OFF
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.13., 13:49Rám tört a kilátástalanság és a YOLO egyszerre. Le kellene adni a tárcámat valakinél, meg az otthon tárolt pénzemet is gyorsan megőrzésre. 🙁
Rám tört a kilátástalanság és a YOLO egyszerre. Le kellene adni a tárcámat valakinél, meg az otthon tárolt pénzemet is gyorsan megőrzésre. 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.10., 13:41Sikerült a takarítás.
Csak párszor kiabáltam, de akkor nagyon.
- amikor rájöttem felsöprés után, hogy nincs itthon felmosószer (cif-fel mostam fel múltkor is már, de elfelejtettem).
- mikor eltört a felmosó rúdja a tövénél.
- mikor majdnem a lábamra esett a szemetesvödör az asztalról, aminek támasztva megpróbáltam szigetelőszalag és fakanál segítségével megjavítani.
Még az erkélyt kellene felmosni, de az ráér, meg akkora széles mint a nagyszoba. Majd holnap, ha süt a nap.
Sikerült a takarítás.
Csak párszor kiabáltam, de akkor nagyon.
- amikor rájöttem felsöprés után, hogy nincs itthon felmosószer (cif-fel mostam fel múltkor is már, de elfelejtettem).
- mikor eltört a felmosó rúdja a tövénél.
- mikor majdnem a lábamra esett a szemetesvödör az asztalról, aminek támasztva megpróbáltam szigetelőszalag és fakanál segítségével megjavítani.
Még az erkélyt kellene felmosni, de az ráér, meg akkora széles mint a nagyszoba. Majd holnap, ha süt a nap.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.10., 10:14Ej, sok dolgom lenne. 🙁
Felmosni a lakást.
Elmenni boltba (addig szárad).
Kitisztítani a projektor porszűrőjét (leszedni a helyéről, majd utána visszatenni és megint beállítani a macerás).
Játszani a kb. 10 félbehagyott játékkal, amit félbehagytam.
Haladni a weboldal projektemmel.
Ej, sok dolgom lenne. 🙁
Felmosni a lakást.
Elmenni boltba (addig szárad).
Kitisztítani a projektor porszűrőjét (leszedni a helyéről, majd utána visszatenni és megint beállítani a macerás).
Játszani a kb. 10 félbehagyott játékkal, amit félbehagytam.
Haladni a weboldal projektemmel.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.10., 09:35Profilképet váltottam, mert egy lány azt írta, megijedt a világító szeműtől.
Ez még az az alufólia sisak és szemüveg, amit akkor csináltam anno, mikor az agyamban lévő negatív dolgokat éppen valamiféle sugárzásnak, UFO manipulációnak gondoltam. 😀
Profilképet váltottam, mert egy lány azt írta, megijedt a világító szeműtől.
Ez még az az alufólia sisak és szemüveg, amit akkor csináltam anno, mikor az agyamban lévő negatív dolgokat éppen valamiféle sugárzásnak, UFO manipulációnak gondoltam. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.10., 08:06Szegény nő.
Az egyik barát-barátnőm pár éve tanult meg vezetni, és néha beültem én is a kocsiba. Nagyon féltem, de nem mondtam neki vagy mutattam ki. Volt, hogy este átmentünk a szembe sávba, meg lefulladt neki a lámpánál, eltévesztette a balra fordulást és ment egyenesen a kereszteződésben - mehettünk vissza egy nagy körrel. 🙂
De inkább azt mondtam neki, hogy milyen ügyes és ilyesmik.
Utasnak lenni szeretek, ha valaki gyakorlott vezető. Én csak szimulátorokban tudok autót vezetni. 🙂
Szegény nő.
Az egyik barát-barátnőm pár éve tanult meg vezetni, és néha beültem én is a kocsiba. Nagyon féltem, de nem mondtam neki vagy mutattam ki. Volt, hogy este átmentünk a szembe sávba, meg lefulladt neki a lámpánál, eltévesztette a balra fordulást és ment egyenesen a kereszteződésben - mehettünk vissza egy nagy körrel. 🙂
De inkább azt mondtam neki, hogy milyen ügyes és ilyesmik.
