Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társkeresés azoknak, akik nagyon szeretnének már társra lelni, de nem mernek kezdeményezni

Róka ha nem sértelek meg ,egy megjegyzést tennék,az olyan nőtől amiket te most leírtál belső tulajdonságként,menekülnek az egészséges férfiak.És a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.Oké,jársz konditerembe,edzel.Ez egy dolog.De ennél sokkal több kell egy intim hosszú távon is működő bizalomra épülő kapcsolathoz.És olyan meg nincs,hogy én szarul vagyok,de a párom meg legyen jól! Megmentőre vársz vagy egyenlő rangú partnerre?Neked egy játszótárs kellene szerintem,egy bábu akit ha megkapsz eldobod.Vagy túlzok most?

Zsanna :DDDDDDDDDD Kész vagyok! 😀

Idézet tőle: borderfunky

Idézet tőle: Zsanna88

Kedves Mindenki!

Azt hittem, hogy itt egy kedves, összetartó, egymást védelmező társaság van. Azért is örültem, hogy találtam végre egy helyet, ahol szabadon, nyiltan állást foglalhat az ember, vagy bátran elmondhatja a véleményét. De már látom, hogy gúny tárgyává lettem, mindjárt az elején. Csalódtam. Ez az oldal és fórum sem különb a többinél, ahol sok a marakodás és az "idétlenkedés", feltűnni vágyás. Keresztény oldalakon is megtörtént ez sajnos, akkor mit várhatok egyéb helyeken. Ha nem vesztek komolyan, hanem a hátam mögött kibeszéltek és gúnyoltok, akkor viszont "nemlátásrát" kívánok, és odébb állok.

Én mindenhol kikövetelem magamnak a tiszteletet. Ahol azt nem kapom meg, szomorúan, de eltávozom. Nem hagyom, hogy bárki is a sárba tiporjon. Egyszeri, megismételhetetlen és csodálatos teremtménye vagyok Istennek, csak úgy mint Ti is. Tisztában vagyok az erényeimmel és bűneimmel: ezekkel együtt szeretem és elfogadom magam. Viszont sok ember annyira nem értékeli magát, hogy úgy viselkedik, mintha most jött volna le a fáról. Aki nem szereti magát, az mást sem szeret, legfeljebb képmutatóskodik, és szövetkezik másokkal az ellen, aki értékes, aki fölöttük áll. Nekem van egy képességem: látó vagyok: belelátok az emberekbe. Egy-két megnyilvánulásból leveszem, hogy micsoda emberrel állok szemben. Na ez az, amit végképp nem tolerálnak, ez az, ami az én keresztem: ami kicsapja a biztosítékot. Ezért is menekülök általában mindenhonnan, mert borzaszt amit érzek és tudok az emberekről. Bezárkózom. na és! Jobb nekem így--- nem kell elhordozhatatlan terheket a nyakamba vennem. Ezek után "leshetek+, hogy bármely férfinemű lény itt majd próbálkozni fog, hogy megismerkedjen velem. de tudjátok mit? egyáltalán nem érdekel; nem alázkodom meg, nem dobom disznók elé a gyöngyeimet. ha nem tisztelnek akkor agyő! viszlát Uraim, és viszlát mindenki. csók Édeseim! érezzéte jól továbbra egymást! Zsu

viszlát Hölgyem,egy élmény volt Önnel beszélgetni!
(de ha én -hülye/bunkó- vagyok és a több 100 meg nem aki itt van,akkor miért a többi százat bünteti?Egy óriási általánosítás az egész hsz,és KÖNYÖRGÖM:INTERNET KULTÚRA! ,és önmagát igazolja azzal amit most írt,jobb magának egyedül,nekem az jött le ebből)

bla bla bla 🙂

Tényleg könnyebb lenne? Ha nekem ilyen nehéz, akkor milyen lehet neked...

Ja, amúgy én sem annyira bírom a kötöttségeket, vagy a fene se tudja.

Szerintem elég hamar kialakul a kötődés, ha mellette barátok is vagytok.

Én most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy le fogok mondani erről az egészről.

Elegem van már abból, hogy egész életemben munkát és pasit keresek, aztán szinte semmi biztos pont nincs az életemben.

Bár, nem igazán értem, mert nem tartom magam rossz nőnek, sőt!

De olyan megfoghatatlan vagyok, olyan identitásnélküli.

