Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 17 / 202Következő
Idézet tőle: murray head

Közben némi aggályom támadt. Igazából én feltettem, hogy magadról kérdeztél, de ha nem, akkor személyiségi jogokat sértünk vagy mifene...

Beszéltél az asztrológus ismerősöddel?

Na ne trollkodjátok szét, lécci. Tippeljetek inkább tovább

:DDDD

A Hoxat is es lehet az nlcafe is sorra került. De mit árthatott neki az a szegény pára?.. 

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok__8232771-szerintetek-milyen-fajta-szemelyiseg-a-kepen-lathato-ember-ranezesre

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszkop__9177255-szerintetek-mi-lehet-ennek-a-szemelynek-a-csillagjegye-elso-ranezesre

🙂

Linzer,add fel!

Idézet tőle: Tündėr

Szerintem Linzer volt mar tagja a Buranak, es egyéb portálon is felismertem. Volt mar gondja mas focistaval is...

Talan kozszereplonek minősül a srac igy lehet nem gáz ha itt tippelgetjuk a csillagjegyet stb. De hogy kissé fura az biztos... 

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszkop__8166392-mit-gondoltok-igy-ranezesre-video-alapjan-mi-lehet-tomas-rosicky-csillagjegye

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok__8171739-szerintetek-milyen-szemelyisegu-ember-lehet

a gyakorit szétbombázta már a kiscsaj 🙂

Idézet tőle: Tündėr

Szerintem Linzer volt mar tagja a Buranak, es egyéb portálon is felismertem. Volt mar gondja mas focistaval is...

Talan kozszereplonek minősül a srac igy lehet nem gáz ha itt tippelgetjuk a csillagjegyet stb. De hogy kissé fura az biztos... 

Köszönöm.

Közben némi aggályom támadt. Igazából én feltettem, hogy magadról kérdeztél, de ha nem, akkor személyiségi jogokat sértünk vagy mifene...

Mivel érdekesnek találom a válaszod megírom priviben a korát de még ne írd ide ki hagy tippeljenek a többiek

4., 6., 7. meg az uccsó.

Pl melyek azok?

Van olyan kép, ahol érettebb az arckifejezése, túl van már a kölyökkoron.

Erre kíváncsi vagyok hogy mi alapján mondod ezt. Miért nem pl 20-nak tippelted akkor vagy nem tudom? Csak érdekel hogy miért így látod ahogy mi alapján

Noha kisfiúsan néz ki, mégis több. Mondhatnám, infantilis.

Azt nem értettem hogy ha kisfiús akkor hogy lehet 30-nak tippelni? Holott aki harminc és annyinak is néz ki az már nem kisfiúsan néz ki. Ezt nem értem

Ah, vízjegy kontra tűzjegy. 🙂

Meglátjuk. Vagy nem. 

Kisfiús.

Hogy érted hogy kölykös?

Vízjegyű, leginkább Halak. Noha egyik-másik képen nagyon kölykös, megvan úgy 30.

Nem várom hogy pontosan megmondjátok. A felmérés lényege ki van hozzá a legközelebb kinek a tippje és ki mennyit téved.

Életkort nem fog tudni senki mondani. 🙂

Igen, kérlek. Hát hogy hánykor született, azt nem tudom, csak évet, hónapot, napot tudok. Majd akkor irj kiváncsi vagyok ő mit mond.

Egyébként hány évesnek tippeled? Ez is része a felmérésemnek.

Szia!

Tudni kéne a pontos szül. időpontot, hiszen nem csak a napjegy, hanem a holdjegy és az aszc. jegye is fontos ill. a szül. uralkodó. 

A tök laikus tippem Kos, Oroszlán, Nyilas. Hogy napjegy, holdjegy, aszc. vagy szül. uralkodó, nos, nem tudom. A kinézetnél tudtommal az aszc. jegye a legmérvadóbb.

Konzultáljak asztrológus barátnőmmel? 🙂 

Ő biztos megmondja. 

Sziasztok, új vagyok itt és szeretném kikérni a véleményetek. 

gy ránézésre mit gondoltok, milyen csillagjegyű lehet a képeken látható illető és szerintetek hány éves lehet? Ha leirtok egy csillagjegyet akkor miért gondoljátok, hogy az lenne neki? mi alapján? Így kép alapján mi az első benyomásátok róla, milyen ember lehet?

