Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 46 / 202Következő

francia-mopsz 😀

Itt van még egy vicces hibrid. Ki találja ki, hogy milyen kutyák keveréke?

Teljesen olyan, mint a mi kutyusunk, csak sötét színben. Egészen megdöbbentő a hasonlóság.

Lehet találgatni, hogy milyen kutyák keveréke (hibridje 🙂 ).

Köszi. Lehet, hogy talán kicsit félreérthető, 4 darab kutyalányról van szó. Nagyon jó felmenőkkel, az egyik hsz-ban husky és németjuhász keverékek, a másik hsz-ban golden retriever és (valószínűleg) németjuhász keverékek. A hibrid kutyák aranyáron mennek külföldön (hibrid: két különböző fajtatiszta kutya kölykei), imhol sík hazánkban meg ingyért adják. 🙂

Idézet tőle: Hedónia

Megfontolt,felnőtt,érett emberre vall,amiket és ahogy írsz.

Tulajdonképpen mi a betegséged?

bocs,most látom,hogy írtál.

nekem pszichiáter allergiám van ,és frusztrálnak a pszichológusok a kérdéseikkel,a gyógyszer meg rájöttem nem létezik metafizikai síkon,tehát a "burn-out" állapotban várom a haverom utasításait,aki a Himalájában lakik egy barlangban,de megkérte,hogy ne áruljam el ,hogy pontosan hol,mert nem akar valóságshow-hős lenni,szóval  gondolatátvitellel beszélgetek vele,tudod ez már nem hanghallás,mert az elnyomott lelkiismeretemet ami a hangokat okozta azt végleg felszabadítottam a meditáció és táplálkozás segítségével,valamint a földszinten lakom régi építésű tégla falazatú beton födémes alápincézetlen 4x4m- es szobában ,nincs vas az ágyamban ,és deszka van alattam.Tükör egyáltalán nincsen a szobámban és elektronika is csak  nagyon kevés,és  mágnes sincs éjszakára.Már kezdek fáradni,csak az "örök" szerelem tart itt ,ami nem a kutyák sem a macskák lovak hüllők halak mangák bélyegek pillangók stb. irányába mutat,szóval most beszéltem vele telefonon,gyönyörű fekete hajú lány ,akit itthagytak a predatorok,ezért várja ,hogy érte menjek,és ez halál komoly,itt nem babra megy a játék.

(szóval valami ilyesmi van,csak tudd a sorokból kibogózni a lényeget)

🙂 viccesen

most akarom törölni magam,mert már ugranék a következő életemre,a következő nick-emre,a következő IP címemmel,amit automatikusan generál a digi tv kábelnet mióta szolgáltatót váltottunk tavaly ősszel.Habár létrát nem hoztak a szerelők,sem fúrógépet sem hosszabbítót,de végül csak összehoztuk,és most vígan internetezek itthon.....

🙂

itt a vége ,fuss el véle,

aki nem hiszi járjon utána...

Idézet tőle: mandula

(Olyan kutyusokat kerestem vidító céllal, akik örökbe fogadhatóak!)

Köszi! Szép jószágok! 🙂

Gyönyörű kutyusbabák!smiley

Hátha látod, Holdfény.

Donna és Démon, kislányok. 🙂 

Két kis kövér lányka. 🙂

(Olyan kutyusokat kerestem vidító céllal, akik örökbe fogadhatóak!)

Megfontolt,felnőtt,érett emberre vall,amiket és ahogy írsz.

Tulajdonképpen mi a betegséged?

van egy haverom  a hegyekben,már vagy 100 éve üldögél odafent,és annyit mondott,nekem,hogy

az ember soha nem hozhat jó döntést

vagyis: bármit lépsz az  rossz,csak az egyik kevésbé

tehát a legjobb ha nem csinálsz semmit

ha megteheted

és nem fáj

Hedónia írta:

"Mindkettő lehetséges,és bármi,az is,hogy tudatmódosító anyaggal érte el,vagy önmagát megismerve érte el az adott állapotot.

(Vallási szentekről,a názáretiről,buddhistákról,muszlimokról is vannak elméletek,miszerint ezek az emberek/csoportok sokszor használtak/-nak pszichotróp anyagokat.)

