OFF
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 19:07Idézet tőle: delia0jó hÍrek vagy rossz... most megint modi leszek 🙂 szal meneküljön aki még tud 🙂
Jajj...:-)
Idézet tőle: delia0jó hÍrek vagy rossz... most megint modi leszek 🙂 szal meneküljön aki még tud 🙂
Jajj...:-)
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2017.01.01., 18:59Egy tetű volt !!Egy kis rohadék!! Én tudom!
Egy tetű volt !!Egy kis rohadék!! Én tudom!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:53🙂 kevesebbet 🙂
🙂 kevesebbet 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:33jó hÍrek vagy rossz... most megint modi leszek 🙂 szal meneküljön aki még tud 🙂
jó hÍrek vagy rossz... most megint modi leszek 🙂 szal meneküljön aki még tud 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:31Helter! Ittál?
Helter! Ittál?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:24Idézet tőle: NemadomfelBuék mindenkinek!!!! Kevesebb vitát és veszekedést 2017-re!!!!
😀
Köszi
Idézet tőle: NemadomfelBuék mindenkinek!!!! Kevesebb vitát és veszekedést 2017-re!!!!
😀
Köszi
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:20áhh dehogy 😀
áhh dehogy 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:17kösziii 😀
kösziii 😀
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2017.01.01., 18:11Buék mindenkinek!!!! Kevesebb vitát és veszekedést 2017-re!!!!
😀
Buék mindenkinek!!!! Kevesebb vitát és veszekedést 2017-re!!!!
😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 18:10🙂
🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 17:42helyes
helyes
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 17:39Törölte magát.
Törölte magát.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 17:38Nem mindenkit zavar, ha a másik pedofil, homoszexális, biszexuális...nem mondtál új dolgot, ezt itt is leírta....
Nem mindenkit zavar, ha a másik pedofil, homoszexális, biszexuális...nem mondtál új dolgot, ezt itt is leírta....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 17:34remélem cukit kidobták vagy törölte magát mert nagyon idegesito volt
remélem cukit kidobták vagy törölte magát mert nagyon idegesito volt
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 17:01te ki vagy?
te ki vagy?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:58cserben hagytak? miben? milyen segítég kellett volna?
cserben hagytak? miben? milyen segítég kellett volna?
Idézet tőle: ggabor ekkor: 2017.01.01., 16:54Senki ne nyírjon ki senkit. Arra ott van az élet és nagy magyar boldogvilág. Nekünk már besegíteni kell.
Megértem, hogy miért pipa és dühös. Sokszor én is elvesztem a fejem. Az ünnepek előtt elküldtem mindent álszent ismerősöm a picsába. Cserbenhagytak. Csak pofáztak a segítségről. Aztán rájöttem, gyűlölködni fölösleges energia pazarlás. Rossz befektetés 🙂
Senki ne nyírjon ki senkit. Arra ott van az élet és nagy magyar boldogvilág. Nekünk már besegíteni kell.
Megértem, hogy miért pipa és dühös. Sokszor én is elvesztem a fejem. Az ünnepek előtt elküldtem mindent álszent ismerősöm a picsába. Cserbenhagytak. Csak pofáztak a segítségről. Aztán rájöttem, gyűlölködni fölösleges energia pazarlás. Rossz befektetés 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:50nincs is itt hátsó sor 🙂
nincs is itt hátsó sor 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:47rend ? káosz ? nemááá; nálunk ilyen a csapatépítő tréning 😉
( hé,te ott... a hátsó sorban....ne maszturbálj 😀 )
rend ? káosz ? nemááá; nálunk ilyen a csapatépítő tréning 😉
( hé,te ott... a hátsó sorban....ne maszturbálj 😀 )
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:44Köszi Kiscsillag 🙂 :*
Köszi Kiscsillag 🙂 :*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:43Delia! Jó itt újra látni! 🙂
Delia! Jó itt újra látni! 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:42🙂 nem is kell rendet tenni 🙂
🙂 nem is kell rendet tenni 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:28Idézet tőle: holdfényHelterskelter szia!
Nem tudom hol olvastam engem nem nyírnál ki, vállalnád?
Önkezűleg nem tudom megtenni....
juuj Holdféény de édes vagy.. ezzel én is próbálkoztam évekkel ezelőtt, nem jött össze.. ne fűzz hozzá reményeket 🙂 sajnos senki nem vállalja 🙂 imádlak 🙂 :*
Idézet tőle: holdfényHelterskelter szia!
Nem tudom hol olvastam engem nem nyírnál ki, vállalnád?
