Társkeresés azoknak, akik nagyon szeretnének már társra lelni, de nem mernek kezdeményezni
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2020.10.11., 07:13Való életben,interneten se tudok semmiről beszélni egy nővel, nincs soha közös témánk.így marad a magány.
Való életben,interneten se tudok semmiről beszélni egy nővel, nincs soha közös témánk.így marad a magány.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.10.08., 08:42❤ ❤ ❤ "You are young, you are free!
Why don't you sleep with me?" ❤ ❤ ❤
❤ ❤ ❤ "You are young, you are free!
Why don't you sleep with me?" ❤ ❤ ❤
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2020.10.07., 12:29Idézet tőle: JuciBar lehet velem van a baj es en vagyok túl közvetlen vagy vágyom arra, hogy történjen valami.
Milyen értelemben történjen? Társaságot / párt / barátot keresel?
Idézet tőle: JuciBar lehet velem van a baj es en vagyok túl közvetlen vagy vágyom arra, hogy történjen valami.
Milyen értelemben történjen? Társaságot / párt / barátot keresel?
Idézet tőle: Tom2 ekkor: 2020.10.07., 08:57Tényleg kevés aktív tag van. Azt olvastam régebben személyes talik is voltak. Gondolom most a vírus miatt nincs, pedig engem is érdekelne egy ilyen.
Tényleg kevés aktív tag van. Azt olvastam régebben személyes talik is voltak. Gondolom most a vírus miatt nincs, pedig engem is érdekelne egy ilyen.
Idézet tőle: Juci ekkor: 2020.10.07., 07:59De azért van az oldal,hogy beszélgessünk. (Nem mintha en olyan aktív hozzaszolo lennek).
Nem feltetlenul arról van szó, hogy itt barmilyen romantikus kapcsolat kialakulása,hanem nem is tudom.
Bar lehet velem van a baj es en vagyok túl közvetlen vagy vágyom arra, hogy történjen valami.
De azért van az oldal,hogy beszélgessünk. (Nem mintha en olyan aktív hozzaszolo lennek).
Nem feltetlenul arról van szó, hogy itt barmilyen romantikus kapcsolat kialakulása,hanem nem is tudom.
Bar lehet velem van a baj es en vagyok túl közvetlen vagy vágyom arra, hogy történjen valami.
Idézet tőle: Tom2 ekkor: 2020.10.07., 05:27Szerintem is az irreális elváráos az oka a sok magányos embernek. Régen ez nem volt és szinte mindenki megtalálta a párját. Persze sokszor válás lett stb., de legalább talált valakit. Manapság már ez is nehéz sokaknak.
És az is igaz, hogy régebben nyitottabbak voltak az emberek. Könnyebb volt a kommunikáció akár az utcán vagy a társasházban stb.
Szerintem is az irreális elváráos az oka a sok magányos embernek. Régen ez nem volt és szinte mindenki megtalálta a párját. Persze sokszor válás lett stb., de legalább talált valakit. Manapság már ez is nehéz sokaknak.
És az is igaz, hogy régebben nyitottabbak voltak az emberek. Könnyebb volt a kommunikáció akár az utcán vagy a társasházban stb.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2020.10.06., 21:23Szerintem inkább azért, mert sokkal kevesebb volt a lehetőség, így a választék is. Ma a társkeresők online képes termék katalógusok, ahol az emberek válogatnak az emberek között, általában az irracionális elvárásaiknak megfelelően.
Szerintem inkább azért, mert sokkal kevesebb volt a lehetőség, így a választék is. Ma a társkeresők online képes termék katalógusok, ahol az emberek válogatnak az emberek között, általában az irracionális elvárásaiknak megfelelően.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.10.06., 20:53Én a való életre gondoltam... De tény, hogy régen könnyebb volt (és nem azért, mert én fiatal voltam). Nem féltek egymástól az emberek.
Én a való életre gondoltam... De tény, hogy régen könnyebb volt (és nem azért, mert én fiatal voltam). Nem féltek egymástól az emberek.
