OFF
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.04.01., 16:12Minden hozzászólásod kiment, amit én láttam. Nem cenzúra van, hanem moderálás.
Minden hozzászólásod kiment, amit én láttam. Nem cenzúra van, hanem moderálás.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.04.01., 15:51Rohadt idegesítő ez a cenzúrázás. És egyáltalán, minek az alapján törlődik egy hsz., pl. lehet, hogy mert ott off? Jó lenne tudni a saját hsz.-m moderálási sorsáról.
Rohadt idegesítő ez a cenzúrázás. És egyáltalán, minek az alapján törlődik egy hsz., pl. lehet, hogy mert ott off? Jó lenne tudni a saját hsz.-m moderálási sorsáról.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.04.01., 13:59Idézet tőle: mandula2.0Amúgy nem értem, mire fel ez az egész izgalom. Mennyi tárhelyet vesz el egy üres topik? Amibe nem ír senki? Mert ha sokat, akkor töröljétek azokat a topikokat, amikbe ÉVEK óta nem ír senki. És hadd legyenek újak, legfeljebb azok is törlésre kerülnek mondjuk egy év múlva. Tavasszal a növényeknek is megmondanád, hogy nem lehet új rügyet, bimbót hajtani? A kezdeményezés, az újítás löki előre az embert, vagy nem?
Majd ha te dolgozol, megmondhatod, h mi merre van előre. Vagy inkább megcsinálhatod. Mást ne ugráltass.
Idézet tőle: mandula2.0Amúgy nem értem, mire fel ez az egész izgalom. Mennyi tárhelyet vesz el egy üres topik? Amibe nem ír senki? Mert ha sokat, akkor töröljétek azokat a topikokat, amikbe ÉVEK óta nem ír senki. És hadd legyenek újak, legfeljebb azok is törlésre kerülnek mondjuk egy év múlva. Tavasszal a növényeknek is megmondanád, hogy nem lehet új rügyet, bimbót hajtani? A kezdeményezés, az újítás löki előre az embert, vagy nem?
Majd ha te dolgozol, megmondhatod, h mi merre van előre. Vagy inkább megcsinálhatod. Mást ne ugráltass.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.04.01., 13:56Azért nem nyitok új topikot, mert felesleges. Nem azért, mert bármibe "beletenyereltél". Nincsenek homályos működési módok. És nem fenyegettelek. Azt írtam, ha összebalhézol valakivel amúgy border módra, és egyikőtök le kell tiltani, azt tiltom le, aki nem dolgozik a Búráért, mert aki dolgozik, arra szükség van.
Azért nem nyitok új topikot, mert felesleges. Nem azért, mert bármibe "beletenyereltél". Nincsenek homályos működési módok. És nem fenyegettelek. Azt írtam, ha összebalhézol valakivel amúgy border módra, és egyikőtök le kell tiltani, azt tiltom le, aki nem dolgozik a Búráért, mert aki dolgozik, arra szükség van.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.04.01., 13:50Amúgy nem értem, mire fel ez az egész izgalom. Mennyi tárhelyet vesz el egy üres topik? Amibe nem ír senki? Mert ha sokat, akkor töröljétek azokat a topikokat, amikbe ÉVEK óta nem ír senki. És hadd legyenek újak, legfeljebb azok is törlésre kerülnek mondjuk egy év múlva. Tavasszal a növényeknek is megmondanád, hogy nem lehet új rügyet, bimbót hajtani? A kezdeményezés, az újítás löki előre az embert, vagy nem?
Amúgy nem értem, mire fel ez az egész izgalom. Mennyi tárhelyet vesz el egy üres topik? Amibe nem ír senki? Mert ha sokat, akkor töröljétek azokat a topikokat, amikbe ÉVEK óta nem ír senki. És hadd legyenek újak, legfeljebb azok is törlésre kerülnek mondjuk egy év múlva. Tavasszal a növényeknek is megmondanád, hogy nem lehet új rügyet, bimbót hajtani? A kezdeményezés, az újítás löki előre az embert, vagy nem?
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.04.01., 13:46.
.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.04.01., 13:46Azért, mert beletenyereltem egy kicsit a búra kissé homályosan működő dolgaiba, amit aztán nekem írt fenyegető levelekkel és törlésekkel szépen elsimítottál, a többieket meg nem érdekli vagy nem veszik észre, azért nem az a lényeg, hogy úgy vegyél revansot, hogy nem lehet RELEVÁNS témában topikot nyitni.
Tudod, hány totál halott topik van? Rengeteg. Na, azok nem bántják a szemed?
Azért, mert beletenyereltem egy kicsit a búra kissé homályosan működő dolgaiba, amit aztán nekem írt fenyegető levelekkel és törlésekkel szépen elsimítottál, a többieket meg nem érdekli vagy nem veszik észre, azért nem az a lényeg, hogy úgy vegyél revansot, hogy nem lehet RELEVÁNS témában topikot nyitni.
Tudod, hány totál halott topik van? Rengeteg. Na, azok nem bántják a szemed?