Bocsi a sok képért, de szerintem minél több kép, annál több segitség a válaszadáshoz. Egy felmérést csinálok, ahhoz kéne. Köszi, aki válaszol

P'csaba. Hejj

(Csak ez a pszichiátria topik van, ami szerintem a címe alapján nem túl nyerő.

https://bura.hu/forum/bajok/pszichiatria-a-halalipar )

Mivel nincs pszichiátria topik, a terápia és gyógyszer topikba meg sztem nem illik, ezért ide másolom be a cikket, szerintem nagyon jó.

https://www.nlcafe.hu/ezvan/20180430/evente-egy-osztalynyi-gyermeket-veszitunk-el-ongyilkossag-miatt-dr-balazs-judit-a-fiatalok-pszichiatriai-betegsegeirol/

„Évente egy osztálynyi gyermeket veszítünk el öngyilkosság miatt” – Dr. Balázs Judit a fiatalok pszichiátriai betegségeiről

Ez így "haljes" !De mivel nem tudom mit szeretne,maradok inkognitóban

Idézet tőle: palack

Tribute78 te vagy atti, az az Tamás?

Valóban egész sokat írtál. Én rég voltam erdőbe. Nem megyek le a város körüli erdős pusztába, mert nincs térképem hozzá. Nem lehet kapni boltokban és a jelzések elég rosszak még ha jelzés útvonalat be is tudnék szerezni. Én épp vágyom a hegyekbe.

Azért csúnyákat nem kell írni.

Szerintem játsszuk le röviden.Atti=ATH, Te Palack vagy esetleg Almakid? Én vagyok:Zombori/Gábor  Tamásról nem tudok.

Az atti Ő Atti!! Nem Tamás! Miért keresed?

Tribute78 te vagy atti, az az Tamás?

Valóban egész sokat írtál. Én rég voltam erdőbe. Nem megyek le a város körüli erdős pusztába, mert nincs térképem hozzá. Nem lehet kapni boltokban és a jelzések elég rosszak még ha jelzés útvonalat be is tudnék szerezni. Én épp vágyom a hegyekbe.

Azért csúnyákat nem kell írni.

OFF topic,elvileg ugye azt írok amit akarok.

Szóval mostanában kezdek elborulni.Távolodom az emberektől,testben és lélekben.Régebben is volt már,hogy kimentem valami erdős részre Pesten,és csak úgy mentem befelé az erdei  utakon.(Mostanában sokszor már az utakat is kerülöm,ha erdőbe megyek.)Szóval egyszer jött egy gondolat,hogy miért,minek kell kijönnöm onnan?Mintha félelmet éreztem volna,vagyis konkrétan félni kezdtem,hogy ki kell jönnöm újra a városba abból a rengetegből,és emberekkel fogok találkozni.Még a szaguk is emberi,olyan más mint amit az erdőben belélegez aki ott tartózkodik egy ideig.Ez egészen pontosan az Új Köztemető mellett történt,hogy barangoltam totál egyedül talán 2009 nyarán,és mániámmá vált,hogy azon filóztam,mi lenne ha ott,vagy amott elindulnék belefé az erdőbe,mit találnék ott?(Egyébként igazából nem szeretem az erdőt,vagyis ambivalens érzéseket táplálok az erdők iránt.) Ha már itt tartok,eszembe jutott,hogy állítólag az Amerikai hadsereg amikor Vietnamban bevetésre került,és ledobták őket a repülőről,teljesen megkattantak a dzsungel emberbarátinak egyáltalán nem mondható közegében,egyszerűen pszichikálisan felőrölte őket pusztán az ottlét...

Aztán volt,hogy felültem a Moszkva téren ,vagyis a Széna téren egy távolsági buszra,és addig mentem amíg el nem értem valami jó kis erdős részt,ott leszálltam a buszról,és egy szál pólóban rövidnadrágban víz és élelem nélkül elindultam valamerre.Eljutottam egy magaslesig,aztán kezdtem fáradni,és vissza indultam,de megint éreztem,hogy az emberi településnek ami ott volt (Páty), egészen más a levegője,mint az erdőé.És megint félelem fogott el,hogy vissza kell térnem embertársaim közé.(Vajon ők a társaim?)

