Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 76 / 202Következő

Hogy megsértődtél 😀

Nem vagyok kamaszlàny... Pedig a szint az pont ott van, csak még egy kicsit lejjebb. 

Jó nagy dugás kéne neked, aztán leszállnàl az ismeretlen emberek cinkelèséről. 

Na ha karidionak szabad postolgatni, akkor nekem is az új cikkeket: P

Milyen típus vagy a 16 közül?

Idézet tőle: torta

Beletrafáltam, kamaszlány vagy?

Mindegy is, de ez akkor is zavaró sokak számára itt, és magadról pedig egyáltalán nem jó képben tünteted fel. Nem hiszem, hogy azt szeretnéd elérni, hogy "kiutáljanak" innen... Vagy tévedek?

Magadat, nem magadról, bocs.

Beletrafáltam, kamaszlány vagy?

Mindegy is, de ez akkor is zavaró sokak számára itt, és magadról pedig egyáltalán nem jó képben tünteted fel. Nem hiszem, hogy azt szeretnéd elérni, hogy "kiutáljanak" innen... Vagy tévedek?

Szia Kardio!

Nem véletlen, hogy ekkora ellentábort sikerült szerezned. Senkinek sem szimpatikus, hogy folyamatosan gúnyolódsz egy olyan emberen akit még távolról sem ismersz. Kamaszlányok szoktak ilyet féltékenységből vagy nagyzolásból az alacsony önbecsülésük palastolására. Ráadásul ez pont az a hely lenne ahova a feltétlen elfogadás és megértés miatt regisztrálnak emberek.... Úgy emlékszem, hogy neked is voltak/vannak ilyen jellegű igényeid...

De ha nem tudod ezt egy kicsit sem átértékelned magadban, akkor a kezelőorvosoddal együtt biztos sikerülni fog.

üdv

torta

Kattanj ràm, ribanc! 😀

"Kösd fel magad a legmagasabb fára, hogy mindenki tisztán lássa,
Te vagy a legostobább állat, ami bele mar a saját húsába!"

S azt is írtam,ha elegem lesz,az nagyon fájni fog!Revenge ne álmodozz fogatlanokról!smiley

Buli vaaan! 

Fogatlan? Annál jobb lesz nekem 😀 

Szóltam,ennyi!Másnál keresd a boldogságot!S nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni. De egy másik fórumba is nyomultál,s kénytelen voltam.Egyébként nem is én vagyok ezen a képen.Én egy fogatlan banya vagyok.Téma lezárva..

inkább a "pattogás" mint a nevetséges kínlódásod a majomkodással... a topicomból töröltem a képet mert nem vagyok rá kíváncsi...

én is kíváncsi vok 😀

Én kíváncsi vagyok 😀 

Kardió!Légyszi nem futkoss utánam,nem veszlek fel!Priviben sem.

Idézet tőle: parrot

Kardio,te olyan vagy itt a Búrán,mint egy vírus a számítógépen.smiley

Parrot, Ez nagyon betalált.

A pszichés betegség is, egy szuper kreativitás felesztő gyakorlat, ha úgy tekintünk rá és megoldjuk 🙂 

Elmenni pszichohoz, analizálni régi emlékeket, gondolatokat, töprengeni mi lehet erre megoldás, mitől lehetnek tünetek. Megvizsgálni a jelengleg is futó gondolatokat a fejben, hasznosak, károsak? Vajon nem ezek felelősek az állapotért?

Kutatni az interneten jobbra balra, kik azok a akik kigyógyultak, mit tettek, mennyi ideig tartot nekik, hol van a könyvük, hogy tudom ezt adaptálni a saját életemben stbstb. A mi korunkban nem létezik olyan kérdés, amit más ne tett volna fel már és ne írt volna le 🙂

Kardio,te olyan vagy itt a Búrán,mint egy vírus a számítógépen.smiley

Gabenka!Néha a bohóc is sír,talán jobban ,mint gondolnánk.De a show-nak mennie kell tovább!

Idézet tőle: Andris

Megírtam a kreatív cikkem is smiley

Kreativitás fejlesztése

Jó lett Andris. Én még írtam volna arról, hogy a mindennapok a mókuskerék mennyire árt a kreativitásnak, illetve a pszichés betegségek is, sajnos. 

Idézet tőle: Kardiopulmonologia

Idézet tőle: Revenge

Ez mindent visz 😀

ilyeneket hallgatsz?

Igen, csak ilyeneket hallgatok és majompofàról nézek közben képeket. 

Ez mindent visz 😀

Megírtam a kreatív cikkem is smiley

Kreativitás fejlesztése

Idézet tőle: CatEye

Ma éjszaka nyitott ablaknál alszok.

