OFF
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.19., 09:27Verőfényes jó reggelt!
holdfény: Jól, köszi
témához: nagyjából mindenki a szerencsétlen diagnózisának jogossgágát kezdte el boncolni (aznemisaz/divat/stb stb) - egyikőtök sem fogadta el tényként, hogy továbblépve ezen végiggondolja, akkor hogyan tovább... Én megtettem. Vegyük úgy hogy igaz - nagyon kedves hogy előre szólt, majd idővel meglátom ez hova vezet. Legalább tudom előre most.
Ahogy a korábbi partneremnél nem, ugye ezt a diagnózist csak pszichiáter állíthatja ki, én nem süthetem rá ezt a "bélyeget" de attól még nem lesz kevésbé valóságos minden tette / szava / amit a másik félként átéltem. Hogy itt kinek mi tünet és kinek mi nem az, ezt beszélje meg az invalidus a szakemberrel de azoknak akik ezen keresztülmentek partnerként ez hús vér valóság kegyetlenül fájó sebhelyekkel. És az ilyesmi óvatosságra nevel.
Verőfényes jó reggelt!
holdfény: Jól, köszi
témához: nagyjából mindenki a szerencsétlen diagnózisának jogossgágát kezdte el boncolni (aznemisaz/divat/stb stb) - egyikőtök sem fogadta el tényként, hogy továbblépve ezen végiggondolja, akkor hogyan tovább... Én megtettem. Vegyük úgy hogy igaz - nagyon kedves hogy előre szólt, majd idővel meglátom ez hova vezet. Legalább tudom előre most.
Ahogy a korábbi partneremnél nem, ugye ezt a diagnózist csak pszichiáter állíthatja ki, én nem süthetem rá ezt a "bélyeget" de attól még nem lesz kevésbé valóságos minden tette / szava / amit a másik félként átéltem. Hogy itt kinek mi tünet és kinek mi nem az, ezt beszélje meg az invalidus a szakemberrel de azoknak akik ezen keresztülmentek partnerként ez hús vér valóság kegyetlenül fájó sebhelyekkel. És az ilyesmi óvatosságra nevel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 07:26Idézet tőle: holdfényEgészségedre kedves Málna.:-)
Hogy vagy ma?
Idézet tőle: holdfényEgészségedre kedves Málna.:-)
Hogy vagy ma?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 07:17Idézet tőle: holdfényAzt kérdezte az orvos , hogy szenved-e valaki elmebetegségben a családban????
Mondtam, hogy senki!!!!
Mindenki élvezi!!!! 🙂
Korai reggeli vidámság. 🙂 Jót nevettem.
Idézet tőle: holdfényAzt kérdezte az orvos , hogy szenved-e valaki elmebetegségben a családban????
Mondtam, hogy senki!!!!
Mindenki élvezi!!!! 🙂
Korai reggeli vidámság. 🙂 Jót nevettem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 21:55Idézet tőle: Wolf_MoonParrot: egy border sohasem unalmas, csak ha épp tele van ürességgel... az impulzivitás meg csak eleinte pozitiv, a késői fázisban inkább a változatos módszerű gyűlölködésben merült ki ( egyéni tapasztalat nem általánosítás ) - persze azért az esély mindenkinek megjár. Abban meg igazat adok, ha tudja magáról és ilyen nyíltan felvállalja, akkor a legnehezebb lépéseket megtette.
Holdfény: A véletlennek van letaglózó ereje.
CatEye: Statisztikázd ki - annak mennyi az esélye, hogy aznap mikor eldöntöd hogy megpróbálsz továbblépni a border nőről az első akire bepróbálkozod ezt a státuszt állítja magáról? Egyetlen óráig volt jó érzésem abban a hitben, hogy megteszem, továbblépek, isten engem úgy segéljen, 'normális' kapcsolatot keresek.
Igen sokan megkapják a border és/vagy bipol diagot. Divatos lett.