Utasnak lenni szeretek, ha valaki gyakorlott vezető. Én csak szimulátorokban tudok autót vezetni. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.09., 21:16Amúgy elfogyott, és nem tervezek venni megint.
A pia mit terápia nem jött be, nem lennék jó alkoholista. Intenzíven hat, de rövid ideig, és nem vidám leszek hanem inkább szentimentális. Az meg nem kell, pláne ha fáj tőle a gyomrom is.
Kérek ajánlatokat új vidámító búfelejtő terápiára.
Eszem ezt az orbáncfüvet, de nem hat. Lehet, hogy hamisítvány és csak placebózok vele itt már 3 hete.
Amúgy elfogyott, és nem tervezek venni megint.
A pia mit terápia nem jött be, nem lennék jó alkoholista. Intenzíven hat, de rövid ideig, és nem vidám leszek hanem inkább szentimentális. Az meg nem kell, pláne ha fáj tőle a gyomrom is.
Kérek ajánlatokat új vidámító búfelejtő terápiára.
Eszem ezt az orbáncfüvet, de nem hat. Lehet, hogy hamisítvány és csak placebózok vele itt már 3 hete.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.09., 04:53Vodka + monster fél hatkor.
A pénteki lány tegnap megint kért anyagi supportot, én pedig adtam.
Mondta, hogy átjön hozzám bújni ma vagy holnap, de szerintem csak azért, mert azt gondolja valamivel legalább meghálálja a supportálást. Mondtam neki, hogy begyulladt a fogam (ami igaz is) és inkább egyedül lennék. Nincs szükségem fizetett kapcsolatra, de megbántani sem akarom, van elég baja az életében.
Most könnyezek, de fogalmam sincs miért... 10 perc alatt sikerült kijavítani a félregépeléseket.
Szerkesztés: ja és róla álmodtam, hogy valami házában voltam, és ott volt 2 másik pasija is, én meg nem foglalkoztam a dologgal, mert hogy az ő dolga, az ő élete. A kapcsolatunk laza mivolta ellenére azért megvisel, ha nem is mondom el neki.
Vodka + monster fél hatkor.
A pénteki lány tegnap megint kért anyagi supportot, én pedig adtam.
Mondta, hogy átjön hozzám bújni ma vagy holnap, de szerintem csak azért, mert azt gondolja valamivel legalább meghálálja a supportálást. Mondtam neki, hogy begyulladt a fogam (ami igaz is) és inkább egyedül lennék. Nincs szükségem fizetett kapcsolatra, de megbántani sem akarom, van elég baja az életében.
Most könnyezek, de fogalmam sincs miért... 10 perc alatt sikerült kijavítani a félregépeléseket.
Szerkesztés: ja és róla álmodtam, hogy valami házában voltam, és ott volt 2 másik pasija is, én meg nem foglalkoztam a dologgal, mert hogy az ő dolga, az ő élete. A kapcsolatunk laza mivolta ellenére azért megvisel, ha nem is mondom el neki.
Idézet tőle: aquark ekkor: 2018.11.08., 21:38Felkerestem egyikőtök blogját, ahol verseket találtam. Ez az Ady vers nekem az egyik kedvencem, számomra a kilátástalanság, tehetetlenség szülte dühről szól. Tetszik nektek? Mit gondoltok róla?
Megöltem egy pillangót
Megölök egy pillangót,
Óh, áldott, isteni perc,
Szent kéje az ölésnek:
Minden gyűlöletemért
Hal meg e szines féreg.
Ki várja a holnapot:
Így várja azt a holnap.
Vágjon elé a halál
Minden boldog mosolynak,
Szakadjon meg az erő
Kezdetén nagy vívásnak,
Ne legyen víg lakoma
Az élet mindig másnak.
Tűz legyen minden arany,
Minden boldog csók méreg.
Szárnyad van, csapkodsz, örülsz?
Hát ezért öllek én meg.
S boldog vagyok, mert öltem.
Felkerestem egyikőtök blogját, ahol verseket találtam. Ez az Ady vers nekem az egyik kedvencem, számomra a kilátástalanság, tehetetlenség szülte dühről szól. Tetszik nektek? Mit gondoltok róla?