Lehet, hogy nem is kell senki, mert akkor így könnyebb éreznem azt, hogy ki vagyok én.

Csak nagyon unatkozom. Szörnyen. 

A szexuális dolgokról meg ugye ne is beszéljek.

Az is impulzív és intenzív lenne, így meg csak kaparom a falat.

Viszont nem kell a szar és nem akarom megalázni magam.

Ha férfi lennék, könnyebb lenne. De minket nőket elítélnek és én borderként nem szeretem, ha ítélkeznek felettem.

Valami olyat, hogy találkozunk párszor, összejárunk, kialakul a kölcsönös szimpátia, van szex, de mindkettőnknek megvan a saját kis élete. Nem megyünk bele annyira, hogy elkezdjek hozzá ragaszkodni, annyira semmiképpen se, amennyire én szoktam a másikhoz, már-már betegesen. Senkinek sem kívánom azt, amit exem élt át mellettem. Úgy érzem, sokat fejlődtem, de még kell legalább 1-2 év, hogy bele merjek kezdeni egy komoly kapcsolatba.

Róka, akkor ezek szerint te már elmúltál száz éves? Jól tartod magad.

Akkor milyet akarsz?

Én az összes exemen túl vagyok száz éve.

Érzelmek nélküli nekem sem kell.

Én szeretném, ha a borderline nem riasztana el valakit.

Szerintem elég normális vagyok amúgy.

Aztán ki tudja, lehet, hogy már nemlaugh

Én meg a borderline miatt nem akarok komolyat, meg azért se, mert még nem vagyok túl az exemen. Érzelmek nélküli szexkapcsolat nálam szóba se jöhet, de ismerkedni akarok. Lehetetlen, amit szeretnék?

Én nem szeretnék szintén beteg társat, mert azt gondolom, hogy ha a saját elmémmel sem bírok olykor-olykor, akkor még más zavarával is foglalkozni, nem is hiszem, hogy működne úgy egy kapcsolat igazából hosszú távon.

Más: az internetes társkereséssel kapcsolatban csömöröm van és olyan faszik vannak sok helyen, hogy elokádom magam, vagy ha jól néznek ki akkor, vagy csak szexkapcsolatot akarnak, vagy nagyon messze laknak, vagy iszonyú a helyesírásuk.

Nekem nagyon megalázó egy ideje ott lennem, lehet, hogy törölni fogom magam, de akkor meg hogy fogok ismerkedni?

Konditerembe járok, az az egyedüli lehetőségem szinte, de oda nem annyira ismerkedni járnak, ráadásul rohadtul nem vagyok nyitott.

Szóval nem tudom mi lesz.

Kedves Mindenki!

Azt hittem, hogy itt egy kedves, összetartó, egymást védelmező társaság van. Azért is örültem, hogy találtam végre egy helyet, ahol szabadon, nyiltan állást foglalhat az ember, vagy bátran elmondhatja a véleményét. De már látom, hogy gúny tárgyává lettem, mindjárt az elején. Csalódtam. Ez az oldal és fórum sem különb a többinél, ahol sok a marakodás és az "idétlenkedés", feltűnni vágyás. Keresztény oldalakon is megtörtént ez sajnos, akkor mit várhatok egyéb helyeken. Ha nem vesztek komolyan, hanem a hátam mögött kibeszéltek és gúnyoltok, akkor viszont "nemlátásrát" kívánok, és odébb állok.

Én mindenhol kikövetelem magamnak a tiszteletet. Ahol azt nem kapom meg, szomorúan, de eltávozom. Nem hagyom, hogy bárki is a sárba tiporjon. Egyszeri, megismételhetetlen és csodálatos teremtménye vagyok Istennek, csak úgy mint Ti is. Tisztában vagyok az erényeimmel és bűneimmel: ezekkel együtt szeretem és elfogadom magam. Viszont sok ember annyira nem értékeli magát, hogy úgy viselkedik, mintha most jött volna le a fáról. Aki nem szereti magát, az mást sem szeret, legfeljebb képmutatóskodik, és szövetkezik másokkal az ellen, aki értékes, aki fölöttük áll. Nekem van egy képességem: látó vagyok: belelátok az emberekbe. Egy-két megnyilvánulásból leveszem, hogy micsoda emberrel állok szemben. Na ez az, amit végképp nem tolerálnak, ez az, ami az én keresztem: ami kicsapja a biztosítékot. Ezért is menekülök általában mindenhonnan, mert borzaszt amit érzek és tudok az emberekről. Bezárkózom. na és! Jobb nekem így--- nem kell elhordozhatatlan terheket a nyakamba vennem. Ezek után "leshetek+, hogy bármely férfinemű lény itt majd próbálkozni fog, hogy megismerkedjen velem. de tudjátok mit? egyáltalán nem érdekel; nem alázkodom meg, nem dobom disznók elé a gyöngyeimet. ha nem tisztelnek akkor agyő! viszlát Uraim, és viszlát mindenki. csók Édeseim! érezzéte jól továbbra egymást! Zsu

