Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 48 / 202Következő
Idézet tőle: vérésarany

Idézet tőle: Róka

Ha lesz itt valaki, akkor nem lesz talán baj.

Meg ez a pánikszerű hangulat amúgy is rám törhet.

Nem kell hozzá Szilveszter.

De mostanában már nem fordult elő fél éve.

Csak most mikor írtam.

Ne aggódj, Róka! Támogatunk és segítünk! 😉

Köszönöm smiley

Sajnos én is. Leszedálom magam és átalszom az egészet.

Csak most mikor írtam.

Ne aggódj, Róka! Támogatunk és segítünk! 😉

Csak most mikor írtam.

Lesz, aki egyedül tölti a Szilvesztert?

Én úgy terveztem, hogy igen, de most ha arra gondolok, akkor megint elkap a rémület és a hányinger.

Holott én intéztem úgymond így.

majdnem biztos, hogy én is...

Idézet tőle: Fennec

Én úgy terveztem, hogy igen, de most ha arra gondolok, akkor megint elkap a rémület és a hányinger.

Én. Tanulni kell.

Én is. Szintén tanulok.

Mozi nincs nyitva szilveszterkor?

Áh, most nézem,  délutánig tartanak nyitva a mozik. 

Ilyenkor a bulis helyek tömegnyomorosak, nem jó beugrani.

Szilveszterkor tanulni?

Hűha!

Akkor majd rád írok, ha szarul leszek, jó?

Kell, 2-án vizsga. Jó, rendben.

Nem, Avana.

Nem igazán kaptam meghívást.

Más kapcsolatokat, kezdeményezéseket visszautasítottam többször is.

Mivel éppen nem volt egyszer sem olyan hangulatom, vagy nem volt szükségem senkire.

Igazából egyedül akartam lenni, de félek is az egyedülléttől.

Nagyon kevés embert vagyok képes elfogadni.

Magamat akarnám megtalálni, azért is kell az egyedüllét.

Az, hogy te intézted, azt takarja, hogy visszamondtál meghívást? 

Az sem nyugtat meg valamennyire, ha tudatosítod, hogy ezek félelmet keltenek benned, de valódi veszélyt nem jelentenek?

Holnap megyek el, ilyet szeretnék vinni:

Rozmaringos-almás sütemény Nigellától

Csak kedvem nincs beszerezni az alapanyagokat. 🙁

Szilveszterkor tanulni?

Hűha!

Akkor majd rád írok, ha szarul leszek, jó?

Ez akárhogy is, de olyan számadás féle.

S nem túl jó jelentése van, annak, hogy nem társaságban vagy valami társsal töltöm.

Igazából nem szeretnék másokkal szórakozni, inkább csendes, békés, biztonságos és meghitt dolgokra vágyom.

Félek a petárdáktól, a harsányságtól, a kiabálástól, a sötéttől.

Úgy érzek, mint a kiskutyák.

Lehet, hogy majd remegek a paplan alatt.

Szeretnél másokkal szórakozni vagy az egyedüllét okoz félelmet? 

Én. Tanulni kell.

Félek, hogy rosszul leszek eléggé.

Impossible. .' fényképe.

5 éves itttartózkodásom alatt még ilyen példás összefogást nem tapasztaltam.'kongratulésön" 

Lehet újabb angyal vigyáz ránk? vagy megszált minket a szeressük egymást ,lagább mi ,ihlete?

Szépvolt Fiuk!! és ebbe  a csatakiáltásba, a lányokat is beleértem!

Puszi Nektek,és B.Ú.É.K: Meg minden olyat,mit szeretnétek. Chá:atti

Jobbulást!

Köszi. Te hogy vagy?

Köszismiley. Nem öblögethetek,mert jódos gyógycsík van a számban a húzás óta, amit a doki cserélget. A környékét pacsmagolom corsodylal.

Múlt 7-en kihúzták  a fogam. Begyulladt a helye. Tegnap megpiszkálta  a doki,azóta majd megdöglöm úgy fájangryPokoli,majd a falat kaparom. Belelázasodtam,a számat alig bírom nyitni. Ha nem lesz jobb, megyek vissza holnap. Pedig még antibigyót is kaptam, ami arra volt jó,hogy kikészült tőle a gyomrom. Jó lesz a Szilveszter,és jól kezdődik az Újévcrying

Motiváció a mindennapokra fényképe.

