OFF
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.21., 16:13Itt is, újpest központ, 2 nagy bolt 3 percen belül, távolabb egy 0-24 🙂
Éhes vagyok... Két dupla sajtburgert és egy sültkrumplit kíván a szervezetem. (Burgerking 3,5 percre).
Itt is, újpest központ, 2 nagy bolt 3 percen belül, távolabb egy 0-24 🙂
Éhes vagyok... Két dupla sajtburgert és egy sültkrumplit kíván a szervezetem. (Burgerking 3,5 percre).
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.21., 15:01Már nem. Mikor állt el?
El kéne mennem a boltba, de rohadt nehéz elindulni. Holnap vajon vasárnapi nyitvatartásuk van?
Már nem. Mikor állt el?
El kéne mennem a boltba, de rohadt nehéz elindulni. Holnap vajon vasárnapi nyitvatartásuk van?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.19., 13:50Vajon egy valódi multiplex személyiségzavaros mennyire tartja hitelesnek az Ötödik Sally-t? Nekem elég mesterkéltnek, baltával faragottnak tűnt a könyv.
Vajon egy valódi multiplex személyiségzavaros mennyire tartja hitelesnek az Ötödik Sally-t? Nekem elég mesterkéltnek, baltával faragottnak tűnt a könyv.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.19., 13:09Az elgondolás nem újkeletű. Anno csigákkal is próbálták, meg ilyesmi. 😀
http://misogakazimir.weebly.com/uploads/1/4/7/3/14732496/rath-vegh_istvan-a_farao_atka.pdf
90. oldaltól, a szimpátiás világrend, a szimpátiás orrok, a csigatávíró
Az elgondolás nem újkeletű. Anno csigákkal is próbálták, meg ilyesmi. 😀
http://misogakazimir.weebly.com/uploads/1/4/7/3/14732496/rath-vegh_istvan-a_farao_atka.pdf
90. oldaltól, a szimpátiás világrend, a szimpátiás orrok, a csigatávíró
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.18., 21:26Nem... Laptop a cégtől egyik kezemben (plusz egyéb dolgok mellette a hátizsákban), másik kezemben bevásárlás (alapvető élelmiszerek, mint kóla, banán, csokis keksz). Veszek be overdose diclac150-ot, nehogy megint a fogamnál kezdjen valami begyulladni.
Nem... Laptop a cégtől egyik kezemben (plusz egyéb dolgok mellette a hátizsákban), másik kezemben bevásárlás (alapvető élelmiszerek, mint kóla, banán, csokis keksz). Veszek be overdose diclac150-ot, nehogy megint a fogamnál kezdjen valami begyulladni.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.18., 21:21Lehetséges, hogy izomláz. Olyan súlyosat cipeltél haza?
Lehetséges, hogy izomláz. Olyan súlyosat cipeltél haza?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.18., 21:16Nem tudom, azt mondanám végtag fájdalom, de a mellkasom meg a nyakam is fájt. Arra fogom, hogy cipekedtem hazafelé, és a gyors elalvás miatt az izmokból nem ment ki a tejsav, vagy efféle.
Nem tudom, azt mondanám végtag fájdalom, de a mellkasom meg a nyakam is fájt. Arra fogom, hogy cipekedtem hazafelé, és a gyors elalvás miatt az izmokból nem ment ki a tejsav, vagy efféle.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.18., 21:09Mitől fájsz?
Mitől fájsz?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.10.18., 21:04Most ébredtem fel 4 óra szakaszos alvásból, és fáj mindenem. Már múlik, de totyogtam mint egy kacsával keresztezett vénember.
Most ébredtem fel 4 óra szakaszos alvásból, és fáj mindenem. Már múlik, de totyogtam mint egy kacsával keresztezett vénember.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.18., 18:42Idézet tőle: KleóÉn csak iszom meg alszom. Később iszok meg alszok. Aztán ha megundorodtam a piától, csak alszom... és álmodok.
És miről álmodsz?
Idézet tőle: KleóÉn csak iszom meg alszom. Később iszok meg alszok. Aztán ha megundorodtam a piától, csak alszom... és álmodok.
És miről álmodsz?
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.10.17., 16:28Sziasztok,
van egy személyes weblapom, van chat, fórum, galéria stb., akit érdekel, nyugodtan regisztráljon, ingyenes, és ami esetleg majd fizetős lesz - ha lesz olyan - azt majd feltüntetem.
A weboldalam itt található:
http://www.valentinyimarta.huKöszönöm, aki regisztrál, kellemes időtöltést!
