OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.05., 19:32pszichológus, pszichiáter... ez a megoldás a bajodra 🙂 nem a zene.... az max szórakoztat kikapcsol, kinek mi ahogy látjuk szerencsére nem vagyunk egyformák 🙂 mer kurva unalmas lenne, ahogy látom..
pszichológus, pszichiáter... ez a megoldás a bajodra 🙂 nem a zene.... az max szórakoztat kikapcsol, kinek mi ahogy látjuk szerencsére nem vagyunk egyformák 🙂 mer kurva unalmas lenne, ahogy látom..
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.05., 19:30amúgy meg hová akarsz előrébb jutni? főleg zenével?
amúgy meg hová akarsz előrébb jutni? főleg zenével?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.05., 19:27háháá szted engem érdekel h ki jut előrébb ezzel a zenével? kértem én a véleményed? 😀
nooo 😀 menj aludni 😀
háháá szted engem érdekel h ki jut előrébb ezzel a zenével? kértem én a véleményed? 😀
nooo 😀 menj aludni 😀
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.11.05., 19:20Idézet tőle: delia0réges régi kedvenc :)))
https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw
ez is :))
https://www.youtube.com/watch?v=6_PAHbqq-o4
okádék ez a zene,egy hányás
ezzel senki nem jut előrébb.
sziasztok
Idézet tőle: delia0réges régi kedvenc :)))
okádék ez a zene,egy hányás
ezzel senki nem jut előrébb.
sziasztok
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.05., 18:58réges régi kedvenc :)))
https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw
https://www.youtube.com/watch?v=6_PAHbqq-o4
réges régi kedvenc :)))
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.05., 18:35Angel!Azt írod,mentálisan elvagy.Magyarán jól érzed magad a bőrödben....Ez nem szabályellenes?Mármint a Búra elveivel nem ütközik?Tessék már sírni egy kicsit!Gyógyszert sem szedsz.Ez pláne bakka a csőröm!
Angel!Azt írod,mentálisan elvagy.Magyarán jól érzed magad a bőrödben....Ez nem szabályellenes?Mármint a Búra elveivel nem ütközik?Tessék már sírni egy kicsit!Gyógyszert sem szedsz.Ez pláne bakka a csőröm!
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.11.05., 18:06Na ez úgy tipikus....
Na ez úgy tipikus....
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.05., 17:59
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.05., 17:56
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.05., 17:48most nem megy föl,mert lenn van!!
Legalább mentálisan elvagyok,ki mit kap be.
Maradhadtok nyugodtan
most nem megy föl,mert lenn van!!
Legalább mentálisan elvagyok,ki mit kap be.
Maradhadtok nyugodtan
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.05., 17:29Idézet tőle: FülesMinden bátorságomat összeszedve, feltapasztottam a karomra rányomok, hogy start..és csak egy klitty, ki vannak benne merülve az elemek
Vagy az idegességtől rosszul tetted fel. Nincs elemed?
Szerintem is lépnünk kéne....?
Idézet tőle: FülesMinden bátorságomat összeszedve, feltapasztottam a karomra rányomok, hogy start..és csak egy klitty, ki vannak benne merülve az elemek
Vagy az idegességtől rosszul tetted fel. Nincs elemed?
Szerintem is lépnünk kéne....?
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 17:25Minden bátorságomat összeszedve, feltapasztottam a karomra rányomok, hogy start..és csak egy klitty, ki vannak benne merülve az elemek
Minden bátorságomat összeszedve, feltapasztottam a karomra rányomok, hogy start..és csak egy klitty, ki vannak benne merülve az elemek
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.05., 17:24Átmeneti a dolog,csak lassan kell emelni.Nem lesz gond,egyébként is ott a csökkentőd,nekem nem volt,s ezért kínlódtam vele.Ez már a gyógyszer topic -ba való,attikám vérnyomása is felmegy,hogy zene helyett megint okoskodom itt a kis ,,átmeneti otthonában,,
Átmeneti a dolog,csak lassan kell emelni.Nem lesz gond,egyébként is ott a csökkentőd,nekem nem volt,s ezért kínlódtam vele.Ez már a gyógyszer topic -ba való,attikám vérnyomása is felmegy,hogy zene helyett megint okoskodom itt a kis ,,átmeneti otthonában,,
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.05., 17:18Szerintem adhatnak valamit fejfájásra, nem ibuprofent. Habár tapasztalatom szerint ezeknek a kölcsön- és mellékhatásoknak a dokik utálnak utánanézni, úgy vannak vele, ráérnek, ha beüt vmi tünet.
