Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 50 / 202Következő

Huncut!!

Amúgy közvéleménykutatok,

Angel!Nem igazán hallottam még így..,,temperamentumosan csókol,,,.Honnan szedsz ilyeneket.Vagy most aktuális nálad a kérdés?

Hát itt lesek ez a szar előtt,és kicsi zeném megy ,megosztom,egy beszartam!!!Imádom imádtam.Közben elvégeztem egy gyors Okj-st, : a szaloncukrot,mely gumis,egyszerűbb a dobozból kizabálnom,mint majd küzdök ott a karácsonyfával.Csak a gönygyöleget kell eltüntetni,majd állítom!!! mint a fát,nem is vettünk!!

No megy a zene is.

rámenős...

Hello Csaj!! Kösz, a hivatalos nekes is megvan,valami pluszt szertnék

Idézet tőle: Angel to Hell

Ki mit ért az alatt,hogy temperamentumos,temperamentumosan csókol...........stb???

Ha már véresre dörgölted a szemed a semmitől,a monitorfénytől,hát gépelj ide egy szerinted választ.Nem "kvízkérdés" nyeremény sincs,esetleg külön kívánok Boldog Karácsonyt,csak érdekelne.Meg legalább nem nyüszögnétek a ..........semmit.Üdv:csákváribácsi

Ui. Cserébe tolok egy zenét,tök állat

"temperamentumosszinonimái: tüzes, forróvérű, heves, szenvedélyes, lázas, túlfűtött, egzaltált - nekem leginkább forróvérűt jelent

Ki mit ért az alatt,hogy temperamentumos,temperamentumosan csókol...........stb???

Ha már véresre dörgölted a szemed a semmitől,a monitorfénytől,hát gépelj ide egy szerinted választ.Nem "kvízkérdés" nyeremény sincs,esetleg külön kívánok Boldog Karácsonyt,csak érdekelne.Meg legalább nem nyüszögnétek a ..........semmit.Üdv:csákváribácsi

Ui. Cserébe tolok egy zenét,tök állat

Idézet tőle: Avana

http://www.daath.hu/showText.php?id=117

Itt egy kis anyag a kísérletről. 60-es évek közepe.  Ma már talán többféle terápia akad, jobb gyógyszerek vannak, talán nem is kellene ilyesmivel kísérletezni...

Nekem nem jelentett "épületes" élményt kipróbálni. No magic, no szánsájn,  "tudattágulás"(persze lehet, megtörtént, ezért agyaltam rajta, 2+2 4-e :D*), csak feltörő gyanakvás, rossz érzetek, szétesés...pedig én akartam kipróbálni, nem tukmálták kifejezetten.

*Olyankor sztem sokan zseniálisabbnak képzelik magukat, mint amik valójában. Mondjuk eme matematikai problémán  való agyalást nem én kezdtem el, csak átvettem. valószínűleg ha rögzítve lennének ezek a drogos agymenések, elég furcsa dolgok sülnének ki.:)

Avana, ez egy nagyon jó cikk. Köszönöm.

Végigolvastam. Hihetetlen.

Idézet tőle: Csetnik

A drog,azon belül a kábítószer méreg. Én nem kockáztatom az egészségemet ilyen dolgok miatt.

De tudod mit? Ha legális,és óriási üzlet lenne ebben,és sok pénzem lenne(mind feltételes mód)kereskednék vele,de én sosem fogyasztanám,és nem is engedném  bizonyos embereknek. Volt ilyen drogbáró a történelemben,nézz csak szét Kolumbia történetében,(persze ezek mind illegitim dolgok)

Homeopátia: haszontalan,hatástalan,tehát nem rossz,és nem jó

Kábítószer: kiszámíthahatlan,bioaktív,veszélyes anyag,rossz

Akkor melyiket választod a kettő közül?

Ezek a kutatások mind egy kalap alá esnek nálam. Ne csak indexet olvassá",hanem mást is.

