OFF
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 20:20Idézet tőle: KardiopulmonologiaSzerintetek milyen színű szeme van ennek a majompofának, egyszerűen nem tudom eldönteni, annyira semmilyen színű számomra. Szerintetek.
Itt nézzétek, most belinkelem hogy nagyobban bejöjjön a kép
http://www.kepfeltoltes.hu/160727/1290328__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Zöldes-szürkés.
Anyámnak ugyanilyen színű a szeme, nehéz eldönteni, hogy konkrétan milyen színű.
Idézet tőle: KardiopulmonologiaSzerintetek milyen színű szeme van ennek a majompofának, egyszerűen nem tudom eldönteni, annyira semmilyen színű számomra. Szerintetek.
Itt nézzétek, most belinkelem hogy nagyobban bejöjjön a kép
http://www.kepfeltoltes.hu/160727/1290328__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Zöldes-szürkés.
Anyámnak ugyanilyen színű a szeme, nehéz eldönteni, hogy konkrétan milyen színű.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 20:17Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelVisszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
Én mondom....és ez azért van mert a majom évében született, higgyétek el
Akkor mindenki, aki a majom évében született, annak majom fele van?
nyilván csak viccelek, de nála pont összejött ez a kettő és ez külön vicces. Nézd meg a blogomat: https://majomeve2016.blogspot.hu/
Nagyon vicces! Ennek egy külön blogot szenteltél.:)Nem semmi 😀
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelVisszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
nyilván csak viccelek, de nála pont összejött ez a kettő és ez külön vicces. Nézd meg a blogomat: https://majomeve2016.blogspot.hu/
Nagyon vicces! Ennek egy külön blogot szenteltél.:)Nem semmi 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 19:36Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelVisszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelVisszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 19:27Visszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
Visszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.27., 16:50Idézet tőle: KardiopulmonologiaNem birom tovább xDDD
fényesebb a haja mint az enyém 🙁
Idézet tőle: KardiopulmonologiaNem birom tovább xDDD
fényesebb a haja mint az enyém 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.27., 10:01Nyugi csak enyhén vagyok paranoid és nem veszem magamra azt, amiről azt se tudom mi akar lenni. Ingyencirkusz? Ja! kedves sorstársak aggitáltak szakemberhez, én elintézem, 8000 ft 50 perc. fingom nincs mire válaszolok, de ez kijött belőlem a hozzászólásodra, ha lesz időm lekövetem mi folyik itt a BÚRÁN, de még egyenlőre nem vágom. Csak az zavar, hogy régebben júni végén volt egy felhasználó, aki egy tök hosszú blogbejegyzést írt és nem találom. egy padról írt, meg üres üdítős dobozról és az ezzel kapcsolatos eszmefuttatásairól, kissé mániás volt, mert csapongott..szívesen visszaolvastam volna, de nem találom.
Nyugi csak enyhén vagyok paranoid és nem veszem magamra azt, amiről azt se tudom mi akar lenni. Ingyencirkusz? Ja! kedves sorstársak aggitáltak szakemberhez, én elintézem, 8000 ft 50 perc. fingom nincs mire válaszolok, de ez kijött belőlem a hozzászólásodra, ha lesz időm lekövetem mi folyik itt a BÚRÁN, de még egyenlőre nem vágom. Csak az zavar, hogy régebben júni végén volt egy felhasználó, aki egy tök hosszú blogbejegyzést írt és nem találom. egy padról írt, meg üres üdítős dobozról és az ezzel kapcsolatos eszmefuttatásairól, kissé mániás volt, mert csapongott..szívesen visszaolvastam volna, de nem találom.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.27., 06:57http://index.hu/kulfold/2016/07/26/franciaorszag_rouen_tuszejtes/
Megint volt terrortámadás, megöltek egy papot
A támadó francia születésü arab volt, nyomkövetőt is kellet viseljen, megfigyelték. Itt sem lesz már béke párszáz évig.
http://index.hu/kulfold/2016/07/26/franciaorszag_rouen_tuszejtes/
Megint volt terrortámadás, megöltek egy papot
A támadó francia születésü arab volt, nyomkövetőt is kellet viseljen, megfigyelték. Itt sem lesz már béke párszáz évig.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.26., 19:47Köszi, válaszoltam is.
Igen van pár ilyen dolog, pl ha több más oldalon jelenik meg a blog linkje, vagy sokat frissül a tartalom, akkor is előrébb rangsorol.