Sziasztok,
van egy személyes weblapom, van chat, fórum, galéria stb., akit érdekel, nyugodtan regisztráljon, ingyenes, és ami esetleg majd fizetős lesz - ha lesz olyan - azt majd feltüntetem.
A weboldalam itt található:
http://www.valentinyimarta.huKöszönöm, aki regisztrál, kellemes időtöltést!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.10.10., 17:53
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.08., 06:06Idézet tőle: LinzerCuki a macskabajusz!
Idézet tőle: Linzer
Cuki a macskabajusz!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.10.05., 06:43tegnap úgy ordítoztím az OTP-ben mint egy sakál a kerekesszékes testvéremnek egy éve nem tudom lakcimét átíratni a mostanira. minden papíron találnak hibát. Ha mást nem akkor a cimzés nem jó.Telefonon egyeztetés után gépelgette szerencsétlen a leveleint maghatalmazásaint. Nem beszélve arról hogy 20 éve megbízott OTP számlájának kezelésére. Aztán miután a csendes OTPben kiordibáltam magam ( szerencsétlen ügyintéző)kint reszkedtem az idegtől meg beszíttam két cigit meg bementem a kocsmába egy kisvodkáért.totál kiakadtam.
tegnap úgy ordítoztím az OTP-ben mint egy sakál a kerekesszékes testvéremnek egy éve nem tudom lakcimét átíratni a mostanira. minden papíron találnak hibát. Ha mást nem akkor a cimzés nem jó.Telefonon egyeztetés után gépelgette szerencsétlen a leveleint maghatalmazásaint. Nem beszélve arról hogy 20 éve megbízott OTP számlájának kezelésére. Aztán miután a csendes OTPben kiordibáltam magam ( szerencsétlen ügyintéző)kint reszkedtem az idegtől meg beszíttam két cigit meg bementem a kocsmába egy kisvodkáért.totál kiakadtam.
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.09.28., 22:14. ..
. ..
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.09.28., 18:54Aug. 28.
Együtt b@sztuk a palackot a tetves városi galambok közé, mentünk gitárboltba, vitáztunk ki kísérje ki a másikat a vonathoz a Nyugatiban. Győztél, föltettél a Pcs-i zónázóra, aztán megbeszéltünk sms-ben h friendship forever. Hogy a Halak a királyok és ha már nem leszek tanulóvezető megyek érted ...
Hol lehetsz? :((
Aug. 28.
Együtt b@sztuk a palackot a tetves városi galambok közé, mentünk gitárboltba, vitáztunk ki kísérje ki a másikat a vonathoz a Nyugatiban. Győztél, föltettél a Pcs-i zónázóra, aztán megbeszéltünk sms-ben h friendship forever. Hogy a Halak a királyok és ha már nem leszek tanulóvezető megyek érted ...
Hol lehetsz? :((
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.09.18., 08:44
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.09.17., 14:58Arra gondoltam, lehetne egy fórumrészleg a tagok képeinek. 🙂
Itt van 1 db kép rólam (mai - smink nélkül):
Arra gondoltam, lehetne egy fórumrészleg a tagok képeinek. 🙂
Itt van 1 db kép rólam (mai - smink nélkül):
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.09.17., 11:39Aki szeretne beszélgetni, chatelni, esetleg csak jelen lenni egy weboldalon, az nyugodtan regisztráljon a személyes weboldalamra:
Várlak titeket!
Aki szeretne beszélgetni, chatelni, esetleg csak jelen lenni egy weboldalon, az nyugodtan regisztráljon a személyes weboldalamra:
Várlak titeket!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.09.10., 01:06Köszi szépen Krisz, meg fogom hallgatni 🙂
Sajna - az oldalamra - eddig még senki nem regizett 🙁
Aki regisztrál, a kitöltő űrlapnál nem kell megadni a "permalink"-et vagy mit, hogy mi legyen az oldalad linkje, azt a rendszer a felhasználónevetekből generálja, lehet, ezért nem sikerült még senkinek sem regisztrálnia. Pedig megéri, mert szép képek lesznek és vannak már feltöltve 🙂
Köszi szépen Krisz, meg fogom hallgatni 🙂
Sajna - az oldalamra - eddig még senki nem regizett 🙁
Aki regisztrál, a kitöltő űrlapnál nem kell megadni a "permalink"-et vagy mit, hogy mi legyen az oldalad linkje, azt a rendszer a felhasználónevetekből generálja, lehet, ezért nem sikerült még senkinek sem regisztrálnia. Pedig megéri, mert szép képek lesznek és vannak már feltöltve 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.09.09., 17:16Esti lazulás ... gumi-relax ... 😉
Esti lazulás ... gumi-relax ... 😉
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.09.09., 13:12Sziasztok,
megnyitottam az új weboldalamat, a valentinyimarta.hu-t!!!
