OFF
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.11.26., 20:17Idézet tőle: CatEyeAz meg miért van, hogy felteszek magamról egy képet, és nem hozza, csak a profilomban.
De gyönyörűek vagytok CatEye a cicáddal!
Fiú vagy lány cica?
Idézet tőle: CatEyeAz meg miért van, hogy felteszek magamról egy képet, és nem hozza, csak a profilomban.
De gyönyörűek vagytok CatEye a cicáddal!
Fiú vagy lány cica?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.26., 20:10Bocs, hogy kell képet feltenni? (nem magamról szeretnék. )Rákattintok a profilkép ikonra, egy áthúzott fényképezőt jelöl.
Feltettem a bemutatkozó lapomra, de profilképnek nem megy ki...
Egyszer szeretnék pitypang lenni és akkor is ez van..:D
Bocs, hogy kell képet feltenni? (nem magamról szeretnék. )Rákattintok a profilkép ikonra, egy áthúzott fényképezőt jelöl.
Feltettem a bemutatkozó lapomra, de profilképnek nem megy ki...
Egyszer szeretnék pitypang lenni és akkor is ez van..:D
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.26., 18:04Idézet tőle: FennecIdézet tőle: holdfényHupsz borderfunky törülte magát.....
Van pezsgőm, ki kér? 😀
🙂
Én sört kérek! Azt is lehet?
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: holdfényHupsz borderfunky törülte magát.....
Van pezsgőm, ki kér? 😀
🙂
Én sört kérek! Azt is lehet?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.11.26., 17:21Idézet tőle: holdfényHupsz borderfunky törülte magát.....
Van pezsgőm, ki kér? 😀
Idézet tőle: holdfényHupsz borderfunky törülte magát.....
Van pezsgőm, ki kér? 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.26., 09:38.
.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.26., 08:48Ő mindig visszatér.
Ő mindig visszatér.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.24., 20:16🙂
🙂
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.11.24., 17:08Latinovits Zoltán - Ady Endre: Őrizem a szemed
https://youtu.be/wff8JUIJApI
Latinovits Zoltán - Ady Endre: Őrizem a szemed
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.24., 11:18nnnnnnnnnnem nem nem nem akarom komolyan venni az életemet.
nnnnnnnnnnem nem nem nem akarom komolyan venni az életemet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.23., 19:07Van olyan topik, hogy depresszió és szorongás?
Van olyan topik, hogy depresszió és szorongás?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.23., 19:05Idézet tőle: holdfénySzerintetek mi fáj jobban a testi vagy a lelki fájdalom?
Mindkettő.
Idézet tőle: holdfénySzerintetek mi fáj jobban a testi vagy a lelki fájdalom?
Mindkettő.
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2016.11.23., 13:13Szia!
Eddig sajnos akárhányszor őszinte voltam,mindig kiosztott. Ő mindent jobban tud (mondjuk ezt elismerem), de szerintem a mellékhatásokat nem tudhatja, csak akkor ha esetleg ő is szedi. Az utolsó pár alkalom nála úgy telt, hogy ha nem fogadom meg amit mond nem vállal tovább.Mivel nem ismerek a környéken más dokit akihez bizalommal fordulhatnék,így úgy döntöttem befogom a szám, és megpróbálom hátha sikerül magamtól kijönni ebből a katyvaszból. Terápiára is kellene járnom, havonta 1-2 alkalmat tudok megengedni magamnak, sajnos az sztk-s terapok nem váltak be. Dokiból is inkább fizetőset kellene, de sajnos nem úgy keresünk hogy még azt is ki tudjam fizetni. Igazából én azt szeretném ha le tudnám tenni a gyógyszert, és az nélkül tudnék élni. Egyszer már sikerült,akkor 4 évig mentes voltam.
De ha esetleg valaki tud egy jó dokit Komárom Esztergom megyében Tatabánya környékén,és esetleg megírná nekem priviben,annak nagyon örülnék.
Szia!
