OFF
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 19:28Idézet tőle: neméranevemvalóban nem sokat olvastam erről
nagyon kevés dologról van mélyebb ismeretanyag a fejemben
talán a táplálkozásról a legtöbb
arra alapul a módszerem, a többi meg geometria, tér síkokban való mozgás,vagy mozdulatlanság
dinamikus lélekkerülő álomterápiára épülő magatartás
én azt vallom,hogy akinek van fizikai ereje,tud enni,aludni,TUD ALUDNI ÉJJEL, és jó helyen tud tartózkodni,megfelelő környezetben ,az valószínűleg nem lesz annyira boldogtalan,hogy orvosok segítségét kelljen igénybe venni
én azt láttam,azért keseredtem el,mert nekem nem volt fedél a fejem fölött,nem volt asztal ahol egyek,nem volt ágyam,csak egy fapad budapest egyik parkjában, nem volt senki mellettem,csak az emberek éjjel a parkban,akik furcsán méregettek,hogy mit csinálok ott?
tudod hányszor éltem át azt,hogy az éjszaka valami koromsötét üres hideg helyen talált,és keresgéltem azt a 20 x 120 centi fadarabot ,amire lehajthattam a fejem,és ezeket a dolgokat nem tudom mikor fogom elfelejteni
most megint feljöttek
nekem senki semmi,és mindenki senki
és itt a burán is rendszeresen megerősítetek ebben a hitemben
mikor keresem a visszautat....és cinikus, bocs de itt nem ,mert itt nem vagyok,csak gépelek össze vissza nyif nyaf válaszokat kapok
és támadásokat úgy,hogy azt sem tudom ki támad
van egy pillanat a fejemben ,egy sokszor ismétlődő pillanat....aludni szeretnék,de nincs hol....elemi erővel tör rám az álmosság,de nincs fedél a fejem felett,hideg van,nincs ágyam, nincs takaróm
nem dicsekedni akarok,de egy hetet nyomtam le 2008 novemberében a margitszigeten a sportuszoda előtt egy padon,mert egy másik padról valaki lefeszegette az ülőfelületet, a deszkát,és azt a másik pad deszkája mellé tudtam tenni,és így már lett egy fekhelyem
6 fok volt,és nem volt másom ,csak a ruha ami rajtam volt...
nekem ez is budapest
és utána jött a vaságy, a meleg kórház, a rossz ételek,így utólag , a furcsa, az agresszív , a gonosz uralkodó hajlamú emberek, azok a fehér köpenyes mindenható fura urak,akiknek az életem a kezében volt
és otthon várt a skizofrén testvérem szobájában egy ágy,aki sosincs jól,de mindig jól van,vegyek róla példát
még eszembe jutott valami
amikor végig éled azt amit a pszichiátria tud ma nyújtani,én láttam ezeket az embereket,
akkor van egy szó, egy bűvös szó,amire mindenkinek felcsillan a szeme,a szó pedig:
halál
tudod mi van? én ezen már túljutottam
Bocs,telefonról írtam ,de így olvashatatlan volt ,ezért a javítás
Nem voltam hajlektalan
Csak 10 evig napi szinten tartottam velük a kapcsolatot személyesen
2 patronáltamat vesztettem el,szinte a barátaim voltak.
Tüdőbaj ill öngyilkosság.
Idézet tőle: neméranevemvalóban nem sokat olvastam erről
arra alapul a módszerem, a többi meg geometria, tér síkokban való mozgás,vagy mozdulatlanság
én azt vallom,hogy akinek van fizikai ereje,tud enni,aludni,TUD ALUDNI ÉJJEL, és jó helyen tud tartózkodni,megfelelő környezetben ,az valószínűleg nem lesz annyira boldogtalan,hogy orvosok segítségét kelljen igénybe venni
én azt láttam,azért keseredtem el,mert nekem nem volt fedél a fejem fölött,nem volt asztal ahol egyek,nem volt ágyam,csak egy fapad budapest egyik parkjában, nem volt senki mellettem,csak az emberek éjjel a parkban,akik furcsán méregettek,hogy mit csinálok ott?
tudod hányszor éltem át azt,hogy az éjszaka valami koromsötét üres hideg helyen talált,és keresgéltem azt a 20 x 120 centi fadarabot ,amire lehajthattam a fejem,és ezeket a dolgokat nem tudom mikor fogom elfelejteni
most megint feljöttek
mikor keresem a visszautat....és cinikus, bocs de itt nem ,mert itt nem vagyok,csak gépelek össze vissza nyif nyaf válaszokat kapok
van egy pillanat a fejemben ,egy sokszor ismétlődő pillanat....aludni szeretnék,de nincs hol....elemi erővel tör rám az álmosság,de nincs fedél a fejem felett,hideg van,nincs ágyam, nincs takaróm
nem dicsekedni akarok,de egy hetet nyomtam le 2008 novemberében a margitszigeten a sportuszoda előtt egy padon,mert egy másik padról valaki lefeszegette az ülőfelületet, a deszkát,és azt a másik pad deszkája mellé tudtam tenni,és így már lett egy fekhelyem
nekem ez is budapest
és utána jött a vaságy, a meleg kórház, a rossz ételek,így utólag , a furcsa, az agresszív , a gonosz uralkodó hajlamú emberek, azok a fehér köpenyes mindenható fura urak,akiknek az életem a kezében volt
és otthon várt a skizofrén testvérem szobájában egy ágy,aki sosincs jól,de mindig jól van,vegyek róla példát
amikor végig éled azt amit a pszichiátria tud ma nyújtani,én láttam ezeket az embereket,
akkor van egy szó, egy bűvös szó,amire mindenkinek felcsillan a szeme,a szó pedig:
halál
Bocs,telefonról írtam ,de így olvashatatlan volt ,ezért a javítás
Nem voltam hajlektalan
Csak 10 evig napi szinten tartottam velük a kapcsolatot személyesen
2 patronáltamat vesztettem el,szinte a barátaim voltak.
Tüdőbaj ill öngyilkosság.
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 19:27magány /piris nek is elmondhatom,hogy kezdődött az én ámokfutásom
a dílerekkel való "barátság"
a falu ahol laktam nagyon nem vált szívem csücskévé
első nap mikor odaköltöztünk,éreztem,hogy nem fog menni ott az élet
pár év után egyszer visszahallottam,hogy én és a bátyám valójában b.zik vagyunk ,azért lakunk egy telken külön házban.
