OFF
Idézet tőle: Pre-mortem ekkor: 2018.11.27., 18:08Néha nem csak a szavak fogynak el, hanem a gondolatok is.....áldott állapot ez. kússol az egó, a rutin kiesik a ciklúsból, a lélek nyúgovóra tér...áldott állapot ez.
Néha nem csak a szavak fogynak el, hanem a gondolatok is.....áldott állapot ez. kússol az egó, a rutin kiesik a ciklúsból, a lélek nyúgovóra tér...áldott állapot ez.
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.11.26., 15:07Ady Endre
Akik mindig elkésnek
Mi mindig mindenről elkésünk,
Mi biztosan messziről jövünk.
Fáradt, szomoru a lépésünk.
Mi mindig mindenről elkésünk.
Meghalni se tudunk nyugodtan.
Amikor már megjön a Halál,
Lelkünk vörösen lángra lobban.
Késő az álmunk, a sikerünk,
Révünk, nyugalmunk, ölelésünk,
Ady Endre
Akik mindig elkésnek
Mi biztosan messziről jövünk.
Fáradt, szomoru a lépésünk.
Amikor már megjön a Halál,
Lelkünk vörösen lángra lobban.
Késő az álmunk, a sikerünk,
Révünk, nyugalmunk, ölelésünk,
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.11.22., 17:37Töröltem.
Töröltem.
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.11.20., 16:10Én megy bemegyeka lányomért, erre azt mondja, a tanár üvöltött az osztállyal és földhöz vágta a radírját dühből! Hát ez nem esett jól...
Én megy bemegyeka lányomért, erre azt mondja, a tanár üvöltött az osztállyal és földhöz vágta a radírját dühből! Hát ez nem esett jól...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.20., 14:53A szürke idő is unmotivál, meg itt nincs feloltva a mennyezeti lámpa, csak az asztali ad világítást. 🙂
De megyek haza negyed 5 körül, csak otthon meg mást kellene csinálni, nem bemászni az ágyba és úgy maradni 1-2-3 órát.
A szürke idő is unmotivál, meg itt nincs feloltva a mennyezeti lámpa, csak az asztali ad világítást. 🙂
De megyek haza negyed 5 körül, csak otthon meg mást kellene csinálni, nem bemászni az ágyba és úgy maradni 1-2-3 órát.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.19., 20:12Nem baj, most van egy nagy tábla Milkám, 2 csíkot ettem meg belőle eddig csak. Keresztbe csíkot természetesen. 🙂
Nem baj, most van egy nagy tábla Milkám, 2 csíkot ettem meg belőle eddig csak. Keresztbe csíkot természetesen. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.11.19., 20:00Idézet tőle: Artifical SkizoRám telepedett a borongósság.
És még gesztenye nyomorgatóm sincs.
Sebaj, ládd-e, anyámnak van (krumplinyomó), oszt mégis villával nyomkodja szét a gesztenyemasszát...
Idézet tőle: Artifical SkizoRám telepedett a borongósság.
És még gesztenye nyomorgatóm sincs.
Sebaj, ládd-e, anyámnak van (krumplinyomó), oszt mégis villával nyomkodja szét a gesztenyemasszát...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.18., 21:32Igen, egy liter pattogatott kukoricát, közben megnéztem A hetedik pecsét c. film felét. 🙂
Elég régi, meg fekete-fehér, ami depisebbé teszi.
Az a baj, hogy még mindig éhes vagyok. 🙁
Igen, egy liter pattogatott kukoricát, közben megnéztem A hetedik pecsét c. film felét. 🙂
Elég régi, meg fekete-fehér, ami depisebbé teszi.
Az a baj, hogy még mindig éhes vagyok. 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.18., 20:12Lusta voltam lemmeni pizzáért, meg, hogy nem leszek éhes, de persze a fürdő után kijön a szemem annyira ennék valamit.
Lusta voltam lemmeni pizzáért, meg, hogy nem leszek éhes, de persze a fürdő után kijön a szemem annyira ennék valamit.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.11.18., 20:02Persze.. puding próbája az evés..
De sokszor valaki sérül..
Képtelennek lenni és nem akarni, ég és föld..
Persze.. puding próbája az evés..
De sokszor valaki sérül..
Képtelennek lenni és nem akarni, ég és föld..
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.18., 18:57Az más, ha valami miatt nem tudtál jó amya lenni, mert korlátozva voltál anyagi téren, betegség miatt, mások által stb., de a szándék benned volt.
Az más, ha valami miatt nem tudtál jó amya lenni, mert korlátozva voltál anyagi téren, betegség miatt, mások által stb., de a szándék benned volt.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.11.18., 18:54Igen.
Az enyém 2 éves korig nevelő szülőknel volt, nem tudtam róla gondoskodni. Nem nem akartam. Akartam én.
(...) ettől rossz lennék? A "képtelenségtől"? (a gyerek tartast fizettem rendben, látogattam, mindent amit kellett csináltam)
Most így Agobri férje kapcsán böfög fel a múlt ezen része.
Igen.
Az enyém 2 éves korig nevelő szülőknel volt, nem tudtam róla gondoskodni. Nem nem akartam. Akartam én.