Gyertek regisztráljatok (aki szeretne), van chat, lesz fórum, galéria, stb.
Mostmár csak ez az egy weboldalam lesz:
Köszi, ha regisztráltok!
Szerelmes Hercegnő
Sziasztok,
megnyitottam az új weboldalamat, a valentinyimarta.hu-t!!!
Gyertek regisztráljatok (aki szeretne), van chat, lesz fórum, galéria, stb.
Mostmár csak ez az egy weboldalam lesz:
Köszi, ha regisztráltok!
Szerelmes Hercegnő
Idézet tőle: parrot ekkor: 2018.07.22., 18:42Tényleg zavaró,pár mondatot akartam leírni,az eltűnt,s az egész ugrált,közben a fórumot nem látom,mert felugrál az ablak.
Aztán csodálkoznak,hogy aggresszívan válaszolok,mert nem látják,milyen harcot folytatok itt a háttérben a technikával.
Tényleg zavaró,pár mondatot akartam leírni,az eltűnt,s az egész ugrált,közben a fórumot nem látom,mert felugrál az ablak.
Aztán csodálkoznak,hogy aggresszívan válaszolok,mert nem látják,milyen harcot folytatok itt a háttérben a technikával.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 18:22Nekem is szar.
Felugrik, h új üzim van, de nincs. Alig tudok emiatt fórumba írni mert ez a chates szar ugrik fel. Próbáltam valahogy letiltani a chat funkciót, ez sem sikerült. Írtam Krisznek chaten kb 2 hete, szóltam is (1 hete), de még nem segített.
Azóta rászoktam, hogy rendszeresen nyomkodni kell a mégse gombot.
Nekem is szar.
Felugrik, h új üzim van, de nincs. Alig tudok emiatt fórumba írni mert ez a chates szar ugrik fel. Próbáltam valahogy letiltani a chat funkciót, ez sem sikerült. Írtam Krisznek chaten kb 2 hete, szóltam is (1 hete), de még nem segített.
Azóta rászoktam, hogy rendszeresen nyomkodni kell a mégse gombot.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2018.07.22., 16:26Másoknál is lehetetlen a chat funkció??csipog,eltűnik,egy épkézláb mondatot nem tudok írni a kérdezőnek....
Másoknál is lehetetlen a chat funkció??csipog,eltűnik,egy épkézláb mondatot nem tudok írni a kérdezőnek....
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.20., 12:18Idézet tőle: MathildaZnationnak (remélem, rátalál itt, a szakember fórumába nem mernék bepofátlankodni):
Egymáshoz passzoló személyiségzavarok
Nem standardizálható az, hogy a személyiségzavarosok közül ki kivel boldogul, azonban megfigyelhetők komplementer konstellációk. Az emberek általában az úgynevezett énállapot alapján választanak magunknak párt, barátot, partnert, feleséget, szeretőt, ami azt jelenti, hogy a választott másik valahogy egészítse ki a választó felet. Legyen vele (érettség és belső rendezettség tekintetében) körülbelül egy szinten. Pszichológiai közhely, hogy a kontrollt általában magánál tudni szerető, nárcisztikus (férfi) szívesen választ alkatában inkább dependens (nőt), ugyanakkor igaz az is, hogy nárcisztikus és (a látszat ellenére) önmagában, saját értékeiben bizonytalan nő szeret ambiciózus férfit választani, hogy becsvágyát a férfi karrierépítésén keresztül élhesse meg. Éretlen és identitásukban bizonytalan emberek hajlamosak olyan párt választani, aki mindebben az ellenkezőjüknek látszik, nemre való tekintet nélkül. A nárcisztikus férfiakat le tudják nyűgözni a kicsit hiszteroid nők, míg a depressziós férfiak elolvadnak a szorongó nők kezességétől, szolgálatkészségétől. Ezeket a konstellációkat lehetne sokáig árnyalgatva sorolni, a lényeg azonban az illeszkedés minősége, amelyet mindig a két érintett fél személyiségbeli érettsége határoz meg. Éretlen személyiségek esetén ugyanis nagy az esély arra, hogy pont az éretlenség lesz az összetartó erő. Ez elsülhet jól is, és rosszul is. Abban a pillanatban ugyanis, ha valamelyik fél változni kezd, és ebben a másik nem követi, ott a kapcsolati egyensúly felbomlik, és (többnyire) gyötrelmes játszmák hosszú sora következik.
Forrás: http://upszi.hu/cikk/nagy_mazli_egy_jol_figyelo_anya
Köszönöm!
