OFF
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.10., 15:40Amúgy totál érdekesek a pontszámok. Esélyesnek tartom, hogy akár különböző viselkedésű, más-más benyomást keltő, másmilyennek tűnő emberek "belül" nagyon hasonlítanak, csak máshogy kezelik vagy más az ezeken kívüli természetük a szemzavartól függetlenül.
A frász tudja.
Amúgy totál érdekesek a pontszámok. Esélyesnek tartom, hogy akár különböző viselkedésű, más-más benyomást keltő, másmilyennek tűnő emberek "belül" nagyon hasonlítanak, csak máshogy kezelik vagy más az ezeken kívüli természetük a szemzavartól függetlenül.
A frász tudja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:35Idézet tőle: AvanaKiestem a nárci versenyből. 😀
Kár. 🙁
Kellene egy nárci sereg nekem.
Elkéne nyomni a kisebbséget!
Hitlerekre van szükségem. 😀
Idézet tőle: AvanaKiestem a nárci versenyből. 😀
Kár. 🙁
Kellene egy nárci sereg nekem.
Elkéne nyomni a kisebbséget!
Hitlerekre van szükségem. 😀
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.10., 15:33Jó kombináció ez is.
A jógát azért próbáltam ki, hogy csekkoljam, vajon segít-e az elalvásban. Úgy tapasztaltam, hogy a nyújtós, gerinctorna jellegű, lassabb mozgásformák kellemesen punnyasztanak.
Jó kombináció ez is.
A jógát azért próbáltam ki, hogy csekkoljam, vajon segít-e az elalvásban. Úgy tapasztaltam, hogy a nyújtós, gerinctorna jellegű, lassabb mozgásformák kellemesen punnyasztanak.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.10., 15:2944, igaz, itt mást jelent. 🙂
44 pontszámot értél el a maximum 96 pontszámból. Ez a 25-50 pontszám tartományba esik. Ez a második pontszám tartomány a négyből. Mérsékelten alacsony pontszámot értél el. Ez általában azt jelenti, hogy nem vagy különösebben nárcisztikus, vagy az élet bizonyos területein fontos, hogy sikeresnek és fontosnak érezd magad, más területein kevésbé. A nárcizmus túlzott formájában rossz hatással lehet a kapcsolataidra, de az ún. "egyészséges" nárcizmus természetes és szükséges vonásunk, hozzásegít az önérvényesítéshez és a sikerhez. A nárcisztikus érzéseknek több dimenzióját különböztetjük meg: az autoritás-érzést, a különlegesség-érzést, az exhibicionizmust, a mások kihasználására való hajlamot, a hiúságot és a vezetői attitűdöt. Lehet valaki például hiú anélkül, hogy vezető típus lenne, és fordítva. Az erősen nárcisztikus emberek -- például a "sztárok" -- többnyire minden dimenzióban magas értéket érnek el, míg a mérsékelt nárcizmus jelentheti, hogy bizonyos dolgokban elég nagy az önbizalmad, de nem irreálisan magasak az elvárásaid a környezeteddel szemben, nem gondolod, hogy különleges bánásmódra vagy jogosult, és nem kívánod, hogy folyton imádjanak és rajongjanak érted.
44, igaz, itt mást jelent. 🙂
44 pontszámot értél el a maximum 96 pontszámból. Ez a 25-50 pontszám tartományba esik. Ez a második pontszám tartomány a négyből. Mérsékelten alacsony pontszámot értél el. Ez általában azt jelenti, hogy nem vagy különösebben nárcisztikus, vagy az élet bizonyos területein fontos, hogy sikeresnek és fontosnak érezd magad, más területein kevésbé. A nárcizmus túlzott formájában rossz hatással lehet a kapcsolataidra, de az ún. "egyészséges" nárcizmus természetes és szükséges vonásunk, hozzásegít az önérvényesítéshez és a sikerhez. A nárcisztikus érzéseknek több dimenzióját különböztetjük meg: az autoritás-érzést, a különlegesség-érzést, az exhibicionizmust, a mások kihasználására való hajlamot, a hiúságot és a vezetői attitűdöt. Lehet valaki például hiú anélkül, hogy vezető típus lenne, és fordítva. Az erősen nárcisztikus emberek -- például a "sztárok" -- többnyire minden dimenzióban magas értéket érnek el, míg a mérsékelt nárcizmus jelentheti, hogy bizonyos dolgokban elég nagy az önbizalmad, de nem irreálisan magasak az elvárásaid a környezeteddel szemben, nem gondolod, hogy különleges bánásmódra vagy jogosult, és nem kívánod, hogy folyton imádjanak és rajongjanak érted.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:28Idézet tőle: AvanaMilyen sport? Futás?
tegnap jógáztam, ebből és a párjából a stresszoldós részből 30 percet. 🙂
https://bookline.hu/product/home.action?_v=10_perces_gyakorlatok_Joga_kezdoknek_DVD&id=12411&type=82
Most nem futás, hanem ilyen barátnős kardiós-kettlebeles torna.