Köszi, válaszoltam is.
Igen van pár ilyen dolog, pl ha több más oldalon jelenik meg a blog linkje, vagy sokat frissül a tartalom, akkor is előrébb rangsorol.
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.07.26., 18:50Nem tudom, hogy mi volt itt, vasárnap arra kapcsoltam be a gépet, hogy 200 valahány új hozzászólás van. Úgy döntöttem, hogy nem olvasom el, egyrészt, mert kitalálom a szereposztásból a sztorit, másrészt mert amúgy sem tudok ezekbe az intellektuális magassságokba felkapaszkodni.
Hídjétek el, van az ilyen ingyencirkusznál hasznosabb és értelmesebb szellemi tevékenység is, például az orrtúrás, tökvakarás...
Nem tudom, hogy mi volt itt, vasárnap arra kapcsoltam be a gépet, hogy 200 valahány új hozzászólás van. Úgy döntöttem, hogy nem olvasom el, egyrészt, mert kitalálom a szereposztásból a sztorit, másrészt mert amúgy sem tudok ezekbe az intellektuális magassságokba felkapaszkodni.
Hídjétek el, van az ilyen ingyencirkusznál hasznosabb és értelmesebb szellemi tevékenység is, például az orrtúrás, tökvakarás...
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.26., 18:43Én meg néha már nagyon óvodásnak éreztem ezt az egészet. Ezt az egymásra überelést. És azt meg tudva, hogy Atti idősebb ember, az ő erőlködését szánalmasnak éreztem, és lekezelő volt Hulival.
Annyira becsülöm ha valaki dolgozik, küzd még úgyis, hogy ekkora szar betegséget kaptunk a nyakunkba, Atti meg lesajnálta ezt.
Persze jobb napjaiban feldobta, színessé tette a fórumot, de ha valaki ellentmondott neki, az aztán szűkölhetett.
Szatmarics sokat dolgozik, azért nem jön. RR-ről nem tudok.
Én meg néha már nagyon óvodásnak éreztem ezt az egészet. Ezt az egymásra überelést. És azt meg tudva, hogy Atti idősebb ember, az ő erőlködését szánalmasnak éreztem, és lekezelő volt Hulival.
Annyira becsülöm ha valaki dolgozik, küzd még úgyis, hogy ekkora szar betegséget kaptunk a nyakunkba, Atti meg lesajnálta ezt.
Persze jobb napjaiban feldobta, színessé tette a fórumot, de ha valaki ellentmondott neki, az aztán szűkölhetett.
Szatmarics sokat dolgozik, azért nem jön. RR-ről nem tudok.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.07.26., 18:22De Hulival mindig is szócsatázott.Néha úgy éreztem,valahol élvezik ezt az egészet.Az embernek muszáj gyászolni,mikor valaki elmegy.Szerették,gyűlölték,érzelmeket váltott ki.Nem volt unalmas nekem.De jobb lett volna,ha egy másik fórumot nyit,ami csak az övé,s az ember mehetett volna családlátogatásra a kis ,,lakásfórumába,,.Ő úgysem mozdult ki szinte sosem.Ok.Végtelenül megbántott embereket,nem védem.Csak hiányzik a stílusa.Viszont Huli nagyon jó,hogy újra itt van.Szatmarics eltűnt,neki voltak még jó beszólásai.S persze itt mindenki fontos,én eléggé kötődöm itt a Búrán azokhoz,akiket megismertem,hm.Roxana hol lehet?
De Hulival mindig is szócsatázott.Néha úgy éreztem,valahol élvezik ezt az egészet.Az embernek muszáj gyászolni,mikor valaki elmegy.Szerették,gyűlölték,érzelmeket váltott ki.Nem volt unalmas nekem.De jobb lett volna,ha egy másik fórumot nyit,ami csak az övé,s az ember mehetett volna családlátogatásra a kis ,,lakásfórumába,,.Ő úgysem mozdult ki szinte sosem.Ok.Végtelenül megbántott embereket,nem védem.Csak hiányzik a stílusa.Viszont Huli nagyon jó,hogy újra itt van.Szatmarics eltűnt,neki voltak még jó beszólásai.S persze itt mindenki fontos,én eléggé kötődöm itt a Búrán azokhoz,akiket megismertem,hm.Roxana hol lehet?
