Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 16 / 202Következő

"Az emberek, beleértve magamat is, naívak. A médiának hatalma van.  Ha a tévében mondták vagy az újság is megírta biztos hogy úgy is van. Ebből élünk..."

Meg a rádió. 

Na ezért nem élek egyikkel sem. Amit meg kell tudni, azt megtudom az udvaron vagy az utcán. 

Na mindegy. Rágcsálok egy kis rivot...

Az emberek, beleértve magamat is, naívak. A médiának hatalma van.  Ha a tévében mondták vagy az újság is megírta biztos hogy úgy is van. Ebből élünk....

Idézet tőle: heimweh.

rákattintottam erre a vagyokneked.hu bannerre. elképesztő, hogy képesek az ügynökségektől beszerezhető leggiccsesebb, legnyilvánvalóbban "műanyag" képeket odarakni a sikertörténeteket taglaló szövegek mellé. ennyire sokan vannak még akik az ilyeneket beveszik? 

Én a bránereket, izé... bannereket nem nyitom meg, jó az oldalt futó hirdi. Legalább megtudtam, hogy megint divat a maxiszoknya (is). De azért maradok a nadrágnál, kényelmesebb benne az élet.

rákattintottam erre a vagyokneked.hu bannerre. elképesztő, hogy képesek az ügynökségektől beszerezhető leggiccsesebb, legnyilvánvalóbban "műanyag" képeket odarakni a sikertörténeteket taglaló szövegek mellé. ennyire sokan vannak még akik az ilyeneket beveszik? 

Idézet tőle: dopamin

Azt ne találtam , de itt utánna kérdezhetsz : http://www.feldmarintezet.hu/kapcsolat

Köszönöm!

Azt ne találtam , de itt utánna kérdezhetsz : http://www.feldmarintezet.hu/kapcsolat

Ki tudja, hogy valaha ez működött-e és ha igen, mikortól meddig? 

http://weborvos.hu/lapszemle/varat-magara-feldmar-menedekhaza-163682

Linzer! Sokat beszéltünk már erről.Én segítenék neked.Tehát.:

A fórumozó--- lányokat,nőket---- kérdezném,mert ezen agyalunk már egy ideje,hogy a képen látható sztárfocistának 1.:van -e barátnője? 2.:van e valamilyen betegsége, agyi rendellenessége,miért hord nőies ruhákat,és kiegészítőket,milyen a nemi irányultsága?Osztrák a neve Xaver Schlager, 20 éves (lehetséges,hogy egy 20 éves sztárnak nincsen barátnője, 2,2 milliárd forint a becsült értéke,ennyiért lehetne kivásásrolni a salzburg-tól ahol most játszik elvileg,ezek után hívhatjuk sztárnak?) , mérleg a horoszkópja,és valószínűleg van valami ritka születési rendellenessége az agyával,ami nem betegség,de ritka, az agyféltekék közti dominancia nem egyértelműen alakult ki nála,ez a feltételezés.

Csak szerintem lett lepukkantabb? Nézzétek meg az április 8-i képet és videót. 

https://www.youtube.com/watch?v=K513HKOb3mA

0:15-től van ő.

És a május 13-it.

https://www.youtube.com/watch?v=JZrxPZ2stX4

9:34-től

Csak szerintem pukkant le egy hónap alatt? Mi a véleményetek?

🙂

Mi a felirat felül és mi a felirat alul? 

(Tudom, fogjam be. devil )

elég veszélyes helyzetben vagyok mégpedig kommunikációt szeretnék hát ez gáz. én csak úgy nem szoktam csipogni de most hogy itt vagyok kéne valami apróság pl ez saját késztméní persze azóta agyon lopták

szal van benned szeretet ? Vagy csak vágysz rá?

na bekenek egy kávét áldassék annak a személynek a szive, lelke zuzája aki kb két főzet kávéval is megitatott kb 2 hónapja 😀

Új bejegyzés 

https://kislinzer.blogspot.hu/2018/05/rapid-wien-red-bull-salzburg-1-4-eloben.html

Idézet tőle: Kleó

Inkább no comment.

Lehet, hogy minden ennyit ér, amit megállapított.

Jah... 

Inkább no comment.

Lehet, hogy minden ennyit ér, amit megállapított.

arthritis mall. sin.? – ezt fordította le Dopamin

És a fáslizást nem mondta az orvos?!

Igen, gondoltam. 

Nem mondta... 

arthritis mall. sin.? – ezt fordította le Dopamin

És a fáslizást nem mondta az orvos?!

Idézet tőle: palack

murray head

anyukám ép túljegelte a lábát és a sérülési jegelést meg kellett műteni, az hamar helyre jött. vigyáznék a jegeléssel, a biztonság kedvében mert ha túl sokat hagyod jegelve megsérül, inkább kihagynám azt a jegelést.