Önkezűleg nem tudom megtenni....
juuj Holdféény de édes vagy.. ezzel én is próbálkoztam évekkel ezelőtt, nem jött össze.. ne fűzz hozzá reményeket 🙂 sajnos senki nem vállalja 🙂 imádlak 🙂 :*
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 16:04kemény dolog a düh és a gyűlőlet...de a legkeményebb az undor.... na, hányast kapok tanár úr?
kemény dolog a düh és a gyűlőlet...de a legkeményebb az undor.... na, hányast kapok tanár úr?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 15:43: D nekem furi ez a beszélgetés... leléptem jó éjt mindenkinek 🙂
: D nekem furi ez a beszélgetés... leléptem jó éjt mindenkinek 🙂
Idézet tőle: ggabor ekkor: 2017.01.01., 15:37Szerintem segíteni, segítséget kérni és nem egymást cseszegetni jöttünk ide. Mi értelme dühöngeni? A fizikai erőszaktól nem félek. Megjártam a Poklot. Nem tudsz újat mutatni. Legfeljebb én neked. De nem állok le. Mert látom, hogy nem tudod mit beszélsz. Szenvedsz és ezért másokat bántasz. Jobbulást!
Szerintem segíteni, segítséget kérni és nem egymást cseszegetni jöttünk ide. Mi értelme dühöngeni? A fizikai erőszaktól nem félek. Megjártam a Poklot. Nem tudsz újat mutatni. Legfeljebb én neked. De nem állok le. Mert látom, hogy nem tudod mit beszélsz. Szenvedsz és ezért másokat bántasz. Jobbulást!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 15:25https://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 15:12senkinek
senkinek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 15:07https://www.youtube.com/watch?v=ig6UjqgiQjk
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 15:03hihhiii 😀
hihhiii 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.01.01., 14:35https://www.youtube.com/watch?v=6mrgVBw55tU
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.31., 23:59Helterskelternek szeretettel!
Színpad, amire vágytál/vágysz-,reflektor meg minden!!!
Helterskelternek szeretettel!
Színpad, amire vágytál/vágysz-,reflektor meg minden!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.31., 23:55
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.31., 21:14Fogadalom??
Fogadalom??
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.31., 14:16
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.31., 14:11BÚborÉK !!!!!
BÚborÉK !!!!!
Idézet tőle: Angel to Hell ekkor: 2016.12.31., 14:10
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.31., 10:39Kieg:
Több, mint egy hét utan hoztak döntést. Addig "megfigyeltek".
Amikor kb 3,5 éve leallítottak az antipszichót, nem kérdezték meg a pszichológust, nem is találkoztam vele.
Kieg:
Több, mint egy hét utan hoztak döntést. Addig "megfigyeltek".
Amikor kb 3,5 éve leallítottak az antipszichót, nem kérdezték meg a pszichológust, nem is találkoztam vele.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.31., 10:35Értem. És sajnálom, hogy így jártál vele.
3,5 éve nem szedek, így ez nem magyarázható szervi okkal. Hisz akkor még nem volt ilyen bajom. Most sem azért nem kapok. Kaphatnék (pontosabban én úgy tudom, hogy van olyan antipszichó, amit kis adagban lehetne szedni)
Abban a kh-ban 2 orvos nem értett egyet. Az egyik kapásból adott volna! A másik nem, ő tanakodott, hogy mitévő legyen. Ekkor kérdezték meg a pszichológust, hogy ő miként látja a helyzetet. Az orvos tájékoztatott arról, hogy a pszichológus azt mondta, hogy ha nem zavar a tünet, akkor szerinte nem szükséges kezelni. Ezt a véleményét vették figyelembe.
Ez a pszichológus nem az elhagyásat javasolta, hisz amikor ez a szitu volt már kb 2 éve nem adtak antipszichót. A kérdés az volt, hogy kapjak-e újra (és ekkor sem volt ismert szervi betegségem).
Értem. És sajnálom, hogy így jártál vele.
3,5 éve nem szedek, így ez nem magyarázható szervi okkal. Hisz akkor még nem volt ilyen bajom. Most sem azért nem kapok. Kaphatnék (pontosabban én úgy tudom, hogy van olyan antipszichó, amit kis adagban lehetne szedni)
Abban a kh-ban 2 orvos nem értett egyet. Az egyik kapásból adott volna! A másik nem, ő tanakodott, hogy mitévő legyen. Ekkor kérdezték meg a pszichológust, hogy ő miként látja a helyzetet. Az orvos tájékoztatott arról, hogy a pszichológus azt mondta, hogy ha nem zavar a tünet, akkor szerinte nem szükséges kezelni. Ezt a véleményét vették figyelembe.