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.04.01., 13:35Elég érdekes lenne az "agorafóbia" topik létjogosultságát is megkérdőjelezni. (Az is az én kérésemre jött létre.)
Az egy elég nagy butaság, hogy van egy "depresszió" topik, de "szorongás" topik nincs. Mindenkinek, akinek szorongása van, pontosan tudja, hogy milyen jellegű szorongása van?
És nem értem, miért ne lehetne "szeparációs szorongás" topik, bár lehet, hogy csak nekem van.
Elég érdekes lenne az "agorafóbia" topik létjogosultságát is megkérdőjelezni. (Az is az én kérésemre jött létre.)
Az egy elég nagy butaság, hogy van egy "depresszió" topik, de "szorongás" topik nincs. Mindenkinek, akinek szorongása van, pontosan tudja, hogy milyen jellegű szorongása van?
És nem értem, miért ne lehetne "szeparációs szorongás" topik, bár lehet, hogy csak nekem van.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.04.01., 13:31Idézet tőle: babarczyeszterNem lesz több topik, mandula. Azokba se ír senki, amiket eddig nyitottunk a kérésedre, legalábbis nem releváns dolgokat.
Dehogynem írnak. A "szorongás és depresszió" topikba is írtak, a "terápia" és a "bipol2" topik létjogosultságát talán ne vitassuk.
Idézet tőle: babarczyeszterNem lesz több topik, mandula. Azokba se ír senki, amiket eddig nyitottunk a kérésedre, legalábbis nem releváns dolgokat.
Dehogynem írnak. A "szorongás és depresszió" topikba is írtak, a "terápia" és a "bipol2" topik létjogosultságát talán ne vitassuk.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.04.01., 12:22a chat átköltözött a https://chat.bura.hu/ címre.
a chat átköltözött a https://chat.bura.hu/ címre.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.03.31., 20:56Nem lesz több topik, mandula. Azokba se ír senki, amiket eddig nyitottunk a kérésedre, legalábbis nem releváns dolgokat.
Nem lesz több topik, mandula. Azokba se ír senki, amiket eddig nyitottunk a kérésedre, legalábbis nem releváns dolgokat.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.31., 15:08.
.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.30., 04:09Edge-m nincs.
Edge-m nincs.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.29., 20:27Idézet tőle: NapSziasztok!
én hiába lépek rá a chat.hu-ra, egy nagy üres felület van, de írni nem tudok, mivel a kurzor nem jelenik, meg, vagyis a vonal, ami után írhatnék. Van olyan aki, tud chatelni?
Nálam is üres felület.Chrome,Firefox,egyikben sem .
Idézet tőle: NapSziasztok!
én hiába lépek rá a chat.hu-ra, egy nagy üres felület van, de írni nem tudok, mivel a kurzor nem jelenik, meg, vagyis a vonal, ami után írhatnék. Van olyan aki, tud chatelni?
Nálam is üres felület.Chrome,Firefox,egyikben sem .
Idézet tőle: KFJ ekkor: 2017.03.29., 17:51Hali
Válts Firefox, Edge vagy ilyesmi böngészőre ha a chatet használod. Gyanítom Chrome-ban nem működik.
Hali
Válts Firefox, Edge vagy ilyesmi böngészőre ha a chatet használod. Gyanítom Chrome-ban nem működik.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.03.28., 18:29Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2017.03.28., 11:38A cset elérhető a chat.bura.hu oldalon továbbra is, HA ide bevagy lépve, ÉS megnyitod a bura.hu -t IS, egy azon böngészőmenetben. Üdv.
A cset elérhető a chat.bura.hu oldalon továbbra is, HA ide bevagy lépve, ÉS megnyitod a bura.hu -t IS, egy azon böngészőmenetben. Üdv.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.27., 21:44Idézet tőle: adamevekedves hölgyem , Önt és engem , a sors is egy másnak teremtett
én jobbra ,ön balra el
🙂
járjunk az ágyra,és ne menjünk egymás idegeire még ideiglenesen sem!
szép álmokat,
Kedves Uram!De nem parancsolóm
Köszönöm a bájos csevegést,önnek is jó éjszakát kívánok!:)
Idézet tőle: adamevekedves hölgyem , Önt és engem , a sors is egy másnak teremtett
én jobbra ,ön balra el
🙂
járjunk az ágyra,és ne menjünk egymás idegeire még ideiglenesen sem!
szép álmokat,
Kedves Uram!De nem parancsolóm
Köszönöm a bájos csevegést,önnek is jó éjszakát kívánok!:)
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.27., 21:34Idézet tőle: adameveIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: adameveén nem kiközösíteni szerettem volna,hanem "jó útra" terelni...
tényleg,vannak itt akiknek több már az egzisztenciális problémájuk lassan mint a lelki,nem tudom feltűnt e valakinek
Modhatjuk úgy ,hogy-megtisztítani őket?
nem értem mit te mondasz ,lenni fáradt 🙁
Én is .Most utálsz?:)
Idézet tőle: adameveIdézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: adameveén nem kiközösíteni szerettem volna,hanem "jó útra" terelni...
tényleg,vannak itt akiknek több már az egzisztenciális problémájuk lassan mint a lelki,nem tudom feltűnt e valakinek
nem értem mit te mondasz ,lenni fáradt 🙁
Én is .Most utálsz?:)
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.27., 21:27Idézet tőle: adameveén nem kiközösíteni szerettem volna,hanem "jó útra" terelni...