én addig senkihez nem szóltam ott,csak szedtem a leponexet a fiktív diagomra.
aztán jöttek a vérkép problémák, három nap 39 fokos lázzal feküdtem a házamban az ágyon.
skizofrén bátyámtól kértem hozzon nekem ananász levet,mert mást nem tudok meginni
ekkor feküdtem második napja
NEM HOZOTT
aztán összeszedtem magam,és lassan újra élni kezdtem
rádöbbentem,hogy a pszichiátrián vége a karrieremnek , a kezelőorvosom rosszindulatúan ,és már már gonoszan hülyének próbált nézni
elmentem a rendőrségre,feljelentettem
innentől lettem spicli
aztán egy év múlva kb. a falu egyik kocsmájában üldögélve belém kötött a három helyi díler egyike...
mit magyarkodok ott?
hozzá sem szóltam ,levegőnek néztem,de felment bennem a pumpa
legközelebb újra kezdte,ott volt két haverja,de így is repült egyet a falig,és nézett,és lefogtak engem
én ezeket nem élem meg katasztrófaként
azt éltem meg annak,amikor legközelebb a kocsmában odahív a pultos nő,és mondja,hogy ha nem akarok magamnak bajt,akkor ne kötekedjek itt a helyi srácokkal,mert ők a tulaj haverjai
ok ,mondtam
erre egyszer megint ott volt a három marihuana élvező gyerek,és egyszer csak hallom ahogy megyek el a mellékhelységbe,már az ajtót csukva éppen ,de tisztán ahogyan utánam szól n. gábor,és azt mondja
"növeszd meg a hajadat,és sz-pjál le..."
a legközelebbi találkozásunkkor én látleletesre vertem a gyereket,az egyik haverja akkor is ott volt,de az árokból került elő a cipőm ,annyit rúgtam a földön
szerintem nem kellett volna életben hagynom
........
magány /piris nek is elmondhatom,hogy kezdődött az én ámokfutásom
pár év után egyszer visszahallottam,hogy én és a bátyám valójában b.zik vagyunk ,azért lakunk egy telken külön házban.
aztán jöttek a vérkép problémák, három nap 39 fokos lázzal feküdtem a házamban az ágyon.
skizofrén bátyámtól kértem hozzon nekem ananász levet,mert mást nem tudok meginni
NEM HOZOTT
rádöbbentem,hogy a pszichiátrián vége a karrieremnek , a kezelőorvosom rosszindulatúan ,és már már gonoszan hülyének próbált nézni
innentől lettem spicli
aztán egy év múlva kb. a falu egyik kocsmájában üldögélve belém kötött a három helyi díler egyike...
mit magyarkodok ott?
legközelebb újra kezdte,ott volt két haverja,de így is repült egyet a falig,és nézett,és lefogtak engem
azt éltem meg annak,amikor legközelebb a kocsmában odahív a pultos nő,és mondja,hogy ha nem akarok magamnak bajt,akkor ne kötekedjek itt a helyi srácokkal,mert ők a tulaj haverjai
ok ,mondtam
erre egyszer megint ott volt a három marihuana élvező gyerek,és egyszer csak hallom ahogy megyek el a mellékhelységbe,már az ajtót csukva éppen ,de tisztán ahogyan utánam szól n. gábor,és azt mondja
a legközelebbi találkozásunkkor én látleletesre vertem a gyereket,az egyik haverja akkor is ott volt,de az árokból került elő a cipőm ,annyit rúgtam a földön
........
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 19:11magány /piris nek is elmondhatom,hogy kezdődött az én ámokfutásom
aztán jöttek a vérkép problémák, három nap 39 fokos lázzsal feküdtem a házamban az ágyon.
NEM HOZOTT
innentől lettem spicli
aztán egy év múlva kb. a falu egyik kocsmájában üldögéve belém kötött a három helyi díler egyike...
mit magyarkodok ott?
ok ,mondtam
a legközelebbi találkozásunkkor én látleletesre vertem a gyereket,két haverja akkor is ott volt,de az árokból került elő a cipőm ,annyit rúgtam a földön
........
magány /piris nek is elmondhatom,hogy kezdődött az én ámokfutásom
aztán jöttek a vérkép problémák, három nap 39 fokos lázzsal feküdtem a házamban az ágyon.
NEM HOZOTT
innentől lettem spicli
aztán egy év múlva kb. a falu egyik kocsmájában üldögéve belém kötött a három helyi díler egyike...
mit magyarkodok ott?
ok ,mondtam
a legközelebbi találkozásunkkor én látleletesre vertem a gyereket,két haverja akkor is ott volt,de az árokból került elő a cipőm ,annyit rúgtam a földön
........
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 19:09Idézet tőle: neméranevemvalóban nem sokat olvastam erről
most megint feljöttek
nekem ez is budapest
halál
M
Nem voltam hajlektalan
Csak 10 evog mapi szimten tartptt veluk a kapcsplatot
2 patrpnaltamat vesztettem el
Tudobaj ill ongyilkossag.
Idézet tőle: neméranevemvalóban nem sokat olvastam erről
most megint feljöttek
nekem ez is budapest
halál
M
Nem voltam hajlektalan
Csak 10 evog mapi szimten tartptt veluk a kapcsplatot
2 patrpnaltamat vesztettem el
Tudobaj ill ongyilkossag.
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 18:54valóban nem sokat olvastam erről
most megint feljöttek
nekem ez is budapest
halál
valóban nem sokat olvastam erről
most megint feljöttek
nekem ez is budapest
halál
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 18:33Idézet tőle: neméranevemkiwi
tudtad,hogy akit egyszer elkezdenek kínozni,halálra kínozni,az a kínzás során,közben olyan érzéseket él át,amelyekhez hozzászokik?
a fájdalomhoz annyira hozzá lehet szokni,hogy már nem is akar mást az ember,nem is hisz abban,hogy van más is?
tudtad,hogy a veterán amerikai katonák között figyelték meg azt a jelenséget,hogy a vietnami háború után hazatérve éjjelente rémálmok gyötörték őket,és ráment az életük is ,megőrültek?
vietnam szindróma tudtommal a neve
PTSD babám a neve.Tapasztalatam,tapasztalom milyen,bár nem háborúban szereztem.
Rémálmok?Akkor te igen keveset olvastál erről.
Idézet tőle: neméranevemkiwi
tudtad,hogy akit egyszer elkezdenek kínozni,halálra kínozni,az a kínzás során,közben olyan érzéseket él át,amelyekhez hozzászokik?
a fájdalomhoz annyira hozzá lehet szokni,hogy már nem is akar mást az ember,nem is hisz abban,hogy van más is?
tudtad,hogy a veterán amerikai katonák között figyelték meg azt a jelenséget,hogy a vietnami háború után hazatérve éjjelente rémálmok gyötörték őket,és ráment az életük is ,megőrültek?
PTSD babám a neve.Tapasztalatam,tapasztalom milyen,bár nem háborúban szereztem.
Rémálmok?Akkor te igen keveset olvastál erről.
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 18:27kiwi
kiwi
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 18:24Idézet tőle: neméranevemIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: gabor77sziasztok!
jó kis írásokat olvasok itt mostanában
én már jártam itt ,párszor,néhányszor
most újabb kihívások elé nézek,filmet szeretnék készíteni.
íme az első alkotásom:
http://indavideo.hu/video/SAM_0638
nevetni ér
Sza Gábor 77!
Elolvastam amiket írtál.Szerettem volna,hozzászólni,de előtte,
Szerettem volna megnézni az első alkotásod, nem szeretek általánosítani,minden megközelítés érdekel .Nem sikerült. Error 404
Nem tudom önhibádon kívül v az én hibámból v direkt
Szerettem volna megnézni az adatlapod hátha elárul valamit arról mi lehet a filmedben Ez sem sikerült.Hozzáférés megtagadva. Nem tudom önhibádon kívül,v direkt
Amit sikerült megtudnom:Ma csatlakoztál,(Üdv a fedélzeten !)többször jártál már itt ,olvasod az írásainkat.
Nem,valahogy ezek után nevetni sincs kedvem, mert ez számomra,(szeretném ,ha nem vennéd személyes támadásnak,) így, ilyen formában komolytalan,hiteltelen.