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.07.26., 17:42nekem is hiányozna, ha egyszer össze tudott volna hozni legalább egy szintaktikailag, vagy szemantikailag értelmes mondatot, mármint nyelvhelyességileg, vagy jelentéstanilag
nekem is hiányozna, ha egyszer össze tudott volna hozni legalább egy szintaktikailag, vagy szemantikailag értelmes mondatot, mármint nyelvhelyességileg, vagy jelentéstanilag
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.26., 17:42Idézet tőle: AndrisNa írtam pár gondolatot ha van vélemény azt akár kommentekben is lehet, mert ha sok a komment, akkor előrébb rangsorol a google keresés, és több emberhez eljuthat.
Más téma javaslatokat is szívesen fogadok: P
Jó lett Andris. Már töröm is a fejem a következő témán.:)
Idézet tőle: AndrisNa írtam pár gondolatot ha van vélemény azt akár kommentekben is lehet, mert ha sok a komment, akkor előrébb rangsorol a google keresés, és több emberhez eljuthat.
Jó lett Andris. Már töröm is a fejem a következő témán.:)
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2016.07.26., 17:16jé, ezt nem is tudtam, hogy előrébb rangsorol a kommentektől, bár gondolhattan volna. Írtam egyébként egy rövid gondolatot kommentbe, már 1000 éve nem használtam a blog.hu-s regemet.
jé, ezt nem is tudtam, hogy előrébb rangsorol a kommentektől, bár gondolhattan volna. Írtam egyébként egy rövid gondolatot kommentbe, már 1000 éve nem használtam a blog.hu-s regemet.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.26., 16:02Na írtam pár gondolatot ha van vélemény azt akár kommentekben is lehet, mert ha sok a komment, akkor előrébb rangsorol a google keresés, és több emberhez eljuthat.
Na írtam pár gondolatot ha van vélemény azt akár kommentekben is lehet, mert ha sok a komment, akkor előrébb rangsorol a google keresés, és több emberhez eljuthat.
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.26., 15:48Mi ez a nagy csönd? Hogy vagytok? 🙂
Mi ez a nagy csönd? Hogy vagytok? 🙂
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.25., 20:27Andris,
Nem feltétlen az erről szóló blog népszerűségére gondoltam (hány lájkot kap), hanem az introveltált emberek és a közösségi média kapcsolatára.
Andris,
Nem feltétlen az erről szóló blog népszerűségére gondoltam (hány lájkot kap), hanem az introveltált emberek és a közösségi média kapcsolatára.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.25., 19:04Idézet tőle: babarczyeszterKrisz ritkán ír az oldalon, de a chaten biztosan megtaláljátok.
Köszönöm szépen! Már azt hittem ő is töröltette magát. És jó látni, hogy te is megejtesz hozzászólást az oldalon. 🙂
Idézet tőle: babarczyeszterKrisz ritkán ír az oldalon, de a chaten biztosan megtaláljátok.
Köszönöm szépen! Már azt hittem ő is töröltette magát. És jó látni, hogy te is megejtesz hozzászólást az oldalon. 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.07.25., 18:57Krisz ritkán ír az oldalon, de a chaten biztosan megtaláljátok.
Krisz ritkán ír az oldalon, de a chaten biztosan megtaláljátok.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.25., 18:55Hmm köszi ebből ki lehet hozni valamit. Tekintve hogy 4 lájkja van a blog facebook oldalának és azokat is én kértem meg 😀 le lehet vonni egy két konzekvenciát.
Hmm köszi ebből ki lehet hozni valamit. Tekintve hogy 4 lájkja van a blog facebook oldalának és azokat is én kértem meg 😀 le lehet vonni egy két konzekvenciát.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.25., 18:47Idézet tőle: AndrisNem jut eszembe semmi amiről írhatnék a blogomon
Írj a közösségi média és az introvertáltság kapcsolatáról.
Idézet tőle: AndrisNem jut eszembe semmi amiről írhatnék a blogomon
Írj a közösségi média és az introvertáltság kapcsolatáról.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.25., 17:42Krisszel mi történt? Régen láttam az oldalon.
Krisszel mi történt? Régen láttam az oldalon.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.25., 16:00köszi
köszi
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.25., 15:53Ja igen, úgy értettem 🙂 Szóval itt bármit meglehet beszélni
Ja igen, úgy értettem 🙂 Szóval itt bármit meglehet beszélni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.25., 15:47köszi.mármint, hogy nem a búrára tartozik.. , ugye? mert ha nem ide tartozna, akkor nem írnánk ide.
köszi.mármint, hogy nem a búrára tartozik.. , ugye? mert ha nem ide tartozna, akkor nem írnánk ide.