Idézet tőle: adameveén nem kiközösíteni szerettem volna,hanem "jó útra" terelni...
Idézet tőle: Mahagóni ekkor: 2017.03.27., 20:58Én meszelés alatt azt értem,hogy komoly baja esett...
Te is így értetted Kiwi,vagy csak én értelmeztem félre a megjegyzésre adott reakciódat
Én meszelés alatt azt értem,hogy komoly baja esett...
Te is így értetted Kiwi,vagy csak én értelmeztem félre a megjegyzésre adott reakciódat
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.27., 20:37Idézet tőle: Mahagóni???
Mi az hogy meszelik????
Számomra is érdekes, ez a meszelés be(meg)jegyzés..mert a bejegyzés írója szimplán sorstárs.
Nem tudom mit gondoljak,.De szerintem akár holdfény döntött így, akár más,nem tudjuk mi állhatott /áll a háttérben.Csak találgathatunk,az meg nem tisztességes vele szemben itt az oldalon.Szerintem.Nagyon sokat segített ő nekünk, ezt ne felejtsük el!Ha tud , szeretne, akkor majd biztosan jelentkezik .
Idézet tőle: Mahagóni???
Mi az hogy meszelik????
Számomra is érdekes, ez a meszelés be(meg)jegyzés..mert a bejegyzés írója szimplán sorstárs.
Nem tudom mit gondoljak,.De szerintem akár holdfény döntött így, akár más,nem tudjuk mi állhatott /áll a háttérben.Csak találgathatunk,az meg nem tisztességes vele szemben itt az oldalon.Szerintem.Nagyon sokat segített ő nekünk, ezt ne felejtsük el!Ha tud , szeretne, akkor majd biztosan jelentkezik .
Idézet tőle: nervenflora ekkor: 2017.03.27., 18:56meszelik.
meszelik.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.27., 15:55Idézet tőle: akbarB@sszus
Elég régen írta ezt Holdfény.Szerintem azóta itt senki nem tud róla semmit.Ha igen,akkor azt magánügyként kezelik mindketten.Ami érthető és szerintem,tiszteletben kell tartanunk..
Idézet tőle: akbarB@sszus
Elég régen írta ezt Holdfény.Szerintem azóta itt senki nem tud róla semmit.Ha igen,akkor azt magánügyként kezelik mindketten.Ami érthető és szerintem,tiszteletben kell tartanunk..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.27., 12:25Idézet tőle: mandula2.0Idézet tőle: akbarTud valaki valamit Holdfényről?
Én már nagyon rég nem láttam őt.
Utoljára azt írta, hogy "családi okok miatt" kilép.
Idézet tőle: mandula2.0Idézet tőle: akbarTud valaki valamit Holdfényről?
Utoljára azt írta, hogy "családi okok miatt" kilép.
Idézet tőle: mandula2.0 ekkor: 2017.03.27., 12:21Idézet tőle: akbarTud valaki valamit Holdfényről?
Idézet tőle: akbarTud valaki valamit Holdfényről?
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.27., 04:51Idézet tőle: KleóEz az eset még a tv-ben is volt, de az imei-t elhallgatták, meg a 10 év antipszichot.
ott voltam a helyszínen miután elmentek a helyszínelők...
a nő nevét nem írom le ,mert még él
a 90-es években elrabolt egy gyereket ,ennyit tudok
én a fejemet merném tenni rá,hogy az agy szintetikus szerekkel való bombázása az láncreakciókat válthat ki még a legegészségesebb emberekből is,és annak idején az első kezelőorvosomnak fel is vetettem,hogy látom a testvéremen,hogy egy napig sem tud létezni azok nélkül a szerek nélkül amiket felírtak neki,akkor mondja már el ,hogy ez az állapot miért nem tekinthető ugyanúgy függőségnek, mint a kábítószerektől való függés?
a pszichiátriai szakirodalmakban szerintem tündérmesék szólnak a szerek letételéről,"indokolt esetben,meg ha további szedésük már nem szükséges..."
erre azt mondom,hogy könnyű ezt leírni pár szóban,és a gyakorlatban meg hajrá!
disco drog ,ap nekem egyre megy
george orwell 1948 -ban megírta az 1984 című utópisztikus művét ,ami valójában budapestről és a ny. gy. zártosztályáról szól
Idézet tőle: KleóEz az eset még a tv-ben is volt, de az imei-t elhallgatták, meg a 10 év antipszichot.
ott voltam a helyszínen miután elmentek a helyszínelők...