Egyébként,nem tudom,hogy te nő/férfi vagy-e,van-e gyereked,mi a bajod,de ha ennyire kábítószer/ LSD-párti vagy,javaslom,próbáld ki a gyerekeden,vagy a testvéred gyerekén,vagy anyukádon.(-ne csináld-)

Igazából ilyenkor látszódna,hogy tényleg meggondoltad,hogyan látod a világot.

"Egyébként,nem tudom,hogy te nő/férfi vagy-e,van-e gyereked,mi a bajod,de ha ennyire kábítószer/ LSD-párti vagy,javaslom,próbáld ki a gyerekeden,vagy a testvéred gyerekén,vagy anyukádon.(-ne csináld-)"

Nem vagyok kábítószer párti, te jó ég.

Ha a kábszer legális lenne, akkor sem kereskednék vele. Ha lenne sok pénzem, akkor embereknek és kutyáknak segítenék.

Kábítószerfogyasztást én mindig is elítéltem.Bár,engem -és egyben alkalmazkodva a mai világ "egyénközpontúságához" - a legnagyobb mértékben hidegen hagy,ha valaki LSD-zik,"kokózik","hercsizik" meg ilyenek,csak a családom,és a rokonaimon kívüli szeretteim(1 ember)ne csináljon ilyen buta/önkárosító dolgokat.

Az már más kérdés,hogy manapság ezeket a káros és veszélyes anyagokat ideológiailag "megszemélyesítik",tán ezért születnek egyre-másra ezek az index cikkek,és más,ilyen balga kutatások.

Épp elég drog(és nem kábítószer!) nekünk az,amit szedünk esetleg. Nem,Cateye?

Természetesen minden olyan intézkedésre első körben leadnám a szavazatom,ami ezeknek a szereknek a betiltását,használatuk büntetésének szigorítását szorgalmazza.

Te bevinnél magadba olyan pszichotróp anyagot,ami nem esett át rengeteg vizsgálaton,kísérleten,engedélyezési dolgokon,stb? Bevinnél úgy anyagot,hogy nincs ráírva,hogy hány milligramm,és milyen mellékhatásai lehetnek? Ezek szerintem nagyon,de nagyon komoly dolgok. Akkor már inkább homeopátia.

Egyébként én még alkoholt sem iszok,nem csak gyógyszer miatt,általában véve sem,egy cseppet sem. Ugyanis az "alkohol jót tesz" duma egy nagyon csinos népi hiedelem,amit azóta ezer akárhány kutatás,cikk,egyéb megcáfolt. Egy csepp etil is mérgező.Orvosok nagyobb része is ezt mondja most már.

Homeopátia? Hát tudod, nagyon sokat olvastam róla, aztán nagyon sokáig jártam hpátiás dokihoz, nagyon sokat szedtem a cukorbogyókat, nagyon sokáig vártam, hogy történjen már valami (jó). Aztán elolvastam egy angol ex-hpátiás orvos írását (egy egész könyvet, akkor a netről letölthető volt), amiben egészen részletesen és jól ír a hpátia történetétől kezdve az állítólagos működési mechanizmusáig mindent és végül arra jut, hogy ... nem működik. A szerző 30 évig (!!!!!!!!!!!!) volt hpátiás orvos.

http://www.daath.hu/showText.php?id=117

Itt egy kis anyag a kísérletről. 60-es évek közepe.  Ma már talán többféle terápia akad, jobb gyógyszerek vannak, talán nem is kellene ilyesmivel kísérletezni...

Nekem nem jelentett "épületes" élményt kipróbálni. No magic, no szánsájn,  "tudattágulás"(persze lehet, megtörtént, ezért agyaltam rajta, 2+2 4-e :D*), csak feltörő gyanakvás, rossz érzetek, szétesés...pedig én akartam kipróbálni, nem tukmálták kifejezetten.

*Olyankor sztem sokan zseniálisabbnak képzelik magukat, mint amik valójában. Mondjuk eme matematikai problémán  való agyalást nem én kezdtem el, csak átvettem. valószínűleg ha rögzítve lennének ezek a drogos agymenések, elég furcsa dolgok sülnének ki.:)

A drog,azon belül a kábítószer méreg. Én nem kockáztatom az egészségemet ilyen dolgok miatt.