Idézet tőle: beast89 ekkor: 2020.10.06., 20:37Írok valakinek és nem ìr vissza vagy letilt.Vagy ő ìr nekem én válaszolok de többet nem ìr.Képet cserélünk és többet nem válaszol.Kb ez a bő két éves tapasztalatom a netes társkeresőkkel.
Írok valakinek és nem ìr vissza vagy letilt.Vagy ő ìr nekem én válaszolok de többet nem ìr.Képet cserélünk és többet nem válaszol.Kb ez a bő két éves tapasztalatom a netes társkeresőkkel.
Idézet tőle: Juci ekkor: 2020.10.06., 18:23Túl kevesen vagyunk itt, igy azért elég nehéz ismerkedni es mondjuk kialakulása bármilyen romantikus kapcsolatot is.
Túl kevesen vagyunk itt, igy azért elég nehéz ismerkedni es mondjuk kialakulása bármilyen romantikus kapcsolatot is.
Idézet tőle: Tom2 ekkor: 2020.09.03., 12:04[quote=Kleó]
"Ez a topic pasiknak szól... Ha egy nőszemély megpróbál "kezdeményezni", jobb eset, ha qrvának nézik. Inkább már nőnek sem, és ha addig tetszett is volna, a hapik kedve elmegy tőle. Kevés kivételtől eltekintve, aki azt mondja a szempilla-rebegtetésre, h "mi van? belement vmi a szemedbe". 😀 Azok meg hímsoviniszták és nárcik, nekik "jár" a női udvarlás... Hol itt az igazság???"
Ma már elég gyakori hogy a nők kezdeményeznek. Néha elég merészen is.
Gondolom nincs kedvük a sültgalambot várni. 😀
[quote=Kleó]
"Ez a topic pasiknak szól... Ha egy nőszemély megpróbál "kezdeményezni", jobb eset, ha qrvának nézik. Inkább már nőnek sem, és ha addig tetszett is volna, a hapik kedve elmegy tőle. Kevés kivételtől eltekintve, aki azt mondja a szempilla-rebegtetésre, h "mi van? belement vmi a szemedbe". 😀 Azok meg hímsoviniszták és nárcik, nekik "jár" a női udvarlás... Hol itt az igazság???"
Ma már elég gyakori hogy a nők kezdeményeznek. Néha elég merészen is.
Gondolom nincs kedvük a sültgalambot várni. 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2020.08.29., 14:53Idézet tőle: KleóEz a topic pasiknak szól... Ha egy nőszemély megpróbál "kezdeményezni", jobb eset, ha qrvának nézik. Inkább már nőnek sem, és ha addig tetszett is volna, a hapik kedve elmegy tőle. Kevés kivételtől eltekintve, aki azt mondja a szempilla-rebegtetésre, h "mi van? belement vmi a szemedbe". 😀 Azok meg hímsoviniszták és nárcik, nekik "jár" a női udvarlás... Hol itt az igazság???
Én sajnos egyet értek Kleóval nagyrészt.
Utcán nem ismerkedem, talán csak nagyon kivételes esetben, de ez nem gyakran történt még meg, mondhatni soha. Volt egy pasi, aki kétszer is leszólított, mert azon a vonalon járt egy darabig, ahol én is. Az inkább ijesztő volt, szerintem nem is emlékezett rá, hogy már egyszer elhajtottam.
A FB jó lenne, ha mondjuk megtetszik a képed valami ismerős ismerősének, és megszólít. Bár nekem igen szerencsétlenek a netes ismerkedéseim, mert állítólag tök más vagyok írásban, telefonon is, mint élőben. Megkaptam már azt is, hogy szeretetlen. 🙁
Idézet tőle: KleóEz a topic pasiknak szól... Ha egy nőszemély megpróbál "kezdeményezni", jobb eset, ha qrvának nézik. Inkább már nőnek sem, és ha addig tetszett is volna, a hapik kedve elmegy tőle. Kevés kivételtől eltekintve, aki azt mondja a szempilla-rebegtetésre, h "mi van? belement vmi a szemedbe". 😀 Azok meg hímsoviniszták és nárcik, nekik "jár" a női udvarlás... Hol itt az igazság???
Én sajnos egyet értek Kleóval nagyrészt.
