Forum breadcrumbs - You are here:FórumokCsevegő, kötetlen témák: KlubszobaOFF
Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

OFF

ElőzőOldal 45 / 202Következő

De lehet, nem is fog tetszeni, ez minig zsákbamacska, és akkor az egész problémakörnek OFF. 😀

:O no

Egy kapcsolatot nem érdemes azzal kezdeni, hogy lelki problémáid vannak. Nagyon előítéletesek a többség. Mutasd a jó arcodat, csak jót, vagy semlegeset. Beszéltesd őt. Én már ráfaragtam, mert egy csajjal elkezdtem lelkizni. Kiguvvadt szemmel nézett rám, amikor megtudta, hogy mentális beteg vagyok.

ezt ma találtam a neten

Tedd,amiben jó vagy!S,mint tudjuk,az utóbbiban igen.

Köszi, akkor igyekszem normális lenni.

Remélem nem leszek túl őszinte, vagy nem teperem le rögtön.laugh

Huligán!!!!!smileyLegmélyebb depiből húztál ki annó a szövegeddel!Régi szép idők!

Velem kapcsolatban még pár éve felmerült olyan kritika, hogy "túl őszintén"(vagy sokat?) csevegtem a pszichés bajokról.

Szóvala fene tudja, mi a jó....

Mindegy,lődd be a séród,legyél szexi,mosolyogj!S add át a srácnak az üdvözletünket!smiley

Én miután sokadjára ért kudarc prűd álszent lányokkal való chatelés során,akik ha arról van szó, harmadik levélváltás után elszántan részletezik önkielégítési szokásaikat,hogy melyik kispárnával szokták csinálni,de ha kérek tőlük egy telefonszámot,akkor megsértődnek,nos ezek után felregisztráltam egy szex-partner kereső oldalra.Nos,itt sem jártam sikerrel,ezért mélyen vallásos lettem.A baj az volt,hogy bátorkodtam a fejemről feltenni fotót a szexpartner keresőre,és elbizonytalanodtak a hölgyek.Ugyanis jóképű férfiakat találnak könnyen ,de jó méretűeket már nehezebben....)

mi volt a kérdés?

elnézést ,még új vagyok itt

Szerintem elég annyit mondani, hogy pszichés problémáid vannak, nem biztos, hogy pontosítani kell.

Bár ha előjönnek a tünetek, akkor viszont jobb, ha van valami elképzelésük róla, mi történik.

legutóbbi kapcsolatomban nem részletezgettem semmit, igaz, nem is volt fontos igazán a fiú..:/

..és nem is a border miatt romlott el, úgy gondolom

Parrot laugh

Nem, ez a Badoo.

Vagyis nem erotikus.

Ugye,nem mindegy,milyen társkeresőben regiztél.Ha erotikus oldal,nem számít,hogy border vagy.Akkor inkább a neg.aids tesztet vidd magaddal!

Idézet tőle: Krisz

Kicsillag csoportjához tagsági kérelem link:

https://bura.hu/og/subscribe/16527

Krisz,

Köszi a technikai segítséget! Már jönnek tagok, sztem erről a linkról.

Lehet a szerk üziben vagy más topikban kellene folytatni a beszélgetést, mert nagyon bekavar az itt folyó más beszélgetésbe.

Hidd el, Róka, egy border is szerethető! Sőt...

:

Hát, nem örülök ennek a borderdolognak, az biztos, de valahogy el kell fogadnom.

Remélem azért egy border is szerethető, fogalmam sincs.

Nekem két tacskókeverékem volt.

Az első szintén harcikutya voltlaugh

Igazából én minden kutyát szeretek, csak kutya legyen.

Egyszerűen ellágyulok tőlük.

Idézet tőle: Róka

Zoli, de ez egy stigma.

Mielőtt diagnosztizáltak, nem tudtam erről.

Oké, voltak tünetek, de azt hittem, hogy "csak" depressziós vagyok 24 éve.

Viszont egy személyiségzavar egész más.

Főleg, hogy tényleg elolvassa a neten esetleg.

Na, attól megkímélném őt is, magamat is.

Lehet olyat képzelne belém, amilyen nem vagyok, hiszen kezeltetem magam.

Szóval nem látványos a betegségem annyira.