Idézet tőle: AvanaMilyen sport? Futás?
https://bookline.hu/product/home.action?_v=10_perces_gyakorlatok_Joga_kezdoknek_DVD&id=12411&type=82
Most nem futás, hanem ilyen barátnős kardiós-kettlebeles torna.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:26Idézet tőle: AvanaVan nárci teszt is? na csekkolom
Hajrá nárci tesó. 😀 Megváltjuk a világot! Messiások vagyunk!
Idézet tőle: AvanaVan nárci teszt is? na csekkolom
Hajrá nárci tesó. 😀 Megváltjuk a világot! Messiások vagyunk!
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.10., 15:24Milyen sport? Futás?
Milyen sport? Futás?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:22
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:22Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: RókaAmúgy ide írom, igen, identitásváltozás-függőség a profil váltogatása.
De legalább annyit elértem, hogy most is róka akarok lenni, viszont másik.
Érzelmileg erőteljesen óvodásnak érzem magam. Viszont nem vagyok depis most.
Helyesen teszed a lelkeddel! 🙂
Á, nekem nincs olyanom!
Tudatom van
Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: RókaAmúgy ide írom, igen, identitásváltozás-függőség a profil váltogatása.
Á, nekem nincs olyanom!
Tudatom van
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:202 napja elhagytam a Rivotrilt.
Csak 1 db antidepit szedek.
Hurrá!
Meg magne b6-ot.
Munka
pihenés
terápia
közösség
sport
kutya
étkezés
folyadékbevitel
2 napja elhagytam a Rivotrilt.
Csak 1 db antidepit szedek.
Hurrá!
Meg magne b6-ot.
Munka
pihenés
terápia
közösség
sport
kutya
étkezés
folyadékbevitel
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:17Idézet tőle: RókaAmúgy ide írom, igen, identitásváltozás-függőség a profil váltogatása.
Idézet tőle: RókaAmúgy ide írom, igen, identitásváltozás-függőség a profil váltogatása.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:16Amúgy ide írom, igen, identitásváltozás-függőség a profil váltogatása.
Amúgy ide írom, igen, identitásváltozás-függőség a profil váltogatása.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:14Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: RókaNagyon szeretnék inkább nárcisztikus lenni, de hiába igyekszem annyira, nem érek el magas pontot
Én bárhogy nézem, rám a nárcisztikus fejben jobban jellemző. 😀
Lehet hogy a fiatalságom az oka a labilitásnak. 😀
Reménykedjünk!
Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: RókaNagyon szeretnék inkább nárcisztikus lenni, de hiába igyekszem annyira, nem érek el magas pontot
Reménykedjünk!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:08Idézet tőle: RókaNagyon szeretnék inkább nárcisztikus lenni, de hiába igyekszem annyira, nem érek el magas pontot
Idézet tőle: RókaNagyon szeretnék inkább nárcisztikus lenni, de hiába igyekszem annyira, nem érek el magas pontot
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:06Nagyon szeretnék inkább nárcisztikus lenni, de hiába igyekszem annyira, nem érek el magas pontot
Nagyon szeretnék inkább nárcisztikus lenni, de hiába igyekszem annyira, nem érek el magas pontot
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:05Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: RókaMa csak 40 pont
Még így is túl sok ahhoz, hogy ne legyek az.
De nem csaltam!
Terápiában vagyok és megvannak a kereteim, vigyázva van rám.
Róka, nem napokban kell mérni, hanem években! 😀
Ezt a tesztet években kell nézni, nekem így 46 pontos mindig.
De ha úgy néznénk most hogy hetekben nézve milyen, lehet akár 55 pont is. XDDKi mondta?
Régen én nem voltam border, csak mióta tudom, hogy az vagyok...
Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: RókaMa csak 40 pont
De nem csaltam!
