OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.01., 19:34Idézet tőle: holdfényNem látta valaki Marcit úgy hiányzik, vagy nem tud róla valamit?
Remélem jól van....
Marci és Vica is eltűntek.
Idézet tőle: holdfényNem látta valaki Marcit úgy hiányzik, vagy nem tud róla valamit?
Remélem jól van....
Marci és Vica is eltűntek.
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.11.01., 19:34Konfliktuskezelő megoldásokat szeretnék bemutatni nyílvános felületen.
Mai fogás,a facebook-on újabban így kell vitatkozni,ez a legújabb kommentelési stílus.Az első fotóra a válasz a második volt,miután a két fél összekapott valamin.
és a válasz rá:
Konfliktuskezelő megoldásokat szeretnék bemutatni nyílvános felületen.
Mai fogás,a facebook-on újabban így kell vitatkozni,ez a legújabb kommentelési stílus.Az első fotóra a válasz a második volt,miután a két fél összekapott valamin.
és a válasz rá:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.01., 18:06Idézet tőle: parrotMár elég régóta vissza van állítva.Talán okt.25.-től,akkor állította vissza Krisz.Utána volt egy kis cirkusz ,ezért sem felejtettem el.
Ahá! Parrot, neked Eagle Eye nicknév kéne.
Idézet tőle: parrotMár elég régóta vissza van állítva.Talán okt.25.-től,akkor állította vissza Krisz.Utána volt egy kis cirkusz ,ezért sem felejtettem el.
Ahá! Parrot, neked Eagle Eye nicknév kéne.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.01., 18:03Már elég régóta vissza van állítva.Talán okt.25.-től,akkor állította vissza Krisz.Utána volt egy kis cirkusz ,ezért sem felejtettem el.
Már elég régóta vissza van állítva.Talán okt.25.-től,akkor állította vissza Krisz.Utána volt egy kis cirkusz ,ezért sem felejtettem el.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.01., 17:35Jé, megint van öntörlés gomb.
Jé, megint van öntörlés gomb.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.01., 02:08
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.10.31., 20:46Most így,visszaolvasva a tartalmat és figyelve a stílust ,ő kell,hogy legyen.Üdv újra a fedélzeten!
Most így,visszaolvasva a tartalmat és figyelve a stílust ,ő kell,hogy legyen.Üdv újra a fedélzeten!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.31., 19:40https://www.youtube.com/watch?list=PL0F21D789D7E6B8D5&v=5hXhwUhL5Og
Az új Quimby!!! mai kiadás
Az új Quimby!!! mai kiadás
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.31., 15:33fiatal lehetsz a zenéről ítélve,de tényleg jó
fiatal lehetsz a zenéről ítélve,de tényleg jó
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.10.31., 15:30Idézet tőle: Angel to Hellha nem érted,az jó,mert nem fogsz basztatni.
Ha érted az jó,mert nem fogsz hülye kérdéseket föltenni
Ha nem olvasod,az jó mert nem fogsz basztatni
Ha olvasod ,és érted,én nem értem ,miért linkelsz
írj ha tudsz,de ne más gondolataid nyomd az agyamba.
Linkelj egy zenét,és nem zúgatod szét a hangoddal az agyam
zenét kértél?
azt lehet.
https://youtu.be/g_uoH6hJilc
Years & Years - King (Official Video)
érted,"királyság" !
Idézet tőle: Angel to Hellha nem érted,az jó,mert nem fogsz basztatni.
zenét kértél?
azt lehet.
Years & Years - King (Official Video)
érted,"királyság" !
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.31., 15:18ha nem érted,az jó,mert nem fogsz basztatni.
ha nem érted,az jó,mert nem fogsz basztatni.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.31., 15:13nekem nem
nekem nem
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.10.31., 15:05Idézet tőle: Angel to HellÉn azért szeretek itt lenni,mert sose az ír kinek kellene,sőtt,senki.ez úgy jó érzéssel tölt el,mikor Amstrong,levelet küldött volna a Holdról.
Egy cicis postás kiscsaj ufó,meg egy jó héder!!!
1,20 Ft és nincs sürgősségi
nekem ez jutott eszembe erről az írásodról :
http://erettsegi.com/tetelek/nyelvtan/szovegtan-a-szovegkohezio-fajtai-es-eszkozei/
Idézet tőle: Angel to HellÉn azért szeretek itt lenni,mert sose az ír kinek kellene,sőtt,senki.ez úgy jó érzéssel tölt el,mikor Amstrong,levelet küldött volna a Holdról.
nekem ez jutott eszembe erről az írásodról :
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.31., 14:43Én azért szeretek itt lenni,mert sose az ír kinek kellene,sőtt,senki.ez úgy jó érzéssel tölt el,mikor Amstrong,levelet küldött volna a Holdról.