Nekem mindenféle teszt nélkül mondták mindkettőt. Egy egy órás beszélgetés után kaptam a borderline-t... aszittem, összeomlik a világ. Később egy húsz perces (!!!) beszélgetés után a bipol-t, szintén aszittem, összeomlik a világ. Miközben az agorafóbiát magamnak kerestem ki a neten és semmiféle összeomlás nem volt, csak annyi, hogy végre tudom, hogy mi a bajom. Kifejezett megkönnyebbülés volt.
Idézet tőle: Wolf_MoonParrot: egy border sohasem unalmas, csak ha épp tele van ürességgel... az impulzivitás meg csak eleinte pozitiv, a késői fázisban inkább a változatos módszerű gyűlölködésben merült ki ( egyéni tapasztalat nem általánosítás ) - persze azért az esély mindenkinek megjár. Abban meg igazat adok, ha tudja magáról és ilyen nyíltan felvállalja, akkor a legnehezebb lépéseket megtette.
CatEye: Statisztikázd ki - annak mennyi az esélye, hogy aznap mikor eldöntöd hogy megpróbálsz továbblépni a border nőről az első akire bepróbálkozod ezt a státuszt állítja magáról? Egyetlen óráig volt jó érzésem abban a hitben, hogy megteszem, továbblépek, isten engem úgy segéljen, 'normális' kapcsolatot keresek.
Igen sokan megkapják a border és/vagy bipol diagot. Divatos lett.
Nekem mindenféle teszt nélkül mondták mindkettőt. Egy egy órás beszélgetés után kaptam a borderline-t... aszittem, összeomlik a világ. Később egy húsz perces (!!!) beszélgetés után a bipol-t, szintén aszittem, összeomlik a világ. Miközben az agorafóbiát magamnak kerestem ki a neten és semmiféle összeomlás nem volt, csak annyi, hogy végre tudom, hogy mi a bajom. Kifejezett megkönnyebbülés volt.
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.18., 21:32Parrot: egy border sohasem unalmas, csak ha épp tele van ürességgel... az impulzivitás meg csak eleinte pozitiv, a késői fázisban inkább a változatos módszerű gyűlölködésben merült ki ( egyéni tapasztalat nem általánosítás ) - persze azért az esély mindenkinek megjár. Abban meg igazat adok, ha tudja magáról és ilyen nyíltan felvállalja, akkor a legnehezebb lépéseket megtette.
Parrot: egy border sohasem unalmas, csak ha épp tele van ürességgel... az impulzivitás meg csak eleinte pozitiv, a késői fázisban inkább a változatos módszerű gyűlölködésben merült ki ( egyéni tapasztalat nem általánosítás ) - persze azért az esély mindenkinek megjár. Abban meg igazat adok, ha tudja magáról és ilyen nyíltan felvállalja, akkor a legnehezebb lépéseket megtette.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 21:04Nekem volt nárcisztikus barátnőm a pszichiátrián mikor kórházban voltam .Ő szedett fel,nem is tudom már hogyan.Karcsú volt ,nőies,szép,és nagyon jó mellei voltak és szőke is volt,de én annyira hülye voltam ,hogy nem fogtam meg még a melleit sem.Pedig ő mindig a liftben szeretett volna orális szexet velem.De én meg a sok rivótól nem működtem.Meg valahogy nem is volt kedvem semmihez,inkább szabadulni akartam onnan.De nagyon szerettem azt a lányt.Csak miután elváltunk,még kétszer láttam,egyszer leutaztam hozzá vidékre több mint 100 km-t vonattal,és az állomáson közölte,hogy akkor ennyi volt a kapcsolatunk,nem akarta telefonban elintézni...Aztán még egyszer láttam ,de akkor nagyon szarul volt,nem is tudom hogy keveredett a környékünkre,de én kísértem ki a pályaudvarra és nekem kellett megvenni a vonatjegyét haza,mert semmi pénze nem volt.A következő élményem vele,az az ,hogy felhívtam és mondta,hogy férjhez ment,és hízott vagy 50 kilót.....a kurva gyógyszerektől...Szóval én nem tartom jó ötletnek két beteg kapcsolatát.A szex az más...A zárt osztályon az is összejött egyszer ,nem is kellett sokat fűzni a csajt,és megtaláltuk hamar a problémákra a megoldást...És az ápolók meg semmire nem jöttek rá,én meg később heccből elmondtam a pszichológus nőnek,aki ezek után már nem tudott olyan közvetlen lenni velem...vajon miért? 🙂
