmm, kihalt a topic, mint a másik. Vajon miért nem mernek nyitni az emberek?

Luciann, szerintem biztos vannak, mar csak irasra kene oket kesztetni 🙂

.

57 éves nő vagyok. Nem hiszem, hogy van itt ilyen korosztály. 😮

Mano, szerintem azert mert onbizalom hianyom van...

Manó!Miért baj,ha valaki különleges akar lenni?Más szeretne lenni mint az átlag?

Harmony, miért akarsz mindig különleges és extra lenni? Minden ember az, mert mindenki egyedi. Miért kell feltünési viszketegségtől szenvedni:?

harmony, nekem sokan mondják, hogy nem látszik semmi a skizofréniából... múltkor egy teljesen idegen mondta, a munkanélküli hivatalban...

szerintem ezt lehet egy relative normális mederben tartani.

gratulálok a gyógyszercsökkentésedhez. nálam a dokim nem javasolja... de a munkát igen. szeretnék hagyományosan élni, dolgozni, nem pedig úgy ahogy most.

és meg szeretnék gyógyulni, de szerintem nem lehet... nem érzem magam különlegesnek egyáltalán és igaza van Omasinak, rengeteg embert elrettent ez a betegség.

Omasi, megértem, hogy megijeszt a skizofrénia. Ha "kívülállóként" szemlélem, tulajdonképpen engem is. De úgy érzem, jelenleg teljesen "normálisnak" tudom tekinteni magam, nincsenek tüneteim. Már nem hiányzik az az őrültség ami a skizoval jár olykor. Bár néha arra gondolok, jó lenne különlegesnek lenni, vagy csak egy olyan valakinek, akit szeretnek, és aki szerethet. Már 4 hónapja csökkentett gyógyszert szedek, és kezdenek elmúlni a paranoiáim, tehát pl a gyanakvás már nincs meg nálam az emberek felé. Ami minimális meg lehet, azzal nem foglalkozom. 🙂

Egyébként nekem "egy egészséges túl normális, egy beteg meg túl beteg". Valahol a kettő között tudnék egy társat elképzelni, ha egyáltalán ki tudnék alakítani valamiféle szociális kapcsolatot. De... azt hiszem talán igazad van, mert már valahol nem is a szerelem a legfontosabb dolog, mert az túl idealisztikus, ami ugye a valóságban csak ritkán valósul meg, inkább az, hogy tudjuk van valaki mellettünk. Ugyan még mindig görcsösen ragaszkodok a szerelem illúziójához. A szerelem túl erős, túl szép, de mégis illúzió... vagy nem tudom. De az együttélés nem tudom milyen lehet azzal az emberrel akit szeretünk (szerelemmel). Vagy nagyon jó, vagy nagyon nehéz.

Én meg akarok gyógyulni, de sokmindennel nem értek egyet, amit az "egészségesek" művelnek, ahogy ők élnek. Nincs benne varázs, nincs benne semmi extra. A betegekkel meg nehéz, de szerintem ha társra vágyom, akkor talán nem gond nekem ha van valamilyen betegsége, ha azt tudja kezelni, vagy még érdekes is. Tulajdonképpen azt mondanám, ha olyan a társam mint én (ugyanannyi "dilivel", harccal, hasonló természettel, nekem az tetszene, és megfelelő lenne). Tehát nem várom el hogy a társam "jobb" legyen nálam, csak kb egyenrangú, mindenféle értelemben. A skizofréniából már meg akarok gyógyulni, és azt hiszem ez mostanában egész jól kezd összejönni. Na jó, igaz, azt mondják, ez egy gyógyíthatatlan betegség. De szerintem nem az. Vagy legalábbis, normális szinten lehet tartani. A skizofrének sem egyformák, vannak kevésbé okosak, vannak okosabbak, vannak zsenik is, és nagyon furák, de mindenki más. Van akin nem is érződik hogy skizo. Szerintem magát az embert kell mindig nézni, nem a betegségét, persze nem árt tudni, ha van valami. 🙂

Na, a lényeg, nagyjából egyetértek írásoddal, és örülök, hogy nem tűntél el. 🙂 Majd még írok.