Elnézést kérek,de nekem ez a véleményem,és vállalom bárki előtt!
igen, a te hibád
már így is túl sokat tudsz rólam
míg én itt szinte senkiről semmit
így nem vagyok tárgyalóképes,remélem megérted, megértitek
szóval
na szóval biztos hallottál már róla, ha nem hallgatták el előled,hogy
egy átlag magyar kórházban ,pszihi osztályon még wc papírra sem telik, vinni kell a betegek hozzátartozóinak
én most azt gondolom,megannyi átélt, saját szemeim előtt lepergett "filmkocka" után,
hogy a k.rva életbe, miért sajnálják attól a nyomorult-tól azt a pár méter zuhanást, ha ki akar ugrani az ablakon?
ők talán emberségesebb halált szánnak neki?
én láttam fizikai kényszer alkalmazását,bántalmazást teljesen indokolatlan szituációkban
(megjegyzésem: valószínüleg nem ugrana ki az ablakon senki,ha nem lennének ŐK)
de mindig akad ,eddig mindig akadt valaki,akinek fáj a másik léte,vagyis
elnézést a csúnya kifejezésért
a másik nyomorán akar meggazdagodni
van ebben egy jó adag szadizmus,embergyűlölet, tenni akarás,minden áron való tenni akarás,elvakultság, szemellenzős, egysíkú,beszűkült ,csőlátó "áttitűd"...
szerintem nézőpont kérdése,hogy ha nekem van 100 ft om,és éhes vagyok, de neked meg kopog a szemed,akkor ki fog jól lakni nem?
az élet sajnos ilyen
pszichiátriai beteg vagy? buktad ....messze kerültél a zsíros bödöntől....majd a zárton megmondják neked,hogy mi jár neked...
itt a legsúlyosabb,jelen állás szerint menthetetlen betegekre gondolok,a velük való bánásmódra
sok lúd disznót győz, aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók
egyszerűen nem tudom megérteni , a 140 es nek kikiáltott paranoid skizofrén IQ-mal ,hogy most akkor tényleg "oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult,( hogy önként, kéjjel ölt, )"
ismered a művet?
folyt. köv.
Radnóti Miklós :Töredék
Nem tudom ki vagy ,
de nem is érdekel,
neméranevem
vagy minek nevezzelek.
Általánosítasz,pedig te is tudod,hogy nemcsak a psz osztályokon nincs WC papír,maga az egész egészségügy helyzete romokban van.
Nem tudom mi van a zártosztályokon,nincs személyes tapasztalatom,így erre nem szeretnék válaszolni.
A többi vagy az adatlapomon,vagy ha gondolod a hozzászólásaim közt megkeresheted ill a blogomban .
Üdv:Kata73 voltam
Idézet tőle: neméranevemIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: gabor77sziasztok!
íme az első alkotásom:
nevetni ér
Sza Gábor 77!
Szerettem volna megnézni az első alkotásod, nem szeretek általánosítani,minden megközelítés érdekel .Nem sikerült. Error 404
Szerettem volna megnézni az adatlapod hátha elárul valamit arról mi lehet a filmedben Ez sem sikerült.Hozzáférés megtagadva. Nem tudom önhibádon kívül,v direkt
Amit sikerült megtudnom:Ma csatlakoztál,(Üdv a fedélzeten !)többször jártál már itt ,olvasod az írásainkat.
Nem,valahogy ezek után nevetni sincs kedvem, mert ez számomra,(szeretném ,ha nem vennéd személyes támadásnak,) így, ilyen formában komolytalan,hiteltelen.
igen, a te hibád
szóval
egy átlag magyar kórházban ,pszihi osztályon még wc papírra sem telik, vinni kell a betegek hozzátartozóinak
én most azt gondolom,megannyi átélt, saját szemeim előtt lepergett "filmkocka" után,
hogy a k.rva életbe, miért sajnálják attól a nyomorult-tól azt a pár méter zuhanást, ha ki akar ugrani az ablakon?
én láttam fizikai kényszer alkalmazását,bántalmazást teljesen indokolatlan szituációkban
van ebben egy jó adag szadizmus,embergyűlölet, tenni akarás,minden áron való tenni akarás,elvakultság, szemellenzős, egysíkú,beszűkült ,csőlátó "áttitűd"...
szerintem nézőpont kérdése,hogy ha nekem van 100 ft om,és éhes vagyok, de neked meg kopog a szemed,akkor ki fog jól lakni nem?
az élet sajnos ilyen
pszichiátriai beteg vagy? buktad ....messze kerültél a zsíros bödöntől....majd a zárton megmondják neked,hogy mi jár neked...
itt a legsúlyosabb,jelen állás szerint menthetetlen betegekre gondolok,a velük való bánásmódra
egyszerűen nem tudom megérteni , a 140 es nek kikiáltott paranoid skizofrén IQ-mal ,hogy most akkor tényleg "oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult,( hogy önként, kéjjel ölt, )"
ismered a művet?
folyt. köv.
Radnóti Miklós :Töredék
Nem tudom ki vagy ,
de nem is érdekel,
neméranevem
vagy minek nevezzelek.
Általánosítasz,pedig te is tudod,hogy nemcsak a psz osztályokon nincs WC papír,maga az egész egészségügy helyzete romokban van.
Nem tudom mi van a zártosztályokon,nincs személyes tapasztalatom,így erre nem szeretnék válaszolni.
A többi vagy az adatlapomon,vagy ha gondolod a hozzászólásaim közt megkeresheted ill a blogomban .
Üdv:Kata73 voltam
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 18:22és ha nem lett volna az arcán a kaján vigyor,
nem az életemről lett volna szó...
ha nem olyan információk birtokában lett volna,amihez az égadta egy világon semmi de semmi közen nincsen,
akkor most nem használtam volna ezeket a szavakat
és ha nem lett volna az arcán a kaján vigyor,
nem az életemről lett volna szó...
ha nem olyan információk birtokában lett volna,amihez az égadta egy világon semmi de semmi közen nincsen,
akkor most nem használtam volna ezeket a szavakat
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 18:09bementem a pszihiátriára,vagyis vittek
odajött egy kisk..ög smasszer,utolsó senkiházi félkilóezüst a nyakba,penge vagyok ,senki vagyok de itt lehetek valaki mert eszem az nem sok ápoló....
és vigyorogva elkezdi nekem ecsetelni
hallod gabesz ,amiket hallottam rólad ( na miket? és kitől? talán a nemzetbiztonsági hivatal munkatársai innen kerülnek ki?)
"már sosem fogsz innen kikerülni..."
és ezt vigyorogva, 2009 októberében a zárton , egy vidéki sintértelepen
de , basszad meg attis, kikerültem ,és te meg ott rohadsz meg ,mert egy senki vagy,és az is maradsz
érted a lényeget?
van egy mondásom, mert már szinte csak az van:
melyik játékot szeretnéd játszani,ha választanod lehetne?
vakkal számháborúzni,vagy gondolatolvasóval barkohbázni?
a pszihin az első játék megy
bementem a pszihiátriára,vagyis vittek
odajött egy kisk..ög smasszer,utolsó senkiházi félkilóezüst a nyakba,penge vagyok ,senki vagyok de itt lehetek valaki mert eszem az nem sok ápoló....
és vigyorogva elkezdi nekem ecsetelni
hallod gabesz ,amiket hallottam rólad ( na miket? és kitől? talán a nemzetbiztonsági hivatal munkatársai innen kerülnek ki?)