Nekem volt nárcisztikus barátnőm a pszichiátrián mikor kórházban voltam .Ő szedett fel,nem is tudom már hogyan.Karcsú volt ,nőies,szép,és nagyon jó mellei voltak és szőke is volt,de én annyira hülye voltam ,hogy nem fogtam meg még a melleit sem.Pedig ő mindig a liftben szeretett volna orális szexet velem.De én meg a sok rivótól nem működtem.Meg valahogy nem is volt kedvem semmihez,inkább szabadulni akartam onnan.De nagyon szerettem azt a lányt.Csak miután elváltunk,még kétszer láttam,egyszer leutaztam hozzá vidékre több mint 100 km-t vonattal,és az állomáson közölte,hogy akkor ennyi volt a kapcsolatunk,nem akarta telefonban elintézni...Aztán még egyszer láttam ,de akkor nagyon szarul volt,nem is tudom hogy keveredett a környékünkre,de én kísértem ki a pályaudvarra és nekem kellett megvenni a vonatjegyét haza,mert semmi pénze nem volt.A következő élményem vele,az az ,hogy felhívtam és mondta,hogy férjhez ment,és hízott vagy 50 kilót.....a kurva gyógyszerektől...Szóval én nem tartom jó ötletnek két beteg kapcsolatát.A szex az más...A zárt osztályon az is összejött egyszer ,nem is kellett sokat fűzni a csajt,és megtaláltuk hamar a problémákra a megoldást...És az ápolók meg semmire nem jöttek rá,én meg később heccből elmondtam a pszichológus nőnek,aki ezek után már nem tudott olyan közvetlen lenni velem...vajon miért? 🙂
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.18., 21:02Wolf Moon,
Divat lett ám a fiatalok körében dobálózni a borderline diagnózissal, nem beszélve arról, hogy divat lett a pszik közt borderline diagnózist akasztani a betegekre. Én a pszichiátria diagnosztizálását kérdőjelekkel kezelem.
Szerinted mennyi esélye van, hogy olyan munkahelyen dolgozol, ahol egy irodában egy major depressziós, és két border nő ül? Ha csak nem psziciátrián dolgozol.:)
Wolf Moon,
Divat lett ám a fiatalok körében dobálózni a borderline diagnózissal, nem beszélve arról, hogy divat lett a pszik közt borderline diagnózist akasztani a betegekre. Én a pszichiátria diagnosztizálását kérdőjelekkel kezelem.
Szerinted mennyi esélye van, hogy olyan munkahelyen dolgozol, ahol egy irodában egy major depressziós, és két border nő ül? Ha csak nem psziciátrián dolgozol.:)
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.18., 20:20Csapj bele,kellenek hozzátartozói vélemények a búrán,van is ilyen topic.Legalább megtöltöd tartalommal!
Csapj bele,kellenek hozzátartozói vélemények a búrán,van is ilyen topic.Legalább megtöltöd tartalommal!
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.18., 20:18Egy depressziós miért nem lehet együtt borderrel,ezt nem értem.Pont az impulzivitása is segíthet a depiből kijönni!Egy border sosem unalmas,mindig zajlik az élet!Ha a csaj bipol is,akkor tuti szed valami gyógyszert,hangulatstabilizátort,stb.Talán nem elveszett.S legalább belátta,hogy gond van,s szakemberhez ment.Nem látom elveszett ügynek a kapcsolatot.
Egy depressziós miért nem lehet együtt borderrel,ezt nem értem.Pont az impulzivitása is segíthet a depiből kijönni!Egy border sosem unalmas,mindig zajlik az élet!Ha a csaj bipol is,akkor tuti szed valami gyógyszert,hangulatstabilizátort,stb.Talán nem elveszett.S legalább belátta,hogy gond van,s szakemberhez ment.Nem látom elveszett ügynek a kapcsolatot.
