Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 66 / 202Következő

tiszta ideg vagyok pedig már bevettem 1 db 0.5 ös rivot ishogy megnyugodjak

egy gyors kérdés ha végigbőgöm az éjszakai műszakot32 éves fiú létemre az nagyon gáz?

Én semmit se szívok, mégis függő vagyok.

S ezért szívok.

Csak semmi pánik,minden tökéletesen rendben lesz! Jóó munkát...

Sziasztok.

Ma kezdek az uj melóhelyemen egy gyárban 🙁

de ez is több mint a semmi...

szurkoljatok.....

tiszta ideg vagyok....

(ma egész nap hasmenésem volt a gyomoridegtől) jól kezdődik.

na de fel a fejjel.......

pénz meg kell mert el vagyok uszva anyagilag ....:(

még ha ez is tönkretesz idegileg....

egy próbát mindenesetre megér

Egy kérdés: ír ide olyan valaki, aki még nem járt se pszichológusnál, se pszichiáternél? Bocsánat, hogy ilyet kérdezek, csak érdekel. A kérdés magamhoz köthető. Ha válaszol valaki, előre köszi. Valahogy nehezen veszem rá magam, hogy elmenjek, de gyógyszer miatt muszáj lesz. Az eddigiekben csalódtam. Meg azt kérdezik, mit szeretnék elérni. Hát mit szeretnék??? Szeretnék jól lenni, de azt hiszem hogy most ezt leírtam, már tudom mit fogok mondani. Aztán remélem felírnak vmi jó gyógyszert.

Kezdem kicsit problémásnak érezni az orvosi leletek (meg)fejtegetését, úgy, hogy a betegség nincs leírva(vagy figyelmetlenül olvastam?), ami kapcsán előkerült.

Drága Doktor Úr!

Azon apró meglátással fordulnék Önhöz, miszerint Winston Churchill napi egy üveg whiskyt ivott meg, doboz rendes méretes szivar (nem szivarka) kíséretében és mikor valamikor a nyolcvanas éveit taposta megkérdezték tőle mi tudna elmondani, mi a hosszú élet titka, annyit mondott: "NO SPORT!"  KILENCVENEDIK ÉLETÉT BETÖLTVE HUNYT EL.

Kérdésem tehát:

"És Akkor Ezt Így Hogy?"

Szívélyes üdvözlettel,

Krisz

Szép reggelt Holdfény! smiley

A cholecysta az epehólyag; az iliaca nem tudom, mi lehet, az iliacus latinul csípőcsonti, csípőcsonthoz tartozó, de így, hogy iliaca...

Atherosclerosis az érelmeszesedés.

A hyperdens és a hypodens valószínűleg a képalkotó vizsgálatokhoz(CT, röntgen) kapcsolódó fogalmak(mi hogyan látszik a felvételeken, "sűrűség")). 

Sokszor fáj,hogy nincsenek már itt azok az emberek,akiknek a napi jelenléte,írása nekem afféle nyugalmat hozott!Megnevettetek,stb.Hiányzik a stílusuk,minden amit adtak.Na,szebben is kifejezhettem volna magam,tőlem ennyi telik.Huli,Atti,Szatmarics...De kár!!!.

Lehet kapni mini(kis kézi) porszívót, ezzel gyorsan hajtalanítani lehet a területet. 🙂

🙂

Idézet tőle: dharkan

https://www.youtube.com/watch?v=OKzPeFmS8eg 🙂

Milyen jó kedve van valakinek. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=OKzPeFmS8eg 🙂

ismerősöm az Állatorvosi egyetem koleszában lakott Budapesten, csak ott is több ágyasok a szobák...

B

Á

egyedül járok 🙂 akkor te most visszajöttél a környékre?

végre sírtam....:(

kb 1 év után....:(

a sírás állítólag gyógyír a léleknek.....:(

Köszi holdfény! smiley Sokszor már úgy érzem mintha magamban beszélnék, de te megerősítesz smiley

Puszi ölelés!

smiley

Idézet tőle: holdfény

Ha meg a macskánál tartunk a hülyélye beesett a medencébe , már nem kell megfürdetni. Fetrengtem a röhögéstől.:-)

Biztos melege volt.

Köszönöm kedves holdfény!

Most mosolyt csaltál az arcomra.

Szidkozódjál holdfény 😀 irgum burgum, a macska rúgja meg!: P

Alakulgat az oldalam http://www.introvertaltak.hu/

Mit gondoltok? Design nagyon szar? A sivatag lenne a koncepció, csak ahhoz inkább a barna szinek passzolnak, ami meg nem mutat a legjobban.

Tudom, valakinek semmi sem segít, annyira ragaszkodik a tüneteihez, meg a betegséghez.

Pl. egy csoporttársam.

Meg ha nem is tudatos már, de pl. ha betegek vagyunk, akkor figyelnek ránk.

Ezt megmaradhatott gyerekkorból.

Akinek ilyen pulzusproblémája van, az vehet pulzusmérő karórát, vagy mikor érzi, hogy jön, akkor megáll.

A test gyönyörűen vissza jelez az elmének, ha az szarul csinál valamit.