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.25., 15:37OFF, mint olyan téma ami nem ide tartozik...ilyesmi
OFF, mint olyan téma ami nem ide tartozik...ilyesmi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.25., 15:33Lehet, hogy hülye kérdés, de mi azhogy off, amikor kikapcsolok valamit akkor van off, de ez mire értendő így hogy fórum cím?
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi azhogy off, amikor kikapcsolok valamit akkor van off, de ez mire értendő így hogy fórum cím?
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.25., 15:25Mondjuk nekem nem feltétlen a vita hiányzik,hanem csak simán jó lenne ha többen beszélgetnének. 🙂
Mondjuk nekem nem feltétlen a vita hiányzik,hanem csak simán jó lenne ha többen beszélgetnének. 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.07.25., 12:52attit kizártam.
attit kizártam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.25., 10:44Idézet tőle: attiBocs,majd olvastok a gyógyszerekről,meg arról,hogy apukám rózsaszín felhőt festett a szobáááábaaaa,és anyukám meg azt mondta neki, "Te mekkora barom vagy,én sárga felhőt szerettem volna."Erre apukám elküldte gyufáért,és még most sem talált haza,mert a GPS-t fordítva tette föl a szélvédőre.
Egy kis ííírónia,ne keresd magadba,ott van.Chá:atti
Mindenkinek más a szánalom.
Idézet tőle: attiBocs,majd olvastok a gyógyszerekről,meg arról,hogy apukám rózsaszín felhőt festett a szobáááábaaaa,és anyukám meg azt mondta neki, "Te mekkora barom vagy,én sárga felhőt szerettem volna."Erre apukám elküldte gyufáért,és még most sem talált haza,mert a GPS-t fordítva tette föl a szélvédőre.
Mindenkinek más a szánalom.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.07.25., 10:15Öljetek meg,én a Búrát sokszor az Off miatt olvasom,terápiás célzattal.Beleszólni egy Atti-Huli szópárbajba nem merek,ahhoz gyors észjárás kell,s magas intellektus.Nekik megvan,nekem nincs.Max.itt villoghatnék én is,hogy a helyesírás blabla,de erőmből csak erre futna.Lehet ,sorra kimásolom a régi ,,párbajokat,,s ha nagyon mélyen leszek,mindig elolvasom újra és újra.
Öljetek meg,én a Búrát sokszor az Off miatt olvasom,terápiás célzattal.Beleszólni egy Atti-Huli szópárbajba nem merek,ahhoz gyors észjárás kell,s magas intellektus.Nekik megvan,nekem nincs.Max.itt villoghatnék én is,hogy a helyesírás blabla,de erőmből csak erre futna.Lehet ,sorra kimásolom a régi ,,párbajokat,,s ha nagyon mélyen leszek,mindig elolvasom újra és újra.
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.25., 10:14Idézet tőle: attiEszter!! itt fogják magukat halálra únni,ha kettőnket letiltasz.Bocs,majd olvastok a gyógyszerekről,meg arról,hogy apukám rózsaszín felhőt festett a szobáááábaaaa,és anyukám meg azt mondta neki, "Te mekkora barom vagy,én sárga felhőt szerettem volna."Erre apukám elküldte gyufáért,és még most sem talált haza,mert a GPS-t fordítva tette föl a szélvédőre.
Szia Reverge! Búcsúzom.jóvolt ,szépvolt, köszönöm ,ennyi !!!
Bár én nem támogatom egyikőtök letiltását sem, tévedsz, szerintem az emberek 99%-a nem azért jön ide hogy ezt olvassa.. És még valami: ez minden volt, csak nem izgi.
Értjük, hogy ebben van az öröm, de kívülállóként max egy 15 évesnek izgi ez, hogy két felnőtt ember oltogatja egymást...
Idézet tőle: attiEszter!! itt fogják magukat halálra únni,ha kettőnket letiltasz.Bocs,majd olvastok a gyógyszerekről,meg arról,hogy apukám rózsaszín felhőt festett a szobáááábaaaa,és anyukám meg azt mondta neki, "Te mekkora barom vagy,én sárga felhőt szerettem volna."Erre apukám elküldte gyufáért,és még most sem talált haza,mert a GPS-t fordítva tette föl a szélvédőre.