Utcán nem ismerkedem, talán csak nagyon kivételes esetben, de ez nem gyakran történt még meg, mondhatni soha. Volt egy pasi, aki kétszer is leszólított, mert azon a vonalon járt egy darabig, ahol én is. Az inkább ijesztő volt, szerintem nem is emlékezett rá, hogy már egyszer elhajtottam.
A FB jó lenne, ha mondjuk megtetszik a képed valami ismerős ismerősének, és megszólít. Bár nekem igen szerencsétlenek a netes ismerkedéseim, mert állítólag tök más vagyok írásban, telefonon is, mint élőben. Megkaptam már azt is, hogy szeretetlen. 🙁
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2020.08.29., 13:38Ugyanmár, nem hiszem, hogy az itteni pasik kurvának nézik azt az itteni nőt, aki kezdeményezne. Legfeljebb nem válaszolnak neki.
Ugyanmár, nem hiszem, hogy az itteni pasik kurvának nézik azt az itteni nőt, aki kezdeményezne. Legfeljebb nem válaszolnak neki.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.08.29., 11:55Ez a topic pasiknak szól... Ha egy nőszemély megpróbál "kezdeményezni", jobb eset, ha qrvának nézik. Inkább már nőnek sem, és ha addig tetszett is volna, a hapik kedve elmegy tőle. Kevés kivételtől eltekintve, aki azt mondja a szempilla-rebegtetésre, h "mi van? belement vmi a szemedbe". 😀 Azok meg hímsoviniszták és nárcik, nekik "jár" a női udvarlás... Hol itt az igazság???
Ez a topic pasiknak szól... Ha egy nőszemély megpróbál "kezdeményezni", jobb eset, ha qrvának nézik. Inkább már nőnek sem, és ha addig tetszett is volna, a hapik kedve elmegy tőle. Kevés kivételtől eltekintve, aki azt mondja a szempilla-rebegtetésre, h "mi van? belement vmi a szemedbe". 😀 Azok meg hímsoviniszták és nárcik, nekik "jár" a női udvarlás... Hol itt az igazság???
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.08.29., 10:01<3
@lalilaller Sohonyai Attila, Szanaszét Összeszedve ##foryou ##nektek ##nekedbe ##love ##szerelmem ##tiktokhungary ##szerelem ##fyp ##fy
<3
@lalilaller Sohonyai Attila, Szanaszét Összeszedve ##foryou ##nektek ##nekedbe ##love ##szerelmem ##tiktokhungary ##szerelem ##fyp ##fy
Idézet tőle: hugsy0726 ekkor: 2016.12.05., 19:35fúh, teljesen egyetértek veled. de komolyan. dettó ugyanezek a gondolatok vannak bennem is.
fúh, teljesen egyetértek veled. de komolyan. dettó ugyanezek a gondolatok vannak bennem is.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.11.26., 18:18Azt hiszem lassan eldöntöm, hogy én nem keresek társat.
Ezen az oldalon biztosan nem, más internetes oldalon, (társkeresőn) sem.
Annyira lecsúszva érzem magam ezektől, olyan megalázó, kellemetlen és függőséggel kapcsolatos.
Inkább kibírom valahogy.
Úgy kell alakítanom, hogy többet menjek társaságba.
Az a baj, hogy akik tetszenének (pl. konditeremben vagy valami magasabb iskolai végzettségűek társaságában), azokhoz nincs önbizalmam, akik meg nem tetszenek, azok meg hiába akarnak tőlem bármit.
De meg fog oldódni ez is.
Egyetlen mondatban össze tudom foglalni az életcélomat: harmóniában lenni elsősorban önmagammal (s a "világgal"), s akkor minden rendben lesz.
Enélkül viszont minden szar és káosz.
Ez végletesen hangzik, de gondolom így van.
Ebben hiszek.
Azt hiszem lassan eldöntöm, hogy én nem keresek társat.
Ezen az oldalon biztosan nem, más internetes oldalon, (társkeresőn) sem.
Annyira lecsúszva érzem magam ezektől, olyan megalázó, kellemetlen és függőséggel kapcsolatos.
Inkább kibírom valahogy.