viszlát Hölgyem,egy élmény volt Önnel beszélgetni!
(de ha én -hülye/bunkó- vagyok és a több 100 meg nem aki itt van,akkor miért a többi százat bünteti?Egy óriási általánosítás az egész hsz,és KÖNYÖRGÖM:INTERNET KULTÚRA! ,és önmagát igazolja azzal amit most írt,jobb magának egyedül,nekem az jött le ebből)

Szia Zsanna,

Szerintem kicsit felfújtad ezt a dolgot. Bordefunky lehet az elején kicsit bántó volt, még ha humorosan is, de utána azért helyretette a dolgot.

Ha te is beteg vagy, akkor nagyon jól tudod, hogy milyen érzelmi viharban élnek a mentális betegek, főleg a borderek. Néha bántóak, impulzívak, de ettől még mély érzésűek. Ha innen akarsz társat magadnak, akkor ezzel azért számolni kell.

Egyébként nagyon jól reagáltad le, jól rádörrentettél, és vissza is vett, így kell ezt tenni. Hol itt  a probléma? Azért az túlzás, hogy a sárba tiport.

Az idétlenkedésnek én személy szerint örülök. Rettentő sok szar van körülöttünk, mindenkinek mindenféle lelki-testi baja van, a humor segít kicsit ezt a sok szart magunk mögött hagyni. Én személy szerint nem szeretném ha ez a fórum siratófal lenne, van itt úgyis elég dráma az emberek életében.

Kedves Mindenki!

🙂 yes

sziasztok burás lányok,én ismerkednék 😀

ismerős muzsika...

amúgy meg nem keresni kell. hagyni, hogy történjen. 

okéoké, vágom, hogy nem történik.

ahh, zsákutca

Dettó. 

Nekem is akadtak olyan ismerkedéseim, amiknek a színvonalából(ahogy alakult) nem igazán lenne lejjebb adni. 😀

Lehet, nem rosszabbat kell keresni, hanem mást.

Szerintem is humoros voltál, utólag. Remélem megérti, és lesz kedve még itt fórumozni. Tessék udvarolni még neki.

Idézet tőle: CatEye

igények?nekem olyanok nincsenek!csak valaki szóljon hozzám, aztán meglátjuk....ha én akartam valakitől valamit,annak mindig csalódás lett a vége....

ja és akinek nincs humorérzéke,anyukája megkeserítette kislánykorát,elkergette a kérőket,aztán most kétségbesetten próbál nyitni az interneten,annak ezt üzenem:

Minden zsáknak van foltja.:) A második felét nem értem a hozzászólásnak.

Olvass vissza ki osztotta nekem az észt...ezt tudom neki mondani,de most nincs már itt,de ha visszajön akkor talán majd elolvassa...Én abszolút humoros próbáltam lenni szerintem.

igények?nekem olyanok nincsenek!csak valaki szóljon hozzám, aztán meglátjuk....ha én akartam valakitől valamit,annak mindig csalódás lett a vége....

ja és akinek nincs humorérzéke,anyukája megkeserítette kislánykorát,elkergette a kérőket,aztán most kétségbesetten próbál nyitni az interneten,annak ezt üzenem:

Minden zsáknak van foltja.:) A második felét nem értem a hozzászólásnak.

😀 öhö

Idézet tőle: Ben Nihil

meg is van, min.

be kell csajozni! 

háááá erre rájöhettem volna hamarabb

Hajrá!yes

meg is van, min.

be kell csajozni! 

háááá erre rájöhettem volna hamarabb

Nem semmiképpen. De te többes számban írtál, akkor nem egy kudarcod volt, ezek szerint.

