Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 54 / 202Következő

.

Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani

vers mindegykinek

József Attila: Amit szívedbe rejtesz

https://youtu.be/cnGnT19BUxI

Az meg hab a tortán, ha már senki nem fogja a kezed, de neked fognod kell a gyermeked kezét, mert még kicsi és érzed, hogy nincs erőd...és csak viszed és viszed...anyaság az édes teher. 

Idézet tőle: Angel to Hell

Jóó! 🙂 De rég hallgattam őket 🙂

Jöhet!

Idézet tőle: Angel to Hell

"Néha úgy érzem magam, mint az anyátlan gyermek
Néha úgy érzem magam, mint az anyátlan gyermek
Jaj, Istenem!
Néha úgy érzem magam, mint az anyátlan gyermek
Hát térdre hullok és imádkozom
Könyörgöm. Térdre hullok és imádkozom."

Kész az új közösségi modul! Juhú! laugh

-=> Közösség <=-

Mindenki a saját profilján tud postolni és a "Közösség" fül a "News Feed". Jippié!

elég egy kukac a becenév elé

máris kap emailt az illető

juhúúúú wink

Puzsér: Fuck tolerance

https://www.youtube.com/watch?v=BoyvUKbQgFs&list=PL_m5i4Bl8okk644MAz4tHiTwFSD_BqPaX&index=20

Puzsér és a pszichoterápia

https://www.youtube.com/watch?v=gG_PTeZ4yGs

ez egy teszt

[@Krisz]

így tudtok felhasználóra hívatkozást készíteni: [ @ FELHASZNÁLÓNÉV ]

SZÓKÖZÖK NÉLKÜL! 😉

[@parrot] nénit keresik az információs pultnál 🙂

Holdfény! Kitartás...gondolom a fájdalomcsillapító ilyenkor már nem segít....próbálj meg pihenni...altatóval...ki tud ütni egyébként, ha szedsz? hogy tudjál fájdalom nélkül aludni, és nem felkelni éjszaka a fájdalomra....ölelés

a lényeg elméletileg így lehet működésre bírni a csetet

de ha most még nem is jövőhéten megcsináljuk! 😉

1. Chrome böngészőben ezt a linket követve: a chrome://settings/clearBrowserData  csak és kizárólag "a gyorsítótárban szereplő képek és fájlok" legyen bejelölve. Az "elemek törlése a következő időszakból" legyen bejelölve a "mindenkori".

1.a. Chrome böngészőben a következő linket követve: chrome://settings/cookies a keresőmezőbe beírjuk, hogy bura.hu és mind a bura.hu mind a chat.bura.hu összes cookie-ját a mellettük található X-re kattintva töröljük.

2. Firefox böngészőben a következő linkre kattintva: about:preferences#privacy kattints a  "clear your recent history" - ra. Time range to clear: everything. A details nyílat nyisd le és jelöld be csak a "cash"-t. Ezután a Clear now gombra kattints.

2.a. Firefox böngészőben a About preferences privacy után Remove individual cookie-s. Keresőmezőbe beírjuk, hogy bura.hu (ilyenkor összes bura.hu -s domain és aldomain listázásra kerül és csak az) és rákattintunk a Remove all - ra.

Nem írok blogot,azt meghagyom a "nagyoknak".Sokat gondolkodtam,de úgy érzem szerencsésebb,ha megosztom Veletek,mintha titkolnám örökre.

Megint rébuszokban beszélek? hát lásd és olvsad  :

Történt az Úr 2016.évének októbere végén,közel a Halottak Napja előtt.

Emberünk nevezzük  A-nak,napi teendői mellett,szívesen olvasgatott a neten,nézegetett,video anyagokat,csdálta a világba történteket.

"A"-nak átküldtek egy taiföldi videót,hol egy motoros egy oszlopnak csapódik.Persze rögtön meg is halt."a" elszörnyedve vette tudomásul,az élet ennyi.A videó viszont azért volt érdekes,mert a térfigyelő kamera megmutatta azt is,hogy  a motorosból kiszáll a lélek.Egy 30x30 kendőformájú,átlátszó fekete valami.Ez 'A"-t nagyon megviselte,elgondolkodtatta.Nem voltak kétségei a test,és a lélek valósága,szimbiózisa miatt.Sokat hollott,olvasott,hisz hihetetlennek tőnik,vagy valami mozgatja,élteti ,basztatja,a testet.Hogy miért,miért nem,ez megmaradt neki a miért pont én -nek.Emberünk lefekvés után,kicsit studírozva az aznapi nap értelmén,el is szenderült ágyában hites párja mellett,ki akkorra már az igazak álmát húzta.