a nő nevét nem írom le ,mert még él
a 90-es években elrabolt egy gyereket ,ennyit tudok
én a fejemet merném tenni rá,hogy az agy szintetikus szerekkel való bombázása az láncreakciókat válthat ki még a legegészségesebb emberekből is,és annak idején az első kezelőorvosomnak fel is vetettem,hogy látom a testvéremen,hogy egy napig sem tud létezni azok nélkül a szerek nélkül amiket felírtak neki,akkor mondja már el ,hogy ez az állapot miért nem tekinthető ugyanúgy függőségnek, mint a kábítószerektől való függés?
a pszichiátriai szakirodalmakban szerintem tündérmesék szólnak a szerek letételéről,"indokolt esetben,meg ha további szedésük már nem szükséges..."
erre azt mondom,hogy könnyű ezt leírni pár szóban,és a gyakorlatban meg hajrá!
disco drog ,ap nekem egyre megy
george orwell 1948 -ban megírta az 1984 című utópisztikus művét ,ami valójában budapestről és a ny. gy. zártosztályáról szól
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 21:58Baromi nagy felvilágosító kampányra lenne szükség,hogy a psz betegségek valójában ,mit is jelentenek,milyen kezelési módok vannak,mire jók a gyógyszerek,mit csinál egy terapeuta.
De szerintem az egészet azzal kellene kezdeni,ha bármilyen előítéleted van,mit csinálnál,ha rólad v egy családtagodról derülne ki?Mielőtt ítélkezel,gondold magad a helyébe!Te mit csinálnál?
De ugyanezt gondolom a hajléktalanok,alkoholisták,drogosok stb esetében is,nem tudhatjuk mi vezetett oda,hogy azzá vált amit jelenleg látunk.De az élettörténetekkel szembesülni,már keveseknek van mersze,könnyebb ítélkezni .....
Mert akkor nem kell szembenézni önmagukkal.
Nemrég volt egy beszélgetésnek indult,de még mielőtt vitáig fajult volna én kiszáltam a beszélgetésből.Olyan szinten fanatikus én tudom ,mert én is lehettem volna ,de én nem lettem mert csak akarat kérdése.csak a gyenge jellemű emberek lesznek függők és psz kezeltek személlyel,hogy rossz volt hallgatni(és még finom voltam és nőies) ,ahogy piedesztálra emelte magát, a függőket meg psz kezelteket meg likvidálta volna a Föld színéről mert csak teher az államfizetőknek egyébként is maguknak keresték a bajt.Az ilyen emberrel nem szabad (egyedül )szembeszállni,reménytelen.Csak a szembesítés az akkor is végighallgatod azt a szerencsétlent.talán akkor lehet némi remény, hogy elkezd gondolkodni.De addig,nincs.
Baromi nagy felvilágosító kampányra lenne szükség,hogy a psz betegségek valójában ,mit is jelentenek,milyen kezelési módok vannak,mire jók a gyógyszerek,mit csinál egy terapeuta.
De szerintem az egészet azzal kellene kezdeni,ha bármilyen előítéleted van,mit csinálnál,ha rólad v egy családtagodról derülne ki?Mielőtt ítélkezel,gondold magad a helyébe!Te mit csinálnál?
De ugyanezt gondolom a hajléktalanok,alkoholisták,drogosok stb esetében is,nem tudhatjuk mi vezetett oda,hogy azzá vált amit jelenleg látunk.De az élettörténetekkel szembesülni,már keveseknek van mersze,könnyebb ítélkezni .....
Mert akkor nem kell szembenézni önmagukkal.
Nemrég volt egy beszélgetésnek indult,de még mielőtt vitáig fajult volna én kiszáltam a beszélgetésből.Olyan szinten fanatikus én tudom ,mert én is lehettem volna ,de én nem lettem mert csak akarat kérdése.csak a gyenge jellemű emberek lesznek függők és psz kezeltek személlyel,hogy rossz volt hallgatni(és még finom voltam és nőies) ,ahogy piedesztálra emelte magát, a függőket meg psz kezelteket meg likvidálta volna a Föld színéről mert csak teher az államfizetőknek egyébként is maguknak keresték a bajt.Az ilyen emberrel nem szabad (egyedül )szembeszállni,reménytelen.Csak a szembesítés az akkor is végighallgatod azt a szerencsétlent.talán akkor lehet némi remény, hogy elkezd gondolkodni.De addig,nincs.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 21:00Idézet tőle: KleóMegkaptam én a (volt) mh.-emen is, hogy "elmebeteggel dolgozom" - mondjuk erős pörgésben voltam. De tele volt alkoholistával, abban nem lógtam ki a sorból, az ott "természetes" volt.