"már sosem fogsz innen kikerülni..."
és ezt vigyorogva, 2009 októberében a zárton , egy vidéki sintértelepen
de , basszad meg attis, kikerültem ,és te meg ott rohadsz meg ,mert egy senki vagy,és az is maradsz
érted a lényeget?
van egy mondásom, mert már szinte csak az van:
melyik játékot szeretnéd játszani,ha választanod lehetne?
vakkal számháborúzni,vagy gondolatolvasóval barkohbázni?
a pszihin az első játék megy
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 17:48Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: gabor77sziasztok!
íme az első alkotásom:
nevetni ér
Sza Gábor 77!
igen, a te hibád
szóval
az élet sajnos ilyen
ismered a művet?
folyt. köv.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: gabor77sziasztok!
íme az első alkotásom:
nevetni ér
Sza Gábor 77!
igen, a te hibád
szóval
az élet sajnos ilyen
ismered a művet?
folyt. köv.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 13:54Idézet tőle: gabor77sziasztok!
íme az első alkotásom:
nevetni ér
Sza Gábor 77!
Idézet tőle: gabor77sziasztok!
íme az első alkotásom:
nevetni ér
Sza Gábor 77!
Idézet tőle: gabor77 ekkor: 2017.03.26., 10:39hogy jön ide a politika?
kik találták fel a mai modern-nek nevezett pszichiátriai hatóanyagok elődeit,és hogyan ,és abban mennyi volt a tudományosság?
én valami olyasmit vettem ki,hogy itt a véletlenek játszottak közre. az eredmény meg lett magyarázva , fel lettek állítva az elméletek -utólag
az elméletek,amik ma sem állják meg a -gyakorlatban- a helyüket
gyógyítás az ami mindenkinek jó
gyógyítás az aminek az eredménye a harmónia
aminek a végén nem kétszáz kilométert viszik élő halottként a beteget,akit látni már nem akarnak,mert még mindig nem igazolja az orvsok elméleteit,de már túl kényes az állapota ahhoz,hogy a cirkuszukban mutogassák
nincs megoldás,csak kevésbé rossz. Az még mindig csak rossz.És ami vkinek rossz, az kinek jó?
lehet egy egyszerű műhiba pert amikor egy műtétnél bent felejtenek egy kendőt valakinek a hasüregében,lehet egyáltalán egy ilyen pert könnyedén megnyerni?
akkor a pszichiátriai visszaélések , ha vannak ilyenek ,mert én láttam ilyeneket,hogyan bizonyíthatóak,uram bocsá,hogyan lehet jogi útra terelni az ügyet?
ki mondja végre azt,hogy ez így nem jó ahogyan van? és mennyit fog érte ülni,vagy fizetni?
kik ,milyen érdekcsoportok,és mekkora tőke áll a gyógyszergyártó cégek mögött?
mi az,hogy semmi köze senkinek ahhoz,hogy x gyógyszergyártó magyar cég,bukik ,vagyis valahonnan ELVESZ 111 milliárd forintot egy sikertelen hatóanyag kifejlesztésére?
miért nem kerülhet be egy arab származású vegyész egy-egy nagy gyógyszeripari cégbe? ( konkrét esetről van tudomásom)
miért van az,hogy nem bizonyítható elméletek mögé felsorakoztatják az állami szervezeteket?
én ezeket nem értem.
miért van az,hogy ha valami egyértelmű , egy orvos hibája,akkor elnézik neki,mert ő orvos?
létezik jogi egyenlőség ma hazánkban a pszichiátriai betegek és az őket , vagyis a sorsuk felett mindenható jogokat szerző pszichiáterek között?
ki dönti el,hogy ki ember,és ki az állatt, akit ketrecben kell tartani?
miért előlegezik meg a legaljasabb, legbestiálisabb, legállatiasabb cselekedeteket azon emberek felé,akik vmilyen okból kifolyólag kevesebbként születtek mint mások?
ha egy elmebetegtől elvárják,hogy úgy viselkedjen, mint egy agyilag épp, akkor egy
kerekes székes embert is fel kell állítani pár szteroid injekcióval egy jól dokumentált cirkuszi mutatvány erejéig?
egy jól dokumentált ,statisztikákkal igazolt mesterséges rendszer, egy kegyetlen , legalizált büntető rendszer a pszichiátria ma, ami egyetlen jogot kifelejt ,ami elvileg mindenkit megillet:
az ártatlanság vélelmé-t
hogy jön ide a politika?
kik találták fel a mai modern-nek nevezett pszichiátriai hatóanyagok elődeit,és hogyan ,és abban mennyi volt a tudományosság?
én valami olyasmit vettem ki,hogy itt a véletlenek játszottak közre. az eredmény meg lett magyarázva , fel lettek állítva az elméletek -utólag
az elméletek,amik ma sem állják meg a -gyakorlatban- a helyüket
gyógyítás az ami mindenkinek jó
gyógyítás az aminek az eredménye a harmónia
aminek a végén nem kétszáz kilométert viszik élő halottként a beteget,akit látni már nem akarnak,mert még mindig nem igazolja az orvsok elméleteit,de már túl kényes az állapota ahhoz,hogy a cirkuszukban mutogassák
nincs megoldás,csak kevésbé rossz. Az még mindig csak rossz.És ami vkinek rossz, az kinek jó?
lehet egy egyszerű műhiba pert amikor egy műtétnél bent felejtenek egy kendőt valakinek a hasüregében,lehet egyáltalán egy ilyen pert könnyedén megnyerni?
akkor a pszichiátriai visszaélések , ha vannak ilyenek ,mert én láttam ilyeneket,hogyan bizonyíthatóak,uram bocsá,hogyan lehet jogi útra terelni az ügyet?
ki mondja végre azt,hogy ez így nem jó ahogyan van? és mennyit fog érte ülni,vagy fizetni?
kik ,milyen érdekcsoportok,és mekkora tőke áll a gyógyszergyártó cégek mögött?
mi az,hogy semmi köze senkinek ahhoz,hogy x gyógyszergyártó magyar cég,bukik ,vagyis valahonnan ELVESZ 111 milliárd forintot egy sikertelen hatóanyag kifejlesztésére?
miért nem kerülhet be egy arab származású vegyész egy-egy nagy gyógyszeripari cégbe? ( konkrét esetről van tudomásom)
miért van az,hogy nem bizonyítható elméletek mögé felsorakoztatják az állami szervezeteket?
én ezeket nem értem.
miért van az,hogy ha valami egyértelmű , egy orvos hibája,akkor elnézik neki,mert ő orvos?
létezik jogi egyenlőség ma hazánkban a pszichiátriai betegek és az őket , vagyis a sorsuk felett mindenható jogokat szerző pszichiáterek között?
ki dönti el,hogy ki ember,és ki az állatt, akit ketrecben kell tartani?
miért előlegezik meg a legaljasabb, legbestiálisabb, legállatiasabb cselekedeteket azon emberek felé,akik vmilyen okból kifolyólag kevesebbként születtek mint mások?
ha egy elmebetegtől elvárják,hogy úgy viselkedjen, mint egy agyilag épp, akkor egy
kerekes székes embert is fel kell állítani pár szteroid injekcióval egy jól dokumentált cirkuszi mutatvány erejéig?
egy jól dokumentált ,statisztikákkal igazolt mesterséges rendszer, egy kegyetlen , legalizált büntető rendszer a pszichiátria ma, ami egyetlen jogot kifelejt ,ami elvileg mindenkit megillet:
az ártatlanság vélelmé-t
Idézet tőle: gabor77 ekkor: 2017.03.26., 10:12szerintetek ha valaki rájött egy módszerre ,ahogyan le lehet tenni a gyógyszereket,
akkor labdába tud egyáltalán rugni az orvosokkal szemben?
nem azzal fogják kezdeni,hogy hogy képzeli ,hogy másokat erre agitál,hogy szembe menjen a jelenlegi rendszerrel?