(...) ettől rossz lennék? A "képtelenségtől"? (a gyerek tartast fizettem rendben, látogattam, mindent amit kellett csináltam)
Most így Agobri férje kapcsán böfög fel a múlt ezen része.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.18., 18:46A vér szerinti szülő nem sokat ér, ha a gyerekét állatként kezeli, mondjuk veri vagy terrorizálja. Mint ahogy akkor sem, ha leszarja és a gyerek nem jár iskolába, és emiatt kerül el onnan pl. intézetbe. Az sem előnyös, ha az életében minden bajért a gyereket hibáztatja és rombolja az önbecsülését.
Ilyen esetekben jobb a profi nevelőszülő, akit legalább felkészítenek a gyereknevelésre és ellenőriznek, nem csak csináltak egy gyereket vagy többet, mert éppen úgy adódott de nem tudnak vele mit kezdeni - mint a rossz vérszerintiek.
A vér szerinti szülő nem sokat ér, ha a gyerekét állatként kezeli, mondjuk veri vagy terrorizálja. Mint ahogy akkor sem, ha leszarja és a gyerek nem jár iskolába, és emiatt kerül el onnan pl. intézetbe. Az sem előnyös, ha az életében minden bajért a gyereket hibáztatja és rombolja az önbecsülését.
Ilyen esetekben jobb a profi nevelőszülő, akit legalább felkészítenek a gyereknevelésre és ellenőriznek, nem csak csináltak egy gyereket vagy többet, mert éppen úgy adódott de nem tudnak vele mit kezdeni - mint a rossz vérszerintiek.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.11.18., 18:35Mondjuk te ebben talán tudsz nyilatkozni: tegyük fel vernek egy gyereket. Hol jobb: nevelő szülöknel családból kiemelve vagy a bantalmazo szülőnel csak mert vér szerinti?
Nehéz ez, az örök kétségek jól csinálod e. A szülőseged. Nyilván adott pillanatban legjobb tudásod szerint. Utólag meg így is úgy is van ok egy terápiás kezelésre...
A lelkem kiteszem, de néha kevés vagyok ehhez Igaz senki nem vár csodát tőlem akinek számít a véleménye.
Ő maga fogja megmondani milyen volt az én gyerekemnek lenni és nem árt mindenre felkeszulni...
Mondjuk te ebben talán tudsz nyilatkozni: tegyük fel vernek egy gyereket. Hol jobb: nevelő szülöknel családból kiemelve vagy a bantalmazo szülőnel csak mert vér szerinti?
Nehéz ez, az örök kétségek jól csinálod e. A szülőseged. Nyilván adott pillanatban legjobb tudásod szerint. Utólag meg így is úgy is van ok egy terápiás kezelésre...
A lelkem kiteszem, de néha kevés vagyok ehhez Igaz senki nem vár csodát tőlem akinek számít a véleménye.
Ő maga fogja megmondani milyen volt az én gyerekemnek lenni és nem árt mindenre felkeszulni...
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.11.18., 18:251. Nem is élnék. Ez sem feltétlenül olyan szörnyű opció, reálisan tekintve
2. Nem egy 5 centis nyílt sebbel probalnek itt egy hozzá tartozót segíteni hanem nezhetnem a tv-t is. De úgyis fekszem
3. Nem is lenne gyerekem. Egy sem. Szörnyű lenne
4. Nem velem élne, legalábbis, elviselhető lenne bár nagyon fájdalmas de neki lehet jobb élete lenne ezt nem tudhatjuk
Ilyenek.
1. Nem is élnék. Ez sem feltétlenül olyan szörnyű opció, reálisan tekintve
2. Nem egy 5 centis nyílt sebbel probalnek itt egy hozzá tartozót segíteni hanem nezhetnem a tv-t is. De úgyis fekszem
3. Nem is lenne gyerekem. Egy sem. Szörnyű lenne
4. Nem velem élne, legalábbis, elviselhető lenne bár nagyon fájdalmas de neki lehet jobb élete lenne ezt nem tudhatjuk
Ilyenek.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.11.18., 17:51Általában gondoltam de persze nyilván szűk körben is érdemes.
Nekünk más lenne az életünk ha én utána járok ennek annak évekkel ezelőtt, ahelyett hogy próbálgatok. Utólag már azt gondolom hiába, de lehet hogy jobb is így, legalábbis lehetett volna rosszabb. Hipotézisek alapján élni egy életet nagy tévedésbe is torkollhat! Ha akkor makacsabb vagyok vagy ha nem hallgatok másra esetleg kezembe veszem az irányítást, most más lenne, de mondom, nem feltétlenül jobb. Utólag könnyű okosnak lenni.
Általában gondoltam de persze nyilván szűk körben is érdemes.