Valamin pedig változtatni kell, ha azt akarod, hogy változzon a patt helyzet.:)

ahhoz képest adjam le az igényeket, hogy egy olyan bipó lányba vagyok ( voltam ) szerelmes, aki átlag 2hetente szétverte az otthonomat?

hm?

teljességgel kizárt.

Lejjebb kell adni az igényszintet, ha azt akarod matcheljetek.:)

okéoké egy kérdés.

mit csináljak, ha azoknak nem jövök be, akik nekem bejönnek, és fordítva?

Idézet tőle: holdfény

Sziasztok én drukkolok mindkettőtöknek Marci neked is és Zsu neked is szeretettel.

A jelmondat ....érd el az álmaid a kudarcok ne törjék a szárnyaid.....

Kitartás...puszi ölelés...holdfény 🙂

Köszönöm!

Jelenleg ez a fájó pont az életemben.

Szeretnék egy társat találni és családot alapítani.

Ha így lesz, minden rendben lesz! 🙂  🙂

yes

Kedves Holdfény!

Remélem, hogy majd még tudunk érdemben beszélgetni. Most nagyon jólesett a bátorításod és a békítésre való igyekezeted. Tényleg jól jött, mert már majdnem megsértődtem... az pedig durva lenne, mindjárt az elején. Aranyos vagy. Szép álmokat neked és mindenkinek! Zsu

Egyébként megnéztem a bemutatkozásod. szóval: "bla bla bla..."

Hát erről ennyit. kívánom, hogy megértő közösségre lelje, de

másoknak se nehezítsd meg a dolgát. Köszönöm szépen.

Kedves borderfunky!

Elnézést, talán túl közhelyesre sikerült a megjegyzésem, de felhívnám a figyelmedet arra, hogy itt mindenki beteg (még én is), és nem illik (azt hiszem) így fogadni egy új tagot, aki még úgy viselkedik eleinte, mint elefántocska a porcelánban... Ne haragudj, de  lehetnél pozitívabb is. Vagy tesztelni akartad, hogy mennyire vagyok sértődős? Azt hiszem, hogy ez egy összetartó közösség, vagy rosszul gondolom? Nem szép, ha már az elején kiutáltatnak, vagy lejáratni próbálnak valakit. Úgy, hogy légyszi kapd össze magad, főleg, ha pasi vagy és némileg udvarias. Szép álmokat! Zsu

Sziasztok, szép estét!

Én merek,csak nincs kivel... kiöregedtem, a legtöbb pasi a szexre hajt, vagy teljesen lepukkant. Én azért próbálok adni magamra, és lehetetlen módon, még mindig várok egy igazifélére. 56 éves, kellemes külsejű, igényes, de félős személyiség vagyok... ha valaki korban közel áll hozzám, nyugodtan próbálkozzon. emailt, fotókat is küldhetünk egymásnak egymásról. ha facén is vagy, akkor bejelölhetjük egymást. hajrá Uraim, egyszer élünk!!! 🙂

Csókolom,hogy tetszett ide tévedni? 🙂

ne tessék izgatni a közösséget   fotóküldéssel?Mert itt minden pasi ,lepukkant és a szexre hajt...tessék legközelebb ennél pozitívabb bemutatkozó szöveget megfogalmazni! 🙂

Sziasztok, szép estét!

Én merek,csak nincs kivel... kiöregedtem, a legtöbb pasi a szexre hajt, vagy teljesen lepukkant. Én azért próbálok adni magamra, és lehetetlen módon, még mindig várok egy igazifélére. 56 éves, kellemes külsejű, igényes, de félős személyiség vagyok... ha valaki korban közel áll hozzám, nyugodtan próbálkozzon. emailt, fotókat is küldhetünk egymásnak egymásról. ha facén is vagy, akkor bejelölhetjük egymást. hajrá Uraim, egyszer élünk!!! 🙂

Sziasztok!

Bár eddig kezdeményező voltam, az egyre több kudarc miatt egyre inkább feladom...

35 éves vagyok és keresek egy társat, akivel még boldogan leélhetem az életem hátralévő részét.

