OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.19., 16:58tiszta ideg vagyok pedig már bevettem 1 db 0.5 ös rivot ishogy megnyugodjak
tiszta ideg vagyok pedig már bevettem 1 db 0.5 ös rivot ishogy megnyugodjak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.19., 16:57egy gyors kérdés ha végigbőgöm az éjszakai műszakot32 éves fiú létemre az nagyon gáz?
egy gyors kérdés ha végigbőgöm az éjszakai műszakot32 éves fiú létemre az nagyon gáz?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.19., 16:54Én semmit se szívok, mégis függő vagyok.
S ezért szívok.
Én semmit se szívok, mégis függő vagyok.
S ezért szívok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.19., 16:26Csak semmi pánik,minden tökéletesen rendben lesz! Jóó munkát...
Csak semmi pánik,minden tökéletesen rendben lesz! Jóó munkát...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.19., 16:22Sziasztok.
Ma kezdek az uj melóhelyemen egy gyárban 🙁
de ez is több mint a semmi...
szurkoljatok.....
tiszta ideg vagyok....
(ma egész nap hasmenésem volt a gyomoridegtől) jól kezdődik.
na de fel a fejjel.......
pénz meg kell mert el vagyok uszva anyagilag ....:(
még ha ez is tönkretesz idegileg....
egy próbát mindenesetre megér
Sziasztok.
Ma kezdek az uj melóhelyemen egy gyárban 🙁
de ez is több mint a semmi...
szurkoljatok.....
tiszta ideg vagyok....
(ma egész nap hasmenésem volt a gyomoridegtől) jól kezdődik.
na de fel a fejjel.......
pénz meg kell mert el vagyok uszva anyagilag ....:(
még ha ez is tönkretesz idegileg....
egy próbát mindenesetre megér
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.19., 11:05Egy kérdés: ír ide olyan valaki, aki még nem járt se pszichológusnál, se pszichiáternél? Bocsánat, hogy ilyet kérdezek, csak érdekel. A kérdés magamhoz köthető. Ha válaszol valaki, előre köszi. Valahogy nehezen veszem rá magam, hogy elmenjek, de gyógyszer miatt muszáj lesz. Az eddigiekben csalódtam. Meg azt kérdezik, mit szeretnék elérni. Hát mit szeretnék??? Szeretnék jól lenni, de azt hiszem hogy most ezt leírtam, már tudom mit fogok mondani. Aztán remélem felírnak vmi jó gyógyszert.
Egy kérdés: ír ide olyan valaki, aki még nem járt se pszichológusnál, se pszichiáternél? Bocsánat, hogy ilyet kérdezek, csak érdekel. A kérdés magamhoz köthető. Ha válaszol valaki, előre köszi. Valahogy nehezen veszem rá magam, hogy elmenjek, de gyógyszer miatt muszáj lesz. Az eddigiekben csalódtam. Meg azt kérdezik, mit szeretnék elérni. Hát mit szeretnék??? Szeretnék jól lenni, de azt hiszem hogy most ezt leírtam, már tudom mit fogok mondani. Aztán remélem felírnak vmi jó gyógyszert.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.19., 09:15Kezdem kicsit problémásnak érezni az orvosi leletek (meg)fejtegetését, úgy, hogy a betegség nincs leírva(vagy figyelmetlenül olvastam?), ami kapcsán előkerült.
Kezdem kicsit problémásnak érezni az orvosi leletek (meg)fejtegetését, úgy, hogy a betegség nincs leírva(vagy figyelmetlenül olvastam?), ami kapcsán előkerült.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.19., 07:32Drága Doktor Úr!
Azon apró meglátással fordulnék Önhöz, miszerint Winston Churchill napi egy üveg whiskyt ivott meg, doboz rendes méretes szivar (nem szivarka) kíséretében és mikor valamikor a nyolcvanas éveit taposta megkérdezték tőle mi tudna elmondani, mi a hosszú élet titka, annyit mondott: "NO SPORT!" KILENCVENEDIK ÉLETÉT BETÖLTVE HUNYT EL.
