Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 11 / 202Következő

Néha nem csak a szavak fogynak el, hanem a gondolatok is.....áldott állapot ez. kússol az egó, a rutin kiesik a ciklúsból, a lélek nyúgovóra tér...áldott állapot ez.

Ady Endre

Akik mindig elkésnek

Mi mindig mindenről elkésünk,

Mi biztosan messziről jövünk.

Fáradt, szomoru a lépésünk.

Mi mindig mindenről elkésünk.

Meghalni se tudunk nyugodtan.

Amikor már megjön a Halál,

Lelkünk vörösen lángra lobban.

Meghalni se tudunk nyugodtan.

Mi mindig mindenről elkésünk,

Késő az álmunk, a sikerünk,

Révünk, nyugalmunk, ölelésünk,

Mi mindig mindenről elkésünk.

Töröltem.

Mostanában már iszok vizet is pedig. 🙁

Kevesebb kóla! Az elem jó.

Van ilyen csuklós mérőm, és azt írja 156/93/66

Cseréljek benne elemet?

mert most tanulnak olvasni másodikosok és nem úgy megy ahogy kéne nekik.

Miért ordított velük?

Én megy bemegyeka  lányomért, erre azt mondja, a tanár üvöltött az osztállyal és földhöz vágta a radírját dühből! Hát ez nem esett jól...

A szürke idő is unmotivál, meg itt nincs feloltva a mennyezeti lámpa, csak az asztali ad világítást. 🙂

De megyek haza negyed 5 körül, csak otthon meg mást kellene csinálni, nem bemászni az ágyba és úgy maradni 1-2-3 órát.

az jó! 🙂

Én most mindenféle gyóccer nélkül is ülve alszok. indecision

Temporális atipusos bélműködésem van este óta a kukoricától. cheeky

Nem bírom a tömény édeset nagy dózisban.

Ugyan! Csak kicsit hizlal.

Attól inzulin sokkot kapnék. 🙂

😀 nagy tábla hosszában... 😀

Nem baj, most van egy nagy tábla Milkám, 2 csíkot ettem meg belőle eddig csak. Keresztbe csíkot természetesen. 🙂

Eléggé gusztustalan lesz...

Próbáltam én is ezt a villás metódust, de tömör lett az egész dolog. 🙁

Idézet tőle: Artifical Skizo

Rám telepedett a borongósság.

És még gesztenye nyomorgatóm sincs.

Sebaj, ládd-e, anyámnak van (krumplinyomó), oszt mégis villával nyomkodja szét a gesztenyemasszát...

Rám telepedett a borongósság.

És még gesztenye nyomorgatóm sincs.

Igen, egy liter pattogatott kukoricát, közben megnéztem A hetedik pecsét c. film felét. 🙂

Elég régi, meg fekete-fehér, ami depisebbé teszi.

Az a baj, hogy még mindig éhes vagyok. 🙁

És? Ettél valamit?

Lusta voltam lemmeni pizzáért, meg, hogy nem leszek éhes, de persze a fürdő után kijön a szemem annyira ennék valamit.

Persze.. puding próbája az evés..

De sokszor valaki sérül..

Képtelennek lenni és nem akarni, ég és föld..

Miért fújom magam mindig szemen a dezodorral? wink

Az más, ha valami miatt nem tudtál jó amya lenni, mert korlátozva voltál anyagi téren, betegség miatt, mások által stb., de a szándék benned volt.

Igen. 

Az enyém 2 éves korig nevelő szülőknel volt, nem tudtam róla gondoskodni. Nem nem akartam. Akartam én. 

(...) ettől rossz lennék? A "képtelenségtől"? (a gyerek tartast fizettem rendben, látogattam, mindent amit kellett csináltam)

Most így Agobri férje kapcsán böfög fel a múlt ezen része. 

A vér szerinti szülő nem sokat ér, ha a gyerekét állatként kezeli, mondjuk veri vagy terrorizálja. Mint ahogy akkor sem, ha leszarja és a gyerek nem jár iskolába, és emiatt kerül el onnan pl. intézetbe. Az sem előnyös, ha az életében minden bajért a gyereket hibáztatja és rombolja az önbecsülését.

Ilyen esetekben jobb a profi nevelőszülő, akit legalább felkészítenek a gyereknevelésre és ellenőriznek, nem csak csináltak egy gyereket vagy többet, mert éppen úgy adódott de nem tudnak vele mit kezdeni - mint a rossz vérszerintiek.