Vagyok most is. Azt gondolom a nagy részünknek hiányzik a társ és ezt a sok dzsuvát, ami benne van egy "egészségessel" megosztani és elfogadtatni nagyon nehéz. Ne bántódjon meg aki, de mivel én még sosem láttam pl. skizofréniával küzdőt, ezért ez engem egy kicsit megijeszt. Utánaolvasok, de megijeszt. De lehet, hogy a tudnánk annyira segíteni egymást, hogy ha nem is örökéletreösszekötvén, de legalább egymást az élet további fázisai felé segítvén tudjunk együttműködni. Ez is egy kapcsolat. Betegecske, köhécselget, de az. és még a nagy láv is kialakulhat belőle, de legalább megölel valaki és pukizik melletted.

Vickyvel nem szeretnék foglalkozni ez ügyben, neki lehet, hogy pont ez a baja, hogy mindenben a rosszat látja, olyan kb passz-agr, de nem tudom és lehet csúnyán hangzék, de nem is akarok megtudni. Szívesen veszem azépítő jellegű, akár negatív kritikákat is, de az odamondok most egyet az újfiú fszságának, no azt nem. Ha ezen átlépünk, talán még egy kis kalácsocskát is küldök, ha van ilyen a szmájli-szerűségek közt.

A másik. Annyira kevesen vagyunk, akik tényleg nem csak a pedofil topikkal foglalkoznak, hogy ebből a kis számból össze lehet hozni egy hat-hét fős kommunát, de én csak egy társat kívánok. Harmony te szép vagy, írásaid lenyűgözőek, de ijeszt, hogy ez az életed. Ez megbeszélésre való dolog, nem ide a mátrix kínpadjára. Na legyetek jók, ha nem lesznek ilyen csakazértis lenyomlak postok, akkor itt vagyok. Ha nem akkor nem. ÉN NAGYON AKAROK BÚJNI MÁR EGY ARRA ÉRDEMESHEZ!!! De csak úgy ha én is arra érdemes vagyok neki és ez nem a szerelemről szól, hanem nekünk elegendő már a bújás okozta oxitocin-halmozódás is, mert következő nap esetleg megkapnánk: "Mi van veled, úgy kivirultál" Ja és nem a szexről írok. Megyek mert megint nem tudtam aludni és holnap van sok önsajnálattal töltött órám 🙂 Helyesírást bocsájtsd meg, fél hat van, a kakas kukorékol, bár itt a IX. kerületben ez elég sok varázsgombával érhető csak el 😀

Omasi, en pl jo otletnek talalom ezt a topikot. szerintem ertekelendo a kezdemenyezes. Ne vedd magadra ha valaki belekot ebbe, az az o baja, illetve ot minositi. Nekem is az jott le Vicky irasabol ami neked, hogy direkt csakazertis.. na mindegy. Azert remelem meg visszajossz Omasi. 🙂

Nem, abszolút nem tartom annak. De te, mint egy fúria bombázod az ötletem. Igen, lehet, hogy nem igaz , de valahogy belőled süt a NEMJÓEZ. Lehet, hogy az én kis beteg agyam gondolja, és akkor ne haragudj!!! Nem tudom...De elment a kedvem. Itt csak a regulárok nyilatkoznak, ami nagyon kis mikropopuláció. Egy társtaláláshoz nagyobb "minta" kell. Te az ilyen ötletekben a rosszat látod, ezzel tele a puttony. Szia Búra!!!

omasi, miért tűntél el? abszolút hülyeségnek tartod az ötletedet most már?

Idézet tőle: omasi89

Pont azt próbáltam mondani, hogy itt a másik - hellyel-közzel- igazi énjét ismered meg, és ezután nehéz lehet mondjuk egy randi.

értem én, csak számomra máshogy jön le az egész. eleve képtelen lennék "normális" egyeddel "randizni". a legendás fészbuk-profil* mutogatása után megmutatkozni teljes, idióta valómban, aki két szót se tud kinyögni és remeg a keze, na ez az, amire nincs szükségem. a szükségszerű kiábrándulásra a másik részről. bár megjegyzem, bármilyen kínos őszinteség után is képes vagyok megdöbbenteni embereket:) viszont a megjátszásba belefáradtam már rég, az álarc is túl nehéz lett, így marad, h annyira őszintének lenni, amennyi belefér, és ha vmi így is kialakulna, akkor...(de nem alakul ki, h miért, az más kérdés)

*ez jelképes, helyettesíthető

Nekem nem kell csajozós duma,én megtaláltam már az életem párját...és nem engedem el.!!