Kérdésem tehát:
"És Akkor Ezt Így Hogy?"
Szívélyes üdvözlettel,
Krisz
Drága Doktor Úr!
Azon apró meglátással fordulnék Önhöz, miszerint Winston Churchill napi egy üveg whiskyt ivott meg, doboz rendes méretes szivar (nem szivarka) kíséretében és mikor valamikor a nyolcvanas éveit taposta megkérdezték tőle mi tudna elmondani, mi a hosszú élet titka, annyit mondott: "NO SPORT!" KILENCVENEDIK ÉLETÉT BETÖLTVE HUNYT EL.
Kérdésem tehát:
"És Akkor Ezt Így Hogy?"
Szívélyes üdvözlettel,
Krisz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.19., 03:36Szép reggelt Holdfény!
Szép reggelt Holdfény!
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.18., 18:56A cholecysta az epehólyag; az iliaca nem tudom, mi lehet, az iliacus latinul csípőcsonti, csípőcsonthoz tartozó, de így, hogy iliaca...
Atherosclerosis az érelmeszesedés.
A hyperdens és a hypodens valószínűleg a képalkotó vizsgálatokhoz(CT, röntgen) kapcsolódó fogalmak(mi hogyan látszik a felvételeken, "sűrűség")).
A cholecysta az epehólyag; az iliaca nem tudom, mi lehet, az iliacus latinul csípőcsonti, csípőcsonthoz tartozó, de így, hogy iliaca...
Atherosclerosis az érelmeszesedés.
A hyperdens és a hypodens valószínűleg a képalkotó vizsgálatokhoz(CT, röntgen) kapcsolódó fogalmak(mi hogyan látszik a felvételeken, "sűrűség")).
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.09.17., 20:05Sokszor fáj,hogy nincsenek már itt azok az emberek,akiknek a napi jelenléte,írása nekem afféle nyugalmat hozott!Megnevettetek,stb.Hiányzik a stílusuk,minden amit adtak.Na,szebben is kifejezhettem volna magam,tőlem ennyi telik.Huli,Atti,Szatmarics...De kár!!!.
Sokszor fáj,hogy nincsenek már itt azok az emberek,akiknek a napi jelenléte,írása nekem afféle nyugalmat hozott!Megnevettetek,stb.Hiányzik a stílusuk,minden amit adtak.Na,szebben is kifejezhettem volna magam,tőlem ennyi telik.Huli,Atti,Szatmarics...De kár!!!.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.16., 17:54🙂
https://www.youtube.com/watch?v=1gna4uYRPSM
🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.16., 17:53Idézet tőle: dharkanhttps://www.youtube.com/watch?v=esN9FGaSCmg
https://www.youtube.com/watch?v=OKzPeFmS8eg 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc
Milyen jó kedve van valakinek. 🙂
Idézet tőle: dharkan
Milyen jó kedve van valakinek. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.16., 17:38https://www.youtube.com/watch?v=esN9FGaSCmg
https://www.youtube.com/watch?v=OKzPeFmS8eg 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.16., 12:16ismerősöm az Állatorvosi egyetem koleszában lakott Budapesten, csak ott is több ágyasok a szobák...
ismerősöm az Állatorvosi egyetem koleszában lakott Budapesten, csak ott is több ágyasok a szobák...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.15., 11:31B
B
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.15., 11:31Á
Á
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.15., 11:21egyedül járok 🙂 akkor te most visszajöttél a környékre?
egyedül járok 🙂 akkor te most visszajöttél a környékre?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.15., 11:19
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.11., 20:47végre sírtam....:(
kb 1 év után....:(
a sírás állítólag gyógyír a léleknek.....:(
végre sírtam....:(
kb 1 év után....:(
a sírás állítólag gyógyír a léleknek.....:(
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.09.11., 20:20Köszi holdfény! Sokszor már úgy érzem mintha magamban beszélnék, de te megerősítesz
Puszi ölelés!