De ha úgy néznénk most hogy hetekben nézve milyen, lehet akár 55 pont is. XDD
Ki mondta?
Régen én nem voltam border, csak mióta tudom, hogy az vagyok...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 14:57Idézet tőle: RókaMa csak 40 pont
De nem csaltam!
Idézet tőle: RókaMa csak 40 pont
De nem csaltam!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 14:52Ma csak 40 pont
De nem csaltam!
Ma csak 40 pont
De nem csaltam!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 14:48Megpróbálhatsz,kicsit hűteni rajta,de nem lesz az igazi.Felolvadt dolgot ,ne fagyassz újra .Szerintem.
Teszt ,beszálltam.
Igyekeztem a lehető legőszintébben kitölteni:Megtudtam,hogy súlyos depressziós vagyok,depről tudtam eddig is, de azt eddig nem tudtam, hogy ennyire súlyos.Illetve a border tesztem 50 pont ezzel nem tudtam mit kezdeni, mert hivatalosan nem vagyok az.szerintem nem hivatalosan sem
Teszt kipipálva.De ez szerintem inkább tájékoztató jellegű teszt mintsem..
Megpróbálhatsz,kicsit hűteni rajta,de nem lesz az igazi.Felolvadt dolgot ,ne fagyassz újra .Szerintem.
Teszt ,beszálltam.
Igyekeztem a lehető legőszintébben kitölteni:Megtudtam,hogy súlyos depressziós vagyok,depről tudtam eddig is, de azt eddig nem tudtam, hogy ennyire súlyos.Illetve a border tesztem 50 pont ezzel nem tudtam mit kezdeni, mert hivatalosan nem vagyok az.szerintem nem hivatalosan sem
Teszt kipipálva.De ez szerintem inkább tájékoztató jellegű teszt mintsem..
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.09.10., 14:2347. Kár hogy ezt nem írta be a pszichóm a leletembe,amikor mentem a le%-ra. Hátha hozott volna néhány plusz pontot.
Más: hoztam a boltból vizes alapú jékrèmet, Calippo a neve és nem éreztem teljesen fagyottnak. Mozgott a tölcsérben. Amit amúgy nem szokott. Szerintetek felolvadt? És ha igen visszafagyasztható? Nem tejes,vizes. Sokszor eszek ilyet ha felbontom picit mindig jeges.
47. Kár hogy ezt nem írta be a pszichóm a leletembe,amikor mentem a le%-ra. Hátha hozott volna néhány plusz pontot.
Más: hoztam a boltból vizes alapú jékrèmet, Calippo a neve és nem éreztem teljesen fagyottnak. Mozgott a tölcsérben. Amit amúgy nem szokott. Szerintetek felolvadt? És ha igen visszafagyasztható? Nem tejes,vizes. Sokszor eszek ilyet ha felbontom picit mindig jeges.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 13:16Idézet tőle: bosszú9931 pont.
Majdnem, majdnem.
Idézet tőle: bosszú9931 pont.
Majdnem, majdnem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 11:33
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 11:29Idézet tőle: AvanaEzt aztán jól levezetted.... 😀
Nem akarjuk bekeretezni?
De-de.
Idézet tőle: AvanaEzt aztán jól levezetted.... 😀
Nem akarjuk bekeretezni?
De-de.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 11:05Idézet tőle: AvanaNem írtam, h nálam nem helyes. 😀
Rókának is 46 a pont.
Szerintem akinek 46 pontja van, az leginkább a borderline, nem az aki 50 pontot ad ki.
Mert lehet néhány ember alapból hülyén tölt ki dolgokat 50 pontra... És aztán csodálkozik hogy hülyeség.
Idézet tőle: AvanaNem írtam, h nálam nem helyes. 😀
Rókának is 46 a pont.
Szerintem akinek 46 pontja van, az leginkább a borderline, nem az aki 50 pontot ad ki.
Mert lehet néhány ember alapból hülyén tölt ki dolgokat 50 pontra... És aztán csodálkozik hogy hülyeség.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 11:04Mindenki borderline!
Borderline ország vagyunk!
Mindenki borderline!
Borderline ország vagyunk!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 10:47Nekem is 46.
De nekem helyesen diagnosztizált.
Nekem is 46.
De nekem helyesen diagnosztizált.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 09:07Sziasztok.
A BPD-teszt szerint 50 pont a 60-ból tehát ezek szerint én border vagyok?
