OFF
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.31., 14:40Hogy megsértődtél 😀
Nem vagyok kamaszlàny... Pedig a szint az pont ott van, csak még egy kicsit lejjebb.
Jó nagy dugás kéne neked, aztán leszállnàl az ismeretlen emberek cinkelèséről.
Hogy megsértődtél 😀
Nem vagyok kamaszlàny... Pedig a szint az pont ott van, csak még egy kicsit lejjebb.
Jó nagy dugás kéne neked, aztán leszállnàl az ismeretlen emberek cinkelèséről.
Idézet tőle: torta ekkor: 2016.07.31., 12:25Idézet tőle: tortaBeletrafáltam, kamaszlány vagy?
Mindegy is, de ez akkor is zavaró sokak számára itt, és magadról pedig egyáltalán nem jó képben tünteted fel. Nem hiszem, hogy azt szeretnéd elérni, hogy "kiutáljanak" innen... Vagy tévedek?
Magadat, nem magadról, bocs.
Idézet tőle: tortaBeletrafáltam, kamaszlány vagy?
Mindegy is, de ez akkor is zavaró sokak számára itt, és magadról pedig egyáltalán nem jó képben tünteted fel. Nem hiszem, hogy azt szeretnéd elérni, hogy "kiutáljanak" innen... Vagy tévedek?
Magadat, nem magadról, bocs.
Idézet tőle: torta ekkor: 2016.07.31., 09:02Beletrafáltam, kamaszlány vagy?
Beletrafáltam, kamaszlány vagy?
Idézet tőle: torta ekkor: 2016.07.31., 05:17Szia Kardio!
Nem véletlen, hogy ekkora ellentábort sikerült szerezned. Senkinek sem szimpatikus, hogy folyamatosan gúnyolódsz egy olyan emberen akit még távolról sem ismersz. Kamaszlányok szoktak ilyet féltékenységből vagy nagyzolásból az alacsony önbecsülésük palastolására. Ráadásul ez pont az a hely lenne ahova a feltétlen elfogadás és megértés miatt regisztrálnak emberek.... Úgy emlékszem, hogy neked is voltak/vannak ilyen jellegű igényeid...
De ha nem tudod ezt egy kicsit sem átértékelned magadban, akkor a kezelőorvosoddal együtt biztos sikerülni fog.
üdv
torta
Szia Kardio!
Nem véletlen, hogy ekkora ellentábort sikerült szerezned. Senkinek sem szimpatikus, hogy folyamatosan gúnyolódsz egy olyan emberen akit még távolról sem ismersz. Kamaszlányok szoktak ilyet féltékenységből vagy nagyzolásból az alacsony önbecsülésük palastolására. Ráadásul ez pont az a hely lenne ahova a feltétlen elfogadás és megértés miatt regisztrálnak emberek.... Úgy emlékszem, hogy neked is voltak/vannak ilyen jellegű igényeid...
De ha nem tudod ezt egy kicsit sem átértékelned magadban, akkor a kezelőorvosoddal együtt biztos sikerülni fog.
üdv
torta
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.30., 17:34"Kösd fel magad a legmagasabb fára, hogy mindenki tisztán lássa,
Te vagy a legostobább állat, ami bele mar a saját húsába!"
"Kösd fel magad a legmagasabb fára, hogy mindenki tisztán lássa,
Te vagy a legostobább állat, ami bele mar a saját húsába!"
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.07.30., 13:54
Szóltam,ennyi!Másnál keresd a boldogságot!S nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni. De egy másik fórumba is nyomultál,s kénytelen voltam.Egyébként nem is én vagyok ezen a képen.Én egy fogatlan banya vagyok.Téma lezárva..
Szóltam,ennyi!Másnál keresd a boldogságot!S nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni. De egy másik fórumba is nyomultál,s kénytelen voltam.Egyébként nem is én vagyok ezen a képen.Én egy fogatlan banya vagyok.Téma lezárva..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.30., 13:50inkább a "pattogás" mint a nevetséges kínlódásod a majomkodással... a topicomból töröltem a képet mert nem vagyok rá kíváncsi...
inkább a "pattogás" mint a nevetséges kínlódásod a majomkodással... a topicomból töröltem a képet mert nem vagyok rá kíváncsi...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.30., 13:41én is kíváncsi vok 😀
én is kíváncsi vok 😀
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.30., 06:26Idézet tőle: parrotKardio,te olyan vagy itt a Búrán,mint egy vírus a számítógépen.
