OFF
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.02., 10:45Idézet tőle: AvanaEz ilyen "megszoksz vagy megszöksz" probléma(szerintem...), ezért suhantunk el felette.
Én ezért gyalogolok rengeteget.
Munkahelyemen is van büdös
Idézet tőle: AvanaEz ilyen "megszoksz vagy megszöksz" probléma(szerintem...), ezért suhantunk el felette.
Munkahelyemen is van büdös
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.02., 10:43Ez ilyen "megszoksz vagy megszöksz" probléma(szerintem...), ezért suhantunk el felette.
Ez ilyen "megszoksz vagy megszöksz" probléma(szerintem...), ezért suhantunk el felette.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.02., 10:41Idézet tőle: AvanaSzolgálok én neked konklúzióval: közlekedj gyalog vagy bicilivel. :)) Sztem ezzel a poblémával("nem szólhatsz vissza, nem tusz mit tenni ellene") nem lehet mit kezdeni érdemben. Sztem ilyen helyzetben közölheted a véleményed az érintettekkel, csak sok haszna, értelme nem lesz, mert úgyis leszarják. 🙂
Köszi, na ez már olyasmi, amilyen válaszra vártam kb.
Idézet tőle: AvanaSzolgálok én neked konklúzióval: közlekedj gyalog vagy bicilivel. :)) Sztem ezzel a poblémával("nem szólhatsz vissza, nem tusz mit tenni ellene") nem lehet mit kezdeni érdemben. Sztem ilyen helyzetben közölheted a véleményed az érintettekkel, csak sok haszna, értelme nem lesz, mert úgyis leszarják. 🙂
Köszi, na ez már olyasmi, amilyen válaszra vártam kb.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.02., 10:28Szolgálok én neked konklúzióval: közlekedj gyalog vagy bicilivel. :)) Sztem ezzel a poblémával("nem szólhatsz vissza, nem tusz mit tenni ellene") nem lehet mit kezdeni érdemben. Sztem ilyen helyzetben közölheted a véleményed az érintettekkel, csak sok haszna, értelme nem lesz, mert úgyis leszarják. 🙂
Szolgálok én neked konklúzióval: közlekedj gyalog vagy bicilivel. :)) Sztem ezzel a poblémával("nem szólhatsz vissza, nem tusz mit tenni ellene") nem lehet mit kezdeni érdemben. Sztem ilyen helyzetben közölheted a véleményed az érintettekkel, csak sok haszna, értelme nem lesz, mert úgyis leszarják. 🙂
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.02., 10:23Idézet tőle: FennecIdézet tőle: RókaKik?
Én egymás mellett elbeszélésnek gondolom.
Ha te leírod a problémád, erre én is leírom, hogy én hogy látom a dolgokat, vagy hogy én mit csinálok az adott szituációban, akkor te hozzászólásodra (is) reagálok, még akkor is, ha nem oldom meg a problémád. Szerintem ez beszélgetés. Egymás mellett elbeszélés akkor lenne, ha valami teljesen másról kezdenék írni, vagy nem értelmezném, esetleg félreérteném, amit írtál és úgy írnék valamit.
Te nem is írtál semmit, csak, hogy ezt hívják beszélgetésnek.
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: RókaKik?
Ha te leírod a problémád, erre én is leírom, hogy én hogy látom a dolgokat, vagy hogy én mit csinálok az adott szituációban, akkor te hozzászólásodra (is) reagálok, még akkor is, ha nem oldom meg a problémád. Szerintem ez beszélgetés. Egymás mellett elbeszélés akkor lenne, ha valami teljesen másról kezdenék írni, vagy nem értelmezném, esetleg félreérteném, amit írtál és úgy írnék valamit.