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.18., 20:11Előszöris még nem tértem magamhoz a sokktól - Ilyen a mesében nincs. A mai terápián a nő kifejezetten azt javasolta, hogy maradjak távol az exemtől, ne küldjek neki semmi jelet és ne is reagáljak rá vagy minimálisan csak ha felőle jön valami, mert depresszióra hajlamosként egy borderline mellett nem valószínű hogy boldog leszek.
Hazajöttem... még rágtam magamban a témát, de egye fene, ha fel nem is adom, nyitok kicsit, a csajról tudom egy munkatárson keresztül, hogy nem venné rossz néven a közeledésemet. Akkor uccu... Megkerestem a lányt a fbookon - 20 perc beszélgetés után magától felhozza hogy bipolráis és borderline (nem magyar) - úgy hogy én még semmit nem mondtam magamról sem a korábbi kapcsolatomról. Nem is tudhat róla. Az agyam eldobom ... úgy ennek mégis mennyi a matematikai esélye???Borderfunky: Örülök hogy elfogadhatónak találod. Nem szívtam mellre semmit
Holdfény: kifejtés fentebb ... és nem vagyok reinkarnáció. Először járok itt, és remélem elmondhatom pár hónapon belül, hogy utoljára - hacsak nem megyek át segítőbe, de az hétszentség hogy kimászok belőle!!
Képek: Én nem láttam őket még korábban, ma találkoztam velük, tetszettek és láttam bennük perspektívát. Nem találom magamra nézve sértőnek sem (Az MDDben vagyok érdekelt), az meg a sors fricskája, hogy a nárciusztikus nincs köztük .. pont az
Előszöris még nem tértem magamhoz a sokktól - Ilyen a mesében nincs. A mai terápián a nő kifejezetten azt javasolta, hogy maradjak távol az exemtől, ne küldjek neki semmi jelet és ne is reagáljak rá vagy minimálisan csak ha felőle jön valami, mert depresszióra hajlamosként egy borderline mellett nem valószínű hogy boldog leszek.
Hazajöttem... még rágtam magamban a témát, de egye fene, ha fel nem is adom, nyitok kicsit, a csajról tudom egy munkatárson keresztül, hogy nem venné rossz néven a közeledésemet. Akkor uccu... Megkerestem a lányt a fbookon - 20 perc beszélgetés után magától felhozza hogy bipolráis és borderline (nem magyar) - úgy hogy én még semmit nem mondtam magamról sem a korábbi kapcsolatomról. Nem is tudhat róla. Az agyam eldobom ... úgy ennek mégis mennyi a matematikai esélye???
Borderfunky: Örülök hogy elfogadhatónak találod. Nem szívtam mellre semmit
Holdfény: kifejtés fentebb ... és nem vagyok reinkarnáció. Először járok itt, és remélem elmondhatom pár hónapon belül, hogy utoljára - hacsak nem megyek át segítőbe, de az hétszentség hogy kimászok belőle!!
Képek: Én nem láttam őket még korábban, ma találkoztam velük, tetszettek és láttam bennük perspektívát. Nem találom magamra nézve sértőnek sem (Az MDDben vagyok érdekelt), az meg a sors fricskája, hogy a nárciusztikus nincs köztük .. pont az
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.18., 20:04
Wolf_Moon!Nem mondod!Bevonzod a bordereket?Bár van,aki ezt divatból magára aggasztja!Pláne a fiatalabb korosztály!
Wolf_Moon!Nem mondod!Bevonzod a bordereket?Bár van,aki ezt divatból magára aggasztja!Pláne a fiatalabb korosztály!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 19:59ezek a képek tipikusan az a kategória,amit vidéki pszichiátriák zárt osztályára vezető folyósólyán szoktak a falra kitenni,és a kétévente odalátogató minisztériumi vezetőknek be lehet mutatni,hogy " lám ,lám a (skizofrén) BETEGEK alkotásai"....és én ilyenkor mindig rosszul vagyok,és szégyellem magam,hogy miért nem vagyunk képesek ennél többre,hogy egyszer ne kirakati demonstrációk legyünk a pszichiáterek önigazoló elméleteihez,miszerint vér nem válik vízzé...
