OFF
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.30., 18:56Idézet tőle: vérésaranyIdézet tőle: RókaHa lesz itt valaki, akkor nem lesz talán baj.
Meg ez a pánikszerű hangulat amúgy is rám törhet.
Nem kell hozzá Szilveszter.
De mostanában már nem fordult elő fél éve.
Csak most mikor írtam.
Ne aggódj, Róka! Támogatunk és segítünk! 😉
Köszönöm
Idézet tőle: vérésaranyIdézet tőle: RókaHa lesz itt valaki, akkor nem lesz talán baj.
Csak most mikor írtam.
Köszönöm
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.30., 18:37Idézet tőle: RókaHa lesz itt valaki, akkor nem lesz talán baj.
Csak most mikor írtam.
Idézet tőle: RókaHa lesz itt valaki, akkor nem lesz talán baj.
Csak most mikor írtam.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.30., 18:29Ha lesz itt valaki, akkor nem lesz talán baj.
Csak most mikor írtam.
Ha lesz itt valaki, akkor nem lesz talán baj.
Csak most mikor írtam.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2016.12.30., 18:15Idézet tőle: RókaLesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Én úgy terveztem, hogy igen, de most ha arra gondolok, akkor megint elkap a rémület és a hányinger.
Holott én intéztem úgymond így.
majdnem biztos, hogy én is...
Idézet tőle: RókaLesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Én úgy terveztem, hogy igen, de most ha arra gondolok, akkor megint elkap a rémület és a hányinger.
majdnem biztos, hogy én is...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.30., 17:59Idézet tőle: FennecIdézet tőle: RókaLesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Én. Tanulni kell.
Én is. Szintén tanulok.
Idézet tőle: FennecIdézet tőle: RókaLesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Én. Tanulni kell.
Én is. Szintén tanulok.
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.30., 17:56Mozi nincs nyitva szilveszterkor?
Áh, most nézem, délutánig tartanak nyitva a mozik.
Ilyenkor a bulis helyek tömegnyomorosak, nem jó beugrani.
Mozi nincs nyitva szilveszterkor?
Áh, most nézem, délutánig tartanak nyitva a mozik.
Ilyenkor a bulis helyek tömegnyomorosak, nem jó beugrani.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.12.30., 17:56Idézet tőle: RókaSzilveszterkor tanulni?
Hűha!
Akkor majd rád írok, ha szarul leszek, jó?
Kell, 2-án vizsga. Jó, rendben.
Idézet tőle: RókaSzilveszterkor tanulni?
Hűha!
Akkor majd rád írok, ha szarul leszek, jó?
Kell, 2-án vizsga. Jó, rendben.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.30., 17:50Nem, Avana.
Nem igazán kaptam meghívást.
Más kapcsolatokat, kezdeményezéseket visszautasítottam többször is.
Mivel éppen nem volt egyszer sem olyan hangulatom, vagy nem volt szükségem senkire.
Igazából egyedül akartam lenni, de félek is az egyedülléttől.
Nagyon kevés embert vagyok képes elfogadni.
Magamat akarnám megtalálni, azért is kell az egyedüllét.
Nem, Avana.
Nem igazán kaptam meghívást.
Más kapcsolatokat, kezdeményezéseket visszautasítottam többször is.
Mivel éppen nem volt egyszer sem olyan hangulatom, vagy nem volt szükségem senkire.
Igazából egyedül akartam lenni, de félek is az egyedülléttől.
Nagyon kevés embert vagyok képes elfogadni.
Magamat akarnám megtalálni, azért is kell az egyedüllét.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.30., 17:37Az sem nyugtat meg valamennyire, ha tudatosítod, hogy ezek félelmet keltenek benned, de valódi veszélyt nem jelentenek?
Az sem nyugtat meg valamennyire, ha tudatosítod, hogy ezek félelmet keltenek benned, de valódi veszélyt nem jelentenek?
