Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 15 / 202Következő

Itt is, újpest központ, 2 nagy bolt 3 percen belül, távolabb egy 0-24 🙂

Éhes vagyok... Két dupla sajtburgert és egy sültkrumplit kíván a szervezetem. (Burgerking 3,5 percre).

Már nem. Mikor állt el?

El kéne mennem a boltba, de rohadt nehéz elindulni. Holnap vajon vasárnapi nyitvatartásuk van?

Vajon egy valódi multiplex személyiségzavaros mennyire tartja hitelesnek az Ötödik Sally-t? Nekem elég mesterkéltnek, baltával faragottnak tűnt a könyv.

Az elgondolás nem újkeletű. Anno csigákkal is próbálták, meg ilyesmi. 😀

http://misogakazimir.weebly.com/uploads/1/4/7/3/14732496/rath-vegh_istvan-a_farao_atka.pdf

90. oldaltól, a szimpátiás világrend, a szimpátiás orrok, a csigatávíró

Ez inkább észlelés sugalmazás, de legalább haladnak. 🙂

Nem... Laptop a cégtől egyik kezemben (plusz egyéb dolgok mellette a hátizsákban), másik kezemben bevásárlás (alapvető élelmiszerek, mint kóla, banán, csokis keksz). Veszek be overdose diclac150-ot, nehogy megint a fogamnál kezdjen valami begyulladni.

Lehetséges, hogy izomláz. Olyan súlyosat cipeltél haza?

Nem tudom, azt mondanám végtag fájdalom, de a mellkasom meg a nyakam is fájt. Arra fogom, hogy cipekedtem hazafelé, és a gyors elalvás miatt az izmokból nem ment ki a tejsav, vagy efféle.

Mitől fájsz?

Most ébredtem fel 4 óra szakaszos alvásból, és fáj mindenem. Már múlik, de totyogtam mint egy kacsával keresztezett vénember.

Piáról.

Idézet tőle: Kleó

Én csak iszom meg alszom. Később iszok meg alszok. Aztán ha megundorodtam a piától, csak alszom... és álmodok. 

És miről álmodsz?

Sziasztok,

van egy személyes weblapom, van chat, fórum, galéria stb., akit érdekel, nyugodtan regisztráljon, ingyenes, és ami esetleg majd fizetős lesz - ha lesz olyan - azt majd feltüntetem.

A weboldalam itt található:

http://www.valentinyimarta.hu

Köszönöm, aki regisztrál, kellemes időtöltést!

Soha ne feledd honnan indultál mert a büdös életben se találsz vissza laugh

🙂

Idézet tőle: Vegas Baby2

Idézet tőle: Linzer

Cuki a macskabajusz! laugh

sztem is menő xdcheeky

Idézet tőle: Linzer

Cuki a macskabajusz! laugh

nem, megint írt egy levelelt a tesóm majd meglátjuk ezt postán adtuk fel

Jaj. És legalább sikerült elintézni?

oh...

tegnap úgy ordítoztím az OTP-ben mint egy sakál a kerekesszékes testvéremnek egy éve nem tudom lakcimét átíratni a mostanira. minden papíron találnak hibát. Ha mást nem akkor a cimzés nem jó.Telefonon egyeztetés után gépelgette szerencsétlen a leveleint maghatalmazásaint. Nem beszélve arról hogy 20 éve megbízott OTP számlájának kezelésére. Aztán miután a csendes OTPben kiordibáltam magam ( szerencsétlen ügyintéző)kint reszkedtem az idegtől meg beszíttam két cigit meg bementem a kocsmába egy kisvodkáért.totál kiakadtam.

. .. 

https://youtu.be/bSMf0hwGErQ

Hol lehetsz '?

Legalább a jogsi sikerült? laugh

Aug. 28.

