Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 56 / 202Következő
Idézet tőle: holdfény

Nem látta valaki Marcit úgy hiányzik, vagy nem tud róla valamit?

Remélem jól van....

Marci és Vica is eltűntek. 

Konfliktuskezelő megoldásokat szeretnék bemutatni nyílvános felületen.

Mai fogás,a facebook-on újabban így kell vitatkozni,ez a legújabb kommentelési stílus.Az első fotóra a válasz a második volt,miután a két fél összekapott valamin.

és a válasz rá:

Idézet tőle: parrot

Már elég régóta vissza van állítva.Talán okt.25.-től,akkor állította vissza Krisz.Utána volt egy kis cirkusz ,ezért sem felejtettem el.smiley

Ahá! Parrot, neked Eagle Eye nicknév kéne. 

Már elég régóta vissza van állítva.Talán okt.25.-től,akkor állította vissza Krisz.Utána volt egy kis cirkusz ,ezért sem felejtettem el.smiley

Jé, megint van öntörlés gomb.

www.youtube.com/watch?v=LtNFQ7RJbaQ&list=PLA2A2C196F1A621FB

reinkarnáció, de nem zomborié... smiley

Most így,visszaolvasva a tartalmat és figyelve a stílust ,ő kell,hogy legyen.Üdv újra a fedélzeten!smiley

A likvidátor nem a Zombori reinkarnációja?Bocsánat,csak hirtelen ugrott be...,

Az új Quimby!!! mai kiadás

fiatal lehetsz a zenéről ítélve,de tényleg jó

Idézet tőle: Angel to Hell

ha nem érted,az jó,mert nem fogsz basztatni.

Ha érted az jó,mert nem fogsz hülye kérdéseket föltenni

Ha nem olvasod,az jó mert nem fogsz basztatni

Ha olvasod ,és érted,én nem értem ,miért linkelsz

írj ha tudsz,de ne más gondolataid nyomd az agyamba.

Linkelj egy zenét,és nem zúgatod szét a hangoddal az agyam

zenét kértél?

azt lehet.

Years & Years - King (Official Video)

érted,"királyság" !

ha nem érted,az jó,mert nem fogsz basztatni.

Ha érted az jó,mert nem fogsz hülye kérdéseket föltenni

Ha nem olvasod,az jó mert nem fogsz basztatni

Ha olvasod ,és érted,én nem értem ,miért linkelsz

írj ha tudsz,de ne más gondolataid nyomd az agyamba.

Linkelj egy zenét,és nem zúgatod szét a hangoddal az agyam

nekem nem

Én azért szeretek itt lenni,mert sose az ír kinek kellene,sőtt,senki.ez úgy jó érzéssel tölt el,mikor Amstrong,levelet küldött volna a Holdról.

Egy cicis postás kiscsaj ufó,meg egy jó héder!!!

1,20 Ft és nincs sürgősségi

nekem ez jutott eszembe erről az írásodról :

Szövegtan: a szövegkohézió fajtái és eszközei

Én azért szeretek itt lenni,mert sose az ír kinek kellene,sőtt,senki.ez úgy jó érzéssel tölt el,mikor Amstrong,levelet küldött volna a Holdról.

Egy cicis postás kiscsaj ufó,meg egy jó héder!!!

1,20 Ft és nincs sürgősségi

Idézet tőle: The Likvidator

Idézet tőle: Málna

Ha már megfejtősdit játszunk. 

Ki érti ezt a videóklipet a szöveggel együtt (tehát kell hozzá sajna angoltudás is)?

Én nem értem. Hangsúlyozom, a szöveget ÉS a videót is érteni kéne, lehetőleg úgy, hogy a kettőnek köze is legyen egymáshoz. 🙂

ZZ Ward Put the Gun Down

Nekem annyi jött le ebből az egész klip-ből,hogy jó a lány sminkje. 🙂

És magyar vér is csörgedez benne. Tehát a szépségét és a tehetségét nyilván ennek köszönheti. 🙂

(Ahogy Louis C. K. is.)

