Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 68 / 202Következő

igeeeen? hmm 🙂 🙁

Igen nagyon jó, csak könnyen bedepózik tőle az ember. 😀 De amúgy én is imádom Lana Del Rey-t 😀

sztem kurvajóóó 🙂

Én is láttam. XD Kemény volt. XDDDD

14:26 környékén ki volt írva a főoldalon hogy ,,SZOPJLATOK LE MIND! + videókellék egy csajról, aki ezt mondja ".
Ki lehet ez a hacker? Tuti hogy egy borderline! Azért vicces volt legalább. 😀 Ki a franc tudta meghackelni?

Tiszta szerencse, hogy levetkőztem az előítéleteimet és elkezdtem nézni az Agymenőket. Tök vicces. 

Nellivok! Így elég nehéz lesz neked írni! Pedég szép hosszú üzenetet írtam,ami most eltűnt,akár csak te! sad

én már várom az őszt, égtem már eleget a napon: P

Mivel már volt borderline és nárcisztikus (a nickjeiben), felteszem, hogy köv. megjelenésekor egy úgymond normál nevet választ. Ez az én feltevésem.

.

Idézet tőle: Nárcifiú

Idézet tőle: Magamba Zárva

Köszönöm a szívecskéket Nárcifiú! Nagyon meghatódtam,remélem az én ajándékom is tetszett neked. Buzi leszek akár randizhatunk is! 😀 😀

Visszavonom!
De utálom ezt az identitászavart! (Csak viccelek 🙂 , (nincs ilyesmim) 😀

Oké,csak egy kicsit meglepett. 😀

Köszönöm a szívecskéket Nárcifiú! Nagyon meghatódtam,remélem az én ajándékom is tetszett neked. Buzi leszek akár randizhatunk is! 😀 😀

Visszavonom!
De utálom ezt az identitászavart! (Csak viccelek 🙂 , (nincs ilyesmim) 😀

Idézet tőle: holdfény

Szia MZ!

Jó ez a kép.:-)

Ki hogy van?

Atti meddig van kitiltva? Nem tudja valaki? 1 hónapra vagy örökre?

Nyár van még egy pár óráig.:-)

Ezt észre se vettem! Tényleg pár óra. 🙂

Húú de lapos lett a fórum! Mindenki vidáman és gyógyultan távozott???

Nem egészen, akinek problémája van, tárja ki a lelkét. 😀 Legalább most mindenki arra figyelne.

Húú de lapos lett a fórum! Mindenki vidáman és gyógyultan távozott???

Nem viccelek azt hittem miattam léptél le, de rossz pénz nem vész el csak átalakul.:-)

Miattad?! 😮
Hogy tudtál ilyesmit gondolni? 🙂
Azért köszi hogy gondolsz rám. <3

Hihi Szia Nárcifiú, már hiányoztál, sírtam is miattad. Így itthagyni szó nélkül.

Szia.
Remélem csak viccelsz! Még a végén bűntudatom lesz. 🙂

Szia Holdfény! Na megvolt az alkotói szabadság?: P mostmár biztos másképp tekintesz az itteni dolgokra.

Ne feled, a felhők felett mindég süt a nap! 🙂

Idézet tőle: Róka

Most keltem. Na megyek dolgozni.

Remélem jót tesz.

Haha!

Csak viccelsz,vagy olyan hibbant vagy mint én????

Hibbant vagyoklaugh

Akkor már hibbanttak vagyunk,de jóó... 😀 

Magamba Zárva!

Te hogy vagy?

Köszönöm megvagyok még.

Fáradtan,de jól! Pár nap pihi azt megy a mókuskerék tovább! 

Remélem jót tesz.

Haha!

Hibbant vagyoklaugh

Azt nem tudom,de hogy én biztos,az tuti! 😀

Remélem jót tesz.

Haha!

Hibbant vagyoklaugh

Remélem jót tesz.

Haha!