Ekkora hülyeséget. már bocs.
Sziasztok.
A BPD-teszt szerint 50 pont a 60-ból tehát ezek szerint én border vagyok?
Ekkora hülyeséget. már bocs.
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.09.10., 06:26Sziasztok!
mindenhova írok, mert nem találom a személyes találkozó Búrásoknak topikot, hogy rgyeztessünk még egyrészt, másrészt aki pesti, van egy eladó jegyem a színházak éjszakájára, ahova én is megyek, tehát együtt lehet velem folytatni a beszélgetést,
Én az Operettszínházba megyek backstagre, a ja a jegyet kedvezménnyel adom, amúgy 2500 ft. jelentkezzetek aki szeretne!
Sziasztok!
mindenhova írok, mert nem találom a személyes találkozó Búrásoknak topikot, hogy rgyeztessünk még egyrészt, másrészt aki pesti, van egy eladó jegyem a színházak éjszakájára, ahova én is megyek, tehát együtt lehet velem folytatni a beszélgetést,
Én az Operettszínházba megyek backstagre, a ja a jegyet kedvezménnyel adom, amúgy 2500 ft. jelentkezzetek aki szeretne!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.09., 23:20Lassan 2, mindjárt megyek az OFFra.
Lassan 2, mindjárt megyek az OFFra.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.09., 21:13https://www.youtube.com/watch?v=0pcyjQv_034
https://www.youtube.com/watch?v=rST_oR-d64o
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.09., 15:09bosszúra éhes az éjji vad
alattomban néha néha lecsap
emelgeti szárnyát:
"én vagyok a főnix!"
azt suttyomban
alábbhagyott Ő is.
bosszúra éhes az éjji vad
alattomban néha néha lecsap
emelgeti szárnyát:
"én vagyok a főnix!"
azt suttyomban
alábbhagyott Ő is.
Idézet tőle: oida ekkor: 2016.09.08., 19:06Hogy a csudába kell kikapcsolni azt, hogy itt jobb oldalt lent 3x is megjelenjen az hogy új üzenetet kaptam egy null nevű felhasználótól (akit nem ismerek)? Hiába kapcsolom ki ezeket az értesítéseket újra megjelenik mind a három és totál eltakarja a képernyő jobb felét.
Hogy a csudába kell kikapcsolni azt, hogy itt jobb oldalt lent 3x is megjelenjen az hogy új üzenetet kaptam egy null nevű felhasználótól (akit nem ismerek)? Hiába kapcsolom ki ezeket az értesítéseket újra megjelenik mind a három és totál eltakarja a képernyő jobb felét.
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.09.08., 16:45Hiányzik a tél. Ma egész nap a télre gondoltam. Szeretem.
Ekkorát fogok csúszni:
https://www.youtube.com/watch?v=RzLO4RqoLks
Snowboardozni akarok! Kutyaszánozni a Mátrában! SMS-t kapni a belügyminisztériumból hogy szálljak át egy másik kocsiba.
Legyen örökké tél!!!
Hiányzik a tél. Ma egész nap a télre gondoltam. Szeretem.
Ekkorát fogok csúszni:
https://www.youtube.com/watch?v=RzLO4RqoLks
Snowboardozni akarok! Kutyaszánozni a Mátrában! SMS-t kapni a belügyminisztériumból hogy szálljak át egy másik kocsiba.
Legyen örökké tél!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.08., 13:41
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.04., 10:33Csak elgondolkodtam rajta.Lehet,hogy én látom rosszul.De mintha sorra buknának ki a rendezetlen szülő-gyerek kapcsolatok még ha nem is kerül kimondásra ,leírásra.De jelen van. Akár a múltbeli történések akár a jelenben zajlók, akár tudatosan akár tudattalanul.
Csak elgondolkodtam rajta.Lehet,hogy én látom rosszul.De mintha sorra buknának ki a rendezetlen szülő-gyerek kapcsolatok még ha nem is kerül kimondásra ,leírásra.De jelen van. Akár a múltbeli történések akár a jelenben zajlók, akár tudatosan akár tudattalanul.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.04., 07:18Szerencsétlen eset ez az egész, az biztos.
Legalább nem tartottak bent.
(Anyukád miért kiabált?)
Szerencsétlen eset ez az egész, az biztos.
Legalább nem tartottak bent.
(Anyukád miért kiabált?)