Szóval ma délelőtt is elindultam,de már csak gyalog,mert történetesen már egy erdő mellett élek,és bevetettem magam az úttalan utakon.Nem sokáig jutottam,mert eléggé hiányos öltözetben voltam, a pókhálók keresztezték utatamat, a szúnyogok csíptek,ha leültem a legyek leptek , az óriási hangyák egyre közelebb keringtek  körülöttem.Nem beszélve a kullancs veszélyről.Azért leültem egy fa tövébe ,és gondolkodtam.Hallani véltem,hogy közeledik valami,mintha léptek közeledtek volna, én valami nagyobb állatra,elsőre inkább emberre tippeltem.Végül is van nálam egy vadászkés,annyira nem érzem elesettnek magam,hogy csak úgy a rengeteg közepén belefutok valakibe.Aztán a zajok,léptek nem szűntek meg,és egyszer csak látom,hogy a "ludas" egy feketerigó,aki ott túrta az avart tőlem kb. 20 méterre..Egy ideig néztem a rigót,de ő nem törődött velem,kereste az ennivalót.Azon a részen szoktam őzeket is látni, vagy nyulat,viszont vaddisznót még nem láttam.Szóval ma délelőtt annyira nem volt jó az erdőben lenni,viszont visszafelé nem éreztem azt,hogy félek kijönni onnan.Ahogy megláttam a település határát,láttam,ahogy egy anyuka futóruhában követte galoppozva a rollerező gyerekét.Eléggé divatba jött mostanában a környéken ahol élek,hogy futnak a lányok-hölgyek-asszonyok.Még sétáltam az erdő után a városban ahol élek egy km-t,aztán irány haza....Otthon felültem a kerékpáromra,és vissza az erdőbe a másik oldalon,ahol az út van.Annyira sokat jelent nekem ,egy szorongó,néhol az őrület szintjén lévő embernek,hogy ekkora szabadságom van.A kerékpár a másik "szerelmem",ahogyan gurulok,és szinte erőlködés nélkül teszek meg távokat.Ilyenkor napszemüveg van rajtam, néha baseball sapka is,és a fülemen valami mp3 lejátszó ,de hallgatni ritkán hallgatok zenét,csak úgy a fülem be van dugva a kis fülhallgatóval.Ez is megnyugtat.Sajnos a nagyvárosunkat már kerülni kényszerülök, pánikolok a tömegben.Ott már ,ahogyan a kezelőöorvosom szokta mondani, a rivotril bedobálása hozza ki az embert a pánikból.Engem a célok mozgatnak ilyenkor.Elképzelek egy utat,amin végigmegyek, és hazajutok.Erre összpontosítok,és hogy mi kell ehhez,merre menjek,milyen járműre szálljak,aztán ,és aztán merre,és mennyi pénzt dobjak a vasúti jegyautomatába.Régebben az evés kötött le,hogy na most bemegyek 'eszek egy sajtburger menüt,és akkor majd utána meg felülök a metróra,és irány a Határ út,és ott bemegyek az Europark-ba,és veszek egy olcsó energiaitalt, mert ott lehet kapni azt a fajtát abban a plázában a végében lévő szupermarketbe....Hát ez dög unalmas egy idő után.

Egy szó mint száz,nem sok közöm van már az emberek által nagybetűs ÉLET-nek nevezett valamihez.És totál-teljesen mindegy,hogy minek hívom a problémámat, milyen diagnózist aggattak rám,semmivel nem könnyebb ezáltal.Ha kórházban vagyok, egy idő után földöntúli szomorúság jön rám,kibírhatatlan állapotban jövök ki általában ,úgy várom a zárójelentést,mint a zs...k a messiást...

Könnyebb attól lesz mostanában,hogy este fogok valami italt ,mondjuk  egy alkoholmentes dobozos sört,és beveszem a gyógyszerem,és lefekszem a tiszta ágyamba,és várom az álmaimat.A legjobb álmom az szokott lenni,hogy pl. megcsókolok egy lányt.Ezt utoljára  két napja álmodtam.Ilyenkor álmomban boldog vagyok.Ez egyébként nem tudom hogyan illik bele a magamról alkotott képbe,de az álmok mindig tudnak meglepetést okozni....

Na ,itt abbahagyom!

miért keresed?

mcm te hogy vagy, mit csinálsz?

atti felhasználó szokott itt lenni?

Öreg bácsika beszélget a farkával:
- Na, idefigyelj! Együtt születtünk, együtt cseperedtünk, együtt veszítettük el a szüzességünket, együtt házasodtunk.
Nehogy már előbb dögölj meg mint én!devil

Éljen Semjén Zsolt, a rénszarvasok és mindenféle északi állatok védőszentje!

Délelőtt nem iszunk,este hét után lehet sörözni!A kígyók meg kígyóznak!

