OFF
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.27., 11:53Nem szabad. 🙂 Oda járok bevásárolni, ha kikosaraz, akkor kerülgethetem utána. Ezért nem ismerkedek munkahelyen sem, maximum puhatolódzásként írok semleges hangvételű mailt, fb üzenetet.
Esetleg meg lehet várni, és véletlenül ráköszönni, hogy jaj te vagy a pénztároslány, nagyon sietsz haza, szereted a burgerking kaját, ésatöbbi. De ma nincs kedvem hozzá.
Nem szabad. 🙂 Oda járok bevásárolni, ha kikosaraz, akkor kerülgethetem utána. Ezért nem ismerkedek munkahelyen sem, maximum puhatolódzásként írok semleges hangvételű mailt, fb üzenetet.
Esetleg meg lehet várni, és véletlenül ráköszönni, hogy jaj te vagy a pénztároslány, nagyon sietsz haza, szereted a burgerking kaját, ésatöbbi. De ma nincs kedvem hozzá.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.27., 11:40Volt egy új pénztároslány, eddig még nem láttam ott. Lívia nevű kitűzője volt, és valami folyóírás tetoválás a jobb alkarján. Szemüveg, kis hajfonat, jelentéktelen szürkelány image, ami a kedvenc típusom. Szóval szimpatizáltzam vele abban a 1,5 percben, míg kapcsolatban voltunk. Igaz csak a pénzemet akarta, mint minden pénztároslány.
(Persze a czechstreets és társoldalai alapján tudható, hogy ők szokták megnézni interneten, mit jelent a gátlásosság és a szemérmesség, ha megkérdezi tőlük valaki.)
Volt egy új pénztároslány, eddig még nem láttam ott. Lívia nevű kitűzője volt, és valami folyóírás tetoválás a jobb alkarján. Szemüveg, kis hajfonat, jelentéktelen szürkelány image, ami a kedvenc típusom. Szóval szimpatizáltzam vele abban a 1,5 percben, míg kapcsolatban voltunk. Igaz csak a pénzemet akarta, mint minden pénztároslány.
(Persze a czechstreets és társoldalai alapján tudható, hogy ők szokták megnézni interneten, mit jelent a gátlásosság és a szemérmesség, ha megkérdezi tőlük valaki.)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 18:11Még van a hűtőmben egy bontatlan 2.25literes, meg a bontott 1/6 részig tele, de azt hamar megiszom. 🙂
Még van a hűtőmben egy bontatlan 2.25literes, meg a bontott 1/6 részig tele, de azt hamar megiszom. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 18:09Adok szívesen alvás zavart, amikor arra is felébredsz ha pukizol egy közepeset, bármilyen álmosan is feküdtél le. 😀
Adok szívesen alvás zavart, amikor arra is felébredsz ha pukizol egy közepeset, bármilyen álmosan is feküdtél le. 😀
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.10.26., 18:06😀
😀
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.10.26., 18:04Egyébként nem vagyok egy nagy kóla ivós, elvagyok a vízzel. Csak most úgy megkívántam. Köszi Kleó! 🙂
Egyébként nem vagyok egy nagy kóla ivós, elvagyok a vízzel. Csak most úgy megkívántam. Köszi Kleó! 🙂
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.10.26., 18:00én soha. gyűlölöm még a szagát is.
én soha. gyűlölöm még a szagát is.
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.10.26., 17:58De meginnék most egy kólát... még akkor is, ha punnyadt. 😀 Napját nem tudom mikor ittam utoljára.
De meginnék most egy kólát... még akkor is, ha punnyadt. 😀 Napját nem tudom mikor ittam utoljára.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 17:38Nem a hűtő mellett aludtam el, hanem bementem valahogy a kisszobába, pedig nem akartam. Ez látszik abból, hogy még negyedig volt a poharam punnyadt kólával amikor felébredtem, mert írtak a csoportba facen, és csipogott a teló.
Nem a hűtő mellett aludtam el, hanem bementem valahogy a kisszobába, pedig nem akartam. Ez látszik abból, hogy még negyedig volt a poharam punnyadt kólával amikor felébredtem, mert írtak a csoportba facen, és csipogott a teló.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 13:07Na, nem lesz ma du. program, amit nem is bánok annyira. De kár volt akkor borotválkozni. Meg aludhattam volna még félig lecsúszva a kanapéról egy órácskát.
Hey girls, gyertek át filmezni meg dumcsizni, ami filmezés és dumcsizás, nem pedig bepróbálkozás...