Eddig sajnos akárhányszor őszinte voltam,mindig kiosztott. Ő mindent jobban tud (mondjuk ezt elismerem), de szerintem a mellékhatásokat nem tudhatja, csak akkor ha esetleg ő is szedi. Az utolsó pár alkalom nála úgy telt, hogy ha nem fogadom meg amit mond nem vállal tovább.Mivel nem ismerek a környéken más dokit akihez bizalommal fordulhatnék,így úgy döntöttem befogom a szám, és megpróbálom hátha sikerül magamtól kijönni ebből a katyvaszból. Terápiára is kellene járnom, havonta 1-2 alkalmat tudok megengedni magamnak, sajnos az sztk-s terapok nem váltak be. Dokiból is inkább fizetőset kellene, de sajnos nem úgy keresünk hogy még azt is ki tudjam fizetni. Igazából én azt szeretném ha le tudnám tenni a gyógyszert, és az nélkül tudnék élni. Egyszer már sikerült,akkor 4 évig mentes voltam.
De ha esetleg valaki tud egy jó dokit Komárom Esztergom megyében Tatabánya környékén,és esetleg megírná nekem priviben,annak nagyon örülnék.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.23., 11:53Lilla,
Szerintem a több koncentrációzavar a mélyülő depitől van, nem a gyógyszertől. Ennek ellenére én azt mondom, hogy válts orvost, ez nem jó, ha figyelembe sem veszi azokat a mellékhatásokat amik ellehetetlenítik az életed, és ilyen impulzusszerűen váltogatja a gyógyszereket és mennyiségeit, leszarva azt amit te mondasz neki. Olyan mintha emberszámba sem venne.....
Az állásodat meg kell tartani, hiszen abból élsz, neveled a gyerekeket stb. Én nem tartom helyesnek a hazugságot a doki előtt, nem azért mintha nem érdemelné meg (ő is leszarja amit te mondasz), hanem azért, hoy így egy ördögi körben vagy, mert hazugság alapján diagol, gyógyszerel stb, így tuti nem fog rajtad segíteni.
Lilla,
Szerintem a több koncentrációzavar a mélyülő depitől van, nem a gyógyszertől. Ennek ellenére én azt mondom, hogy válts orvost, ez nem jó, ha figyelembe sem veszi azokat a mellékhatásokat amik ellehetetlenítik az életed, és ilyen impulzusszerűen váltogatja a gyógyszereket és mennyiségeit, leszarva azt amit te mondasz neki. Olyan mintha emberszámba sem venne.....
Az állásodat meg kell tartani, hiszen abból élsz, neveled a gyerekeket stb. Én nem tartom helyesnek a hazugságot a doki előtt, nem azért mintha nem érdemelné meg (ő is leszarja amit te mondasz), hanem azért, hoy így egy ördögi körben vagy, mert hazugság alapján diagol, gyógyszerel stb, így tuti nem fog rajtad segíteni.
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2016.11.23., 11:02Sziasztok!
Már igazából nem tudom melyik fórumra írjak, itt talán lesz helye annak amit írok.
Kész vagyok saját magamtól, a dokimtól és családom bizonyos tagjaitól. Utálom a munkámat.Unalmas minden. És ez az állapot tegnap óta van rajtam újra. És nem értem miért. Nagy nehezen pár hete leszámoltam vele, a múlthetem tele volt melóval,szinte időm se volt arra hogy depizzek. A gyógyszerekkel is egész jól álltam,utolsó orvosnál járásomkor végre elkezdte csökkenteni a doki a xanax 2*2mgSr-t. 2*1mg simára. Örültem is hogy tudom majd végre felezni. Egész jól ment,ráadásul csak az estit vettem be.
Erre most hétfőn újra doki, kitalálta hogy nem jó a sima xanax az sr kell,hiába mondtam hogy jól vagyok. Azt mondta ha 1 hónapp múlva is jól leszek akkor lehet róla szó. Szóval nem értem. Ja és még 2 receptet kaptam,amiket nem szedek,de már hiába mondom neki, hogy nekem nem jó stb,mindenre van magyarázata.