De tudod mit? Ha legális,és óriási üzlet lenne ebben,és sok pénzem lenne(mind feltételes mód)kereskednék vele,de én sosem fogyasztanám,és nem is engedném  bizonyos embereknek. Volt ilyen drogbáró a történelemben,nézz csak szét Kolumbia történetében,(persze ezek mind illegitim dolgok)

Homeopátia: haszontalan,hatástalan,tehát nem rossz,és nem jó

Kábítószer: kiszámíthahatlan,bioaktív,veszélyes anyag,rossz

Akkor melyiket választod a kettő közül?

Ezek a kutatások mind egy kalap alá esnek nálam. Ne csak indexet olvassá",hanem mást is.

Egyébként,nem tudom,hogy te nő/férfi vagy-e,van-e gyereked,mi a bajod,de ha ennyire kábítószer/ LSD-párti vagy,javaslom,próbáld ki a gyerekeden,vagy a testvéred gyerekén,vagy anyukádon.(-ne csináld-)

Igazából ilyenkor látszódna,hogy tényleg meggondoltad,hogyan látod a világot.

Menjünk át az "ital, drogok" topikba.

Kábítószerfogyasztást én mindig is elítéltem.Bár,engem -és egyben alkalmazkodva a mai világ "egyénközpontúságához" - a legnagyobb mértékben hidegen hagy,ha valaki LSD-zik,"kokózik","hercsizik" meg ilyenek,csak a családom,és a rokonaimon kívüli szeretteim(1 ember)ne csináljon ilyen buta/önkárosító dolgokat.

Az már más kérdés,hogy manapság ezeket a káros és veszélyes anyagokat ideológiailag "megszemélyesítik",tán ezért születnek egyre-másra ezek az index cikkek,és más,ilyen balga kutatások.

Természetesen minden olyan intézkedésre első körben leadnám a szavazatom,ami ezeknek a szereknek a betiltását,használatuk büntetésének szigorítását szorgalmazza.

Te bevinnél magadba olyan pszichotróp anyagot,ami nem esett át rengeteg vizsgálaton,kísérleten,engedélyezési dolgokon,stb? Bevinnél úgy anyagot,hogy nincs ráírva,hogy hány milligramm,és milyen mellékhatásai lehetnek? Ezek szerintem nagyon,de nagyon komoly dolgok. Akkor már inkább homeopátia.

Egyébként én még alkoholt sem iszok,nem csak gyógyszer miatt,általában véve sem,egy cseppet sem. Ugyanis az "alkohol jót tesz" duma egy nagyon csinos népi hiedelem,amit azóta ezer akárhány kutatás,cikk,egyéb megcáfolt. Egy csepp etil is mérgező.Orvosok nagyobb része is ezt mondja most már.

Te elolvastad, amit írtam? Súlyos pszichés problémákkal küzdő egészen kicsi gyerekeknek (skizofrén, kezelhetetlen dühkitörésekkel küzdő, satöbbi) adtak LSD-t és jobban lettek! Volt erről tanulmány meg minden. El tudod képzelni (soha ne képzeld el), hogy milyen borzasztó lehet, ha egy kisgyereknek ilyen komoly pszichés/mentális problémái vannak? Naná, hogy ki KELL próbálni mindent, ha már bent vannak a kórházban 24/24-ben, a családjuktól távol és ROSSZUL vannak.

Én is csak szörpösvizet iszom. Fel a fejjel. Előtted az élet. Engem ugyan nem zavar, ha valaki abszintes, csak tolerálja azt, hogy mindig van nálam 1-2 doboz, palack, vagy mi,  a buráról taliztam már 1-2 ismerőssel, én a nyugtatókról leszoktam, kell valami pezsi-nyüzsi. Kábszerek közül a mariska a stylom jobban, de elvagyok nélküle simánszki. Van egy minimális antipszichó bevitelem, ennél kevesebb már nem is lehetne, aztán jöhetnek az élvezeti cikkek, meg az orális fixáció. Most decemberben végig fesztiválszezont tartok, annak apropóján, hogy kivöttek a gyámság alól, és az ember életében jó esetben 1x van ilyen, v. 0x. Januártól jól viselkedem egészen márciusig, a vizsgákig. Alapvonalakban ennyi, meg egy csatos bambi.