Szerintem adhatnak valamit fejfájásra, nem ibuprofent. Habár tapasztalatom szerint ezeknek a kölcsön- és mellékhatásoknak a dokik utálnak utánanézni, úgy vannak vele, ráérnek, ha beüt vmi tünet.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 17:10De kinek mondjam? Az ügyeletnek?
Nekem dehogynem megy ! Ha vérnyomást mérek izgatott vagyok és feljebb megy, mindenképpen ..
De kinek mondjam? Az ügyeletnek?
Nekem dehogynem megy ! Ha vérnyomást mérek izgatott vagyok és feljebb megy, mindenképpen ..
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 17:06hümmm. Eddig amit olvastam , szinte mindegyik AD-nak gyakori mellékhatásként ott van a fejfájás és , hogy ezek hamarosan elmúlnak általában..ezért nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki. De akkor holnap megmérem a vérnyomásom..bár, nem tudom minek ? és ha magasab lesz mit kezdek vele... bár, már tudom, megijedek
hümmm. Eddig amit olvastam , szinte mindegyik AD-nak gyakori mellékhatásként ott van a fejfájás és , hogy ezek hamarosan elmúlnak általában..ezért nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki. De akkor holnap megmérem a vérnyomásom..bár, nem tudom minek ? és ha magasab lesz mit kezdek vele... bár, már tudom, megijedek
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.11.05., 17:06Idézet tőle: FülesNah, én meg sem merem mérni , akkor nekem mekkora lehet vérnyomáscsökkentő mellett ha ettől fáj
Aztán elmúlt?
Jobb, ha megméred, és tudod a dokinak mondani, hogy mi van. Attól, hogy méred, nem megy se le, se fel.
És mindenképpen hasznos a bő folyadékfogyasztás.
Idézet tőle: FülesNah, én meg sem merem mérni , akkor nekem mekkora lehet vérnyomáscsökkentő mellett ha ettől fáj
Aztán elmúlt?
Jobb, ha megméred, és tudod a dokinak mondani, hogy mi van. Attól, hogy méred, nem megy se le, se fel.
És mindenképpen hasznos a bő folyadékfogyasztás.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.05., 16:39Elmúlt.De 60- ra azóta sem tudtam emelni,tachycardiát okozott,ill.vérnyomásemelkedést.A brintellix,mikor egy hétig szedtem,szintén felnyomta a vérnyomásomat,s akkor is a fejem fájt,le is tettem.De ez tényleg egyénfüggő.Az én vérnyomásom eléggé ingadozó,40 éves koromig alacsony volt,aztán hopp,felment.Az orvos szerint még nem kell rá szednem semmit,de azért jobb óvatosnak lenni.
Elmúlt.De 60- ra azóta sem tudtam emelni,tachycardiát okozott,ill.vérnyomásemelkedést.A brintellix,mikor egy hétig szedtem,szintén felnyomta a vérnyomásomat,s akkor is a fejem fájt,le is tettem.De ez tényleg egyénfüggő.Az én vérnyomásom eléggé ingadozó,40 éves koromig alacsony volt,aztán hopp,felment.Az orvos szerint még nem kell rá szednem semmit,de azért jobb óvatosnak lenni.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.05., 16:13Alacsony vérnyomástól is fájhat a fej....
vagy mert front van vagy nem ittál elég vizet és stb....
Alacsony vérnyomástól is fájhat a fej....
vagy mert front van vagy nem ittál elég vizet és stb....
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 16:07Nah, én meg sem merem mérni , akkor nekem mekkora lehet vérnyomáscsökkentő mellett ha ettől fáj
Aztán elmúlt?
Nah, én meg sem merem mérni , akkor nekem mekkora lehet vérnyomáscsökkentő mellett ha ettől fáj
Aztán elmúlt?
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.05., 15:58Nekem felment a vérnyomásom először a cimbitől,vagyis elaltatott egy órát,s aztán ugrott fel.S fájt a fejem,főleg a homlokom.De mondom,ez a vérnyomástól.
Nekem felment a vérnyomásom először a cimbitől,vagyis elaltatott egy órát,s aztán ugrott fel.S fájt a fejem,főleg a homlokom.De mondom,ez a vérnyomástól.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.05., 12:04Idézet tőle: FülesNálam is ! jel van, Chat, meg Chatrooms nincs
Kösziiiii, tényleg a cset helyén van.