Nagyon tudok szeretni, jó lenne szeretni még valakit, és érezni, hogy szeretnek. És nagyon komolyan gondolok egy párkapcsolatot! Egy hat és egy hét és fél éves kapcsolatom volt eddig. Gyerek nem született egyikből sem, pedig már nagyon szeretnék... 🙁 Mindkét kapcsolatomból rengeteget tanultam, csak szeretném már hasznosítani...  Annyi a "hibám", hogy nagyon érzékeny, érzelmes vagyok és néha - na jó elég sokszor - depresszióra hajlamos. De egy társ és egy boldog párkapcsolat mellett ez ritkán fordul elő.

Mostanában a sorozatos kudarcok miatt rossz passzban vagyok.

Attól félek, hogy már egyedül maradok és sosem lesz családom...
Megpróbálom, hátha valakinek így is kellek, veszítenivalóm nincs... 🙂

🙂 drukkolok a társkeresőknek...hajrá könyvolvasás a váróban...ha az áter mondja...lehet tuti siker 😀 aztán írjatok...van-e sikerélmény.

De van ám ilyen is 😉 de ez már 2 éve volt...

én is .... de miért???? most van új..

Érdekes én nem látom magamat. Azért léptem ki-meg be....  Amúgy köszi 🙂 na de van jobb is... midjárt kirakom 😀

Na? most látszom? 😀

Ilyen is volt 😀

Hamár itt tartunk, én tavaly lettem "szingli" 7 év után. Nekem annyira jófej a dokim hogy már kétszer is felhívott, hogy "ráér ma?" - mondom igen. "Akkor jöjjön be a Nyírőbe délután" (ott is rendel) -kérdezem miért. Erre mondja "ma sok egyedülálló hölgy beteget várok" -mondom és mit csináljak? "Semmit csak hozzon egy könyvet és üljön le a folyosón az ajtóm előtt. Olvasgasson, higgye el meg fogják szólítani." piffff!!!! 😀    ja még hozzátette, hogy "a maga külsejével ne aggódjon" Wink hogy egy kicsit magamat is futassam.

Valami/ki már jöhetne... Tavaly tavasszal lett vége 7 éves kapcsolatomnak. 😉 Azóta semmi komoly. Mondjuk én merek kezdeményezni 😀

Én még azt sem merem. 😀

Szia hugsy0726! Én spec nem keresek párt, de gondolom írsz magadról pár sort, aztán priviben felveszik veled a kapcsolatot az érdeklődök. Legalábbis az a gyanúm ez itt vhogy így működik.

itt valakinek pozitív tapasztalata? 

Sziasztok! 26 éves vagyok. Társam keresem Kecskemét és környékéről egy kedves, megértő lány személyében. A profil oldalamon nagyjából minden fontos információt leírtam.

Sziasztok!

Topiknyitóra írva (részben):

én is sokat gondolkozom,hogy szeretnék párkapcsolatban élni,mert ezzel a szocfóbbal nem biztos,hogy jó ötlet egy "egészséges" társkeresőre regisztrálni,ahol az egetleges kapcsolat kialakulása után jönnek a godok.

A szoc.fóbom nem a legrosszabb állapotban van,de mostanság volt náhány kellemetlen helyzetem,ami miatt nem érzem jól magam.De kezelem pszichológussal,és pszichiáternél is voltam a napokban.

Én is hallottam arról,hogy két "problémás" ember nem jut semmire,stagnálnak,vagy lehúzzák egymást,de szerintem egy érzelmileg "szerelemszerűen" induló kapcsolat pont hogy sokat segíthet mindkét fél számára,a boldogság sokmindenre képes!

Nem tudom,mennyire illik kitérni most egyéb jellemzőkre,de kezdeményezésképpen írnám magamról,hogy egy ápolt,igényes,fiatalos,jó megjelenésű férfi vagyok,a fővárosban élek egyedül.Bizonyos szociális helyzetekben zavarba jövök,bepánikolok,lámpaláz tör rám és "lefagyok",mert úgy érzem,figyelik a tökéletességemet.Nem mindenkivel szemben,és nem mindenhol van ez,de ha rámtör,nagyon kellemetlen.A rossz és kemény gyerkkori neveltetésemre vezethető vissza.Ezt kezeltetem most,mert szeretnék e probléma nélkül élni.

Szóval én úgy benne lennék egy hasonló adottságó és problémával kűzdő hölggyel egy levelezés indításába,aztán ha úgy alakul,komolyabb kapcsolatban is...

Üdv.,András