Köszönöm. Igen, tudom, hogy vigyázni kell vele. Komoly fájdalommal jár egy idő után. Ezért kell ruhába (konyharuhába vagy törölközőbe) göngyölni és sztem egy negyed óránál tovább nem kell rajta hagyni. De lehet, hogy a jegelést most kihagyjuk. A fásli az zseniális és nem értem, miért nem jutott eszembe. 

murray head

anyukám ép túljegelte a lábát és a sérülési jegelést meg kellett műteni, az hamar helyre jött. vigyáznék a jegeléssel, a biztonság kedvében mert ha túl sokat hagyod jegelve megsérül, inkább kihagynám azt a jegelést.

könyvajánlás a gyógyuláshoz kapcsolódóan richard bartlett mátrixenergetika

nekem van egy csomó édesvíz kiadós könyvem, teli van handabandaságokkal, de van sok gyógyítós könyvük aminek a gyógyítási része bevált dolog. szoktam olvasgatni őket.

Idézet tőle: murray head

Idézet tőle: szabadesés

és ha csak úgy ledobták az ufókok?

annak mi az aszcendense? 😉

Nem tudom. 

Az feltételezi, hogy valahol máshol is van élet. 

és azt mi alapján feltételezed, hogy nem mi vagyunk MÁSHOL? 🙂

Idézet tőle: szabadesés

Nem tudom. 

Az feltételezi, hogy valahol máshol is van élet. 

kedves Linzer

nem gondoltam, hogy valaha ezen az oldalon lesz külön jelentése ennek, de...

Te nagyon beteg vagy.

remélem, a te korod viszont valóban olyan 12-14 év körüli, ahogy sejtem, mert azt még bőven ki lehet nőni.

amúgy meg mégis nyertél, mert rászántam azt a másfél percet

A holdjegye lehet az Oroszlánban HA 13 ÓRA ELŐTT született. Az aszcendense lehet Kos, Oroszlán, Nyilas. Ehhez is kellene a pontos szül. időpont. 

Lehet kérni egy pontos szül. időpontot? 🙂

gyulladásos izzületi elváltozás ( bal lábon?) nem szakadt semmi nem tört semmimez jó hír jegekhető is de nem ugy hogy ráhajontasz egy kiló jeget ha nincs borogató jégzselé otthon akkor a fagyasztott zöldborsó az igazi igazodik és persze egy ruha az alá is kell pl törcsi aztán vissza fagyaszt  ha  töbször vissza fagyaszt és nem megesz 😀 fél hónap mulva mert frankó fosti jön össze saját tapasztalat

Igen, bal lábon. 🙂

Jah, jegelés volt, lehet, folytatni kéne. Van ilyen zselénk, ami hidegen és melegen is használható asszem. 

Hát igen, még szerencse, hogy zöldborsóval történt a baleset, hússal valószínű kh. lett volna a vége... 

gyulladásos izzületi elváltozás ( bal lábon?) nem szakadt semmi nem tört semmimez jó hír jegekhető is de nem ugy hogy ráhajontasz egy kiló jeget ha nincs borogató jégzselé otthon akkor a fagyasztott zöldborsó az igazi igazodik és persze egy ruga az alá is kell pl törcsi aztán vissza fagyaszt  ha  töbször vissza fagyasztés nem megesz 😀 fél hónap mulva mert frankó fosti jön össze saját tapasztalat

viszont ha az edzésterv jó és jók az alapok akkor a nagy edzések kihagyásával nem merül mélyre a lábat meg fáslizni kell esetleg fekete nadájtővel kenni ha nagyon kék reparonnal ( vénát gyógyít) vagy amit az orvos adott. Mint csontkovács mondám akinek sok ilyen gyerek fordult meg a kezében.

Vagy küld le hozzám wink

de ha kifordítja a sérült lábát akkor kell egy hét teljes edzésszünet .

Jaj de zseni vagy!! Hát persze, fásli!! És fekete nadálytő krém. 

Köszi az ajánlatot!! 🙂

Mit jelent, hogy kifordítja? Sztem nem fordítja ki, a doki azt írta az ambuláns lapon, hogy pill. "lábujjhegyre állás kivitelezhető, a lábboltozat megtartott, klinikailag jelenleg eltérés nélkül, arthritis mall. sin.?".

viszont ha az edzésterv jó és jók az alapok akkor a nagy edzések kihagyásával nem merül mélyre a lábat meg fáslizni kell esetleg fekete nadájtővel kenni hanagyon kék reparonnal ( vénát gyógyít) vagy amit az orvos adott. Mint csontkovács mondám akinek sok ilyen gyerek fordult meg a kezében.

Vagy küld le hozzám wink

de ha kifordítja a sérült lábát akkor kell egy hét teljes edzésszünet .

