Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

Én eddig is mindig elfogadtalak olyannak, amilyen vagy. heart heart

Mostmár ilyen leszek, és ezt el kell fogadjátok cheeky

Vagy lányos fiú smileyheart

Ez nem fiú, inkább egy fiús lány. 🙂

Sziasztok, fiút kreáltam magamból egy progival. 
Semleges neműnek identikálom magamat.
PEACE yesheart

Sziasztok, újra fent van a weboldalam, mely az étkezéssel, mozgással és fogyással fog foglalkozni, de közösségi rész, chat, fórum is található rajta.

Aki szeretne jöjjön bátran és regisztráljon!

http://www.proana.hu

Köszönöm Mindenkinek!

Néha van a szomorúságban valami katartikus (erről a Profi c. film ugrik be meg a gyönyörű zenéje) de úgy általában inkább olyan nyugodt kőarcú vagyok, de nagyon szeretek megnevettetni másokat:)

Én am szeretem a szomorú arcot, mert őszinte... és vhogy bele lehet szeretni egy olyan emberbe aki fájdalmat hordoz magában. Én nem szoktam és nem tudok (jól) mosolyogni, de nevetni szoktam, ha vmi vicces.

Mi a különbség a Szovjetnunió és Japán közt?
Japán a mosoly országa a Szovjetnunió meg a világ röheje... (a mosoly témáról jutott eszembe)
Egyébként a tettetett mosoly szerintem sem szép, de hamar észrevenni mert a szem nem mosolyog olyankor csak a száj.

búra online party ts3 most! 😀

Édi vagy... Miért kéne vigyorogni, ha "NINCS MIÉRT"???

Egyébként TE speciel nem néznél ki rosszul tőle... Én igen 🙂  még rosszabb.

Kedves vagy AS, de valahogy én azt hiszem hogy nem vagyok az a "mosolygós" alkat, jobb szeretek kilógni a sorból, a FB-on is szinte mindenki mosolyog majdnem.

A kettő nem függ össze, önmagukat rondának tartó nők is szoktak mosolyogni.

Vagy mosolyogj játszásból, ne igaziból.

Igaziból nem szeretek mosolyogni, mert úgy csúnya vagyok...

és mmi lenne ha mosolyognál is a képeken? 🙂 smink nélkül is lehet mosolyogni 🙂

Mostantól nem sminkelem magam.

Miután fent van a program, ezt érdemes beállítani: "Push to Talk":

Kérésre íme a videó, mely "step-by-step" bemutatja a TeamSpeak 3 Telepítését.

Hogy nehogy emiatt elriadjanak a regeléstől...

Most komolyan: az újonnan regisztráltaknak miért nem kell kitölteni a bem. oldalukat?

Morcos vagyok.

kiss

Ez valóban így van, köszi Kleó smileyheart

Látjuk, h fönn vagy 🙂 Mindennap.

Látom, H "rengetegen" hiányolnak engem cryingcryingcrying

Nekem is nagyon szar, főleg nyáron, mert akkor azt kell nézni h mennyien buliznak, nyaralnak, jól érzik magukat, én meg itt vagyok bezárva és nincs kivel elmenni, tehát marad a gépezés meg az idegeskedés. Télen még jobban el lehet ezt viselni

Nem vagyok jól, sőt rosszul vagyok egészségileg, de nincs reális segítség sajnos, mert mindenhez pénz kell. Aki beteg az fel is fordulhat, ha nincs pénze, ráadásul még hátrányos helyzetben is van mert munkaképtelen, pedig lehet, szeretnék dolgozni, de nem tudok... a sok gyógyszer a betegség stb már egy kicsit sok 20 éve járok a kórházba, és rosszabbul vagyok mint az elején, nem értem én már ezt, itt kinyírják az embereket vagy mi... na jó ez erős túlzás volt tudom, de most is lehet hogy még tüdőgyulladásom is van, 2 napja 38.6 volt a lázam, már csak folyamatos hőemelkedésem van, köhögök mint aki fuldoklik, és még azt mondták az ügyeleten: "A láz nem panasz." - akkor még csak az volt. Sajna elég beteg vagyok, de ebből is csak az fog lejönni, hogy mindig panaszkodom.

Nyertünk mi is, igy nem kell idegeskedni.

Újrakezdem a hallgatást.

Mégis válaszolok.

Van egy weboldalam, chat is van, lehet jelszóval védett szobákat is létrehozni, gyertek:

https://www.proana.hu

Chatbot is van, a fórum még nincs kész.