Megöltem egy pillangót
Megölök egy pillangót,
Óh, áldott, isteni perc,
Szent kéje az ölésnek:
Minden gyűlöletemért
Hal meg e szines féreg.
Ki várja a holnapot:
Így várja azt a holnap.
Vágjon elé a halál
Minden boldog mosolynak,
Szakadjon meg az erő
Kezdetén nagy vívásnak,
Ne legyen víg lakoma
Az élet mindig másnak.
Tűz legyen minden arany,
Minden boldog csók méreg.
Szárnyad van, csapkodsz, örülsz?
Hát ezért öllek én meg.
S boldog vagyok, mert öltem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.08., 17:16Főztem knorr zacsis levest csirke meg húsgombóc feliratút, feldúsítottam maggi csirkekrém levessel, és beleöntöttem egy doboz zöldborsót.
Soknak tűnik, valahogy meg kellene akadályoznom, hogy addig egyem ameddig van a lábosban...
Főztem knorr zacsis levest csirke meg húsgombóc feliratút, feldúsítottam maggi csirkekrém levessel, és beleöntöttem egy doboz zöldborsót.
Soknak tűnik, valahogy meg kellene akadályoznom, hogy addig egyem ameddig van a lábosban...
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.08., 14:20Idézet tőle: Artifical SkizoÁh, nekem "szerencsére" nincs olyan leküzdhetetlen bajom, ami bármiben is gátolna vagy labilissá tenne emberek között vagy a munkahelyen. Én amolyan otthon egyedül őrjöngő / depiző dührohamos vagyok.
😀 Egyébként én is kb ez a kategória vagyok. Magamban szoktam csak forogni, de ott nagyon. Plusz legintimebb kapcsolataimban.
Viszont fogadjunk, hogy ennek ellenére hogyha bevallanám valamelyik orvosi vizsgálaton, hogy ez van, meg az van, már élből ferde szemmel néznének rám.
Idézet tőle: Artifical SkizoÁh, nekem "szerencsére" nincs olyan leküzdhetetlen bajom, ami bármiben is gátolna vagy labilissá tenne emberek között vagy a munkahelyen. Én amolyan otthon egyedül őrjöngő / depiző dührohamos vagyok.
😀 Egyébként én is kb ez a kategória vagyok. Magamban szoktam csak forogni, de ott nagyon. Plusz legintimebb kapcsolataimban.
Viszont fogadjunk, hogy ennek ellenére hogyha bevallanám valamelyik orvosi vizsgálaton, hogy ez van, meg az van, már élből ferde szemmel néznének rám.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.08., 14:17Áh, nekem "szerencsére" nincs olyan leküzdhetetlen bajom, ami bármiben is gátolna vagy labilissá tenne emberek között vagy a munkahelyen. Én amolyan otthon egyedül őrjöngő / depiző dührohamos vagyok.
Áh, nekem "szerencsére" nincs olyan leküzdhetetlen bajom, ami bármiben is gátolna vagy labilissá tenne emberek között vagy a munkahelyen. Én amolyan otthon egyedül őrjöngő / depiző dührohamos vagyok.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.08., 14:14Nem arról beszélek, hogy örülnének-e, hanem hogy szerintem mi az emberhez méltó eljárás. Ha elkúrom, szankcionálják. Amíg nem kúrom el, bízzanak bennem. Vagy ne is alkalmazzanak.
Nem arról beszélek, hogy örülnének-e, hanem hogy szerintem mi az emberhez méltó eljárás. Ha elkúrom, szankcionálják. Amíg nem kúrom el, bízzanak bennem. Vagy ne is alkalmazzanak.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.08., 14:05Én voltam egy távközlési cégnél vagy 4 évet régebben, ahol például pár ezer marketing jellegű sms automatizált kiküldése is a feladatom volt kéthetente, aminek a szövegét én állítottam össze (plusz hozzáférés a rendszerekhez), szóval ha ott felmerül valamilyen pszicho dolog, nem örültek volna. 🙂
Én voltam egy távközlési cégnél vagy 4 évet régebben, ahol például pár ezer marketing jellegű sms automatizált kiküldése is a feladatom volt kéthetente, aminek a szövegét én állítottam össze (plusz hozzáférés a rendszerekhez), szóval ha ott felmerül valamilyen pszicho dolog, nem örültek volna. 🙂
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.08., 14:01Idézet tőle: Artifical SkizoKöszi, megnyugtató. 🙂 Bár évente van kötelező vizsgálat, szóval ha lett volna belőle baj, már lett volna.