Köszi holdfény! Sokszor már úgy érzem mintha magamban beszélnék, de te megerősítesz
Puszi ölelés!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.11., 18:44Idézet tőle: holdfényHa meg a macskánál tartunk a hülyélye beesett a medencébe , már nem kell megfürdetni. Fetrengtem a röhögéstől.:-)
Biztos melege volt.
Köszönöm kedves holdfény!
Most mosolyt csaltál az arcomra.
Idézet tőle: holdfényHa meg a macskánál tartunk a hülyélye beesett a medencébe , már nem kell megfürdetni. Fetrengtem a röhögéstől.:-)
Biztos melege volt.
Köszönöm kedves holdfény!
Most mosolyt csaltál az arcomra.
Idézet tőle: Andris ekkor: 2016.09.11., 14:38Alakulgat az oldalam http://www.introvertaltak.hu/
Mit gondoltok? Design nagyon szar? A sivatag lenne a koncepció, csak ahhoz inkább a barna szinek passzolnak, ami meg nem mutat a legjobban.
Alakulgat az oldalam http://www.introvertaltak.hu/
Mit gondoltok? Design nagyon szar? A sivatag lenne a koncepció, csak ahhoz inkább a barna szinek passzolnak, ami meg nem mutat a legjobban.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.11., 08:37Tudom, valakinek semmi sem segít, annyira ragaszkodik a tüneteihez, meg a betegséghez.
Pl. egy csoporttársam.
Meg ha nem is tudatos már, de pl. ha betegek vagyunk, akkor figyelnek ránk.
Ezt megmaradhatott gyerekkorból.
Akinek ilyen pulzusproblémája van, az vehet pulzusmérő karórát, vagy mikor érzi, hogy jön, akkor megáll.
A test gyönyörűen vissza jelez az elmének, ha az szarul csinál valamit.
Tudom, valakinek semmi sem segít, annyira ragaszkodik a tüneteihez, meg a betegséghez.
Pl. egy csoporttársam.
Meg ha nem is tudatos már, de pl. ha betegek vagyunk, akkor figyelnek ránk.
Ezt megmaradhatott gyerekkorból.
Akinek ilyen pulzusproblémája van, az vehet pulzusmérő karórát, vagy mikor érzi, hogy jön, akkor megáll.
A test gyönyörűen vissza jelez az elmének, ha az szarul csinál valamit.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.11., 08:11Ha valaki lefut 5-7 vagy akármennyi kilométert, akkor nem fog szorongani.
Sírni már sírtam futás közben is, de szorongani lehetetlen.
Viszont az a baj, hogy nem mehetek futni pl. munkahelyen, vagy pl. amikor aludnom kellene, akkor szokott kelleni a mozgás.
Tehát pont ellentétes időpontban.
Ha valaki lefut 5-7 vagy akármennyi kilométert, akkor nem fog szorongani.
Sírni már sírtam futás közben is, de szorongani lehetetlen.
Viszont az a baj, hogy nem mehetek futni pl. munkahelyen, vagy pl. amikor aludnom kellene, akkor szokott kelleni a mozgás.
Tehát pont ellentétes időpontban.
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.09.10., 19:13Én nem iszom egy kortyot sem,de csak azért mert tudom,h.alkesz lennék. De sokszor úgy érzem nem bírom tovább a szorongást,depit..stb és innom kell. Még nem tettem meg,de el fog jönni az ideje. Akkor én most mi vagyok?
Én nem iszom egy kortyot sem,de csak azért mert tudom,h.alkesz lennék. De sokszor úgy érzem nem bírom tovább a szorongást,depit..stb és innom kell. Még nem tettem meg,de el fog jönni az ideje. Akkor én most mi vagyok?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 19:08Idézet tőle: AvanaÉn nem tudom, de tőlem már kédezett orvos olyat, hogy "és folyt a nyála"?
