OFF
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 11:33Huuu de nagyon durva bosszú! Az óvodában csinálnak ilyet, meghúzzam a hajadat is? De úgy hogy annál fogva húználak végig a földön. Vagy a vonat után kéne kötni, aztán fuss ribanc fuss!
Huuu de nagyon durva bosszú! Az óvodában csinálnak ilyet, meghúzzam a hajadat is? De úgy hogy annál fogva húználak végig a földön. Vagy a vonat után kéne kötni, aztán fuss ribanc fuss!
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 09:25Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
De ilyen ember a világon nincs! Rá lett szólva, nem bír a testével... Nem tudom miért nem baszta meg egy talicska taknyos majom. Attól biztos jobban érezné magát
téged fognak mindjárt úgy megbaszni hogy életed végéig emlegetni fogod és még vérezni is fogsz tőle te patkány
Szeretnél vérezni? De minden lukadból? Csak szóljàl, valaki csak elintéz 😀 Nehogymár még te legyél felháborodva... Kértünk valamit nem? Agyatlan szűzkurva
át lesz hamarosan szúrva a torkod te senkiházi és a családod is hamarosan vérbe fagyva lesz....aztán nézhetsz te fasz....
Kinek a családjàt veszed a szájára te kutya? Megbaszlak anyád hátàn te ribangeci!
a tiedet te majom és ha folytatod akár ma is megtörténhet tragédia tehát gyorsan állitsad le magad te faszkalap
Tudod mi lesz a tragédia? Amikor a torkodon húzom ki a beleidet! Akadjál már le rólam! Fapina 😀 menj aztán ujjazd magad a focistàd képére, aztán nyugodjál meg
tehát továbbra se állitod le magad, a gyerekeid torka át lesz vágva majd fel lesznek akasztva. Ha nincs gyereked, akkor a férjedé/feleségedé ha az sincs akkor a szüleidé.
Nem veszed észre mennyire szánalmas vagy? Szakad rajtad már mindenki, de én biztos. 😀
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
De ilyen ember a világon nincs! Rá lett szólva, nem bír a testével... Nem tudom miért nem baszta meg egy talicska taknyos majom. Attól biztos jobban érezné magát
téged fognak mindjárt úgy megbaszni hogy életed végéig emlegetni fogod és még vérezni is fogsz tőle te patkány
Szeretnél vérezni? De minden lukadból? Csak szóljàl, valaki csak elintéz 😀 Nehogymár még te legyél felháborodva... Kértünk valamit nem? Agyatlan szűzkurva
át lesz hamarosan szúrva a torkod te senkiházi és a családod is hamarosan vérbe fagyva lesz....aztán nézhetsz te fasz....
Kinek a családjàt veszed a szájára te kutya? Megbaszlak anyád hátàn te ribangeci!
a tiedet te majom és ha folytatod akár ma is megtörténhet tragédia tehát gyorsan állitsad le magad te faszkalap
Tudod mi lesz a tragédia? Amikor a torkodon húzom ki a beleidet! Akadjál már le rólam! Fapina 😀 menj aztán ujjazd magad a focistàd képére, aztán nyugodjál meg
tehát továbbra se állitod le magad, a gyerekeid torka át lesz vágva majd fel lesznek akasztva. Ha nincs gyereked, akkor a férjedé/feleségedé ha az sincs akkor a szüleidé.
Nem veszed észre mennyire szánalmas vagy? Szakad rajtad már mindenki, de én biztos. 😀
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 09:15Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 09:12Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.04., 08:17köszi, borderfiu!
Revenge, állítsd le magad! Ne reagáljatok, ha Kardio a mániájáról posztol, és kész.
Kardio, próbáld megérteni, hogy ez a mániád idegesítő és visszataszító a legtöbbünk számára, így nem szeretnénk találkozni vele itt. Posztold a képeket a blogodon, ott senkit nem zavar.
köszi, borderfiu!
Revenge, állítsd le magad! Ne reagáljatok, ha Kardio a mániájáról posztol, és kész.