Úgy kell alakítanom, hogy többet menjek társaságba.
Az a baj, hogy akik tetszenének (pl. konditeremben vagy valami magasabb iskolai végzettségűek társaságában), azokhoz nincs önbizalmam, akik meg nem tetszenek, azok meg hiába akarnak tőlem bármit.
De meg fog oldódni ez is.
Egyetlen mondatban össze tudom foglalni az életcélomat: harmóniában lenni elsősorban önmagammal (s a "világgal"), s akkor minden rendben lesz.
Enélkül viszont minden szar és káosz.
Ez végletesen hangzik, de gondolom így van.
Ebben hiszek.
Idézet tőle: Zsanna88 ekkor: 2016.11.26., 08:35Sziasztok!
Ezeket a sorokat Málnának írtam, de úgy gondoltam idehozom, hogy jobban megismerjetek, mert egy-két "félresikerült megnyilvánulásból nem lehet egy képet kialakítani az emberről."Szia Málna!
Semmi bántó nincs abban, amit írtál. Én is örülök, hogy van rá gyógyszer. Ketileptet és lamolepet szedek folyamatosan. Néha még olvexiát, Bár azt vettem észre, hogy a hangulatjavító tabletták nem sokat érnek. Magamat próbálom "doppingolni", hogy jobban érezzem magam. Olyan hobbit választottam, amelybe belefektethetem a fölösleges energiáimat, és nagyon el tudok mélyülni benne...ez nagy mértékben segít a: a versírás-olvasás az. Kreatív írást tanulok, és egyre jobb verseket írok. Régebben festettem, de annyira drágák a hozzávaló cuccok, hogy eléggé úri "sportnak" tartom (festékek, vászon, sok macera van vele). A vershez csak ihlet, gondolt, papír, toll (illetve klaviatúra kell), és működik. Úgy gondolom, ha az embernek van olyan hobbija, szabadidős tevékenysége, ami le tudja kötni, az nagy segítség lehet, hogy a gondolatait más irányba terelje. Esetemben az is segít, ha kiöntöm magamból, ami a lelkemet nyomja. Írok a történetemről, a félresiklott életemről, s amikor ez kijön belőlem, egy hatalmas megkönnyebbülést érzek. Betegségem ellenére teljes értékű embernek tartom magam. Volt hosszabb idejű kapcsolatom. Érdekes, nem az volt a probléma, hogy nem tudtam alkalmazkodni, hanem az, hogy a drágaság agyorra el volt adósodva, szinte én tartottam el, még a cigit is én vettem neki...ezért aztán ráuntam. Ezt nem lehet sokáig bírni. Hiányzik egy társ. Úgy gondoltam, hogy ezen az oldalon talán felkeltem valaki figyelmét, de már az elején elrontottam, amikor borderfankyval összeszólalkoztunk mások előtt. Sajnálom, hogy ilyen volt a belépőm. Talán majd túlteszik magukat rajta, és elfogadnak egy idő után."
Kérlek Titeket, fogadjatok szeretettel, mint ahogy bennem sem volt előítélet, amikor beléptem erre az oldalra.
Üdvözlettel, szeretettel: Zsu
Sziasztok!
Ezeket a sorokat Málnának írtam, de úgy gondoltam idehozom, hogy jobban megismerjetek, mert egy-két "félresikerült megnyilvánulásból nem lehet egy képet kialakítani az emberről.
"Szia Málna!