Eh.
Iszok kólát magamhoz térni. Ha nem jövök vissza, elaludtam a hűtő mellett.
Na, nem lesz ma du. program, amit nem is bánok annyira. De kár volt akkor borotválkozni. Meg aludhattam volna még félig lecsúszva a kanapéról egy órácskát.
Hey girls, gyertek át filmezni meg dumcsizni, ami filmezés és dumcsizás, nem pedig bepróbálkozás...
Eh.
Iszok kólát magamhoz térni. Ha nem jövök vissza, elaludtam a hűtő mellett.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 06:35Eh, valamit kell csinálnom az ablakkal, bejön a zaj nagyon, télen a hidegben gondolom vetemedik és nem illeszkednek a szigetelések.
Ha nem jövök vissza 20 perc múlva, akkor leestem az asztalról miközben felmásztam rá (lemásztam róla), nekiestem az üvegnek ami szétvágta a homlokom, én nem láttam a vértől és a szoba helyett az erkélyre futottam, átestem a korláton, ráestem egy buszt váró emberre, amitől a többiek annyira megijedtek, hogy kifutottak az úttestre, de pont jött a busz és a sofőr elrántotta a kormányt, amitől beleszaladt a szemben szabályosan közlekedő benzinszállító tartálykocsiba, az felborult, a benzin lefolyt a metró építkezésre, a kocsi felrobbant, a benzin pedig a metróalagútban égve felgyújtotta a fél kerületet.
Eh, valamit kell csinálnom az ablakkal, bejön a zaj nagyon, télen a hidegben gondolom vetemedik és nem illeszkednek a szigetelések.
Ha nem jövök vissza 20 perc múlva, akkor leestem az asztalról miközben felmásztam rá (lemásztam róla), nekiestem az üvegnek ami szétvágta a homlokom, én nem láttam a vértől és a szoba helyett az erkélyre futottam, átestem a korláton, ráestem egy buszt váró emberre, amitől a többiek annyira megijedtek, hogy kifutottak az úttestre, de pont jött a busz és a sofőr elrántotta a kormányt, amitől beleszaladt a szemben szabályosan közlekedő benzinszállító tartálykocsiba, az felborult, a benzin lefolyt a metró építkezésre, a kocsi felrobbant, a benzin pedig a metróalagútban égve felgyújtotta a fél kerületet.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 06:02Hm, az elefántokat a jó memóriával szokták párosítani pedig. Mondjuk nem tudom, hogy a kis vagy a nem kis félét. 🙂
A kíváncsiság nem sajnos, hanem hasznos és jó tulajdonság. 🙂
Hm, az elefántokat a jó memóriával szokták párosítani pedig. Mondjuk nem tudom, hogy a kis vagy a nem kis félét. 🙂
A kíváncsiság nem sajnos, hanem hasznos és jó tulajdonság. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 05:53Eh.
Ezért vettem halrudat is meg olajos halat tegnap, mert mire az olajos hal pulttól elmentem a mirelit hal pultig, elfelejtettem, hogy vettem olajosat.
Meg ezért van itthon általában 2-3 féle kajából kereskedelmi mennyiség, mert elfelejtem, hogy már van a hűtőben és veszek. 🙂
Eh.
Ezért vettem halrudat is meg olajos halat tegnap, mert mire az olajos hal pulttól elmentem a mirelit hal pultig, elfelejtettem, hogy vettem olajosat.
Meg ezért van itthon általában 2-3 féle kajából kereskedelmi mennyiség, mert elfelejtem, hogy már van a hűtőben és veszek. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 05:46És a lányod manageli az állatkákat, vagy rád maradnak, mint a hajnali kuty? 🙂
A papagáj(ok) milyen tipusú(ak)?
És a lányod manageli az állatkákat, vagy rád maradnak, mint a hajnali kuty? 🙂
A papagáj(ok) milyen tipusú(ak)?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 05:35Ha nem albiban laknék, lenne 2db, macsekom. Meg 4 tengerimalacka, meg 2 papagáj. Kuty nem, az igényli az interaktív gazdit.
Ha nem albiban laknék, lenne 2db, macsekom. Meg 4 tengerimalacka, meg 2 papagáj. Kuty nem, az igényli az interaktív gazdit.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.26., 05:15Mész dolgozni?
Kiscsillag úgy látszik tud ma aludni szerencsére, mert ilyenkor már be szokott lépve lenni.
Mész dolgozni?
