Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 75 / 202Következő

Huuu de nagyon durva bosszú! Az óvodában csinálnak ilyet, meghúzzam a hajadat is? De úgy hogy annál fogva húználak végig a földön. Vagy a vonat után kéne kötni, aztán fuss ribanc fuss!

Feeling!

Vigyàzz, mert megfenyegeti a családodat :O

Fotelharcos szájkaratés nyomorult 😀

Idézet tőle: Kardiopulmonologia

Idézet tőle: Revenge

Idézet tőle: borderfiu

Nyugi van, álljatok le a sértegetésekkel! angryyes

De ilyen ember a világon nincs! Rá lett szólva, nem bír a testével... Nem tudom miért nem baszta meg egy talicska taknyos majom. Attól biztos jobban érezné magát

téged fognak mindjárt úgy megbaszni hogy életed végéig emlegetni fogod és még vérezni is fogsz tőle te patkány

Szeretnél vérezni? De minden lukadból? Csak szóljàl, valaki csak elintéz 😀 Nehogymár még te legyél felháborodva... Kértünk valamit nem? Agyatlan szűzkurva

át lesz hamarosan szúrva a torkod te senkiházi és a családod is hamarosan vérbe fagyva lesz....aztán nézhetsz te fasz....

Kinek a családjàt veszed a szájára te kutya? Megbaszlak anyád hátàn te ribangeci! 

a tiedet te majom és ha folytatod akár ma is megtörténhet tragédia tehát gyorsan állitsad le magad te faszkalap

Tudod mi lesz a tragédia? Amikor a torkodon húzom ki a beleidet! Akadjál már le rólam! Fapina 😀 menj aztán ujjazd magad a focistàd képére, aztán nyugodjál meg

tehát továbbra se állitod le magad, a gyerekeid torka át lesz vágva majd fel lesznek akasztva. Ha nincs gyereked, akkor a férjedé/feleségedé ha az sincs akkor a szüleidé. 

Nem veszed észre mennyire szánalmas vagy? Szakad rajtad már mindenki, de én biztos. 😀

De ilyen ember a világon nincs! Rá lett szólva, nem bír a testével... Nem tudom miért nem baszta meg egy talicska taknyos majom. Attól biztos jobban érezné magát

téged fognak mindjárt úgy megbaszni hogy életed végéig emlegetni fogod és még vérezni is fogsz tőle te patkány

Szeretnél vérezni? De minden lukadból? Csak szóljàl, valaki csak elintéz 😀 Nehogymár még te legyél felháborodva... Kértünk valamit nem? Agyatlan szűzkurva

át lesz hamarosan szúrva a torkod te senkiházi és a családod is hamarosan vérbe fagyva lesz....aztán nézhetsz te fasz....

Kinek a családjàt veszed a szájára te kutya? Megbaszlak anyád hátàn te ribangeci! 

a tiedet te majom és ha folytatod akár ma is megtörténhet tragédia tehát gyorsan állitsad le magad te faszkalap

Tudod mi lesz a tragédia? Amikor a torkodon húzom ki a beleidet! Akadjál már le rólam! Fapina 😀 menj aztán ujjazd magad a focistàd képére, aztán nyugodjál meg

Én is posztolhatok mindenfèle képet? Mert mától ez lesz a mániàm. 

köszi, borderfiu!

Revenge, állítsd le magad! Ne reagáljatok, ha Kardio a mániájáról posztol, és kész. 

Kardio, próbáld megérteni, hogy ez a mániád idegesítő és visszataszító a legtöbbünk számára, így nem szeretnénk találkozni vele itt. Posztold a képeket a blogodon, ott senkit nem zavar.

Amúgy miért pont a patkány, meg a görény az átokszó? 😀 Mindkettő tök cuki

Te valami nagyon beteg ember lehetsz... Miért nem szórakozol anyàddal? Úgy megnézném az ő majom képét és azon gondolkoznék, hogy vajon miért nem nyelt le még időben. 

egy tüskés botot kéne a végbeledbe dugni és ott mozgatni amíg el nem kezd vérezni a beled. A legjobb pillanatomban kötöttél belém te szerencsétlen állat és azonnal ásd el magad te senkiházi görény....