Én laknék. 🙂 Tetszik Finnország, meg a finneket is szeretem, nagyon toleránsak is úgy hallottam. De való igaz, hogy az állandó hideg meg sötét kikezdi az embert. Elég sok is ott a depressziós meg alkoholista. Elvileg...mondjuk szerintem hihető, meg érthető. De úgy egyébként jellemző ez az északi országokra. 

Idézet tőle: CatEye

http://index.hu/index2/#bloghu/drogriporter/2016/12/06/miert_lehetek_a_pszichedelikumok_az_antidepresszansok_uj_osztalya

Ugyanitt pszichedelikus szert vennék nagy tételben.smiley

Hát izé, ez egy tök érdekes cikk, de a fordítás... khm...

Egyébként súlyos pszichés betegségben szenvedő GYEREKEKEN (is) kipróbálták az LSD-t és elég jó eredménnyel. Csak persze aztán betiltották.

Idézet tőle: Málna2.0

Ti nem laknátok a Mikulás helyén, Finnországban,Lappföldön? Én annyira laknék ott,az egész éghajlat speciel az én lelkivilágom tükörképe. Ti?

Soha. Télen délután 2-től sötét van. Reggel (inkább délelőtt) meg 10 körül kel fel a Nap.

Én sem, aMálna általi indokok miatt. Depressziósoknak az a halál.

Lappföldön soha nem laknék, egyszerűen azért, mert odakint hideg van. Nekem már ez a magyar hideg is sokszor okoz megfázást. De azért éljen Lappföld, éljen a Mikulás! 

http://index.hu/index2/#bloghu/drogriporter/2016/12/06/miert_lehetek_a_pszichedelikumok_az_antidepresszansok_uj_osztalya

Ugyanitt pszichedelikus szert vennék nagy tételben.smiley

Én egyelőre a jövőmet csak itt tudom elképzelni, ahol lakom. De azért időlegesen kipróbálnám, milyen lehet ott lakni.

Ti nem laknátok a Mikulás helyén, Finnországban,Lappföldön? Én annyira laknék ott,az egész éghajlat speciel az én lelkivilágom tükörképe. Ti?

Soha. Télen délután 2-től sötét van. Reggel (inkább délelőtt) meg 10 körül kel fel a Nap.

na reggelre kész a levelezés ... hmmm ... SAJNOS VÁRNI KELL!!!

[..]

{17 másodperc után kézbesítve}

[..]

kibírtok várni 17 másodpercet?

laugh devil

peace, love and rock n' roll! wink

pusza mindenkinek heart

Idézet tőle: holdfény

Ez egy nem szép mikulás, szépet szeretnék, rosszat fogok álmodni.....

Nem akarom, hogy rosszul aludjál. 🙂

Hallottatok a life coach terápiáról? Nagyon kicsi az önbizalmam a egész életem területén. Szeretnék megtanulni kiállni magámért meg ilyenek...Ez a terápia ezen segít(het)?

MŰKÖDIK AZ AVATAR CSERE! 🙂

Legyetek jók! 😉

Üdv,

Krisz

(szerk) ui:

hát ez furi, új reggel lehet képet cserélni régivel nem 😀

Holnap indul új Támogató csoport. Aki mérlegel még éppen, bátran csatlakozzon. Smile

Még az ünnepek előtt új Támogató csoportot indítunk. Ez a csoport azoknak szól, akik nem kifejezetten terápiás munkára, inkább egy elfogadó, szerető, támogató közegre vágynak.