Ez a pszichológus nem az elhagyásat javasolta, hisz amikor ez a szitu volt már kb 2 éve nem adtak antipszichót. A kérdés az volt, hogy kapjak-e újra (és ekkor sem volt ismert szervi betegségem).
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.12.31., 09:45Ha nem akarod, ne hidd el, hogy hallok hangot és nem kapok rá antipszichót.
Ha nem akarod, ne hidd el, hogy hallok hangot és nem kapok rá antipszichót.
Idézet tőle: megintitt ekkor: 2016.12.31., 06:22Gyerekek! Szilveszter ide vagy oda! Vagy ránk tör vagy nem. Ha véletlenül nem, akkor szerencsénk van. Én nem leszek egyedül, mégis rám törhet, egyáltalán nem jobb, mintha egyedül vagyok, mert senki sem tudja milyen érzés, azok közül, akik körülvesznek. Inkább elvonulok és próbálom túlélni. És persze nyugtató.
Ha jön a pánik, gondoljatok arra, hogy mennyivel rosszabb lenne, ha nem lennétek egyedül, de mindenki értetlenül nézne rátok és magyarázkodni kellene a fizikai tünetek átélése közben...
Én már öreg róka vagyok, még a régi búrán voltam fent kb. 10 éve. Akkor sokkal kevesebb fiatal volt itt. Most körülnézek, látom, hogy rengeteg van. Ezt nagyon-nagyon sajnálom. Egyszer már kigyógyultam (már amennyire ebből lehet), sok gyógyszerrel (amit azóta folyamatosan szedek, csak kevesebbet) és 4 év pszichoterápiával. Aztán megint itt vagyok...és szorongok és pánikolok. Sajnos nálam a genetika is belejátszik. A legeslegjobban a terápia segített, ha tehetitek, ne hagyjátok ki. Ha nem találtok olyan pszichológust, akitől megkönnyebbülve jöttök ki, addig keressétek, amíg sikerül. Nem vagyok gyógyszer ellenes, most is szedem őket, fogalmam sincs, mennyit segít, de már mindegy, mert függő vagyok, ami nem érdekel, nem célom letenni őket. Az a célom, hogy amíg élek, jobban érezzem magam, mindegy, hogy mitől.
Gyerekek! Szilveszter ide vagy oda! Vagy ránk tör vagy nem. Ha véletlenül nem, akkor szerencsénk van. Én nem leszek egyedül, mégis rám törhet, egyáltalán nem jobb, mintha egyedül vagyok, mert senki sem tudja milyen érzés, azok közül, akik körülvesznek. Inkább elvonulok és próbálom túlélni. És persze nyugtató.
Ha jön a pánik, gondoljatok arra, hogy mennyivel rosszabb lenne, ha nem lennétek egyedül, de mindenki értetlenül nézne rátok és magyarázkodni kellene a fizikai tünetek átélése közben...
Én már öreg róka vagyok, még a régi búrán voltam fent kb. 10 éve. Akkor sokkal kevesebb fiatal volt itt. Most körülnézek, látom, hogy rengeteg van. Ezt nagyon-nagyon sajnálom. Egyszer már kigyógyultam (már amennyire ebből lehet), sok gyógyszerrel (amit azóta folyamatosan szedek, csak kevesebbet) és 4 év pszichoterápiával. Aztán megint itt vagyok...és szorongok és pánikolok. Sajnos nálam a genetika is belejátszik. A legeslegjobban a terápia segített, ha tehetitek, ne hagyjátok ki. Ha nem találtok olyan pszichológust, akitől megkönnyebbülve jöttök ki, addig keressétek, amíg sikerül. Nem vagyok gyógyszer ellenes, most is szedem őket, fogalmam sincs, mennyit segít, de már mindegy, mert függő vagyok, ami nem érdekel, nem célom letenni őket. Az a célom, hogy amíg élek, jobban érezzem magam, mindegy, hogy mitől.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2016.12.30., 22:41nem tudom, lehet, hogy felfalta a korszellem. írd a "szexualitás" topikba, akkor tuti mindenki elolvassa!
nem tudom, lehet, hogy felfalta a korszellem. írd a "szexualitás" topikba, akkor tuti mindenki elolvassa!
Idézet tőle: Nomád ekkor: 2016.12.30., 22:37Majd következő életben xd
hol van amúgy a vers fonák?
volt itt vhol egy thread ahová verseket lehetet írni
Majd következő életben xd
hol van amúgy a vers fonák?
volt itt vhol egy thread ahová verseket lehetet írni
Idézet tőle: Nomád ekkor: 2016.12.30., 19:56Helóka
újra itt
volt pár hónap ami alatt próbáltam fejleszteni magam meg az életem
hát nem sikerült 😀
Helóka
újra itt