Aki akar, bemászhat 😀

Menjenek a majmok! Hátha szakadsz. 🙂

Áhh, nekem csak te kellesz 😀

Attól a 20 cm-től megijedtem.:)

Nem kell félni, nem fog fàjni 😀 

Aki akar, bemászhat 😀

Attól a 20 cm-től megijedtem.:)

Aki akar, bemászhat 😀

Aki akar, bemászhat 😀

Aki akar, bemászhat 😀

Igen az igaz, nem ártasz vele senkinek.Ha ettől érzed jól magad, hát csináld akkor.:)

Tudjátok mit reggeliznek azok a férfiak, akiknek 20 centinél hosszabb a farkuk? 

Én pl szalámis szendvicset 😀

Komolyan kíváncsi lennék a te fejedre 🙂 

úgy szakadnék en is egy kicsit, tökmindegy hogyan nézel ki

Ja, majompofa, stb, az nem gúnyolódás, csak szakadás. 😀 ok

Kardio! Kicsit olyan, mintha be lennél tépve. Mi anno régen, amikor jó betéptünk, akkor csináltuk ezt, kigúnyoltunk mindenkit, és nevettük hogy milyen fejszerkezete van.:)Vicces videókat nem szoktál nézni a You tubén? Olyanok vannak, hogy a hasamot fogom a nevetéstől, lehet szakadnál te is.:D

Küldjek magamról képet? 😀 

Szekírozhatsz egész nap 😀

Idézet tőle: wannabefixed

De amugy tenyleg, ha o "csunya" akkor mutass olyat aki tetszik Kardio 😀

minek? azokra nem vagyok rákattanva én csak olyanokkal foglalkozom akik gázak xdd

Pedig az izgibb tud lenni aki bejon 😀

Ha kipróbálnád, hogy azokkal foglalkozz, lehet az is bejönne neked, de ha nem próbálod....

De amugy tenyleg, ha o "csunya" akkor mutass olyat aki tetszik Kardio 😀

Szerintem inkább nem mondom 😀 kirakják a szűrömet 

Levegőre 😀

Azért itt beindult a fantáziám, hogy vajon mire várhat így nyitott szájjal 😀

Balotelli? 😀

Neki mindig is rövid haja volt 😀

Ha vannak ennyire gáz focisták, kell lennie, az ellenkezőjének is, jóképűek, akikre irigykedhetünk.Tudsz ilyet mondani? Tegnap említetted Nestát, ő sztem jóképű, férfi szemmel, nem vagyok homokos, azt hozzáteszem. 😀

Nehéz kérdés. Ha a szőkének le lenne vágva a haja, és megborotválkozna, átlagos emberi külső lenne. Szted nem?

Na melyik a gázabb szted??

Mind a 2 😀

Jó reggelt, ma megyek sokatok tanácsára pszichológushoz magánba, így remélem komolyabban vesznek, ha megánba megyek, mondjuk 5 alkalomnál többet nem finanszírozok magamnak remélem ennyi elég lesz, hogy rájöjjöna  működési mechanizmusomra, hogy mennyire tudom kontrolállni az elmémet, avagy kell-e Ketilept, vagy maradjon Citogen kizárólag , vagy frontin kizérólga, fagy fél frontin fél citogen.

Szóval még mindig meg szeretném találni az az egy szem, max két fél szem gyógyszert, amivel a legjobban tudok működni.

Ja, nála nem jött össze.:)

Mostmár nyugovóra térek, jó éjt!

Régen én is a Milannak. Még a Van Basten-Gullit időszak, aztán a Kaka-Rui Costa.

Bale-re is írták már hogy lófejű. Nemtom, hogy van e olyan, hogy ló éve.:)

Nagyon régen én is nagy olasz foci drukker voltam. Walter Zenga, ő vele kezdődött, de még kicsi voltam, talán egy EB-n láttam, kapus volt, ahogyan én is. Aztán később Del piero volt a kedvenc, nagyon szerettem a játékát. Most már nincs kedvenc válogatottam, klubszinten a Real Madrid a kedvencem, nekik szurkolok. Ott is vannak érdekes fejszerkezetek, onnan nem néztél még ki senkit?

Idézet tőle: Nemadomfel

Visszaolvasgattam a fórumot. A Huli vs. Atti szócsaták hiányozni fognak, de lehet lesz még rá alkalmuk.Nem szép dolog a csúfolódás, de tényleg majom pofája van Rosickynek. 😀

Én mondom....és ez azért van mert a majom évében született, higgyétek el

Akkor mindenki, aki a majom évében született, annak majom fele van?

nyilván csak viccelek, de nála pont összejött ez a kettő és ez külön vicces. Nézd meg a blogomat: https://majomeve2016.blogspot.hu/

Nagyon vicces! Ennek egy külön blogot szenteltél.:)Nem semmi 😀

végre valaki aki értékeli a humort, találtam egy másik röhej gyereket, már betettem ide is az a szőke, az nagyon vicces, lehet szerepelni fog a blogban is xdd bár nem a majom évében született. Szerintem ők nagy haverok, egy csomó közös képük van xd

Mifelénk ez a séró már nem nagyon divat, de a cseheknél úgyy látszik ez menő. Voltak még nagyszerű cseh focisták: Koller, Nedved, Baros stb.. Ők nem viccesek?

ElőzőOldal 76 / 202Következő