OFF
Idézet tőle: Törpapa ekkor: 2018.04.05., 20:56Azt hiszem 41 évesen az ember már arra is büszke lehet ,hogy alap helyzetből indulva , egészen konkrétan 24,78 másodperc alatt tudtam ma törölni a facebook fiókomat!( stopper órával mértem).
Gyakoroljatok ti is sokat,hogy eljussatok erre a szintre! 🙂
Azt hiszem 41 évesen az ember már arra is büszke lehet ,hogy alap helyzetből indulva , egészen konkrétan 24,78 másodperc alatt tudtam ma törölni a facebook fiókomat!( stopper órával mértem).
Gyakoroljatok ti is sokat,hogy eljussatok erre a szintre! 🙂
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.03.24., 19:35Kezdem úgy érezni magam mint a filmben a kabala pasi. A negyedik nő is akivel korábban együtt éltem, utánam lett kapcsolatában megtalálta élete párját. ????
Kezdem úgy érezni magam mint a filmben a kabala pasi. A negyedik nő is akivel korábban együtt éltem, utánam lett kapcsolatában megtalálta élete párját. ????
Idézet tőle: gépezet ekkor: 2018.03.24., 05:17Idézet tőle: roxyEsetleg kisebbre kéne venni a képet. 🙂
Jó kis kés.
Köszönöm.Kisebbre vettem.Szerintem is szép darab,pedig szinte fillérekért jutottam hozzá.
Idézet tőle: roxyEsetleg kisebbre kéne venni a képet. 🙂
Jó kis kés.
Köszönöm.Kisebbre vettem.Szerintem is szép darab,pedig szinte fillérekért jutottam hozzá.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2018.03.23., 22:25Esetleg kisebbre kéne venni a képet. 🙂
Jó kis kés.
Esetleg kisebbre kéne venni a képet. 🙂
Jó kis kés.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2018.03.23., 08:47Idézet tőle: dopaminA papának nem megy....
Egy 85 éves férfi elmegy az orvoshoz a szokásos éves felülvizsgálatra.
Az orvos sperma vizsgálatot is előír, és átad a férfinak egy üveget,
hogy vigye haza, és másnap hozzon benne sperma mintát.
85 éves férfi másnap visszamegy az orvoshoz, odaadja neki az üveget,
éppen olyan tisztán és üresen, mint ahogy előző nap elvitte. Az orvos
megkérdi, mi történt.
A férfi mesélni kezdi: "Hát doki, a következő történt. Először
megpróbáltam a jobb kezemmel - semmi.
Aztán megpróbáltam a bal kezemmel, még mindig semmi.
Akkor megkértem a feleségemet, hogy segítsen. Ő is megpróbálta a jobb
kezével, aztán a bal kezével, még mindig eredménytelenül.
Aztán megpróbálta a szájával, először úgy, hogy bent volt a protézise,
aztán úgy is, hogy kivette a fogsorát - még mindig semmi.
Még Julist is áthívtuk a szomszédból, és ő is megpróbálta .
Először két kézzel, aztán a hóna alá fogva, sőt, még a térde közé
szorítva is próbálkozott."
Az orvos döbbenten kérdezi: "Megkérte a szomszédasszonyát?"
"Igen" - feleli az öreg. "
De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg fedelét."Jahaj................. 🙂
Idézet tőle: dopaminA papának nem megy....
megkérdi, mi történt.
De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg fedelét."
Jahaj................. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.03.23., 08:23A papának nem megy....
megkérdi, mi történt.
A papának nem megy....
megkérdi, mi történt.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.08., 17:24Idézet tőle: gépezetÉn az alsóneműben is havat lapátolni tudó Nőket előtérbe helyezem.Ez a szimbolikája ennek a kis zenés valaminek.És aktuális is, még van egy kis hó.De természetesen minden Nőnek boldog nőnapot!
Félig meggyőztél.
És köszönjük szépen.
Idézet tőle: gépezetÉn az alsóneműben is havat lapátolni tudó Nőket előtérbe helyezem.Ez a szimbolikája ennek a kis zenés valaminek.És aktuális is, még van egy kis hó.De természetesen minden Nőnek boldog nőnapot!
Félig meggyőztél.
És köszönjük szépen.