Akkor EGYÁLTALÁN ne engedd. A versenyre való edzésterv egymásra épülő dolog. Erőnlétistől.

Akkor ezen még morfondírozok egy sort. 

Akkor EGYÁLTALÁN ne engedd. A versenyre való edzésterv egymásra épülő dolog. Erőnlétistől.

Lehetni lehet, csak akkor semmi értelme a versenynek 🙁

Jaj Kleó ne legyél kegyetlen. A bokája gyulladásban volt! 2 hétig nem szabadna vívnia egyáltalán! Felmentést kapott iskolai tesiből május végéig!

Te meg itt meggyőztél, hogy menjen csak edzésre... A két hét alatt még lesz 10 edzése, abból 8-ra elmegy...

(Most hétvégén is verseny, iszonyú megerőltetéssel jár természetesen.)

Lehetni lehet, csak akkor semmi értelme a versenynek 🙁

Ez olyan apámék-féle se ez, se az. A verseny szempontjából az edzőnek van igaza. Félig ne engedd, vagy edz, vagy nem.

Sztem két darab három órás edzést ki lehet hagyni. A többi napon megy...

Ez olyan apámék-féle se ez, se az. A verseny szempontjából az edzőnek van igaza. Félig ne engedd, vagy edz, vagy nem.

Hááát ... én edzenék, de mást nem biztatnék erre.

Köszi Kleó! Te már a második vagy ezen a véleményen. Akkor menjen edzeni. Arra gondoltam, nem mindennap engedem el (minden hétköznap jár). A hétfői edzések 3 órásak, azokat hagyja ki. 

Hááát ... én edzenék, de mást nem biztatnék erre.

Szóval egy izület gyulladás sztem nem játék, ha a doki azt mondja, hogy pihentetni KELL, akkor azt nem viccből mondja. 

Idézet tőle: Tündėr

Mi a legrosszabb ami tortenhet, ha tovabbra is edz, es elmegy a versenyre? Marmint egeszsegugyileg.

Szerintem akár a "karrierje" is rámehet. (Nem mintha vmi nagyon nagy eredményt várnék tőle, de sztem tehetséges.) Egyre jobb eredményeket ér el. Arra gondoltam, hogy két hetet hagyjon ki, viszont menjen el a versenyre. Ami az edzője szerint nevetséges, de szerintem nem feltétlen. Lehet, hogy abban a két hétben vmi spéci erősítő gyakorlatot végezhetne itthon. 

Mi a legrosszabb ami tortenhet, ha tovabbra is edz, es elmegy a versenyre? Marmint egeszsegugyileg.

Mit csinálnátok, ha vkinek azt mondaná az ortopéd orvos, hogy 2 hétig ne sportoljon EGYÁLTALÁN (iskolában tesiórán sem) boka problémák miatt (valószínűleg gyulladásban is volt az izület, de spontán gyógyult) és pihentesse -- az edzője meg azt mondaná, hogy nem kell most pihentetni, majd pihenteti egész nyáron -- viszont/és/de két hét múlva van az a verseny, amire egész évben várt? 

Én azt gondolom, hogy mindennél fontosabb, hogy MOST meggyógyuljon, hogy később ne legyen gond... akár visszafordíthatatlan. 

A doki ezt mondja, az edző azt mondja...

Ha már nem tippeltek, belinkelem nektek a blogomat

https://kislinzer.blogspot.hu/2018/05/elbukott-kupa-donto.html

A tegnapi meccsről, de a régebbieket is megtalálhatjátok

Idézet tőle: Tündėr

Azt elarulod miert ilyen fontos ez a srac neked? Mi lett azzal a masikkal? Bar ha jol emlékszem azt utaltad 🙂 

Felmérést csinálok

Azt elarulod miert ilyen fontos ez a srac neked? Mi lett azzal a masikkal? Bar ha jol emlékszem azt utaltad 🙂 

Idézet tőle: Linzer

Közben némi aggályom támadt. Igazából én feltettem, hogy magadról kérdeztél, de ha nem, akkor személyiségi jogokat sértünk vagy mifene...

Beszéltél az asztrológus ismerősöddel?

Nem, nem is fogok, az aggályaim miatt. 

Miféle aggályaid jézusom xddd

Leírtam. Ha nem érted, nem érted. 

személyiségi jogok pffff, mikor szemmel látható hogy egy focistáról van szó. Édes jó istenem xdd

Medve anyám... Hogy egy klasszikust idezzek...amugy nyilas! 

Közben némi aggályom támadt. Igazából én feltettem, hogy magadról kérdeztél, de ha nem, akkor személyiségi jogokat sértünk vagy mifene...

Leírtam. Ha nem érted, nem érted. 

ElőzőOldal 16 / 202Következő