Idézet tőle: FülesNálam is ! jel van, Chat, meg Chatrooms nincs
Kösziiiii, tényleg a cset helyén van.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.05., 10:17Köszönöm szépen 🙂 Jólesett 🙂 Nemrég vettem be a 3. szemet, sokat még nem tudok, annyit biztosan, hogy a Scippától ilyenkor már nagyon rosszul voltam ....
Ez inkább lecsap kicsit..alszom is egyet talán 🙂
Köszönöm szépen 🙂 Jólesett 🙂 Nemrég vettem be a 3. szemet, sokat még nem tudok, annyit biztosan, hogy a Scippától ilyenkor már nagyon rosszul voltam ....
Ez inkább lecsap kicsit..alszom is egyet talán 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.05., 08:46disznó
delfin
disznó
delfin
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.05., 08:06Mijazakisfelkijáltójel a jobb legalsó sarkokban?
Mijazakisfelkijáltójel a jobb legalsó sarkokban?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.04., 20:40Rápillantottam a Dead can dance-ra. 🙂 (vagyis belehallgattam, csak Youtube..)
Nekem is tetszik.
Rápillantottam a Dead can dance-ra. 🙂 (vagyis belehallgattam, csak Youtube..)
Nekem is tetszik.
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.04., 19:30Én most ezt hallgatom 🙂 De én nagyon szeretem a gitárt, a dobot a prog-ot....ect...
https://youtu.be/UOB9pt9UKNc
Nagy kedvencem a Dead Can Dance IS
Én most ezt hallgatom 🙂 De én nagyon szeretem a gitárt, a dobot a prog-ot....ect...
Nagy kedvencem a Dead Can Dance IS
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.03., 21:52Sajnos az X faktorból kizárt énekes,nekem nagy kedvencem,Petics Kristóf,feltett egy képet a karjáról a közösségi oldalra.Van rajta pár vágásnyom,valszeg border a fiú.A viselkedése is erre utal.Kár,komolyan mondom,érte néztem volna.Sokan tudnak énekelni Mo-on,de uncsik,nincs tűz,őrültség.Ez a srác hozta volna...
Sajnos az X faktorból kizárt énekes,nekem nagy kedvencem,Petics Kristóf,feltett egy képet a karjáról a közösségi oldalra.Van rajta pár vágásnyom,valszeg border a fiú.A viselkedése is erre utal.Kár,komolyan mondom,érte néztem volna.Sokan tudnak énekelni Mo-on,de uncsik,nincs tűz,őrültség.Ez a srác hozta volna...
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.03., 17:05némi ismeretségem van néhányukkal,Anna,Quimby,Kova... meg néhány énekes,de köszönöm a visszaigazolást,óriási.
A Borlai Gergő talán Europa legjobb dobosa,jelen állapotban.A Pásztor Samu meg egy olyan gitárjátékot tud,amit csak a legnagyobbak
némi ismeretségem van néhányukkal,Anna,Quimby,Kova... meg néhány énekes,de köszönöm a visszaigazolást,óriási.
A Borlai Gergő talán Europa legjobb dobosa,jelen állapotban.A Pásztor Samu meg egy olyan gitárjátékot tud,amit csak a legnagyobbak
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.11.03., 17:00Idézet tőle: Angel to Hellhttps://www.youtube.com/watch?v=HnFtOraB-Os
ezek nagyon profi zenészek,sokszor megnéztem ezt a videót! 🙂
Idézet tőle: Angel to Hell
ezek nagyon profi zenészek,sokszor megnéztem ezt a videót! 🙂
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.03., 16:54https://www.youtube.com/watch?v=HnFtOraB-Os
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.03., 16:52basz...d leesett ,de nehezen .Vérnyomás problémával küzdök. Lecsúszott! Ja leesett.
Nem írtál a privire semmit,nem ért még oda?
basz...d leesett ,de nehezen .Vérnyomás problémával küzdök. Lecsúszott! Ja leesett.
Nem írtál a privire semmit,nem ért még oda?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.03., 16:42
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.03., 16:37
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.11.03., 13:02
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.03., 09:45http://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekneveles/kisgyerekek/23484/ellopott_gyerekkor_-_erzelmileg_bantalmazo_szulok/?utm_source=CsnetFacebook&utm_campaign=CSNETFB&utm_medium=facebook
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.02., 23:54
Idézet tőle: The Likvidator ekkor: 2016.11.01., 19:52https://youtu.be/rF1aJrCikiM
kész ,ezen most behaltam...az elején az a szöveg! 🙂
kb. mint a pszichiátria...
kész ,ezen most behaltam...az elején az a szöveg! 🙂
kb. mint a pszichiátria...