Ez a másik. 🙂
Egyébként ne hidd, hogy pl. én világgá kürtölöm a betegségeimet. Nálunk is van éves vizsgálat, na, és én tényleg "titkolom". Hogy miért? Mert nem gondolom, hogy míg felelősségteljesen tudom végezni a munkámat, addig bármi egyébhez van köze bárkinek is. Ha meg nem végzem felelősségteljesen a munkám, akkor rúgjanak ki. Nem fogok belemenni ilyen társadalmilag-stigmatizált-e-vagy-sem-ez-a-dolog-baromságokba.
Idézet tőle: Artifical SkizoKöszi, megnyugtató. 🙂 Bár évente van kötelező vizsgálat, szóval ha lett volna belőle baj, már lett volna.
Ez a másik. 🙂
Egyébként ne hidd, hogy pl. én világgá kürtölöm a betegségeimet. Nálunk is van éves vizsgálat, na, és én tényleg "titkolom". Hogy miért? Mert nem gondolom, hogy míg felelősségteljesen tudom végezni a munkámat, addig bármi egyébhez van köze bárkinek is. Ha meg nem végzem felelősségteljesen a munkám, akkor rúgjanak ki. Nem fogok belemenni ilyen társadalmilag-stigmatizált-e-vagy-sem-ez-a-dolog-baromságokba.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.08., 13:58Köszi, megnyugtató. 🙂 Bár évente van kötelező vizsgálat, szóval ha lett volna belőle baj, már lett volna.
Köszi, megnyugtató. 🙂 Bár évente van kötelező vizsgálat, szóval ha lett volna belőle baj, már lett volna.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.08., 13:52Idézet tőle: Artifical SkizoNem, kb 8 éve szedtem utoljára.
Akkor ez a sztori irreleváns. Volt egy átmeneti rossz hangulatod, a túlbuzgó orvos élből felírt egy csomóféle gyógyszert, te meg készséges állampolgár voltál. Az átmeneti rossz hangulat elszállt, azóta kutya bajod.
Arról nem is beszélve, hogy ugyan a beteg életutadban látszik, online, hogy 8 éve jártál a dokinál, de az, hogy ott pontosan mi történt, már nem nagyon. Én a minap akartam újra kikérni egy szakorvosnál egy 3 éve kiállított leletet (mert időközben elkavartam, de most szükségem lett volna rá), mire mondta, hogy nem tudja újra kiadni, mert ennyi idő után már zárolja a rendszer az adatokat, és nem tudja szabályos formátumban újranyomtatni.
Lényeg, ami lényeg: nagyon a véredet kell akarnia annak, aki ebbe a 8 éves sztoriba beleköt.
Szóval én nem nem úgy látom, hogy bármit is eltitkoltál volna...
Idézet tőle: Artifical SkizoNem, kb 8 éve szedtem utoljára.
Akkor ez a sztori irreleváns. Volt egy átmeneti rossz hangulatod, a túlbuzgó orvos élből felírt egy csomóféle gyógyszert, te meg készséges állampolgár voltál. Az átmeneti rossz hangulat elszállt, azóta kutya bajod.
Arról nem is beszélve, hogy ugyan a beteg életutadban látszik, online, hogy 8 éve jártál a dokinál, de az, hogy ott pontosan mi történt, már nem nagyon. Én a minap akartam újra kikérni egy szakorvosnál egy 3 éve kiállított leletet (mert időközben elkavartam, de most szükségem lett volna rá), mire mondta, hogy nem tudja újra kiadni, mert ennyi idő után már zárolja a rendszer az adatokat, és nem tudja szabályos formátumban újranyomtatni.
Lényeg, ami lényeg: nagyon a véredet kell akarnia annak, aki ebbe a 8 éves sztoriba beleköt.