Semmi bántó nincs abban, amit írtál. Én is örülök, hogy van rá gyógyszer. Ketileptet és lamolepet szedek folyamatosan. Néha még olvexiát, Bár azt vettem észre, hogy a hangulatjavító tabletták nem sokat érnek. Magamat próbálom "doppingolni", hogy jobban érezzem magam. Olyan hobbit választottam, amelybe belefektethetem a fölösleges energiáimat, és nagyon el tudok mélyülni benne...ez nagy mértékben segít a: a versírás-olvasás az. Kreatív írást tanulok, és egyre jobb verseket írok. Régebben festettem, de annyira drágák a hozzávaló cuccok, hogy eléggé úri "sportnak" tartom (festékek, vászon, sok macera van vele). A vershez csak ihlet, gondolt, papír, toll (illetve klaviatúra kell), és működik. Úgy gondolom, ha az embernek van olyan hobbija, szabadidős tevékenysége, ami le tudja kötni, az nagy segítség lehet, hogy a gondolatait más irányba terelje. Esetemben az is segít, ha kiöntöm magamból, ami a lelkemet nyomja. Írok a történetemről, a félresiklott életemről, s amikor ez kijön belőlem, egy hatalmas megkönnyebbülést érzek. Betegségem ellenére teljes értékű embernek tartom magam. Volt hosszabb idejű kapcsolatom. Érdekes, nem az volt a probléma, hogy nem tudtam alkalmazkodni, hanem az, hogy a drágaság agyorra el volt adósodva, szinte én tartottam el, még a cigit is én vettem neki...ezért aztán ráuntam. Ezt nem lehet sokáig bírni. Hiányzik egy társ. Úgy gondoltam, hogy ezen az oldalon talán felkeltem valaki figyelmét, de már az elején elrontottam, amikor borderfankyval összeszólalkoztunk mások előtt. Sajnálom, hogy ilyen volt a belépőm. Talán majd túlteszik magukat rajta, és elfogadnak egy idő után."
Kérlek Titeket, fogadjatok szeretettel, mint ahogy bennem sem volt előítélet, amikor beléptem erre az oldalra.
Üdvözlettel, szeretettel: Zsu
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2016.11.25., 20:47Már fél éve nem lennék szűz ha a rohadt gyógyszertől nem lett volna merevedési problémám, csak le cumiztak 😀
Már fél éve nem lennék szűz ha a rohadt gyógyszertől nem lett volna merevedési problémám, csak le cumiztak 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.11.25., 20:33Naés, nem lóverseny. Ha ez vigasztal, 25 éves koromig én is az voltam.
Naés, nem lóverseny. Ha ez vigasztal, 25 éves koromig én is az voltam.
Idézet tőle: Zsanna88 ekkor: 2016.11.25., 20:31Idézet tőle: borderfunkyKedves Zsanna ! csókolom,örülök,hogy vissza tetszett jönni!:)
Csókollak 😀
Idézet tőle: borderfunkyKedves Zsanna ! csókolom,örülök,hogy vissza tetszett jönni!:)
Csókollak 😀
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2016.11.25., 20:17Én már nagyon úgy érzem hogy nem kellek egy nőnek, probálkozás probálkozás hátán mindig az lett hogy van barátja vagy pedig csak le koptatot, nem vagyok csúnya normális ápolt külsőm van, lehet a stílusomon változtatnom kéne de attól még el lehet velem beszélgetni normálisan.még szűz vagyok 25 évesen nem tudom hány ember mondhatja el ezt magáról de elég kellemetlen érzés
Én már nagyon úgy érzem hogy nem kellek egy nőnek, probálkozás probálkozás hátán mindig az lett hogy van barátja vagy pedig csak le koptatot, nem vagyok csúnya normális ápolt külsőm van, lehet a stílusomon változtatnom kéne de attól még el lehet velem beszélgetni normálisan.még szűz vagyok 25 évesen nem tudom hány ember mondhatja el ezt magáról de elég kellemetlen érzés
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.25., 19:01Ez így magánam nem sok, h nem iszik, nem partizik, nem dohányzik, nem drogozik...
ha így lenne, nálam tömött sorok állnának..:D
Ez így magánam nem sok, h nem iszik, nem partizik, nem dohányzik, nem drogozik...
ha így lenne, nálam tömött sorok állnának..:D
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.25., 18:56Hát, nézzük csak...
a lgtöbb ember sztem tényleg nem is keres, hanem TALÁL. nem tesz semmit párkeresés ügyben. csak úgy van. 🙂
Hát, nézzük csak...
a lgtöbb ember sztem tényleg nem is keres, hanem TALÁL. nem tesz semmit párkeresés ügyben. csak úgy van. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.25., 18:31Engem amúgy taszít a tökéletesség,és abszolút hidegen hagynak az egészséges nők.A szépség a szemekben van ,a megnyilvánulásokban.Számomra abszolút vonzó ha egy nő józan életet él,nem iszik,nem dohányzik,nem partyzik,stb.Na úgy látom alakul ott valami....