Nálunk szintén feketelistás a psz beteg ,ha már régen kezelték,az nem gond,csak jelenleg kezelt ne legyen köztünk.Került hozzánk olyan akin látszott ,hogy nagyon nem oké,2 hét alatt kicsinálták,felmondott.De most is van aki évek óta ott dolgozik ,de a nyakamat rá,hogy betegebb, mint én és kezeletlen.Ő volt a főkolompos a kicsinálásában én meg választhattam v kussolok v én leszek a következő.Tudom,.hogy érzik rajtam,de eddig sikerült elkerülnöm,hogy valóban kiderüljön.De ha erre kerülne a sor,és kikezdenének,beperelném a céget.
Idézet tőle: KleóMegkaptam én a (volt) mh.-emen is, hogy "elmebeteggel dolgozom" - mondjuk erős pörgésben voltam. De tele volt alkoholistával, abban nem lógtam ki a sorból, az ott "természetes" volt.
Nálunk szintén feketelistás a psz beteg ,ha már régen kezelték,az nem gond,csak jelenleg kezelt ne legyen köztünk.Került hozzánk olyan akin látszott ,hogy nagyon nem oké,2 hét alatt kicsinálták,felmondott.De most is van aki évek óta ott dolgozik ,de a nyakamat rá,hogy betegebb, mint én és kezeletlen.Ő volt a főkolompos a kicsinálásában én meg választhattam v kussolok v én leszek a következő.Tudom,.hogy érzik rajtam,de eddig sikerült elkerülnöm,hogy valóban kiderüljön.De ha erre kerülne a sor,és kikezdenének,beperelném a céget.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.26., 20:48Megkaptam én a (volt) mh.-emen is, hogy "elmebeteggel dolgozom" - mondjuk erős pörgésben voltam. De tele volt alkoholistával, abban nem lógtam ki a sorból, az ott "természetes" volt.
Megkaptam én a (volt) mh.-emen is, hogy "elmebeteggel dolgozom" - mondjuk erős pörgésben voltam. De tele volt alkoholistával, abban nem lógtam ki a sorból, az ott "természetes" volt.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 20:45Idézet tőle: KleóJaj, a dokim mondta, hogy azért ír dg.-nek "érzelmileg labilis személyiségzavar"-t, mert "ezeknél" - mondta az eü. intézmény dolgozóira - a borderline=pszichopata, juj. Itt tartunk.
Itt tartunk ,és a , a helyzet javulása szerintem csak illuzió
Idézet tőle: KleóJaj, a dokim mondta, hogy azért ír dg.-nek "érzelmileg labilis személyiségzavar"-t, mert "ezeknél" - mondta az eü. intézmény dolgozóira - a borderline=pszichopata, juj. Itt tartunk.
Itt tartunk ,és a , a helyzet javulása szerintem csak illuzió
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.26., 20:44Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: KleóPersze hogy bemondták. Igen, stigma: "jaaa, hát persze" - mondja a kedves néző.
Igen mondja,miközben esetleg nem tudja v tagadja önmaga v a környezete előtt is,hogy bizony ,bizony ,lehet,hogy ő is ...de azért sem ,nem vagyok én hülye ,csak most kicsit..és jönnek az önmosdató magam sem hiszem el mit beszélek bla bla na ez az amikor beteg valaki és ,,nincs betegségtudata",v felelősségtudata v egyik sincs.
Baromi sok a látens ,ellátásban nem részesülő psz beteg.
És boldog, hogy ő "nem hülye", és dehogy megy áterhez vagy lógushoz, hiszen Ő nem "ilyen" hülye. Még.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3.Idézet tőle: KleóPersze hogy bemondták. Igen, stigma: "jaaa, hát persze" - mondja a kedves néző.
Igen mondja,miközben esetleg nem tudja v tagadja önmaga v a környezete előtt is,hogy bizony ,bizony ,lehet,hogy ő is ...de azért sem ,nem vagyok én hülye ,csak most kicsit..és jönnek az önmosdató magam sem hiszem el mit beszélek bla bla na ez az amikor beteg valaki és ,,nincs betegségtudata",v felelősségtudata v egyik sincs.
És boldog, hogy ő "nem hülye", és dehogy megy áterhez vagy lógushoz, hiszen Ő nem "ilyen" hülye. Még.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 20:41Idézet tőle: KleóPersze hogy bemondták. Igen, stigma: "jaaa, hát persze" - mondja a kedves néző.
Idézet tőle: KleóPersze hogy bemondták. Igen, stigma: "jaaa, hát persze" - mondja a kedves néző.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.26., 20:35Jaj, a dokim mondta, hogy azért ír dg.-nek "érzelmileg labilis személyiségzavar"-t, mert "ezeknél" - mondta az eü. intézmény dolgozóira - a borderline=pszichopata, juj. Itt tartunk.
Jaj, a dokim mondta, hogy azért ír dg.-nek "érzelmileg labilis személyiségzavar"-t, mert "ezeknél" - mondta az eü. intézmény dolgozóira - a borderline=pszichopata, juj. Itt tartunk.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 20:29Idézet tőle: KleóEz az eset még a tv-ben is volt, de az imei-t elhallgatták, meg a 10 év antipszichot.
