Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 49 / 202Következő

Örülök, hogy legalább "egyedül" tölthetem ezt a Karácsonyt...

Boldog, békés, áldott karácsonyt minden Búralakónak!

Idézet tőle: Angel to Hell

Mivel Magyarországon  vagyunk:

Áldott,Békés Karácsonyt,meg egy jó kis kártyajárást  Chá:atti

békés Karácsonyt!

és gondoljunk a Szíriában harcolókra

és a világbékére

Békességet, derűt, örömöt kívánok mindenkinek, és köszönöm, ha segítetek másnak!

Sziasztok! Aki vidám, aki szomorú, ne feledjétek, a karácsony is csak egy nap 😉 Búslakosni ha lehet is, nem érdemes. Ráadásul már hosszabbodnak a nappalok, , a plusz fény mindig jóljön 🙂

Lehetőleg vidám ünnepeket kívánok mindenkinek!

Mivel Magyarországon  vagyunk:

Áldott,Békés Karácsonyt,meg egy jó kis kártyajárást  Chá:atti

Zsolt Toth fényképe.

Merry Christmas to everybody :))) <3

Szerintem nagyjából ismerem Reményt, ezért nem tévesztem össze senkivel 🙂 Megértem, ha valaki beteg, az eléggé rossz... remélem, hogy Mindenki meggyógyul <3 

Minden kedves csoporttagnak, sorstársnak áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok!

Mivel ez sehová nem "illik be", ide írom... egy kicsit besokalltam a Facebooktól... a sok ember, az "érdeklődő" privát üzenetek, és az, hogy mindenki úgymond "csámcsog" a Reményke és én Kapcsolatán, vagy szintén Reménykére hajt... semmi gond, én megértem... csakhát, igaziból én ezzel nem igazán tudom, hogy mit kezdjek... most nem az itteniekről írok, hanem a sok-sok privát üzenet a Facebookon (akinek nem inge, ne vegye magára), és a Facebookos posztok, hogy mit hogyan "kellene" csinálnom... elnézést kérek, de ezekre a reagálásokra, maximum "magyarázkodni" lehet, de annak meg mi értelme...? Miért magyarázkodjak...? Valaki vagy érti a helyzetet, vagy nem.... jó, sokmindent rosszul csináltam, belátom. Most próbálkozom az elfojtással... nem tudom, hogy ez jó ötlet e... de az elfojtás annyira nem az "én asztalom", ha őszinte akarok lenni... mindig is szókimondó voltam - egy bizonyos szintig. Nem tudom, hogy mi a helyes, de jelenleg úgy érzem, képtelen vagyok a Facebookon a sok embernek válaszolgatni... én nem nézek le senkit, meg értem, hogy ez van akinek érdekes, vagy szeretne valamit Reménykétől, oké.... viszont.... van egy dolog: Reményke engem Eljegyzett a Facebookon. Na most, őszintén szólva ezt illetőleg én is "zavarban vagyok", hogy ez akkor mit is jelent... valós volt e vagy sem...? Komoly e vagy sem...? De vannak titkok az Életben. Van aki hisz és van aki nem hisz. Én Hiszek Reménykében. De őszintén szólva, jelenleg nem bírok válaszolni az emberek "kíváncsiskodó" leveleire és Jótanácsaira... elnézést kérek, lehet, hogy rossz vagyok emiatt... de képtelen vagyok olyan erős lenni, hogy töretlenül álljam a "támadásokat" és azt, hogy sokan el akarnak választani Reménykétől. Vagy azért mert azt írják, ez csak az én fejemben létezik, vagy azt érzem mögüle, hogy ők is ráhajtanak. Hát most ezekkel én nem sok mindent tudok kezdeni. Elég SOK-at kaptam az élettől, bántást... most nem akarok a Facebookra írni... én örülök, hogy van a Búra, nekem nagyon sokat ad ez a hely. Egy menedék.