így érthető az aggodalmam?
miért nem lehet kitörni ebből?
ezek a képek tipikusan az a kategória,amit vidéki pszichiátriák zárt osztályára vezető folyósólyán szoktak a falra kitenni,és a kétévente odalátogató minisztériumi vezetőknek be lehet mutatni,hogy " lám ,lám a (skizofrén) BETEGEK alkotásai"....és én ilyenkor mindig rosszul vagyok,és szégyellem magam,hogy miért nem vagyunk képesek ennél többre,hogy egyszer ne kirakati demonstrációk legyünk a pszichiáterek önigazoló elméleteihez,miszerint vér nem válik vízzé...
így érthető az aggodalmam?
miért nem lehet kitörni ebből?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 19:34Idézet tőle: Wolf_MoonAkkor vagy az adóban vagy a vevőben van a hiba.
Én a képekben felismertem pár dolgot - a megosztásuk nektek szól nem magamnak.tehát te vagy az adó,én meg a vevő?
ez mondjuk így egyenlő hibalehetőséget feltételez,ez így elfogadható a részemről
nekem ezt üzenték a képeid,és leírtam őszintén amit gondolok.
nem kell mellre szívni egyből mindent.
relax!
Idézet tőle: Wolf_MoonAkkor vagy az adóban vagy a vevőben van a hiba.
Én a képekben felismertem pár dolgot - a megosztásuk nektek szól nem magamnak.
tehát te vagy az adó,én meg a vevő?
ez mondjuk így egyenlő hibalehetőséget feltételez,ez így elfogadható a részemről
nekem ezt üzenték a képeid,és leírtam őszintén amit gondolok.
nem kell mellre szívni egyből mindent.
relax!
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.18., 19:28Mellesleg nem vagyok most vitahangulatban ...
Épp próbálok túllenni egy borderline-nal való szakításon, gondoltam nyitok, a melóhelyen van egy másik lány ... 10 perce vallotta be hogy Borderline (semmit nem meséltem neki a korábbi kapcsolatomról, teljesen magától hozta fel az első beszélgetés elejefelé)
Most vagy rajtam van egy mágnes vagy a sors keze...Mindenesetre ma komolyan foglalkoztat hogy leiszom magam baszki ... ilyen a mesében sincs
Mellesleg nem vagyok most vitahangulatban ...
Épp próbálok túllenni egy borderline-nal való szakításon, gondoltam nyitok, a melóhelyen van egy másik lány ... 10 perce vallotta be hogy Borderline (semmit nem meséltem neki a korábbi kapcsolatomról, teljesen magától hozta fel az első beszélgetés elejefelé)
Most vagy rajtam van egy mágnes vagy a sors keze...
Mindenesetre ma komolyan foglalkoztat hogy leiszom magam baszki ... ilyen a mesében sincs
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.18., 19:26Akkor vagy az adóban vagy a vevőben van a hiba.
Akkor vagy az adóban vagy a vevőben van a hiba.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 19:21Szerintem a művészet első lépcsőfoka az önkifejezésre való törekvés.A második az,hogy ezzel adjunk is valamit a környezetünknek.Wolf_Moon-nál én nem érzem a második szintet.
Szerintem a művészet első lépcsőfoka az önkifejezésre való törekvés.A második az,hogy ezzel adjunk is valamit a környezetünknek.Wolf_Moon-nál én nem érzem a második szintet.
Idézet tőle: Erci ekkor: 2016.11.18., 16:25Még az ünnepek előtt új Támogató csoportot indítunk. Ez a csoport azoknak szól, akik nem kifejezetten terápiás munkára, inkább egy elfogadó, szerető, támogató közegre vágynak.