Az biztos,hogy önmagunk megismerése nagyon hasznos lehet neked,nekem,neki."

megjegyzésem :azt hiszem én értem ezt a dolgot....

a valóság az,hogy amikor ürülnek ki ezek az anyagok,akkor elkeseredetten kapaszkodni kezdesz abba a megélt valóságba amit a szerek által értél el,és ez tudod hova vezet?

agresszivitáshoz.Vagy halálfélelemhez.vagy paranoiához.vagy őrülethez,szektás életszellemhez,ilyesmi...vagy  megpróbálsz a hasonlókkal együtt lenni,velük szövetséget kötni

de mindenképpen a jellemed torzul ezáltal

(voltak az USA-ban ilyen szekták akik ezt az utat akarták járni.Pszichedelikus élmények által elért megvilágosodás..Tudod hogy végezték?Életképtelen roncsként,akik a tapasztalataikkal kitörölhetik a s....t ,és örülnek ha nem takarítják el őket, mint a szemetet.csak utána kell olvasni,és aki nem hiszi az meg lője be magát..)

De gondolj bele,hogy egy pszichiátriai múlttal rendelkező anyaghasználó hogyan végzi ma Magyarországon?

Nekem volt fiatalon egy fatális véget ért párkapcsolatom.A lány szérmorzsolta a személyiségemet,így utólag többet ártott,mint adott.Biztos ő is ugyanezt gondolja rólam.A végén közölte velem,hogy szerinte két beteg ember ( mint ő és én)nem jó ,ha együtt van,mert csak lehúzzák egymást.Egy dolog működött köztünk.A szex.És a -csók-ját azóta sem tudom elfelejteni.És rengeteget beszélgettem vele,soha annyit nővel.De ez nem volt mégsem igazi párkapcsolat,hiszen nagyon fiatalok voltunk.Bár én most is pont olyan vagyok legbelül,egy - a külvilág történéseit értetlenül figyelő- a végletekig befelé forduló, mindig vidám ember,aki pont az ellenkezőjét csinálja annak amit érez.Ennyi.Aztán egyszer azt mondta,hogy "tudod,te egy olyan ember vagy,akinek igazából nincs is szüksége társra"..és nemsokára összejött az akkori legjobb barátommal,vagyis már elég régen éreztem,hogy közelítenek egymás felé,de mindig azt akartam hinni,hogy ez csak a látszat,és a végén egy kisebb "párhuzamos" (tipikus gyenge női jellemre utaló) időszak után , végül egy randin tetten értem őket.Ekkor voltam 19 éves.

Pontosan az a baj velem,hogy én mindig többet igénylek,mint a partner.

Én társat igénylek elsősorban,nem szeretőt,egyebet.

Szeretet,nem "ló helyett jó ez a kutya is nekem",vagy "könnyű préda,jó egy darabig" dolgot. Partnert,társat.

Mindkettő lehetséges,és bármi,az is,hogy tudatmódosító anyaggal érte el,vagy önmagát megismerve érte el az adott állapotot.

(Vallási szentekről,a názáretiről,buddhistákról,muszlimokról is vannak elméletek,miszerint ezek az emberek/csoportok sokszor használtak/-nak pszichotróp anyagokat.)

Az biztos,hogy önmagunk megismerése nagyon hasznos lehet neked,nekem,neki.

Nem tudom,hogy ez nálam bekövetkezett-e már,nem tdom,hogy ez a folyamat,hogyan történik nálad,másoknál,nem vagyok szakember sajnos.

Én annó azért jelentkeztem a gyógyszerészetire,amiről 2 ponttal maradtam le,mert azt gondoltam,hogyha elvégzem,nem kell idegen emberek-értsd:pszichiáterek- elméjére,dolgaira hagyatkoznom a saját testem érdekében,megoldom magamnak a saját bajomat.

Sajnos az európaiak egyre kevésbé foglalkoznak az utódnemzésssel. 😀

Írtad,hogy segítenék-e neked megérteni,mi a különbség nő/férfi között.Hát...ahol érdemes elkezdeni,az a szexualitás,aztán onnan felfelé haladva differenciálhatod a két nemet.

EGyébként,manapság,ahogy én látom,egyre kevésbé lényeges,hogy nő,vagy férfi vagy-e.Mármint itt.