Nem az az érdekes,hogy mi van a háttérben,jól kezelték v esetleg félre,mi vezetett a gyilkosságig,hanem az,hogy a hír eladható legyen.Egyébként ki nézne híradót.
De gondolom azt kihangsúlyozták a tv-ben,hogy psz kezelt volt.Mert minden ilyen v hasonló esetben szinte belesúlykolják az emberek agyába búrkoltan,hogyha psz kezelt valaki akkor tuti biztos,hogy közveszélyes.Na ezért nem mernek többek közt a pszichiátriára menni ha baj van,mert az stigma.
Idézet tőle: KleóEz az eset még a tv-ben is volt, de az imei-t elhallgatták, meg a 10 év antipszichot.
Nem az az érdekes,hogy mi van a háttérben,jól kezelték v esetleg félre,mi vezetett a gyilkosságig,hanem az,hogy a hír eladható legyen.Egyébként ki nézne híradót.
De gondolom azt kihangsúlyozták a tv-ben,hogy psz kezelt volt.Mert minden ilyen v hasonló esetben szinte belesúlykolják az emberek agyába búrkoltan,hogyha psz kezelt valaki akkor tuti biztos,hogy közveszélyes.Na ezért nem mernek többek közt a pszichiátriára menni ha baj van,mert az stigma.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.26., 20:28Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet - börtönpszichiátria. A főorvos info pszichiátriai nővértől van, aki előzőleg ott dolgozott.
Igen, egyrészt sok olyat vonz ez a szakma, akinek magának is vannak problémái. Vagy egy idő után "kiégnek".
Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet - börtönpszichiátria. A főorvos info pszichiátriai nővértől van, aki előzőleg ott dolgozott.
Igen, egyrészt sok olyat vonz ez a szakma, akinek magának is vannak problémái. Vagy egy idő után "kiégnek".
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 20:20Idézet tőle: KleóBörtön? IMEI. A legzártabb "osztály". És hogy szebb legyen az élet (biztos forrásból) a főorvos skizo.
Szia Kleó!
IMEI nem ismerem,csak itt olvastam róla.Főorvos:Nem vagyok meglepődve.
A kórházi pszichiátria az ahol szerintem v ritkán maradnak mentálisan egészségesek a szakemberek(jó segítő háttérrel lehetséges v a leszarom az egészet mentalitással,v már eleve betegek ők is ,ill kiégnek és akkor v megkattannak v már nem érdekli őket az egész v menekülnek más jellegű segítő rendszerbe.Nehéz a segítő szakmából ép elmével nyugdíjba menni..Csak zártosztályos főnővért ismertem innen az info.
Idézet tőle: KleóBörtön? IMEI. A legzártabb "osztály". És hogy szebb legyen az élet (biztos forrásból) a főorvos skizo.
Szia Kleó!
IMEI nem ismerem,csak itt olvastam róla.Főorvos:Nem vagyok meglepődve.
A kórházi pszichiátria az ahol szerintem v ritkán maradnak mentálisan egészségesek a szakemberek(jó segítő háttérrel lehetséges v a leszarom az egészet mentalitással,v már eleve betegek ők is ,ill kiégnek és akkor v megkattannak v már nem érdekli őket az egész v menekülnek más jellegű segítő rendszerbe.Nehéz a segítő szakmából ép elmével nyugdíjba menni..Csak zártosztályos főnővért ismertem innen az info.
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 20:02az imei ről annyi a személyes tapasztalat,hogy anyám néhai élettársa, é. cs. befogadott egy ilyen kezelt idióta nőt,akit gyógyultnak nyilvánítottak 10 év vagy nem tudom mennyi idő után,és
képzeljétek,olyan jól sikerült a gyógyszeres terápia,hogy a nő egyik este a családi ház földszintjén lévő szobába,ahol előtte én is laktam a bátyámmal.,szóval a nő annyira jól lett az antipszichótól,hogy
feldarabolta az élettársát,és kidobálta a kukákba meg ide oda a testrészeket
10 év antipszichó után mindent el tudok már képzelni
én áramot akartam vezetni a szomszédom kilincsébe
az imei ről annyi a személyes tapasztalat,hogy anyám néhai élettársa, é. cs. befogadott egy ilyen kezelt idióta nőt,akit gyógyultnak nyilvánítottak 10 év vagy nem tudom mennyi idő után,és
képzeljétek,olyan jól sikerült a gyógyszeres terápia,hogy a nő egyik este a családi ház földszintjén lévő szobába,ahol előtte én is laktam a bátyámmal.,szóval a nő annyira jól lett az antipszichótól,hogy
feldarabolta az élettársát,és kidobálta a kukákba meg ide oda a testrészeket
10 év antipszichó után mindent el tudok már képzelni
én áramot akartam vezetni a szomszédom kilincsébe
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 19:56a skinhead-ekhez semmi közöm nincsen
a 90-es években volt talán 1993-ban bomber dzsekim,meg notóriusan jártam acélbetétes munkavédelmi bakancsban...egyszer a kék haj is összejött..