Kedves Vicky!

Pont azt próbáltam mondani, hogy itt a másik - hellyel-közzel- igazi énjét ismered meg, és ezután nehéz lehet mondjuk egy randi. Én sem takargatni jöttem ide, meg merci-kulcsot lóbálni, hidd el kérlek. Ismerkedtem már szocfób csoporton, ahol számomra is pont az volt az üdítő, hogy nem kellett magamat megjátszanom. Bár, ha jobban belegondolok, a fóbiáim itt is megvannak, nem tűnnek el ha a búrára kattintok. Kevesebb bennem a megfelelési kényszer, és az álarc-hordási vágy, de akaratlanul is van. Ez a fő próblémám, ezt próbálom levetkőzni, bízom benne, hogy egyszer sikerül.

Kedves Lola!

Nagyon szimpatikus a nicked és a betegséged leírása:D (na ez már csajozós duma a javából... -.-)

te nem talalod viccesnak amit irtal ? mert nekem vidam perceket okozott ..... ez aztan a csajozos duma a javabol 

amugy kene egy olyan forumot inditani aminek az lenne a neve hmmm .... mi is lenne a neve ..... szoval az lenne a neve "ismerkedo sorstarsak szamara diagnozisok szerint"Akinek tetszik inditsa el , es akkor csak ikszelne  mindenki a tuneteit 

utána, amikor mondjuk bemutatjuk egymásnak zseniális facebook profilunkat? Azt én merném? Nem nagyon. Ti meg mernétek mutatkozni, hogy igen, én vagyok az a nick, és a fotómhoz már rögtön hozzá tudod kötni, hogy mondjuk vagdostam, suicid gondolataim vannak, meg folyik a nyálam a depitől. Ez így nagyon nehéz. Itt pont megismered a másik dark side-ját, és nem az álarcot látod.

nekem megkönnyebbülés volt, h pont az ismert fórumos előéletem miatt vki előtt nem kellett álarcot viselnem. ha csak az álarcod akarod mutatni, akkor tényleg nem ez a jó hely neked.

Köszönöm Omasi! Nekem is jólestek a soraid 🙂

Kedves Harmony!

Köszönöm a válaszod, nagyon jólesett!

Én azt gondolom, hogy a stílusom nem túlzottan felel meg egy ilyen intellektuális közösségben. Már sokszor olvastam a hozzászólásaidat és sosem jutott eszembe, hogy a megfogalmazásod nem lenne stilisztikailag és tartalmilag tökéletes, sőt! Nem kenyerem smúzolni, így kérlek, ezt vedd elfogulatlan kritikának 🙂 

Nekem nem a kezdeményezéssel van a bajom. Akkor van a gáz, ha a kezdeményezésem pozitív visszajelzésre talál. Na akkor az az igazi pánikszerű menekülés. "Neki kellek? Ő csak a látszatot kedvelte, de én nudli vagyok!" Többször voltam ilyen szituban, hogy a nem létező jegy gyűrűmet(nem tom egybe van-e, de tekintsetek el ettől) mutogattam és mondogattam, hogy "ne haragudj, várnak otthon". Uhh, szánalmas...Otthon meg ugye senki sem vár, így hazatérvén úgy megfejelgettem volna a főfalat. Na ez vagyok én. Egy nyominger 🙂 Volt barátnőm nem is egy. Van olyan mérték, amellyel soknak is nevezhető. De ez a gonosz nyavaja elvette tőlem azt az egyet, amit értékeltem valamire magamban: a személyiségemet. Azóta ez van.

Kedves Lola!

Nagyon szimpatikus a nicked és a betegséged leírása:D (na ez már csajozós duma a javából... -.-)

hagyd hogy a saját medrében follyon a patak..báár én jobb ha meg sem szólalok..:)