Idézet tőle: gépezet ekkor: 2018.03.08., 16:31Én az alsóneműben is havat lapátolni tudó Nőket előtérbe helyezem.Ez a szimbolikája ennek a kis zenés valaminek.És aktuális is, még van egy kis hó.De természetesen minden Nőnek boldog nőnapot!
Én az alsóneműben is havat lapátolni tudó Nőket előtérbe helyezem.Ez a szimbolikája ennek a kis zenés valaminek.És aktuális is, még van egy kis hó.De természetesen minden Nőnek boldog nőnapot!
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.03.08., 16:21Idézet tőle: gépezetBOLDOG NŐK NAPJÁT! 🙂
Köszi, de nem egy hólapátoló férfihátsót kéne küldeni? 🙂
Idézet tőle: gépezetBOLDOG NŐK NAPJÁT! 🙂
Köszi, de nem egy hólapátoló férfihátsót kéne küldeni? 🙂
Idézet tőle: Setapalca ekkor: 2018.02.27., 15:07En nem vallatam az elektrot.azt mar nem.pedig nekem sok betegsegem van es a gyogyszerek sem hasznalnak.de azt soha.inkabb maradok ilyen eletkeptelen mint most.
En nem vallatam az elektrot.azt mar nem.pedig nekem sok betegsegem van es a gyogyszerek sem hasznalnak.de azt soha.inkabb maradok ilyen eletkeptelen mint most.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.02.26., 20:47Szívesen. Amúgy nekem is csak a címe jutott eszembe, így megkerestem és becopyztam 🙂
A "túl idős"-ről meg csak annyit, hogy én pl. '61-es vagyok...
Szívesen. Amúgy nekem is csak a címe jutott eszembe, így megkerestem és becopyztam 🙂
A "túl idős"-ről meg csak annyit, hogy én pl. '61-es vagyok...
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.02.26., 18:09Köszi! Már vagy 30 éve olvastam, csak az érzés maradt meg bennem.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Panda63A kötés újra gennyedzik öreg
Annál jobban tudsz könyörögni majd
De rúgnék vele a szent .....
József Attila (nem biztos hogy pontosan idéztem)
A pontosság kedvéért:
"Öreg, a varrás újra gennyezik.
Annál szebben tudsz könyörögni majd.De rúgnék vele, a szent mindenit!
Te mást se csinálnál. Mindig csak a bajt...."
Köszi! Már vagy 30 éve olvastam, csak az érzés maradt meg bennem.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Panda63A kötés újra gennyedzik öreg
A pontosság kedvéért:
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.02.26., 18:05Köszönöm szépen! Majd utána nézek
Szia panda! A gyógyszeres kezelésre nem javuló depresszióra alkalmazhatnak elektrosokkot, de ugyanerre mostanában ketamint is adnak, ha jól tudom, a Nyírő Gyula kórházban. Érdeklődj ott, az most a központi pszichiátria Budapesten.
[/quote]
Köszönöm szépen! Majd utána nézek
Szia panda! A gyógyszeres kezelésre nem javuló depresszióra alkalmazhatnak elektrosokkot, de ugyanerre mostanában ketamint is adnak, ha jól tudom, a Nyírő Gyula kórházban. Érdeklődj ott, az most a központi pszichiátria Budapesten.
[/quote]
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.02.26., 08:04Szia panda! A gyógyszeres kezelésre nem javuló depresszióra alkalmazhatnak elektrosokkot, de ugyanerre mostanában ketamint is adnak, ha jól tudom, a Nyírő Gyula kórházban. Érdeklődj ott, az most a központi pszichiátria Budapesten.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.02.25., 20:38Idézet tőle: Panda63A kötés újra gennyedzik öreg
A pontosság kedvéért:
Idézet tőle: Panda63A kötés újra gennyedzik öreg
A pontosság kedvéért:
Annál szebben tudsz könyörögni majd.
De rúgnék vele, a szent mindenit!
Te mást se csinálnál. Mindig csak a bajt.
..."