én egész jól vagyok ,borderline a diagom ,és muszáj volt letennem mindent vérkép és egyéb problémák miatt.
elvileg és gyakorlatilag is működik a módszer,de óriási az ellenállás a környezet részéről,vagyis még nem nagyon pedzegettem a dolgot,de amiket látok hallok olvasok,az alapján elég valószínű,hogy nem az elért eredményeimet értkélnék,hanem a személyemet támadnák.
A probléma az,hogy a gyógyszerről való leállás nagyon hosszú,idő és energiaigényes folyamat,és igazából -elvileg - semmi nem indokolja,de a gyakorlat mégis azt mutatja,hogy hosszú távon ez megérné.
A másik probléma az az,hogy nem tudom modellezni,csak a saját példámon,tehát nem tudom másnál hogyan működne?Vszínű,hogy az sem mindegy milyen környezetben él az illető,foglalkozás,családi körülmények.
Beszélgettem fórumokban szakemberekkel,és olyan szkeptikus,cinikus,és lehengerlő, degradáló stílusban ,abszolút magas lóról, elutasítóan viszonyulnak a kérdéshez,hogy
az elmúlt hónapokban teljesen összezavarodtam ,mit kéne egyáltalán tenni?
én most úgy látom,hogy oké,hogy van skizofrénia, borderline,és egyéb más problémák,
de az emberekben , a köztudatban az él, az lett a fejekbe sulykolva,hogy még egy egyszerű fejfájásnál sem a lehetséges problémát,kiváltó okot vizsgáljuk,hanem azonnal ,az instant ,kapszulában bevehető gyógyszertári termékekhez nyúljunk.
Én nem vagyok természetógyász,sem kuruzsló,nem is foglalkozom semmilyen szerrel ,ami nem elérhető egy egyszerű sarki vegyesboltban.
Az a baj,hogy túl egyszerű a módszer.Én ezt látom.
Nem is nagyon szeretnék belekezdeni emiatt az "igehirdetésbe",mert szinte látom ,hogy a tények közlése olyannyira fájna egyeseknek,hogy a gyógyító,segítő szándékot kapásból ,és élből provokációnak,tudománytalan zavarkeltő akciónak értékelnék,amit szankciókkal, ellentámadással,az én személyem elleni támadással reagálnának le.
az a legkevesebb,hogy engem nevetségessé tennének.
ugye egy pszichiátriai beteg nincsen abban a helyzetben,hogy az "észt ossza"...
ez itt a legnagyobb probléma.
De mint mondtam,megoldás létezik ,valószínűleg létezik,csak éppen ez szembe megy majdnem minden,sőt,nyugodtan mondhatom :minden eddigi gyakorlattal...
ezért zavarodtam meg,és inkább teljes erőbedobással csiszolgattam a módszert,de sajnos egy fecske nem csinál nyara,tartja a mondás.És én ,és ezt leírom , ha a módszeremet a sírba viszem,akkor sem leszek nyugtalan.
a probléma,leírom még egyszer, nem abban van,hogy lehet e ezt csinálni,hanem abban,hogy elhiszik e mások,hogy lehet? És a másik , talán még nagyobb probléma,ami
elég jól érthető, ha ezzel a hasonlattal élek,tehát ha egy csontot eltörünk ,mondjuk a lábunkat, akkor amíg az összeforr, az kb. több százezerszer annyi időbe fog telni,mint az a pillanat,amikor a balesetet elszenvedtük.
Sajnos túl bonyolult az emberi szervezet,és túl kicsi ez a fórum ,és túl önző az ember.
szerintetek ha valaki rájött egy módszerre ,ahogyan le lehet tenni a gyógyszereket,
akkor labdába tud egyáltalán rugni az orvosokkal szemben?
nem azzal fogják kezdeni,hogy hogy képzeli ,hogy másokat erre agitál,hogy szembe menjen a jelenlegi rendszerrel?
én egész jól vagyok ,borderline a diagom ,és muszáj volt letennem mindent vérkép és egyéb problémák miatt.
elvileg és gyakorlatilag is működik a módszer,de óriási az ellenállás a környezet részéről,vagyis még nem nagyon pedzegettem a dolgot,de amiket látok hallok olvasok,az alapján elég valószínű,hogy nem az elért eredményeimet értkélnék,hanem a személyemet támadnák.
A probléma az,hogy a gyógyszerről való leállás nagyon hosszú,idő és energiaigényes folyamat,és igazából -elvileg - semmi nem indokolja,de a gyakorlat mégis azt mutatja,hogy hosszú távon ez megérné.
A másik probléma az az,hogy nem tudom modellezni,csak a saját példámon,tehát nem tudom másnál hogyan működne?Vszínű,hogy az sem mindegy milyen környezetben él az illető,foglalkozás,családi körülmények.
Beszélgettem fórumokban szakemberekkel,és olyan szkeptikus,cinikus,és lehengerlő, degradáló stílusban ,abszolút magas lóról, elutasítóan viszonyulnak a kérdéshez,hogy
az elmúlt hónapokban teljesen összezavarodtam ,mit kéne egyáltalán tenni?
én most úgy látom,hogy oké,hogy van skizofrénia, borderline,és egyéb más problémák,
de az emberekben , a köztudatban az él, az lett a fejekbe sulykolva,hogy még egy egyszerű fejfájásnál sem a lehetséges problémát,kiváltó okot vizsgáljuk,hanem azonnal ,az instant ,kapszulában bevehető gyógyszertári termékekhez nyúljunk.
Én nem vagyok természetógyász,sem kuruzsló,nem is foglalkozom semmilyen szerrel ,ami nem elérhető egy egyszerű sarki vegyesboltban.
Az a baj,hogy túl egyszerű a módszer.Én ezt látom.
Nem is nagyon szeretnék belekezdeni emiatt az "igehirdetésbe",mert szinte látom ,hogy a tények közlése olyannyira fájna egyeseknek,hogy a gyógyító,segítő szándékot kapásból ,és élből provokációnak,tudománytalan zavarkeltő akciónak értékelnék,amit szankciókkal, ellentámadással,az én személyem elleni támadással reagálnának le.
az a legkevesebb,hogy engem nevetségessé tennének.
ugye egy pszichiátriai beteg nincsen abban a helyzetben,hogy az "észt ossza"...
ez itt a legnagyobb probléma.
De mint mondtam,megoldás létezik ,valószínűleg létezik,csak éppen ez szembe megy majdnem minden,sőt,nyugodtan mondhatom :minden eddigi gyakorlattal...
ezért zavarodtam meg,és inkább teljes erőbedobással csiszolgattam a módszert,de sajnos egy fecske nem csinál nyara,tartja a mondás.És én ,és ezt leírom , ha a módszeremet a sírba viszem,akkor sem leszek nyugtalan.
a probléma,leírom még egyszer, nem abban van,hogy lehet e ezt csinálni,hanem abban,hogy elhiszik e mások,hogy lehet? És a másik , talán még nagyobb probléma,ami
elég jól érthető, ha ezzel a hasonlattal élek,tehát ha egy csontot eltörünk ,mondjuk a lábunkat, akkor amíg az összeforr, az kb. több százezerszer annyi időbe fog telni,mint az a pillanat,amikor a balesetet elszenvedtük.