Szednem kéne a Convulexet (belső feszkó miatt,dühkitörések miatt) és a Valdoxant.A Valdoxant 2 hónapig szedtem,semmi haszna nem volt, először felemelte duplájára úgy sem használt, majd magamtól abbahagytam.Nemrég is mondtam neki hogy nem jó a Valdoxan hátha kapok valami mást,amit be is szedek,erre a válasz ne várjam hogy megváltozzon a személyiségem tőle.Hát én nem is vártam de mindegy. Nem szóltam hogy nem szedem már vagy 8 hónapja. És ott van a Convulex, a papírja, amit Tilos elolvasni,egy rémálom, ennek ellenére kipróbáltam, igaz kellett hozzá jó pár hét míg rászántam magam,akkor is már az első 2 nap után abbahagytam,mert lehetetlen volt mellette bármit is csinálnom 2*300mg retardot kaptam. Aztán eltelt egy kis idő,és rémesen voltam, még saját magam is nehezen viseltem el,hát még szegény családom engem.És akkor elkezdtem szedni, napi 300mg-ot délben. Izületi fájdalmak,szédülés, álmosság.Aztán rájött 1-2 hét múlva hogy mindig ennék valamit, a feledékenység, sokszor már szinte este volt mikor bevettem,mert dolgozni nem tudtam rendesen mellette. A koncentrációm émes lett, nem tudtam odafigyelni hosszabb ideig a munkámra (otthoni munkám van pénzügyi, szóval figyelni kell keményen).Kb 3,5 hétig szedtem, de akkor odáig jutottam vagy a gyógyszer vagy a meló. Mert ha így megy tovább kirúgnak. Olyan helyzetem is volt, ami számomra már kissé elgondolkodtató hogy mosni akartam és elidultam a mosószerért de mire odaértem már nem tudtam mit akarok ott,kellett egy kis idő míg rájöttem miért is mentem.
Ezt elmondtam a dokinak,a válasza az volt hogy koncentrációs zavar és nem a tabitól van.
Kérdés tegyem tönkre az agyam,a májam és mindenem,veszítsem el az állásom? Váltsak dokit hátha jobb lesz,? Vagy éljek ilyek így hazugságban a dokival szemben.
Bár ha azt veszem annyiban jó ez a Convulex (tudom,hogy nem szabad így szedni), hogy ha 1-1 alkalommal van rá szükségem akkor is hat. Nem kell folyamatosan szednem.
Sziasztok!
Már igazából nem tudom melyik fórumra írjak, itt talán lesz helye annak amit írok.
Kész vagyok saját magamtól, a dokimtól és családom bizonyos tagjaitól. Utálom a munkámat.Unalmas minden. És ez az állapot tegnap óta van rajtam újra. És nem értem miért. Nagy nehezen pár hete leszámoltam vele, a múlthetem tele volt melóval,szinte időm se volt arra hogy depizzek. A gyógyszerekkel is egész jól álltam,utolsó orvosnál járásomkor végre elkezdte csökkenteni a doki a xanax 2*2mgSr-t. 2*1mg simára. Örültem is hogy tudom majd végre felezni. Egész jól ment,ráadásul csak az estit vettem be.
Erre most hétfőn újra doki, kitalálta hogy nem jó a sima xanax az sr kell,hiába mondtam hogy jól vagyok. Azt mondta ha 1 hónapp múlva is jól leszek akkor lehet róla szó. Szóval nem értem. Ja és még 2 receptet kaptam,amiket nem szedek,de már hiába mondom neki, hogy nekem nem jó stb,mindenre van magyarázata.
Szednem kéne a Convulexet (belső feszkó miatt,dühkitörések miatt) és a Valdoxant.A Valdoxant 2 hónapig szedtem,semmi haszna nem volt, először felemelte duplájára úgy sem használt, majd magamtól abbahagytam.Nemrég is mondtam neki hogy nem jó a Valdoxan hátha kapok valami mást,amit be is szedek,erre a válasz ne várjam hogy megváltozzon a személyiségem tőle.Hát én nem is vártam de mindegy. Nem szóltam hogy nem szedem már vagy 8 hónapja. És ott van a Convulex, a papírja, amit Tilos elolvasni,egy rémálom, ennek ellenére kipróbáltam, igaz kellett hozzá jó pár hét míg rászántam magam,akkor is már az első 2 nap után abbahagytam,mert lehetetlen volt mellette bármit is csinálnom 2*300mg retardot kaptam. Aztán eltelt egy kis idő,és rémesen voltam, még saját magam is nehezen viseltem el,hát még szegény családom engem.És akkor elkezdtem szedni, napi 300mg-ot délben. Izületi fájdalmak,szédülés, álmosság.Aztán rájött 1-2 hét múlva hogy mindig ennék valamit, a feledékenység, sokszor már szinte este volt mikor bevettem,mert dolgozni nem tudtam rendesen mellette. A koncentrációm émes lett, nem tudtam odafigyelni hosszabb ideig a munkámra (otthoni munkám van pénzügyi, szóval figyelni kell keményen).Kb 3,5 hétig szedtem, de akkor odáig jutottam vagy a gyógyszer vagy a meló. Mert ha így megy tovább kirúgnak. Olyan helyzetem is volt, ami számomra már kissé elgondolkodtató hogy mosni akartam és elidultam a mosószerért de mire odaértem már nem tudtam mit akarok ott,kellett egy kis idő míg rájöttem miért is mentem.