Én azért szeretek itt lenni,mert sose az ír kinek kellene,sőtt,senki.ez úgy jó érzéssel tölt el,mikor Amstrong,levelet küldött volna a Holdról.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 13:21Idézet tőle: The LikvidatorIdézet tőle: MálnaHa már megfejtősdit játszunk.
Ki érti ezt a videóklipet a szöveggel együtt (tehát kell hozzá sajna angoltudás is)?
Én nem értem. Hangsúlyozom, a szöveget ÉS a videót is érteni kéne, lehetőleg úgy, hogy a kettőnek köze is legyen egymáshoz. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=5chkHjTNFgk
ZZ Ward Put the Gun Down
Nekem annyi jött le ebből az egész klip-ből,hogy jó a lány sminkje. 🙂
És magyar vér is csörgedez benne. Tehát a szépségét és a tehetségét nyilván ennek köszönheti. 🙂
(Ahogy Louis C. K. is.)
Idézet tőle: The LikvidatorIdézet tőle: MálnaHa már megfejtősdit játszunk.
Ki érti ezt a videóklipet a szöveggel együtt (tehát kell hozzá sajna angoltudás is)?
Én nem értem. Hangsúlyozom, a szöveget ÉS a videót is érteni kéne, lehetőleg úgy, hogy a kettőnek köze is legyen egymáshoz. 🙂
ZZ Ward Put the Gun Down
És magyar vér is csörgedez benne. Tehát a szépségét és a tehetségét nyilván ennek köszönheti. 🙂
(Ahogy Louis C. K. is.)
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.31., 12:39Két újabb történettel bővültünk:
Story #1:
Story #2:
Két újabb történettel bővültünk:
Story #1:
Story #2:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.31., 09:50szétoffolom az offot
muhaha
ez nem paradoxon?
szétoffolom az offot
muhaha
ez nem paradoxon?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.10.31., 09:07Egy csodálatos napra ébredtünk!
A Haláli Hullák Hajnalára!
Boldogat gyerekek!
Egy csodálatos napra ébredtünk!
A Haláli Hullák Hajnalára!
Boldogat gyerekek!
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.10.31., 09:05Idézet tőle: MálnaHa már megfejtősdit játszunk.
ZZ Ward Put the Gun Down
Idézet tőle: MálnaHa már megfejtősdit játszunk.
ZZ Ward Put the Gun Down
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 08:31Adeline-ról írja:
"Her lips, just like a gun,
She's got silver bullets on her tongue,"Ez mi?
Adeline-ról írja:
"Her lips, just like a gun,
She's got silver bullets on her tongue,"
Ez mi?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.31., 08:09Ha már megfejtősdit játszunk.
ZZ Ward Put the Gun Down
Ha már megfejtősdit játszunk.
ZZ Ward Put the Gun Down
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.31., 06:58Én nem akarok,és nem is leszek.Pálinkázom,és borozom!
Nehéz világ annak,ki 39 éve jár a szeretteihez.(nem annyi iddős vagyok,akkor halt meg faterom!
Én nem akarok,és nem is leszek.Pálinkázom,és borozom!
Nehéz világ annak,ki 39 éve jár a szeretteihez.(nem annyi iddős vagyok,akkor halt meg faterom!
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.10.31., 05:57Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 19:46Köszi a homok-olaj magyarázatokat, mindegyik 10 pontot kap. 🙂
Köszi a homok-olaj magyarázatokat, mindegyik 10 pontot kap. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 19:45Idézet tőle: The LikvidatorZseniális. 🙂
Idézet tőle: The Likvidator
Zseniális. 🙂
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.30., 16:30
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.30., 15:55a föld bizonyos részein,külszíni bányászattal,a homok-olajat bányásznak.Majd nagynyomáson kipréselik a homokból az olajat.
jó minőség,viszonylag olcsó bányászat. A préselés és az öko katasztrófa ami nagyon magas
a föld bizonyos részein,külszíni bányászattal,a homok-olajat bányásznak.Majd nagynyomáson kipréselik a homokból az olajat.
jó minőség,viszonylag olcsó bányászat. A préselés és az öko katasztrófa ami nagyon magas
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.30., 15:50
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.10.30., 14:07BOCS A MORBID HUMORÉRT..AZ ÉLET NAGY KÉRDÉSEI...
BOCS A MORBID HUMORÉRT..AZ ÉLET NAGY KÉRDÉSEI...
