OFF
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.01., 10:43Próbáld ülve.
Próbáld ülve.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.11.01., 10:30Van még pár értelmesebb filmem, csak most nincs motivációm bekapcsolni az adattárolós gépemet. Bár be kéne, mert a laptop kezd betelni, át kell másolni az új cuccokat...
Mi a ****ért gátlódnak ilyen rohadtul egyszerű dolgok? Mintha fizikai fájdalom lenne megnyomni a gombot, aztán áthúzni a fileokat, és közben játszani a PS4-en.
Aludni kellene, nem is tudom, mióta vagyok ébren. Már háromszor volt álmosság roham, gyorsan rágurultam a kanapéra, de persze a 4 lépésnyi úttól felébredtem. Vagy a vízszintes helyzet a baj? Végül is a lovak gyakran alszanak állva, ki kellene próbálni. 😀
Van még pár értelmesebb filmem, csak most nincs motivációm bekapcsolni az adattárolós gépemet. Bár be kéne, mert a laptop kezd betelni, át kell másolni az új cuccokat...
Mi a ****ért gátlódnak ilyen rohadtul egyszerű dolgok? Mintha fizikai fájdalom lenne megnyomni a gombot, aztán áthúzni a fileokat, és közben játszani a PS4-en.
Aludni kellene, nem is tudom, mióta vagyok ébren. Már háromszor volt álmosság roham, gyorsan rágurultam a kanapéra, de persze a 4 lépésnyi úttól felébredtem. Vagy a vízszintes helyzet a baj? Végül is a lovak gyakran alszanak állva, ki kellene próbálni. 😀
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.11.01., 10:18Idézet tőle: Artifical SkizoMeg kellene nézni:
The greatest showman (a középső betétdal pityergős)
Hobbit váratlan utazásos 3 film (3 x 3 óra)
Mamma mia 2 (hányinger a sok semmittevő boldog ember a szép helyen)
A fiú (tudom a végét mert elmondták)
District 9 (ez még érdekelne is)
Egy szent szarvas megölése (feliratosan van meg közepes minőségben)
Az utolsó jedi meg a han solo film. (ezek esélyesek, ha elkap a filmnézős hangulat)
Meg még vagy 120 egyéb ami letöltögettem de kihagytam 6 éven keresztül.
A District 9-t ajánlom. A többi viszont csak arra jó, hogy teljen az ember élete.
Idézet tőle: Artifical SkizoMeg kellene nézni:
Az utolsó jedi meg a han solo film. (ezek esélyesek, ha elkap a filmnézős hangulat)
A District 9-t ajánlom. A többi viszont csak arra jó, hogy teljen az ember élete.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.31., 21:12Meg kellene nézni:
Meg kellene nézni:
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.31., 08:04(Két hobbim van, a marihuána szívás és kóbor macskák megmentése. A képen egy opposszum látható.)
(Két hobbim van, a marihuána szívás és kóbor macskák megmentése. A képen egy opposszum látható.)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.31., 05:38Ma elfogyasztom a maradék alkoholt, de nagyon visszafogottan, 4 részre osztva nap folyamán, a múltkori kilengés nem volt jó.
Ma elfogyasztom a maradék alkoholt, de nagyon visszafogottan, 4 részre osztva nap folyamán, a múltkori kilengés nem volt jó.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.29., 08:41Itt a hétfő, itt van ujra, s szar, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból rühellem? de rühellem.
Itt a hétfő, itt van ujra, s szar, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból rühellem? de rühellem.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.10.29., 04:08Allan Pease : Testbeszéd
Alapkönyv a témában. Nem tudom lehet-e még kapni. De azóta más szerzőktöl is jelent meg könyv hasonló címmel.
Idézet tőle: hisztiValaki tud könyvet ajánlani metakommunikáció témában?
Allan Pease : Testbeszéd
Alapkönyv a témában. Nem tudom lehet-e még kapni. De azóta más szerzőktöl is jelent meg könyv hasonló címmel.
Idézet tőle: hisztiValaki tud könyvet ajánlani metakommunikáció témában?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.28., 17:18Fáj még a gyomrom kissé, álmossághoz hasonló álmosság van rajtam, meg kidörzsöltem a szemeimet és égnek. A fülzúgás elmúlt nemrég.
Túl sok mosószert tettem a mosáshoz, és itt ülök a mosószer szagban a száradó ruhákkal.
Ettem 1 tejfölt kenyérrel, az most jó volt.
🙂
Fáj még a gyomrom kissé, álmossághoz hasonló álmosság van rajtam, meg kidörzsöltem a szemeimet és égnek. A fülzúgás elmúlt nemrég.
Túl sok mosószert tettem a mosáshoz, és itt ülök a mosószer szagban a száradó ruhákkal.
Ettem 1 tejfölt kenyérrel, az most jó volt.
🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.28., 09:05Belemnt valami a szemembe
Már kompenzálok
A dobhártya bírja tovább vagy a sennheiser?
Hú ez így bonyiult.
Belemnt valami a szemembe
Már kompenzálok
A dobhártya bírja tovább vagy a sennheiser?
Hú ez így bonyiult.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.28., 08:10Idézet tőle: Artifical SkizoHey kleó te mint professiuonal expert ez nem sok 2 óra latt reggel 6 óta?????
Vagy 7 vagy mi bvan most.
Fszam 20 prc kellett mite feltölcsem.
Soknak tűnik így hajnalban... Pláne, h még javítasz is.
Idézet tőle: Artifical SkizoHey kleó te mint professiuonal expert ez nem sok 2 óra latt reggel 6 óta?????
Soknak tűnik így hajnalban... Pláne, h még javítasz is.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.28., 07:39Hey kleó te mint professiuonal expert ez nem sok 2 óra latt reggel 6 óta?????
Hey kleó te mint professiuonal expert ez nem sok 2 óra latt reggel 6 óta?????
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.27., 19:02Nem tom, itt 2 is van 5 percen belül, de inkább ráadok 1-1 percet a mekiig. Nekem az ízlik jobban.
Nem tom, itt 2 is van 5 percen belül, de inkább ráadok 1-1 percet a mekiig. Nekem az ízlik jobban.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.27., 17:29Pedig most meghívnálak egy duipla sajtburgerre. 🙂 Hm, egy snack pack is kellene, és akkor kiütném magam estére. 😀
Pedig most meghívnálak egy duipla sajtburgerre. 🙂 Hm, egy snack pack is kellene, és akkor kiütném magam estére. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.27., 17:20Ahhoz fel kell öltözni, és elmenni a 3,5 percre lévő burgerkingbe. 🙂
Gyerekkoromban is ez volt, 3 féle kaját ettem meg. Apáméknál meg rá voltam kényszerítve a mindenféle megevésére, akkor is ha nem voltam éhes (ami csak rontotta a dolgokat). Szóval, nem tudok megenni bármit, csak amit éppen kívánok.
Ahhoz fel kell öltözni, és elmenni a 3,5 percre lévő burgerkingbe. 🙂
Gyerekkoromban is ez volt, 3 féle kaját ettem meg. Apáméknál meg rá voltam kényszerítve a mindenféle megevésére, akkor is ha nem voltam éhes (ami csak rontotta a dolgokat). Szóval, nem tudok megenni bármit, csak amit éppen kívánok.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.27., 17:11Éhes vagyok. Dupla sajtburgerre. Kettőre.
Ma még csak egy doboz füstölt sprotnit (éjjel 2 körül), két valóban kis szelet kenyeret már nem tudom mikor (medvesajt - kolbász - majonéz), meg egy banánt ettem kb. egy órája.
Van itthon kaja (kolbász, sajt, kenyér, majonéz, banán, chips, csokiskeksz, rudi), meg a változatosság kedvéért vettem egy kőrözöttet is, de undorodok mindentől, kivéve a duplasajtburit...
Éhes vagyok. Dupla sajtburgerre. Kettőre.
Ma még csak egy doboz füstölt sprotnit (éjjel 2 körül), két valóban kis szelet kenyeret már nem tudom mikor (medvesajt - kolbász - majonéz), meg egy banánt ettem kb. egy órája.
Van itthon kaja (kolbász, sajt, kenyér, majonéz, banán, chips, csokiskeksz, rudi), meg a változatosság kedvéért vettem egy kőrözöttet is, de undorodok mindentől, kivéve a duplasajtburit...
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.10.27., 16:37Vagy mosómedve is lehetne akár, de sajnos nem az :'(
Vagy mosómedve is lehetne akár, de sajnos nem az :'(
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.27., 12:02🙂
Ez amúgy milyen állatka a profil képeden? Anatómiailag tengerimalacz vagy aranyhöri lenne, de azoknak nincs ilyen hosszú farokrésze.
🙂
Ez amúgy milyen állatka a profil képeden? Anatómiailag tengerimalacz vagy aranyhöri lenne, de azoknak nincs ilyen hosszú farokrésze.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2018.10.27., 11:55Igaz, hogy ez kocsma, de ma kivételesen van kaja is.
Párolt őszi gyökérzöldségek (fehérrépa, zeller, karalábé, hagyma) barnarizzsel és kétféle sajttal összesütve.
Itt megehető.
A vörösbor fogyóban, azt hozzon a vendég 🙂
Igaz, hogy ez kocsma, de ma kivételesen van kaja is.
Párolt őszi gyökérzöldségek (fehérrépa, zeller, karalábé, hagyma) barnarizzsel és kétféle sajttal összesütve.
Itt megehető.
A vörösbor fogyóban, azt hozzon a vendég 🙂