OFF
Idézet tőle: samsung ekkor: 2017.03.19., 19:35mandula2.0, a TED Talks tényleg nagyon jó, de ez elég nehezen követhető, annak ellenére, hogy elég jól tudok angolul. Igaz, nem is áll hozzám közel a függőség (addikció) témája. De köszönjük, belenéztem.
mandula2.0, a TED Talks tényleg nagyon jó, de ez elég nehezen követhető, annak ellenére, hogy elég jól tudok angolul. Igaz, nem is áll hozzám közel a függőség (addikció) témája. De köszönjük, belenéztem.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.19., 15:56Nagyon nagyon nagyon jó videó a függőségekről. Nézzétek meg, érdemes.
Nagyon nagyon nagyon jó videó a függőségekről. Nézzétek meg, érdemes.
Idézet tőle: nervenflora ekkor: 2017.03.18., 18:25jó unalnas ez az oldal
jó unalnas ez az oldal
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.18., 07:44Szia Lucifer tetszik a neved 🙂 muszáj 0-val kezdődnie 😀
https://www.youtube.com/watch?v=OAMCpeSkuwo
Szia Lucifer tetszik a neved 🙂 muszáj 0-val kezdődnie 😀
Idézet tőle: Lucifer ekkor: 2017.03.17., 23:34Kedves
delia1 vagy isdelia0!Meghallgattam a zenéket, jók voltak!
Nem egytől, hanem nullától kezdődik a számozás, megbolondulok.
Dramarama - Anything, Anything (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=Azj_AjdNWwY
Kedves delia1 vagy is delia0!
Meghallgattam a zenéket, jók voltak!
Nem egytől, hanem nullától kezdődik a számozás, megbolondulok.
Dramarama - Anything, Anything (Official Video)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 22:33🙂 na https://www.youtube.com/watch?v=inbk68QVibA
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 22:25https://www.youtube.com/watch?v=ZSQpeoW9UM0
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 22:24no
no
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 22:11https://www.youtube.com/watch?v=-RIEqVfah2Q
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 22:08https://www.youtube.com/watch?v=h4Tv2546eR4
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 21:52igeeen 🙂 bár sajnálnám... de megérdemelné 😀 de csak azt amit ő adott
igeeen 🙂 bár sajnálnám... de megérdemelné 😀 de csak azt amit ő adott
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 21:49https://www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4ZuI
Idézet tőle: mahatma ekkor: 2017.03.17., 21:48Sziasztok!
Szeretnék nyitni egy új fórumtémát! 🙂
Az lenne a neve ,hogy " Fordított nap a pszichiátrián
-Amikor a hóhért akasztják,avagy "mit érdemel az a bűnös?" című játék keretében most leírhatod,hogy te hogyan kezelnéd kezelőorvosodat? )
Segítenétek megnyitni?
Sziasztok!
Szeretnék nyitni egy új fórumtémát! 🙂
Az lenne a neve ,hogy " Fordított nap a pszichiátrián
-Amikor a hóhért akasztják,avagy "mit érdemel az a bűnös?" című játék keretében most leírhatod,hogy te hogyan kezelnéd kezelőorvosodat? )
Segítenétek megnyitni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 21:48Most vasárnap reggel 8 és du 14 óra között ütemezett technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető a weboldal.
Most vasárnap reggel 8 és du 14 óra között ütemezett technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető a weboldal.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 21:47https://www.youtube.com/watch?v=fnTnRi77kIY
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.17., 21:37Most vasárnap reggel 8 és du 14 óra között ütemezett technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető a weboldal.
