Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 10 / 202Következő
Idézet tőle: Bird45

Boldog Nőnapot kívánok a hölgyeknek! 🙂

🙂

Boldog Nőnapot kívánok a hölgyeknek! 🙂

Róka!

Örülök, h jobban vagy.

Idézet tőle: Panda63

Egyre inkább úgy tűnik kár hogy nem tudtam elmenni a személyes találkozóra. Úgy legalább lenne, ha nem is barátom, de legalább ismerősöm.

Biztos lesz még találka és örülnék, ha arra eljönnél.

Sztem egy önsegítő csoport is jót tenne, kicsit többet lehetnèl emberek között és ott ismerkedni is lehet.

Vigyázzatok nagyon magatokra!!!

Szeressétek magatokat és kérjetek segítséget!!!

De régen jártam itt!

Nem tudom, hogy jó-e visszanézni.

Mikor regisztráltam, évekig nagyon szarul voltam.

3-4 éve.

Azóta a búra kb. lekerült a fejemről, de igazán jól csak viszonylag kevésszer vagyok.

Vannak dolgok, amik szerintem megmaradnak: szorongás, gyermeki lélek, dühösség, elveszettség valamennyire.

De már sokkal kevésbé vagyok elveszett, ki tudom hozni magam a mélypontokról.

Vagy képes vagyok segítséget kérni.

Egyre inkább úgy tűnik kár hogy nem tudtam elmenni a személyes találkozóra. Úgy legalább lenne, ha nem is barátom, de legalább ismerősöm.

BÚÉK 🙂 

BÚÉK! 🙂

Boldogabb új évet mindenkinek

BUÉK!laugh

Hát én jó nagy hülye vagyok! Mindenfajta kis biz baszt berendelgettem, igaz, pár 100 ft-ért, de sok kicsi sokra megy.Amit viszont biztosan tudok hogy nem kamu, mert munkatársam is már 2szer rendelt USB pendrive.512GB 2szer, vagy is 2-őt adnak, kb 2-2500 ft.Utánanéztem Magyarországon 1 db 45-200 ezer forintig van.Mondjuk nekem ennyi hely nem is kéne, nem tudnám kihasználni, filmeket soha nem veszek fel.

Szia Angel to Hell!

Mi újság? Holdfény hogy van?

Én műszaki cikket biztos nem rendelnék onnan. Talán, ha egyszer lesz pénzem kipróbálni, akkor.. De ez a veszély nem fenyeget most. 🙂

Én is valami trükköt sejtek! Magyarba legújabb telók kijönnek 200ezer felett. Onnan meg 20ezr környékén meg lehet szerezni, mégha magyar nyelvű menü nincs is, csak angol, túl szép hogy igaz legyen.Autóalkatrésznéál is látok trükköt, nem merek rendelni ilyesmit

Még nem vettem semmit wishről. Ebayről már évek óta sok mindent.

Lehet, hogy én gondolkozom egyszerűen, de nem tudom, hogy wishen hogy tudnának olcsón adni bármit is olyan minőségben mint az eredeti. Valami trükk biztos van.

Én is csak kis bisz-baszokat mertem idáig.Mindenki azt tanácsolja, műszaki cikket inkább ne.Csak bizakodtam benne, hátha valaki megerősít, hogy mégissss!  😀

Barinőmék szoktak, igaz, apróságokat, de odavannak tőle! Azt nem tom, h komolyabb dolgot szabad-e ott venni.

Van itt valaki,aki szokott vásárolgatni a Wishen, és rendelt már komolyabb dolgokat?

Jöhet az ünnepi túlélősdi.

Ja és ő is azt vallja, hogy ezeket a mániákat el kell tüntetni, és azt csak gyógyszerrel lehet, de nem erőlteti h próbáljam ki a szexet és azt mondja, úgy vagyok jó ahogy vagyok és nem vagyok átlagos, ezért nehezebben is fogadnak el. És ez igaz, szinte senki nem ért meg, nagyon kevesen vannak akik megértenek. 

Idézet tőle: Kiscsillag

Jól rémlik, h havi 1x jársz lógushoz? Ő mit mond? 