Sajnos túl bonyolult az emberi szervezet,és túl kicsi ez a fórum ,és túl önző az ember.
Idézet tőle: gabor77 ekkor: 2017.03.26., 09:15sziasztok!
íme az első alkotásom:
nevetni ér
sziasztok!
íme az első alkotásom:
nevetni ér
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.25., 14:23Idézet tőle: RókaKleó!
Mi újság?
Jól vagy?
Kösz, megvagyok. Már a borderline sem a régi, még dühöngeni sem tudok. Sírni ("hisztizni" se) már évek óta nem tudok. Viszont tegnap egy Werbunkon röhögtem, ilyen is rég volt. Szóval nyomi, "közepes depressziós epizód", de nagy a gyanúm, hogy mindezekért a lítium felel, zombisít.
Idézet tőle: RókaKleó!
Mi újság?
Jól vagy?
Kösz, megvagyok. Már a borderline sem a régi, még dühöngeni sem tudok. Sírni ("hisztizni" se) már évek óta nem tudok. Viszont tegnap egy Werbunkon röhögtem, ilyen is rég volt. Szóval nyomi, "közepes depressziós epizód", de nagy a gyanúm, hogy mindezekért a lítium felel, zombisít.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.25., 13:59Idézet tőle: Gácsi Krisztiánkedves aranyos rekreációs intézet:
https://mno.hu/belfold/veresrol-ciganyozasrol-zsidozasrol-szamolnak-be-a-bezart-betegek-2391334
Juj. 🙁
Na, ez érdekes: "A hatályos jogszabályok szerint a férfiakra legalább három, a nőkre három és fél négyzetméter szabad mozgástérnek kellene jutnia."
Soha nem gondoltam volna, hogy a nőknek nagyobb mozgástér jár.
Idézet tőle: Gácsi Krisztiánkedves aranyos rekreációs intézet:
https://mno.hu/belfold/veresrol-ciganyozasrol-zsidozasrol-szamolnak-be-a-bezart-betegek-2391334
Juj. 🙁
Na, ez érdekes: "A hatályos jogszabályok szerint a férfiakra legalább három, a nőkre három és fél négyzetméter szabad mozgástérnek kellene jutnia."
Soha nem gondoltam volna, hogy a nőknek nagyobb mozgástér jár.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.03.25., 11:19kedves aranyos rekreációs intézet:
kedves aranyos rekreációs intézet:
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.03.25., 07:56Gyerekek, ma elmegyek szoláriumba, lebarnítom a testemet, szaunázom és edzek egy kicsit, eszegetek, kutyát sétáltatok és kedves leszek a bennem lévő gyermekhez.
Ez kell a borderline-nak: szeretet és elfogadás
Ölelés nektek!
Tegyetek Ti is hasonlóan!
Bánjatok JÓL magatokkal!
Gyerekek, ma elmegyek szoláriumba, lebarnítom a testemet, szaunázom és edzek egy kicsit, eszegetek, kutyát sétáltatok és kedves leszek a bennem lévő gyermekhez.
Ez kell a borderline-nak: szeretet és elfogadás
Ölelés nektek!
Tegyetek Ti is hasonlóan!
Bánjatok JÓL magatokkal!
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.24., 21:27Idézet tőle: RókaKiwi! Jó az a transzgenerációs traumás leírás.
Sajnos magamra ismertem.
Tudom,hogy jó.Ezért másoltam be a linket.
Sajnos én is.
Idézet tőle: RókaKiwi! Jó az a transzgenerációs traumás leírás.
Sajnos magamra ismertem.
Tudom,hogy jó.Ezért másoltam be a linket.
Sajnos én is.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.24., 21:25Idézet tőle: RókaA szex jobb feszültséglevezető.
Amúgy jól teszed.
Én dühödten takarítok.
Az is nagyon jó.
Szex terén rosszul vagyok bekötve.(nem vagyok leszbikus) Csak az agya érdekel egy pasinak.Külső stb mellékes. Az agya legyen baromi nagy! Agypókerezni tudjon.
Nálam rendrakással kezdődik. Aminek az a következménye,hogy beülök a kupi közepébe,mert mindig akad valami érdekes olvasnivaló.Aztán kapok észbe,hogy na ez így nem fog menni,és akkor gőzerővel lomtalanítás ,takarítás.
Idézet tőle: RókaA szex jobb feszültséglevezető.
Amúgy jól teszed.
Én dühödten takarítok.
Az is nagyon jó.
Szex terén rosszul vagyok bekötve.(nem vagyok leszbikus) Csak az agya érdekel egy pasinak.Külső stb mellékes. Az agya legyen baromi nagy! Agypókerezni tudjon.
Nálam rendrakással kezdődik. Aminek az a következménye,hogy beülök a kupi közepébe,mert mindig akad valami érdekes olvasnivaló.Aztán kapok észbe,hogy na ez így nem fog menni,és akkor gőzerővel lomtalanítás ,takarítás.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.24., 21:00Idézet tőle: RókaDe amúgy ezen már túl vagyok.
Ezt sem mindig akarom.
Csak a számat jártatom. Bocs.
Semmi gond Róka,legalább ezt is kiveséztük.:)
Olykor ilyen téma is kell.
Én jelenleg boxzsák árakat nézem.
Lőtérre akartam menni,(gyerekkoromban jártam),de baromi drága lett .
Marad a zsák püfölés.
Feszültséglevezetés.
Idézet tőle: RókaDe amúgy ezen már túl vagyok.
Ezt sem mindig akarom.
Semmi gond Róka,legalább ezt is kiveséztük.:)
Olykor ilyen téma is kell.
Én jelenleg boxzsák árakat nézem.
Lőtérre akartam menni,(gyerekkoromban jártam),de baromi drága lett .
Marad a zsák püfölés.
Feszültséglevezetés.
Idézet tőle: Razin ekkor: 2017.03.24., 20:08Idézet tőle: RókaDe amúgy ezen már túl vagyok.
Ezt sem mindig akarom.
Szia! 🙂
Pont azt akartam kérdezni, hogy és, ha beleunnál? 🙂
Mert ugye az ember elképzel valamit, de a valóság azért más. 🙂
Idézet tőle: RókaDe amúgy ezen már túl vagyok.
Ezt sem mindig akarom.
Szia! 🙂
Pont azt akartam kérdezni, hogy és, ha beleunnál? 🙂
Mert ugye az ember elképzel valamit, de a valóság azért más. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.24., 19:18Idézet tőle: RókaA luxusprosti is kurva, az nem az, amiről te írsz szerintem.
Nem hiszem, hogy láttam a filmet, de könyveket olvastam.
Tudom, hogy az sem leányálom, de borderline-nak lenni sem az.
Róka, én ismertem egy borderline-os kurvát. Nem volt luxus, de útszéli sem. Viszont másképp nem tudta csinálni, csak piával meg hernyóval. 41 éves korában infarktusban meghalt.
Úgyhogy legjobb, ha ezt az "ötletet" még poénnak is elfelejted...