Most vasárnap reggel 8 és du 14 óra között ütemezett technikai karbantartás miatt nem lesz elérhető a weboldal.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.15., 19:54így volt,de közben rájöttem,hogy köcsög vagyok
így volt,de közben rájöttem,hogy köcsög vagyok
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.15., 19:50Idézet tőle: crazysemmi gond nincs...nekem így alakult a stílusom,engedd meg,h ne csöpögjek senkivel..köszi
Bazd meg, crazy, múltkor te írtad, hogy kicsit elszaladt veled a ló. Mi a picsát akarsz? Oké, akkor ennyit a csöpögésről. 🙂
Idézet tőle: crazysemmi gond nincs...nekem így alakult a stílusom,engedd meg,h ne csöpögjek senkivel..köszi
Bazd meg, crazy, múltkor te írtad, hogy kicsit elszaladt veled a ló. Mi a picsát akarsz? Oké, akkor ennyit a csöpögésről. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.15., 19:47semmi gond nincs...nekem így alakult a stílusom,engedd meg,h ne csöpögjek senkivel..köszi
semmi gond nincs...nekem így alakult a stílusom,engedd meg,h ne csöpögjek senkivel..köszi
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.15., 19:43Idézet tőle: crazyIdézet tőle: mirjamKéne egy "vidámkodó hely" is.
Csak úgy mondtam.
Nem kértem semmit.
te is tudsz csinálni,ha úgy gondolod,de szerintem bőven elfér az offban....a gyszer topicos kioktatást meg köszönjük..má megin..mé nem vagy admin? komolyan kérdezem!
Nem volt kioktatás. Speciel abszolút segítő és jó szándékkal írtam. Mi a franc baj van már megint? Senkibe nem kötöttem bele, nem kértem új topikot, nem fedtem fel vélt vagy valós dolgokat.
Idézet tőle: crazyIdézet tőle: mirjamKéne egy "vidámkodó hely" is.
Csak úgy mondtam.
Nem kértem semmit.
te is tudsz csinálni,ha úgy gondolod,de szerintem bőven elfér az offban....a gyszer topicos kioktatást meg köszönjük..má megin..mé nem vagy admin? komolyan kérdezem!
Nem volt kioktatás. Speciel abszolút segítő és jó szándékkal írtam. Mi a franc baj van már megint? Senkibe nem kötöttem bele, nem kértem új topikot, nem fedtem fel vélt vagy valós dolgokat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2017.03.15., 19:30Idézet tőle: mirjamKéne egy "vidámkodó hely" is.
Csak úgy mondtam.
Nem kértem semmit.
Idézet tőle: mirjamKéne egy "vidámkodó hely" is.
Csak úgy mondtam.
Nem kértem semmit.
Idézet tőle: Razin ekkor: 2017.03.14., 13:44Idézet tőle: LuciferEgyik kedvenc viccem. 😀
14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm. . . 16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el. . . A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetődzött. Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem. . . 25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem. . . 28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, sohasem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni. . . 31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte. . . Most 40 éves vagyok, és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek jó nagy mellei vannak. . .
Hehe, ez jó. 🙂
Idézet tőle: LuciferEgyik kedvenc viccem. 😀
14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm. . . 16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el. . . A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetődzött. Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem. . . 25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem. . . 28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, sohasem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni. . . 31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte. . . Most 40 éves vagyok, és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek jó nagy mellei vannak. . .
Hehe, ez jó. 🙂
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.14., 12:22Idézet tőle: LuciferEgyik kedvenc viccem. 😀
Miért nincs a viccben az is, hogy jól főz?
Idézet tőle: LuciferEgyik kedvenc viccem. 😀
Miért nincs a viccben az is, hogy jól főz?
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.14., 12:16Idézet tőle: heimweh.tegnap rájöttem, hogy bizonyos képeken hasonlítok Puzsér Róbertre, nincs más hátra, ezentúl ezzel is együtt kell élnem.
Jaj. 🙂
Idézet tőle: heimweh.tegnap rájöttem, hogy bizonyos képeken hasonlítok Puzsér Róbertre, nincs más hátra, ezentúl ezzel is együtt kell élnem.