Kardio, próbáld megérteni, hogy ez a mániád idegesítő és visszataszító a legtöbbünk számára, így nem szeretnénk találkozni vele itt. Posztold a képeket a blogodon, ott senkit nem zavar.
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.08.04., 08:09Amúgy miért pont a patkány, meg a görény az átokszó? 😀 Mindkettő tök cuki
Amúgy miért pont a patkány, meg a görény az átokszó? 😀 Mindkettő tök cuki
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 07:40Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 07:39Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeTe valami nagyon beteg ember lehetsz... Miért nem szórakozol anyàddal? Úgy megnézném az ő majom képét és azon gondolkoznék, hogy vajon miért nem nyelt le még időben.
egy tüskés botot kéne a végbeledbe dugni és ott mozgatni amíg el nem kezd vérezni a beled. A legjobb pillanatomban kötöttél belém te szerencsétlen állat és azonnal ásd el magad te senkiházi görény....
Mit baszok én rá, hogy neked milyen pillanatod van? Tőlem fel is akaszthatod magad. Mondom én hiányod van, mindig a végbelemmel jössz, de miért? Senkiházi görény? Mert te ki vagy?
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeTe valami nagyon beteg ember lehetsz... Miért nem szórakozol anyàddal? Úgy megnézném az ő majom képét és azon gondolkoznék, hogy vajon miért nem nyelt le még időben.
egy tüskés botot kéne a végbeledbe dugni és ott mozgatni amíg el nem kezd vérezni a beled. A legjobb pillanatomban kötöttél belém te szerencsétlen állat és azonnal ásd el magad te senkiházi görény....
Mit baszok én rá, hogy neked milyen pillanatod van? Tőlem fel is akaszthatod magad. Mondom én hiányod van, mindig a végbelemmel jössz, de miért? Senkiházi görény? Mert te ki vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.04., 07:07sok szeretettel mindenkinek
https://www.youtube.com/watch?v=CAC_yPnPbe0
sok szeretettel mindenkinek
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 05:29Idézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: borderfiuNyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.04., 05:03Nyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Nyugi van, álljatok le a sértegetésekkel!
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.04., 04:44Te valami nagyon beteg ember lehetsz... Miért nem szórakozol anyàddal? Úgy megnézném az ő majom képét és azon gondolkoznék, hogy vajon miért nem nyelt le még időben.
Te valami nagyon beteg ember lehetsz... Miért nem szórakozol anyàddal? Úgy megnézném az ő majom képét és azon gondolkoznék, hogy vajon miért nem nyelt le még időben.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.03., 20:55pff isteneem... ez már fáj 😀
pff isteneem... ez már fáj 😀
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.03., 08:59Szia holdfény,
megkértem Attit, hogy ne provokáljon vitát és ne alázzon másokat (Revenge-et is felszólítottam ugyanerre). Atti azzal reagált, hogy akkor inkább tiltsam ki. Nem volt választásom.
Minden nap jönnek új emberek a Búrára, és elég elborzasztó, ha az fogadja őket, hogy irritált felhasználók mocskos stílusban alázzák egymást egyszerre több topikban is. A dühöngőben ez OK, de a Búra egyébként nem erről szól.
Szia holdfény,
megkértem Attit, hogy ne provokáljon vitát és ne alázzon másokat (Revenge-et is felszólítottam ugyanerre). Atti azzal reagált, hogy akkor inkább tiltsam ki. Nem volt választásom.
Minden nap jönnek új emberek a Búrára, és elég elborzasztó, ha az fogadja őket, hogy irritált felhasználók mocskos stílusban alázzák egymást egyszerre több topikban is. A dühöngőben ez OK, de a Búra egyébként nem erről szól.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.02., 20:43Idézet tőle: dharkanAtti üzeni 😀
nincs otthon a macska cincognak az egerek.
Én meg azt üzenem, hogy nyomd el magad te kutya! Kintről üzengetsz? Ennyi telik tőled?