Te nem is írtál semmit, csak, hogy ezt hívják beszélgetésnek.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.02., 08:25Én is szoktam néha félhangosan magamban locsogni, mondjuk legalább rendezett küllemmel és kémiai rásegítés nélkül 😀
Én is szoktam néha félhangosan magamban locsogni, mondjuk legalább rendezett küllemmel és kémiai rásegítés nélkül 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.02., 06:51http://pozitivnap.hu/kultura-es-szorakozas/kelet-es-nyugat-talalkozasa-grafikaban
Zseniális.
http://pozitivnap.hu/kultura-es-szorakozas/kelet-es-nyugat-talalkozasa-grafikaban
Zseniális.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.01., 20:48?
fullra elbeszéltek egymás mellett 🙂 ennyi erőből ne is reagáljatok egymás hsz-ére, mert a végeredménye ugyanaz lesz 😉
?
fullra elbeszéltek egymás mellett 🙂 ennyi erőből ne is reagáljatok egymás hsz-ére, mert a végeredménye ugyanaz lesz 😉
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.12.01., 20:28Idézet tőle: RókaKik?
Idézet tőle: RókaKik?
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.01., 18:07Idézet tőle: CsetnikBiztos igazad lehet,de én akkor is leírtam a tapasztalatom. 😀
El sem olvastam egyik hozzászólást sem,csak láttam egy-egy részt a vidék-főváros kontextusban,hát miért ne dobnék be én is egy témát,agy taoasztalatot leírni? 😀
Egyébként,nem általánosítottam,olvassátok el.
"Fújom a magamét". 😀
Oké
Idézet tőle: CsetnikBiztos igazad lehet,de én akkor is leírtam a tapasztalatom. 😀
El sem olvastam egyik hozzászólást sem,csak láttam egy-egy részt a vidék-főváros kontextusban,hát miért ne dobnék be én is egy témát,agy taoasztalatot leírni? 😀
"Fújom a magamét". 😀
Oké
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.01., 17:44Biztos igazad lehet,de én akkor is leírtam a tapasztalatom. 😀
"Fújom a magamét". 😀
Biztos igazad lehet,de én akkor is leírtam a tapasztalatom. 😀
"Fújom a magamét". 😀
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.01., 15:47Ki
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: RókaMost ez nem konkrét személynek szól, de ha valaki felvet egy problémát, akkor miért írja le sok esetben sok ember, hogy neki milyen rossz tapasztalata van.
De mindezt minden konklúzió nélkül.
Vagy ez az oldal azért van, hogy csak úgy különösebb cél nélkül írogassunk?
Én fejlődni, gyógyulni szeretnék, nem dagonyázni a szarban és az egómat minél nagyobbra hízlalni.
Ezt hívják beszélgetésnek.
Kik?
Ki
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: RókaMost ez nem konkrét személynek szól, de ha valaki felvet egy problémát, akkor miért írja le sok esetben sok ember, hogy neki milyen rossz tapasztalata van.
Én fejlődni, gyógyulni szeretnék, nem dagonyázni a szarban és az egómat minél nagyobbra hízlalni.
Kik?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.12.01., 15:15Idézet tőle: RókaMost ez nem konkrét személynek szól, de ha valaki felvet egy problémát, akkor miért írja le sok esetben sok ember, hogy neki milyen rossz tapasztalata van.
Idézet tőle: RókaMost ez nem konkrét személynek szól, de ha valaki felvet egy problémát, akkor miért írja le sok esetben sok ember, hogy neki milyen rossz tapasztalata van.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.01., 15:11Most ez nem konkrét személynek szól, de ha valaki felvet egy problémát, akkor miért írja le sok esetben sok ember, hogy neki milyen rossz tapasztalata van.
Most ez nem konkrét személynek szól, de ha valaki felvet egy problémát, akkor miért írja le sok esetben sok ember, hogy neki milyen rossz tapasztalata van.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.01., 15:05Én nem a vidék-főváros témát feszegettem.
Ráadásul soha nem értettem az ilyen általánosításokat, amikről írtok.
Konkrétan azt a problémámat írtam le, vagyis a hozzátársuló érzést, hogy miért nem szólhatok vissza, vagy mondhatom meg a véleményemet!?
"Bírom", hogy megint azt élem meg, hogy nem lett rám figyelve úgymond.