Jaj. 🙂
Idézet tőle: Lucifer ekkor: 2017.03.13., 22:19Egyik kedvenc viccem. 😀
Egyik kedvenc viccem. 😀
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2017.03.13., 21:24tegnap rájöttem, hogy bizonyos képeken hasonlítok Puzsér Róbertre, nincs más hátra, ezentúl ezzel is együtt kell élnem.
tegnap rájöttem, hogy bizonyos képeken hasonlítok Puzsér Róbertre, nincs más hátra, ezentúl ezzel is együtt kell élnem.
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.11., 12:46(Ez már a vég kezdete. Szomszéd szobából hallom a gyereket, hogy megkérdezi a barátjától, hogy "Jakab, hogy nézel ki?" Ba.d meg. Ezek online játszanak. Mit vett fel magára a virtuális világban Jakab? Egy rózsaszín tütüt?)
(Ez már a vég kezdete. Szomszéd szobából hallom a gyereket, hogy megkérdezi a barátjától, hogy "Jakab, hogy nézel ki?" Ba.d meg. Ezek online játszanak. Mit vett fel magára a virtuális világban Jakab? Egy rózsaszín tütüt?)
Idézet tőle: Razin ekkor: 2017.03.10., 10:58Idézet tőle: mirjamA sport szelet jó lesz, köszönöm. 🙂
Szívesen! 🙂
Itt az utolsó három:
http://static.origos.hu/s/img/i/1308/20130823-sport-szelet-sportszelet10.jpg?w=645&h=430
Idézet tőle: mirjamA sport szelet jó lesz, köszönöm. 🙂
Szívesen! 🙂
Itt az utolsó három:
http://static.origos.hu/s/img/i/1308/20130823-sport-szelet-sportszelet10.jpg?w=645&h=430
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.10., 09:28Idézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamIdézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamKöszönöm, de kérek csokit!
Milyen csokit kérsz?
Ó, lehet választani? Mozartkugel-re gondolnék... Miért a gyerek kapott a szülinapjára és miért nem én? Ááááá.
Az sajna elfogyott. 🙁 Boci csoki meg Sport szelet van csak. 😉
A sport szelet jó lesz, köszönöm. 🙂
Idézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamIdézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamKöszönöm, de kérek csokit!
Milyen csokit kérsz?
Ó, lehet választani? Mozartkugel-re gondolnék... Miért a gyerek kapott a szülinapjára és miért nem én? Ááááá.
A sport szelet jó lesz, köszönöm. 🙂
Idézet tőle: Razin ekkor: 2017.03.09., 19:04Idézet tőle: mirjamIdézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamKöszönöm, de kérek csokit!
Milyen csokit kérsz?
Idézet tőle: mirjamIdézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamKöszönöm, de kérek csokit!
Milyen csokit kérsz?
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.09., 14:38Idézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamKöszönöm, de kérek csokit!
Milyen csokit kérsz?
Idézet tőle: RazinIdézet tőle: mirjamKöszönöm, de kérek csokit!
Milyen csokit kérsz?
Idézet tőle: mirjam ekkor: 2017.03.09., 14:36Idézet tőle: zomebazamVan férfiak napja. Nálunk kábé 365 nap 🙂
De hivatalosan:https://en.wikipedia.org/wiki/International_Men's_DayÓ, köszi. Akkor ezt ugyanúgy nem tartja senki, mint az apák napját.
Idézet tőle: zomebazamVan férfiak napja. Nálunk kábé 365 nap 🙂
De hivatalosan:https://en.wikipedia.org/wiki/International_Men's_Day
Ó, köszi. Akkor ezt ugyanúgy nem tartja senki, mint az apák napját.
Idézet tőle: zomebazam ekkor: 2017.03.08., 18:25De, jól tudod, az hányáscsillapító. Az is kellett a turmixba.
Kábé 3 dl vodkát sikerült előző este betermelnem kínomban és hát nem tolerálta a szervezetem, enyhén szólva.
A mentős megmentett 🙂
De, jól tudod, az hányáscsillapító. Az is kellett a turmixba.