Idézet tőle: dharkanAtti üzeni 😀
Én meg azt üzenem, hogy nyomd el magad te kutya! Kintről üzengetsz? Ennyi telik tőled?
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.08.02., 18:53Idézet tőle: holdfényAzt hiszem én látom másképp a világot fordítva, engem miért nem bántott?
Valaki megmondaná ?
Nem, holdfény, remélhetőleg senki. Ugyanis jóérzésű ember nem kezd el olyasvalakit kitárgyalni, aki nincs itt, nincs lehetősége megvédenie az álláspontját. Ne akarj ebbe belerángatni senkit, ne kezdjük el a kavarást!
Ha olyan nagy haverok vagytok, kérdezd meg őt valami más csatornán, vagy valakit innen, de privátban!
Idézet tőle: holdfényAzt hiszem én látom másképp a világot fordítva, engem miért nem bántott?
Valaki megmondaná ?
Nem, holdfény, remélhetőleg senki. Ugyanis jóérzésű ember nem kezd el olyasvalakit kitárgyalni, aki nincs itt, nincs lehetősége megvédenie az álláspontját. Ne akarj ebbe belerángatni senkit, ne kezdjük el a kavarást!
Ha olyan nagy haverok vagytok, kérdezd meg őt valami más csatornán, vagy valakit innen, de privátban!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 18:40Atti üzeni 😀
Atti üzeni 😀
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.02., 14:36
Végülis csak nekem hiányzik,érthető,ha nem jön vissza.Gabenka,nem tudsz ajánlani egy pszichopatát?Vadállatot,ha lehet.
Végülis csak nekem hiányzik,érthető,ha nem jön vissza.Gabenka,nem tudsz ajánlani egy pszichopatát?Vadállatot,ha lehet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 13:03-
-
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 10:14Atti is küld egy zenét!
"Dübörög a ház" - a 1996-os
https://www.youtube.com/watch?v=B9pkdtplToM
https://www.youtube.com/watch?v=B9pkdtplToM
Atti is küld egy zenét!
"Dübörög a ház" - a 1996-os
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 09:27🙂
🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 09:22https://www.youtube.com/watch?v=4Xk6xyOjq4w
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 09:17https://www.youtube.com/watch?v=JsmCWuzPubs
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 09:08https://www.youtube.com/watch?v=inbk68QVibA
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 09:06ehhj te semmiből nem tanulsz? ha hozzá szólsz kezdődik előlről, míg Eszter engedi... 😀
szal ha lehet ne szóljon hozzá senki, és hú de szar lesz neki...
ehhj te semmiből nem tanulsz? ha hozzá szólsz kezdődik előlről, míg Eszter engedi... 😀
szal ha lehet ne szóljon hozzá senki, és hú de szar lesz neki...
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.02., 09:04Idézet tőle: Kardiopulmonologianyálcsorgatás megy itt
Inkább az menjen, mint telenyomod a topikot a focistáddal
Idézet tőle: Kardiopulmonologianyálcsorgatás megy itt
Inkább az menjen, mint telenyomod a topikot a focistáddal
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.02., 09:02https://www.youtube.com/watch?v=P8UaKbynumk
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.08.01., 19:27Szia!
Aki régen járt itt, az nem én vagyok.:) Igen van, sajna amit akartam, az nem jött össze.:(A jó hírek topikban leírtam.
Én is örülök, hogy visszatértél.:)
Szia!
Aki régen járt itt, az nem én vagyok.:) Igen van, sajna amit akartam, az nem jött össze.:(A jó hírek topikban leírtam.
Én is örülök, hogy visszatértél.:)
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2016.08.01., 19:17Üdv újra Holdfény!!! 🙂 Jó átni megint.:)
http://www.micccp.com/slobodnewnije-karikaturi/
Egy kis off
Üdv újra Holdfény!!! 🙂 Jó átni megint.:)
http://www.micccp.com/slobodnewnije-karikaturi/
Egy kis off
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.01., 18:17Szia Holdfény!
Olyan jó ,hogy újra itt vagy!!
Szia Holdfény!
Olyan jó ,hogy újra itt vagy!!