Nekünk más lenne az életünk ha én utána járok ennek annak évekkel ezelőtt, ahelyett hogy próbálgatok. Utólag már azt gondolom hiába, de lehet hogy jobb is így, legalábbis lehetett volna rosszabb. Hipotézisek alapján élni egy életet nagy tévedésbe is torkollhat! Ha akkor makacsabb vagyok vagy ha nem hallgatok másra esetleg kezembe veszem az irányítást, most más lenne, de mondom, nem feltétlenül jobb. Utólag könnyű okosnak lenni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.18., 17:24Persze, tudom. Erre azért vannak dierktíváim, nem ígérgetek felelőtlenül, és nem hazudok érzelmeket szex miatt. 🙂
Persze, tudom. Erre azért vannak dierktíváim, nem ígérgetek felelőtlenül, és nem hazudok érzelmeket szex miatt. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.18., 17:16A trial and error nem egy jó módszer. Ha csak magamról lenne szó nem érdekelne, de egy másik emberrel, esetleg az érzéseivel nem szórakozok.
A trial and error nem egy jó módszer. Ha csak magamról lenne szó nem érdekelne, de egy másik emberrel, esetleg az érzéseivel nem szórakozok.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.11.18., 16:51Mindenkinek jó ha tudja magáról mire van szüksége 🙂 önismeret. Na és trial and error azaz próba cseresznye.
Én 6.hete vagyok fekvő beteg, szinte teljesen, a műtét miatt. Biztosan tudom van élet így is de jobb rohangálni meg dolgozni. Ugyanakkor van időm rendszerezni az elmém, céljaim, és persze kiderült kire lehet számítani. Mérföld kő, így is mondható...
Mindenkinek jó ha tudja magáról mire van szüksége 🙂 önismeret. Na és trial and error azaz próba cseresznye.
Én 6.hete vagyok fekvő beteg, szinte teljesen, a műtét miatt. Biztosan tudom van élet így is de jobb rohangálni meg dolgozni. Ugyanakkor van időm rendszerezni az elmém, céljaim, és persze kiderült kire lehet számítani. Mérföld kő, így is mondható...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.18., 11:07Nekem maximum barátnő jellegű társra van igényem, aki barát is egyben (tehát a szexen kívül is van, ami összetart minket). Egy rokonomat sem kedvelem annyira, hogy az ünnepi és egyéb protokoll látogatásokon kívül huzamosabb ideig elviseljem feszkó nélkül.
Ezért lakok egyedül, lakhatnék nagybátyámnál (1,5 szintes családi ház) vagy apámnál is (üres a lakótelepi két félszoba), vagy valami összeköltözős kapcsolattal.
Nekem maximum barátnő jellegű társra van igényem, aki barát is egyben (tehát a szexen kívül is van, ami összetart minket). Egy rokonomat sem kedvelem annyira, hogy az ünnepi és egyéb protokoll látogatásokon kívül huzamosabb ideig elviseljem feszkó nélkül.
Ezért lakok egyedül, lakhatnék nagybátyámnál (1,5 szintes családi ház) vagy apámnál is (üres a lakótelepi két félszoba), vagy valami összeköltözős kapcsolattal.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.11.15., 19:56.. (:
.. (:
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.11.15., 19:18Mások közt éppúgy lehetsz egyedül
Mások közt éppúgy lehetsz egyedül
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.11.15., 19:02Én nem feltétlenül társra gondolok, lehet nem együtt élni, "csak" együtt lakni valakivel. Szülő, testvér, gyerek, barát, barátnő, haver... Csak ne kelljen egyedül lenni. Ami nem azt jelenti, hogy folyton egymás fenekében kell lógni, csak mindig ott legyen valaki a "közelben".
Én nem feltétlenül társra gondolok, lehet nem együtt élni, "csak" együtt lakni valakivel. Szülő, testvér, gyerek, barát, barátnő, haver... Csak ne kelljen egyedül lenni. Ami nem azt jelenti, hogy folyton egymás fenekében kell lógni, csak mindig ott legyen valaki a "közelben".
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.15., 00:14Most válaszoltam a kcs-ben. 🙂 De akkor maradjunk itt.
Értelek, de erre nincs racionális válasz. Igénylem nagyon a társat, de tudom, hogy ez az igény elmúlik pár hét alatt, és "miért van itt mindig amikor egyedül lennék" érzéssé alakul. Szegény lánnyal csesznék ki, mert azt hinné, benne van valami hiba.
Most válaszoltam a kcs-ben. 🙂 De akkor maradjunk itt.
Értelek, de erre nincs racionális válasz. Igénylem nagyon a társat, de tudom, hogy ez az igény elmúlik pár hét alatt, és "miért van itt mindig amikor egyedül lennék" érzéssé alakul. Szegény lánnyal csesznék ki, mert azt hinné, benne van valami hiba.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.11.13., 19:03Két szőke beszélget.
– Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra!
– És nem volt nagyon drága?
– De igen, de hát elvégre egyszer élünk!
Két szőke beszélget.
– Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra!
– És nem volt nagyon drága?
– De igen, de hát elvégre egyszer élünk!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.13., 13:50Egyszer így költöttem el még fiatalabb koromban vagy 80 ezret LEGO-ra.
Most meg nézegetem a modellvasút online boltot...
Egyszer így költöttem el még fiatalabb koromban vagy 80 ezret LEGO-ra.
Most meg nézegetem a modellvasút online boltot...