Persze értem én, meg aztán az is lehet, hogy fogalma sincs arról, hogy mi az a borderség. Talán ez lenne a legjobb, és akkor könnyebben el tudná fogadni idővel a dolgot. De az is lehet, hogy olyan jó hatással lesztek majd egymásra, hogy fel se fog neki tűnni ez a betegséged, vagy max. azt hinné csak, hogy ez "csak" egy "sima" depresszió nálad. Na ezt jól megfogalmaztam, de biztos érted. 🙂 

Állítólag én hasonlítok a kutyámra. Amstaff/pitbull... shar pei... tacsi... ilyesmik vannak benne. Csak ő kicsi, én meg nagy vagyok. A tacsikat nem szeretem. Az első kettőt igen: harci kutyák. 🙂

De hülyék vagytok!!! Hangosan röhögök!!

Parrot! Elemedben vagy! laugh

Nem, az exem nem terrier volt.

Ha már itt tartunk, akkor az inkább én lettem volna.

Ő valami nyugodtabb verzió volt.

Kicsillag csoportjához tagsági kérelem link:

https://bura.hu/og/subscribe/16527

Az exed egy terrier volt?Hmm.Tény,én is a macskámmal jövök ki legjobban!

Nekem sem jöttek be a yorkik.

Őt örököltem.

Most már másképp nézek rá.

Ó! Teljes ellágyulás és óriási szerelemlaugh

Az exem nem lakik már ott.

Yorkshire terrier.

Na még szerencse (hogy az ex már nem lakik ott).

Yorki? Hát bárcsak írhatnám, hogy annyira bírom őket... de nekem a yorkik annyira nem jönnek be. De a tiéd biztos nagyon cuki! 🙂

Idézet tőle: Kiscsillag

Sziasztok,

Létrehoztam egy Kiscsillag csoportot, amihez lehet csatlakozni. Nem tudom hogyan. 🙂 Ha jól értelmezem elbírálható, hogy kit engedek be. 

Létrehoztam egy csoporttémát, ide csak a csoporttagok tudnak írni. A hszek is csak a tagok számára lesznek nyilvánosak (olvashatóak).

Pontosabban ez a tervem, ha boldogulok a technikával. 

Krisz segítségével sikerült létrehozni a csoportot. Ezt most csak a tagok láthatják.

Ha valaki szeretne csatlakozni, akkor jelezze felém (pl. priviben), MEGHÍVÓT kell küldenem.

Gondolom, ha valakit meghívok és ezt elfogadja, akkor csoporttaggá válik és utána tud írni. (még én is csak tanulgatom)

A csoportról:

Zárt, csak a tagok tudják olvasni a hsz-eket.

Bármilyen témájú beszélgetés indítható. Nemcsak velem, a tagok is egymással.

Az exem nem lakik már ott.

Yorkshire terrier.

Zoli, de ez egy stigma.

Mielőtt diagnosztizáltak, nem tudtam erről.

Oké, voltak tünetek, de azt hittem, hogy "csak" depressziós vagyok 24 éve.

Viszont egy személyiségzavar egész más.

Főleg, hogy tényleg elolvassa a neten esetleg.

Na, attól megkímélném őt is, magamat is.

Lehet olyat képzelne belém, amilyen nem vagyok, hiszen kezeltetem magam.

Szóval nem látványos a betegségem annyira.

Hát...igen.Gondolom, hogy örök életemben nem akarom majd titkolni, mivel akkor milyen kapcsolat az olyan?

Internetről ismerem, de kiderült, hogy ott lakik, ahol a volt barátom lakott, abban az udvarban, egy másik házban.

S olyan fajta a kutyája, mint az enyém.

Netes társkeresőről?

Huh, azért ez nem semmi, hogy ott lakik, ahol az exed. Vagy az exed már nem lakik ott? Milyen kutya (kíváncsi vagyok, ugye?)?

Idézet tőle: parrot

Zseniális. 🙂

Hát...igen.Gondolom, hogy örök életemben nem akarom majd titkolni, mivel akkor milyen kapcsolat az olyan?

Internetről ismerem, de kiderült, hogy ott lakik, ahol a volt barátom lakott, abban az udvarban, egy másik házban.

S olyan fajta a kutyája, mint az enyém.

Hát ne haragudjatok, de nekem más a véleményem. Szerintem már a netes beszélgetés közben illett volna elmondani a srácnak, vagy legalábbis érinteni a borderságot. Valahol az elhallgatás is hazugság, legalábbis sok esetben. Ettől függetlenül én is drukkolok Rókának, csak én személy szerint nem igazán venném jónéven, ha egy ilyen dolgot elhallgatna előlem valaki az első talin. De ez csak az én szerény véleményem, és tiszteletben tartom, hogy a többieknek más a véleménye erről a dologról.  