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.08.01., 14:34https://youtu.be/keXvnAJiPtk
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.08.01., 14:31Kedves Holdfény! Üdv a fedélzeten újra!
https://youtu.be/o1tj2zJ2Wvg
Kedves Holdfény! Üdv a fedélzeten újra!
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.01., 13:46Idézet tőle: holdfénySziasztok megjöttem. Bár hulla vagyok.
Szia,
Jó, hogy itt vagy. Remélem csak a fáradtság gyötör, más minden rendben van.
Idézet tőle: holdfénySziasztok megjöttem. Bár hulla vagyok.
Szia,
Jó, hogy itt vagy. Remélem csak a fáradtság gyötör, más minden rendben van.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.01., 01:09Én abbahagyom, ha ő is...
Valaki diagnosztizálhatná, hogy amit csinàl, szimplàn hülyeség vagy nagyon súlyos elmezavar
Ja, én is nagyon súlyos állapotban vagyok, Eszter anyàm ne tilts ki
Én abbahagyom, ha ő is...
Valaki diagnosztizálhatná, hogy amit csinàl, szimplàn hülyeség vagy nagyon súlyos elmezavar
Ja, én is nagyon súlyos állapotban vagyok, Eszter anyàm ne tilts ki
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.07.31., 22:07Hagyjátok abba.
1. Kardio, többet ne posztolj ide ilyen képet. Posztold a blogodra. Itt zavaró, eldugítja a fórumot. A fórum mindenkié, senki nem sajátíthatja ki. Jobb lenne, ha tudnál beszélni a problémádról ahelyett, hogy ebben a megszállottságban élnéd ki. Csak azért nem tiltottalak ki eddig, mert feltételezem, hogy súlyos állapotban vagy. De ha így van is, be kell tartanod a szabályokat, vagy el kell hagynod a Búrát.
2. Feeling és Revenge. Vigyázzatok a szátokra.
Hagyjátok abba.
1. Kardio, többet ne posztolj ide ilyen képet. Posztold a blogodra. Itt zavaró, eldugítja a fórumot. A fórum mindenkié, senki nem sajátíthatja ki. Jobb lenne, ha tudnál beszélni a problémádról ahelyett, hogy ebben a megszállottságban élnéd ki. Csak azért nem tiltottalak ki eddig, mert feltételezem, hogy súlyos állapotban vagy. De ha így van is, be kell tartanod a szabályokat, vagy el kell hagynod a Búrát.
2. Feeling és Revenge. Vigyázzatok a szátokra.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.31., 20:38Idézet tőle: FeelingIdézet tőle: RevengeMondanám, hogy szopjál le, de nem adnám a szádba 😀
Azért is csinálni fogod? 4 èves gyerek tudja ha azt mondjàk ne csinàld, abbahagyja. A botodat meg tartsd meg magadnak
Én sem süllyednék le arra a szintre a helyedben, hogy pont vele szopatod le magad :))
Áhh nem, szájába nem adnàm az ilyennek, de zacskóval a fején dugható 😀
Idézet tőle: FeelingIdézet tőle: RevengeMondanám, hogy szopjál le, de nem adnám a szádba 😀
Azért is csinálni fogod? 4 èves gyerek tudja ha azt mondjàk ne csinàld, abbahagyja. A botodat meg tartsd meg magadnak
Én sem süllyednék le arra a szintre a helyedben, hogy pont vele szopatod le magad :))
Áhh nem, szájába nem adnàm az ilyennek, de zacskóval a fején dugható 😀
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.07.31., 20:33Idézet tőle: FeelingElmeroggyant...mi a faszt lehet kezdeni vele?
Azt, mint minden trollal: negligálni, figyelmen kívül hagyni, nem szólni hozzá. Csak így takarodik el, mivel arra megy ki a játék, hogy foglalkozzanak vele.
Nem ő az első, aki a sors szeszélye folytán az b. k. anyja picsája helyett itt kötött ki és csinált átmenetileg pöcegödröt a fórumból, és nem is az utolsó. De a megoldás mindig az volt, amit fentebb írtam. Nem szabad eteteni a trollt!!!! Hagyjátok a fenébe!