Szia Reverge! Búcsúzom.jóvolt ,szépvolt, köszönöm ,ennyi !!!
Bár én nem támogatom egyikőtök letiltását sem, tévedsz, szerintem az emberek 99%-a nem azért jön ide hogy ezt olvassa.. És még valami: ez minden volt, csak nem izgi.
Értjük, hogy ebben van az öröm, de kívülállóként max egy 15 évesnek izgi ez, hogy két felnőtt ember oltogatja egymást...
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.25., 09:46Tehát ki is az aki erőlködik, hogy valami értelmeset sajtoljon ki magából? Sikertelenül 😀 ki ül a gép előtt egész nap, magányosan? Én jelen pillanatban dolgozom, mindig telefonról írok és lám! Ekkora szarvashibákat mégsem vétek 😀
Tehát ki is az aki erőlködik, hogy valami értelmeset sajtoljon ki magából? Sikertelenül 😀 ki ül a gép előtt egész nap, magányosan? Én jelen pillanatban dolgozom, mindig telefonról írok és lám! Ekkora szarvashibákat mégsem vétek 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.25., 09:15Ha csak a papgály/j miatt akkor még neeeeeeeee olyan jó 😉
Rászolgáltunk a diagnózisainkra, itt legalább látszik...
Ha csak a papgály/j miatt akkor még neeeeeeeee olyan jó 😉
Rászolgáltunk a diagnózisainkra, itt legalább látszik...
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.25., 09:12Idézet tőle: Zoli74Idézet tőle: attiAz "atti" névre,a jogot fenntartom!
Zsolyika most lyó? vagy nem jé? ja jó! Chá.atti
Lyó lessz az atti..., semi baly, csak az a fontoss, hogy ércsük mindanyian a lényeget. 🙂
Llyó felyezük ezt be szerinttem!
Idézet tőle: Zoli74Idézet tőle: attiAz "atti" névre,a jogot fenntartom!
Lyó lessz az atti..., semi baly, csak az a fontoss, hogy ércsük mindanyian a lényeget. 🙂
Llyó felyezük ezt be szerinttem!
Idézet tőle: Zoli74 ekkor: 2016.07.25., 08:56Idézet tőle: attiAz "atti" névre,a jogot fenntartom!
Idézet tőle: attiAz "atti" névre,a jogot fenntartom!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.07.25., 08:31attit és Revenge-t figyelmeztetem.
még egy rossz/csúnya szó, bántás, és végleges kizárás következik.
addig pedig mindketten tisztogassátok ki, amit itt írtatok.
attit és Revenge-t figyelmeztetem.
még egy rossz/csúnya szó, bántás, és végleges kizárás következik.
addig pedig mindketten tisztogassátok ki, amit itt írtatok.
Idézet tőle: Zoli74 ekkor: 2016.07.25., 08:20Idézet tőle: wannabefixedAuuuu fáj a szemem. Papagáj pontos j.
Wanna, mi a balyod a Búrásokk hejesirásával?!
Nem tuttad, hogy a következő szavakat igy kel hejesen leirni, hogy: lyégpája, lyó élyszakát, béjeg, stb...?! 😀
A papagály amugy szerintem szép álat. 😀
Idézet tőle: wannabefixedAuuuu fáj a szemem. Papagáj pontos j.
Wanna, mi a balyod a Búrásokk hejesirásával?!
Nem tuttad, hogy a következő szavakat igy kel hejesen leirni, hogy: lyégpája, lyó élyszakát, béjeg, stb...?! 😀
A papagály amugy szerintem szép álat. 😀
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.25., 07:52Idézet tőle: attimár néha én sem látom a hülyeségtől,de köszönöm! Legközelebb két "j+ írok,biztos ami biztos.Jó hogy így figyeltek,tiszta boldogsággal tölti el a szívem! Ezeket hívják gibicnek a kártyában.Játszani nem akar,nem tud,de ha lehet beleszól.chá.atti
Azért nem "játszok", mert gyerekesnek tartom ezt az egészet, hogy felnőtt létetekre ezt csináljátok, főleg te. Mondod hogy fejezze be, mert unod, de te is ugyanúgy válaszolsz, még néha hosszabbakat mint ő, miről beszélünk akkor mégis?