Ha valaki lefut 5-7 vagy akármennyi kilométert, akkor nem fog szorongani.

Sírni már sírtam futás közben is, de szorongani lehetetlen.

Viszont az a baj, hogy nem mehetek futni pl. munkahelyen, vagy pl. amikor aludnom kellene, akkor szokott kelleni a mozgás.

Tehát pont ellentétes időpontban.

Én nem iszom egy kortyot sem,de csak azért mert tudom,h.alkesz lennék. De sokszor úgy érzem nem bírom tovább a szorongást,depit..stb és innom kell. Még nem tettem meg,de el fog jönni az ideje. Akkor én most mi vagyok?

A fél gyógyszertárt viszem....

Idézet tőle: Avana

Én nem tudom, de tőlem már kédezett orvos olyat, hogy "és folyt a nyála"? 

(nem üzemorvos.)

Grrr!!!

Az övé biztos szokott. (Már a dokié).

Adminisztráció,illetve fogyatékos fiatalok támogatása.

Adminisztráció,illetve fogyatékos fiatalok támogatása.

Mert ha felenged s visszafagyasztják elszaporodnak(hatnak) benne a bacik. Ami lehet szalmonella,vagy más hasonló. De ez csak egy lehetőség,elég ritka az emiatti ételmérgezés.

Én is ilyesmire gondoltam, amit írsz, csak rosszul fogalmaztam meg.

Pl a sok gyszer miatt leesel-->na ez az, hogy mi alapján ítéli meg, hogy sok-e vagy kevés, ha nem is ért hozzá? Sztem az is problémás, ha nem tudja, mi mire való, mert pl. a ketilept antipszichichotikum, de ebből se mindegy, mennyit szedsz és mire(altatás, hangulati ingadozás,  depresszió, hallucináció?)

Szvsz ez csúszós terület.

beleszerk: közben láttam, még hozzáírtál, vgülis részben válasz is erre a hszemre.

Le%-kat vesznek fel,vinnem kell a határozatot meg a komplex összefoglalót is az állapotomról. Abban minden le van írva. Amúgy mondaná el a rossebb. A kev.zavar mellett még ott van a bipol.zavar is,meg a major depi.

Én nem tudom, de tőlem már kédezett orvos olyat, hogy "és folyt a nyála"? 

(nem üzemorvos.)

Egyáltalán komepetens egy üzemorvos abban, hogy felmérje, mi sok vagy kevés, mit mire adnak és mire jó mekkora adagban?

Nekem erős kételyeim vannak ezen a téren. Pl. szedsz X gramm Ketileptet altatási célzattal vagy akár antidepresszánst. Tudja-e, hogy ettől-eddig erre jó, afelett amarra, off label alkalmazás, stb.

Kevert szemzavara van akbarnak. Nekem ezzel sose volt halum(lekopogom).

Ez kicsit olyan, minthogy egy cukorbetegnek isromolHAT a szeme vagy amputálHATják a lábát.

A szorongás teszt 126.

Az alkoholos pedig 4 volt.

Miért mondod?

A szemzavar elvileg amúgy se "betegség".

Az enyém 4. Nem vagyunk vmi önpusztítóak ebben. 🙂

(bocs, 2X ment el.)

Valamiért a mirelit cuccokra ráírják, tilos visszafagyasztani, mondjuk nem értem, miért.

Köszi Holdfény! Nagyon izgulok az eredményed miatt,feltétlen írd meg majd mi van!

És szerinted enyhén felolvadt tejmentes jégkrémet vissza lehet fagyasztani? Drága volt mint a rossebb.

Az,hogy mennyre jó ez a szem.zavar dolog,kiderül kedden amikor üzemorvoshoz megyek. Félek nem vesznek fel emiatt(sem).

Én is meg szerettem volna kérdezni. Mitől függ, hogy maradhatsz-e?

Hát, nem tudom.

Azért kicsit zsibbad a szám, meg elsötétedik néha.

A rivotrilhiány miatt.

De ez elmúlik.

Csak az intenzív dühösség ne jöjjön vissza.

Jó kombináció ez is.

A jógát azért próbáltam ki, hogy csekkoljam, vajon segít-e az elalvásban. Úgy tapasztaltam, hogy a nyújtós, gerinctorna jellegű, lassabb mozgásformák kellemesen punnyasztanak.

Jógáztam is. Jó, de engem nem punnyasztani kell, inkább felrázni.

Ja, jó a kettlebel, csak össze-vissza van tartva és ez nem ad nekem biztonságot.

Jövő héten sem úgy lesz, vagy lehet, hogy el sem tudok menni, mert olyan időpontban van, aztán félek.

Rossz ez a labilitás. Elég sokszor egy hajszál és már borul az egyensúly.

Idézet tőle: Borderfiú

Kiestem a nárci versenyből. 😀

Kár. 🙁
Kellene egy nárci sereg nekem.
Elkéne nyomni a kisebbséget!
Hitlerekre van szükségem. 😀

NA!!!!

Nekem a nárci tesztem csak 38 pont, úgyhogy ebben nem támogatlak border testvér laugh

ElőzőOldal 66 / 202Következő