Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 55 / 202Következő

pszichológus, pszichiáter... ez a megoldás  a bajodra 🙂 nem a zene.... az max szórakoztat kikapcsol, kinek mi ahogy látjuk szerencsére nem vagyunk egyformák  🙂 mer kurva unalmas lenne, ahogy látom..

amúgy meg hová akarsz előrébb jutni? főleg zenével? 

háháá szted engem érdekel h ki jut előrébb ezzel a zenével? kértem én a véleményed?  😀

nooo 😀 menj aludni 😀

Idézet tőle: delia0

réges régi kedvenc :)))

ez is :))

okádék ez a  zene,egy hányás

ezzel senki nem jut előrébb.

sziasztok

réges régi kedvenc :)))

ez is :))

Angel!Azt írod,mentálisan elvagy.Magyarán jól érzed magad a bőrödben....Ez nem szabályellenes?Mármint a Búra elveivel nem ütközik?Tessék már sírni egy kicsit!Gyógyszert  sem szedsz.Ez pláne bakka a csőröm!smiley

Na ez úgy tipikus....

Idézet tőle: Angel to Hell

😀 😀 😀

most nem megy föl,mert lenn van!!

Legalább mentálisan elvagyok,ki mit kap be.

Maradhadtok nyugodtan

Idézet tőle: Füles

Minden bátorságomat összeszedve, feltapasztottam a karomra rányomok, hogy start..és csak egy klitty, ki vannak benne merülve az elemek blush

Vagy az idegességtől rosszul tetted fel. Nincs elemed?

Szerintem is lépnünk kéne....?

Lemerült?Esküszöm,a régi higanyos vérnyomásmérőnél nem jobb a mai modern.

Igazad van, nekem is eszembe jutott , hogy nem idevalókat írkálok rossz helyre sad

Minden bátorságomat összeszedve, feltapasztottam a karomra rányomok, hogy start..és csak egy klitty, ki vannak benne merülve az elemek blush

Átmeneti a dolog,csak lassan kell emelni.Nem lesz gond,egyébként is ott a csökkentőd,nekem nem volt,s ezért kínlódtam vele.Ez már a gyógyszer topic -ba való,attikám vérnyomása is felmegy,hogy zene helyett megint okoskodom itt a kis ,,átmeneti otthonában,,smiley

Ez az, fogalmam sincs mi tévő legyek akkor 🙁

Szerintem adhatnak valamit fejfájásra, nem ibuprofent. Habár tapasztalatom szerint ezeknek a kölcsön- és mellékhatásoknak a dokik utálnak utánanézni, úgy vannak vele, ráérnek, ha beüt vmi tünet.

Igen, ez jó kérdés, hogy mit kezdesz ezzel.

Elhagyod ezt a gyógyszert is?

De kinek mondjam? Az ügyeletnek? 

Nekem dehogynem megy ! Ha vérnyomást mérek izgatott vagyok és feljebb megy, mindenképpen ..blushindecisionfrown

hümmm. Eddig amit olvastam , szinte mindegyik AD-nak gyakori mellékhatásként ott van a fejfájás és , hogy ezek hamarosan elmúlnak általában..ezért nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki. De akkor holnap megmérem a vérnyomásom..bár, nem tudom minek ? és ha magasab lesz mit kezdek vele... bár, már tudom, megijedek surpriseblush

Nah, én meg sem merem mérni , akkor nekem mekkora lehet vérnyomáscsökkentő mellett ha ettől fájsurprisefrown 

Aztán elmúlt?

Jobb, ha megméred, és tudod a dokinak mondani, hogy mi van. Attól, hogy méred, nem megy se le, se fel.
És mindenképpen hasznos a bő folyadékfogyasztás.

Elmúlt.De 60- ra azóta sem tudtam emelni,tachycardiát okozott,ill.vérnyomásemelkedést.A brintellix,mikor egy hétig szedtem,szintén felnyomta a vérnyomásomat,s akkor is a fejem fájt,le is tettem.De ez tényleg egyénfüggő.Az én vérnyomásom eléggé ingadozó,40 éves koromig alacsony volt,aztán hopp,felment.Az orvos szerint még nem kell rá szednem semmit,de azért jobb óvatosnak lenni.

Alacsony vérnyomástól is fájhat a  fej....

vagy mert front van vagy nem ittál elég vizet és stb....

Nah, én meg sem merem mérni , akkor nekem mekkora lehet vérnyomáscsökkentő mellett ha ettől fájsurprisefrown 

Aztán elmúlt?

Nekem felment a vérnyomásom először a cimbitől,vagyis elaltatott egy órát,s aztán ugrott fel.S fájt a fejem,főleg a homlokom.De mondom,ez a vérnyomástól.

Nálam is ! jel van, Chat, meg Chatrooms nincs 

Kösziiiii, tényleg a cset helyén van.

Köszönöm szépen 🙂 Jólesett 🙂 Nemrég vettem be a 3. szemet, sokat még nem tudok, annyit biztosan, hogy  a Scippától ilyenkor már nagyon rosszul voltam .... 

Ez inkább lecsap kicsit..alszom is egyet talán 🙂

Én meg 'kutya" ..teljesen jellemző rám 🙂

dinoszaurusz  😀laugh

Mi az a Borg-ok ? 

Jobban vagy, remélem! 

Nálam is ! jel van, Chat, meg Chatrooms nincs 

disznó

delfin

darumadár

dámvad

Mijazakisfelkijáltójel a jobb legalsó sarkokban?

Érdemes , ha úgy leszel, többet is meghallgatni tőlük. 🙂

Rápillantottam a  Dead can dance-ra. 🙂 (vagyis belehallgattam, csak Youtube..)

Nekem is tetszik.

Én most ezt hallgatom 🙂 De én nagyon szeretem a gitárt, a dobot a prog-ot....ect... smiley

https://youtu.be/UOB9pt9UKNc

Nagy kedvencem a Dead Can Dance IS 

Sajnos az X faktorból kizárt énekes,nekem nagy kedvencem,Petics Kristóf,feltett egy képet a karjáról a közösségi oldalra.Van rajta pár vágásnyom,valszeg border a fiú.A viselkedése is erre utal.Kár,komolyan mondom,érte néztem volna.Sokan tudnak énekelni Mo-on,de uncsik,nincs tűz,őrültség.Ez a srác hozta volna...sad

némi ismeretségem van néhányukkal,Anna,Quimby,Kova... meg néhány énekes,de köszönöm a visszaigazolást,óriási.

A Borlai Gergő talán Europa legjobb dobosa,jelen állapotban.A Pásztor Samu meg egy olyan gitárjátékot tud,amit csak a legnagyobbak

Idézet tőle: Angel to Hell

ezek nagyon profi zenészek,sokszor megnéztem ezt a videót! 🙂

basz...d leesett ,de nehezen .Vérnyomás problémával küzdök. Lecsúszott! Ja leesett.

Nem írtál a privire semmit,nem ért még oda?

Na,itt meg tarthatom a gyertyát!smiley

http://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekneveles/kisgyerekek/23484/ellopott_gyerekkor_-_erzelmileg_bantalmazo_szulok/?utm_source=CsnetFacebook&utm_campaign=CSNETFB&utm_medium=facebook

kész ,ezen most behaltam...az elején az a szöveg! 🙂

kb. mint a pszichiátria...

ElőzőOldal 55 / 202Következő