Kérném az elmúlt három nap alatt tett összes hozzászólásaim törlését Tisztelt moderátorok!

Tulajdonképpen az a problémám, hogy egy hiteles párt sem létezik mind ködösít és hülyének nézi a népet az hogy Orbán nyert csak annyi elégtételt ad, hogy most mivel magyarázza majd a kudarcait hiszen már 8 éve ő a stróman.

Szavazni meg volt az egész család, de mi van ha a számlálók ugy döntöttek új szavazatokat gyártanak itt ott jópénzért persze?

De politikáról én csak ennyit beszélek már bánom hogy írtam róla mint a kutya amelyik 9 et kölykedzet a politikával egyenlő mocskosságunak tartom az egyházi politikát. slusz témát lezártam magamban 

"Az ellenzékből bárki átvette volna a hatalmat,én tennék rá,hogy négy év után még szarabbul élnénk." - Hát ez az. Épp azt nem értem, hogy egyesek miből gondolják úgy, hogy velük jobban élnénk? Lett volna lehetőségük bizonyítani, de nem tették.

"Egyszerűen eljön a vég.Ahogy az meg van jövendölve.Matematikai alapon véget fog érni a Földi élet." ebben egyet értünk.

Idézet tőle: dopamin

politika, kesernye ébredés,

A "farhát zabálók" rá sem jönnek, hogy az gyerekeiknek már nem lesz nyugdíly meg nekik sem mert ,a gyerekeik már külföldön vannak.

Az itteni gyesesekre nyugdíjasokra már szinte senki nem dolgozik a F@sz kivan a lopás meg megy tovább törvényesen

Lopjál te is! Alapíts pártot.Most ezt megpróbálták páran,nem jött be nekik.Elviccelték a politikát akkor amikor az embereknek lefagy a mosoly az arcukról? Orbán szerintem taktikusan engedte a vicc,és kamupártokat a szavazólapokra:Hogy lássák az emberek,mekkora felelősség tudat nélkül gondolják egyesek a rendszerváltást.Ilyen apróságok vannak.Az ellenzékből bárki átvette volna a hatalmat,én tennék rá,hogy négy év után még szarabbul élnénk.Vagy államcsőd is beállhatott volna.De valaki úgyis lopni fog,ebbe törődj bele.A demokrácia mint olyan eléggé ingatag szerkezet,és ezt már korábban  sokan megértették.Vannak akik úgy gondolják,hogy ha sírva kiülnek az  Oktogonra Budapest közepén,mert nyert a fidesz, kb. 20 embert ha lehetett ott látni,aztán felkerülnek az internetre, a saját médiumuk futtatja egy kicsit a hírt,aztán minden meg van oldva.Nem üldögélni kell,hanem fel kell állni.Én azt látom ,hogy BIZONYOS emberek leültek az internethez, kiabáltak farkast mindenkire,jól kiírták magukból a szennyet,nevettek még az ország első emberén is,mert azt is meg lehet már tenni,és már azon gondolkodtak,hogy mi lesz ha ők fognak nyerni.Teljesen agyukra ment a monitor előtt üldögélés.Egymás szitkait erősítve csak egyet felejtettek el,hogy az internet az nem a valóság.Azt hitték ha kitiltják a fórumaikról azt aki mást mer mondani,akkor minden meg van oldva.Ez nem csak a facebook-ra vonatkozik természetesen.Tehát a taktikázásnak ez lett a  vége.Eltaktikázták magukat. (Egyébként én nem gondoltam volna,hogy ekkora mértékű lesz a Fidesz győzelme,de valamit megmutatott.Nagyon mélyen el kell gondolkodni.Többen megmondták,nem a Fideszre szavaznának,ha nem lenne a többi párt olyan amilyen.Kényszerből maradt ez a párt ,nagyon úgy néz ki.Mert még mindig nincs jobb.Ebbe bele kell törődni)