Kiscsillag úgy látszik tud ma aludni szerencsére, mert ilyenkor már be szokott lépve lenni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.25., 21:09Köszi. Itt most 25,5 fok van. Felnyomkodom a termót 27re és beülök egy kád forró vízbe aludni (már rámjöttek a mikroalvásos rángások, nem tudtam rendesen játszani, abba kellett hagynom).
Köszi. Itt most 25,5 fok van. Felnyomkodom a termót 27re és beülök egy kád forró vízbe aludni (már rámjöttek a mikroalvásos rángások, nem tudtam rendesen játszani, abba kellett hagynom).
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.25., 15:10Ugyan, facén sima vetítés, a negyede sem igaz. Aki valóban boldog, az megéli, és nem azzal akar többnek látszani.
Búrán nem tudom, mi a helyzet, én annyira nem olvastam még coitusról szóló beszámolókat.
Ugyan, facén sima vetítés, a negyede sem igaz. Aki valóban boldog, az megéli, és nem azzal akar többnek látszani.
Búrán nem tudom, mi a helyzet, én annyira nem olvastam még coitusról szóló beszámolókat.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.10.25., 15:05Rossz nézni,a facebook ot,burát meg ezeket a közösségi oldalakat mert mindenhol nagyrészt arról szó ki kibe szerelmes,milyen boldogak,épp kivel kuratja magát,de mikor jön el az én időm??? Soha sem 🙁
Rossz nézni,a facebook ot,burát meg ezeket a közösségi oldalakat mert mindenhol nagyrészt arról szó ki kibe szerelmes,milyen boldogak,épp kivel kuratja magát,de mikor jön el az én időm??? Soha sem 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.25., 12:24Nagyon jó, nem aludtam át a délutánt. Szándékosan nem mentem be a kisszobába aludni, mert ott sötét van és nyugi, és még mindig aludnék. Sajnos érzem is, szerintem 7 körül lesz egy alvásroham...
Megyek boltba, hozzak valakinek valamit? 🙂
El ne felejtsek egy rúd marcipánt is bezsákolni. Meg banánt. Meg csípős chipset. Fel kellene írnom, de úgyis itthon felejteném a papírt.
Nagyon jó, nem aludtam át a délutánt. Szándékosan nem mentem be a kisszobába aludni, mert ott sötét van és nyugi, és még mindig aludnék. Sajnos érzem is, szerintem 7 körül lesz egy alvásroham...
Megyek boltba, hozzak valakinek valamit? 🙂
El ne felejtsek egy rúd marcipánt is bezsákolni. Meg banánt. Meg csípős chipset. Fel kellene írnom, de úgyis itthon felejteném a papírt.
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.10.25., 08:44Köszi az együttérzést Kedves Artemis, most lett egy kevéske időm felnézni ide, anyu férje holnap megy dolgozni, én olyankor vagyok szabad, amikor nincs itthon, mert mikor itthon van, mindenben azt kell csinálnom amit mond, még ráadásul az étkezést is ő osztja be nekem, és jobb nem ellenkezni vele, mert akkor balhé van. Én is puhultam elég sokat, 57 kg vagyok most, ez köszönhető a családi kényszerevéseknek, meg a kórházi kezelésnek, feltételeknek.
Király, lesz kutyánk, de a kutyus viszont egy korábbi gazditól kerül ide hozzánk, mert az idős néni akié volt, meghalt, ezért a kutyunak hely kellett, hát mi befogadjuk, bár kinti kutya volt, de benti lesz, csak meg kell fürdetni majd stb., nem egy túl szép kuty, de irtó aranyos és szófogadó, megérdemli a jó és békés, kedves családi otthont, majd viszem sétálni, a szobámban lesz helye, nem tudom meddig és hogy fogom kibírni, de majd igyekszem kitartó lenni 🙂
Köszi az együttérzést Kedves Artemis, most lett egy kevéske időm felnézni ide, anyu férje holnap megy dolgozni, én olyankor vagyok szabad, amikor nincs itthon, mert mikor itthon van, mindenben azt kell csinálnom amit mond, még ráadásul az étkezést is ő osztja be nekem, és jobb nem ellenkezni vele, mert akkor balhé van. Én is puhultam elég sokat, 57 kg vagyok most, ez köszönhető a családi kényszerevéseknek, meg a kórházi kezelésnek, feltételeknek.