Hogy ébren-e? vagy az álmok világában!!,érezte,látta emberünk,hogy egy ilyen kendő,de nevezzük léleknek,átjön a falon,és megáll az arcánál.

Emberünket enyhe pánik fogta el,hisz az álom és a valóság mezsgyéjén ballagva,nem tudta melyik oldalon tart éppen.

A lélek megsimogatta az arcát,és megmutatta földi arcképét is,ami az emberünknek kedves volt.Így megnyugodva,már bátran a világok érezte,ő is lélekkel megáldott lény.

Gondolva eggyett,kilépett testéből,és megállapította,hogy az a test,ami a párnán pihen tényleg ő!

Újabb gondolat,és már repültek is,hagyva minden gondot,testet,szart.Repültek a térben irtóztató sebességgel,sőt méggyorsabban-Már a fekete isfehérnek tűnt. "A" félt először,de a kíváncsisága legyőzte félelmét ,és boldogan,száguldott a hih etetlenbe,társával,ki végig mellette,óvva,vigyázva kísére.

És újabb csoda,megérkeztek.'A' rengeteg kendőt látott egy térben,minek se oldala,se teteje,se alja nem volt.Rengeteg kendő,gömböket formálva lebegteg a térben.A gömbök között vöröses fények.A gömbök,miket a kendők formáltak valami köré voltak gyülve.A közeget az emberünk a vízhez hasonlította,38 fok körül,tökéletes hőfokba,és kapott levegőt a vízben.A levegő tiszta,már illatos,16 fok körüli."A" le  is vonta a konvenciót,a halak élhetnek valami hasonlóképpen.A kendők rá is néztek.A kendők kommunikáltak egymással nem pofáztak,mert nem volt mivel.Csak a gondolat repkedett a térben.'A' nem hitt a valóságnak,nem hitt az álomnak.Nem hitt tudott ,már semmit.ezt érezték a kendők,és egy csettintésnyi idő alatt hazaküldték.Az emberünk,arra ébredt,a testében van otthon."A" gondolta ,megterhelte a vacsorával a gyomrát,de gondolkodott azon is sok teát ivott.Ezért felkelt,hogy könnyíten magán,és persze lelertárota,hogy ő-e?és meg van_e mindene.

Ha olvasod,néhány perc telik el.Emberünk is ezt érezte,és nagy boldogsággal gondolt arra,még milyen jót fog aludni

A gond onnan indult,mikor meglátta a konyhai faliórán,hogy az ő számára tevőleges néhány pec,4 óra volt.Megerősítést keresvén egy másik órát sajnálattal konstatálta,ez a való.Akkor most???? Volt álom,vagy valóság???

Emberünk e kétségek között folytatja életét,de megerősödött benne a gondolat

____Csak a test hal meg,a lélek örök!!!!!!

Idézet tőle: delia0

amúgy meg hová akarsz előrébb jutni? főleg zenével? 

hát erre most tényleg nem mondok semmit...

🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Ic_Ze3z49iQ

köszönöm a segítséget, akitől skypon kértem 🙂 mielőtt ide bármit is betettem volna...

angyalka te jössz 🙂

(Y)

https://www.youtube.com/watch?v=imz9xIMVlT0 😀

nálam fordítva van de így is jó 🙂

yes

https://www.youtube.com/watch?v=CziDAoRSZbg

😀

érdekes,nekem sokat jelent,látom,milyen hangulatban van,mit jelez másoknak szeretne jelezni.

igesis fontos,valaki így ír,nem tud,akar,fogalmazni

még ezt nem látod át,addig csak kötekedsz,de itt könnyen  elküldenek a Holdra,hogy szem előtt legyél!

pusza deila0  !!!

Kedves Parrot !!

tudod,hogy én mindíg is szabályszegő voltam,vagyok

(azért vannak a szabályok,hogy kijátszuk,kikerüljük)

egyszer mondták,a gyógyszerre,tegyem a nyelvem alá,és meg is tettem,sőtt még rá is tapostam,tényleg használt, azóta betartom az utasítást

https://www.youtube.com/watch?v=jcbaoslB7Qg

aki fél a konfrontálódástól, maradjon távol :))

yuppiii :))

ElőzőOldal 54 / 202Következő