(nem üzemorvos.)
Grrr!!!
Az övé biztos szokott. (Már a dokié).
Idézet tőle: AvanaÉn nem tudom, de tőlem már kédezett orvos olyat, hogy "és folyt a nyála"?
(nem üzemorvos.)
Grrr!!!
Az övé biztos szokott. (Már a dokié).
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.09.10., 19:04Mert ha felenged s visszafagyasztják elszaporodnak(hatnak) benne a bacik. Ami lehet szalmonella,vagy más hasonló. De ez csak egy lehetőség,elég ritka az emiatti ételmérgezés.
Mert ha felenged s visszafagyasztják elszaporodnak(hatnak) benne a bacik. Ami lehet szalmonella,vagy más hasonló. De ez csak egy lehetőség,elég ritka az emiatti ételmérgezés.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.10., 18:59Én is ilyesmire gondoltam, amit írsz, csak rosszul fogalmaztam meg.
Pl a sok gyszer miatt leesel-->na ez az, hogy mi alapján ítéli meg, hogy sok-e vagy kevés, ha nem is ért hozzá? Sztem az is problémás, ha nem tudja, mi mire való, mert pl. a ketilept antipszichichotikum, de ebből se mindegy, mennyit szedsz és mire(altatás, hangulati ingadozás, depresszió, hallucináció?)
Szvsz ez csúszós terület.
beleszerk: közben láttam, még hozzáírtál, vgülis részben válasz is erre a hszemre.
Én is ilyesmire gondoltam, amit írsz, csak rosszul fogalmaztam meg.
Pl a sok gyszer miatt leesel-->na ez az, hogy mi alapján ítéli meg, hogy sok-e vagy kevés, ha nem is ért hozzá? Sztem az is problémás, ha nem tudja, mi mire való, mert pl. a ketilept antipszichichotikum, de ebből se mindegy, mennyit szedsz és mire(altatás, hangulati ingadozás, depresszió, hallucináció?)
Szvsz ez csúszós terület.
beleszerk: közben láttam, még hozzáírtál, vgülis részben válasz is erre a hszemre.
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.09.10., 18:59Le%-kat vesznek fel,vinnem kell a határozatot meg a komplex összefoglalót is az állapotomról. Abban minden le van írva. Amúgy mondaná el a rossebb. A kev.zavar mellett még ott van a bipol.zavar is,meg a major depi.
Le%-kat vesznek fel,vinnem kell a határozatot meg a komplex összefoglalót is az állapotomról. Abban minden le van írva. Amúgy mondaná el a rossebb. A kev.zavar mellett még ott van a bipol.zavar is,meg a major depi.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.10., 18:41Egyáltalán komepetens egy üzemorvos abban, hogy felmérje, mi sok vagy kevés, mit mire adnak és mire jó mekkora adagban?
Nekem erős kételyeim vannak ezen a téren. Pl. szedsz X gramm Ketileptet altatási célzattal vagy akár antidepresszánst. Tudja-e, hogy ettől-eddig erre jó, afelett amarra, off label alkalmazás, stb.
Egyáltalán komepetens egy üzemorvos abban, hogy felmérje, mi sok vagy kevés, mit mire adnak és mire jó mekkora adagban?
Nekem erős kételyeim vannak ezen a téren. Pl. szedsz X gramm Ketileptet altatási célzattal vagy akár antidepresszánst. Tudja-e, hogy ettől-eddig erre jó, afelett amarra, off label alkalmazás, stb.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.09.10., 18:34Kevert szemzavara van akbarnak. Nekem ezzel sose volt halum(lekopogom).
Ez kicsit olyan, minthogy egy cukorbetegnek isromolHAT a szeme vagy amputálHATják a lábát.