Mondjuk te ebben talán tudsz nyilatkozni: tegyük fel vernek egy gyereket. Hol jobb: nevelő szülöknel családból kiemelve vagy a bantalmazo szülőnel csak mert vér szerinti?

Nehéz ez, az örök kétségek jól csinálod e. A szülőseged. Nyilván adott pillanatban legjobb tudásod szerint. Utólag meg így is úgy is van ok egy terápiás kezelésre... 

A lelkem kiteszem, de néha kevés vagyok ehhez  Igaz senki nem vár csodát tőlem akinek számít a véleménye. 

Ő maga fogja megmondani milyen volt az én gyerekemnek lenni és nem árt mindenre felkeszulni... 

1. Nem is élnék. Ez sem feltétlenül olyan szörnyű opció, reálisan tekintve  

2. Nem egy 5 centis nyílt sebbel probalnek itt egy hozzá tartozót segíteni hanem nezhetnem a tv-t is. De úgyis fekszem  

3. Nem is lenne gyerekem. Egy sem. Szörnyű lenne 

4. Nem velem élne, legalábbis, elviselhető lenne bár nagyon fájdalmas  de neki lehet jobb élete lenne ezt nem tudhatjuk

Ilyenek. 

Miben lett volna más?

Általában gondoltam de persze nyilván szűk körben is érdemes. 

Nekünk más lenne az életünk ha én utána járok ennek annak évekkel ezelőtt, ahelyett  hogy próbálgatok. Utólag már azt gondolom hiába, de lehet hogy jobb is így, legalábbis lehetett volna rosszabb. Hipotézisek alapján élni egy életet nagy tévedésbe is torkollhat! Ha akkor makacsabb vagyok vagy ha nem hallgatok másra esetleg kezembe veszem az irányítást, most más lenne, de mondom, nem feltétlenül jobb. Utólag könnyű okosnak lenni. 

Persze, tudom. Erre azért vannak dierktíváim, nem ígérgetek felelőtlenül, és nem hazudok érzelmeket szex miatt. 🙂

Jó szempont. De van amit csak kipróbálva lehet és nem, nem játékból. 

A trial and error nem egy jó módszer. Ha csak magamról lenne szó nem érdekelne, de egy másik emberrel, esetleg az érzéseivel nem szórakozok.

Mindenkinek jó ha tudja magáról mire van szüksége 🙂 önismeret. Na és trial and error azaz próba cseresznye.

Én 6.hete vagyok fekvő beteg, szinte teljesen, a műtét miatt. Biztosan tudom van élet így is de jobb rohangálni meg dolgozni. Ugyanakkor van időm rendszerezni az elmém, céljaim, és persze kiderült kire lehet számítani. Mérföld kő, így is mondható... 

Nekem maximum barátnő jellegű társra van igényem, aki barát is egyben (tehát a szexen kívül is van, ami összetart minket). Egy rokonomat sem kedvelem annyira, hogy az ünnepi és egyéb protokoll látogatásokon kívül huzamosabb ideig elviseljem feszkó nélkül.

Ezért lakok egyedül, lakhatnék nagybátyámnál (1,5 szintes családi ház) vagy apámnál is (üres a lakótelepi két félszoba), vagy valami összeköltözős kapcsolattal.

.. (:

Egyedül nem, persze magányosan igen.

Mások közt éppúgy lehetsz egyedül

Én nem feltétlenül társra gondolok, lehet nem együtt élni, "csak" együtt lakni valakivel. Szülő, testvér, gyerek, barát, barátnő, haver... Csak ne kelljen egyedül lenni. Ami nem azt jelenti, hogy folyton egymás fenekében kell lógni, csak mindig ott legyen valaki a "közelben".

Most válaszoltam a kcs-ben. 🙂 De akkor maradjunk itt.

Értelek, de erre nincs racionális válasz. Igénylem nagyon a társat, de tudom, hogy ez az igény elmúlik pár hét alatt, és "miért van itt mindig amikor egyedül lennék" érzéssé alakul. Szegény lánnyal csesznék ki, mert azt hinné, benne van valami hiba.

Akkor ûgyse ėrtjük egymåst...

Kleóóóó 🙂

"Ez sem, de egyedül sem... hogy vagy el? Sosem fogom megérteni."

Hm? 🙂

+ porcukor + tejszínhab

Két szőke beszélget.
– Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra!
– És nem volt nagyon drága?
​​​​​​​​​​​​​​– De igen, de hát elvégre egyszer élünk!

Egyszer így költöttem el még fiatalabb koromban vagy 80 ezret LEGO-ra.

Most meg nézegetem a modellvasút online boltot...

ElőzőOldal 11 / 202Következő