Gábor Nagy fényképe.

Én többektől hallottam hogy levert, lázas lett az oltás után. ez az egész egy nagy oltás 😀

Én nagyon szkeptikus vagyok vele szemben.

Szerintem amúgy sem kaptad volna el.

Vannak érvek ellene, mellette. Nem tudom, hogy jó ötlet volt-e beadatnom. (2x kaptam)

Mellékhatást nem tapasztaltam és influenzám sem volt. Megvédett tőle vagy el sem kaptam volna, nem tudom. 

Azért vannak bizonyítottan védő védőoltások. Remélem, az a drága használ Neked.

Nekem évek óta adnák ingyen, de nem kérem. Pl. mert nem tudni, mit tartalmaz, melyik típusú influenza ellen véd; lehetnek mellékhatásai, meg kölcsönhatásai a többi gyógyszeremmel. Amellett még az az influenza is elkapható  (igaz, enyhébb formában), ami ellen védene, szóval nem 100%-os.

Ingyen adták...kértem...

Szuper! 🙂

Most épp szarul.

Jól, kösz. És te?

Fennec!

Hogy vagy?

Videó Kergebirka fényképe.

Ez a politika !!Magyarázni sokféleképpen lehet,de a valódi indítttatást ,csak a gazda tudja!

Elfogadod??

Amúgy tényleg furcsa,hogy 2 m-ről nem találnak el egy tankot.

Ha meg úgy van 2000 m-ről kilövik a szemét a hóbagolynak télen

Gondolom, hogy Hujulo, Putyuló, a népét megnyomorító és kirabló orosz diktátor ezzel a szép, múzeális  PPS41-gyel fejezi ki háláját a szélsőségeseknek. Természetes szövetségesek ők ebben a pillanatban, hiszen mindkét oldal ugyanabban érdekelt, Európa meggyengítésében, a menekültválság fenntartásásban, az európai emberek félelemben tartásásba. Hogy, hogy nem, de  mikor Putyin bevonult Szíriába "rendet tenni", akkor valahogy egyetlen sikeres támadást sem intézett az IS ellen, viszont véletlenül keményen bombázta és lőtte jópajtása, a még nála is aljasabb Al-aszad ellen felekelő szír fegyvereseket és civileket. Szerintem azt a barátságot, érdekegyezést szimbolizálja ez a meghitt, karácsonyi áhítattal teli kép. smiley

Ezt személyes sértésnek vettem! 😀

Sziasztok, nem vagyok képben mik történtek itt mostanában, csak azért jöttem fel ma, hogy leírjam Mindenkinek, hogy én CSAK a "Szerelmes Hercegnő" névvel vagyok itt fent és csak azt használom ezen az oldalon.

Hajdú Péter fényképe.

Mit nem értesz? A jelzést,hogy olyan embereket,kik ártatlanokat ölnek,undorító módszerekkel,ki kell irtani a föld színéről?

Putyin ezt jelezte! A világ jelenlegi legbefolyásosabb embere,felhívta a figyelmet arra,hogy nélküle döntött a csőcselék.Ez a politikában nem megengedett.Még ha csak a félelem keltés  a cél,akkor sem.A sok mosottagyu öngyiról,nem is beszélve,kiemelve a kk.gyerekeket.

Én is azt a változatát éltetem a dolgoknak,ha kell,a föld színéről kell eltüntetni az ilyen szövetségeket.Mielőtt megkérdeznéd,természetesen úgy mint a parlagfűvet.Gyökerestül,és minden szálát!!!

Akkor beszélhetnénk,Áldott,Békés Karácsonyról.

Békés és meghitt ünnepeket! bár az orosz elnököt nem értem. Ma láttuk a Diótörőt a budapesti bábszínházban. Nekem nagyon tetszett 🙂

Kellemes Ünnepeket kívánok!

Békés ünnepet kívánok mindenkinek:Kívül-Belül!

x

Merry Christmas ISIS!

Boldog karit, akinek az, akinek meg nem annyira annak is boldog karácsonyt! 🙂

Békés boldog kibaszott karácsonyt az egyedül élőknek is.

ElőzőOldal 48 / 202Következő