Kevert szemzavara van akbarnak. Nekem ezzel sose volt halum(lekopogom).
Ez kicsit olyan, minthogy egy cukorbetegnek isromolHAT a szeme vagy amputálHATják a lábát.
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.09.10., 17:36Köszi Holdfény! Nagyon izgulok az eredményed miatt,feltétlen írd meg majd mi van!
És szerinted enyhén felolvadt tejmentes jégkrémet vissza lehet fagyasztani? Drága volt mint a rossebb.
Köszi Holdfény! Nagyon izgulok az eredményed miatt,feltétlen írd meg majd mi van!
És szerinted enyhén felolvadt tejmentes jégkrémet vissza lehet fagyasztani? Drága volt mint a rossebb.
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.09.10., 17:11Az,hogy mennyre jó ez a szem.zavar dolog,kiderül kedden amikor üzemorvoshoz megyek. Félek nem vesznek fel emiatt(sem).
Az,hogy mennyre jó ez a szem.zavar dolog,kiderül kedden amikor üzemorvoshoz megyek. Félek nem vesznek fel emiatt(sem).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 16:54Én is meg szerettem volna kérdezni. Mitől függ, hogy maradhatsz-e?
Én is meg szerettem volna kérdezni. Mitől függ, hogy maradhatsz-e?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:54Hát, nem tudom.
Azért kicsit zsibbad a szám, meg elsötétedik néha.
A rivotrilhiány miatt.
De ez elmúlik.
Csak az intenzív dühösség ne jöjjön vissza.
Hát, nem tudom.
Azért kicsit zsibbad a szám, meg elsötétedik néha.
A rivotrilhiány miatt.
De ez elmúlik.
Csak az intenzív dühösség ne jöjjön vissza.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:47Idézet tőle: AvanaJó kombináció ez is.
A jógát azért próbáltam ki, hogy csekkoljam, vajon segít-e az elalvásban. Úgy tapasztaltam, hogy a nyújtós, gerinctorna jellegű, lassabb mozgásformák kellemesen punnyasztanak.
Jógáztam is. Jó, de engem nem punnyasztani kell, inkább felrázni.
Ja, jó a kettlebel, csak össze-vissza van tartva és ez nem ad nekem biztonságot.
Jövő héten sem úgy lesz, vagy lehet, hogy el sem tudok menni, mert olyan időpontban van, aztán félek.
Rossz ez a labilitás. Elég sokszor egy hajszál és már borul az egyensúly.
Idézet tőle: AvanaJó kombináció ez is.
A jógát azért próbáltam ki, hogy csekkoljam, vajon segít-e az elalvásban. Úgy tapasztaltam, hogy a nyújtós, gerinctorna jellegű, lassabb mozgásformák kellemesen punnyasztanak.
Jógáztam is. Jó, de engem nem punnyasztani kell, inkább felrázni.
Ja, jó a kettlebel, csak össze-vissza van tartva és ez nem ad nekem biztonságot.
Jövő héten sem úgy lesz, vagy lehet, hogy el sem tudok menni, mert olyan időpontban van, aztán félek.
Rossz ez a labilitás. Elég sokszor egy hajszál és már borul az egyensúly.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 15:44Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: AvanaKiestem a nárci versenyből. 😀
Kár. 🙁
Kellene egy nárci sereg nekem.
Elkéne nyomni a kisebbséget!
Hitlerekre van szükségem. 😀NA!!!!
Nekem a nárci tesztem csak 38 pont, úgyhogy ebben nem támogatlak border testvér
Idézet tőle: BorderfiúIdézet tőle: AvanaKiestem a nárci versenyből. 😀
Kár. 🙁
Kellene egy nárci sereg nekem.
Elkéne nyomni a kisebbséget!
Hitlerekre van szükségem. 😀
NA!!!!
Nekem a nárci tesztem csak 38 pont, úgyhogy ebben nem támogatlak border testvér