Az Elevo támogató csoport önsegítő jelleggel működik. A csoport tagja lehet bárki, bármilyen elakadással. Alapelve a nyitottság, egymás elfogadása és a segítőszándék. A csoport célja, hogy támogatást kaphassanak olyanok, akik máshonnan nem, vagy alig tudnak, például bonyolult családi helyzetek, csonka család, válóper, gyász, munkahelyi problémák, betegség, zárkózottság, magány.
A csoportban mindenki a saját tempójában nyílik meg és osztja meg problémáját a többiekkel. A csoport megtartó ereje, az elfogadás és támogatás élménye, a szégyenérzet enyhülése, és a lehetősége annak hogy minden csoporttag saját élményeivel és érzéseivel segítheti társait, nagyon lelkesítő. Határozott önbizalom növekedést, pozitív változásokat kelt életre.
Ha erre van szükséged, egy telefonos/e-mailes jelentkezés után gyere és csatlakozz hozzánk. Mi kíváncsiak vagyunk rád és meghallgatunk.Minden kedd 18:00-19:30
Első alkalom december 6. Mikulás napja
A csoport jelképes hozzájárulási díja 1000 Ft/ alkalom (nem kötelező)(Aki terápiára és gyors fejlődésre, megoldásokra vágyik, továbbra is jelentkezhet a csütörtöki anti-szorongás csoportba)
Új jelentkezőknek:
Lobmayer Erika +36 30 966 5194
erika.lobmayer@gmail.com
http://www.elevo.net/
Még az ünnepek előtt új Támogató csoportot indítunk. Ez a csoport azoknak szól, akik nem kifejezetten terápiás munkára, inkább egy elfogadó, szerető, támogató közegre vágynak.
Az Elevo támogató csoport önsegítő jelleggel működik. A csoport tagja lehet bárki, bármilyen elakadással. Alapelve a nyitottság, egymás elfogadása és a segítőszándék. A csoport célja, hogy támogatást kaphassanak olyanok, akik máshonnan nem, vagy alig tudnak, például bonyolult családi helyzetek, csonka család, válóper, gyász, munkahelyi problémák, betegség, zárkózottság, magány.
A csoportban mindenki a saját tempójában nyílik meg és osztja meg problémáját a többiekkel. A csoport megtartó ereje, az elfogadás és támogatás élménye, a szégyenérzet enyhülése, és a lehetősége annak hogy minden csoporttag saját élményeivel és érzéseivel segítheti társait, nagyon lelkesítő. Határozott önbizalom növekedést, pozitív változásokat kelt életre.
Ha erre van szükséged, egy telefonos/e-mailes jelentkezés után gyere és csatlakozz hozzánk. Mi kíváncsiak vagyunk rád és meghallgatunk.
Minden kedd 18:00-19:30
Első alkalom december 6. Mikulás napja
A csoport jelképes hozzájárulási díja 1000 Ft/ alkalom (nem kötelező)
(Aki terápiára és gyors fejlődésre, megoldásokra vágyik, továbbra is jelentkezhet a csütörtöki anti-szorongás csoportba)
Új jelentkezőknek:
Lobmayer Erika +36 30 966 5194
erika.lobmayer@gmail.com
http://www.elevo.net/
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 14:24
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 13:56hát ez sajnos nem látszódik... de majd így:
http://keptarhely.eu/view.php?file=20161118v00k80yow.jpeg
hát ez sajnos nem látszódik... de majd így:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 13:54
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 13:53
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.18., 13:52
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.11.17., 20:14Samuel L Jackson verset mond # Karinthy Frigyes
https://youtu.be/o_TJRP7QfNM
Samuel L Jackson verset mond # Karinthy Frigyes
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.17., 19:41sziasztok,mára elég is volt,elkezdtem menstruálni,mert ha túl sokat vagyok itt,mindig ez van...
sziasztok,mára elég is volt,elkezdtem menstruálni,mert ha túl sokat vagyok itt,mindig ez van...