Mit baszok én rá, hogy neked milyen pillanatod van? Tőlem fel is akaszthatod magad. Mondom én hiányod van, mindig a végbelemmel jössz, de miért? Senkiházi görény? Mert te ki vagy? 

sok szeretettel mindenkinek cheeky

Te valami nagyon beteg ember lehetsz... Miért nem szórakozol anyàddal? Úgy megnézném az ő majom képét és azon gondolkoznék, hogy vajon miért nem nyelt le még időben. 

pff isteneem... ez már fáj 😀

Szia holdfény,

megkértem Attit, hogy ne provokáljon vitát és ne alázzon másokat (Revenge-et is felszólítottam ugyanerre). Atti azzal reagált, hogy akkor inkább tiltsam ki. Nem volt választásom.

Minden nap jönnek új emberek a Búrára, és elég elborzasztó, ha az fogadja őket, hogy irritált felhasználók mocskos stílusban alázzák egymást egyszerre több topikban is. A dühöngőben ez OK, de a Búra egyébként nem erről szól.

Idézet tőle: dharkan

Atti üzeni 😀

nincs otthon a macska cincognak az egerek.

Én meg azt üzenem, hogy nyomd el magad te kutya! Kintről üzengetsz? Ennyi telik tőled? 

Itt járt Trevor. Mindenkinek szép estét! 🙂

Idézet tőle: holdfény

Azt hiszem én látom másképp a világot fordítva, engem miért nem bántott?

Valaki megmondaná ?

Nem, holdfény, remélhetőleg senki. Ugyanis jóérzésű ember nem kezd el olyasvalakit kitárgyalni, aki nincs itt, nincs lehetősége megvédenie az álláspontját. Ne akarj ebbe belerángatni senkit, ne kezdjük el a kavarást!

Ha olyan nagy haverok vagytok, kérdezd meg őt valami más csatornán, vagy valakit innen, de privátban!

Atti üzeni 😀

nincs otthon a macska cincognak az egerek.

Végülis csak nekem hiányzik,érthető,ha nem jön vissza.Gabenka,nem tudsz ajánlani egy pszichopatát?Vadállatot,ha lehet.

-

Komolyan,mindjárt megszakad a szivem.Mikor jön vissza?Soha,ő annál büszkébb.

Atti is küld egy zenét!

"Dübörög a ház" - a 1996-os 

🙂

https://www.youtube.com/watch?v=JsmCWuzPubs

ehhj te semmiből nem tanulsz? ha hozzá szólsz kezdődik előlről, míg Eszter engedi... 😀

szal ha lehet ne szóljon hozzá senki, és hú de szar lesz neki...

nyálcsorgatás megy itt

Inkább az menjen, mint telenyomod a topikot a focistáddal

Szia!

Aki régen járt itt, az nem én vagyok.:) Igen van, sajna amit akartam, az nem jött össze.:(A jó hírek topikban leírtam.

Én is örülök, hogy visszatértél.:)

Üdv újra Holdfény!!! 🙂 Jó átni megint.:)

http://www.micccp.com/slobodnewnije-karikaturi/

Egy kis off

Szia Holdfény!

Osmileylyan jó ,hogy újra itt vagy!!smiley

Kedves Holdfény! Üdv a fedélzeten újra!

Idézet tőle: holdfény

Sziasztok megjöttem. Bár hulla vagyok.

Szia,

Jó, hogy itt vagy. Remélem csak a fáradtság gyötör, más minden rendben van.

Én abbahagyom, ha ő is... 

Valaki diagnosztizálhatná, hogy amit csinàl, szimplàn hülyeség vagy nagyon súlyos elmezavar 

Ja, én is nagyon súlyos állapotban vagyok, Eszter anyàm ne tilts ki 

Hagyjátok abba.

1. Kardio, többet ne posztolj ide ilyen képet. Posztold a blogodra. Itt zavaró, eldugítja a fórumot. A fórum mindenkié, senki nem sajátíthatja ki. Jobb lenne, ha tudnál beszélni a problémádról ahelyett, hogy ebben a megszállottságban élnéd ki. Csak azért nem tiltottalak ki eddig, mert feltételezem, hogy súlyos állapotban vagy. De ha így van is, be kell tartanod a szabályokat, vagy el kell hagynod a Búrát.