Még mindig a gyógyszeres énemmel azonosit, ekkor irtam egy hosszú szöveget a jelenlegi helyzetemről, arra nem mondott semmit, de ő is a pszichotikus csoportra küldött volt elsőnek. Nem sokat ér igy, de én elmegyek oda ha odaraknak (nem oda raktak), megnéztem ezt a metakognitiv tréninget, a feladatokat szinte hibátlanul oldottam meg amik benne voltak, kivéve a beleérző képesség, az meg nagyon nagyon nagyon nem ment. Amiket leirtak, se nagyon tudtam azonosulni, kivéve a beleérző képességgel, ebben átlagon aluli vagyok nagyon erősen. Tehát lehet onnan nagyon kilógnék, meg nagy hangsúlyt fektettek a hangokra (amiket én nem hallok, csak azt ami a valóság és amit mindenki más). A gyógyszer tönkretesz, elveszted tőle a személyiséged, egy üres senki leszel tőle (legalábbis velem ezt tette). Nem én voltam, nem lehettem önmagam mert elvesztettem azt. Ám sem engedik nagyon hogy önmagam lehessek és olyan lennék, már nem a saját életemet élném, de képtelen vagyok arra hogy megjátszam magam. 

Jól rémlik, h havi 1x jársz lógushoz? Ő mit mond? 

Közre játszhat abban is hogy nem tudtam megtanulni még biciklizni se?

Biztos közre játszik az is h nem sírtam fel születésnél és négy évesen tanultam meg beszélni. Nem tudom mennyi esélyem van behozni 

Idézet tőle: Nemadomfel

Linzer!

Most utána olvastam a feltételezett diagodnak, és azt írja, sok esetben nincs magas IQ. Az összes többi jellemző igaz lehet rád. Szakember kéne hogy diagnosztizáljon.Ne haragudj, hogy ezt mondom, de olyan mintha a szellemi fejlődésben, leragadtál volna, és ez a korábban említett diagokra jellemző.

De nem is értem hogy lehet az hogy 120 iq-t mértek mégis olyan vagyok mint egy fogyatékos. Egyszer azt mondják hogy egyetemen lenne a helyem, más meg fogyatékosokhoz hasonlít. Nem is lehetek szellemileg visszamaradott mert volt hogy szó szerint felmondtam cikkeket amik a mániáimhoz kapcsolodtak, dátumokat és szülinapokat jegyzek meg, amiket más nem és sokszor rá is csodálkoznak. És stb. Akkor ez hogy lehet, meg gyerekkorom óta ez van, akkor még a szálloda szobákat is megjegyeztem mármint a számát? Most meg már nem utazunk. Meg miben nyilvánul meg h szellemileg vissza vagyok maradva? Mert úgy tekintenek rám mint egy óvodásra? Csak a szar helyeken van ez amúgy és általában olyan helyeken dolgozom ahol nyolc általánossal rendelkező emberek vannak és fúrják egymást. Ha olyan visszamaradott vagyok hogy tudtam leérettségizni és három szakmát szerezni amikből 4-5-re levizsgáztam. 

Ám az aspergerben pont h magas vagy átlagos iq van.

De lehetek pszichotikus, skizofrén is, nekem mindegy csak tudjam h mi miatt van ez. 

Linzer!

Most utána olvastam a feltételezett diagodnak, és azt írja, sok esetben nincs magas IQ. Az összes többi jellemző igaz lehet rád. Szakember kéne hogy diagnosztizáljon.Ne haragudj, hogy ezt mondom, de olyan mintha a szellemi fejlődésben, leragadtál volna, és ez a korábban említett diagokra jellemző.

töröltem.

Ismét él a fogyókúrás (proana) oldalam is:

http://www.proana.hu

Gyertek, motiváljuk egymást!
Persze csak óvatosan és bizonyos határokon belül 🙂

Az új rádió műsorokat az alábbi linkre kattintva találjátok:

https://www.bura.hu/radio

Ebből érdekes a "bántás" rész.

Mit érzel bántásnak, nem reagálod-e túl a dolgokat, a bántást mennyire provokáltad ki esetleg aktív vagy passzív magatartással.

Ha úgy látod, hogy jogosan háborodsz fel, akkor nincs nagy baj, enyhe nárcizmus, ez még belefér.

Ha hisztis viselkedést tapasztalsz magadon, az lehet a mélyebb nárcisztikus vonásokra utaló jel.

