Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 78 / 202Következő
Idézet tőle: atti

Hogy én megtalálom az ilyen gyökereket.

Komolyabbat írj,tüzesebbet,már kértelek,vagy kussolj,!!!!!

Egyedül,szerencsétlenül,izzadsz itt a Búrán. küzdesz mint vakond a földalatt.

Pihenj,zuhanyozz,TV-z.+ 2 frontin,és eltelt a nap.Holnap kezdheted,újra,monitor,egyedül,szárazkifli szombatról,hideg kávé."Nincssenkim,de nemislesz" Ez éltessen a hit hogy így pusztulsz el!! 

Chá :atti

Húzd fel magad az első fára és ott rohadjàl el

De jó volt!Köszönet a résztvevőknek érte!Na,az Off újra régi fényében tündökölt!

Unalmas vagy, nincs ehhez kedvem.

Inkább figyelj a helyesírási hibákra 🙂

Mondanám hogy mit puszilgass, de nem adnám a szádba. 

Még!Még!Méééééég!

Valaki rakja be a Benny Hill zenéjét most már...

Szeretnél seggbedugni mi te vén f@sz? Arra keress valaki mást, bár sok értelme nincs mert a kutyának nem kellenél. 

Majd én azt eldöntöm hogy kinek írok és mit, nem kellesz te hozzá. 

Milyen faluról beszélsz te nyomorult? Nem faluban lakom, de ha ott laknék sem lenne semmi közöd hozzá. Csak úgy zárójelben megkérdezném, hogy aki falun lakik, az már bújjon el?

Azért írsz fonetikusan, mert fogalmad sincs hogyan is kéne írni? Agyoniskolàzott barom. 

Nézőpont kérdése... Hátam mögött vagy, ott is maradsz. De akkor már ki is nyalhatod a seggem 😀

Nekem legalább van életem. 

Mire vered magad te kutya? Mit tettél le az asztalra? Szart se... Na ugye? 

Szeretnél első lenni mi? Minden utolsónak ez a vágya.

Ha unod, ne vàlaszolj. Nyugodt vagyok, de remélem te most is a vérnyomás gyógyszeredet keresed és marékszámra tolod. 

Idézet tőle: holdfény

Légyszíves fejezzétek be mert ez nekem fáj, mert mind a kettőtöket bírlak szeretlek. Oksi?

Csak nem szeretem, ha valaki hülyegyereknek nèz... 

Ha te olyan rohadt okos vagy, mit keresel itt? 

Csak nem ràjöttél, hogy elbsztad az egész nyomorult életedet? De már vissza nem lehet csinàlni? És itt próbálod kiélni magad?

rágurulsz a témára,mint egy pöttyöslabda,és fogalmad sincs miről van nagybaszó!

Tényleg ,miért nem pöttöslabdának nevezed magad? vagy rádióriporternek? Így is úgy is dobál mindenki mindenhova,mert mert másra nem vagy jó

Talán ismered,mikor a hozzád hasonló kisgyerek mondja az anyukájának : Anyúúuu,kimegyek cseresznyétszedni. 

-Kisfiam!! télvan!!

tudom anyúú,sapka ,sál!

Én nem írom ,hogy mekkora hülye vagy ,hisz a multkor is megkértek rá fejezzük be,de talán a vicc mutatja az utat neked is az okosság felé! Chá:atti

küzdjél valami okosat,!!csak bele ne rokkanj 

Tényleg, te miért nem vagy még arra sem képes, hogy ne valami ősrégi szar viccet hozz? Engem nem dobálnak ide oda, el vagy tévedve. 

Írd le nyugodtan, hogy én mekkora hülye vagyok, de a saját szavaiddal, ne lopott régi poénokat hozz. 

Idézet tőle: Kardiopulmonologia

Idézet tőle: Revenge

ez mi akar lenni, nem mutatja a képet?

Gif volt, már nekem sem mutatja

Hát akkor dugjuuunk! 😀

Idézet tőle: Marci88

Idézet tőle: wannabefixed

Egyébként tudjátok miért hivom majomnak vagy majompofának? azon kivül h hasonlit egy majomra, ennél van egy nagyobb ok is. Tudjátok?