Idézet tőle: RókaA luxusprosti is kurva, az nem az, amiről te írsz szerintem.
Róka, én ismertem egy borderline-os kurvát. Nem volt luxus, de útszéli sem. Viszont másképp nem tudta csinálni, csak piával meg hernyóval. 41 éves korában infarktusban meghalt.
Úgyhogy legjobb, ha ezt az "ötletet" még poénnak is elfelejted...
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.24., 17:54Róka a kérdéseidre szerintem tudna válaszolni illetve objektív tájékoztatást adni,a prostituáltak,akár a luxus prostituáltak életéről,helyzetéről :Földi Ágnes Facebook oldala
A magyarországi szexmunkások érdekeit és jogait védő egyesület vezetője
http://szexmunka.hu/ ez egy tájékoztató honlap
Róka a kérdéseidre szerintem tudna válaszolni illetve objektív tájékoztatást adni,a prostituáltak,akár a luxus prostituáltak életéről,helyzetéről :Földi Ágnes Facebook oldala
A magyarországi szexmunkások érdekeit és jogait védő egyesület vezetője
http://szexmunka.hu/ ez egy tájékoztató honlap
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.03.24., 17:35A luxusprosti is kurva, az nem az, amiről te írsz szerintem.
A luxusprosti is kurva, az nem az, amiről te írsz szerintem.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.24., 09:33Jaj, csak meg ne próbáljuk úgy beállítani, mintha annyira k.rva jó lenne kurvának lenni!! Mert baromira nem az! Koszos, büdös, beteg, perverz emberekkel dugni, naponta többször? Fúj, ez nem embernek való!
Róka, szerintem te tévedsz. Ha egy nő örömmel, élvezetből szexel egy pasival és ezért anyagi előnyökhöz (is) jut, az nem kurvaság.
A kurvaság ott kezdődik, hogy kőkemény gazdasági okkal csinálja valaki (mert különben éhen döglik).
Az egyik legjobb film, amit valaha láttam, egy striciről szólt. Felszedett egy fiatal lányt, a barátnőjeként kezelte, kényeztette, szerelmesek voltak egymásba (vagy úgy tűnt, hogy a pasi is az). Aztán pár hét után kijelentette a lánynak, hogy na, akkor ennyi volt a szép rész, most jön a kemény munka. És befogta kurvának. Borzasztó dolgok történetek a lánnyal, aztán a végén a férfi ..... na nem írom le, hátha valaki megírja, hogy mi ez a film (én nem tudom) és hátha valaki megnézi. Német film.
Jaj, csak meg ne próbáljuk úgy beállítani, mintha annyira k.rva jó lenne kurvának lenni!! Mert baromira nem az! Koszos, büdös, beteg, perverz emberekkel dugni, naponta többször? Fúj, ez nem embernek való!
Róka, szerintem te tévedsz. Ha egy nő örömmel, élvezetből szexel egy pasival és ezért anyagi előnyökhöz (is) jut, az nem kurvaság.
A kurvaság ott kezdődik, hogy kőkemény gazdasági okkal csinálja valaki (mert különben éhen döglik).
Az egyik legjobb film, amit valaha láttam, egy striciről szólt. Felszedett egy fiatal lányt, a barátnőjeként kezelte, kényeztette, szerelmesek voltak egymásba (vagy úgy tűnt, hogy a pasi is az). Aztán pár hét után kijelentette a lánynak, hogy na, akkor ennyi volt a szép rész, most jön a kemény munka. És befogta kurvának. Borzasztó dolgok történetek a lánnyal, aztán a végén a férfi ..... na nem írom le, hátha valaki megírja, hogy mi ez a film (én nem tudom) és hátha valaki megnézi. Német film.
Idézet tőle: Lucifer ekkor: 2017.03.23., 23:07Idézet tőle: RomanOISziasztok! Más vagyok mint a többiek.Rasszista vagyok,de igazából magamat is utálnom kéne a faji hovatartozásom miatt.Valószínüleg öt népcsoport vérvonala keveredik bennem.A cigány, az olasz,a zsidó , a magyar és a német.Mikor erre rájövök,akkor depressziós leszek,és majd mindenkit elkezdek utálni.És anoraxiás leszek,és sátánista,és skizofrén is a végén.Szerintetek mit kéne tennem?
A macskámat nagyon szeretem ,és a nőket is,csak ők engem nem igazán.De már beletörődtem,mert rájöttem,hogy előbb vagy utóbb,de mindenre RÁJÖVÖK.
Nem az számít, hogy honnan jöttél, hanem, hogy hova tartasz. 😉
Idézet tőle: RomanOISziasztok! Más vagyok mint a többiek.Rasszista vagyok,de igazából magamat is utálnom kéne a faji hovatartozásom miatt.Valószínüleg öt népcsoport vérvonala keveredik bennem.A cigány, az olasz,a zsidó , a magyar és a német.Mikor erre rájövök,akkor depressziós leszek,és majd mindenkit elkezdek utálni.És anoraxiás leszek,és sátánista,és skizofrén is a végén.Szerintetek mit kéne tennem?
A macskámat nagyon szeretem ,és a nőket is,csak ők engem nem igazán.De már beletörődtem,mert rájöttem,hogy előbb vagy utóbb,de mindenre RÁJÖVÖK.
Nem az számít, hogy honnan jöttél, hanem, hogy hova tartasz. 😉
Idézet tőle: RomanOI ekkor: 2017.03.23., 20:59Idézet tőle: RókaElmegyek kurvának.
Lesz pénzem és a hobbimnak élhetek.
Ehhez van a legnagyobb tehetségem is.
Miért baj az, ha őszinte vagyok?
Úgy őszintén : Lehetek a stricid? 🙂
Idézet tőle: RókaElmegyek kurvának.
Úgy őszintén : Lehetek a stricid? 🙂
Idézet tőle: Mahagóni ekkor: 2017.03.23., 20:38Kérés: Senki ne vegye magára!! Ezt a napokban osztotta meg facebookon a "Tudományos mémek" című oldal,lementettem,ők azóta törölték,vagy nem tudom.(nem találtam meg). Nagyjából a világ alapműködése ez. 😀 Persze, a nő nem probléma,de a fenti részei igazak.!
Kérés: Senki ne vegye magára!! Ezt a napokban osztotta meg facebookon a "Tudományos mémek" című oldal,lementettem,ők azóta törölték,vagy nem tudom.(nem találtam meg). Nagyjából a világ alapműködése ez. 😀 Persze, a nő nem probléma,de a fenti részei igazak.!
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.03.23., 20:12Mi eleve kizártuk az ilyen anyagi dolgokat a kapcsolatunkból. Így mondjuk nem nagyon vannak családi ebédek, meg romantikus, gyertyafényes vacsorák, de sokkal őszintébb, mert gazdasági érdek a kapcsolathoz senkit nem fűz.
Mi eleve kizártuk az ilyen anyagi dolgokat a kapcsolatunkból. Így mondjuk nem nagyon vannak családi ebédek, meg romantikus, gyertyafényes vacsorák, de sokkal őszintébb, mert gazdasági érdek a kapcsolathoz senkit nem fűz.