Szerintem.

A magadat többre tartás nem olyan veszélyes, inkább legyen ez, mint egy befelé fordult negatív önértékelési zavar.

De ez is szerintem, nem vagyok praktizáló terapeuta.

Csak az is pl, hogy haragot érzek az emberek iránt akik bántottak és ezért bosszút akarok állni, és magamat helyezem előtérbe, és a saját magam csodálója vagyok és nem az embereknek akarok megfelelni, hanem magamnak, és nagy az egóm is, csak ezt titkolom, de többre tartom magamat mint bárkit a világon.

A nárcisztikus definíciójából, leírásából mennyit látsz magadra érvényesnek, illőnek?

Szerintetek én nárcisztikus vagyok...?

smileyyes

Olyan vicces tud lenni.

Majd megpukkad, hogy nem kötök mindent az orrára.

Van, hogy rendesen megsértődik, mint egy durcás kisgyerek és félrevonul. 😀

Az jó, hogy fel tudod bosszantani viszonzásul a hülyeségeiért. 🙂

Idézet tőle: Artifical Skizo

Nő vagy pasi főnök?

Férfi... Próbálok vele tisztelettel beszélni, a kora alapján a nagyapám is lehetne

Nő vagy pasi főnök?

Okoskodik... Szereti hangoztatni a véleményét akármiről, mindenről. És mindig azt hiszi, neki van igaza. Mindenben! Amit én mondok az tuti hülyeség... szerinte.

És mikor valamibe (emiatt) nem avatom be, először nagyon próbálkozik, de a végére látványosan meg tud sértődni. Viszont mikor így megsértődik azt imádom... 😀 Látszik rajta hogy bosszantja, hogy valamit nem tud. 😀

Mivel csesztet? 🙁

Valaki nem tud valamit Spellbound-ról?

Régen járt fel ide, azt hiszem a nickjét már törölték.

Él még az a srác...?

Idézet tőle: CsakEgyValaki

Szurkoljatok, hogy legyen továbbra is lelki erőm elviselni a főnököm csesztetését és ne bezárjak, hanem tudjam magam tartani a tiszteletteljes, káromkodásmentes, ugyanakkor határozott és hideg "kiállok magamért" és "nem veszem fel" stílushoz. Mint akire nincs semmiféle hatással a mondandója. Érzem, hogy belül összeomlok, de nem akarom, hogy ez érződjön a tekintetemen és a hangomon. Keménynek akarok tűnni, mégha belül haldoklom is.

Szurkolok! 🙂

Szurkoljatok, hogy legyen továbbra is lelki erőm elviselni a főnököm csesztetését és ne bezárjak, hanem tudjam magam tartani a tiszteletteljes, káromkodásmentes, ugyanakkor határozott és hideg "kiállok magamért" és "nem veszem fel" stílushoz. Mint akire nincs semmiféle hatással a mondandója. Érzem, hogy belül összeomlok, de nem akarom, hogy ez érződjön a tekintetemen és a hangomon. Keménynek akarok tűnni, mégha belül haldoklom is.

fanni_v írja a Klubszoba chaten, hogy nem tud üzenetet küldeni. Nem a telefon kódos részt hagyta ki?

Én is szeretem Kockanadrágot. Bár nem néztem jó ideje, csak olvastam nemrég, hogy musical is készült belőle.

ha így van, sajnálom, mert imádjuk a csajokkal.

Olyan ez, mint amikor a homokórán nem pereg a homok.

Pont ma dúdoltam ezt és eltűnődtema  szövegen.

"Szeretném a  homoórát megállítani, szeretném az emlékeim elfelejteni.... "

( ha sikerülne tiszta lappal peregne tovább) de a homokóra csak pereg pereg ( létezés folytatódiok, így hát kedves tovább szenvedek.)

Nem tudom miért ez jutott eszembe, amikor jó napom volt a kedélyjavítómtól, mert végre 6!!!!!

Elmentem 12 lépcsős csopiba és mindenkit kiröhögtem mgamaban hogy milyen lúzerek. Közben ott ültem én is, ez gáz.

Meghalt a Spongyabob Kockanadrág atyja, Stephen Hillenburg.

Ki lakik odalent, kit rejt a víz...

ElőzőOldal 10 / 202Következő