Király, lesz kutyánk, de a kutyus viszont egy korábbi gazditól kerül ide hozzánk, mert az idős néni akié volt, meghalt, ezért a kutyunak hely kellett, hát mi befogadjuk, bár kinti kutya volt, de benti lesz, csak meg kell fürdetni majd stb., nem egy túl szép kuty, de irtó aranyos és szófogadó, megérdemli a jó és békés, kedves családi otthont, majd viszem sétálni, a szobámban lesz helye, nem tudom meddig és hogy fogom kibírni, de majd igyekszem kitartó lenni 🙂
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.10.24., 05:15Sziasztok, szeretnék fórumozni, de csak jövőhéten lesz rá időm
Sziasztok, szeretnék fórumozni, de csak jövőhéten lesz rá időm
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.22., 19:56A nickjét megtaláltam, de elég régóta inaktív.
https://www.bura.hu/users/pre-mortem
A nickjét megtaláltam, de elég régóta inaktív.
https://www.bura.hu/users/pre-mortem
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.10.22., 19:16ismeri valaki PreMorten-t? Régi felhasznló.
Fel szeretném venni vele a kapcsolatot, sokat leveleztem vele annó. Aggódom érte így Znation esete után.
LÉgyszi ha valaki tud róla bármit, megköszönném.
ismeri valaki PreMorten-t? Régi felhasznló.
Fel szeretném venni vele a kapcsolatot, sokat leveleztem vele annó. Aggódom érte így Znation esete után.
LÉgyszi ha valaki tud róla bármit, megköszönném.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.22., 19:13Nem szokott, ez még a szombati buli utóhatása szerintem.
A szemceruzával már nem tudom ki által rajzolt Salvador Dali bajusz is csak tegnap este jött le teljesen.
Barátom Hitler lett, a lány akié a szemceruza volt pedig Pikachu.
Nem szokott, ez még a szombati buli utóhatása szerintem.
A szemceruzával már nem tudom ki által rajzolt Salvador Dali bajusz is csak tegnap este jött le teljesen.
Barátom Hitler lett, a lány akié a szemceruza volt pedig Pikachu.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.22., 19:07Én keverem ezt a panadol extra-val. Plusz kv. Biztosra megyek. 🙂
Ha erős a fejfájás, akkor két 150mg-s Diclac, de ezt nem ajánlgatom senkinek, én is egy migrénes ismerőstől láttam, aki kért tőlem (mindig van itthon minimum 2 dobozzal), és dobta be a kettőt simán.
Én keverem ezt a panadol extra-val. Plusz kv. Biztosra megyek. 🙂
Ha erős a fejfájás, akkor két 150mg-s Diclac, de ezt nem ajánlgatom senkinek, én is egy migrénes ismerőstől láttam, aki kért tőlem (mindig van itthon minimum 2 dobozzal), és dobta be a kettőt simán.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.22., 18:55Macskusz, front lesz az! Nekem most elég "alapos" a vashiányom (labor szerint), de nem fáj tőle a fejem.
Macskusz, front lesz az! Nekem most elég "alapos" a vashiányom (labor szerint), de nem fáj tőle a fejem.
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.10.22., 18:43Nekem ma piszkosul fájt a fejem, ledöltem, de alvás közben is fájt annyira, hogy felébredtem rá, advill ultra fortét vettem be és egy erős kávét ittam, ideiglenesen elmúlt, de jön elő megint... 🙁
Lehet h front van. egyébként mostanában nem fájt és még vashiányra gyanakszom.
Nekem ma piszkosul fájt a fejem, ledöltem, de alvás közben is fájt annyira, hogy felébredtem rá, advill ultra fortét vettem be és egy erős kávét ittam, ideiglenesen elmúlt, de jön elő megint... 🙁
Lehet h front van. egyébként mostanában nem fájt és még vashiányra gyanakszom.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.22., 18:40Elkezdett fájni a fejem, viszont a gyógyszerek csak sok kávéval hatnak - ellenben van bennem már egy fél 150mg-s Artvigil...
Mi a jobb, ha nem játszok a fejfájás miatt, vagy ha pánikolok a hatóanyagok interferenciás tüneteivel és maximum városépítőset tudok játszani, hogy elkerüljem a stresszhelyzeteket?
Elkezdett fájni a fejem, viszont a gyógyszerek csak sok kávéval hatnak - ellenben van bennem már egy fél 150mg-s Artvigil...
Mi a jobb, ha nem játszok a fejfájás miatt, vagy ha pánikolok a hatóanyagok interferenciás tüneteivel és maximum városépítőset tudok játszani, hogy elkerüljem a stresszhelyzeteket?