Én is a majom évében születtem, most akkor majom vagyok? 🙁

Nagyon aranyos és csinos lány vagy, ne gondolkozz ilyeneken. 🙂

Már megint felzabálták előlem az összes banánt, nehéz a családi élet. Inkább kimegyek és fáramászok, az mindig megnyugtat.

Ugyan, nem is gondoltam komolyan:) de azért cuki vagy, köszönöm! 🙂

mit zörögsz papírzsacskó? a tiéden sírni szoktak! Igazi jópofa gyerek kategória.Bár neked megfelel,és frankó minden.Csak belekatyvatyolj minden írásba.Mit?Miért?" Mindeggy! ezért szerünk." Rólam meg "azért tudják" miért! Chá:atti  (F1 ) lépek tedd el holnapra)

Nyomd el magad papírkutya! Legalább gondold át, hogy mit írsz. Sírni szoktak a vicceimen vagy jópofa vagyok. 

Rólad tudják hogy hülye vagy és össze vissza beszélsz 😀

Idézet tőle: Revenge

Leszel a majmom? 😀

te is 80-ban születtél?

Wannabefixednek írtam, hogy lesz e a majmom 🙂

Nem 80-ban születtem

[/quote]

Leszel a majmom? 😀

Itt csak az a vicces, amit atti ír... Csak mind hülyék vagyunk és nem vesszük a 'csodàs' poénjait. 

Szia atti!

Ezért fura az emberi agy .

Még egy gondolat:

Fontos a határok tisztázása .Mi ezt jeleztük egymás felé .Ha tüzetesen végigolvassa valaki és nem szelektálva ,kiragadva bizonyos részeket, akkor ez látható..

Nem volt személyeskedés,nem volt egymás felesleges hergelése, nem rángattunk senkit olyan szituációba,dialógusba ami esetleg kényelmetlen,kínos lett volna a számára.Tehát hülyéskedtünk,de tisztelve a másik személyt és a határait,figyelembe véve az érzéseit.

Sajnálom,ha valakinek csalódást okoztunk, ennél többet várt. Mozgalmasabbat esetleg dúrvább dolgokat remélt.

Tőlem biztosan nem fogja megkapni!!!!

Szia atti!

Tszteletben tartom a véleményedet.

De és ez egy másik szemszög:ha valakinek segített kibilleni a tegnap esti itt folyt hülyéskedés( még ha  egy kis időre is) egy hónapok óta tartó .......Személy szerint nekem segített.Amellett,hogy én jól éreztem magam az ott lévő emberek társaságában,jót hülyéskedtünk ez csak egy szempont. 

Vannak az emberi agybanPl: kémiai folyamatok is, amelyek olykor nem a megfelelően működnek,és néha nem a gyógyszerek segítenek,hanem pl egy egy ilyen ereszd el a hajamat este is. 

Neked lehet ,hogy nem ez a meglátásod,én elfogadom a te véleményedet is mert nem kell mindig mindenkivel egyetérteni.

Üdv:Kata

Idézet tőle: wannabefixed

Egyébként tudjátok miért hivom majomnak vagy majompofának? azon kivül h hasonlit egy majomra, ennél van egy nagyobb ok is. Tudjátok?

Nagyon aranyos és csinos lány vagy, ne gondolkozz ilyeneken. 🙂

Már megint felzabálták előlem az összes banánt, nehéz a családi élet. Inkább kimegyek és fáramászok, az mindig megnyugtat.

Nekem tetszettek Kata 73 megjegyzései. Szeretem az efajta humort. 🙂

"Arra nem lesz szükség mert én osztalak ki előbb, de az örök emlék lesz!!!!

Vicc volt!!!!!!!!smiley

Semmi bajom veled!

(eddig)"

"Tudjátok,hogy nekem is egyből a nudista strand ugrott be valamelyik nap mikor észrevettem hogy mennyi hallgatag ember meg vendég van."

Semmi baj.

Szia Parrot!

Szakmai oldal  rész :Igazad van.Elnézést kérek,hogy ezt a szempontot figyelmen kívül hagytam és korábban  nyílvánítottam  negatív véleményt mielőtt az okon  elgondolkodtam volna .

Kata!A hallgatag emberek a szakmai oldalakat olvassák,a könyv navigációban láthatod,hogy van bőven mit.