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.30., 12:26Az idézett előzményekre vetítve persze amit írtam... nem szabad annyira ragaszkodni, hogy megfojtsa a másikat, így a kapcsolatot is. nem tud úgy az ember jobbat, értékesebbet kihozni a kapcsolatból
Az idézett előzményekre vetítve persze amit írtam... nem szabad annyira ragaszkodni, hogy megfojtsa a másikat, így a kapcsolatot is. nem tud úgy az ember jobbat, értékesebbet kihozni a kapcsolatból
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.10.30., 12:19Nekem valami olyasmit sugall az idézet, hogy bárhogy is próbálunk valakit vagy valamit megváltoztatni, átalakítani(homokból-->olaj), azért, hogy boldogok legyünk, ez nem lehetséges, ha drasztikus módon akarjuk.
Nekem valami olyasmit sugall az idézet, hogy bárhogy is próbálunk valakit vagy valamit megváltoztatni, átalakítani(homokból-->olaj), azért, hogy boldogok legyünk, ez nem lehetséges, ha drasztikus módon akarjuk.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.10.30., 10:21Én ezt úgy értelmezem, hogy akármennyire összeszorítod, a homokot, akkor sem tudsz belőle egy értékesebb dolgot kihozni, mint mondjuk az olaj..nem homokolaj, hanem olaj..ez olyan átvitt értelem, mint ahogy ők szokták, nehéz követni.A tévedés jogát fenntartom Én is sokat foglalkoztam régebben a buddhizmussal, azon belül is a tibetivel, meg tibeti gyógymódokkal..persze csak úgy magamnak itthon./ Azokban az időkben jobban is voltam.../
Én ezt úgy értelmezem, hogy akármennyire összeszorítod, a homokot, akkor sem tudsz belőle egy értékesebb dolgot kihozni, mint mondjuk az olaj..nem homokolaj, hanem olaj..ez olyan átvitt értelem, mint ahogy ők szokták, nehéz követni.A tévedés jogát fenntartom Én is sokat foglalkoztam régebben a buddhizmussal, azon belül is a tibetivel, meg tibeti gyógymódokkal..persze csak úgy magamnak itthon./ Azokban az időkben jobban is voltam.../
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 09:55Mi a fene van az idézéssel itt, az off-ban??
Mi a fene van az idézéssel itt, az off-ban??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 09:54[quote=Pottom]
Már ki vesz kinek ajándékot halloweenre???
[/quote
Hát gondolom hallottál már a "trick or treat" dologról. Szóval lehet, hogy az ajándék nem pontos kifejezés, de a becsöngető gyerekek csokit kapnak a felnőttektől, gondolom a felnőttek meg nem ingyen kapják a csokit a boltból.
[quote=Pottom]
Már ki vesz kinek ajándékot halloweenre???
[/quote
Hát gondolom hallottál már a "trick or treat" dologról. Szóval lehet, hogy az ajándék nem pontos kifejezés, de a becsöngető gyerekek csokit kapnak a felnőttektől, gondolom a felnőttek meg nem ingyen kapják a csokit a boltból.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 09:53Ezt az idézetet kaptam egy barátnőmtől és képtelen vagyok rájönni, hogy
a) a homok-olaj miért van idézőjelben? (egy helyen idézőjel nélkül találtam meg)
b) mit jelent a homok-olaj?
A ragaszkodás mögött levő szándék nem mindig egyértelműen rossz, nincs semmi baj abban, hogy vágyódunk a boldogságra, de amihez ragaszkodunk, az természeténél fogva nem ragadható meg. A tibetiek azt mondják, nem moshatod meg ugyanazt a piszkos kezedet kétszer ugyanabban a folyóban, és azt, hogy „akármennyire összeszoríthatsz egy marok homokot, sohasem fogsz olajat sajtolni belőle”.
Szögyal Rinpocse: Tibeti könyv életről és halálról
Ezt az idézetet kaptam egy barátnőmtől és képtelen vagyok rájönni, hogy
a) a homok-olaj miért van idézőjelben? (egy helyen idézőjel nélkül találtam meg)
b) mit jelent a homok-olaj?
A ragaszkodás mögött levő szándék nem mindig egyértelműen rossz, nincs semmi baj abban, hogy vágyódunk a boldogságra, de amihez ragaszkodunk, az természeténél fogva nem ragadható meg. A tibetiek azt mondják, nem moshatod meg ugyanazt a piszkos kezedet kétszer ugyanabban a folyóban, és azt, hogy „akármennyire összeszoríthatsz egy marok homokot, sohasem fogsz olajat sajtolni belőle”.
Szögyal Rinpocse: Tibeti könyv életről és halálról
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 07:43Idézet tőle: Angel to HellIgyekszem elhitetni az emberekkel,ami idevaló az itt legyen,ami odavaló,ott legyen!!!!
De azt hiszik ez az élet,ha minden szart beengedünk a legféltetted kultúránkba is!!