Hedónia írta :

"nőkkel nem tudok kapcsolatot fenn tartani közép-/hosszútávon az érzelmeim miatt"

azt hiszem ez az -abszolút- férfi jellemvonás,már több embertől láttam a környezetemben,hogy eszerint élnek,vagyis akár hetekig nem találkoznak ,és utána meg egy napot, egy éjszakát együtt vannak,és ki ki tovább a maga útján.Nekem ez azért nem működik,mert utálok "másodpéldány" lenni,mert pl mit csinál a "másik felem" az alatt a pár hét alatt amíg nem találkozunk?

Mit értek az alatt,hogy a fizika előrébb való a kémiánál? Ez is a meditáció közben átélt valami,mégpedig arra épül,ami pont ellentéte a mai lélekgyógyászatnak.Mostanában láttam egy vicces(nek gondolt) karikatúrát,miszerint a tibeti szerzetes a hegyen valamiféle tudatmódosító segítségével jut el a magasabb szintekre, tapasztalja meg azokat az "élményeket".Vagy inkább élményt.Aki bele merült ebbe a témába,az tudja,hogy ez óriási tévedés.Nem a plusz anyagok bevitele által éri el a nyugalmat,és pillanatnyi megvilágosodást,hanem épp ellenkezőleg.Megismerte önmagát , a testét,a lehetőségeit,a korlátait, a törvényeket,és mindazt a motivációit,amit mondjuk egy átlag ember aki egy európai civilizációban él , a karrierje építésére ,a család megteremtésére ,és az utódok nemzésére használ fel,a szerzetes ezt az energiát abszolút mértékben visszafordítja,önmaga felé fordítja.Már ha ez sikerül.És itt jön az ego kérdése.Elvileg mindenki egy-re vágyik.Elvileg a végcél ugyanaz.De nagyon unalmas lenne,ha valóban így lenne.

(Számomra egy utolsó rejtély,egy talány ,a férfi és a női lélek közti különbség megértése,ha létezik ilyen egyáltalán.)

Nagyjából,fiatal fejjel az én életfilozófiám is hasonló,mint a Tiéd.

Én ebben,a magyarországi közegben nőttem fel,tapasztalok. Tapasztalok mértéktelen széthúzást,kollektív szellem (majdnem)teljes hiányát,mértéktelen individualizmust,és megalkuvást,elv nélküli elvtelen világot,depressziós,problémás emberek sokaságát látom magam előtt,sokan az "egészséges minta-mentál" látszatát keltik,de privát szférájukban nagyon is előjönnek a problémáik.

Nyomás van mindannyiunkon,ügyvéden,segédmunkáson,igaz,arányaiban biztosan eltérnek némiképp,de egy általános lélektani nyomás biztos hogy van a magyar embereken.

Az itteni ember egy szétzilált,esetenként kívülről szép,de lelkileg megrongyosodott,opportunista,saját,belső szabály/elv-deficites,és a legtöbb esetben pesszimista ember,ahogy talán ebből,-mármint a saját írásomból- is tükröződik.

EZÉRT: A legjobb,ha az ember hideg,a céljait,amelyeket saját maga/és családja érdekében kitűzött,a lehető leghatékonyabban végrehajta,amolyan "római" stílusban,erkölcstelenül/erkölcsösen,etikusan/etikátlanul,méltányosan/méltánytalanul.

A kuszaságban,az entrópiában a saját eszünkkel szerintem kell csináljunk magunkban egy rendszert,a körülményekhez is alkalmazkodó rendszert,ahogy a fizikában mondják,egy "instacionárius rendszert".

Amíg mi itt cserélünk eszmét,mások megvalósítják azt,amit Te,illetve Én leírtam ide.Sokan.

A magunkfajták ritkán lépnek a maslowi "önmegvalósítás" szintjére,a piramis legtetejére,legtöbbünknek a piramis legaljának biztosítása is nagyon nehéz.

Lehet hogy nem reagéltam teljesen arra,amit írtál,de valamennyire csak kötődik az írásodhoz,az,amit én írtam.