Együtt b@sztuk a palackot a tetves városi galambok közé, mentünk gitárboltba, vitáztunk ki kísérje ki a másikat a vonathoz a Nyugatiban. Győztél, föltettél a Pcs-i zónázóra, aztán megbeszéltünk sms-ben h friendship forever. Hogy a Halak a királyok és ha már nem leszek tanulóvezető megyek érted ...

https://youtu.be/NiwqRSCWw2g

Hol lehetsz? :((

Utoljára: mit szeretnél itt?

Arra gondoltam, lehetne egy fórumrészleg a tagok képeinek. 🙂

Itt van 1 db kép rólam (mai - smink nélkül):

Aki szeretne beszélgetni, chatelni, esetleg csak jelen lenni egy weboldalon, az nyugodtan regisztráljon a személyes weboldalamra:

Várlak titeket!

Mik a pszichés összeomlás jelei? 

Köszi szépen Krisz, meg fogom hallgatni 🙂

Sajna - az oldalamra - eddig még senki nem regizett 🙁

Aki regisztrál, a kitöltő űrlapnál nem kell megadni a "permalink"-et vagy mit, hogy mi legyen az oldalad linkje, azt a rendszer a felhasználónevetekből generálja, lehet, ezért nem sikerült még senkinek sem regisztrálnia. Pedig megéri, mert szép képek lesznek és vannak már feltöltve 🙂

heart

Esti lazulás ... gumi-relax ... 😉

Sziasztok,

megnyitottam az új weboldalamat, a valentinyimarta.hu-t!!!

Gyertek regisztráljatok (aki szeretne), van chat, lesz fórum, galéria, stb.

Mostmár csak ez az egy weboldalam lesz:

Köszi, ha regisztráltok!

Szerelmes Hercegnő

Tényleg zavaró,pár mondatot akartam leírni,az eltűnt,s az egész ugrált,közben a fórumot nem látom,mert felugrál az ablak.

Aztán csodálkoznak,hogy aggresszívan válaszolok,mert nem látják,milyen harcot folytatok itt a háttérben a technikával.cool

Nekem is szar.

Felugrik, h új üzim van, de nincs. Alig tudok emiatt fórumba írni mert ez a chates szar ugrik fel. Próbáltam valahogy letiltani a chat funkciót, ez sem sikerült. Írtam Krisznek chaten kb 2 hete, szóltam is (1 hete), de még nem segített.

Azóta rászoktam, hogy rendszeresen nyomkodni kell a mégse gombot.

Másoknál is lehetetlen a chat funkció??csipog,eltűnik,egy épkézláb mondatot nem tudok írni a kérdezőnek....

Oh, értem. Ill. természetesen nyilván nem, de ez most nem fontos 🙂 🙂 🙂

Idézet tőle: Mathilda

Znationnak (remélem, rátalál itt, a szakember fórumába nem mernék bepofátlankodni):

Egymáshoz passzoló személyiségzavarok

Nem standardizálható az, hogy a személyiségzavarosok közül ki kivel boldogul, azonban megfigyelhetők komplementer konstellációk. Az emberek általában az úgynevezett énállapot alapján választanak magunknak párt, barátot, partnert, feleséget, szeretőt, ami azt jelenti, hogy a választott másik valahogy egészítse ki a választó felet. Legyen vele (érettség és belső rendezettség tekintetében) körülbelül egy szinten. Pszichológiai közhely, hogy a kontrollt általában magánál tudni szerető, nárcisztikus (férfi) szívesen választ alkatában inkább dependens (nőt), ugyanakkor igaz az is, hogy nárcisztikus és (a látszat ellenére) önmagában, saját értékeiben bizonytalan nő szeret ambiciózus férfit választani, hogy becsvágyát a férfi karrierépítésén keresztül élhesse meg. Éretlen és identitásukban bizonytalan emberek hajlamosak olyan párt választani, aki mindebben az ellenkezőjüknek látszik, nemre való tekintet nélkül. A nárcisztikus férfiakat le tudják nyűgözni a kicsit hiszteroid nők, míg a depressziós férfiak elolvadnak a szorongó nők kezességétől, szolgálatkészségétől. Ezeket a konstellációkat lehetne sokáig árnyalgatva sorolni, a lényeg azonban az illeszkedés minősége, amelyet mindig a két érintett fél személyiségbeli érettsége határoz meg. Éretlen személyiségek esetén ugyanis nagy az esély arra, hogy pont az éretlenség lesz az összetartó erő. Ez elsülhet jól is, és rosszul is. Abban a pillanatban ugyanis, ha valamelyik fél változni kezd, és ebben a másik nem követi, ott a kapcsolati egyensúly felbomlik, és (többnyire) gyötrelmes játszmák hosszú sora következik.