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.02.25., 20:19A kötés újra gennyedzik öreg
A kötés újra gennyedzik öreg
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.02.25., 20:00Milyen típusú betegségre adnak elektrosokkot, mert én már nagyon elfáradtam és kedvem sincs már köpülni a tejet hátha sikerül kimászni a gödörből
Milyen típusú betegségre adnak elektrosokkot, mert én már nagyon elfáradtam és kedvem sincs már köpülni a tejet hátha sikerül kimászni a gödörből
Idézet tőle: Setapalca ekkor: 2018.02.25., 17:49Hat fogalmam sincs de nekem akartak csinalni csak nembegyeztem bele apamnak viszont csinaltak es tunetmentes lett...
Hat fogalmam sincs de nekem akartak csinalni csak nembegyeztem bele apamnak viszont csinaltak es tunetmentes lett...
Idézet tőle: Setapalca ekkor: 2018.02.25., 17:47Oh ez egy nagyon jo dal.de nekem olyan szomoruan sir a gitar imadom.megjegyzem ezt a dalt magamnak...
Oh ez egy nagyon jo dal.de nekem olyan szomoruan sir a gitar imadom.megjegyzem ezt a dalt magamnak...
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.21., 12:02Idézet tőle: bibor93🙂 nyugodtan, hátha össze tudsz hozni valamit a családi katyvaszunkból :D. Szóval apukám első gyermeke a nagy szerelmétől, az első feleségétől egy lány. Aztán két nőtől lett kb párhuzamosan egy lánya és egy fia. Aztán jött anyukám egy kicsit később, és megszülettünk mi: a bátyám, én és az öcsém :). Anyukám volt az utolsó nő az életében.
Igazából anyukám főleg régebben nagyon sajnáltatta magát mindenért, hogy mennyi dolga van, ami ránk zúdult, rám legalábbis eléggé, elég nagy teherként éltem meg... (Mostmár felnőtt fejjel meg a pszichoterápia által látom, hogy ez az ő élete, az ő sorsa, és nyugodtan változtathatott volna, nem feltétlen kellett volna az áldozat-szerepbe belerángatnia magát, de azért most is nehéz, mert most együtt élek vele, és még mindig mondja hogy mennyire nem kap segítséget, stb.)
Igen, kezd összeállni valami. De előbb kérdezek. 🙂 Apukád és az első feleségének a lányát ki nevelte fel? Az a feltevésem, hogy nem apukád.
Ahogy gondolom a két nőtől származott gyerekeit sem ő.
Tehát "csak" ti voltatok és felteszem, anyukád első házasságából a három gyerek.
Jól gondolom?
Ha jól gondolom, akkor te voltál az a lánya, akivel együtt élt.
Idézet tőle: bibor93🙂 nyugodtan, hátha össze tudsz hozni valamit a családi katyvaszunkból :D. Szóval apukám első gyermeke a nagy szerelmétől, az első feleségétől egy lány. Aztán két nőtől lett kb párhuzamosan egy lánya és egy fia. Aztán jött anyukám egy kicsit később, és megszülettünk mi: a bátyám, én és az öcsém :). Anyukám volt az utolsó nő az életében.
Igazából anyukám főleg régebben nagyon sajnáltatta magát mindenért, hogy mennyi dolga van, ami ránk zúdult, rám legalábbis eléggé, elég nagy teherként éltem meg... (Mostmár felnőtt fejjel meg a pszichoterápia által látom, hogy ez az ő élete, az ő sorsa, és nyugodtan változtathatott volna, nem feltétlen kellett volna az áldozat-szerepbe belerángatnia magát, de azért most is nehéz, mert most együtt élek vele, és még mindig mondja hogy mennyire nem kap segítséget, stb.)
Igen, kezd összeállni valami. De előbb kérdezek. 🙂 Apukád és az első feleségének a lányát ki nevelte fel? Az a feltevésem, hogy nem apukád.
Ahogy gondolom a két nőtől származott gyerekeit sem ő.
Tehát "csak" ti voltatok és felteszem, anyukád első házasságából a három gyerek.
Jól gondolom?
Ha jól gondolom, akkor te voltál az a lánya, akivel együtt élt.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.21., 10:45Idézet tőle: bibor93Igen, minden úgy volt ahogyan leírtad :).
Akkor megvan az, hogy miért téged tartott "a lányának".
Idézet tőle: bibor93Igen, minden úgy volt ahogyan leírtad :).
Akkor megvan az, hogy miért téged tartott "a lányának".