Parrot, Ez nagyon betalált.
Idézet tőle: parrotKardio,te olyan vagy itt a Búrán,mint egy vírus a számítógépen.
Parrot, Ez nagyon betalált.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.30., 05:05https://www.youtube.com/watch?v=iOxzG3jjFkY
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.07.29., 20:00A pszichés betegség is, egy szuper kreativitás felesztő gyakorlat, ha úgy tekintünk rá és megoldjuk 🙂
Elmenni pszichohoz, analizálni régi emlékeket, gondolatokat, töprengeni mi lehet erre megoldás, mitől lehetnek tünetek. Megvizsgálni a jelengleg is futó gondolatokat a fejben, hasznosak, károsak? Vajon nem ezek felelősek az állapotért?
Kutatni az interneten jobbra balra, kik azok a akik kigyógyultak, mit tettek, mennyi ideig tartot nekik, hol van a könyvük, hogy tudom ezt adaptálni a saját életemben stbstb. A mi korunkban nem létezik olyan kérdés, amit más ne tett volna fel már és ne írt volna le 🙂
A pszichés betegség is, egy szuper kreativitás felesztő gyakorlat, ha úgy tekintünk rá és megoldjuk 🙂
Elmenni pszichohoz, analizálni régi emlékeket, gondolatokat, töprengeni mi lehet erre megoldás, mitől lehetnek tünetek. Megvizsgálni a jelengleg is futó gondolatokat a fejben, hasznosak, károsak? Vajon nem ezek felelősek az állapotért?
Kutatni az interneten jobbra balra, kik azok a akik kigyógyultak, mit tettek, mennyi ideig tartot nekik, hol van a könyvük, hogy tudom ezt adaptálni a saját életemben stbstb. A mi korunkban nem létezik olyan kérdés, amit más ne tett volna fel már és ne írt volna le 🙂
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.29., 18:37Idézet tőle: AndrisMegírtam a kreatív cikkem is
Jó lett Andris. Én még írtam volna arról, hogy a mindennapok a mókuskerék mennyire árt a kreativitásnak, illetve a pszichés betegségek is, sajnos.
Idézet tőle: AndrisMegírtam a kreatív cikkem is
Jó lett Andris. Én még írtam volna arról, hogy a mindennapok a mókuskerék mennyire árt a kreativitásnak, illetve a pszichés betegségek is, sajnos.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.29., 18:15Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: Revengehttps://youtu.be/Qx1g-39d3AE
Ez mindent visz 😀
ilyeneket hallgatsz?
Igen, csak ilyeneket hallgatok és majompofàról nézek közben képeket.
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeEz mindent visz 😀
ilyeneket hallgatsz?
Igen, csak ilyeneket hallgatok és majompofàról nézek közben képeket.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.29., 13:02Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Menjenek a majmok! Hátha szakadsz. 🙂
Áhh, nekem csak te kellesz 😀
Attól a 20 cm-től megijedtem.:)
Nem kell félni, nem fog fàjni 😀
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Nem kell félni, nem fog fàjni 😀
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.29., 12:50Idézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Idézet tőle: RevengeIdézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.29., 12:48Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Idézet tőle: CatEyeIdézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.29., 12:40Idézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Idézet tőle: RevengeMa éjszaka nyitott ablaknál alszok.
Aki akar, bemászhat 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.29., 07:01Igen az igaz, nem ártasz vele senkinek.Ha ettől érzed jól magad, hát csináld akkor.:)
Igen az igaz, nem ártasz vele senkinek.Ha ettől érzed jól magad, hát csináld akkor.:)
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.29., 02:16Tudjátok mit reggeliznek azok a férfiak, akiknek 20 centinél hosszabb a farkuk?
Én pl szalámis szendvicset 😀
Tudjátok mit reggeliznek azok a férfiak, akiknek 20 centinél hosszabb a farkuk?
