OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:21Aha,szóval itt a nők férfiakat esznek! Elég bizarr.....
Aha,szóval itt a nők férfiakat esznek! Elég bizarr.....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:15Idézet tőle: parrotNa,erre elszaladt.Mostmár talán érti,miért van az off-on kevés fiú.Megesszük őket.
Neeem,csak a szerelmes üzenetedet néztem meg! Oké,cseréljünk!
Idézet tőle: parrotNa,erre elszaladt.Mostmár talán érti,miért van az off-on kevés fiú.Megesszük őket.
Neeem,csak a szerelmes üzenetedet néztem meg! Oké,cseréljünk!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:13Idézet tőle: parrotIgen.Elég hamar kinyírunk minden pasit.Te biológiai értelemben hova tartozol?Nem követtem becses hozzászólásaidat?
Férfi! Remélem nem gond! 😀
Idézet tőle: parrotIgen.Elég hamar kinyírunk minden pasit.Te biológiai értelemben hova tartozol?Nem követtem becses hozzászólásaidat?
Férfi! Remélem nem gond! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:08Húú nekem ez az asztrálszex nem nagyon megy! Mit csinálhatok rosszúl?
Húú nekem ez az asztrálszex nem nagyon megy! Mit csinálhatok rosszúl?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 17:07Igen.Elég hamar kinyírunk minden pasit.Te biológiai értelemben hova tartozol?Nem követtem becses hozzászólásaidat?
Igen.Elég hamar kinyírunk minden pasit.Te biológiai értelemben hova tartozol?Nem követtem becses hozzászólásaidat?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 17:04Idézet tőle: parrotTényleg,nem te kérdezted,milyen itt a nemek aránya?
Nem! Én csak egy észrevételt tettem,hogy látszólag többségben vannak a nők!
Idézet tőle: parrotTényleg,nem te kérdezted,milyen itt a nemek aránya?
Nem! Én csak egy észrevételt tettem,hogy látszólag többségben vannak a nők!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.08.09., 16:57Kapom mostanában ezeket az automatikus üzeneteket,kicsit bosszantó,mikor azt hiszem,szerelmes üzi rózsával,aztán a nagy fenét.Minek tájékoztatnak,hogy valaki hozzászólt egy témához.Úgyis látom a friss-nél....
Kapom mostanában ezeket az automatikus üzeneteket,kicsit bosszantó,mikor azt hiszem,szerelmes üzi rózsával,aztán a nagy fenét.Minek tájékoztatnak,hogy valaki hozzászólt egy témához.Úgyis látom a friss-nél....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 16:56Mindegy! Unatkozom,nem köt le az olimpia!
Mindegy! Unatkozom,nem köt le az olimpia!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.09., 16:28Csendes a fórum! Senkinek sincs mentális befosása???
Csendes a fórum! Senkinek sincs mentális befosása???
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.08., 16:42Idézet tőle: holdfényÉn már ki vagyok éhezve.:-)
Ide szántam az előző választ! 😀
Idézet tőle: holdfényÉn már ki vagyok éhezve.:-)
Ide szántam az előző választ! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.08., 16:40Szerintem ezen könnyen lehet segíteni! 😀
Szerintem ezen könnyen lehet segíteni! 😀
Idézet tőle: Trevor ekkor: 2016.08.08., 15:36Köszönöm, hogy szurkoltok. A mai nap már nem volt olyan vészes. 🙂 De aztán ki tudja mit hoz a holnap vagy a következő hét 🙁
Köszönöm, hogy szurkoltok. A mai nap már nem volt olyan vészes. 🙂 De aztán ki tudja mit hoz a holnap vagy a következő hét 🙁
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.08., 10:04Szia Magamba Zárva,
nők és férfiak, lányok és fiúk egyaránt vannak itt, de talán igaz, hogy a lányok többször szólalnak meg.
Szia Magamba Zárva,
nők és férfiak, lányok és fiúk egyaránt vannak itt, de talán igaz, hogy a lányok többször szólalnak meg.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.07., 22:10Jól látom hogy ezen a fórumon a NŐK vannak többségben?
Jól látom hogy ezen a fórumon a NŐK vannak többségben?