Idézet tőle: bibor93 ekkor: 2018.02.19., 18:47🙂 nyugodtan, hátha össze tudsz hozni valamit a családi katyvaszunkból :D. Szóval apukám első gyermeke a nagy szerelmétől, az első feleségétől egy lány. Aztán két nőtől lett kb párhuzamosan egy lánya és egy fia. Aztán jött anyukám egy kicsit később, és megszülettünk mi: a bátyám, én és az öcsém :). Anyukám volt az utolsó nő az életében.
🙂 nyugodtan, hátha össze tudsz hozni valamit a családi katyvaszunkból :D. Szóval apukám első gyermeke a nagy szerelmétől, az első feleségétől egy lány. Aztán két nőtől lett kb párhuzamosan egy lánya és egy fia. Aztán jött anyukám egy kicsit később, és megszülettünk mi: a bátyám, én és az öcsém :). Anyukám volt az utolsó nő az életében.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.19., 18:33Idézet tőle: bibor93harmadik, ezt sokszor emlegette, hogy az ő 3. kicsi lánya... 2,5 éve halt meg, azóta jöttek ki durván a mániáim, depresszióim.
Bocsi, eskü leszállok a témáról, de akkor apukádnak az első gyereke (az első feleségétől) lány volt, aztán hogy volt? A két nőtől fia(i) vagy lánya(i) lettek és anyukádtól az első gyerek fiú vagy lány volt? Mert ha jól értem, te vagy a második közös gyerek. (?)
Idézet tőle: bibor93harmadik, ezt sokszor emlegette, hogy az ő 3. kicsi lánya... 2,5 éve halt meg, azóta jöttek ki durván a mániáim, depresszióim.
Bocsi, eskü leszállok a témáról, de akkor apukádnak az első gyereke (az első feleségétől) lány volt, aztán hogy volt? A két nőtől fia(i) vagy lánya(i) lettek és anyukádtól az első gyerek fiú vagy lány volt? Mert ha jól értem, te vagy a második közös gyerek. (?)
Idézet tőle: bibor93 ekkor: 2018.02.19., 18:24harmadik, ezt sokszor emlegette, hogy az ő 3. kicsi lánya... 2,5 éve halt meg, azóta jöttek ki durván a mániáim, depresszióim.
harmadik, ezt sokszor emlegette, hogy az ő 3. kicsi lánya... 2,5 éve halt meg, azóta jöttek ki durván a mániáim, depresszióim.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.19., 17:44Idézet tőle: bibor93Hát, érdekes, hogy a tesóimat nem kellett behozni, mint résztvevőket, pedig az első feleségétől van egy nővérem, meg utána még 2 különböző nőtől még 2 tesóm, anyukámnak meg az előző házasságából van 3 tesóm, közösen pedig ugyancsak vagyunk 3an :)... Szóval összesen 9 gyerek, kicsit bonyolultan írtam le, bocsi. A 9ből 4en vagyunk lányok, anyukámnak pedig az 5. gyereke és a második lánya vagyok.
Hú, ez igen. Apukádnak négy nőtől vannak a gyerekei... Anyukádnak csak kettőtől...
Az érdekes az lenne, hogy apukádnak hanyadik lánygyereke vagy?
Idézet tőle: bibor93Hát, érdekes, hogy a tesóimat nem kellett behozni, mint résztvevőket, pedig az első feleségétől van egy nővérem, meg utána még 2 különböző nőtől még 2 tesóm, anyukámnak meg az előző házasságából van 3 tesóm, közösen pedig ugyancsak vagyunk 3an :)... Szóval összesen 9 gyerek, kicsit bonyolultan írtam le, bocsi. A 9ből 4en vagyunk lányok, anyukámnak pedig az 5. gyereke és a második lánya vagyok.
Hú, ez igen. Apukádnak négy nőtől vannak a gyerekei... Anyukádnak csak kettőtől...
Az érdekes az lenne, hogy apukádnak hanyadik lánygyereke vagy?