Az Elevo támogató csoport önsegítő jelleggel működik. A csoport tagja lehet bárki, bármilyen elakadással. Alapelve a nyitottság, egymás elfogadása és a segítőszándék. A csoport célja, hogy támogatást kaphassanak olyanok, akik máshonnan nem, vagy alig tudnak, például bonyolult családi helyzetek, csonka család, válóper, gyász, munkahelyi problémák, betegség, zárkózottság, magány.
A csoportban mindenki a saját tempójában nyílik meg és osztja meg problémáját a többiekkel. A csoport megtartó ereje, az elfogadás és támogatás élménye, a szégyenérzet enyhülése, és a lehetősége annak hogy minden csoporttag saját élményeivel és érzéseivel segítheti társait, nagyon lelkesítő. Határozott önbizalom növekedést, pozitív változásokat kelt életre.
Ha erre van szükséged, egy telefonos/e-mailes jelentkezés után gyere és csatlakozz hozzánk. Mi kíváncsiak vagyunk rád és meghallgatunk.

Minden kedd 18:00-19:30
Első alkalom december 6. Mikulás napja

A csoport jelképes hozzájárulási díja 1000 Ft/ alkalom (nem kötelező)

(Aki terápiára és gyors fejlődésre, megoldásokra vágyik, továbbra is jelentkezhet a csütörtöki anti-szorongás csoportba)

Új jelentkezőknek:
Lobmayer Erika +36 30 966 5194
erika.lobmayer@gmail.com
http://www.elevo.net/

teszt

u.i.: nem mintha most nem lennék fiatal. 😀

Valahol láttam,hogy valaki lezsidózta a babarczyesztert. Hogy őszintén beszéljünk erről,fiatal koromban én is hasonlóan gondolkodtam,mint aki zsidózik. De tulajdonképpen engem már nem érdekel ilyen piti dolog.

Van néhány ember a médiában,akiket elvből nem kedvelek(némelyiket ismerem),mert a hátrányos helyzetüket/fizikai tulajdonságukat "promótálva" lettek népszerűek.

Itt van például a Hozleiter Fanny,"Mosolyka",itt lakott tőlünk egy utcányira,az apját is ismertem,és senki nem kedvelte őket,egyébként nekem nem volt okom iránta ellenszenvet  táplálni,de,irritáló volt,nem tetszettek az ő nézetei,a kissé magas lóról való képmutató okoskodása.Tényleg ezt csinálta. Írt/iratott valami több száz oldalas könyvet,befutott szerencsétlen lett,így is meg lehet élni.

De akár vehetjük a Weis Fannit(nem ismerem),aki mindennap megoszt valamilyen divatos márkás cuccot a közösségi médiában,hiszen ő maga már amolyan "marketing eszközz"-évált,egy reklámarc,csak mert szép,és mert eltérő a többitől,befutott.

Ismerek másokat is,ilyeneket. Így is lehet élni,alkotni.

Én nem kedvelem az ilyen embereket,nőket például,akik sokszor a haszonszerzés miatt visszaélnek természetes adottságaikkal(vagy van olyan,hogy "női-kvóta"),de hát,ez az élet,és minden elismerésem,hogy elérnek egy szintet,alkotnak.Egyébként,sokat gondolkodtam,hogy én,ha tehetném,nő lennék,egyszerűen megéri nőnek lenni a mai biztonságos nyugati féltekén.

Az előzőeket egyébként nem a babarczyeszterre vonatkoztattam,csak ő asszociálta ezeket,amiket leírtam.

A babarczyeszter is alkotott,egyszer láttam egy ATV-s szereplését,szóval megemelem a kalapom,hisz nézzétek,hová jutott el.