Rátaláltam végül,nagy nehezen.Azt hiszem a "mázli egy jól figyelő anya" fogalmától a párkapcsolatokat illetően hirtelen világgá is szaladtam.:) És én nem is annyira a személységzavarokra vagyok ,voltam kíváncsi,hanem konkrét diagnózisok párosítására.Nálam azért kicsit több van mint "személyiségzavar."
Idézet tőle: MathildaZnationnak (remélem, rátalál itt, a szakember fórumába nem mernék bepofátlankodni):
Nem standardizálható az, hogy a személyiségzavarosok közül ki kivel boldogul, azonban megfigyelhetők komplementer konstellációk. Az emberek általában az úgynevezett énállapot alapján választanak magunknak párt, barátot, partnert, feleséget, szeretőt, ami azt jelenti, hogy a választott másik valahogy egészítse ki a választó felet. Legyen vele (érettség és belső rendezettség tekintetében) körülbelül egy szinten. Pszichológiai közhely, hogy a kontrollt általában magánál tudni szerető, nárcisztikus (férfi) szívesen választ alkatában inkább dependens (nőt), ugyanakkor igaz az is, hogy nárcisztikus és (a látszat ellenére) önmagában, saját értékeiben bizonytalan nő szeret ambiciózus férfit választani, hogy becsvágyát a férfi karrierépítésén keresztül élhesse meg. Éretlen és identitásukban bizonytalan emberek hajlamosak olyan párt választani, aki mindebben az ellenkezőjüknek látszik, nemre való tekintet nélkül. A nárcisztikus férfiakat le tudják nyűgözni a kicsit hiszteroid nők, míg a depressziós férfiak elolvadnak a szorongó nők kezességétől, szolgálatkészségétől. Ezeket a konstellációkat lehetne sokáig árnyalgatva sorolni, a lényeg azonban az illeszkedés minősége, amelyet mindig a két érintett fél személyiségbeli érettsége határoz meg. Éretlen személyiségek esetén ugyanis nagy az esély arra, hogy pont az éretlenség lesz az összetartó erő. Ez elsülhet jól is, és rosszul is. Abban a pillanatban ugyanis, ha valamelyik fél változni kezd, és ebben a másik nem követi, ott a kapcsolati egyensúly felbomlik, és (többnyire) gyötrelmes játszmák hosszú sora következik.
Köszönöm!
Rátaláltam végül,nagy nehezen.Azt hiszem a "mázli egy jól figyelő anya" fogalmától a párkapcsolatokat illetően hirtelen világgá is szaladtam.:) És én nem is annyira a személységzavarokra vagyok ,voltam kíváncsi,hanem konkrét diagnózisok párosítására.Nálam azért kicsit több van mint "személyiségzavar."
Idézet tőle: Mathilda ekkor: 2018.07.20., 09:44Znationnak (remélem, rátalál itt, a szakember fórumába nem mernék bepofátlankodni):
Znationnak (remélem, rátalál itt, a szakember fórumába nem mernék bepofátlankodni):
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.07.16., 10:29Tegnap este volt a tévében a Szerelmünk lapjai c. film. Nem bírtam végignézni. Annyira szép a film és olyan gyönyörű benne R. McAddams hogy már fájt.
Tegnap este volt a tévében a Szerelmünk lapjai c. film. Nem bírtam végignézni. Annyira szép a film és olyan gyönyörű benne R. McAddams hogy már fájt.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.06.26., 16:54Pl le tudná foglalni részemre az egyik hölgyet a repülős hírdetésből? Mondjuk nem tudom mit kezdenék vele
Pl le tudná foglalni részemre az egyik hölgyet a repülős hírdetésből? Mondjuk nem tudom mit kezdenék vele
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2018.06.12., 15:20Nem nagyon fogy a papír a sorszámhúzóból!!
Nem nagyon fogy a papír a sorszámhúzóból!!
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.09., 12:43Ne felejsetek el a reklámokra kattintani! 🙂 Én szorgosan kattintgatok, remélem, ti is megteszitek!!
Ne felejsetek el a reklámokra kattintani! 🙂 Én szorgosan kattintgatok, remélem, ti is megteszitek!!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2018.06.09., 09:38Kedves "Régi" Búrások!
Szeretnék egy ,hogy vagyok visszajelzést,ha lehet. By:atti
Annyi szépet csúnyát olvastam,értem meg,hogy ennyit "megérdemlek"!!!! Mert hót csend van
Kedves "Régi" Búrások!
Szeretnék egy ,hogy vagyok visszajelzést,ha lehet. By:atti
Annyi szépet csúnyát olvastam,értem meg,hogy ennyit "megérdemlek"!!!! Mert hót csend van