Idézet tőle: bibor93 ekkor: 2018.02.19., 16:33Hát, érdekes, hogy a tesóimat nem kellett behozni, mint résztvevőket, pedig az első feleségétől van egy nővérem, meg utána még 2 különböző nőtől még 2 tesóm, anyukámnak meg az előző házasságából van 3 tesóm, közösen pedig ugyancsak vagyunk 3an :)... Szóval összesen 9 gyerek, kicsit bonyolultan írtam le, bocsi. A 9ből 4en vagyunk lányok, anyukámnak pedig az 5. gyereke és a második lánya vagyok.
Hát, érdekes, hogy a tesóimat nem kellett behozni, mint résztvevőket, pedig az első feleségétől van egy nővérem, meg utána még 2 különböző nőtől még 2 tesóm, anyukámnak meg az előző házasságából van 3 tesóm, közösen pedig ugyancsak vagyunk 3an :)... Szóval összesen 9 gyerek, kicsit bonyolultan írtam le, bocsi. A 9ből 4en vagyunk lányok, anyukámnak pedig az 5. gyereke és a második lánya vagyok.
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.19., 16:26Idézet tőle: bibor93Igen, én is kicsit kétkedve mentem oda, de ahhoz képest, hogy semmit sem tudtak apukámról és anyukámról, teljesen visszaadták a viselkedésüket, jellemüket, egymás iránti kapcsolatukat, hozzám való viszonyulásukat! Mondjuk nekem elég sokkoló eredmény jött ki: apukám első felesége öngyilkos lett (nincs kimondva, de részben apukámmal való válása miatt is), és édesapám az iránta érzett "meg nem adott" nagy szeretetet ruházta rám és nem az apai szeretetet (én voltam a kis hercegnő akinek mindent megadott a többi tesómmal szemben stb)... Szóval tudatalatt mintha nem mint kislányát szeretett volna, hanem valamiért ehhez az első nagy szerelméhez-feleségéhez kötött... A végén volt ilyen elengedés, lezárásos dolog, "meghagyom nektek felnőtteknek ezt a bonyolult rendszert mint kislány, kilépek a feleségek sorából, a saját sorsom után megyek, felszabadultan, felnőtt fejjel, saját döntésekkel". Szóval happy end lett a vége, de azért megrázó volt, az is kijött, hogy apahiányom és anyahiányom is van egyszerre (anyukám meg elvileg túl racionális személyiség, csak a sok-sok dolog van neki amivel lefoglalja magát, persze aggódik is értem, meg törődik velem, de hm... van még 5 gyereke rajtam kívül, szóval a figyelem is megoszlik....tehát az meg ilyen ambivalens kapcsolat... elvileg a felszínen mindent megad nekem, de mélyen belül az érzelmeivel nem nagyon tud mit csinálni, nem tudta kifejezni nekem soha - erre is jól rátapintottak!).
Na, hát szóval nekem ilyenek jöttek ki, az volt a témám, hogy nem tudok lezárni és elkezdeni dolgokat (most az egyetemre gondoltam konkrétan, meg majd utána a munkára, de a párkapcsolatokkal is hasonló a szitu). És hát ez az egész apás ügy volt az ami lezáratlan volt, nem tudtam mért "idealizáltam" őt, és az ő első kapcsolatát, nem tudtam mi volt ez a nagy hercegnős-szeretet. Mondjuk még mondták, hogy lesz dolgom a női energiáimmal, ha anyukámmal ilyen a viszony, szóval lehet majd még állítok még :)....
Nagyon jó helyen lehettél, ez egy elég értelmes családállításnak tűnik.
Az első feleségétől lett gyereke apukádnak? Anyukádnak más (korábbi) kapcsolatából? Együtt vannak a szüleid? A hat gyerekből te vagy a legidősebb (vagy egyetlen) lány?
Priviben leírom a sztorimat neked.