A nyugdíjrendszer elvileg nem fog összeomlani,ha nem hibáznak az ország vezetői,ezt egy független szakértőtől tudom egészen konkrétan.Egy olyan embertől,aki hosszú ideig belelátott a nyugdíjrendszer dolgaiba,és a törvényhozásba.Annyit ő is megemlített,hogy amikor a Fidesz újra hatalomra került annak idején,akkor szinte válogatás nélkül hozta a saját embereit,és váltotta le az egyébként jó szakértőket.Nem pártaktivistákra,hanem a munkájukhoz értő emberekre van szüksége egy országnak.Ehhez nem kell a Fideszre szavazni.Abba fog tönkremenni az ország,ha mindenki egyetemista meg főiskolás akar lenni,és csak ülni valami jól fizető  állásban,és várni a havi 500 ezret azért mert két nyelven beszél,meg két könyökkel tud előre menni,és annak idején mindent beseggelt a felsőoktatásban,habár csak a vizsga napjáig tudta amit tudni kellett.OV ha jól emlékszem  meg is mondta,hogy ő nem szeretné,ha 10 millió egyetemista lenne az országban.Tehát  az a lényeg,hogy a fizikai munkások a rendszer alapjai.Ez akár tetszik akár nem ,így van.Ugyanez vonatkozik a határokat védő fegyveres testületekre,ahol pl. nem a nyelvtudás és az iskolátzottság számít,hanem a rátermettség,fizikum ,nélkülük nincs közbiztonság.Ez vonatkozik az összes fegyveres  testületre.De ez csak egy példa.Tehát jó szakmunkások kellenek az országnak,akik tisztességesen meg vannak fizetve,nem pedig a nagyvárosokban henyélő akárhány nyelvet beszélő agyoniskolázott piperkőc népségre.Meg aki nem juthatott saját lakáshoz,és belement mindenféle bizonytalan hitelbe, vagy autóhitelbe,az is dönthetett volna másképpen is.Úgy tudom akkor nem a "Viktor" volt hatalmon,amikor ez a botrány elkezdődött.Tudod az emberek nem felejtenek.Ez volt a tegnapi választás üzenete.Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér,tartja a mondás.Egyesek szeretnének az ország vagyonán magukat kiiskolázva "dobbantani" valahova,mert ez a sikk.Sokan mondják ,akik kimennek dolgozni valahova,hogy a szívük,és az anyanyelvük az mindig itt marad az országban,azt nem tudják elvinni.Ők a magyar emberek.Aki meg mindehol jól érzi magát a világban,az ne kardoskodjon itt ezen a földön a jogaiért.Ahol élsz,ott kell halj,és tenni amit megtehetsz.Ezt hívják patriotizmusnak.Nem ellenszavazni kell,meg izraelitaként az egykori antiszemita párttal szemezgetni,igen Vona egy köpönyegforgató emberként bújt el a parlamentben.Nem agyongondolni kell a dolgokat,hanem fel kell mutatni valamit.Ezt a taktikai szavazás agyament ötletére reagálom.

Egyébként zárásként,az ország vagyonát nem most lopták el,hanem 1990-től ,ami a csövön kifért.Egykori  kommunisták,családjaik,és a hozzájuk érdekből csapódott emberek.

Soros György tudja,hogy nincs nagyobb biznisz egy befektető számára,mint egy rendszerváltás.Európát felforgatni,aztán ha mégsem jön össze a terv,akkor irány egy távoli ország, amiről még te sem tudhatsz.Szerintem a liberális nagytőkéseknek már megvan a "B"-terve arra az esetre,ha Európa a polgárháború szélére sodródik,mert már ez is benne van a pakliban.Németországban élő építész barátom panaszkodik,hogy kezd élhetetlenné válni az az ország.És ha beindul a dominó effektus,akkor nincs az a politikai elemző,aki meg tudná jósolni,hogy mi fog következni.Szerencsére én akkor már nem fogok élni reményeim szerint,és még utódaim sincsenek akikért aggódnom kellene.Egyszerűen eljön a vég.Ahogy az meg van jövendölve.Matematikai alapon véget fog érni a Földi élet.

Egyébként én sem érzem jól magam már ezen a földön,csak pillanatok maradnak ,amikor boldog tudok lenni....

...

alámerülni,kibekkelni...értelme van az már szinte mindegy is

politika, kesernye ébredés,

A "farhát zabálók" rá sem jönnek, hogy az gyerekeiknek már nem lesz nyugdíly meg nekik sem mert ,a gyerekeik már külföldön vannak.

Az itteni gyesesekre nyugdíjasokra már szinte senki nem dolgozik a F@sz kivan a lopás meg megy tovább törvényesen

Kedves László!

Törlöm, ha kéred.

Eszter

Hogyan lehet törölni innen a profilomat?

Ne is mondjátok, nemrég mentem bele egy politikai vitába a faszbúgon. Ami ab ovo értelmetlen, mert sem pró, sem kontra senkit nem lehet meggyőzni, nem most és itt, hanem soha, sehol.

ElőzőOldal 17 / 202Következő