Idézet tőle: Trevor ekkor: 2016.08.07., 16:36Bocsi Holdfény, hogy csak most válaszolok. Hát elég stresszes volt a munka ezen a héten. ÚGyhogy most munkaundorom lett és aggódom magam miatt. Művezető helyettes úr elmondta, hogy hogy kéne ezt csinálni, amit csinálok és én nekem sehogy se megy, úgyhogy félek, hogy kitesznek 🙁 Bocsi az ON témáért 😀 Az, hogy ki hogy van itt már annak számít nem? 😀
Bocsi Holdfény, hogy csak most válaszolok. Hát elég stresszes volt a munka ezen a héten. ÚGyhogy most munkaundorom lett és aggódom magam miatt. Művezető helyettes úr elmondta, hogy hogy kéne ezt csinálni, amit csinálok és én nekem sehogy se megy, úgyhogy félek, hogy kitesznek 🙁 Bocsi az ON témáért 😀 Az, hogy ki hogy van itt már annak számít nem? 😀
Idézet tőle: Trevor ekkor: 2016.08.07., 16:35Bocsi Holdfény, hogy csak most válaszolok. Hát elég stresszes volt a munka ezen a héten. ÚGyhogy most munkaundorom lett és aggódom magam miatt. Művezető helyettes úr elmondta, hogy hogy kéne ezt csinálni, amit csinálok és én nekem sehogy se megy, úgyhogy félek, hogy kitesznek 🙁 Bocsi az ON témáért 😀 Az, hogy ki hogy van itt már annak számít nem? 😀
Bocsi Holdfény, hogy csak most válaszolok. Hát elég stresszes volt a munka ezen a héten. ÚGyhogy most munkaundorom lett és aggódom magam miatt. Művezető helyettes úr elmondta, hogy hogy kéne ezt csinálni, amit csinálok és én nekem sehogy se megy, úgyhogy félek, hogy kitesznek 🙁 Bocsi az ON témáért 😀 Az, hogy ki hogy van itt már annak számít nem? 😀
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.06., 14:56Sziasztok! A holnapi egyetemi áramszünet miatt MA (augusztus 6. szombat) este 10.00-kor leállítjuk a Búrát. Legkésőbb hétfőn reggel ismét menni fog, de érdemes benézni vasárnap este, ha nagyon hiányzik, hátha akkorra visszajött az áram.
E
Sziasztok! A holnapi egyetemi áramszünet miatt MA (augusztus 6. szombat) este 10.00-kor leállítjuk a Búrát. Legkésőbb hétfőn reggel ismét menni fog, de érdemes benézni vasárnap este, ha nagyon hiányzik, hátha akkorra visszajött az áram.
E
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.06., 10:57Elmegyünk kiràndulni és a termèszet lágy ölén szex közben? :O felakasztjuk magunkat? Micsoda élvezet lesz 😀
Elmegyünk kiràndulni és a termèszet lágy ölén szex közben? :O felakasztjuk magunkat? Micsoda élvezet lesz 😀
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.08.06., 09:42😀 hát szerintem épp annyira nem sürgős a válasz erre.
Barátság: két ember kapcsolata, akiknek sok közös dolguk érdeklődési körük van. Ezeket lehet megbeszélni, vagy együtt csinálni. Fontos még a bizalom, amit legjobban úgy láttam meghatározva: fizet mint a katonatiszt 😀 Ez vicces, de valójában tényleg az a legnagyobb bizalom, ha kérek holnapra 300000ftot, akkor ideadja, és tudja én meg vissza fogom.
Tisztelet: valaki lerakott valami olyat az asztalra, amiről én tudom hogy nehéz és ezért tisztelem.
😀 hát szerintem épp annyira nem sürgős a válasz erre.
Barátság: két ember kapcsolata, akiknek sok közös dolguk érdeklődési körük van. Ezeket lehet megbeszélni, vagy együtt csinálni. Fontos még a bizalom, amit legjobban úgy láttam meghatározva: fizet mint a katonatiszt 😀 Ez vicces, de valójában tényleg az a legnagyobb bizalom, ha kérek holnapra 300000ftot, akkor ideadja, és tudja én meg vissza fogom.
Tisztelet: valaki lerakott valami olyat az asztalra, amiről én tudom hogy nehéz és ezért tisztelem.
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.06., 08:53Legközelebb kurva anyàzni fogok, mindenkit leosztok a faszba, arra 5 perc múlva jön a vàlasz
Legközelebb kurva anyàzni fogok, mindenkit leosztok a faszba, arra 5 perc múlva jön a vàlasz
Idézet tőle: Revenge ekkor: 2016.08.06., 06:29Lenne 2 kérdésem:
Mit jelent az, hogy baràtsàg? Mit csinálnak a baràtok?
A másik:
Mi az hogy tisztelet? Hogyan tisztelem a másikat?
Lenne 2 kérdésem:
Mit jelent az, hogy baràtsàg? Mit csinálnak a baràtok?
A másik:
Mi az hogy tisztelet? Hogyan tisztelem a másikat?
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.08.04., 20:31Idézet tőle: babarczyeszterKardiót törlöm, mivel nem képes/hajlandó kooperálni.
Feelinget figyelmeztetem, hogy ne használjon mocskolódó kifejezéseket.
Eszter, Kardio már régen megérett valami szankcióra, ehhez nem fér kétség.