Forrás: http://upszi.hu/cikk/nagy_mazli_egy_jol_figyelo_anya

Köszönöm!

Rátaláltam végül,nagy nehezen.Azt hiszem a "mázli egy jól figyelő anya" fogalmától a párkapcsolatokat illetően hirtelen világgá is szaladtam.:) És én nem is annyira a személységzavarokra vagyok ,voltam kíváncsi,hanem konkrét diagnózisok párosítására.Nálam azért kicsit több van mint "személyiségzavar."

Znationnak (remélem, rátalál itt, a szakember fórumába nem mernék bepofátlankodni):

Egymáshoz passzoló személyiségzavarok

Nem standardizálható az, hogy a személyiségzavarosok közül ki kivel boldogul, azonban megfigyelhetők komplementer konstellációk. Az emberek általában az úgynevezett énállapot alapján választanak magunknak párt, barátot, partnert, feleséget, szeretőt, ami azt jelenti, hogy a választott másik valahogy egészítse ki a választó felet. Legyen vele (érettség és belső rendezettség tekintetében) körülbelül egy szinten. Pszichológiai közhely, hogy a kontrollt általában magánál tudni szerető, nárcisztikus (férfi) szívesen választ alkatában inkább dependens (nőt), ugyanakkor igaz az is, hogy nárcisztikus és (a látszat ellenére) önmagában, saját értékeiben bizonytalan nő szeret ambiciózus férfit választani, hogy becsvágyát a férfi karrierépítésén keresztül élhesse meg. Éretlen és identitásukban bizonytalan emberek hajlamosak olyan párt választani, aki mindebben az ellenkezőjüknek látszik, nemre való tekintet nélkül. A nárcisztikus férfiakat le tudják nyűgözni a kicsit hiszteroid nők, míg a depressziós férfiak elolvadnak a szorongó nők kezességétől, szolgálatkészségétől. Ezeket a konstellációkat lehetne sokáig árnyalgatva sorolni, a lényeg azonban az illeszkedés minősége, amelyet mindig a két érintett fél személyiségbeli érettsége határoz meg. Éretlen személyiségek esetén ugyanis nagy az esély arra, hogy pont az éretlenség lesz az összetartó erő. Ez elsülhet jól is, és rosszul is. Abban a pillanatban ugyanis, ha valamelyik fél változni kezd, és ebben a másik nem követi, ott a kapcsolati egyensúly felbomlik, és (többnyire) gyötrelmes játszmák hosszú sora következik.

Forrás: http://upszi.hu/cikk/nagy_mazli_egy_jol_figyelo_anya

Tegnap este volt a tévében a Szerelmünk lapjai c. film. Nem bírtam végignézni. Annyira szép a film és olyan gyönyörű benne R. McAddams hogy már fájt.

Pl le tudná foglalni részemre az egyik hölgyet a repülős hírdetésből? Mondjuk nem tudom mit kezdenék vele

Jó lenne végre valami a biológiai léten kívül is 

Nem nagyon fogy a papír a sorszámhúzóból!!

Ne felejsetek el a reklámokra kattintani! 🙂 Én szorgosan kattintgatok, remélem, ti is megteszitek!!

...

Kedves "Régi" Búrások!

Szeretnék egy ,hogy vagyok visszajelzést,ha lehet. By:atti

Annyi szépet csúnyát olvastam,értem meg,hogy ennyit "megérdemlek"!!!! Mert hót csend van

hova vezet ez az út?

ElőzőOldal 15 / 202Következő