Fú, én bordert nem akarnék, legfeljebb olyat, aki kezelteti magát és mérséklődött márlaugh

Aztán lehet, hogy valami baja neki is van, majd kiderüllaugh

Idézet tőle: parrot

Idézet tőle: mandula

Teljesen olyan, mint a mi kutyusunk, csak sötét színben. Egészen megdöbbentő a hasonlóság.

Lehet találgatni, hogy milyen kutyák keveréke (hibridje 🙂 ).

Na jó, elárulom. Amstaff/pitbull x tacsi. :)))

Úgyis rájön,hogy valami nem stimm,csak idő kérdése.smileyNormális nem leszel,ezt felejtsd el,boldog lehetsz,ettől függetlenül.

Nem tudom hol a helye ennek a kérdésnek, de szerintetek, ha úgy alakul, akkor mondjam el magamról, hogy border vagyok pasival való ismerkedéskor?

Olyan srác, aki szerintem normi lehet, meg mindkét szülője él, meg el sem váltak.

Izgulok. Ma találkozom vele először.

6 és féléve nem randiztam, mivel volt kapcsolatom 5 évig.

A diagnózist tavaly kaptam.

Szeretnék még boldog lenni és normális.smiley

Izgi!!

Honnan ismered őt, ha szabad tudni?

Hát elsőre ne mondd meg, de talán azért második-harmadik alkalommal igen. Mindenképp. Hogy hogyan? Hát, kicsit köntörfalazva kezdeném, hogy izé-bizé, nem mindenki egészséges, van, akinek ilyen baja van, van, akinek olyan... De szerintem ez beszélgetés közben úgyis felmerül.

Nem tudom hol a helye ennek a kérdésnek, de szerintetek, ha úgy alakul, akkor mondjam el magamról, hogy border vagyok pasival való ismerkedéskor?

Olyan srác, aki szerintem normi lehet, meg mindkét szülője él, meg el sem váltak.

Szia! 🙂

Szerintem várj addig, amíg jobban megismeritek egymást, elsőre szerintem sem lenne jó ötlet. 🙂

Róka,

Én sem mondanám el. Csak elijeszted vele. Aztán hazamegy és kiguglizza a diagot, és mindenféle sületlenséget összeolvas róla.

Ha komolyabbá válik a dolog, akkor el kell mondani úgyis, de akkor meg úgy lesz vele, ha más ismer, hogyha csak ennyi ez a betegség, akkor ezzel együtt lehet élni.:)

Idézet tőle: delia0

hmm, a kép a méreteket illetően csalóka... de azért melyiktől örökölte az álló fülét? 

amúgy honnan lehet örökbe fogadni?

A boxer x mopsz-ra gondolsz? Őt csak a netről "szedtem le". Igen, a füle fura, hogy boxer lenne. De a neten sok hiba van, simán lehet, hogy neked van igazad és francia buldog és mopsz keverék.

Elsőre semmiképp!

hű hát én nem mondanám el mindjárt az első találkozáskor... de persze te tudod..

Szuper! Várom a jelentkezésedet.

Kiscsillag csoportjához a Fórum fülön belül a "Minden más" fül alatt megtaláljátok a Kiscsillag csoportot, ott a csatlakozás ehhez a csoporthoz feliratra kattintva tudtok jelentkezési szándékot megadni.

Utóirat:

Megfontolandó egy szívélyes tagsági kérelmi szöveg! wink

Idézet tőle: Kiscsillag

Sziasztok,

Létrehoztam egy Kiscsillag csoportot, amihez lehet csatlakozni. Nem tudom hogyan. 🙂 Ha jól értelmezem elbírálható, hogy kit engedek be. 

Létrehoztam egy csoporttémát, ide csak a csoporttagok tudnak írni. A hszek is csak a tagok számára lesznek nyilvánosak (olvashatóak).

Szívesen csatlakoznék, ha úgy döntesz 😀

Sziasztok,

hmm, a kép a méreteket illetően csalóka... de azért melyiktől örökölte az álló fülét? 

amúgy honnan lehet örökbe fogadni?

Idézet tőle: delia0

francia-mopsz 😀

Majdnem. 🙂 Boxer x mopsz.

ElőzőOldal 45 / 202Következő