Ezt elmondtam a dokinak,a válasza az volt hogy koncentrációs zavar és nem a tabitól van.
Kérdés tegyem tönkre az agyam,a májam és mindenem,veszítsem el az állásom? Váltsak dokit hátha jobb lesz,? Vagy éljek ilyek így hazugságban a dokival szemben.
Bár ha azt veszem annyiban jó ez a Convulex (tudom,hogy nem szabad így szedni), hogy ha 1-1 alkalommal van rá szükségem akkor is hat. Nem kell folyamatosan szednem.
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.11.22., 20:10Tudom hogy itt vagy. Érzem az energiád. Csak nem tudom milyen néven.
Tudod ki vagyok ugye? Dobj egy üzit privátra!
Tudom hogy itt vagy. Érzem az energiád. Csak nem tudom milyen néven.
Tudod ki vagyok ugye? Dobj egy üzit privátra!
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.20., 16:47Idézet tőle: CatEyeMi lett Málnával? Tényleg törölte magát? Miért? A Wolf Moon buli miatt? Kár, pedig nagyon kedveltem, jókat írt.
Én is szomorú vagyok, hogy elment 🙁 Megsértette valaki? Én nem tudom mi történt, csak olvasom, hogy törölte magát..pedig olyan értelmes volt és igen, olyan jókat írt ő is. Nekem ő is sokat segített, annyira sajnálom 🙁
Idézet tőle: CatEyeMi lett Málnával? Tényleg törölte magát? Miért? A Wolf Moon buli miatt? Kár, pedig nagyon kedveltem, jókat írt.
Én is szomorú vagyok, hogy elment 🙁 Megsértette valaki? Én nem tudom mi történt, csak olvasom, hogy törölte magát..pedig olyan értelmes volt és igen, olyan jókat írt ő is. Nekem ő is sokat segített, annyira sajnálom 🙁
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.20., 16:21Mi lett Málnával? Tényleg törölte magát? Miért? A Wolf Moon buli miatt? Kár, pedig nagyon kedveltem, jókat írt.
Mi lett Málnával? Tényleg törölte magát? Miért? A Wolf Moon buli miatt? Kár, pedig nagyon kedveltem, jókat írt.
Idézet tőle: a b i g e l ekkor: 2016.11.20., 14:51Sandra Bullock verset mond
Weöres Sándor: A boldogságról
https://youtu.be/DgxW3XoDwc8
Sandra Bullock verset mond
Weöres Sándor: A boldogságról
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.19., 21:11Őt kérdezd... tegnap még folytattuk a beszélgetést, de ma nem írt . se magától se később vissza.
Őt kérdezd... tegnap még folytattuk a beszélgetést, de ma nem írt . se magától se később vissza.
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.19., 20:34Vagy a még neccesebb amikor a párod elől próbálsz elvonulni otthonról bütykölni/olvasni/sorozatozni (Parkolóban game of thrones telefonról) ...
Ugye mindenki magából indul ki. Én pedig elég hülye és szemellenzős voltam amíg át nem kerültem a barikád innenső oldalára ... hiszem, hogy ezt igazán csak az értheti meg aki átélte.
Vagy a még neccesebb amikor a párod elől próbálsz elvonulni otthonról bütykölni/olvasni/sorozatozni (Parkolóban game of thrones telefonról) ...