egyszer a szentendrei hév-en odajött egy taknyos cigánygyerek,és a késével hadonászni kezdett..volt bennem ital,és kinevettem
egyébként én áltlalában mindig kerültem a bajt,és sosem próbáltam okot adni arra,hogy támadjanak
ez a legjobb védekezés
ha mégis,így is támadna valaki,akkor viszont én kerülök előnybe
ez egy tudatállapot
régen próbáltam küzdősportokat is,de teljesen alkalmatlan vagyok rájuk
mint mondtam ,én nem támadó alkat vagyok
elkerülő,védekező alkat szerintem
és ez mindig bejön
a szolnoki gyorson egy kigyúrt többszörösen büntetett cigány bűnöző sem tudott halálra ijeszteni
ez a meditáció miatt van.....
aki támad, az gyengül,ha nem valóban jogos a támadása
én ezt érzem
az energia elfogy, véges
nőkért lehet balhézni,olyan is volt velem
az olyan mint a drog
akkor nincs ellentmondás
azt hiszem ,ha én egyszer támadnék valakire,akkor ott nagy baj lenne
egyszer lefejeltem jó borderline betegként egy máv jegykiadó autómatát a keleti pályaudvar aluljárójában
én is meglepődtem,mert elmozdult a szerkezett,megingott,pedig volt vagy pár száz kiló a súlya... direkt és még egyszer nem tudnám megcsinálni
n
a skinhead-ekhez semmi közöm nincsen
a 90-es években volt talán 1993-ban bomber dzsekim,meg notóriusan jártam acélbetétes munkavédelmi bakancsban...egyszer a kék haj is összejött..
egyszer a szentendrei hév-en odajött egy taknyos cigánygyerek,és a késével hadonászni kezdett..volt bennem ital,és kinevettem
egyébként én áltlalában mindig kerültem a bajt,és sosem próbáltam okot adni arra,hogy támadjanak
ez a legjobb védekezés
ha mégis,így is támadna valaki,akkor viszont én kerülök előnybe
ez egy tudatállapot
régen próbáltam küzdősportokat is,de teljesen alkalmatlan vagyok rájuk
mint mondtam ,én nem támadó alkat vagyok
elkerülő,védekező alkat szerintem
és ez mindig bejön
a szolnoki gyorson egy kigyúrt többszörösen büntetett cigány bűnöző sem tudott halálra ijeszteni
ez a meditáció miatt van.....
aki támad, az gyengül,ha nem valóban jogos a támadása
én ezt érzem
az energia elfogy, véges
nőkért lehet balhézni,olyan is volt velem
az olyan mint a drog
akkor nincs ellentmondás
azt hiszem ,ha én egyszer támadnék valakire,akkor ott nagy baj lenne
egyszer lefejeltem jó borderline betegként egy máv jegykiadó autómatát a keleti pályaudvar aluljárójában
én is meglepődtem,mert elmozdult a szerkezett,megingott,pedig volt vagy pár száz kiló a súlya... direkt és még egyszer nem tudnám megcsinálni
n
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 19:55ja egyszer poénból elmentem tüntetni,még a gyurcsány kormány idején
és kb. 10 fiatal ilyen zöldfülű rendőrnek ,volt ott sok nő is ,tartottam egy kis színházat...mikor már láttam,hogy elengednek úgyis
és a videókamerás felvétel ellenére elkezdtem egy rövid sort szavalni,most is emlékszem tisztán,ahogy állok az ötödik kerületben ott előttük,és ezt mondom nagy fennhangon:
"ez egy f-.-.szopó kormány"
ennyi a politikai karrierem
meg a népcsoportok szidása a neten,de azon kívül nem igazán jellemző ez rám.meg nem is válik előnyömre,úgyhogy abbahagytam pár napja
ja egyszer poénból elmentem tüntetni,még a gyurcsány kormány idején
és kb. 10 fiatal ilyen zöldfülű rendőrnek ,volt ott sok nő is ,tartottam egy kis színházat...mikor már láttam,hogy elengednek úgyis
és a videókamerás felvétel ellenére elkezdtem egy rövid sort szavalni,most is emlékszem tisztán,ahogy állok az ötödik kerületben ott előttük,és ezt mondom nagy fennhangon:
"ez egy f-.-.szopó kormány"
ennyi a politikai karrierem
meg a népcsoportok szidása a neten,de azon kívül nem igazán jellemző ez rám.meg nem is válik előnyömre,úgyhogy abbahagytam pár napja
Idézet tőle: neméranevem ekkor: 2017.03.26., 19:48szerintem az imei az maga a pokol
akkor inkább életem végéig négy fal a csillagban
és két hét után szerintem nem is élnék
szerintem az imei az maga a pokol
akkor inkább életem végéig négy fal a csillagban
és két hét után szerintem nem is élnék
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.26., 19:40Börtön? IMEI. A legzártabb "osztály". És hogy szebb legyen az élet (biztos forrásból) a főorvos skizo.