Ez nem az én mondandómra való reflektálás szerintem.
Nem akarlak megbántani Csetnik, de csak fújod a magadét.
Én nem a vidék-főváros témát feszegettem.
Ráadásul soha nem értettem az ilyen általánosításokat, amikről írtok.
Konkrétan azt a problémámat írtam le, vagyis a hozzátársuló érzést, hogy miért nem szólhatok vissza, vagy mondhatom meg a véleményemet!?
"Bírom", hogy megint azt élem meg, hogy nem lett rám figyelve úgymond.
Ez nem az én mondandómra való reflektálás szerintem.
Nem akarlak megbántani Csetnik, de csak fújod a magadét.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.01., 14:42Ja és hozzátenném,hogy egész Miskolc területén,azokon a részeken,ahol embersűrűség van,gyakrabban láttam "injektált"(a 7. kerületben így nevezik a láthatóan drogos,kissé "zavarodott","fura" embereket)egyéneket.Volt öreg,fiatal srác is,beszélt magában,magas volt,erőteljes testalkatú,jött felém,kicsit megijedtem,gyorsan lefordultam a barátnőmmel,nehogy pont minket találjon be.
Pest nagyobb,oké,de ha csak a saját kerületemet nézem,ami Pest egyik legnagyobb kerülete,és azt a területet,amit bejártam Miskolcon,kb hasonlóak az arányok:Szóval gyakrabban láttam egymagában üvöltő,beszélő,"kerülendő",""""fura"""" embereket,mint itt,de itt is van egy-kettő,de ott mindennap láttam ilyet.
Ja és hozzátenném,hogy egész Miskolc területén,azokon a részeken,ahol embersűrűség van,gyakrabban láttam "injektált"(a 7. kerületben így nevezik a láthatóan drogos,kissé "zavarodott","fura" embereket)egyéneket.Volt öreg,fiatal srác is,beszélt magában,magas volt,erőteljes testalkatú,jött felém,kicsit megijedtem,gyorsan lefordultam a barátnőmmel,nehogy pont minket találjon be.
Pest nagyobb,oké,de ha csak a saját kerületemet nézem,ami Pest egyik legnagyobb kerülete,és azt a területet,amit bejártam Miskolcon,kb hasonlóak az arányok:Szóval gyakrabban láttam egymagában üvöltő,beszélő,"kerülendő",""""fura"""" embereket,mint itt,de itt is van egy-kettő,de ott mindennap láttam ilyet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.01., 14:35Most nem azért,de ugye sok pestinek Budapest határa az államhatár...
Na most,én,voltam Miskolcon,jártam le,jópárszor...előtte mindig azt gondoltam,Budapesten van "a legtöbb" bunkó,paraszt,"hangulat-ember",akik előszeretettel élik meg lelkiviláguk gyatraságát például a munkahelyen,amikor vásárolsz...vagy egyéb esetekben...
Hát "csalódtam"... 😀 Miskolc sokkal "durvább","parasztabb" hely. 😀 Csodálkoztam is. A bolti eladó,a Media Markt-os kollega,a buszvezető,és az ügyeletes orvos,sőt,a pszichiáter(nem én voltam ott,egy ismerősöm)is rendkívül faragatlan,"befásult",idegbeteg,pökhendi és flegma ember benyomását keltette bennem. 10ből 8.9 esetben.
SZóval fura volt. Oké,az egyik legszegényebb "főváros",alacsony bérek,szürke minden,olcsóság,szegénység.
De azért az avas lakótelep kellős közepén,az úgynevezett "második ütemben"(ahogy ott nevezik,ahol egy 70 négyzetméteres lakás ára kb másfél millió forint...és ahol gyakran jár a hirado kamerája,bűnözés,minden éjszaka ordibálás..) egy zálogfiok nyitott ajtókkal megfér. 😀
Beszélgettem a palival,fiatal gyerek,mondta,főleg romák viszik a cuccot be,szóval megy az üzlet. 😀
Mindenesetre ez volt a tapasztalatom.
