Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társkeresés azoknak, akik nagyon szeretnének már társra lelni, de nem mernek kezdeményezni

Szóval, olyasmire gondoltam, hogy fejfájásra fejfájáscsillapító, nyugtatni xanax, depire antidepi, de ezek nem gyógyítanak és nem is kellenek állandóan, hanem csak amikor fejfájás van vagy fesz vagy depi. Így az egyedül alvásra vagy egyéb igényekre is célzottan lehetne keresni valakit, nem pedig olyat aki ott alszik, de mellette van 10 egyéb, elég rossz mellékhatása (veszexik, bunkó, megcsalós, ilyesmi), de az ember eltűri csak hogy legyen valaki ott aludni.

Én a valakihez tartozás igényének a tünetére keresnék, például.

Vagy ott van Roxy, az egyedül alvás nehézségi tünetére keresne.

Hogy én milyen tünetre tudok oldás lenni az attól függ, hogy milyen tünete van a másiknak, de a (saját) gyermekvállaláson kívül sok mindenre alkalmas (széles spektrumú) vagyok. Jó, még az összeköltözés necces, illetve nagyon-nagyon attól függ, hogy kivel.

Köszönöm, majd beszámolok róla.

Drukk az interjúhoz.

Milyen tünetre keresel társat? Milyen tünet oldását tudod nyújtani igény esetén? 

Ha kimegy belőlem a fogfájás átfogalmazom, egyelőre én sem értem egészen.

6kor lesz online állásinterjúm, hogy fogok így prezentálni...

Ezt esetleg lítium-átmosott aggyal rendelkező egyének számára átfogalmaznád? 

Érdekes gondolat, hogy a gyógyszereket tüneti kezelés miatt is szedi az ember, szóval társat is lehetne tüneti kezelés miatt keresni. Optimálisan úgy, hogy a másiknak meg mi legyünk a tüneti kezelés.

Tegnap este megláttam egy többekkel közös ismerős képét FB-n. Nagyon megtetszett, és valahol már láttam is őt, nyilván nem véletlen a 11 közös kapcsolat.
Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, illetve ritkán, de írtam neki, hogy vajon honnan is ismerhetem.
Nagyon kedvesen rögtön válaszolt is. Nem kérdezett rólam semmit, bár írta, hogy én is ismerős vagyok neki (ezt mondjuk nem hiszem). Kábé 3 mondatot váltottunk, inkább én kérdezgettem, hogy a suliban, ahol a közös kapcsok vannak, milyen szakos volt. ő is kolléga szegről-végről.
Aztán néztem a fotóit, amin csak férfiakkal van együtt (nem intim dolgok, csak közös jelenlét), de se nő, se gyerek képe nem volt fent.
Lehet, hogy "belenyúltam" egy meleg srác életébe?
Na, ez az én formám lenne. Azt hiszem, csak lányokban ismerek melegeket, fiúval még nem találkoztam. Persze nem vagyok homofób. Inkább csak sajnálom, hogy én nem tetszem neki vagy hogy esetleg a nők sem.
Pedig direkt a jobb portérképemet tettem fel, mielőtt írtam. És azon éppen szerelmes és boldog és jobb állapotban voltam.
Hát, ez van...

Nem hinném, h anyukája e célra adna pénzt...

A jelenlegi lehetőségei szerint ez a leggyorsabb és rövidebb út a dugáshoz 😀
Én csak leírtam am módját hogy jut el a célig 😀

hahaha.. kicsit drága mulatság az :)) 

Rosszlányok.hu

kanos vok 

laughlaughlaugh​​​​​​​laugh​​​​​​​laugh​​​​​​​​​​​​​​

Szep lányok irlyatok mitt dolgozol van képed hol lax dux?

Á, de itt nem lehet ismerkedni. Ez egy "baráti" társaság. Persze, kivételek, mint mindig mindenben, léteznek.

Pang pang.

Idézet tőle: Bazsawarri

Itt is totál pasipangás van gondulom' 😀

Nő és pasi pangás is van. 🙂 Kevés ember használja az oldalt.

Itt is totál pasipangás van gondulom' 😀

Akkor melót fogsz keresni, mint a bárom... Januárban nehéz lesz. 🙁

Megtaláltam FB-n egy régi partneremet, elég bővérű nő, akkoriban bántalmazós férje volt, meg később beleszeretett valami nős pasiba - addig találkozgattunk. Nem akarok írni neki, meg most senkinek, megvárom mi lesz januárig.

Oksa. heart

Csak a csoport definiálása, mivel a kocsma afféle kis falu, ahova általában ugyanazok az emberek járnak ("törzsvendég"). Ha kocsmatölteléket írtam volna, az a negatív. 🙂 Kocsmapopuláció - abba a kocsmába járó emberek csoportja.

Idézet tőle: Artifical Skizo

Mit szóltam le? Már nem emléxem.