Idézet tőle: attimár néha én sem látom a hülyeségtől,de köszönöm! Legközelebb két "j+ írok,biztos ami biztos.Jó hogy így figyeltek,tiszta boldogsággal tölti el a szívem! Ezeket hívják gibicnek a kártyában.Játszani nem akar,nem tud,de ha lehet beleszól.chá.atti
Azért nem "játszok", mert gyerekesnek tartom ezt az egészet, hogy felnőtt létetekre ezt csináljátok, főleg te. Mondod hogy fejezze be, mert unod, de te is ugyanúgy válaszolsz, még néha hosszabbakat mint ő, miről beszélünk akkor mégis?
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.25., 07:39Auuuu fáj a szemem. Papagáj pontos j.
Auuuu fáj a szemem. Papagáj pontos j.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.25., 07:38Kinek ugatsz te faszparaszt?
Te nekem nem fogod megmondani, hogy kussoljak vagy sem, ahhoz kevés vagy te csicska!
Kinek ugatsz te faszparaszt?
Te nekem nem fogod megmondani, hogy kussoljak vagy sem, ahhoz kevés vagy te csicska!
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.25., 02:50Idézet tőle: attiEgyre gyengébb vagy már csak Revengecske .
Húz........ na ettől tudtál többet is! Ja kinn volt az ügyelet?Legalább emberek között voltál..De a mentős bácsit nem szabad bántani,mert közfeladatot ellátó személy,és súlyosan büntetik.Mire kijössz a sittről akkora lyuk lesz a seggeden,hogy odajárnak az obszervatórium helyett!!!
Mondtam már hallgass el!!Érdekeset,vagy különlegeset, ne égesd a hallgatóság előtt magad.Ezért is én kapok,hogy egy alacsonyabb szinten élő valamivel kezdek.
Az egódról lépjél le az IQ-ra és hidd el neked is jobb lesz.
Figyelj mint asukiban,és csak akkor szólj,ha tudod a választ,vagy akkor jelentkezz +-ban ,ha pisilni kell menni.Tudod,........pszzzzzzzz. Chá:atti
Milyen jól tudod kik a mentősök... Hányszor mentek érted? Vagy az assznyért, mert idegösszeomlást kapott tőled?
Igen bejön neked a börtön. Köcsög voltál bent vagy csicska?
Karóba kéne húzni téged, 2 legyet egy csapásra. Lesz akkora lyuk a seggeden amekkorára mindig is vágytál, ráadásul meg is döglesz.
Idézet tőle: attiEgyre gyengébb vagy már csak Revengecske .
Húz........ na ettől tudtál többet is! Ja kinn volt az ügyelet?Legalább emberek között voltál..De a mentős bácsit nem szabad bántani,mert közfeladatot ellátó személy,és súlyosan büntetik.Mire kijössz a sittről akkora lyuk lesz a seggeden,hogy odajárnak az obszervatórium helyett!!!
Mondtam már hallgass el!!Érdekeset,vagy különlegeset, ne égesd a hallgatóság előtt magad.Ezért is én kapok,hogy egy alacsonyabb szinten élő valamivel kezdek.
Az egódról lépjél le az IQ-ra és hidd el neked is jobb lesz.
Figyelj mint asukiban,és csak akkor szólj,ha tudod a választ,vagy akkor jelentkezz +-ban ,ha pisilni kell menni.Tudod,........pszzzzzzzz. Chá:atti
Milyen jól tudod kik a mentősök... Hányszor mentek érted? Vagy az assznyért, mert idegösszeomlást kapott tőled?
Igen bejön neked a börtön. Köcsög voltál bent vagy csicska?
Karóba kéne húzni téged, 2 legyet egy csapásra. Lesz akkora lyuk a seggeden amekkorára mindig is vágytál, ráadásul meg is döglesz.
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.07.24., 19:30Már neked is röhögőgörcseid vannak mint nekem? 🙂
Látod, ez az őrület ragálya... haahahahahhaaaahhahahahaa 😀 😀 😀
Már neked is röhögőgörcseid vannak mint nekem? 🙂
Látod, ez az őrület ragálya... haahahahahhaaaahhahahahaa 😀 😀 😀
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.07.24., 18:50Nem tudom, hogy van a cicám. Ma nem hívtam fel, mert otthon volt a férje. 🙂 De holnap megkérdezem és elmondom, ha ennyire érdekel. 🙂
Nem tudom, hogy van a cicám. Ma nem hívtam fel, mert otthon volt a férje. 🙂 De holnap megkérdezem és elmondom, ha ennyire érdekel. 🙂