Most nem azért,de ugye sok pestinek Budapest határa az államhatár...
Na most,én,voltam Miskolcon,jártam le,jópárszor...előtte mindig azt gondoltam,Budapesten van "a legtöbb" bunkó,paraszt,"hangulat-ember",akik előszeretettel élik meg lelkiviláguk gyatraságát például a munkahelyen,amikor vásárolsz...vagy egyéb esetekben...
Hát "csalódtam"... 😀 Miskolc sokkal "durvább","parasztabb" hely. 😀 Csodálkoztam is. A bolti eladó,a Media Markt-os kollega,a buszvezető,és az ügyeletes orvos,sőt,a pszichiáter(nem én voltam ott,egy ismerősöm)is rendkívül faragatlan,"befásult",idegbeteg,pökhendi és flegma ember benyomását keltette bennem. 10ből 8.9 esetben.
SZóval fura volt. Oké,az egyik legszegényebb "főváros",alacsony bérek,szürke minden,olcsóság,szegénység.
De azért az avas lakótelep kellős közepén,az úgynevezett "második ütemben"(ahogy ott nevezik,ahol egy 70 négyzetméteres lakás ára kb másfél millió forint...és ahol gyakran jár a hirado kamerája,bűnözés,minden éjszaka ordibálás..) egy zálogfiok nyitott ajtókkal megfér. 😀
Beszélgettem a palival,fiatal gyerek,mondta,főleg romák viszik a cuccot be,szóval megy az üzlet. 😀
Mindenesetre ez volt a tapasztalatom.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.01., 13:41Vidéken nem úgy van, h csak az első ajtón lehet felszállni a buszra?
Azért ez bűzcsökkentő tényező. Most képzeld el Pesten-simán felszáll és korlátlanul bűzölög...a mosdatlan finomkodó kifejezés erre, amit néha tapasztalatok, bárcsak ennyi lenne. 😀
lekopogom, legalább heringpartyba nem keveredtem ilyenekkel...
De értelek, ez nekem is a halálom.. 🙁
Vidéken nem úgy van, h csak az első ajtón lehet felszállni a buszra?
Azért ez bűzcsökkentő tényező. Most képzeld el Pesten-simán felszáll és korlátlanul bűzölög...a mosdatlan finomkodó kifejezés erre, amit néha tapasztalatok, bárcsak ennyi lenne. 😀
lekopogom, legalább heringpartyba nem keveredtem ilyenekkel...
De értelek, ez nekem is a halálom.. 🙁
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.01., 13:03Ne fürgyé le!
Bántalmazásnak veszem, ha emberek mosdatlanul mellém állnak a buszon, vagy bárhol.
Miért nekem "kell" alkalmazkodnom hozzájuk és még maradjak is csendben, nem szólok, nehogy megbántsam őket?!
Hogy lehet ezt kezelni?
Ne fürgyé le!
Bántalmazásnak veszem, ha emberek mosdatlanul mellém állnak a buszon, vagy bárhol.
Miért nekem "kell" alkalmazkodnom hozzájuk és még maradjak is csendben, nem szólok, nehogy megbántsam őket?!
Hogy lehet ezt kezelni?
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.01., 13:02Ne ugassá baz+!
Bántalmazásnak veszem azt is, ha valaki túl sokat beszél, vagy panaszkodik a környezetemben vagy direkt nekem.
Ilyenkor hol vagyok én? Milyen tekintettel van rám a másik?
Miért nem engedélyezett társadalmilag, hogy fejbebasszam egy palacsintasütővel?
Ne ugassá baz+!
Bántalmazásnak veszem azt is, ha valaki túl sokat beszél, vagy panaszkodik a környezetemben vagy direkt nekem.
Ilyenkor hol vagyok én? Milyen tekintettel van rám a másik?