Idézet tőle: bibor93Igen, én is kicsit kétkedve mentem oda, de ahhoz képest, hogy semmit sem tudtak apukámról és anyukámról, teljesen visszaadták a viselkedésüket, jellemüket, egymás iránti kapcsolatukat, hozzám való viszonyulásukat! Mondjuk nekem elég sokkoló eredmény jött ki: apukám első felesége öngyilkos lett (nincs kimondva, de részben apukámmal való válása miatt is), és édesapám az iránta érzett "meg nem adott" nagy szeretetet ruházta rám és nem az apai szeretetet (én voltam a kis hercegnő akinek mindent megadott a többi tesómmal szemben stb)... Szóval tudatalatt mintha nem mint kislányát szeretett volna, hanem valamiért ehhez az első nagy szerelméhez-feleségéhez kötött... A végén volt ilyen elengedés, lezárásos dolog, "meghagyom nektek felnőtteknek ezt a bonyolult rendszert mint kislány, kilépek a feleségek sorából, a saját sorsom után megyek, felszabadultan, felnőtt fejjel, saját döntésekkel". Szóval happy end lett a vége, de azért megrázó volt, az is kijött, hogy apahiányom és anyahiányom is van egyszerre (anyukám meg elvileg túl racionális személyiség, csak a sok-sok dolog van neki amivel lefoglalja magát, persze aggódik is értem, meg törődik velem, de hm... van még 5 gyereke rajtam kívül, szóval a figyelem is megoszlik....tehát az meg ilyen ambivalens kapcsolat... elvileg a felszínen mindent megad nekem, de mélyen belül az érzelmeivel nem nagyon tud mit csinálni, nem tudta kifejezni nekem soha - erre is jól rátapintottak!).
Na, hát szóval nekem ilyenek jöttek ki, az volt a témám, hogy nem tudok lezárni és elkezdeni dolgokat (most az egyetemre gondoltam konkrétan, meg majd utána a munkára, de a párkapcsolatokkal is hasonló a szitu). És hát ez az egész apás ügy volt az ami lezáratlan volt, nem tudtam mért "idealizáltam" őt, és az ő első kapcsolatát, nem tudtam mi volt ez a nagy hercegnős-szeretet. Mondjuk még mondták, hogy lesz dolgom a női energiáimmal, ha anyukámmal ilyen a viszony, szóval lehet majd még állítok még :)....
Nagyon jó helyen lehettél, ez egy elég értelmes családállításnak tűnik.
Az első feleségétől lett gyereke apukádnak? Anyukádnak más (korábbi) kapcsolatából? Együtt vannak a szüleid? A hat gyerekből te vagy a legidősebb (vagy egyetlen) lány?
Priviben leírom a sztorimat neked.
Idézet tőle: bibor93 ekkor: 2018.02.19., 13:17Igen, én is kicsit kétkedve mentem oda, de ahhoz képest, hogy semmit sem tudtak apukámról és anyukámról, teljesen visszaadták a viselkedésüket, jellemüket, egymás iránti kapcsolatukat, hozzám való viszonyulásukat! Mondjuk nekem elég sokkoló eredmény jött ki: apukám első felesége öngyilkos lett (nincs kimondva, de részben apukámmal való válása miatt is), és édesapám az iránta érzett "meg nem adott" nagy szeretetet ruházta rám és nem az apai szeretetet (én voltam a kis hercegnő akinek mindent megadott a többi tesómmal szemben stb)... Szóval tudatalatt mintha nem mint kislányát szeretett volna, hanem valamiért ehhez az első nagy szerelméhez-feleségéhez kötött... A végén volt ilyen elengedés, lezárásos dolog, "meghagyom nektek felnőtteknek ezt a bonyolult rendszert mint kislány, kilépek a feleségek sorából, a saját sorsom után megyek, felszabadultan, felnőtt fejjel, saját döntésekkel". Szóval happy end lett a vége, de azért megrázó volt, az is kijött, hogy apahiányom és anyahiányom is van egyszerre (anyukám meg elvileg túl racionális személyiség, csak a sok-sok dolog van neki amivel lefoglalja magát, persze aggódik is értem, meg törődik velem, de hm... van még 5 gyereke rajtam kívül, szóval a figyelem is megoszlik....tehát az meg ilyen ambivalens kapcsolat... elvileg a felszínen mindent megad nekem, de mélyen belül az érzelmeivel nem nagyon tud mit csinálni, nem tudta kifejezni nekem soha - erre is jól rátapintottak!).