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.11.17., 09:00Profilomra is felkerült a régóta várt befejező rész, avagy:
A pszichiátriai intézményrendszerben való bolyongásom abszurd, ámde igaz története már a könyvesboltokban, öhm, izé akarom mondani a történeteink között illetve a profilomon olvasható!
Na csirió!
Profilomra is felkerült a régóta várt befejező rész, avagy:
A pszichiátriai intézményrendszerben való bolyongásom abszurd, ámde igaz története már a könyvesboltokban, öhm, izé akarom mondani a történeteink között illetve a profilomon olvasható!
Na csirió!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.16., 10:09https://www.youtube.com/watch?v=OA1V7cI28hI
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.11.16., 08:04A CometChat kliens nagyon jól működik hordozható eszközökön, egy korábban jelzett problémára is megoldást nyújt, nevezetesen, hogy azonnal értesítést kaptok az üzikről, természetesen csak akkor, amennyiben erre külön engedélyt adtok az appnak.
Ui.: Ja és ingyen telefonként is használható!
A CometChat kliens nagyon jól működik hordozható eszközökön, egy korábban jelzett problémára is megoldást nyújt, nevezetesen, hogy azonnal értesítést kaptok az üzikről, természetesen csak akkor, amennyiben erre külön engedélyt adtok az appnak.
Ui.: Ja és ingyen telefonként is használható!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.16., 04:37
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.16., 04:37
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.11.15., 15:25Balra látható a CometChat Blokkban, a Mobil Chat Klienshez a link, de a mobilodon iOS-en az App Storeban, vagy Androidon a Google Playben a keresőbe írva, hogy CometChat, szintén megtalálod.
Csatlakozáshoz szerver cím:
https://chat.bura.hu
Majd a szokásos Búrás login.
///////////////////////////////////////////////
Good luck!
Have a nice day!
Tschüss! 😉
Balra látható a CometChat Blokkban, a Mobil Chat Klienshez a link, de a mobilodon iOS-en az App Storeban, vagy Androidon a Google Playben a keresőbe írva, hogy CometChat, szintén megtalálod.
Csatlakozáshoz szerver cím:
Majd a szokásos Búrás login.
///////////////////////////////////////////////
Good luck!
Have a nice day!
Tschüss! 😉
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.15., 13:32
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.15., 00:55Szépen írtad,ez a fogyaszti társadalom alapja
Szépen írtad,ez a fogyaszti társadalom alapja
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.14., 20:45Köszönöm,vicceltem,bár burkoltan írtam,ez a fejfájás más jellegű .Gyógyszert nagyon ritkán veszek be,hisz tudjuk propioin sav a fájdalom csillapító,és nem az okot szünteti,hanem blokkolja a sejtek közötti kapcsolatot.
Mentálisan kell az embernek magát helyretenni,és a bajai is csökkennek.Csak ez munkás.Inkább az egyszerűbb orvosfelírjajódrágán bevesszük huss!
És már a mellékhatásra is lehet egyet felíratni. Mint a régi jelenetben a tv-ben.
Utolsó és megrázó gondolatom a gyógyszerekről,debreceni gyógyszerész barátommal beszélgetve.:megkérdezte tőlem: tudom-e,mi a legkárosabb a gyógyszerben?Hisz tudjuk a gyógyszerek mg vannak benne.A gyógyszer meg nem kicsi,hisz 5 mg ketit meg se lát az ember.Ezt betekerik egyfajta adalékkal,drazsésítják!No ettől az anyagtól döglik a paraszt.Nem verik dobra,hisz bizonyítani nem kell.
Hát ennyit a gyógyszeriparról
Köszönöm,vicceltem,bár burkoltan írtam,ez a fejfájás más jellegű .Gyógyszert nagyon ritkán veszek be,hisz tudjuk propioin sav a fájdalom csillapító,és nem az okot szünteti,hanem blokkolja a sejtek közötti kapcsolatot.
Mentálisan kell az embernek magát helyretenni,és a bajai is csökkennek.Csak ez munkás.Inkább az egyszerűbb orvosfelírjajódrágán bevesszük huss!