Idézet tőle: Avana ekkor: 2016.12.30., 17:37Holnap megyek el, ilyet szeretnék vinni:
http://konyhablog.hu/2011/02/08/rozmaringos-almas-sutemeny-nigellatol/
Csak kedvem nincs beszerezni az alapanyagokat. 🙁
Holnap megyek el, ilyet szeretnék vinni:
Csak kedvem nincs beszerezni az alapanyagokat. 🙁
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.30., 17:35Ez akárhogy is, de olyan számadás féle.
S nem túl jó jelentése van, annak, hogy nem társaságban vagy valami társsal töltöm.
Ez akárhogy is, de olyan számadás féle.
S nem túl jó jelentése van, annak, hogy nem társaságban vagy valami társsal töltöm.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.30., 17:34Igazából nem szeretnék másokkal szórakozni, inkább csendes, békés, biztonságos és meghitt dolgokra vágyom.
Félek a petárdáktól, a harsányságtól, a kiabálástól, a sötéttől.
Úgy érzek, mint a kiskutyák.
Lehet, hogy majd remegek a paplan alatt.
Igazából nem szeretnék másokkal szórakozni, inkább csendes, békés, biztonságos és meghitt dolgokra vágyom.
Félek a petárdáktól, a harsányságtól, a kiabálástól, a sötéttől.
Úgy érzek, mint a kiskutyák.
Lehet, hogy majd remegek a paplan alatt.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.30., 17:31Idézet tőle: RókaLesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Szeretnél másokkal szórakozni vagy az egyedüllét okoz félelmet?
Szeretnél másokkal szórakozni vagy az egyedüllét okoz félelmet?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.12.30., 17:28Idézet tőle: RókaLesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Én. Tanulni kell.
Én. Tanulni kell.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2016.12.30., 17:25Lesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Lesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.30., 03:05
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.30., 02:435 éves itttartózkodásom alatt még ilyen példás összefogást nem tapasztaltam.'kongratulésön"
Lehet újabb angyal vigyáz ránk? vagy megszált minket a szeressük egymást ,lagább mi ,ihlete?
Szépvolt Fiuk!! és ebbe a csatakiáltásba, a lányokat is beleértem!
Puszi Nektek,és B.Ú.É.K: Meg minden olyat,mit szeretnétek. Chá:atti
5 éves itttartózkodásom alatt még ilyen példás összefogást nem tapasztaltam.'kongratulésön"
Lehet újabb angyal vigyáz ránk? vagy megszált minket a szeressük egymást ,lagább mi ,ihlete?
Szépvolt Fiuk!! és ebbe a csatakiáltásba, a lányokat is beleértem!
Puszi Nektek,és B.Ú.É.K: Meg minden olyat,mit szeretnétek. Chá:atti
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.29., 14:03Jobbulást!
Jobbulást!
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.12.29., 11:23Köszi. Nem öblögethetek,mert jódos gyógycsík van a számban a húzás óta, amit a doki cserélget. A környékét pacsmagolom corsodylal.
Köszi. Nem öblögethetek,mert jódos gyógycsík van a számban a húzás óta, amit a doki cserélget. A környékét pacsmagolom corsodylal.
Idézet tőle: akbar ekkor: 2016.12.29., 08:02Múlt 7-en kihúzták a fogam. Begyulladt a helye. Tegnap megpiszkálta a doki,azóta majd megdöglöm úgy fájPokoli,majd a falat kaparom. Belelázasodtam,a számat alig bírom nyitni. Ha nem lesz jobb, megyek vissza holnap. Pedig még antibigyót is kaptam, ami arra volt jó,hogy kikészült tőle a gyomrom. Jó lesz a Szilveszter,és jól kezdődik az Újév
Múlt 7-en kihúzták a fogam. Begyulladt a helye. Tegnap megpiszkálta a doki,azóta majd megdöglöm úgy fájPokoli,majd a falat kaparom. Belelázasodtam,a számat alig bírom nyitni. Ha nem lesz jobb, megyek vissza holnap. Pedig még antibigyót is kaptam, ami arra volt jó,hogy kikészült tőle a gyomrom. Jó lesz a Szilveszter,és jól kezdődik az Újév
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.29., 04:59
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.29., 04:51
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.28., 22:16Én többektől hallottam hogy levert, lázas lett az oltás után. ez az egész egy nagy oltás 😀
Én többektől hallottam hogy levert, lázas lett az oltás után. ez az egész egy nagy oltás 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.28., 21:17Vannak érvek ellene, mellette. Nem tudom, hogy jó ötlet volt-e beadatnom. (2x kaptam)
Mellékhatást nem tapasztaltam és influenzám sem volt. Megvédett tőle vagy el sem kaptam volna, nem tudom.