Én pl szalámis szendvicset 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.28., 21:07Komolyan kíváncsi lennék a te fejedre 🙂
úgy szakadnék en is egy kicsit, tökmindegy hogyan nézel ki
Komolyan kíváncsi lennék a te fejedre 🙂
úgy szakadnék en is egy kicsit, tökmindegy hogyan nézel ki
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 21:02Ja, majompofa, stb, az nem gúnyolódás, csak szakadás. 😀 ok
Ja, majompofa, stb, az nem gúnyolódás, csak szakadás. 😀 ok
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 20:51Kardio! Kicsit olyan, mintha be lennél tépve. Mi anno régen, amikor jó betéptünk, akkor csináltuk ezt, kigúnyoltunk mindenkit, és nevettük hogy milyen fejszerkezete van.:)Vicces videókat nem szoktál nézni a You tubén? Olyanok vannak, hogy a hasamot fogom a nevetéstől, lehet szakadnál te is.:D
Kardio! Kicsit olyan, mintha be lennél tépve. Mi anno régen, amikor jó betéptünk, akkor csináltuk ezt, kigúnyoltunk mindenkit, és nevettük hogy milyen fejszerkezete van.:)Vicces videókat nem szoktál nézni a You tubén? Olyanok vannak, hogy a hasamot fogom a nevetéstől, lehet szakadnál te is.:D
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.28., 20:38Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: wannabefixedDe amugy tenyleg, ha o "csunya" akkor mutass olyat aki tetszik Kardio 😀
minek? azokra nem vagyok rákattanva én csak olyanokkal foglalkozom akik gázak xdd
Pedig az izgibb tud lenni aki bejon 😀
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: wannabefixedDe amugy tenyleg, ha o "csunya" akkor mutass olyat aki tetszik Kardio 😀
minek? azokra nem vagyok rákattanva én csak olyanokkal foglalkozom akik gázak xdd
Pedig az izgibb tud lenni aki bejon 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 20:35Ha kipróbálnád, hogy azokkal foglalkozz, lehet az is bejönne neked, de ha nem próbálod....
Ha kipróbálnád, hogy azokkal foglalkozz, lehet az is bejönne neked, de ha nem próbálod....
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.07.28., 20:21De amugy tenyleg, ha o "csunya" akkor mutass olyat aki tetszik Kardio 😀
De amugy tenyleg, ha o "csunya" akkor mutass olyat aki tetszik Kardio 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 20:10Levegőre 😀
Levegőre 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 19:09Balotelli? 😀
Neki mindig is rövid haja volt 😀
Balotelli? 😀
Neki mindig is rövid haja volt 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 18:59Ha vannak ennyire gáz focisták, kell lennie, az ellenkezőjének is, jóképűek, akikre irigykedhetünk.Tudsz ilyet mondani? Tegnap említetted Nestát, ő sztem jóképű, férfi szemmel, nem vagyok homokos, azt hozzáteszem. 😀
Ha vannak ennyire gáz focisták, kell lennie, az ellenkezőjének is, jóképűek, akikre irigykedhetünk.Tudsz ilyet mondani? Tegnap említetted Nestát, ő sztem jóképű, férfi szemmel, nem vagyok homokos, azt hozzáteszem. 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 18:49Nehéz kérdés. Ha a szőkének le lenne vágva a haja, és megborotválkozna, átlagos emberi külső lenne. Szted nem?
Nehéz kérdés. Ha a szőkének le lenne vágva a haja, és megborotválkozna, átlagos emberi külső lenne. Szted nem?
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 18:41Na melyik a gázabb szted??
Na melyik a gázabb szted??
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.28., 18:29Mind a 2 😀
Mind a 2 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.07.28., 06:03Jó reggelt, ma megyek sokatok tanácsára pszichológushoz magánba, így remélem komolyabban vesznek, ha megánba megyek, mondjuk 5 alkalomnál többet nem finanszírozok magamnak remélem ennyi elég lesz, hogy rájöjjöna működési mechanizmusomra, hogy mennyire tudom kontrolállni az elmémet, avagy kell-e Ketilept, vagy maradjon Citogen kizárólag , vagy frontin kizérólga, fagy fél frontin fél citogen.