Két újabb történettel bővültünk:

Story #1:

Bordi versenyző

Story #2:

Depis ex-hallgató

szétoffolom az offot

muhaha

ez nem paradoxon?

wink

Egy csodálatos napra ébredtünk!

A Haláli Hullák Hajnalára!

Boldogat gyerekek!

laugh

Idézet tőle: Málna

Ki érti ezt a videóklipet a szöveggel együtt (tehát kell hozzá sajna angoltudás is)?

Én nem értem. Hangsúlyozom, a szöveget ÉS a videót is érteni kéne, lehetőleg úgy, hogy a kettőnek köze is legyen egymáshoz. 🙂

ZZ Ward Put the Gun Down

Nekem annyi jött le ebből az egész klip-ből,hogy jó a lány sminkje. 🙂

Adeline-ról írja:

"Her lips, just like a gun,
She's got silver bullets on her tongue,"

Ez mi? 

ZZ Ward Put the Gun Down

Én nem akarok,és nem is leszek.Pálinkázom,és borozom!

Nehéz világ annak,ki 39 éve jár a szeretteihez.(nem annyi iddős vagyok,akkor halt meg faterom!

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi a homok-olaj magyarázatokat, mindegyik 10 pontot kap. 🙂

Idézet tőle: The Likvidator

Zseniális. 🙂

a föld bizonyos részein,külszíni bányászattal,a homok-olajat bányásznak.Majd nagynyomáson kipréselik a homokból az olajat.

jó minőség,viszonylag olcsó bányászat. A préselés és az öko katasztrófa ami nagyon magas

BOCS A MORBID HUMORÉRT..AZ ÉLET NAGY KÉRDÉSEI...

Az idézett előzményekre vetítve persze amit írtam... nem szabad annyira ragaszkodni, hogy megfojtsa a másikat, így a kapcsolatot is. nem tud úgy az ember jobbat, értékesebbet kihozni a kapcsolatból

Sztem jó móka lehet a tökfaragás, jelmezezés, igaz, sose vettem részt benne.

Nekem valami olyasmit sugall az idézet, hogy bárhogy is próbálunk valakit vagy valamit  megváltoztatni, átalakítani(homokból-->olaj), azért, hogy boldogok legyünk, ez nem lehetséges, ha drasztikus módon akarjuk.

(elolvastam)

Nekem ez a Halloween egyáltalán nem vicces /bár tudom, humoromat vesztettem újabban már frownblush 

Én ezt úgy értelmezem, hogy akármennyire összeszorítod, a homokot, akkor sem tudsz belőle egy értékesebb dolgot kihozni, mint mondjuk az olaj..nem homokolaj, hanem olaj..ez olyan átvitt értelem, mint ahogy ők szokták, nehéz követni.A tévedés jogát fenntartom laughcool Én is sokat foglalkoztam régebben a buddhizmussal, azon belül is a tibetivel, meg tibeti gyógymódokkal..persze csak úgy magamnak itthon./ Azokban az időkben jobban is voltam.../

Mi a fene van az idézéssel itt, az off-ban??

[quote=Pottom]

Már ki vesz kinek ajándékot  halloweenre??? 

[/quote

Hát gondolom hallottál már a "trick or treat" dologról. Szóval lehet, hogy az ajándék nem pontos kifejezés, de a becsöngető gyerekek csokit kapnak a felnőttektől, gondolom a felnőttek meg nem ingyen kapják a csokit a boltból. 

Ezt az idézetet kaptam egy barátnőmtől és képtelen vagyok rájönni, hogy 

a) a homok-olaj miért van idézőjelben? (egy helyen idézőjel nélkül találtam meg)

b) mit jelent a homok-olaj?

A ragaszkodás mögött levő szándék nem mindig egyértelműen rossz, nincs semmi baj abban, hogy vágyódunk a boldogságra, de amihez ragaszkodunk, az természeténél fogva nem ragadható meg. A tibetiek azt mondják, nem moshatod meg ugyanazt a piszkos kezedet kétszer ugyanabban a folyóban, és azt, hogy „akármennyire összeszoríthatsz egy marok homokot, sohasem fogsz olajat sajtolni belőle”.