Vannak érvek ellene, mellette. Nem tudom, hogy jó ötlet volt-e beadatnom. (2x kaptam)
Mellékhatást nem tapasztaltam és influenzám sem volt. Megvédett tőle vagy el sem kaptam volna, nem tudom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2016.12.28., 20:53Nekem évek óta adnák ingyen, de nem kérem. Pl. mert nem tudni, mit tartalmaz, melyik típusú influenza ellen véd; lehetnek mellékhatásai, meg kölcsönhatásai a többi gyógyszeremmel. Amellett még az az influenza is elkapható (igaz, enyhébb formában), ami ellen védene, szóval nem 100%-os.
Nekem évek óta adnák ingyen, de nem kérem. Pl. mert nem tudni, mit tartalmaz, melyik típusú influenza ellen véd; lehetnek mellékhatásai, meg kölcsönhatásai a többi gyógyszeremmel. Amellett még az az influenza is elkapható (igaz, enyhébb formában), ami ellen védene, szóval nem 100%-os.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.28., 20:49Ingyen adták...kértem...
Ingyen adták...kértem...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.28., 14:22Szuper! 🙂
Most épp szarul.
Szuper! 🙂
Most épp szarul.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.12.28., 14:07Jól, kösz. És te?
Jól, kösz. És te?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.28., 13:36Fennec!
Hogy vagy?
Fennec!
Hogy vagy?
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.27., 07:10
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.26., 15:11Ez a politika !!Magyarázni sokféleképpen lehet,de a valódi indítttatást ,csak a gazda tudja!
Elfogadod??
Amúgy tényleg furcsa,hogy 2 m-ről nem találnak el egy tankot.
Ha meg úgy van 2000 m-ről kilövik a szemét a hóbagolynak télen
Ez a politika !!Magyarázni sokféleképpen lehet,de a valódi indítttatást ,csak a gazda tudja!
Elfogadod??
Amúgy tényleg furcsa,hogy 2 m-ről nem találnak el egy tankot.
Ha meg úgy van 2000 m-ről kilövik a szemét a hóbagolynak télen
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.12.26., 15:05Gondolom, hogy Hujulo, Putyuló, a népét megnyomorító és kirabló orosz diktátor ezzel a szép, múzeális PPS41-gyel fejezi ki háláját a szélsőségeseknek. Természetes szövetségesek ők ebben a pillanatban, hiszen mindkét oldal ugyanabban érdekelt, Európa meggyengítésében, a menekültválság fenntartásásban, az európai emberek félelemben tartásásba. Hogy, hogy nem, de mikor Putyin bevonult Szíriába "rendet tenni", akkor valahogy egyetlen sikeres támadást sem intézett az IS ellen, viszont véletlenül keményen bombázta és lőtte jópajtása, a még nála is aljasabb Al-aszad ellen felekelő szír fegyvereseket és civileket. Szerintem azt a barátságot, érdekegyezést szimbolizálja ez a meghitt, karácsonyi áhítattal teli kép.