Engem amúgy taszít a tökéletesség,és abszolút hidegen hagynak az egészséges nők.A szépség a szemekben van ,a megnyilvánulásokban.Számomra abszolút vonzó ha egy nő józan életet él,nem iszik,nem dohányzik,nem partyzik,stb.Na úgy látom alakul ott valami....
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.11.25., 18:15🙂
🙂
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.11.25., 18:13Rókák összetartanak
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: borderfunkyÉs a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.
Én meg de.
Rókák összetartanak
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: borderfunkyÉs a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.
Én meg de.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.11.25., 18:12Honnan tudod, hogy mitől menekülnek az egészséges férfiak, ha te nem vagy az?
A "sőt"-öt nem feltétlenül és kizárólag a külsőmre értettem.
Amúgy igen, ennél sokkal több kell egy intim, hosszútávú kapcsolathoz.
Azért gondolom, hogy egészséges ember kellene hozzá számomra, mivel egészségesekhez tudok biztonságosan kötődni.
Ez már terápiában is kiderült és azonkívül is.
Viszont, ha valakinek szintén kötődési zavara van, akkor ott problémák lesznek, mert lehet, hogy durván beindul a macska-egér harc.
Nem attól lesz egyenrangú a kapcsolat, hogy ő is beteg, meg én is.
Amúgy van benne valami, amit az utolsó sorban írsz, de ez inkább az elkeseredettebb verzió.
Idézet tőle: borderfunkyRóka ha nem sértelek meg ,egy megjegyzést tennék,az olyan nőtől amiket te most leírtál belső tulajdonságként,menekülnek az egészséges férfiak.És a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.Oké,jársz konditerembe,edzel.Ez egy dolog.De ennél sokkal több kell egy intim hosszú távon is működő bizalomra épülő kapcsolathoz.És olyan meg nincs,hogy én szarul vagyok,de a párom meg legyen jól! Megmentőre vársz vagy egyenlő rangú partnerre?Neked egy játszótárs kellene szerintem,egy bábu akit ha megkapsz eldobod.Vagy túlzok most?
Honnan tudod, hogy mitől menekülnek az egészséges férfiak, ha te nem vagy az?
A "sőt"-öt nem feltétlenül és kizárólag a külsőmre értettem.
Amúgy igen, ennél sokkal több kell egy intim, hosszútávú kapcsolathoz.
Azért gondolom, hogy egészséges ember kellene hozzá számomra, mivel egészségesekhez tudok biztonságosan kötődni.
Ez már terápiában is kiderült és azonkívül is.
Viszont, ha valakinek szintén kötődési zavara van, akkor ott problémák lesznek, mert lehet, hogy durván beindul a macska-egér harc.
Nem attól lesz egyenrangú a kapcsolat, hogy ő is beteg, meg én is.
Amúgy van benne valami, amit az utolsó sorban írsz, de ez inkább az elkeseredettebb verzió.
Idézet tőle: borderfunkyRóka ha nem sértelek meg ,egy megjegyzést tennék,az olyan nőtől amiket te most leírtál belső tulajdonságként,menekülnek az egészséges férfiak.És a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.Oké,jársz konditerembe,edzel.Ez egy dolog.De ennél sokkal több kell egy intim hosszú távon is működő bizalomra épülő kapcsolathoz.És olyan meg nincs,hogy én szarul vagyok,de a párom meg legyen jól! Megmentőre vársz vagy egyenlő rangú partnerre?Neked egy játszótárs kellene szerintem,egy bábu akit ha megkapsz eldobod.Vagy túlzok most?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.11.25., 18:05Idézet tőle: borderfunkyÉs a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.
Én meg de.
Idézet tőle: borderfunkyÉs a fotód alapján meg nem érzem azt a "sőt"-öt.
Én meg de.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.25., 18:02Kedves Zsanna ! csókolom,örülök,hogy vissza tetszett jönni!:)
Kedves Zsanna ! csókolom,örülök,hogy vissza tetszett jönni!:)