Kábé 3 dl vodkát sikerült előző este betermelnem kínomban és hát nem tolerálta a szervezetem, enyhén szólva.
A mentős megmentett 🙂
Idézet tőle: Aurora21 ekkor: 2017.03.08., 18:22A Cerucal nem valamilyen gymor bántalom esetén alkalmazandó? Vagy keverem?
🙁
Nem jó. De mi volt a baj? 🙁
A Cerucal nem valamilyen gymor bántalom esetén alkalmazandó? Vagy keverem?
🙁
Nem jó. De mi volt a baj? 🙁
Idézet tőle: zomebazam ekkor: 2017.03.08., 18:17Áááá, életemben egyszer kaptam Ringer-laktátot, pont mikor életemben először voltam rosszul alkoholtól (40 évesen) és nem maradt meg bennem semmi egész nap. Akkor jött a branülön az algo meg a cerukal is, meg a seduxen, hogy aludjak valamit azért és ne fájjon a fejem. Szóval csak egyszer. Ne is legyen többször, bár a férjem elég jól szúr vénát 🙂
Egyébként aznap este egy banánt ettem napi kajának, mikor ezen túl estem. Honnan tudtad? 😀
Áááá, életemben egyszer kaptam Ringer-laktátot, pont mikor életemben először voltam rosszul alkoholtól (40 évesen) és nem maradt meg bennem semmi egész nap. Akkor jött a branülön az algo meg a cerukal is, meg a seduxen, hogy aludjak valamit azért és ne fájjon a fejem. Szóval csak egyszer. Ne is legyen többször, bár a férjem elég jól szúr vénát 🙂
Egyébként aznap este egy banánt ettem napi kajának, mikor ezen túl estem. Honnan tudtad? 😀
Idézet tőle: Aurora21 ekkor: 2017.03.08., 18:11Zomebazam...infúzió....
hát,akkor ott már komolyann a szituáció.
oldatba nyomják le neked a nyugatót,a seduxent? Az azért nem semmi.
Én néha azon gondolkodom,-ha kapnék infúziót - miért nem raknak bele egy kis káliumot is,kevés banánt eszek. :DDDDDDD Csak vicceltem.
Banántúladagolás nincs,ugye?
Zomebazam...infúzió....
hát,akkor ott már komolyann a szituáció.
oldatba nyomják le neked a nyugatót,a seduxent? Az azért nem semmi.
Én néha azon gondolkodom,-ha kapnék infúziót - miért nem raknak bele egy kis káliumot is,kevés banánt eszek. :DDDDDDD Csak vicceltem.
Banántúladagolás nincs,ugye?
Idézet tőle: zomebazam ekkor: 2017.03.08., 16:47Van férfiak napja. Nálunk kábé 365 nap 🙂
Van férfiak napja. Nálunk kábé 365 nap 🙂
Idézet tőle: zomebazam ekkor: 2017.03.08., 16:45Nálam minden nap itt van a mentős 🙂 Néha rosszul érzem magam, akkor segít egy kis infúzióval, Algopyrin injekcióval, Seduxennel, Cerukallal. És néha neki is kell segítség, egy nagy vacsora vagy mondjuk egy nagy adag diclofenac és egy pár óra alvás.
Rendőrös még nem volt, csak bútorokat cipelni költözéskor. 🙂 Nem volt a szekrényben csontváz sem.
Nálam minden nap itt van a mentős 🙂 Néha rosszul érzem magam, akkor segít egy kis infúzióval, Algopyrin injekcióval, Seduxennel, Cerukallal. És néha neki is kell segítség, egy nagy vacsora vagy mondjuk egy nagy adag diclofenac és egy pár óra alvás.
Rendőrös még nem volt, csak bútorokat cipelni költözéskor. 🙂 Nem volt a szekrényben csontváz sem.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.08., 16:19Köszönöm,Razin!
Köszönöm,Razin!