Gondolom, hogy Hujulo, Putyuló, a népét megnyomorító és kirabló orosz diktátor ezzel a szép, múzeális PPS41-gyel fejezi ki háláját a szélsőségeseknek. Természetes szövetségesek ők ebben a pillanatban, hiszen mindkét oldal ugyanabban érdekelt, Európa meggyengítésében, a menekültválság fenntartásásban, az európai emberek félelemben tartásásba. Hogy, hogy nem, de mikor Putyin bevonult Szíriába "rendet tenni", akkor valahogy egyetlen sikeres támadást sem intézett az IS ellen, viszont véletlenül keményen bombázta és lőtte jópajtása, a még nála is aljasabb Al-aszad ellen felekelő szír fegyvereseket és civileket. Szerintem azt a barátságot, érdekegyezést szimbolizálja ez a meghitt, karácsonyi áhítattal teli kép.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2016.12.26., 14:14Ezt személyes sértésnek vettem! 😀
Ezt személyes sértésnek vettem! 😀
Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő ekkor: 2016.12.26., 13:39Sziasztok, nem vagyok képben mik történtek itt mostanában, csak azért jöttem fel ma, hogy leírjam Mindenkinek, hogy én CSAK a "Szerelmes Hercegnő" névvel vagyok itt fent és csak azt használom ezen az oldalon.
Sziasztok, nem vagyok képben mik történtek itt mostanában, csak azért jöttem fel ma, hogy leírjam Mindenkinek, hogy én CSAK a "Szerelmes Hercegnő" névvel vagyok itt fent és csak azt használom ezen az oldalon.
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.25., 20:44
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.25., 20:21Mit nem értesz? A jelzést,hogy olyan embereket,kik ártatlanokat ölnek,undorító módszerekkel,ki kell irtani a föld színéről?
Putyin ezt jelezte! A világ jelenlegi legbefolyásosabb embere,felhívta a figyelmet arra,hogy nélküle döntött a csőcselék.Ez a politikában nem megengedett.Még ha csak a félelem keltés a cél,akkor sem.A sok mosottagyu öngyiról,nem is beszélve,kiemelve a kk.gyerekeket.
Én is azt a változatát éltetem a dolgoknak,ha kell,a föld színéről kell eltüntetni az ilyen szövetségeket.Mielőtt megkérdeznéd,természetesen úgy mint a parlagfűvet.Gyökerestül,és minden szálát!!!
Akkor beszélhetnénk,Áldott,Békés Karácsonyról.
Mit nem értesz? A jelzést,hogy olyan embereket,kik ártatlanokat ölnek,undorító módszerekkel,ki kell irtani a föld színéről?
Putyin ezt jelezte! A világ jelenlegi legbefolyásosabb embere,felhívta a figyelmet arra,hogy nélküle döntött a csőcselék.Ez a politikában nem megengedett.Még ha csak a félelem keltés a cél,akkor sem.A sok mosottagyu öngyiról,nem is beszélve,kiemelve a kk.gyerekeket.
Én is azt a változatát éltetem a dolgoknak,ha kell,a föld színéről kell eltüntetni az ilyen szövetségeket.Mielőtt megkérdeznéd,természetesen úgy mint a parlagfűvet.Gyökerestül,és minden szálát!!!
Akkor beszélhetnénk,Áldott,Békés Karácsonyról.
Idézet tőle: Vadmeggy ekkor: 2016.12.25., 20:00Békés és meghitt ünnepeket! bár az orosz elnököt nem értem. Ma láttuk a Diótörőt a budapesti bábszínházban. Nekem nagyon tetszett 🙂
Békés és meghitt ünnepeket! bár az orosz elnököt nem értem. Ma láttuk a Diótörőt a budapesti bábszínházban. Nekem nagyon tetszett 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.25., 09:10Kellemes Ünnepeket kívánok!
Kellemes Ünnepeket kívánok!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.24., 21:58Békés ünnepet kívánok mindenkinek:Kívül-Belül!
Békés ünnepet kívánok mindenkinek:Kívül-Belül!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.24., 19:35x
x
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.24., 19:34Merry Christmas ISIS!
Merry Christmas ISIS!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.24., 18:56Boldog karit, akinek az, akinek meg nem annyira annak is boldog karácsonyt! 🙂
Boldog karit, akinek az, akinek meg nem annyira annak is boldog karácsonyt! 🙂