Egyébként nekem "valószínűleg" 1,azaz egy személyiségem van,és a  központ az agyamban,az intellektus folyamatosan próbálja az általad/és általam leírtakat a testemre,lelkemre kényszeríteni. Csakhogy ezek szép dolgok,viszont például nálam az agyam bizonyos területei betegek,nagyon szorongok,hol pedig nehezen fogom vissza az indulataimat,(nőkkel nem tudok kapcsolatot fenn tartani közép-/hosszútávon az érzelmeim miatt),viszont ezek nem spontán események,mint a bordereseknél,vagy egyébnél. Egyébként a szorongást elfojtom,de közben a gyűlölködés és egyéb kipattog a viselkedésemben,szorongás is,így nehéz boldogulni. Nagy teher ez a szervezetnek.

Idézet tőle: Hedónia

Ezt csak úgy,Te/Ti megalkottátok,vagy kiemeltetek valahonnan?

Mert ez egy nagyon hasznos "tízparancsolat".

Gyakorlatilag mindegyik részével egyetértek. Bár,az is igaz,hogy az életben bármi megtörténhet.

Szia! Ezt az én "Péter" felem írta.Tegnap írtam le először ,és csak itt van meg tudomásom szerint ebben a formában.Nem is nagyon olvasok ebben a témában irodalmat.Ez a tíz pont  egy 40 év fele járó kettétört  férfi életfilozófiája,ami a gyakorlatban is bevált,ez egy túlélési stratégia.Egy újra gondolt életszemlélet.Te így látod,én így látom stílusú iránymutatás.Mert van az a pont amikor már muszáj saját utakat járni.Mondjuk azt is hozzá kell tenni,hogy van emögött egy jókora meditatív tudatállapot,egy valós,megtörtént  tudathasadás,és jókora harci szellem is.Vagyis az egész a meditációra épül.Nem tudom,hogy más hogyan látja,de én így látom.Egyébként velem az a baj,hogy hajlamos vagyok "robot"-tá válni,és ezek a parancsok ilyenkor elég hatásosan működtetik a gépezetet.Szeretnék egyszer -egy lenni az "erővel"-,mert én már csak a fizikában hiszek, a kémiában nem.Ennek ez a lényege. A pontokat egyébként nem kis részben a  pszichológust sosem látott - állatok- viselkedéséből levont következtetésekre építem.

neked mi a véleményed erről?

Ezt csak úgy,Te/Ti megalkottátok,vagy kiemeltetek valahonnan?

Mert ez egy nagyon hasznos "tízparancsolat".

Gyakorlatilag mindegyik részével egyetértek. Bár,az is igaz,hogy az életben bármi megtörténhet.

EZT CSAK ÚGY,NEKTEK

1.A hirtelen jött sok pénz elbutítja az embert

2. A népszerűségnek ára van,nem mindenki képes megbirkózni a feladattal

3.A nagyon okos ember szerény lesz,ha valóban igaz tudás birtokában van

4.Aki tudja mit szeretne igazán,annak nem kell gondolkodnia,mindig tudja mit kell tennie,célokat lát maga előtt,nem az értelmét keresi a cselekedeteinek

5.Az akadályokat nem legyőzi hanem kikerüli,mert felméri ,hogy mi az akadály,és mi az amit kerülnie kell,

6.Fegyvere a gyorsaság,és a rugalmasság,azaz felülbírálja pillanatok alatt az addigi szabályokat,és szükség szerint egyedileg mérlegeli a helyzetet,és ha felismeri,hogy hátrálni kell,akkor azonnal -érzelemmentesen- visszalép,alaphelyzetbe kerül,nem veszit energiát a kudarc élményének átélésével

7.Aki mindent elér amit szeretne ,az boldog,

8.Aki nem tudja ,hogy igazából mit szeretne elérni,de sok  mindent szeretne,az soha semmivel nem lesz elégedett ,és így boldog sem lesz (első pont)

9.Aki egyszer megérti,hogy valamit nem lehet,nem tud elérni,az nem vágyik rá többet (de:6.pont/rugalmasság)

10.Aki megérti ,hogy amit elért tisztességtelen eszközzel,azt nem tarthatja meg,az megnyugszik ,és relális célokat tűz ki legközelebb

Nem tudtam vajon miért ,de ahogy Eszter, Bereményi Gézát emlitette ,nekem Für Anikó által előadott Szabó Edit című dalszöveg ugrott be amelyet szintén Bereményi írt.