Ugye mindenki magából indul ki. Én pedig elég hülye és szemellenzős voltam amíg át nem kerültem a barikád innenső oldalára ... hiszem, hogy ezt igazán csak az értheti meg aki átélte.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.19., 20:27Szvsz: Ha és amennyiben mindkét fél tisztában van a saját és a másik érzékeny pontjaival, mindketten tesznek önmagukért és támogatják a másikat - az olyan köteléket alakíthat ki amiről egy 'normális' kapcsolat csak álmodhat.
Ha senkit se zárunk ki("betegeket" se), nagyobb lesz a merítés legalább.
Szvsz: Ha és amennyiben mindkét fél tisztában van a saját és a másik érzékeny pontjaival, mindketten tesznek önmagukért és támogatják a másikat - az olyan köteléket alakíthat ki amiről egy 'normális' kapcsolat csak álmodhat.
Ha senkit se zárunk ki("betegeket" se), nagyobb lesz a merítés legalább.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.19., 20:25Ez egy nagyon jó előrejelző egyébként kapcsolatnál(vagy partnerjelöltnél): "Mit szeretnék jobban? Otthon ügyködni, bütykölni, sorozatozni, olvasni(extrovertáltak helyettesítsenek be ide nyugodtan bármi mást) vagy a párommal/partnerjelölttel találkozni?" Ha rendszeresen előbbi felé billen az ember, esélyes, hogy valami gebasz van...
Ez egy nagyon jó előrejelző egyébként kapcsolatnál(vagy partnerjelöltnél): "Mit szeretnék jobban? Otthon ügyködni, bütykölni, sorozatozni, olvasni(extrovertáltak helyettesítsenek be ide nyugodtan bármi mást) vagy a párommal/partnerjelölttel találkozni?" Ha rendszeresen előbbi felé billen az ember, esélyes, hogy valami gebasz van...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 20:07Erről most ez jutott az eszembe....
Erről most ez jutott az eszembe....
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.19., 20:07Ez ismerős... a programot előre le kell beszélni, de a franc se tudja lesz-e egyáltalán kedve kimenni a házból az embernek aznap... És akkor ott ülsz, és arra gondolsz: " maradtam volna inkább sorozatot nézni mert itt csak hülyén feszengek semmi kedvem itt lenni ..."
Ez ismerős... a programot előre le kell beszélni, de a franc se tudja lesz-e egyáltalán kedve kimenni a házból az embernek aznap... És akkor ott ülsz, és arra gondolsz: " maradtam volna inkább sorozatot nézni mert itt csak hülyén feszengek semmi kedvem itt lenni ..."
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.19., 20:04Nem tudom, mióta kapok antidepresszánst nem volt kivel letesztelni .. előtte meg nem nagyon volt kedvem hozzá többnyire 🙂
Nem tudom, mióta kapok antidepresszánst nem volt kivel letesztelni .. előtte meg nem nagyon volt kedvem hozzá többnyire 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 20:03hogy civakodnak...nagyon édesek!:)
hogy civakodnak...nagyon édesek!:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 20:01hamar lerendezted...mindig ilyen hamar rendezed le? 🙂
hamar lerendezted...mindig ilyen hamar rendezed le? 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 19:47Idézet tőle: Wolf_MoonIde írtam először, de vettem egy mély levegőt.
Privát ment Málna
Nagyon megköszönném, ha soha többé nem írnál privit. Mármint nekem.
Idézet tőle: Wolf_MoonIde írtam először, de vettem egy mély levegőt.
Privát ment Málna
Nagyon megköszönném, ha soha többé nem írnál privit. Mármint nekem.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 19:22Idézet tőle: Wolf_MoonKét mentálisan zavart ember között a kapcsolat ugyanúgy lehetséges mint két bármely más ember között. Ahogy többször is szóba került, nem mindegy mekkora a kilengés... Ami szerintem még fontosabb, hogy tisztában legyenek mind a saját mind a másik állapotával és érzéseivel.
A legutóbbi kapcsolatomnál nekem még fogalmam sem volt miben élek már évek óta, értelemszerűen ezt így közölni sem lehet. A másik fél tudja/sejti magáról de szólni nem szólt se előre se alatta. Ez tuti recept a bukásra.
Szvsz: Ha és amennyiben mindkét fél tisztában van a saját és a másik érzékeny pontjaival, mindketten tesznek önmagukért és támogatják a másikat - az olyan köteléket alakíthat ki amiről egy 'normális' kapcsolat csak álmodhat.