Miért nem engedélyezett társadalmilag, hogy fejbebasszam egy palacsintasütővel?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.30., 23:51
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.30., 14:36Idézet tőle: AvanaMindenesetre ha nagy ritkán be akarok ba**ni, nem bort vagy sört szoktam kortyolgatni, ennél "hatékonyabb" vagyok. :))
Én nem akarok berúgni. De múltkor sikerült. Ne igyatok antibiotikumra.
Idézet tőle: AvanaMindenesetre ha nagy ritkán be akarok ba**ni, nem bort vagy sört szoktam kortyolgatni, ennél "hatékonyabb" vagyok. :))
Én nem akarok berúgni. De múltkor sikerült. Ne igyatok antibiotikumra.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.30., 14:35Idézet tőle: AvanaIgen, ez elég eltérő, hol minek hívják.
Sztem akinek hiányzik a napi betevő itala és nem tudna meglenni nélküle, beépült a napi rutinjába, ideges lesz, az is alkoholista már. Kérdés, egy pohár bortól lehet-e egyáltalán ilyen mértékben függeni.
Szerintem kizárt. 🙂 Max. egy nagyon filigrán, keleti származású nő lenne alkoholista egy pohár bortól. (A keletiek rosszabbul tolerálják az alkoholt.)
Idézet tőle: AvanaIgen, ez elég eltérő, hol minek hívják.
Sztem akinek hiányzik a napi betevő itala és nem tudna meglenni nélküle, beépült a napi rutinjába, ideges lesz, az is alkoholista már. Kérdés, egy pohár bortól lehet-e egyáltalán ilyen mértékben függeni.
Szerintem kizárt. 🙂 Max. egy nagyon filigrán, keleti származású nő lenne alkoholista egy pohár bortól. (A keletiek rosszabbul tolerálják az alkoholt.)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.30., 14:33Köszönöm.
Köszönöm.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.29., 07:35Mindenesetre ha nagy ritkán be akarok ba**ni, nem bort vagy sört szoktam kortyolgatni, ennél "hatékonyabb" vagyok. :))
Mindenesetre ha nagy ritkán be akarok ba**ni, nem bort vagy sört szoktam kortyolgatni, ennél "hatékonyabb" vagyok. :))
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.11.29., 07:34Igen, ez elég eltérő, hol minek hívják.
Igen, ez elég eltérő, hol minek hívják.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.28., 22:14Ne aggódj értem drága holdfény! Rendben leszek.
Ne aggódj értem drága holdfény! Rendben leszek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.28., 20:20Idézet tőle: CatEyeNekem azt mondták a kórházban, hogy a nyugdíjas korúaknál a leggyakoribb a depresszió, és a nőknél duplája mind a pasiknál.
Orvos mondta.
Igen, ez valószínű. Szerintem menopauza beálltával jön a depi sokaknak. Persze csak a "civilizált" népeknél.
Idézet tőle: CatEyeNekem azt mondták a kórházban, hogy a nyugdíjas korúaknál a leggyakoribb a depresszió, és a nőknél duplája mind a pasiknál.
Orvos mondta.
Igen, ez valószínű. Szerintem menopauza beálltával jön a depi sokaknak. Persze csak a "civilizált" népeknél.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.28., 20:17Nekem azt mondták a kórházban, hogy a nyugdíjas korúaknál a leggyakoribb a depresszió, és a nőknél duplája mind a pasiknál.
Orvos mondta.
Nekem azt mondták a kórházban, hogy a nyugdíjas korúaknál a leggyakoribb a depresszió, és a nőknél duplája mind a pasiknál.
Orvos mondta.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.28., 20:12Idézet tőle: CatEyeRed,
Én is így gondolom. Aki már beleesik, ott nagyobb a relapszus esélye is, mondató krónikusnak a depresszió.
Ja és én a terhesség, fogamzás, kismamaság alatt voltam a legboldogabb életemben, amire a legveszélyeztetettebb időszakot mondják.
Azt írták, hogy fogamzóképes korban levő nők. Az azt jelenti, hogy kábé 15 éves kortól 50 éves korig.
