Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

Mint egy hercegnő!

Nagyon tetszetős az új képed! heart

Hiányzik A Szerelmem és éjjel Vele álmodtam... először arról álmodtam, hogy gyereket várok Tőle és azt mondogattam kétségbeesetten a családomnak, hogy: "Nem akarok gyereket, nem akarok gyereket!" - de a család meg teljesen természetesnek vette, hogy szülni fogok... de utána kiderült, hogy nem is én vok terhes, hanem a fiú szerelmem, és hogy én leszek az apa, Ő meg az anya. Így már akartam gyereket, +nyugodtam, H nem én fogok szülni, mert bennem a szülés társult valamiféle hatalmas szégyenérzettel... és így már örömmel vártam a közös gyerekünket, de beleéreztem magam a helyzetébe, hogy Neki most mennyire nehéz lehet ez a szülés dolog... nem is tudom miért, de álmomban én ffi voltam női testtel, Ő pedig nő, ffi testtel. Jó álom volt, mert szerettük Egymást benne.

Ha Rolling Stones akkor Sympathy for the Devil... 

Na, rá is álltam erre a vonalra, retróilag.

Tiszták a szándékaim, de ha túl sok(k) vagyok, nyugodtan szólj, oké? 😉 Mondjuk én is szeretem a dallamos rockot, pl. a Heart-től az Alone c. dalt. Briliáns darab.

Tudom ám, de ezt tudod H nem úgy értettem... szeretem a rockot de inkább a dallamos zenék jönnek be. Ez hangulatfüggő nálam. ☺☺☺

Áh, én meg az édes... Csak jó az ízlésem! 😉 Egyébként szereted a rockot?

Köszi, édes vagy smileyheart

Szerintem nagyon jó! Mint valami rocksztár! Dögös! 8)

Nekem a Te fotód tetszik, kár, h csak a szemeidet hagyod láttatni, de azok - mint írtam - gyönyörűek smileyheart

Köszi, pedig ez natural, nosmink, csak egy kis színt adtam hozzá - na meg ilyen csillogásmintát smileyheart

Szuper az új fotód! (y)

Köszi szépen NoGood smileyheart

Sajnálom Sweet, tudom kb. mit érzel, ettől persze nem lesz jobb tudom.. de küldök egy virtuális ölelést barátilag,ha elfogadod 🙂

Rossz így, hogy senki nem ír nekem... igaz, hogy nem tudnék most válaszolni, de hiányzik a törődés (ami nem szexuális, kihasználás stb jelleggel lenne!).

Köszönöm! Közben hívott Krisz

Valószínűleg az volt a probléma, hogy Freemail-s címem volt. A gmail-ra simán jött

Profil, Szerkesztés, Saját adatok.

Tudja valaki hogy hol lehet beállítani az új üzenet érkezés kérését email-re? Annyira bosszant hogy nem találom, de nem akarom már Kriszt zavarni.

Menni megy csak nem nyújt semmi élvezetet...../ Szépséges álmot, Chloe 😉

Jesszusz! Kell mennem aludni!

Jó éjszakát a kedves szaktársaknak!

Igen, már "bevallottad", h nálad ez nem megy totál érzelemmentesen.

Tudom,ókonzervatív vagyok,ez van...

Elképzelés szinten... hát, az más.

Nem igazán inspirál az elképzelés, inkább taszít.

Épp azért! Csak az arányokra kell ügyelni. 

Ezeket már nem tudnám bevállalni,túl sok bennem a birtoklási vágy.

Gangbang, swinger... mi még csak gruppennek hívtuk.

Nálam igen..de a felek száma növelhető ad libitum..

Biztos az a csak 2??? 😉

Jó, persze,vannak mindig alternatív megoldások....de azok a fasorban sincsenek az igazihoz képest..most nem azt mondom hogy ugorjon fejest mindenki egy testi kapcsolatba de megfontolandó hogy mi a jó meg mi a még jobb:) Szerintem az élet egyik sója a nemiség:) Az hogy kivel meg hogyan az már csak arra a két emberre tartozik:)

Akit szerettem magamra hagyott, mondhatni elhagyott, mert egy ideig törődött velem, de aztán hirtelen "feladta", úgyhogy adtam volna esélyt de elveszítettem a szerelmemet, mostmár cdsak az éltet, hogy ne tudjanak nélkülem élni.