És már a mellékhatásra is lehet egyet felíratni. Mint a régi jelenetben a tv-ben.
Utolsó és megrázó gondolatom a gyógyszerekről,debreceni gyógyszerész barátommal beszélgetve.:megkérdezte tőlem: tudom-e,mi a legkárosabb a gyógyszerben?Hisz tudjuk a gyógyszerek mg vannak benne.A gyógyszer meg nem kicsi,hisz 5 mg ketit meg se lát az ember.Ezt betekerik egyfajta adalékkal,drazsésítják!No ettől az anyagtól döglik a paraszt.Nem verik dobra,hisz bizonyítani nem kell.
Hát ennyit a gyógyszeriparról
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.14., 20:17Nekem fáj a fejem,hetek óta.Gyógyszer nem,csak a gyógytorna segít.
Nekem fáj a fejem,hetek óta.Gyógyszer nem,csak a gyógytorna segít.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.14., 18:04
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.14., 18:02
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.14., 17:57
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.14., 17:52
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.11.13., 15:11https://youtu.be/yaY9aGwu5DY
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.11.12., 21:29https://youtu.be/JMfH6DhD9Ls
https://youtu.be/uxos-RWmLnc
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.12., 08:15Idézet tőle: parrotAvana!A vízhajtás témában majd a megfelelő helyen írok,mert engem is érint a téma.Kicsit higgadtabban,de azért nem merültem bele a Mirtazapin-nál,mert szétoff-olom a topicot.Ha belejövök,ugyebár....
Parrot, nem offoltad szét a remeron topikot, hanem csak tettél egy - szerintem helyén való - megállapítást. Kicsit ingerülten. Nem értem, hogy mi nők miért nem lehetünk idegbeteg, hisztis p.csák. 🙂
Idézet tőle: parrotAvana!A vízhajtás témában majd a megfelelő helyen írok,mert engem is érint a téma.Kicsit higgadtabban,de azért nem merültem bele a Mirtazapin-nál,mert szétoff-olom a topicot.Ha belejövök,ugyebár....
Parrot, nem offoltad szét a remeron topikot, hanem csak tettél egy - szerintem helyén való - megállapítást. Kicsit ingerülten. Nem értem, hogy mi nők miért nem lehetünk idegbeteg, hisztis p.csák. 🙂
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.12., 04:02
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.11., 21:43Colombonak: No problem, nekem ez az egyik agylövésem, néha kényszereskedem, vajon amit olvastam, tényleg ott volt-e vagy csak beképzeltem és rácsavarodik az agyam. 😀
parrot: Nekem inkább hajtja a szervezetem a vizet, nem "tárolja", ettől függetlenül majd elolvasom én is ha írsz, hátha egyszer megfordul a helyzet vagy megjárom valamivel.
Colombonak: No problem, nekem ez az egyik agylövésem, néha kényszereskedem, vajon amit olvastam, tényleg ott volt-e vagy csak beképzeltem és rácsavarodik az agyam. 😀
parrot: Nekem inkább hajtja a szervezetem a vizet, nem "tárolja", ettől függetlenül majd elolvasom én is ha írsz, hátha egyszer megfordul a helyzet vagy megjárom valamivel.
Idézet tőle: parrot ekkor: 2016.11.11., 21:23Avana!A vízhajtás témában majd a megfelelő helyen írok,mert engem is érint a téma.Kicsit higgadtabban,de azért nem merültem bele a Mirtazapin-nál,mert szétoff-olom a topicot.Ha belejövök,ugyebár....
Avana!A vízhajtás témában majd a megfelelő helyen írok,mert engem is érint a téma.Kicsit higgadtabban,de azért nem merültem bele a Mirtazapin-nál,mert szétoff-olom a topicot.Ha belejövök,ugyebár....
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.11., 18:08Szerintem: irányít!!!
Szerintem: irányít!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.11., 11:22Idézet tőle: Angel to HellTetszik, köszönöm!
Idézet tőle: Angel to Hell
Tetszik, köszönöm!