Szögyal Rinpocse: Tibeti könyv életről és halálról

Már ki vesz kinek ajándékot  halloweenre??? 

Igyekszem elhitetni az emberekkel,ami idevaló az itt legyen,ami odavaló,ott legyen!!!!

De azt hiszik ez az élet,ha minden szart beengedünk a legféltetted kultúránkba is!!

Az emberek mindent elhisznek. Valentin nap, ah, olyan romantikus. Halloween, ah, olyan vicces. Közben meg csak arról van szó, hogy elhitetik az emberekkel, hogy minden negyed évben van egy olyan ünnep, amikor ajándékot kell venni. Kíváncsi vagyok, nyárra mit fognak kitalálni.

Igyekszem elhitetni az emberekkel,ami idevaló az itt legyen,ami odavaló,ott legyen!!!!

De azt hiszik ez az élet,ha minden szart beengedünk a legféltetted kultúránkba is!!

ezt küzdtem papírra,hogy magyar ünnepnek akarják!!!! De nem az,és remélem,nem is lesz.Bár a business erre hajaz.Faragd a tököt,meg a fasz tudja.

Én magyar vagyok,és a magam módján Isten-félő.

Ja, értem. (Papírra küzdted. 🙂 )

Most már minden hüje angolszász ünnep kezd beszivárogni. Valentin nap. Várom, hogy a Hálaadás is magyar ünnep legyen. 🙂

ezt küzdtem papírra,hogy magyar ünnepnek akarják!!!! De nem az,és remélem,nem is lesz.Bár a business erre hajaz.Faragd a tököt,meg a fasz tudja.

Én magyar vagyok,és a magam módján Isten-félő.

Miniszter,ministrálni=szolgálni

angyal=végrehajtó

Ugye tudtad,Gomorrát,és Szodomát is két angyal pusztította el.A nem bűnösöket kitessékelték a bűn tanyájáró,de szóltak nekik,ne forduljanak meg ,meg kővé vélnak.Egy szemvillanás alatt tünt el a város.Megjegyzem,ma is mérhető rádióaktív sugárzás.

isten parancsára hajtottak végre.

A halottak napja sem a halowenról szól.Ilyenkor nyílik meg a túlvilág kapuja egy napra.Nem hiszed,mert tökfaragó vagy.Miért halnak ilyenkor sokan? Miért ilyenkor beszélnek a halottlátók a halottakkal.??Ja nincs túlvilág?

Minek van itt a hold a föld körül?,A föld egy darabja? Nem hiányzik sehonnan.

Ne foglalj állást,csak gondolkodj,vagy légy csendbe.

Bölcsek beszéde a hallgatás

A halloween nem magyar ünnep és okt. 31. A Mindenszentek nov. 1. A halottak napja nov. 2. 

Miniszter,ministrálni=szolgálni

angyal=végrehajtó

Ugye tudtad,Gomorrát,és Szodomát is két angyal pusztította el.A nem bűnösöket kitessékelték a bűn tanyájáró,de szóltak nekik,ne forduljanak meg ,meg kővé vélnak.Egy szemvillanás alatt tünt el a város.Megjegyzem,ma is mérhető rádióaktív sugárzás.

isten parancsára hajtottak végre.

A halottak napja sem a halowenról szól.Ilyenkor nyílik meg a túlvilág kapuja egy napra.Nem hiszed,mert tökfaragó vagy.Miért halnak ilyenkor sokan? Miért ilyenkor beszélnek a halottlátók a halottakkal.??Ja nincs túlvilág?

Minek van itt a hold a föld körül?,A föld egy darabja? Nem hiányzik sehonnan.

Ne foglalj állást,csak gondolkodj,vagy légy csendbe.

Bölcsek beszéde a hallgatás

ElőzőOldal 56 / 202Következő