Az osztályban az első padban ült
Hová a tanár ülteti a rosszakat
Ott ült szem előtt Edit
De csak azért is rossz maradt

Hajszálai, mint egy kazal
Minden szava fájt, vágott és durva volt
De az egész iskolából már
Csakis őrá gondolok

Szabó Edit, igazad volt, az életbe belevágni kell
Maradj csak rossz, te juszt is, lány
Az első padban is szem előtt
Ne kérj soha az életből kimenőt!

Szabó Edit nagyon messze szállt
Nem láthatja már osztálytárs sem tanár
S ha megijedsz, hogy vad vagyok
Edit épp előttem száll

Maradj csak rossz, te juszt is, lány
Az első padban is szem előtt

egyik kedvenc Cseh Tamás számom,

fantasztikus, egyedi előadóművész,

és különleges szöveg világa volt

Teljesen igazad van Kleo és Eszter.

Nekem egyből maga Cseh Tamás ugrott be ,mint az Előadóművész.

Gondolkodtam rajta,hogy vajon miért ,és miért feledkeztem meg azokról a személyekről akik ugyanolyan fontosak voltak ezeknek a csodálatos és olykor rémisztő csoda létrejöttében.

Vajon miért?

Elnézést,nem tudtam máshogy megfogalmazni.

Hogy egy kicsit jobb kedvünk legyen:

😀

Különleges személyiség volt. És az ilyeneknek megbocsátható az ital használata. Más zseniknek meg más drogoké, ők magas hőfokon élik az életüket, talán máshogy nem is bírnák elviselni, mint egy kis tudatmódosítóval. Nem is az a kérdés számomra, hogy milyen drog fér bele, hanem hogy mennyi. Kinek mennyi.

Halhattam Cseh Tamást élőben. Mint egy szent, jógi... Csodálatos szinte földön túli kisugárzása volt. Sokat szenvedett, testileg és lelkileg. Azonban nem adta fel. Küzdött hatalmas fájdalmak között is. Meg ivott, de ez egy másik kérdés. Ki az aki nem használ semmilyen drogot...? Szerintetek mi az a drog, ami még belefér?

Jobbulást Holdfény!

https://www.youtube.com/watch?v=0ESQahFR9AY

Még egy Cseh Tamás... 

Presszó

-Mi ez?
-Ez egy eszpresszó.
-És ön?
-Én zongorázom.
-És én?
-Maga egy vendég.

Hmm.. de finom, príma hely.

-És kérném, nem lehetne másképp...
-Nem, mert ez egy eszpresszó.
-És...őőő...mondja, nem lehetne....
-A poharára gondol?
-Igen! Nem lehetne elvinni innen előlem?
-Nem, nem, mert ez egy eszpresszó.

-És.. kérném, sosincs záróra itten?
-Nincs. Ez ilyen eszpresszó.
-És.. kérném, ezt a nőt nem lehetne elvinni innen mellőlem?
-Nem, magához tartozik. Nézze csak jó kis nő, figyelje fényes haját...

Finom nő, príma nő.
Finom nő, príma nő.

-Kérném ne engedje, ha a nőhöz nyúlnék,
kérném ne engedje, ha pohárhoz nyúlnék!
Azt hiszem ismer, nevem Szeberényi
neves közgazdász, ne hagyjon így élni.
Alkotó munka vár tehetségemre,
ha sosincs záróra, nincs ki elvégezze.
Ez a mondén élet, félek korrumpálna
Vár a közösség építő munkája.
Az új mechanizmus kulcsembere voltam,
és most itt végzem egy presszóban holtam.
-Zongora, jó kis hely. Príma nők, finom nők...
-Zongora, jó kis hely. Príma nők, finom nők. 
Hát persze, jó kis hely... zongoráznak.
Így megy... ez ilyen... jó kis hely.
Persze... hát persze...
Nevem..??
-Tudom, Szeberényi.
-Ugye...?
-Nem lehet így élni.
-Asztalon, pohárban az összes érdemjelem.
-Tűzze fel! Hmm..., de szép.
-Plusz oklevelek... Mi ez?
-Ez egy eszpresszó.
-És ez?
-Ez D-dúr, és E-moll.
-Nem lesz...
-Nem lesz záróra.
-Mért?
-Mert zongorázom.