Szóval én nem nem úgy látom, hogy bármit is eltitkoltál volna...
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.08., 13:43Idézet tőle: Artifical SkizoHát a Zoloftot meg a többit csak kaptam valamire, de mivel nem mentem vissza végül a dokihoz, így nincs róla papírom sem. 🙂
És ezeket a gyógyszereket a mai napig szeded?
Idézet tőle: Artifical SkizoHát a Zoloftot meg a többit csak kaptam valamire, de mivel nem mentem vissza végül a dokihoz, így nincs róla papírom sem. 🙂
És ezeket a gyógyszereket a mai napig szeded?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.08., 13:36Hát a Zoloftot meg a többit csak kaptam valamire, de mivel nem mentem vissza végül a dokihoz, így nincs róla papírom sem. 🙂
Hát a Zoloftot meg a többit csak kaptam valamire, de mivel nem mentem vissza végül a dokihoz, így nincs róla papírom sem. 🙂
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.08., 13:28Idézet tőle: Artifical SkizoMost volt orvosi rutin, és aláírtam a papírt, hogy nincs eltitkolt betegségem.
Rosszul emlékszem, hogy nincsen konkrét papírod a betegségedről? Ha jól emlékszem, akkor mit is titkolsz el? 😉
Idézet tőle: Artifical SkizoMost volt orvosi rutin, és aláírtam a papírt, hogy nincs eltitkolt betegségem.
Rosszul emlékszem, hogy nincsen konkrét papírod a betegségedről? Ha jól emlékszem, akkor mit is titkolsz el? 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.11.02., 08:42Miért iszik a rendőr két felest reggelire? – Mert ha egyet iszik, a gyomrát marja, ha kettőt iszik, egymást marják.
Miért iszik a rendőr két felest reggelire? – Mert ha egyet iszik, a gyomrát marja, ha kettőt iszik, egymást marják.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.02., 08:29Reggelire egy kupica vodkát hozhatok?
Betoltam 5 mikrózott virslit, kimentem az erkélyre, és iszonyat jó idő van.
Reggelire egy kupica vodkát hozhatok?
Betoltam 5 mikrózott virslit, kimentem az erkélyre, és iszonyat jó idő van.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.02., 08:12Még tudtam aludni 5-7ig kb.
Mindenfélét álmodtam, a végén menekültem valami autóval, amit beparkoltam egy magas ház fala mellé (vezetni nem tudok), valamennyire rájöttem, hogy csak álmodok és fel akartam ébredni. Mondogattam magamnak, hogy felébredés vagy valami ilyemi, és ugrálva ütögettem a lábaimat meg az arcomat, és megijedtem, hogy nem ébredek fel. Ekkor felmásztam a ház tetejére az oldalán mint az artisták, és leugrottam. Nem volt zuhanás élmény, hanem a környezet mozgott mellettem (ez amúgy a tudatos álom technika egyik eleme is, hogy az ember gyorsan forgatja a fejét, és ha a világ forog körülötte akkor álmodik). Egyenesen, amolyan vigyázz állásban estem a fejemre mint a rajzfilmben a figurák, de nem érezterm semmit, és eldőltem a hátamra, és arra gondoltam, hogy ez sem használt.
Utána valami nyilvános helyen voltam, ahol volt egy nő (akit tudtam, hogy ismerek de nem tudtam kicsoda konkrétan) két gyerekkel, és beültek ilyen teraszos kávézóba, aztán kerestem valamit de már nem tudom mit, és végül felébredtem.
Még tudtam aludni 5-7ig kb.
Mindenfélét álmodtam, a végén menekültem valami autóval, amit beparkoltam egy magas ház fala mellé (vezetni nem tudok), valamennyire rájöttem, hogy csak álmodok és fel akartam ébredni. Mondogattam magamnak, hogy felébredés vagy valami ilyemi, és ugrálva ütögettem a lábaimat meg az arcomat, és megijedtem, hogy nem ébredek fel. Ekkor felmásztam a ház tetejére az oldalán mint az artisták, és leugrottam. Nem volt zuhanás élmény, hanem a környezet mozgott mellettem (ez amúgy a tudatos álom technika egyik eleme is, hogy az ember gyorsan forgatja a fejét, és ha a világ forog körülötte akkor álmodik). Egyenesen, amolyan vigyázz állásban estem a fejemre mint a rajzfilmben a figurák, de nem érezterm semmit, és eldőltem a hátamra, és arra gondoltam, hogy ez sem használt.