Én úgy gondolom, hogy egészséges (viszonylag egészséges) partnerrel lehet boldogulni. Olyannal, akinek mondjuk nagyjából rendben volt a gyerekkora, elfogadó, szerető szülei vannak. Nem volt(ak) nagyobb trauma(ák) gyerekkorában. Nincs komoly pszichés betegsége. Lehet, hogy neki is - mint az átlag embernek, amennyiben van ilyen - be van akadva ez-az, de alapjában véve rendben van az élete.
És akkor még lehet arról fantáziálni, hogy legyen közös értékrend, érdeklődés, célok. (Persze olyan apróságokat meg sem említek, hogy legyenek testileg-lelkileg-szellemileg partnerek.)
Idézet tőle: Wolf_MoonKét mentálisan zavart ember között a kapcsolat ugyanúgy lehetséges mint két bármely más ember között. Ahogy többször is szóba került, nem mindegy mekkora a kilengés... Ami szerintem még fontosabb, hogy tisztában legyenek mind a saját mind a másik állapotával és érzéseivel.
A legutóbbi kapcsolatomnál nekem még fogalmam sem volt miben élek már évek óta, értelemszerűen ezt így közölni sem lehet. A másik fél tudja/sejti magáról de szólni nem szólt se előre se alatta. Ez tuti recept a bukásra.
Én úgy gondolom, hogy egészséges (viszonylag egészséges) partnerrel lehet boldogulni. Olyannal, akinek mondjuk nagyjából rendben volt a gyerekkora, elfogadó, szerető szülei vannak. Nem volt(ak) nagyobb trauma(ák) gyerekkorában. Nincs komoly pszichés betegsége. Lehet, hogy neki is - mint az átlag embernek, amennyiben van ilyen - be van akadva ez-az, de alapjában véve rendben van az élete.
És akkor még lehet arról fantáziálni, hogy legyen közös értékrend, érdeklődés, célok. (Persze olyan apróságokat meg sem említek, hogy legyenek testileg-lelkileg-szellemileg partnerek.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 19:19Idézet tőle: FülesIdézet tőle: holdfényKöszönöm kedves Füles jól látod.:-)
Te hogy vagy?
Köszi a kérdést, én még várakozóállásponton vagyok ..várom a csodát. Egyelőre csak annyi történik helyette, hogy 3 napja durván szédülök bizonyos helyzetekben. Ma lekopogom, talán kevésbé, egyelőre...
Örülök, hogy jól láttam , hogy jól vagy 🙂
A szédülés szerintem el fog múlni.
Nekem a remeron mellékhatása a negyedik napon ütött be, olyan volt, mintha az agyamban össze-vissza huzaloztak volna mindent. Ez egy pár óráig tartott, aztán elmúlt.
Idézet tőle: FülesIdézet tőle: holdfényKöszönöm kedves Füles jól látod.:-)
Te hogy vagy?
Köszi a kérdést, én még várakozóállásponton vagyok ..várom a csodát. Egyelőre csak annyi történik helyette, hogy 3 napja durván szédülök bizonyos helyzetekben. Ma lekopogom, talán kevésbé, egyelőre...
A szédülés szerintem el fog múlni.
Nekem a remeron mellékhatása a negyedik napon ütött be, olyan volt, mintha az agyamban össze-vissza huzaloztak volna mindent. Ez egy pár óráig tartott, aztán elmúlt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 19:16Idézet tőle: FülesIdézet tőle: MálnaIdézet tőle: holdfényKöszi jól nincs lehúzóerő, felhajtóerő van.:-)
És süt a nap finom lágyan símogat...
Te hogy vagy?
Örülök!
Megvagyok, köszi. Lábadozóban egy betegségből. Jó, hogy süt a nap. Jó lenne kimenni, de szerintem ma még pihengetni fogok.
Jobbulást hamar Neked Málna! 🙂
Holdfény, örülök, hogy- nekem úgy tűnik-, most jól vagy! 🙂
Köszönöm. 🙂
Idézet tőle: FülesIdézet tőle: MálnaIdézet tőle: holdfényKöszi jól nincs lehúzóerő, felhajtóerő van.:-)
Te hogy vagy?