Na meg Másik Jánosra, akivel együtt zenéltek.

Gondoljunk akkor arra is, hogy a szövegeket Bereményi Géza írta. 

>menelülj 

>májustól

miért, akkor jön meg a menzeszed? xd

Bocs Angel  és Kleo!!!!!

Kleo bejegyzésére válaszoltam,és a te neved írtam Angel

Azért mindkettőtöknek köszönet a szókimondásért ,és in memorian- Cseh Tamásnak is.

De szókimondó-elgondolkodtató.

Neki egyéni stílusa volt.Mind- szövegben,mind- zeneileg

láttam anno a róla készült dok filmet,-emberileg

Angel,Köszönöm én is!

Írtam,találtam,törölve? 

Néha!!! Mindíg fáj az igazsegg!!

MozICom fényképe.

Idézet tőle: babarczyeszter

Kösz, Kleó -- ez gyerekkorom egyik kedvenc (ijesztő) száma. A Fehér babák lemezről, ugye? 

Szívesen. Igen, a Fehér babák lemez. Én nagyon szeretem Cseh Tamást, de sajnos kezdik elfelejteni. Az igaz, hogy általában elég nyomasztó, ijesztő.

237 vendég van a webhelyen.

Gondolom nagyon jól lehetnek.

Én most jöttem a dokimtól.

Minden tiszteletem az övé.

Kösz, Kleó -- ez gyerekkorom egyik kedvenc (ijesztő) száma. A Fehér babák lemezről, ugye? 

Cseh Tamás: Ács Mari

Ács Mari szőke volt,
ruhája barna volt,
azt mondják bolond maradt,
hogy nála sokkal jobban csinálom én,
és azt is, hogy kár, hogy benne maradt.
Ács Mari benne maradt,
bolond lett két év alatt,
láttam egy villamoson,
mit mondjak, megijedtem, hogy milyen,
jó, hogy már nem közéjük tartozom.
Mondják, hogy okos vagyok,
nézzem, hogy hova jutott,
nézzem, hogy hova jutott,
mind, aki benne maradt a régiben,
akik meg nem bocsátanak.
Kik semmit sem felednek,
és nem bocsátanak meg,
végül egy villamoson
rám ijesztenek, s én elfordulok:
benne maradtak a régiben.
Én tudom, hogy felejteni kell
a régi iskolákat,
a tanári tébolydákat,
az összes tévhitet,
mit belénk verni mert
százezer vén bolond,
kit tönkretett a gond,
kiknek most megbocsátani kell,
érteni apánk-anyánkat,
jól bezárt tébolydákat,
amikre rámegy az,
ki szerint csak panasz,
egyetlenegy panasz,
egy végső bolond grimasz,
végső vigyor vagyunk, mi más!
Ács Mari hitte velem,
hogy nekünk nincs másmilyen,
hogy nekünk nincs csak ilyen,
csak ilyen példasértett életünk,
és benne maradt.
Váltott színű időben,
hasadt szilánktükörben,
látom, mi velünk történt,
csak meg ne sértődjek, mint Ács Mari,
félek, hogy benne maradok.
Ács Mari bolond, halott,
legvégső villamosok
szétviszik, őrült, menjen,
nincs miért szégyenkeznem,
de mégis el szeretném,
de mégis el szeretném,
most mégis el szeretném,
mielőtt még elmenne,
a helyettem őrületbe,
abba a kérlelhetetlenbe,
utoljára el szeretném
búcsúztatni őt,
én, az okos.

fasza. ez itt a wiw?

http://www.pharmacy-tech-test.com/top-200-drugs.html

Ez jó. 🙂

Idézet tőle: Remi

Örülök, hogy lesz egy újabb moderátor. Sajnos el kell. Bár a kötekedők többsége segítségre szorul és ezért agresszív, de van egy határ. BÚÉK mindenkinek!

delia0, ne haragudj, de adni fogok neked egy kis melót a dühöngőben egy picit késöbb, most cigi+pia kombó van, majd utána

Köszi remélem lesz 🙂

Kitartást és türelmet kívánok hozzá!

😀   

ElőzőOldal 46 / 202Következő