Ok.Bocs.Csak láttam,ezen a néven beregelt valaki,de már nincs is itt.sad

Hú,Kiscsillag!Jó a..... néven a bemutatkozód!Nagyon őszinte.Figyelj,nem kellene leülnötök Napraforgóval,/Zombori/s face to face megbeszélni a dolgokat?Sajnos nagyon úgy néz ki,veled van valami gondja,mert amúgy,amiket ír,az értelmes,elgondolkodtató.Csak valahol elkezdtek veszekedni,civakodni.Hogy ki kezdi,passz.Erre begurul stb.Lényeg,egy kávé mellett beszélgessetek el,hiszen találkoztatok anno is.Hajrá!

ezt kérlek ne értsétek félre:

"Ahogy értelmeztem gyors a dolgokat itt, 3-4 ember redundánsan visszatér álnéven, provokál, majd anyázik, majd delete.... pár nap és visszajön, mint a boomerang, álnéven. Én ebben semmi logikát nem látok Sad És humort sem."

nem dobálozom olyanokra, akiknek ez nem inge. célzott lővés volt ez, nem csak úgy a semmibe hátha valakit eltalál.

első nickem "premortem" volt, és akkoriban még nem törölhette csak úgy magát az ember, kérni kellett a törlést. volt történetem, mindent kiírtam magamból, és amikor szembesűltem önmagammal az írásaimban szinte könyörögtem E-nek, hogy töröljön. törölt, mindenestül, sem Ő, sem Ti nem láthatjátok már "premortem"-et, csak én, amikor felkelek, amikor lefekszem, és minden egyes alkalommal, amikor belenézek a visszapillantó tükörbe. én sok mindent értek; téged, őt, őket de még magamat is megértem; teljesen mindegy, hogy  feneketlen mélységről, vagy elérhetetlen magasságról van szó. 

nem manipulálok, nem kötözködöm, nem provokálok, csak 360 fokban látok és gondolkodok. neurodivergens vagyok, másképpen huzagolva, mint a neurotipikusok vagyis Te, Ő, Ők, Ti, a nagy többség. azért járok fel ide ritkán, mert félrecsúsznak a dolgok; megszakadt kapcsolat a kommunikációban -> vita, egymás melletti elbeszélés, agresszió kiváltása stb. 

Jolán, Pre-mortem, nem mindenki szórakozásból törli magát, vagy mert vállalhatatlanul viselkedik. Egyesek (pölö én) nem tudok ellenállni a kísértésnek, néha úgy érzem, muszáj törölnöm magam. Aztán visszajövök. Volt nickjeim a bem. oldalamon.

Szia! Én sem voltam már itt egy ideje, de a régi magból csak akkor vannak itt, ha ismerős lép fel. Mondjuk elég, ha 2 hétig nem lépsz fel, máris elveszted a fonalat 😉 Még szerencse, hogy a Főnök a régi 🙂 

Ahogy értelmeztem gyors a dolgokat itt, 3-4 ember redundánsan visszatér álnéven, provokál, majd anyázik, majd delete.... pár nap és visszajön, mint a boomerang, álnéven. Én ebben semmi logikát nem látok 🙁 És humort sem.

Sziasztok! Nem voltam hónapok óta, pedig elvileg van egy csomó (megnemírt) poszt témám ide. Közben azt látom, hogy mintha lecserélődtek volna az emberek. Vagy csak nicknevet váltottatok?

Valakinek nincs kedve skypolni? Vagy ilyesmi?

Kösz, hogy írtál, Marci! Sokan aggódunk.

Idézet tőle: Avana

Ajajj..:D

Még azt szoktam csinálni, hogy jóó vastagon beparfümözöm magam, nem hatol át az illat. 🙂

Nem lehet, az átlagnál jobb a szaglásod? 

Öcsém mesélte pár éve, hogy egy éppen villamoson pisikélő hajléktalant sikerült közös erővel lehajítaniuk. 

Igen, én is szoktam parfümot szagolgatni, vagy fújok magamra (amúgy nem szeretem különösebben), de erre a célra jósmiley

Ajajj..:D

Még azt szoktam csinálni, hogy jóó vastagon beparfümözöm magam, nem hatol át az illat. 🙂

Nem lehet, az átlagnál jobb a szaglásod? 

Öcsém mesélte pár éve, hogy egy éppen villamoson pisikélő hajléktalant sikerült közös erővel lehajítaniuk. 

ElőzőOldal 50 / 202Következő