Örülök!
Megvagyok, köszi. Lábadozóban egy betegségből. Jó, hogy süt a nap. Jó lenne kimenni, de szerintem ma még pihengetni fogok.
Köszönöm. 🙂
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.19., 15:51Idézet tőle: holdfényKöszönöm kedves Füles jól látod.:-)
Te hogy vagy?
Idézet tőle: holdfényKöszönöm kedves Füles jól látod.:-)
Te hogy vagy?
Idézet tőle: Wolf_Moon ekkor: 2016.11.19., 15:42Két mentálisan zavart ember között a kapcsolat ugyanúgy lehetséges mint két bármely más ember között. Ahogy többször is szóba került, nem mindegy mekkora a kilengés... Ami szerintem még fontosabb, hogy tisztában legyenek mind a saját mind a másik állapotával és érzéseivel.
Két mentálisan zavart ember között a kapcsolat ugyanúgy lehetséges mint két bármely más ember között. Ahogy többször is szóba került, nem mindegy mekkora a kilengés... Ami szerintem még fontosabb, hogy tisztában legyenek mind a saját mind a másik állapotával és érzéseivel.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 14:26Ez szomorú csillag...és a pszichológusok -számomra- elmebeteg szintű és értelmetlen korlátjain és feltételein sem igazodok ki....
Ez szomorú csillag...és a pszichológusok -számomra- elmebeteg szintű és értelmetlen korlátjain és feltételein sem igazodok ki....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 13:47Wolf!
"Szvsz: Ha és amennyiben mindkét fél tisztában van a saját és a másik érzékeny pontjaival, mindketten tesznek önmagukért és támogatják a másikat - az olyan köteléket alakíthat ki amiről egy 'normális' kapcsolat csak álmodhat"
tudod mi ennek a legfőbb akadálya?
a vesszőparipám: a tudat módosítók (érted)...
mert aki szénné van szedálva az sem önmagát ,sem a másikat,sem az egész világot nem látja /érzékeli reálisan...annyi marad,hogy b.szni kell,és ő megfelel erre a célra..(kicsit durva,de ez van)
de egyébként egyetértek a gondolatmenettel...meg nem is nagyon marad más egy lelki betegnek,mint hogy a többi lelki beteggel bandázik..mert az egészségesek azok csak csendben bólogatnak (jobb esetben) ,aztán a hátad mögött minden vagy,és én pl. olyan fokú rosszindulattal találkoztam,szó szerint az életemre törtek azért mert kiálltam az elveimért...(DE NEM BÁNTAM MEG)
Wolf!
"Szvsz: Ha és amennyiben mindkét fél tisztában van a saját és a másik érzékeny pontjaival, mindketten tesznek önmagukért és támogatják a másikat - az olyan köteléket alakíthat ki amiről egy 'normális' kapcsolat csak álmodhat"
tudod mi ennek a legfőbb akadálya?
a vesszőparipám: a tudat módosítók (érted)...
mert aki szénné van szedálva az sem önmagát ,sem a másikat,sem az egész világot nem látja /érzékeli reálisan...annyi marad,hogy b.szni kell,és ő megfelel erre a célra..(kicsit durva,de ez van)
de egyébként egyetértek a gondolatmenettel...meg nem is nagyon marad más egy lelki betegnek,mint hogy a többi lelki beteggel bandázik..mert az egészségesek azok csak csendben bólogatnak (jobb esetben) ,aztán a hátad mögött minden vagy,és én pl. olyan fokú rosszindulattal találkoztam,szó szerint az életemre törtek azért mert kiálltam az elveimért...(DE NEM BÁNTAM MEG)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 13:24Idézet tőle: holdfényWolf....kedves hogy vagy?
Ezt Neked szántam...érdekes......
Azt kérdezte az orvos , hogy szenved-e valaki elmebetegségben a családban????
Mondtam, hogy senki!!!!
Mindenki élvezi!!!! 🙂
Ez mekkora szöveg már.....el is mentettem.Ebből mém lesz!:)
közben megtaláltam a forrást..
http://henherhac.blogspot.hu/2016/02/blog-post.html
Idézet tőle: holdfényWolf....kedves hogy vagy?
Ezt Neked szántam...érdekes......