Nem bírjuk ennyi ideig, én pl szoktam maszturbálni, ennyi, meg halomszámra szedem a nyugtatót / fájdalomcsillapítót. sadheart

Hogy a francba bírjátok ennyi ideig..:/

Bocsáss meg de mi van ha Jézus azt akarja hogy Te boldog legyél?..A Biblia sem ítéli el a nemiséget,sőt(lásd pl.az Énekek éneke,de a pátriárkák sem voltak tétlenek a gyereknemzés terén).Akkor Te most mélyen katolikus vagy?..

De esélyt sem adsz rá, h vki megismerjen-megszeressen...

Nem szeretkeztem még soha, mégcsak nem is szexeltem a 37 év alatt, folyton fájdalmaim vannak a mellkasomban emiatt sztem, és nagyon fáj, hogy nem szeret engem senki szerelemmel mint a szerelmét. cryingcryingcrying

Kedves Kleó, ha azt vesszük, én tudnék együttélni olyan személlyel aki szeret és viszontszeretem, és nyilván akkor gondolom lehetséges, hogy a szexet is vágynám, de ez a fogadalmam is van amit lentebb írtam. Én most jelenleg úgy lakom, hogy anyukám és a férje, na meg én a harmadik, erről most nem írnék többet, de xar így. De az, hogy én most elkezdjek ismét ismerkedni, úgy érzem ahhoz már túl öreg vagyok és nem is tudnám elmesélni életem történetét SENKINEK (ismét vagy újra) aki nem ismer és nem is akarom. Ezért esélytelen, hogy valaha is együtt tudjak élni vkivel. Együttlakás meg ezt már mexoktam itthon anyáékkal, de ez is xar.

Kedves Tőled NoGood, H ezt írod, de elég bizonytalan vagyok őszintén szólva ilyen téren, úgyértem, a 37 év alatt egyetlenegy kapcsolatom sem volt még (én is tehetek erről), szóval nem tudom... mindemellett van egy fogadalmam Jézusnak, hogy testileg szűz maradok egész életemben, mivel egyszer megmentette az életemet. De lelkileg nem vagyok szűz. Nem is tudom eléggé elba*tam az életem és a dolgokat, de annak örülök, hogy nincs igazi gyerekem.

Az együttélés meg az együttlakás nem ugyanaz... Az első nem lehet aszexuális. Akkor legfeljebb egymás mellett élés. És ezeknek semmi szexuális hátterük nincs.

Látom, most vhogy nagyon belemerültél ebbe a "homo" témába. Szerintem egyszerűen fölösleges. Majd az Élet eldönti.

Hát pasival én sem tudnám elképzelni..:) Viccet félretéve,szerintem ezt nem kellene szégyellned szerintem,az ember nem választhatja meg hogy kihez vonzódik meg kihez nem,szóval nyugodtan vállalható dolgok ezek! Neked is ugyanolyan jogod hogy boldog legyél mint bárkinek."élni és élni hagyni!" olyan egyszerű pedig:) (egyébként én is 38 leszek januárban)

Igaz, hogy leginkább egyedül szeretnék élni.

Most megmosolyogtattál NoGood smiley

Azon agyalok már egy jóideje, hogy azt tudom magamról, h aszex vagyok - ami ugye azt jelenti, hogy nem bírok fizikailag érintkezni - de még ezenkívül lehet, hogy leszbikus aszexuális vagyok, amit borzalmasan szégyellek, pedig már ideje lenne felvállalnom, így 37 évesen, de egyszerűen a "családom" agyonfélt, be vok zárva, gondnokságba vok véve, nincs saját életem... xar ez így. Én leginkább egy nővel tudnám elképzelni az együttélést, mert ennyi idő elteltével már rájöttem erre. De ezt nem merem a családommal közölni.

Én is csináltam ilyet,de olyan fej jött ki mintha Mick Jagger és Alice Cooper gyereke lennék és inkább töröltem...