Igen, én is kicsit kétkedve mentem oda, de ahhoz képest, hogy semmit sem tudtak apukámról és anyukámról, teljesen visszaadták a viselkedésüket, jellemüket, egymás iránti kapcsolatukat, hozzám való viszonyulásukat! Mondjuk nekem elég sokkoló eredmény jött ki: apukám első felesége öngyilkos lett (nincs kimondva, de részben apukámmal való válása miatt is), és édesapám az iránta érzett "meg nem adott" nagy szeretetet ruházta rám és nem az apai szeretetet (én voltam a kis hercegnő akinek mindent megadott a többi tesómmal szemben stb)... Szóval tudatalatt mintha nem mint kislányát szeretett volna, hanem valamiért ehhez az első nagy szerelméhez-feleségéhez kötött... A végén volt ilyen elengedés, lezárásos dolog, "meghagyom nektek felnőtteknek ezt a bonyolult rendszert mint kislány, kilépek a feleségek sorából, a saját sorsom után megyek, felszabadultan, felnőtt fejjel, saját döntésekkel". Szóval happy end lett a vége, de azért megrázó volt, az is kijött, hogy apahiányom és anyahiányom is van egyszerre (anyukám meg elvileg túl racionális személyiség, csak a sok-sok dolog van neki amivel lefoglalja magát, persze aggódik is értem, meg törődik velem, de hm... van még 5 gyereke rajtam kívül, szóval a figyelem is megoszlik....tehát az meg ilyen ambivalens kapcsolat... elvileg a felszínen mindent megad nekem, de mélyen belül az érzelmeivel nem nagyon tud mit csinálni, nem tudta kifejezni nekem soha - erre is jól rátapintottak!).
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.19., 12:53Idézet tőle: bibor93Sziasztok!
Nem tudom, mennyire írok jó helyre, de a hétvégén voltam családállításon, nagyon izgalmas eredmények jöttek ki. Valaki volt már ilyenen?
Jaj anyám a kutyát kéne kivinnem sétálni...
Nekem egyik exem volt családállításon egy vagy két héttel ezelőtt és huh, miket tudtam meg.
Pedig nem igazán hiszek benne, jó pár évvel ezelőtt egy elég jónevű családállítónál vendégeskedtem, ingyen megnézhettem a csoport munkáját, sőt, résztvevő is voltam.
Idézet tőle: bibor93Sziasztok!
Nem tudom, mennyire írok jó helyre, de a hétvégén voltam családállításon, nagyon izgalmas eredmények jöttek ki. Valaki volt már ilyenen?
Jaj anyám a kutyát kéne kivinnem sétálni...
Nekem egyik exem volt családállításon egy vagy két héttel ezelőtt és huh, miket tudtam meg.
Pedig nem igazán hiszek benne, jó pár évvel ezelőtt egy elég jónevű családállítónál vendégeskedtem, ingyen megnézhettem a csoport munkáját, sőt, résztvevő is voltam.
Idézet tőle: bibor93 ekkor: 2018.02.19., 12:06Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.06., 23:11Idézet tőle: crazyIdézet tőle: alabamaIdézet tőle: crazyalabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
Crazy, ne szórakozz már velem. Egy agorásnak pont ezt javaslod?? Ne legyél már hülye.
igen.. emeld meg a popód,egyik láb a másik előtt,s így tudsz haladni egyre messzebb... na jó,nem megy ez nekem 😀 már a segítő visít bennem.. tartom az első mondatot,s szarj le mindent,mindenkit s hajrá...a lényeg ne agyalj előtte,csak tedd... (hát eből nagyon jó vicc lett,jól összevesztünk mint ahogy megbeszéltük 🙂 )
:))
Idézet tőle: crazyIdézet tőle: alabamaIdézet tőle: crazyalabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
Crazy, ne szórakozz már velem. Egy agorásnak pont ezt javaslod?? Ne legyél már hülye.
igen.. emeld meg a popód,egyik láb a másik előtt,s így tudsz haladni egyre messzebb... na jó,nem megy ez nekem 😀 már a segítő visít bennem.. tartom az első mondatot,s szarj le mindent,mindenkit s hajrá...a lényeg ne agyalj előtte,csak tedd... (hát eből nagyon jó vicc lett,jól összevesztünk mint ahogy megbeszéltük 🙂 )
:))
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.02.06., 23:09Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: crazyalabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
Idézet tőle: alabamaIdézet tőle: crazyalabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.02.06., 23:03Idézet tőle: crazyalabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
Idézet tőle: crazyalabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
Idézet tőle: crazy ekkor: 2018.02.06., 23:00alabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
alabama... menjél már a friss levegőre kiszellőztetni a fejed,ha csak ezek jönnek ki belőle.. 😛
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.01.31., 21:16Idézet tőle: András1979Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: András1979Hű ez egy nagyon szép történet! Köszönöm, hogy megosztottad!