Hopp!Volt Málna,nincs Málna!Majd visszajön mint alma!S kér új topicot a főoldalra!Jaj,ezért kikapok!!!!!smiley

Istenem holdfény!Megint megnevettettél!Nem,nem találkoztam a pápával még!Bár üzent,valami gond lehet velem,sos.látni akar!smiley

Mint a Fókusz,!miért kell sokkba hozni az embereket? Ha nem olvassa,megy a maga biztonságába.Én most értem haza,irdatlanul jöttem,és nem azon paráztam,hogy hol ,kivel,mi!

Nem kell lehúzni a nyomorultat,mert pánik helyzetben a nagyrészük,24%.t teljesít.

A kandalló mellett meg 28-fok van.

Remélem értesz.

Boldog ,Meghitt Karácsonyt,sürgősségi nélkül.

Nagyon csúszósak az utak,

a 4-es úton is történt egy nagy baleset,

mindenki vigyázzon magára!

Az erő legyen Veletek! smiley

http://giphy.com/embed/nhxVdZsYXM72U

Idézet tőle: Angel to Hell

Akkor inkább egy cigi!!

Tudom,hogy ez nagyon Off,de idegesít,hogy a pápának csúnyák a fogai!Nincs pénze a Vatikánnak erre?sad

Akkor inkább egy cigi!!

Én ennél csak durvábbakat tudnék most betenni az a baj...

poénkiller

poéngyilkos !!

Mindenhol láthatsz mindent,csak idő kérdése.

Angel úr,ezt két napja láttam facebook-on elmegyógyintézet csopiban

ma.hu fényképe.

Miért törölte magát WHY ???

tudja valaki?kicsit sajnálom,hogy így döntött.Mert tudom ,hogy ki ő,azt hiszem.

Én meg egy kib.szott fekete levegőben lebegő kígyót láttam álmomban,meg embereket valami tanyán ,akik fegyverkeztek  ....meg volt még más is,most nem tudom felidézni..

ti mit álmodtatok?

Idézet tőle: holdfény

Köszi Kleó nagyon szép, szeretlek.:-)

Szívesen, szeretettel.

Nálunk  nem én vagyok a faszállító,hanem csak egy szállító,és már meg is érkezdtem az faval.De görbe fa az nincs nálunk.Lecsúszna róla az angyal.

Idézet tőle: CatEye

A múltkor szó volt a pszichedelikus szerekről. Itt egy kicsit részletesebben vezetik a terveket elő:

http://hvg.hu/pszichologiamagazin/20161220_Gyogyito_centrumokban_gondolkodom_a_hallucinogeneket_jol_ismero_kepzett_terapeutakra_biznam_a_szereket

érdekes cikk arról ami engem egyáltalán nem érdekel,mert nem akarom ,hogy érdekeljen

a történet amúgy kísérteties.

egyik embercsoport előállít valamilyen ( szintetikus) anyagot ( mert általában nem a földből kapálják ki vagy fáról szedik,de még állatot sem nyúznak hozzá)

és azt  mondja a másik csoportnak,hogy "figyelj,van itt valami ami majd olyat tud neked adni ,hogy ihaj...nem is  drága,megéri ,próbáld ki,ne kérdezősködj ,ne gondolkodj,az itt nem szükséges,megoldást ad a problémáidra (ÉS HA KELL MÉG MAJD SZÓLJ,ITT VAGYOK..."

tehát: hiányérzet:probléma,kívülről érkező segítség ,élmény a szer által,hozzászokás,kálvária  a szerek miatt,kétségbeesés..stb stb

én egyszer kb. 18 éve ilyen kis hülye naiv betegként megemlítettem az akkori pszichiáteremnek,az ixedik sikertelen pszichiátriai szer kipróbálása után,ami mindig rosszul végződött,hogy dehát mi a kölönbség a drogok és pszichiátriai szerek közt?ugyanolyan függést okoznak ,nem ?és nem valós állapotot okoznak,az egyiknél rózsaszín szemüveg,vagy éppen lila köd,vagy közömbösség,vagy melyik szernél mi a kiváltott hatás?

na erre kaptam a fejemre...ilyen nincs,miről beszélek és különben is ?