Az emberek mindent elhisznek. Valentin nap, ah, olyan romantikus. Halloween, ah, olyan vicces. Közben meg csak arról van szó, hogy elhitetik az emberekkel, hogy minden negyed évben van egy olyan ünnep, amikor ajándékot kell venni. Kíváncsi vagyok, nyárra mit fognak kitalálni.
Idézet tőle: Angel to HellIgyekszem elhitetni az emberekkel,ami idevaló az itt legyen,ami odavaló,ott legyen!!!!
De azt hiszik ez az élet,ha minden szart beengedünk a legféltetted kultúránkba is!!
Az emberek mindent elhisznek. Valentin nap, ah, olyan romantikus. Halloween, ah, olyan vicces. Közben meg csak arról van szó, hogy elhitetik az emberekkel, hogy minden negyed évben van egy olyan ünnep, amikor ajándékot kell venni. Kíváncsi vagyok, nyárra mit fognak kitalálni.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.30., 07:19Igyekszem elhitetni az emberekkel,ami idevaló az itt legyen,ami odavaló,ott legyen!!!!
Igyekszem elhitetni az emberekkel,ami idevaló az itt legyen,ami odavaló,ott legyen!!!!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.30., 07:16https://www.youtube.com/watch?v=3v02-nqZwUM
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 07:09Idézet tőle: Angel to Hellezt küzdtem papírra,hogy magyar ünnepnek akarják!!!! De nem az,és remélem,nem is lesz.Bár a business erre hajaz.Faragd a tököt,meg a fasz tudja.
Én magyar vagyok,és a magam módján Isten-félő.
Ja, értem. (Papírra küzdted. 🙂 )
Most már minden hüje angolszász ünnep kezd beszivárogni. Valentin nap. Várom, hogy a Hálaadás is magyar ünnep legyen. 🙂
Idézet tőle: Angel to Hellezt küzdtem papírra,hogy magyar ünnepnek akarják!!!! De nem az,és remélem,nem is lesz.Bár a business erre hajaz.Faragd a tököt,meg a fasz tudja.
Ja, értem. (Papírra küzdted. 🙂 )
Most már minden hüje angolszász ünnep kezd beszivárogni. Valentin nap. Várom, hogy a Hálaadás is magyar ünnep legyen. 🙂
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.30., 07:06ezt küzdtem papírra,hogy magyar ünnepnek akarják!!!! De nem az,és remélem,nem is lesz.Bár a business erre hajaz.Faragd a tököt,meg a fasz tudja.
ezt küzdtem papírra,hogy magyar ünnepnek akarják!!!! De nem az,és remélem,nem is lesz.Bár a business erre hajaz.Faragd a tököt,meg a fasz tudja.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.10.30., 06:52Idézet tőle: Angel to HellMiniszter,ministrálni=szolgálni
angyal=végrehajtó
Ugye tudtad,Gomorrát,és Szodomát is két angyal pusztította el.A nem bűnösöket kitessékelték a bűn tanyájáró,de szóltak nekik,ne forduljanak meg ,meg kővé vélnak.Egy szemvillanás alatt tünt el a város.Megjegyzem,ma is mérhető rádióaktív sugárzás.
isten parancsára hajtottak végre.
A halottak napja sem a halowenról szól.Ilyenkor nyílik meg a túlvilág kapuja egy napra.Nem hiszed,mert tökfaragó vagy.Miért halnak ilyenkor sokan? Miért ilyenkor beszélnek a halottlátók a halottakkal.??Ja nincs túlvilág?
Minek van itt a hold a föld körül?,A föld egy darabja? Nem hiányzik sehonnan.
Ne foglalj állást,csak gondolkodj,vagy légy csendbe.
Bölcsek beszéde a hallgatás
A halloween nem magyar ünnep és okt. 31. A Mindenszentek nov. 1. A halottak napja nov. 2.
Idézet tőle: Angel to HellMiniszter,ministrálni=szolgálni
angyal=végrehajtó
Ugye tudtad,Gomorrát,és Szodomát is két angyal pusztította el.A nem bűnösöket kitessékelték a bűn tanyájáró,de szóltak nekik,ne forduljanak meg ,meg kővé vélnak.Egy szemvillanás alatt tünt el a város.Megjegyzem,ma is mérhető rádióaktív sugárzás.
A halottak napja sem a halowenról szól.Ilyenkor nyílik meg a túlvilág kapuja egy napra.Nem hiszed,mert tökfaragó vagy.Miért halnak ilyenkor sokan? Miért ilyenkor beszélnek a halottlátók a halottakkal.??Ja nincs túlvilág?
A halloween nem magyar ünnep és okt. 31. A Mindenszentek nov. 1. A halottak napja nov. 2.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.10.30., 06:31Miniszter,ministrálni=szolgálni
angyal=végrehajtó
Miniszter,ministrálni=szolgálni
angyal=végrehajtó