Puszi drágáim! Mindenki jól van? Holdfény????

Az igaz, de a sérelem attól még benne marad az emberben. Bocsánatkérés ide vagy oda...

Bennem is annyira megragadnak rossz dolgok, hogy évek múlva is emlékszek rá. 

Ráadásul van más problémája is. Ha sok kis dolog összetevődik az épp elég. 

Jó, hogy így tudtok aggódni+érdeklődni egymásért. Én inkább fásultságot érzek; túl sok rossz tapasztalatom volt, így kevés jön "kifele", de "befele" se. 

Biztosan jobban lesz Holdfény, én bízok benne smiley

Ezek tényleg új fejlemények nekem. Az is, hogy a Krízis fórum be lett zárva. De inkább nem kérdezem meg miért. Elég ennyi rossz dolog egy napra.

Remélem visszajön holdfény, annyira érzékeny szegény és annyi rossz dolog történik vele amik biztos nagyon megviselik őt. Én várom vissza és remélem, hogy jobban lesz.

S már elnézést is kért tőle,ha jól emlékszem.Feeling!.......

Én már ledermedtem. 🙁

Köszönöm az információt Feeling.

Idézet tőle: Feeling

Marci!

Holdfény kérte, hogy Eszer törölje. Öngyilkossagi szándékot hangoztatott. Eszter nem törölte. Lehet nem szeretne már Búrázni. Az is lehetséges, hogy a rosszullét miatt nem ír. Nem tudom. 

Neeeeee!!!!

Remélem jót tesz.

Haha!

nem veszi fel a telefont....

Ha valaki tud valami Holdfényről (pl telón beszél vele) kérem, hogy informáljon minket. 

Én érzem a lelki energiák által, hogy a lelke nyugodtságban fürdik itt lent a Föld felszínén!

Holdfény, hiányzol nekünk! 🙁

Avana és CatEye bölcs: engedjétek el.

https://www.facebook.com/ZombiesBrainsJuice/photos/a.545734618779628.125381.545679872118436/1229206447099105/?type=3&theater

Bocsánat, de ez annyira...:D

Fussatok ti is, én most ott vezetem le a feszültséget, meg kijön az agresszió is.

Köszi. 🙂 Viszont hamar vissza akartam váltani, de most meg nem találom már hogy lehet. 😀 

Én ezt az oldalt próbálom úgy használni, mint a "kinti világot".

Bár besérülős vagyok, érzékeny az egóm, minden kis kritikára felszisszenek és gyűlöltettel reagálok, (viszont őszinte vagyok magamhozlaugh, ebben is és sokszor másokhoz is),

de nekem kell megvédenem magam.

Mondjuk igaz, hogy szóltam Eszternek, mert a "csúnya Georg bántott", de próbálok valami más megoldást találni, akár a kinti életben.

Határok meghúzása stb.

Holdfény! Én kedvellek és tényleg sértő, amit írt a borderfiú, de ne vedd fel szerintem.

Biztos vagyok benne, hogy nem komolyan mondta.

Meddőnek tartom ezt a beszélgetést, ezért lezárom. Eszter korábbi javaslatát követve ignorállak.

yes

Aranyosak vagytok így együtt! 😀

Azon gondolkozom, hogy töröltetem magam.

Szerintem Holdfény ne tedd. Egyrészt ne büntesd magad azért, mert szarkavaró emberek felforgatták a fórumot, és nyeletlen tacskók meggondolatlanul írnak sértő jópofának hitt viccelődéseket.

Próbálj töltekezni a fórumból, ahogy eddig is.

Hiányzik a szerelem! Nélküle olyan üres és értelmetlen az élet!

Ők Angyalok és nem kurváznak le, ez rohadtul nem javít az állapotomon , mindenki kinyalhatja borderka seggét.

Egy valaki tett ilyet,nem pedig az egész fórum! Asztrálisan rúgd tökön,oszt jónapot!

ElőzőOldal 68 / 202Következő