Idézet tőle: Sweet Harmony

Te is és Te sokkal szebb vagy mint én, hidd el smileyheart

Harmony, a szépség relatív. Biztos, hogy te is igazán szép vagy.
Nem a társadalmi elvárásokat, a divatlapokat kell nézni.
Egyedi vagy és megismételhetetlen.
Ezt mantrázd magadban!
Én meg nem vagyok ezógőzös, csak egy 47 éves 40 kilós, gyerekes anya.
Azt akartam még ehhez írni, hogy én is néha szépnek látom magam, néha meg nem. A tükör is csalóka, nem ítéletmondó üveg.
Minden jót neked!

Szia!

Emberek, Robotok,

én többé már nem fogok ide írni, mert be akarom bizonyítani mindenkinek, hogy képes vagyok erre, és el fogok tűnni a kommunikációból, hogy kínzóan hiányozzak nektek és ne tudjatok nélkülem meglenni.

heartheartheart

Szerintem így sugalmazod neki, hogy te vagy az alárendelt. Ilyesmi lenne jó talán:

"látom nem igazán van kedved beszélgetni" helyett "lenne kedved beszélgetni".

"jó, akkor nem zavarlak, elmentem aludni" helyett "akkor én mentem aludni, csá"

Fél 12... Holnap fél 6-kor kelek... Mégis megvárom, hogy hazaérjen és tudjunk beszélni, mert egész nap nem láttuk egymást.

Leülünk a konyhába, elkezdem mondani, erre a telefont baszkurálja. Mondom neki: látom nem igazán van kedved beszélgetni. Mire majdnemhogy leugat, hogy neki még mennyi dolga van lefekvésig, fürdés, hajmosás és kurvára nincs erre most ideje. Így is lesz vagy 1 óra, mire lefekszik. Mondom: jó, akkor nem zavarlak, elmentem aludni. Persze a szobából hallom, hogy folytatja a videók nézegetését youtube-on.

Meg vagyok én vele áldva...

Fuck

🙁

Hú, törölni szerettem volna a feltöltött képeimet a posztomból, mert mégsem tetszem magamnak rajtuk, no smink stb, ciki, nem lehetne valahogy mégis kitörölni...? Bocsánat, csak jobb retusálva... nem baj, ha nem lehet törölni, de jobb lenne.

Aranyos Tőled. 🙂 heart

Te is és Te sokkal szebb vagy mint én, hidd el smileyheart

Te tényleg. 🙂

Köszi szépen Kleó, Te is nagyon szép vagy smileyheart

Így is szép vagy!

A legutóbbi fotók retusálatlanok, bár WutaCam-mal fotóztam őket, abban van szépítő camera beépítve, de amúgy ezek érintetlen fotók 🙂

Mai táplálék-bevitelem:

Extra adag kávé, extra adag nyugtatóval. Egyszerűen... nincs étvágyam... :/

hozzánk beköltözött két hajláktalan, alig bírtuk kilakoltatni őket 😀

még a férjem véletlenül bántja őket.

éjszaka valaki rányitotta az ajtót, megkérdeztem, hogy te vagy az, Szabi, azt mondta, hogy igen az.

A szülővárosában van, ez akkora öröm számomra, hogy nem igaz. Holnap mi is megyünk, megnézzük hogyan játszik élőben a szülővárosában. Imádkozzatok, hogy a szokásosnál többet cicáztassa ki magát, illetve taknyoljon el. Jöhet egy sárga lapos hiszti is és egyéb hülyeség, meg beégés. Ja és sirjon is (ez azt jelenti hogy kapjanak ki). Linzben elég ritkán tudnak győzni. Tavaly kikaptak, ősszel döntetlent játszottak. 

Nem múlik el egyik krémtől se. Eddig volt krémem ekcémára, a mellbimbót is kentem vele és teljesen rendben volt és egy hónapja fogyott el, szerdán meg akkor feliratom, hátha jobb lesz. 

Már egy hónapja erősen viszket a mellbimbóm, semmi se használ rá, ma a legdurvább a viszketés, délután az egyik, most estére a másik és még durvábban mint délután. Ez lehet ekcéma? Ugye régebben a kezemen volt, majd később kisebb helyeken máshol is megjelent ugyanaz a szárazság, és a mellbimbóm már rohadt piros. Most már nem csak a mellbimbó meg az udvara piros, hanem kijjebb megy a pirosság és ott is nagyon viszket. Nem birom, ha vakarom, még csipni is elkezd.