Ha Neked ilyen spirituális élményeid, emlékeid vannak, akkor hogyhogy eszedbe jut, hogy kárt tegyél Magadban?
visszavágyom, elfáradram
Azt hiszem én is elfáradtam. És még sokan mások is itt a búrán.
Ki kellene találni, hogy mitől lehet újra életkedvet szerezni, életörömet lelni, felfrissülni!
Valami ötlet? Valaki?
Unatkozik? Vegyen mosómedvét!
Idézet tőle: András1979Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: András1979Hű ez egy nagyon szép történet! Köszönöm, hogy megosztottad!
Ha Neked ilyen spirituális élményeid, emlékeid vannak, akkor hogyhogy eszedbe jut, hogy kárt tegyél Magadban?
visszavágyom, elfáradram
Ki kellene találni, hogy mitől lehet újra életkedvet szerezni, életörömet lelni, felfrissülni!
Valami ötlet? Valaki?
Unatkozik? Vegyen mosómedvét!
Idézet tőle: András1979 ekkor: 2018.01.31., 17:41Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: András1979Hű ez egy nagyon szép történet! Köszönöm, hogy megosztottad!
visszavágyom, elfáradram
Valami ötlet? Valaki?
Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: András1979Hű ez egy nagyon szép történet! Köszönöm, hogy megosztottad!
visszavágyom, elfáradram
Valami ötlet? Valaki?
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2018.01.31., 14:49Sziasztok!
Érdeklődni szerenék, hogy valaki volt már a Jahn Ferenc Dél-Pesti kórház rehabilitációs részlegén? Csak mert azt ajánlotta a lógusom, viszont ő is csak hallott róla. Véleményeteket, tapasztalataitokat szívesen várom+
Sziasztok!
Érdeklődni szerenék, hogy valaki volt már a Jahn Ferenc Dél-Pesti kórház rehabilitációs részlegén? Csak mert azt ajánlotta a lógusom, viszont ő is csak hallott róla. Véleményeteket, tapasztalataitokat szívesen várom+
Idézet tőle: alabama ekkor: 2018.01.30., 17:06Idézet tőle: dopaminNagyon ugyekszem távol tertami a szkkönyvelből nem is olyasta / tanultam a csonkovácsolás és amsszírozé nysgx lönxbét éd mémi gyögyaú-nöbáy zöldséghasznélat c könyvat ezen kivül szándélosan nem olvastam hasoló jellegűt.könyvet De azért köszönöm alabama
Igen, egészen nyilvánvalóan látszik, hogy ezek nem olvasmány élmények alapján vannak leírva.
Pont ezért is annyira megdöbbentő, mennyire egybevág a buddhista tanításokkal.
Idézet tőle: dopaminNagyon ugyekszem távol tertami a szkkönyvelből nem is olyasta / tanultam a csonkovácsolás és amsszírozé nysgx lönxbét éd mémi gyögyaú-nöbáy zöldséghasznélat c könyvat ezen kivül szándélosan nem olvastam hasoló jellegűt.könyvet De azért köszönöm alabama
Igen, egészen nyilvánvalóan látszik, hogy ezek nem olvasmány élmények alapján vannak leírva.
Pont ezért is annyira megdöbbentő, mennyire egybevág a buddhista tanításokkal.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.01.30., 16:35Nagyon ugyekszem távol tertami a szkkönyvelből nem is olyasta / tanultam a csonkovácsolás és amsszírozé nysgx lönxbét éd mémi gyögyaú-nöbáy zöldséghasznélat c könyvat ezen kivül szándélosan nem olvastam hasoló jellegűt.könyvet De azért köszönöm alabama
Nagyon ugyekszem távol tertami a szkkönyvelből nem is olyasta / tanultam a csonkovácsolás és amsszírozé nysgx lönxbét éd mémi gyögyaú-nöbáy zöldséghasznélat c könyvat ezen kivül szándélosan nem olvastam hasoló jellegűt.könyvet De azért köszönöm alabama