Utána valami nyilvános helyen voltam, ahol volt egy nő (akit tudtam, hogy ismerek de nem tudtam kicsoda konkrétan) két gyerekkel, és beültek ilyen teraszos kávézóba, aztán kerestem valamit de már nem tudom mit, és végül felébredtem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.01., 17:36Gyerekkoromban voltam savanyú addikt, egres, c-vitamin, citromot én is nyalogattam félbevágva. 😀
Gyerekkoromban voltam savanyú addikt, egres, c-vitamin, citromot én is nyalogattam félbevágva. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.01., 17:34Nekem az, mondjuk az original, keserű csokis marcipán rúd. Az ilyen cukrozott marcipán mesefigurák azok bóvlik. A tömény a baklava, milkacsoki, mézes dió.
Nekem az, mondjuk az original, keserű csokis marcipán rúd. Az ilyen cukrozott marcipán mesefigurák azok bóvlik. A tömény a baklava, milkacsoki, mézes dió.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.01., 17:30A marcipán közepes? 😮
Amúgy én is inkább a sósra, sőt a savanyúra vagyok rábukva. Citromkarikát magában elszopogatom, és imádom. 😀 Ez a csokidolog új az életemben, jól meg is híztam.
A marcipán közepes? 😮
Amúgy én is inkább a sósra, sőt a savanyúra vagyok rábukva. Citromkarikát magában elszopogatom, és imádom. 😀 Ez a csokidolog új az életemben, jól meg is híztam.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.01., 17:25Jó nektek, én a töményen édeset kevésbé bírom. Inkább a közepes tartományt, marcipán, túrórudi.
Pisztácia és kesudió jöhet viszont tonnaszám. Meg sós pirított mandula... De rég ettem. Kis zacsiban lehetett kapni a boltban a pénztárnál.
Jó nektek, én a töményen édeset kevésbé bírom. Inkább a közepes tartományt, marcipán, túrórudi.
Pisztácia és kesudió jöhet viszont tonnaszám. Meg sós pirított mandula... De rég ettem. Kis zacsiban lehetett kapni a boltban a pénztárnál.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.01., 17:18Ne is beszéljünk csokiról. Az elmúlt kb másfél hónapban annyit ettem, hogy émelygek, ha csak rágondolok. És még mindig eszem. Most is. Csoda, hogy nem vagyok még barna színű, és nem potyognak belőlem Oreo darabkák, akárhányszor csak megszólalnék.
Ne is beszéljünk csokiról. Az elmúlt kb másfél hónapban annyit ettem, hogy émelygek, ha csak rágondolok. És még mindig eszem. Most is. Csoda, hogy nem vagyok még barna színű, és nem potyognak belőlem Oreo darabkák, akárhányszor csak megszólalnék.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.01., 16:49Miért mindig azt enne az ember, ami nincs itthon?
Füstölt sprotni, a drágábbik fajta, fej nélküli verzió...
Miért mindig azt enne az ember, ami nincs itthon?
Füstölt sprotni, a drágábbik fajta, fej nélküli verzió...
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.01., 11:15Idézet tőle: Artifical Skizo😀 Elzsibbad az ülepem. Lehet, szerzek vastagabb ülőpárnát.
😀 Hát, valamit valamiért. 😛 Eldöntheted, melyik a fontosabb: a pihent fenék vagy a pihent agy. 😀
Viccet félretéve: szerintem igen, a párnák segítenének. 🙂
Idézet tőle: Artifical Skizo😀 Elzsibbad az ülepem. Lehet, szerzek vastagabb ülőpárnát.
😀 Hát, valamit valamiért. 😛 Eldöntheted, melyik a fontosabb: a pihent fenék vagy a pihent agy. 😀
Viccet félretéve: szerintem igen, a párnák segítenének. 🙂