Börtön? IMEI. A legzártabb "osztály". És hogy szebb legyen az élet (biztos forrásból) a főorvos skizo.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.03.26., 19:31Idézet tőle: neméranevemmagány /piris nek is elmondhatom,hogy kezdődött az én ámokfutásom
a dílerekkel való "barátság"
a falu ahol laktam nagyon nem vált szívem csücskévé
első nap mikor odaköltöztünk,éreztem,hogy nem fog menni ott az élet
pár év után egyszer visszahallottam,hogy én és a bátyám valójában b.zik vagyunk ,azért lakunk egy telken külön házban.
én addig senkihez nem szóltam ott,csak szedtem a leponexet a fiktív diagomra.
aztán jöttek a vérkép problémák, három nap 39 fokos lázzal feküdtem a házamban az ágyon.
skizofrén bátyámtól kértem hozzon nekem ananász levet,mert mást nem tudok meginni
ekkor feküdtem második napja
NEM HOZOTT
aztán összeszedtem magam,és lassan újra élni kezdtem
rádöbbentem,hogy a pszichiátrián vége a karrieremnek , a kezelőorvosom rosszindulatúan ,és már már gonoszan hülyének próbált nézni
elmentem a rendőrségre,feljelentettem
innentől lettem spicli
aztán egy év múlva kb. a falu egyik kocsmájában üldögélve belém kötött a három helyi díler egyike...
mit magyarkodok ott?
hozzá sem szóltam ,levegőnek néztem,de felment bennem a pumpa
legközelebb újra kezdte,ott volt két haverja,de így is repült egyet a falig,és nézett,és lefogtak engem
én ezeket nem élem meg katasztrófaként
azt éltem meg annak,amikor legközelebb a kocsmában odahív a pultos nő,és mondja,hogy ha nem akarok magamnak bajt,akkor ne kötekedjek itt a helyi srácokkal,mert ők a tulaj haverjai
ok ,mondtam
erre egyszer megint ott volt a három marihuana élvező gyerek,és egyszer csak hallom ahogy megyek el a mellékhelységbe,már az ajtót csukva éppen ,de tisztán ahogyan utánam szól n. gábor,és azt mondja
"növeszd meg a hajadat,és sz-pjál le..."
a legközelebbi találkozásunkkor én látleletesre vertem a gyereket,az egyik haverja akkor is ott volt,de az árokból került elő a cipőm ,annyit rúgtam a földön
szerintem nem kellett volna életben hagynom
........
És úgy gondolod,gyilkosként,nem lennél psz beteg?De. Vagy esetleg a börtönben megrohadni,jobb mint ....Francokat
Idézet tőle: neméranevemmagány /piris nek is elmondhatom,hogy kezdődött az én ámokfutásom
a dílerekkel való "barátság"
a falu ahol laktam nagyon nem vált szívem csücskévé
első nap mikor odaköltöztünk,éreztem,hogy nem fog menni ott az élet
pár év után egyszer visszahallottam,hogy én és a bátyám valójában b.zik vagyunk ,azért lakunk egy telken külön házban.
én addig senkihez nem szóltam ott,csak szedtem a leponexet a fiktív diagomra.
aztán jöttek a vérkép problémák, három nap 39 fokos lázzal feküdtem a házamban az ágyon.
skizofrén bátyámtól kértem hozzon nekem ananász levet,mert mást nem tudok meginni
ekkor feküdtem második napja
NEM HOZOTT
aztán összeszedtem magam,és lassan újra élni kezdtem
rádöbbentem,hogy a pszichiátrián vége a karrieremnek , a kezelőorvosom rosszindulatúan ,és már már gonoszan hülyének próbált nézni
elmentem a rendőrségre,feljelentettem
innentől lettem spicli
aztán egy év múlva kb. a falu egyik kocsmájában üldögélve belém kötött a három helyi díler egyike...
mit magyarkodok ott?
hozzá sem szóltam ,levegőnek néztem,de felment bennem a pumpa
legközelebb újra kezdte,ott volt két haverja,de így is repült egyet a falig,és nézett,és lefogtak engem
én ezeket nem élem meg katasztrófaként
azt éltem meg annak,amikor legközelebb a kocsmában odahív a pultos nő,és mondja,hogy ha nem akarok magamnak bajt,akkor ne kötekedjek itt a helyi srácokkal,mert ők a tulaj haverjai
ok ,mondtam
erre egyszer megint ott volt a három marihuana élvező gyerek,és egyszer csak hallom ahogy megyek el a mellékhelységbe,már az ajtót csukva éppen ,de tisztán ahogyan utánam szól n. gábor,és azt mondja
"növeszd meg a hajadat,és sz-pjál le..."
a legközelebbi találkozásunkkor én látleletesre vertem a gyereket,az egyik haverja akkor is ott volt,de az árokból került elő a cipőm ,annyit rúgtam a földön
szerintem nem kellett volna életben hagynom
........
És úgy gondolod,gyilkosként,nem lennél psz beteg?De. Vagy esetleg a börtönben megrohadni,jobb mint ....Francokat