Idézet tőle: Mahagóni ekkor: 2017.03.23., 19:58Most magam ellen beszélek,de egy komoly kapcsolatod mellett lehetnek más kapcsolataid is.(úgy magam ellen,hogy én erre nagy valószínűséggel rájönnék,és nem díjaznám)
Aki okos,és még ráadásként szép is,ismeri a viselkedés-kultúrákat,de leginkább a férfiakat,az biztos hogy sok mindent elérhet,mivel náluk a pénz,nálatok a ...bizonyos dolog,ami a férfi agyat elég erősen indukálja. 😀 Mindenkit,orvostól-ügyvéden át a segédmunkásig.
Most magam ellen beszélek,de egy komoly kapcsolatod mellett lehetnek más kapcsolataid is.(úgy magam ellen,hogy én erre nagy valószínűséggel rájönnék,és nem díjaznám)
Aki okos,és még ráadásként szép is,ismeri a viselkedés-kultúrákat,de leginkább a férfiakat,az biztos hogy sok mindent elérhet,mivel náluk a pénz,nálatok a ...bizonyos dolog,ami a férfi agyat elég erősen indukálja. 😀 Mindenkit,orvostól-ügyvéden át a segédmunkásig.
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.03.23., 19:20Csak az a baj, hogy ha belebotlok valami paliba, akiért nagyon odavagyok, akkor minden bukik.Mivel társfüggő vagyok.Amúgy nem leszek szerintem kurva, mert akkor már az lennék, de még időben visszafordultam anno.
Franc se tudja mit akarok.
Most egy fickó után csorgatom a nyálam, akit meg is kapok valamennyire, de ez kevés nekem.
Nem tudom irányítani, ami tetszik, de dühít.
Csak az a baj, hogy ha belebotlok valami paliba, akiért nagyon odavagyok, akkor minden bukik.Mivel társfüggő vagyok.Amúgy nem leszek szerintem kurva, mert akkor már az lennék, de még időben visszafordultam anno.
Franc se tudja mit akarok.
Most egy fickó után csorgatom a nyálam, akit meg is kapok valamennyire, de ez kevés nekem.
Nem tudom irányítani, ami tetszik, de dühít.
Idézet tőle: Mahagóni ekkor: 2017.03.23., 18:33Ha én jó nő lennék,biztos hogy "visszaélnék" az adottságaimmal,előnyszerzés céljából.
Hogy kurválkodnék-e-vagyis nem tudom hogy érted,de hogy jólszituált férfiakat,vagy akárkiket szednék-e fel -,azt meggondolnám,de esélyes,mert ha egy nő okos,és szép is,akkor nagyon jól járhat. De régen is ez volt amúgy,csak akkor még keményebbek voltak a nőkkel,szabályok vonatkoztak rájuk.
Sokszor mondtam,bár nőnek születtem volna,olyan nőnek,mint amilyen paliba vagyok. Nem ferde hajlam mondatja ezt,hanem tényleg,sokkal előnyösebb nektek,főleg ha van eszetek is.
Ma már nálunk a nyerserő("erősebbik nem")vajmi keveset számít.
nálunk=nyugati világban
Ha én jó nő lennék,biztos hogy "visszaélnék" az adottságaimmal,előnyszerzés céljából.
Hogy kurválkodnék-e-vagyis nem tudom hogy érted,de hogy jólszituált férfiakat,vagy akárkiket szednék-e fel -,azt meggondolnám,de esélyes,mert ha egy nő okos,és szép is,akkor nagyon jól járhat. De régen is ez volt amúgy,csak akkor még keményebbek voltak a nőkkel,szabályok vonatkoztak rájuk.
Sokszor mondtam,bár nőnek születtem volna,olyan nőnek,mint amilyen paliba vagyok. Nem ferde hajlam mondatja ezt,hanem tényleg,sokkal előnyösebb nektek,főleg ha van eszetek is.
Ma már nálunk a nyerserő("erősebbik nem")vajmi keveset számít.
nálunk=nyugati világban
Idézet tőle: Róka ekkor: 2017.03.23., 17:08Elmegyek kurvának.
Elmegyek kurvának.
Idézet tőle: matiri2 ekkor: 2017.03.23., 09:35Szia!
Jártál már pszichoterápiában? Ott esetleg segítenének kifésülni ezeket az összeakadásokat, megtalálni a gyökerét, hogy megtaláld a helyedet is.
A skizofrénia miben nyilvánul meg?
Amúgy nem is biztos, hogy rasszista vagy, ha a nőknél nem nézed, hogy zsidó-e vagy sváb 😉
Itt Magyarországon mindenki "keverék" valamennyire szerintem.
Szia!
Jártál már pszichoterápiában? Ott esetleg segítenének kifésülni ezeket az összeakadásokat, megtalálni a gyökerét, hogy megtaláld a helyedet is.
A skizofrénia miben nyilvánul meg?
Amúgy nem is biztos, hogy rasszista vagy, ha a nőknél nem nézed, hogy zsidó-e vagy sváb 😉
Itt Magyarországon mindenki "keverék" valamennyire szerintem.
Idézet tőle: RomanOI ekkor: 2017.03.23., 07:23Sziasztok! Más vagyok mint a többiek.Rasszista vagyok,de igazából magamat is utálnom kéne a faji hovatartozásom miatt.Valószínüleg öt népcsoport vérvonala keveredik bennem.A cigány, az olasz,a zsidó , a magyar és a német.Mikor erre rájövök,akkor depressziós leszek,és majd mindenkit elkezdek utálni.És anoraxiás leszek,és sátánista,és skizofrén is a végén.Szerintetek mit kéne tennem?
Sziasztok! Más vagyok mint a többiek.Rasszista vagyok,de igazából magamat is utálnom kéne a faji hovatartozásom miatt.Valószínüleg öt népcsoport vérvonala keveredik bennem.A cigány, az olasz,a zsidó , a magyar és a német.Mikor erre rájövök,akkor depressziós leszek,és majd mindenkit elkezdek utálni.És anoraxiás leszek,és sátánista,és skizofrén is a végén.Szerintetek mit kéne tennem?
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.03.21., 15:36Sziasztok. Nagyon régen buliztam már
Nincs kedve vkinek Pesten talizni velem? Tudom hogy ez az oldal nem erről szól. Csak lányok írjanak, mert nem pasizni akarok! Csak egy jót bulizni. És senki nincs jelenleg a környezetemben aki kapható erre. És azért ezen az oldalon próbálkozok, mert elég zárkózott és szocfóbos vagyok.
Sziasztok. Nagyon régen buliztam már
Nincs kedve vkinek Pesten talizni velem? Tudom hogy ez az oldal nem erről szól. Csak lányok írjanak, mert nem pasizni akarok! Csak egy jót bulizni. És senki nincs jelenleg a környezetemben aki kapható erre. És azért ezen az oldalon próbálkozok, mert elég zárkózott és szocfóbos vagyok.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.20., 12:36Idézet tőle: mandula2.0Nagyon nagyon nagyon jó videó a függőségekről. Nézzétek meg, érdemes.
Asszem én voltam félreérthető. A videó pont nem a függőségekről szól tulképpen, hanem az emberi kapcsolatokról. Ezért találtam nagyon érdekesnek és jónak. És ezért ajánlottam.
Idézet tőle: mandula2.0Nagyon nagyon nagyon jó videó a függőségekről. Nézzétek meg, érdemes.
Asszem én voltam félreérthető. A videó pont nem a függőségekről szól tulképpen, hanem az emberi kapcsolatokról. Ezért találtam nagyon érdekesnek és jónak. És ezért ajánlottam.