De ez az időzítés rettentően rosszul sikerült, ijesztő.
Idézet tőle: babarczyeszterKardiót törlöm, mivel nem képes/hajlandó kooperálni.
Eszter, Kardio már régen megérett valami szankcióra, ehhez nem fér kétség.
De ez az időzítés rettentően rosszul sikerült, ijesztő.
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.08.04., 15:14Idézet tőle: babarczyeszterÉs szeretnék megkérni mindenkit, hogy, ahogy ereje engedi, figyeljen az újakra, üdvözölje-segítse őket.
Kedves Eszter, én sajnos eléggé bizalmatlan vagyok az újakkal (még a családtagjaimmal is sajnos), nem merem üdvözölni az újakat sajnos, elnézésedet kérem ezért... esetleg lehet hogy tudnék írni valakinek, hogy Szia, mi újság, mi szél hozott ide, csak félek, hogy "elrontom", nem vagyok valami jó ebben (az üdvözlésben), és ismerkedni sem szeretnék senkivel, mert El Vagyok Jegyezve :'( (Mármint a sírós fej nem az Eljegyzésemre értendő, hanem hogy nem akarok ismerkedni senkivel.)
Idézet tőle: babarczyeszterÉs szeretnék megkérni mindenkit, hogy, ahogy ereje engedi, figyeljen az újakra, üdvözölje-segítse őket.
Kedves Eszter, én sajnos eléggé bizalmatlan vagyok az újakkal (még a családtagjaimmal is sajnos), nem merem üdvözölni az újakat sajnos, elnézésedet kérem ezért... esetleg lehet hogy tudnék írni valakinek, hogy Szia, mi újság, mi szél hozott ide, csak félek, hogy "elrontom", nem vagyok valami jó ebben (az üdvözlésben), és ismerkedni sem szeretnék senkivel, mert El Vagyok Jegyezve :'( (Mármint a sírós fej nem az Eljegyzésemre értendő, hanem hogy nem akarok ismerkedni senkivel.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.04., 15:02https://www.youtube.com/watch?v=poHftmaHBJ8
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.04., 13:40Mar toroltem. Ha megint jonne, es nem veszem eszre, szoljatok.
Mar toroltem. Ha megint jonne, es nem veszem eszre, szoljatok.
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.08.04., 13:38úristen, ez most beregisztrált egy másik néven? lol
úristen, ez most beregisztrált egy másik néven? lol
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.04., 13:37Idézet tőle: babarczyeszterÉs szeretnék megkérni mindenkit, hogy, ahogy ereje engedi, figyeljen az újakra, üdvözölje-segítse őket.
Remélem ezt a kérést Jaroslav esetében ignorálhatjuk.
Idézet tőle: babarczyeszterÉs szeretnék megkérni mindenkit, hogy, ahogy ereje engedi, figyeljen az újakra, üdvözölje-segítse őket.
Remélem ezt a kérést Jaroslav esetében ignorálhatjuk.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.04., 13:35ohh.. Feeling figyelsz te?
ohh.. Feeling figyelsz te?
Idézet tőle: Jaroslav ekkor: 2016.08.04., 13:34Idézet tőle: FeelingOlvass vissza...vagy inkább mégse...
akkor nem történhetett itt túl sok jó dolog. Nagyon meleg van
Idézet tőle: FeelingOlvass vissza...vagy inkább mégse...
akkor nem történhetett itt túl sok jó dolog. Nagyon meleg van
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.04., 13:21Idézet tőle: babarczyeszterKardiót törlöm, mivel nem képes/hajlandó kooperálni.
Idézet tőle: wannabefixed ekkor: 2016.08.04., 13:18Idézet tőle: babarczyeszterKardiót törlöm, mivel nem képes/hajlandó kooperálni.
Ez egy jó döntés volt 🙂
Ez egy jó döntés volt 🙂
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.04., 13:04És szeretnék megkérni mindenkit, hogy, ahogy ereje engedi, figyeljen az újakra, üdvözölje-segítse őket.
És szeretnék megkérni mindenkit, hogy, ahogy ereje engedi, figyeljen az újakra, üdvözölje-segítse őket.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2016.08.04., 13:00Kardiót törlöm, mivel nem képes/hajlandó kooperálni.
Kardiót törlöm, mivel nem képes/hajlandó kooperálni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.04., 12:17Idézet tőle: holdfényKöszi Nemvagyoknormális jó ez a szám.:-)
igazán nincs mit..ma találtam rá 😀 bár kétlem,h sokan észrevennék a sok szar között itt...na mind1..
Idézet tőle: holdfényKöszi Nemvagyoknormális jó ez a szám.:-)
igazán nincs mit..ma találtam rá 😀 bár kétlem,h sokan észrevennék a sok szar között itt...na mind1..