A terhesség, szoptatás időszakában egészen más hormonális hatások vannak, például nincs menzesz (legalábbis nekem az 1. gyereknél 1 éves koráig nem jött meg, a 2. gyereknél hamarabb jött meg, de ezt betudom stressz hatásnak).
Idézet tőle: CatEyeRed,
Én is így gondolom. Aki már beleesik, ott nagyobb a relapszus esélye is, mondató krónikusnak a depresszió.
Ja és én a terhesség, fogamzás, kismamaság alatt voltam a legboldogabb életemben, amire a legveszélyeztetettebb időszakot mondják.
Azt írták, hogy fogamzóképes korban levő nők. Az azt jelenti, hogy kábé 15 éves kortól 50 éves korig.
A terhesség, szoptatás időszakában egészen más hormonális hatások vannak, például nincs menzesz (legalábbis nekem az 1. gyereknél 1 éves koráig nem jött meg, a 2. gyereknél hamarabb jött meg, de ezt betudom stressz hatásnak).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.28., 20:09Idézet tőle: CatEyeÉn korábbi tanulmányaimból azt tudtam, hogy az élete során minden 6. ember átesik depresszión.
És kb az emberek majdnem 10%-a alkoholista. De alkoholistának nevezik azt is, aki napi rendszerességgel, csak 1 dl bort is megiszik, vagy sört. Szóval ez megosztó.
Nem egészen van így. Aki a megengedett alkoholmennyiséget fogyasztja naponta (nőknél pl. egy pohár, férfiaknál egy bögre sör, satöbbi), az nem alkoholista.
Amúgy nincs egységes definició, mert pl. az is alkoholistának számít(hat), aki évente egyszer eszméletvesztésig/tudatkiesésig iszik.
Idézet tőle: CatEyeÉn korábbi tanulmányaimból azt tudtam, hogy az élete során minden 6. ember átesik depresszión.
És kb az emberek majdnem 10%-a alkoholista. De alkoholistának nevezik azt is, aki napi rendszerességgel, csak 1 dl bort is megiszik, vagy sört. Szóval ez megosztó.
Nem egészen van így. Aki a megengedett alkoholmennyiséget fogyasztja naponta (nőknél pl. egy pohár, férfiaknál egy bögre sör, satöbbi), az nem alkoholista.
Amúgy nincs egységes definició, mert pl. az is alkoholistának számít(hat), aki évente egyszer eszméletvesztésig/tudatkiesésig iszik.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.28., 10:27Red,
Red,
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.28., 10:25Én korábbi tanulmányaimból azt tudtam, hogy az élete során minden 6. ember átesik depresszión.
Én korábbi tanulmányaimból azt tudtam, hogy az élete során minden 6. ember átesik depresszión.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.28., 10:06Idézet tőle: CatEyehttp://index.hu/tudomany/egeszseg/2016/11/28/a_lakossag_7_szazaleka_depresszios/
Kicsit alacsonynak találom a számot.
És hányan isznak?
Idézet tőle: CatEyehttp://index.hu/tudomany/egeszseg/2016/11/28/a_lakossag_7_szazaleka_depresszios/
Kicsit alacsonynak találom a számot.
És hányan isznak?
Idézet tőle: Red ekkor: 2016.11.28., 10:02Idézet tőle: CatEyehttp://index.hu/tudomany/egeszseg/2016/11/28/a_lakossag_7_szazaleka_depresszios/
És a legfőbb okozója a mozgáshiány, az egészségtelen táplálkozás, a rossz párkapcsolat, a kevés alvás, a rossz munkahelyi környezet, a rendszeres alkohol és kábítószerfogyasztás!!!
A depressziót megelőzni kell nem pedig utólag kezelni...
Idézet tőle: CatEyehttp://index.hu/tudomany/egeszseg/2016/11/28/a_lakossag_7_szazaleka_depresszios/
És a legfőbb okozója a mozgáshiány, az egészségtelen táplálkozás, a rossz párkapcsolat, a kevés alvás, a rossz munkahelyi környezet, a rendszeres alkohol és kábítószerfogyasztás!!!