Szóval még mindig meg szeretném találni az az egy szem, max két fél szem gyógyszert, amivel a legjobban tudok működni.
Jó reggelt, ma megyek sokatok tanácsára pszichológushoz magánba, így remélem komolyabban vesznek, ha megánba megyek, mondjuk 5 alkalomnál többet nem finanszírozok magamnak remélem ennyi elég lesz, hogy rájöjjöna működési mechanizmusomra, hogy mennyire tudom kontrolállni az elmémet, avagy kell-e Ketilept, vagy maradjon Citogen kizárólag , vagy frontin kizérólga, fagy fél frontin fél citogen.
Szóval még mindig meg szeretném találni az az egy szem, max két fél szem gyógyszert, amivel a legjobban tudok működni.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 21:08Ja, nála nem jött össze.:)
Mostmár nyugovóra térek, jó éjt!
Ja, nála nem jött össze.:)
Mostmár nyugovóra térek, jó éjt!
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 20:55Régen én is a Milannak. Még a Van Basten-Gullit időszak, aztán a Kaka-Rui Costa.
Bale-re is írták már hogy lófejű. Nemtom, hogy van e olyan, hogy ló éve.:)
Régen én is a Milannak. Még a Van Basten-Gullit időszak, aztán a Kaka-Rui Costa.
Bale-re is írták már hogy lófejű. Nemtom, hogy van e olyan, hogy ló éve.:)
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 20:47Nagyon régen én is nagy olasz foci drukker voltam. Walter Zenga, ő vele kezdődött, de még kicsi voltam, talán egy EB-n láttam, kapus volt, ahogyan én is. Aztán később Del piero volt a kedvenc, nagyon szerettem a játékát. Most már nincs kedvenc válogatottam, klubszinten a Real Madrid a kedvencem, nekik szurkolok. Ott is vannak érdekes fejszerkezetek, onnan nem néztél még ki senkit?
Nagyon régen én is nagy olasz foci drukker voltam. Walter Zenga, ő vele kezdődött, de még kicsi voltam, talán egy EB-n láttam, kapus volt, ahogyan én is. Aztán később Del piero volt a kedvenc, nagyon szerettem a játékát. Most már nincs kedvenc válogatottam, klubszinten a Real Madrid a kedvencem, nekik szurkolok. Ott is vannak érdekes fejszerkezetek, onnan nem néztél még ki senkit?
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.07.27., 20:27Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelVisszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
Én mondom....és ez azért van mert a majom évében született, higgyétek el
Akkor mindenki, aki a majom évében született, annak majom fele van?
nyilván csak viccelek, de nála pont összejött ez a kettő és ez külön vicces. Nézd meg a blogomat: https://majomeve2016.blogspot.hu/
Nagyon vicces! Ennek egy külön blogot szenteltél.:)Nem semmi 😀
végre valaki aki értékeli a humort, találtam egy másik röhej gyereket, már betettem ide is az a szőke, az nagyon vicces, lehet szerepelni fog a blogban is xdd bár nem a majom évében született. Szerintem ők nagy haverok, egy csomó közös képük van xd
Mifelénk ez a séró már nem nagyon divat, de a cseheknél úgyy látszik ez menő. Voltak még nagyszerű cseh focisták: Koller, Nedved, Baros stb.. Ők nem viccesek?
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: NemadomfelVisszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀
Én mondom....és ez azért van mert a majom évében született, higgyétek el
Akkor mindenki, aki a majom évében született, annak majom fele van?
nyilván csak viccelek, de nála pont összejött ez a kettő és ez külön vicces. Nézd meg a blogomat: https://majomeve2016.blogspot.hu/
Nagyon vicces! Ennek egy külön blogot szenteltél.:)Nem semmi 😀
végre valaki aki értékeli a humort, találtam egy másik röhej gyereket, már betettem ide is az a szőke, az nagyon vicces, lehet szerepelni fog a blogban is xdd bár nem a majom évében született. Szerintem ők nagy haverok, egy csomó közös képük van xd
Mifelénk ez a séró már nem nagyon divat, de a cseheknél úgyy látszik ez menő. Voltak még nagyszerű cseh focisták: Koller, Nedved, Baros stb.. Ők nem viccesek?