Idézet tőle: FeelingElmeroggyant...mi a faszt lehet kezdeni vele?
Azt, mint minden trollal: negligálni, figyelmen kívül hagyni, nem szólni hozzá. Csak így takarodik el, mivel arra megy ki a játék, hogy foglalkozzanak vele.
Nem ő az első, aki a sors szeszélye folytán az b. k. anyja picsája helyett itt kötött ki és csinált átmenetileg pöcegödröt a fórumból, és nem is az utolsó. De a megoldás mindig az volt, amit fentebb írtam. Nem szabad eteteni a trollt!!!! Hagyjátok a fenébe!
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.07.31., 20:26Idézet tőle: FeelingElmeroggyant...mi a faszt lehet kezdeni vele?
Idézet tőle: FeelingElmeroggyant...mi a faszt lehet kezdeni vele?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.07.31., 20:22Admin kérdése az egész.Mi tehetetlenek vagyunk.Más fórumokról letiltották,ő maga mondta.Itt meg azt csinál,amit akar.
Admin kérdése az egész.Mi tehetetlenek vagyunk.Más fórumokról letiltották,ő maga mondta.Itt meg azt csinál,amit akar.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.31., 20:20Mondanám, hogy szopjál le, de nem adnám a szádba 😀
Mondanám, hogy szopjál le, de nem adnám a szádba 😀
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.31., 20:06Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeHogy megsértődtél 😀
Nem vagyok kamaszlàny... Pedig a szint az pont ott van, csak még egy kicsit lejjebb.
Jó nagy dugás kéne neked, aztán leszállnàl az ismeretlen emberek cinkelèséről.
Én aztán nem sértődtem be, de abban biztos vagyok hogy nekem nem kell semmilyen dugás.
Ja és akaszd fel magad öregem idióta faszkalap
Akkor vegyél vibrátort, meg se dugna senki. Dehogy akasztom fel magam, azt meghagyom neked. Szűzkurva
egy nagy hosszú botot kéne feldubni a végbeledbe és ott mozgatni....
Neked meg egy esernyőt és ott kinyitni, hogy nem érted meg, hogy takarodj innen a gyerekded játékoddal!
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeIdézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeHogy megsértődtél 😀
Nem vagyok kamaszlàny... Pedig a szint az pont ott van, csak még egy kicsit lejjebb.
Én aztán nem sértődtem be, de abban biztos vagyok hogy nekem nem kell semmilyen dugás.
Akkor vegyél vibrátort, meg se dugna senki. Dehogy akasztom fel magam, azt meghagyom neked. Szűzkurva
egy nagy hosszú botot kéne feldubni a végbeledbe és ott mozgatni....
Neked meg egy esernyőt és ott kinyitni, hogy nem érted meg, hogy takarodj innen a gyerekded játékoddal!
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.07.31., 19:59Kardio,
Olyan nehéz megérteni, hogy az embereket nem érdekli ez a faszság? Persze ez a te szegénységi bizonyítványod, hogy ez szórakoztat, de jó lenne, ha nyitnál magadnak egy saját blogot, fórumot, és oda csak te posztolnál, és akit érdekel nézi,
Az off teljesen szét van offolva általad, és mint aki nem érti, hogy persona non grata, csak azért is nyomja.
Kardio,
Olyan nehéz megérteni, hogy az embereket nem érdekli ez a faszság? Persze ez a te szegénységi bizonyítványod, hogy ez szórakoztat, de jó lenne, ha nyitnál magadnak egy saját blogot, fórumot, és oda csak te posztolnál, és akit érdekel nézi,
Az off teljesen szét van offolva általad, és mint aki nem érti, hogy persona non grata, csak azért is nyomja.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.07.31., 19:53Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeHogy megsértődtél 😀
Idézet tőle: KardiopulmonologiaIdézet tőle: RevengeHogy megsértődtél 😀