Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 47 / 202Következő
Idézet tőle: delia0

jó hÍrek vagy rossz... most megint modi leszek 🙂 szal meneküljön aki még tud 🙂 

Jajj...:-)

Egy tetű volt !!Egy kis rohadék!! Én tudom!

🙂  kevesebbet  🙂

jó hÍrek vagy rossz... most megint modi leszek 🙂 szal meneküljön aki még tud 🙂 

Helter! Ittál? 

Idézet tőle: Nemadomfel

Buék mindenkinek!!!! Kevesebb vitát és veszekedést 2017-re!!!!

😀

Köszi

áhh dehogy 😀

kösziii 😀

Buék mindenkinek!!!! Kevesebb vitát és veszekedést 2017-re!!!!

😀

🙂

helyes

Törölte magát.

Nem mindenkit zavar, ha a másik pedofil, homoszexális, biszexuális...nem mondtál új dolgot, ezt itt is leírta....

remélem cukit kidobták vagy törölte magát mert nagyon idegesito volt

te ki vagy?

cserben hagytak? miben? milyen segítég kellett volna? 

Nincs mire. Múlt karácsonykor lekapcsolták a felnőtt adókat. Pedig csak 8 Ft volt. wink

Senki ne nyírjon ki senkit. Arra ott van az élet és nagy magyar boldogvilág. Nekünk már besegíteni kell.

Megértem, hogy miért pipa és dühös. Sokszor én is elvesztem a fejem. Az ünnepek előtt elküldtem mindent álszent ismerősöm a picsába. Cserbenhagytak. Csak pofáztak a segítségről. Aztán rájöttem, gyűlölködni fölösleges energia pazarlás. Rossz befektetés 🙂

nincs is itt hátsó sor 🙂

rend ? káosz ? nemááá; nálunk ilyen a csapatépítő tréning 😉 

( hé,te ott... a hátsó sorban....ne maszturbálj 😀 )

Köszi Kiscsillag 🙂 :*

Delia! Jó itt újra látni! 🙂

🙂 nem is kell rendet tenni 🙂

Revenge olvasol?

Gyere már vissza rendet tenni! Nincs rá időm...

Kösz

Idézet tőle: holdfény

Helterskelter szia!

Nem tudom hol olvastam engem nem nyírnál ki, vállalnád?

Önkezűleg nem tudom megtenni....

juuj Holdféény de édes vagy.. ezzel én is próbálkoztam évekkel ezelőtt, nem jött össze.. ne fűzz hozzá reményeket 🙂  sajnos senki nem vállalja 🙂  imádlak 🙂 :*

kemény dolog a düh és a gyűlőlet...de a legkeményebb az undor.... na, hányast kapok tanár úr?

: D nekem furi ez a beszélgetés... leléptem jó éjt mindenkinek 🙂

Szerintem segíteni, segítséget kérni és nem egymást cseszegetni jöttünk ide. Mi értelme dühöngeni? A fizikai erőszaktól nem félek. Megjártam a Poklot. Nem tudsz újat mutatni. Legfeljebb én neked. De nem állok le. Mert látom, hogy nem tudod mit beszélsz. Szenvedsz és ezért másokat bántasz. Jobbulást!

senkinek

hihhiii 😀

https://www.youtube.com/watch?v=6mrgVBw55tU

Helterskelternek szeretettel!

Színpad, amire vágytál/vágysz-,reflektor meg minden!!!

smiley​​​​​Nagyon várom a folytatást!angrysadsmiley

Fogadalom??

Motiváció a mindennapokra fényképe.

BÚborÉK !!!!!

Mária Rácz fényképe.

Egészségben, sikerekben gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánok minden búralakónak!

Kieg:

Több, mint egy hét utan hoztak döntést. Addig "megfigyeltek".

Amikor kb 3,5 éve leallítottak az antipszichót, nem kérdezték meg a pszichológust, nem is találkoztam vele.

Értem. És sajnálom, hogy így jártál vele.

3,5 éve nem szedek, így ez nem magyarázható szervi okkal. Hisz akkor még nem volt ilyen bajom. Most sem azért nem kapok. Kaphatnék (pontosabban én úgy tudom, hogy van olyan antipszichó, amit kis adagban lehetne szedni)

Abban a kh-ban 2 orvos nem értett egyet. Az egyik kapásból adott volna! A másik nem, ő tanakodott, hogy mitévő legyen. Ekkor kérdezték meg a pszichológust, hogy ő miként látja a helyzetet. Az orvos tájékoztatott arról, hogy a pszichológus azt mondta, hogy ha nem zavar a tünet, akkor szerinte nem szükséges kezelni. Ezt a véleményét vették figyelembe.

Ez a pszichológus nem az elhagyásat javasolta, hisz amikor ez a szitu volt már kb 2 éve nem adtak antipszichót. A kérdés az volt, hogy kapjak-e újra (és ekkor sem volt ismert szervi betegségem). 

Ha nem akarod, ne hidd el, hogy hallok hangot és nem kapok rá antipszichót.

Gyerekek! Szilveszter ide vagy oda! Vagy ránk tör vagy nem. Ha véletlenül nem, akkor szerencsénk van. Én nem leszek egyedül, mégis rám törhet, egyáltalán nem jobb, mintha egyedül vagyok, mert senki sem tudja milyen érzés, azok közül, akik körülvesznek. Inkább elvonulok és próbálom túlélni. És persze nyugtató.

Ha jön a pánik, gondoljatok arra, hogy mennyivel rosszabb lenne, ha nem lennétek egyedül, de mindenki értetlenül nézne rátok és magyarázkodni kellene a fizikai tünetek átélése közben...

Én már öreg róka vagyok, még a régi búrán voltam fent kb. 10 éve. Akkor sokkal kevesebb fiatal volt itt. Most körülnézek, látom, hogy rengeteg van. Ezt nagyon-nagyon sajnálom. Egyszer már kigyógyultam (már amennyire ebből lehet), sok gyógyszerrel (amit azóta folyamatosan szedek, csak kevesebbet) és 4 év pszichoterápiával. Aztán megint itt vagyok...és szorongok és pánikolok. Sajnos nálam a genetika is belejátszik. A legeslegjobban a terápia segített, ha tehetitek, ne hagyjátok ki. Ha nem találtok olyan pszichológust, akitől megkönnyebbülve jöttök ki, addig keressétek, amíg sikerül. Nem vagyok gyógyszer ellenes, most is szedem őket, fogalmam sincs, mennyit segít, de már mindegy, mert függő vagyok, ami nem érdekel, nem célom letenni őket. Az a célom, hogy amíg élek, jobban érezzem magam, mindegy, hogy mitől.

nem tudom, lehet, hogy felfalta a korszellem. írd a "szexualitás" topikba, akkor tuti mindenki elolvassa!

Majd következő életben xd

hol van amúgy a vers fonák?

volt itt vhol egy thread ahová verseket lehetet írni

sebaj. majd legközelebb sikerül!

Helóka 

újra itt 

volt pár hónap ami alatt próbáltam fejleszteni magam meg az életem

hát nem sikerült 😀

Nekem is van Rivotrilom, de csak nagyon szükséges esetben veszem be.

ElőzőOldal 47 / 202Következő