én mikor álltam le a szerekről,akkor elképzeltem,hogy a jóisten biztosan nem azért teremtett,hogy esténként az ágyamban forgolódva várjam a "megváltó adagomat "

kicsi fehér por,se íze se szaga,nem is tudom honnan van ,de durva amit okoz..hát jó...a doktornéni ezt mondta,a doktorbácsi ezt mondta,anyukám ezt mondja,apukám ezt mondja,szomszéd néni ezt mondja...akkor az így is van ..vagy mégsem?

ÉS EZ A MÉGSEM ..a kisördög mindig ott bujkált bennem...

azt hiszem a hit az ami le tudja szedni az embert a legdurvább szerekről is...

A cikkben említ pár esetet, amikor használható. pl.ptsd, depresszió, hospice. Valóban nem sok, meg hát a depressziósok is labilisak, szóval egyéni elbírálás kell.

Megnéztem, kiket kezelnének:

Mindenképpen szűrni kell a potenciális pácienseket.

A legáltalánosabb kizáró okok

--a terhesség

-- a pszichózisra való hajlam

--a labilis lelki állapot

-- a kiskorúság

-- az antidepresszánsok fogyasztása.

Ha a szűrés elmarad, akkor fellép egy pszichózis belobbanásának, vagy fizikai károsodásnak a veszélye. 

Hát, skizofrének, egyes személyiségzavarosok(labilitás), bipolárisok(labilitás) máris kiestek...magyarán szólva a súlyosabb bajokkal rendelkezők nagy része. :SS

A múltkor szó volt a pszichedelikus szerekről. Itt egy kicsit részletesebben vezetik a terveket elő:

http://hvg.hu/pszichologiamagazin/20161220_Gyogyito_centrumokban_gondolkodom_a_hallucinogeneket_jol_ismero_kepzett_terapeutakra_biznam_a_szereket

Hülye vagy fiam mint szódás a Lovát.XD fényképe.

Nagyon tetszik : Akkora paraszt vagy,hogy mikor megszülettél anyakönyvi kivonat helyett,őstermelői igazolványt kaptál

a kólát hagymakarikával iszod. füstölőbe jársz szaunázni. kocsonyával zselézed a hajad, a mobilodon töpörtyű a háttér

Kiskarácsony,nagykarácsony,kibaszottul,fáj a lábom

Egyszerűen tökéletes.Lehet le is védetem.

Van olyan jó,ha bekapsz két cumicecilint,meg egy ginopuszilt,akkor is olyan hülye maradsz!

Hiába itt közeledik az év vége,kopik az ember agya,vagy el is kopott

Idézet tőle: holdfény

Hú de jó kis rucik...:-)

🙂

Most meg a vicc rovat tűnt el ,üzenem az űrhajó kezelőszemélyzetének,hogy okosan azokkal a gombokkal! 🙂

🙂

Ja amúgy ha megnéztétek a klip-et akkor a végén van egy tábla a házon kívül ahol a srácok koncerteztek...

mégpedig:

Közelegnek az ünnepek..ezért,és

Mert nem csak Nők vannak itt,legyen a -férfiaknak- is Karácsony egyszer,"utoljára"...:)

https://youtu.be/rqSwX_-PHNU

MEXX BEAT ft. Mes & Lomuz - Last Christmas 2k17 (Music Video)

kezeket a paplan fölé,angel úr

Köszi Angel!Rezeg is?Sok a jóból!smiley

beraktam,telón,csak a rezgő üzemmód kasa

pusza,lépek!!

Szia Holdfény!

Megbolondultam... Ja bocs azon már túl vagyok. laugh laugh laugh

Megyek is gyorsan nehogy káoszt csináljak!

PUSZI heart

Angel szokta berakni,ha szépen kérem.Eddig nem tudtad?Telón nem megy...smiley

Klikka klukka vekker vakker Svédországból jöttem laugh laugh laugh

Angel,rakd már be, légyszi.Próbálom beilleszteni,nyomom is,de nem megy....

Fekete rúzs égjen a szádon...

Ha a csók nyomokat hagy a szádon,hát,azzal el kel számolni otthon....Jobb óvatosnak lenni.Belőlem csak az irigység beszél ám!sad

ElőzőOldal 49 / 202Következő