2. Feeling és Revenge. Vigyázzatok a szátokra.

Seggbe, de vazelin nèlkül 😀

Idézet tőle: Feeling

Mondanám, hogy szopjál le, de nem adnám a szádba 😀 

Azért is csinálni fogod? 4 èves gyerek tudja ha azt mondjàk ne csinàld, abbahagyja. A botodat meg tartsd meg magadnak

Én sem süllyednék le arra a szintre a helyedben, hogy pont vele szopatod le magad :))

Áhh nem, szájába nem adnàm az ilyennek, de zacskóval a fején dugható 😀

Szerintem meg kell keresni és jól megbaszkodni a fejét 😀

Idióta ribancànak

Elmeroggyant...mi a faszt lehet kezdeni vele?

Azt, mint minden trollal: negligálni, figyelmen kívül hagyni, nem szólni hozzá. Csak így takarodik el, mivel arra megy ki a játék, hogy foglalkozzanak vele.

Nem ő az első, aki a sors szeszélye folytán az b. k. anyja picsája helyett itt kötött ki és csinált átmenetileg pöcegödröt a fórumból, és nem is az utolsó. De a megoldás mindig az volt, amit fentebb írtam. Nem szabad eteteni a trollt!!!! Hagyjátok a fenébe!

Elmeroggyant...mi a faszt lehet kezdeni vele?

Azt, mint minden trollal: negligálni, figyelmen kívül hagyni, nem szólni hozzá. Csak így takarodik el, mivel arra megy ki a játék, hogy foglalkozzanak vele.

Nem ő az első, aki a sors szeszélye folytán az b. k. anyja picsája helyett itt kötött ki és csinált átmenetileg pöcegödröt a fórumból, és nem is az utolsó. De a megoldás mindig az volt, amit fentebb írtam. Nem szabad eteteni a trollt!!!! Hagyjátok a fenébe!

Admin kérdése az egész.Mi tehetetlenek vagyunk.Más fórumokról letiltották,ő maga mondta.Itt meg azt csinál,amit akar.

Mondanám, hogy szopjál le, de nem adnám a szádba 😀 

Azért is csinálni fogod? 4 èves gyerek tudja ha azt mondjàk ne csinàld, abbahagyja. A botodat meg tartsd meg magadnak

Hogy megsértődtél 😀

Nem vagyok kamaszlàny... Pedig a szint az pont ott van, csak még egy kicsit lejjebb. 

Jó nagy dugás kéne neked, aztán leszállnàl az ismeretlen emberek cinkelèséről. 

Én aztán nem sértődtem be, de abban biztos vagyok hogy nekem nem kell semmilyen dugás. 

Ja és akaszd fel magad öregem idióta faszkalap

Akkor vegyél vibrátort, meg se dugna senki. Dehogy akasztom fel magam, azt meghagyom neked. Szűzkurva

egy nagy hosszú botot kéne feldubni a végbeledbe és ott mozgatni....

Neked meg egy esernyőt és ott kinyitni, hogy nem érted meg, hogy takarodj innen a gyerekded játékoddal!

Kardio,

Olyan nehéz megérteni, hogy az embereket nem érdekli ez a faszság? Persze ez a te szegénységi bizonyítványod, hogy ez szórakoztat, de jó lenne, ha nyitnál magadnak egy saját blogot, fórumot, és oda csak te posztolnál, és akit érdekel nézi, 

Az off teljesen szét van offolva általad, és mint aki nem érti, hogy persona non grata, csak azért is nyomja.

Hogy megsértődtél 😀

Nem vagyok kamaszlàny... Pedig a szint az pont ott van, csak még egy kicsit lejjebb. 

Jó nagy dugás kéne neked, aztán leszállnàl az ismeretlen emberek cinkelèséről. 

Én aztán nem sértődtem be, de abban biztos vagyok hogy nekem nem kell semmilyen dugás. 

Ja és akaszd fel magad öregem idióta faszkalap

Akkor vegyél vibrátort, meg se dugna senki. Dehogy akasztom fel magam, azt meghagyom neked. Szűzkurva

Vigyázz nehogy kifogyj a képekből ha ilyen nagy dózisban adagolod nekünk.

ElőzőOldal 75 / 202Következő