A depressziót megelőzni kell nem pedig utólag kezelni...
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.11.28., 08:29http://index.hu/tudomany/egeszseg/2016/11/28/a_lakossag_7_szazaleka_depresszios/
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2016/11/28/a_lakossag_7_szazaleka_depresszios/
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.11.27., 12:48Idézet tőle: Málna2.0Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
És te mit csinálsz a lustasággal?
Nekem rossz, én valahogy megmerevedek, töprengek, hogy csináljam, vagy ne csináljam.
Menjek, vagy ne menjek. Olyan bénultság-érzés.
Nagyon rossz.
Idézet tőle: Málna2.0Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Nekem rossz, én valahogy megmerevedek, töprengek, hogy csináljam, vagy ne csináljam.
Menjek, vagy ne menjek. Olyan bénultság-érzés.
Nagyon rossz.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.27., 12:33Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.27., 12:32Idézet tőle: RókaIdézet tőle: Málna2.0Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Én alapértelmezetten képtelen vagyok lusta lenni, mert akkor szorongok. Ergo egész nap teszek-veszek, vagy ha azon kapom magam, hogy a szorongásom az egekben van, akkor gyorsan jöhet egy kis takarítás, mosás. Bárcsak a főzést is ide sorolhatnám. 🙂
Ha meg jól vagyok, akkor filmet nézek, olvasok.
Köztes állapotban leveleket írok-olvasok, fórumozok.
Hűha! Ez azért abban jó, hogy tevékeny vagy, persze gondolom, hogy nem jó mégsem.
De ki is tudsz könnyen mozdulni akár? Jönni-menni?
Én, drága Róka? Az agorafóbiámmal? 🙂
Idézet tőle: RókaIdézet tőle: Málna2.0Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Én alapértelmezetten képtelen vagyok lusta lenni, mert akkor szorongok. Ergo egész nap teszek-veszek, vagy ha azon kapom magam, hogy a szorongásom az egekben van, akkor gyorsan jöhet egy kis takarítás, mosás. Bárcsak a főzést is ide sorolhatnám. 🙂
Hűha! Ez azért abban jó, hogy tevékeny vagy, persze gondolom, hogy nem jó mégsem.
Én, drága Róka? Az agorafóbiámmal? 🙂
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.11.27., 12:21Idézet tőle: Málna2.0Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Idézet tőle: Málna2.0Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.27., 12:17Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Idézet tőle: RókaKi, hogy győzi le a lustaságot?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.27., 07:10
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.11.27., 04:56
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.27., 04:44Idézet tőle: AvanaBocs, hogy kell képet feltenni? (nem magamról szeretnék. )Rákattintok a profilkép ikonra, egy áthúzott fényképezőt jelöl.
Feltettem a bemutatkozó lapomra, de profilképnek nem megy ki...
Egyszer szeretnék pitypang lenni és akkor is ez van..:D
Megnéztem, megpróbáltam, sikerült. 🙂
Idézet tőle: AvanaBocs, hogy kell képet feltenni? (nem magamról szeretnék. )Rákattintok a profilkép ikonra, egy áthúzott fényképezőt jelöl.
Feltettem a bemutatkozó lapomra, de profilképnek nem megy ki...
Egyszer szeretnék pitypang lenni és akkor is ez van..:D
Megnéztem, megpróbáltam, sikerült. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.11.27., 04:15Idézet tőle: FennecIdézet tőle: Málna2.0🙂
Én sört kérek! Azt is lehet?
Hogyne, van minden! Indulhat a buli? 😀
Jipiáé!! Sajnos válaszod várása közepette besöröztem egyedül (egy doboz sör, eskü). De majd valamikor bepótoljuk, oké? 🙂
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: Málna2.0🙂
Jipiáé!! Sajnos válaszod várása közepette besöröztem egyedül (egy doboz sör, eskü). De majd valamikor bepótoljuk, oké? 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.11.26., 21:17Idézet tőle: Málna2.0🙂
Idézet tőle: Málna2.0🙂