Azt kérdezte az orvos , hogy szenved-e valaki elmebetegségben a családban????
Mondtam, hogy senki!!!!
Mindenki élvezi!!!! 🙂
Ez mekkora szöveg már.....el is mentettem.Ebből mém lesz!:)
közben megtaláltam a forrást..
Idézet tőle: Füles ekkor: 2016.11.19., 13:03Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: holdfényKöszi jól nincs lehúzóerő, felhajtóerő van.:-)
Te hogy vagy?
Örülök!
Idézet tőle: MálnaIdézet tőle: holdfényKöszi jól nincs lehúzóerő, felhajtóerő van.:-)
Te hogy vagy?
Örülök!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 09:46Idézet tőle: Wolf_MoonVerőfényes jó reggelt!
holdfény: Jól, köszi
témához: nagyjából mindenki a szerencsétlen diagnózisának jogossgágát kezdte el boncolni (aznemisaz/divat/stb stb) - egyikőtök sem fogadta el tényként, hogy továbblépve ezen végiggondolja, akkor hogyan tovább... Én megtettem. Vegyük úgy hogy igaz - nagyon kedves hogy előre szólt, majd idővel meglátom ez hova vezet. Legalább tudom előre most.
Ahogy a korábbi partneremnél nem, ugye ezt a diagnózist csak pszichiáter állíthatja ki, én nem süthetem rá ezt a "bélyeget" de attól még nem lesz kevésbé valóságos minden tette / szava / amit a másik félként átéltem. Hogy itt kinek mi tünet és kinek mi nem az, ezt beszélje meg az invalidus a szakemberrel de azoknak akik ezen keresztülmentek partnerként ez hús vér valóság kegyetlenül fájó sebhelyekkel. És az ilyesmi óvatosságra nevel.
Neked is jó reggelt!
Értem, úgy érzed, hogy nem értettünk meg.
Szerintem a) véletlen, hogy ez a nő is border (és bipol) b) kérdéses, hogy jók-e a diagjai (és a diagok helyességről folytatott eszmefuttatásaink szerintem a témához tartoznak szorosan, hiszen úgy osztogatják ezeket a diagokat, mint a cukorkát) c) ha jók is a diagjai, nem mindegy, hogy a skála melyik részén helyezkedik el d) és igen, nagyon nehéz lehet.
Idézet tőle: Wolf_MoonVerőfényes jó reggelt!
holdfény: Jól, köszi
témához: nagyjából mindenki a szerencsétlen diagnózisának jogossgágát kezdte el boncolni (aznemisaz/divat/stb stb) - egyikőtök sem fogadta el tényként, hogy továbblépve ezen végiggondolja, akkor hogyan tovább... Én megtettem. Vegyük úgy hogy igaz - nagyon kedves hogy előre szólt, majd idővel meglátom ez hova vezet. Legalább tudom előre most.
Ahogy a korábbi partneremnél nem, ugye ezt a diagnózist csak pszichiáter állíthatja ki, én nem süthetem rá ezt a "bélyeget" de attól még nem lesz kevésbé valóságos minden tette / szava / amit a másik félként átéltem. Hogy itt kinek mi tünet és kinek mi nem az, ezt beszélje meg az invalidus a szakemberrel de azoknak akik ezen keresztülmentek partnerként ez hús vér valóság kegyetlenül fájó sebhelyekkel. És az ilyesmi óvatosságra nevel.
Neked is jó reggelt!
Értem, úgy érzed, hogy nem értettünk meg.
Szerintem a) véletlen, hogy ez a nő is border (és bipol) b) kérdéses, hogy jók-e a diagjai (és a diagok helyességről folytatott eszmefuttatásaink szerintem a témához tartoznak szorosan, hiszen úgy osztogatják ezeket a diagokat, mint a cukorkát) c) ha jók is a diagjai, nem mindegy, hogy a skála melyik részén helyezkedik el d) és igen, nagyon nehéz lehet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.19., 09:39Idézet tőle: holdfényKöszi jól nincs lehúzóerő, felhajtóerő van.:-)
Te hogy vagy?
Örülök!
Idézet tőle: holdfényKöszi jól nincs lehúzóerő, felhajtóerő van.:-)
Te hogy vagy?
Örülök!