Szerintem a kocsmában is van aberrált, de ott a pia a fontos. 🙂

Persze h van, mint mindenütt. De kevesebbnek tűnnek, mint ezeken a "b@szni akarok" és ehhez hasonló célú oldalakon...

Hát? Mert az "íze" olyan volt...

Nem annak szántam. 🙂

Ja, a fiz. vonzalmon kívül a cigizés, piálás, kajálás kedvelése, pol. nézet, állatok szeretete fontos! Ez annyira nagy dolog???

Hát h ez az "illető" is a kocsmai populációhoz tartozik-e? Ez olyan neg. megjegyzésnek tűnt...

Mit szóltam le? Már nem emléxem.

Szerintem a kocsmában is van aberrált, de ott a pia a fontos. 🙂

Biztos – szokás szerint – velem van a baj... De ha fizikálisan nem "fog meg" valaki, lehet felőlem 2x-es Nobel-díjas vagy milliárdos is... Nem érdekel férfiként.

Habár Skizo már kicsit leszólt ezért, de mégiscsak maradnék a "kocsmai populáció"-nál... Ott kevesebb az aberrált.

Na, most meg egy gerontofil 40 éves írt... Hülye, a fiam lehetne. Lehúzni meg nincs mire. 😀 Lassan leiratkozom... 

Jut eszembe erről. Van Z.-ban egy haveri társaság, ők szigetelték alulról a XVI. ker.-i házunkat. Oszt én megjelentem a kissé viseltes bárányos pizsimben, hát mély nyomokat hagyott bennük. Egyszer bent volt a krimóban egy régi haverjuk, aki már rég máshol lakott, nem ismertem, bemutattak neki. Aszongya: "Egész csinos a hölgy." Erre ezek mind elkezdtek röhögni, hogy "mert nem láttad a bárányos pizsijében". Aki szeret, a bárányos pizsiben is szeret!

Na tessék! Ez még vak is! "ELPIRULTAM!
Hol rontják el a pasik,hogy egy ilyen csinos lány egyedül van?
J."

Addig beszéltetek róla, hogy az éjjel (piás fejjel) megint regiztem egy ingyenesre. Majd leiratkozom...

Okés, hogy Mo.-on nem Van Damme kinézetű szingli pasik szaladgálnak (megjegyzem, ő korban és magasságban pont passzolna hozzám), na de hogy mindegyik ennyire ronda vénember már az én koromban??? Jó-jó, én is ronda vénasszony vagyok már, de akkor is felháborító!

Megnézem.

A tagged (hi5) ingyenes, van prémium része is de az nem szükségszerű. Mondjuk nem néztem fel vagy 4-5 hónapja, de anno volt onnan több kapcsolatom is.

Több társkeresőn is voltam már, fizetősön is mindig ez a helyzet.

Fizetősre többé nem megyek az biztos.

Az a 60 lány  a valóságban így néz ki.Nincs jogsim és a munkám mellett utazni csak hétvégén tudok.Szóval akik szóba jöhetnek kb 100km-es  körzetben vannak.Ez kb 15-20 lány.Közülük kb 50% nem is nagyon aktiv felhasználó.Maradt kb 10 lány.Vannak akit nekem nem tetszenek és vannak akinek én nem tetszem.Marad 3-4 lány.Ők pedig rövid levelezés után  eltűnnek vagy személyesen már nem is akarnak találkozni.

kleó nem csak baszni akarok,végre szeretném,hogy valaki szeressen. de ugylátszik ennek az ideje eddig sem volt továbbá se lesz 🙁

Ja, azt nem mondom, hogy rengetegen vannak, a választék nekem szűkös, valószínű túl extrém igényeim vannak..laugh

Hát, a te korodban lehet... De nekem már enyhén szólva szegényes a választék. Utcán/kocsmában bővebb...

Nem törvényszerű, hogy rosszak a társkeresők, mivel a 3D világban is lehet rossz partnert találni. Nekem tartós kapcsolataim voltak társkeresőn keresztül, persze akkor, mikor kerestem, akkor találtam is. Az utcán nem kerestem, ott csak jöttek szembe..válogatni kell, az pedig egy társkeresőn egyszerűbb. Mindkét módszernek megvannak az előnyei-hátrányai...

Tudod ki... akinek 2 szülőanyja volt... Ha rám ír, teszem azt, válaszolok. Nem ír. 2 ilyen, csácsumi!

Egy lány nem lány. Ír az ember 60 lánynak, abból visszaír 5, és ebből talán 1 találkozni is hajlandó.

Remény hal meg utoljára.

Ma írtam egy lánynak a társkeresőn talán majd Ő.

De ő csak baccni akarna! Meló, fizu, gyűjtés, qrva!

jóvan kzak  🙂

akó ne nőzz

hagyd meg nekem 🙂 🙂 🙂