Nem hiszem,hogy az Off érdekelne bárkit is,pláne,mióta tök unalom lett.Régen ez azért más volt.

Tudjátok,hogy nekem is egyből a nudista strand ugrott be valamelyik nap mikor észrevettem hogy mennyi hallgatag ember meg vendég van.

Idézet tőle: Kata 73

Nem tudom,én vagyok már paranoiás  és csak érdeklődnek az oldal iránt mert betegek ők is v lehetséges hogy kukkolók?Nem néztem még tüzetesen át mi jelenik meg totál nyílvános topic-ként. 

Nem nudista strand ez hogy kukkolók legyeneksmiley Én is régebben csak olvastam nem írtam nincs ebben semmi rossz nem kötelező írni.

Egyébként vszínű robotok dolgoznak az oldalon nincs ennyi vendég,de majd az oldal fejlesztője(Krisz ha jól tudom) elmondja

Szerintem meg nem csak azért vagyunk itt, hogy folyamatosan a problémákon ràgódjunk. Néha kell a jókedv 🙂

Vagy az is lehet,hogy ők sem normálisak ,csak mi vettük a bátorságot, és szembenéztünk a betegségünkkel,és nem hazudjuk önmagunknak ,hogy .............

Na mindegy.

Ha tényleg így lenne,bár, mint utólag megtudtam,nem nyílvános az OFF akkor:Meneküljenek nyugodtan.Ennyi nekünk is járt!!!! Szerintem mi jót buliztunk!!!!smiley

egyébként a magukat normálisnak mondott emberek sokszor olyan jellemmel rendelkeznek ami nagyon kivágja nálam a biztosítékot  ...........néha normálisabbnak érzem magam ,mint a normálisok.

Néhány embert szeretnék csillárként látni... Egyszerre lógjon és égjen.

Kukkolók 😀 

Az OFF topikot nézik és mind elmenekülnek, mert tegnap itt hülyéskedtünk 😀

Nem tudom,én vagyok már paranoiás  és csak érdeklődnek az oldal iránt mert betegek ők is v lehetséges hogy kukkolók?Nem néztem még tüzetesen át mi jelenik meg totál nyílvános topic-ként. 

Már csak 56 😀

Off v Uff!   Nagyon reggel van még és Káprázik a szemem v már ébren vagyok és tényleg 61 vendég van az oldalon.

Jó éjt!

Köszönöm.

https://bura.hu/forum/bajok/duhongo-2

Ez a dühöngő(vagy ez is..)

Köszönöm az infot Avana!Pár perce elment a netem és alig akart visszaengedni folxton kidobott .Zárolta ezt az topicot

Ranna én is Eszterre való tekintet miatt kérdezem rá.

Abszolult nem szóltál bele,

sőt! Nagyon jó ,hogy jöttél!!!!!!

Néha tényleg jól esik kiengedni a gőzt ,és ez most egy ilyen este volt.Nem tudom ti,hogy érzitek,nekem  ez most nagyon kellett már!!!!

Köszönöm nektek:Ranna,Kardio.és Revenge!!!

Ez a topik sztem azért "off", mert szabadabb kereteket enged. 

Kata, Kardio, Revenge, nem akartam beleszólni a topicotokba, jól éreztétek

magatokat, lehet rosszul szoltam bele!

De Eszterre való tekintettel én abbahagyom, lehet , nem voltunk, voltam vicces, tény jól esett volna  most kicst  hülyülni....

Úgyhogy hagylak titeket!

Anna

Szia Anna,jó pihenést!!!!smiley

Arra nem lesz szükség mert én osztalak ki előbb, de az örök emlék lesz!!!!

Vicc volt!!!!!!!!smiley

Semmi bajom veled!

(eddig)

Tudom, hogy disztingválni kell az oldalon, szerintem nem én szoktam itt a bulikat csinálni.!!!! További ugyanolyan nyugodalmas, jó éjszakát kívánok nektek, amilyen nyugodalmasak voltatok eddig is!smiley

Sziasztok!

Ranna,Hova lett mindenki?Ketten maradtunk?

Nemàm, csak vicc volt. Mivel az OFF topikban vagyunk és nem sértegetlek titeket, így nem. Ha mégis, akkor figyelmeztetni fog. 

ElőzőOldal 78 / 202Következő